sola

Känns som att det var väldigt länge sedan jag var uppe i den här tiden nu, och gud vad jobbigt det var att vakna av klockan.. Ja jag är iallafall påväg mot Sandviken, jag ska sola med Cilla och Magda, sedan ska jag hem till Cilla och börja fixa =) Hoppas på en trevlig kväll med trevligt sällskap, och sällskapet är ju bra. Nej nu ska jag borsta mina tänder, tjo!


uppsats, nersats, sats

På en grammatiklektion:
Läraren: Idag ska vi prata om satser, och..
Allmänt fnitter.
Läraren: Men skärp er nu! Med en sats kan man skriva en mening?
Elev 1: Min sats är så stor att jag kan skriva flera hundra ord!
Alla skrattar utom läraren.
Läraren: Tysta! Det finns olika satsdelar. Subjekt, s, och predikat, p.
Elev 2: Jag orkar inte med s och p, det är så jävla tråkigt.
Elev 3: Fan, gillar du inte SP? Skolans hetaste brudar ju!
Elev 1: Ja, där har man ju lagt en och annan sats.
Allmänt asgarv och till och med läraren drar lite på munnen.

haha tycker fortfarande den är lite roligt faktiskt, hur man kan få till det ! ; )

En annan del

sitter och kikar på I en annan del av Köping. Dom är ju så charmiga hela högen! Åh vad jag tycker om att kolla på det =) Idag har jag varit på långpromenad, det var kallt och mina öron frös. Senare ska jag gå och sola men först ska jag vänta hem ketchuptjuven, mamma. Hon har varit ute vid havet med Kenta och grillat korv, så jag fick ingen ketchup till min korv, attans!

Nej nu kik på alla goingar! =)

image146

druvan

sitter och käkar frukost nu, vindruvor vart det. Är så lat så jag orkade inte fixa ihop något, så när jag såg min färdigfrukost stå där i burken tog jag dom istället. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Alla är upptagna med annat så jag ligger nog bara hemma och förbereder mig för morgondagen =) Måste även ringa till Cilla och berätta om dom ändrade planerna inför nyår. Blir mat och så innan iallafall, sen får vi se vart vi tar oss =)

Nej nu ska jag städa eller något sånt. Tjo!

gratis

Idag har bästaste Nathalie Ringwall namnsdag ( ja och alla andra Nathaliear såklart!) Ringde och gratulerade lite snabbt och hann även med en liiten pratstund. Hon kommer hem på tisdag tror jag det var, och då är det väl dags att träffas tycker jag. Bara hon inte smittar mig med massa baciller. Jaja iallafall grattis igen Nathalie, och för er andra kom ihåg alla Nathalieor ute i världen !

image145
här har vi en rätt så oseriös Nathalie, tror jag ..

Fudge Brownie

Nu lilla jönsonligan och glass, tack mamma ! =)

image144

vågat

Igår hade jag en segdag hela dagen, tills Cillit kom och stormade mitt hus och käkade upp allt godis. Då vart det dags för dusch och sedan kom Anna. Vi körde lite Våghals med bara sanningskorten och det var då allt lite roligt. Magda ringde och dom var på väg mot Gävle hem till Fredrik, så jag och Cillit bestämde oss för att henka på. Vi lämnade av Anna och mötte upp dom andra. Väl där hemma vart det lite våghals igen, jag kände att jag var för cool för att vara med då, eller ja.. haha. Kvällen var iallafall bra och, jaa.

Idag har jag varit in till Valbo med Magda men köpte dock inget. Snart är det nyår och jag börjar känna mig mer och mer taggad ! =)

Nej nu promenad, i regn, blä. Hejs!


WWW

vem fan gör en ordbok utan "W" i ? Eller finns det inga ord i Sverige som börjar på W, eller va ?

come come

Nu har jag pratat av mig med min vän som jag varken pratat eller träffat på kalaslänge, Anna =) Hon kommer hit om en stund och det är ju allt på tiden. Cillit kommer hon med, yeah. Min dag idag har jag tillbringat i soffan med nosen i datorn. Känner mig rätt så lortig och trött. Ska snart hoppa in i duschen och sen vill jag spela Monopol. Fick ett prova-på spel till datorn med monopol, men det varade endast i 1 timme, och jag känner mig inte så taggad till att lägga ut 300kr för att få det till datorn precis.

Amenhejdå.

image143


nyårsklännig, klar!

Nej nu saknar jag dom svettiga lokalerna med dunkande musik och muskliga, svettiga karlar och kvinnor i. Men efter nyår ska det fortsättas, kändes så stressigt att köpa nytt kort såhär i juletiden. Men sen så, tagga Jennifer! =) Just nu är sockret min nya bäste vän, min vän gula lådan håller mig även sällskap denna kväll.

Var på stan med Najkoll idag och jag hittade en nyårsklänning, efter säkert en mils gång mellan alla affärer. Det vart en svart med rosett i fram, myspys. Lämnade tillbaka mina silvriga tights gjorde jag även, måste fundera vidare på vad som ska klä mina ben.

Under dom senaste dagarna har jag blivit mycket gladare. Skratt blir det mycket av och jag har saknat det den senaste tiden. Jag är glad att det har kommit tillbaka och jag känner mig hel igen =) skönt.

Nej nu ska jag ringa ett samtal duvet, Hejs!

image142

Annandag jul

Nu sitter jag här i soffan med dator i knä, mjukiskläder är på och jag har mina gula låda med choklad framför mig, levande ljus omringar även min själ, haha ; )

Idag har jag varit nere på stan med Cillit, NiKKan och Maggie. Vi har kikat lite och även hunnit en sväng på bio. Det vart förtrollad och den var bra och rolig =) Jag köpte mig en jacka och var även in och fixade min klocka som var lite stor. Innan bion tog vi en fika på Mingel&Bar och funderade på lite allt möjligt, jag fick även chansen att vara hemlighetsfull och jag gillade det skarpt! Haha.

Imorgon ska jag ner och kika nyårsklänning med Najkoll, hoppas på lite mindre folk idag men jag antar att min "hoppning" inte kommer hoppa in.

Nu ska jag ta min gula låda (den ser rätt ensam ut) och den ska få bli min nattpartner, Hej då! =)

image141


Frulle

Har just slängt i mig lite frukost. Frukost efter julafton brukar oftast vara mycket goda med gravad lax, glöhyppor och om man vill, även lite risálamalta till "efterrätt" ; ) Nu har jag hunnit krypa ner i sängen igen, den är mjuk och varm och jag känner att det kommer bli en kamp att ta sig upp och göra dagen nyttig. Jag vill ringa Cillit, men jag tror hon sover, då blir hon sur, så jag väntar ca 5-10 minuter iallafall!

Nu ska jag kika Andra Avenyn. hejs..

image140
Det godaste på julbordet, yumyum!

våghals

En av mina julklappar detta år var våghals som jag fick av Kristin. Just nu ligger jag och läser alla korten och det verkar kalsaroligt, måste verkligen köra det någon dag, trots att det är vissa motbjudande kort som ligger i denna lek, men den som ger sig in i leken får leken tåla ! hah

image139

Julafton

Så var denna julen över också. Gud vad fort det går! Jag har ännu inte fått den riktiga julkänslan som man hade när man var mindre, men den kanske aldrig kommer tillbaka, vad vet jag. Har iallafall ätit gott och fått många fina julklappar av familjen =) Dagen började jag med en julpromenad med mamma sedan vart det väntan på resten av familjen.

Nu sitter jag i mina nya träninskläder, urmysiga, och kollar på granen. Den vart så tom när alla paketen försvann som låg där under. Och snart åker den väl ut igen, allt kommer i 110 och åker bort lika fort, hinner aldrig landa i en lugn julstämning, puh.

Nu ska jag leka med alla mina fina presenter, höhö =) GOD JUL!

image134  image136 image135image137image138

dan före dan före...

Vad står på schemat idag då, förutom väntan.. ;) Först bara vara hemma och slappa, sedan gå och köpa godis som jag ska trycka ner i Kentas julklapp =) lite senare ska familjen hem till syster Evelina på glögg och mys och sen så klart, ska julgranen få lite kläder på sig, den ser väldigt tom ut just nu, men fin är den!

To de loo

Maskerad

Maskerad igåt, det var väl helt okej. Pizza hemma hos Mathilda innan vi åkte till Isabelle. Vid 10tiden gick vi mot maskeraden och trevligt hade jag då där inne, träffade på både folk jag saknat och folk jag inte saknat.

Imorse klev jag upp 09.00 och tog  bussen hem, jag sov hos Cillit. Sedan tog jag och min syster tåget mot Bollnäs, vi hade julfika med oss öven =) Hemma hos mormor och morfar var det julmums och sedan klappar mde sig hem, snart är det verkligen jul, på riktigt ! =D

Nu ska jag kika tv, hörezz..


Cillit, jaaaah!

 
            Denna är till min vän, guess who? ;)

Jullov =)

Jullov !! älskade jullov, jag har saknat dig. Liknar just nu en sliten kamel med ruffsigt hår och fula byxor på mig. Jag bara väntar och väntar på att Cillit ska bli klar på stan, hon har nog inte ens kommit till Gävle ännu. Sen bär det av hem till Mathilda och sedan Isabelle. Asmysigt ska det bli och jag längtar!
Imorgon ska jag upp tidigt och fara till mormor och morfar på julmiddag och julklappsbyte =)

hej då och trevlig fredag önskar Frida Lytter..

Hemma?

Jag kom just på att det var över ett år sedan jag och min mamma flyttade till Gävle. Trots det känner jag mig ännu inte som en Gävlebo, och inte som en Storviksbo för den delen heller. Det är som om vi flyttade från Storvik men landade aldrig här, jag är fortfarande och flyger runt någonstans och jag tycker jag borde komma ner, hem, snart.

Gonatt, igen.

sjuk?

Sista skoldagen var idag, och min slutade tidigare, jag missade fikat! Jag börjar bli sjukling och åkte hem för att vila och friska upp mig tills imorgon, maskerad! Skulle egentligen ut och handla dom två sista klapparna med mamma idag på stan, ska försöka vila mig och se om jag orkar ut.

Nej nu sova.. tjo.


hihahiha, provat olika frisyrer, maha.

Ingen dator inget alls..

Jag blir helt handikappad av att inte ha någon dator här hemma, vad ska jag göra? kolla på tv? haha ;). Idag orkade jag verkligen inte med dansen så jag stannar hemma istället. Kristin är här hemma nu =) det är även hennes dator jag får låna, skönt. Var i Valbo en sväng idag med Kurvan och Mathilda. Kurvan skulle till El Giganten och mutade mig och Mathilda med korv, vi gick på det och gick glatt där ifrån med korv i magen!

Imorgon är det sista dagen i skolan och det firas med fika och redovisning (?). Längtar riktigt mycket till maskerad och liten klassfest hemma hos Isabelle =)

Nej nu ska jag vänta på glöhyppebak, mums!


En fullproppad måndag!

Ja idag har jag hunnit med en hel del känns det som. Skolan först, såklart. Redovisning gick väl bra med det lilla vi hade att säga. Efter skolan vart det en sväng på stan, en lång sväng. Kom på vad som blir till maskeraden och så lite köpande till det, känns så skönt att ha det klart för sig, nu längtar jag till fredag! Har även varit och tränat med Jennifer, det var härligt! Killen (gubben) i ingången tipsade om en ny dans som skulle komma, afrikandans. Det lät roligt och jag har för mig att Nathalie har sagt att det var coolt, så jag tänkte vara cool och testa någon dag.

tjoo..



Allt proppat inför jul..

Ååå Andra Avenyn (söndagens höjpunkt) var bättre än vanligt denna gång, ojoj nu måste jag vänta en hel vecka! Sitter här och huvudvärken bara värker mer och mer efter allt jag kommer på som måste göras denna vecka, både skola och fritid är uppbokad. Två redovisningar, ett prov, ett glostest och det är då mycket på bara fyra dagar tycker jag då själv.
Hade ju tänkt träffa Anna innan jul också, men eftersom både hon och jag har saker bokade hela tiden finns det ingen tid, särskilt inte nu innan jul och allt. Men vi får hoppas på att vi ses innan nästa år iallafall.. =)
Egentligen tänkte jag sova tidigt inatt, men ajg känner att det här är en sådan kväll då jag inte kommer somna förns sent inatt, typiskt! Men då får ajg ta den tiden till at plugga plugga istället!

Hej då käre helg, du har varit skön och lugn. Sen så välkomnar jag en stressig vecka 51 som är på ingång, hejhej!


Anabanana =)

Julklappar

Nu är det julklappsinslgning som gäller! Hela köksbordet är fullt med papper, julklappar, snören tejp osv. Tack Mathilda för tipset om inslagningspapper! Funkar fint =) Mina paket har i år temat "gammalt". Brunt papper med snören och lack på, riktigt mysiga ser dom ut =) Kommer nog upp någon bild sen på mina gamla paket ..

Svejs!

Knäckbak

Nu är min kattvakthelg slut.. Fick lite mer sömn inatt iallafall , ha. Nu sitter jag hemma och ska snart slänga i mig lite frulle. Mor och Kenta ska iväg och köpa julklappar, spännande! =) Men jag är dock inte som min vän Cillit, som går och tjuvkikar på vad hon ska få, nej då går ju hela spänningen bort när man sitter där med sina klappar på julafton. Igår var jag hemma hos henne, Cecilia. Vi hade absolut ingenting att göra, vi somnade framför tvn tidigt och vaknade vid 00.00, haha. Men med rätt sällskap så går ju allt!

Nu är även mammas knäck färdiga, så det kanske blir några sådana även ; ) Men först frull.!image130
 Merry Christmas

Järnspikar också!

Faaan.. Kom just på att mina två kalendrar som jag har skapat med mina egna händer ligger på våran dator som är trasig ! =( det tog mig en hel ledig dag att göra dom, tusan. Och mitt religions arbete också. Man ska aldrig lita på datorer, aldrig..


pepparkaka

pepparkaksbak är det i mitt hem just nu.. Det luktar juligt i min näsa och låter juligt i mina öron. Mössens julafton lyssnas det på =) På måndag kommer Kristin hem, då är hela familjen på plats och då är det endast 7 dagar kvar till paketöppning!

Nej nu glasyrtime ! =)

image129

Godmorgon..

Ja, godmorgon. Igår vart det en tidig kvällsläggning, och det var skönt! Det var skönt ända fram till klockan 05.00 då jag hade katt runt om mig överallt.. Men nåja, det funkade fint och jag är pigg nu iallafall! Ska snart hem till mamma och baka pepparkakor, ikväll får vi se om jag henkar på Cillit.

Nej nu ska jag ta på min vinterkläder och vandra hem och äta frukost =) Hejs!
 
hahaha, Mathilda gör det ju iofs väldigt snyggt !

Mjukisfredag

Idag var det skridskoåkning i skolan. Kalas kul tyckte då jag, om man bortser från att jag fick sendrag 100gånger. Hatar mina fötter, jämt när jag gör saker får jag sendrag, och det gör så jäkla ont! Ja idag är det iallafall fredag och jag ska snart till min lägenhet jag ska bo i denna helg (min systers). Jag ska vara kattvakt, så ikväll blir det en lugn mjukiskväll framför tvn med lite popcorn skulle jag gissa på , gött..

För övrigt sitter jag och skrattar för mig själv när jag ser en ful filmen på nathalie som verkligen är king på skridskor.. hahaha. Den kommer sedan ; )

 
=)

jag har kalaskul..

skriv ditt namn med lillfingret: frida

skriv ditt namn med armbågen: frida

skriv ditt namn med pannan: r498e4qw

skriv ditt namn med foten: friuda

Skriv ditt namn med näsan: f5d

skriv ditt namn med örat: bbm,lvhcsx

skriv ditt namn med munnen: frimda

wake me up !

Nu är både bak och färgning klart. Bakningen vart bra. Färgningen vart mindre bra. Jobbigt var det att skölja ur färgen med den slöa vattenkranen. Vi har fått någon ny vattenkran av våran vaktmästare. Den ska tydligen vara snäll mot miljön och har därför inge fart i sig, där är jobbigt. Nu sitter jag här och borstar mina tänder. Snart ska jag ner i sängen med boken Pojken som inte fanns, höhö.. haha..hihi.. Nu fick jag allt till det!

Innan jag ska krypa ner i sängen tänkte jag lägga ut en av mina bästa låtar sen jag var liten. Jag var king på den på min keyboard när jag var i yngre dar, jag lovar..


kakbak är en smaksak

Nu står mina grekiska kakor i ugenen och väntar på lite färg, som för övrigt jag också skulle behöva. Degen var riktigt god och jag hoppas kakorna också smakar bra =) Efter kakbak ska jag ta att färga det råttiga hår jag har på huvudet. Jag gissar på att det kommer bli mörkare än vad jag vill, men thats it!

Efter skolan gick jag och mamma till brända bocken och slängde i oss lite maad. Den satt bra i min mage och jag gick nöjd hem till mitt hem.

Nej nu ska jag inte sitta här och slösa tid. Kanske kommer en bild på mina vackra kakor sedan..

p... =D


glääääns över nattas hand

Idag är det lucia, alltså var vi på luciafirande i kyrkan imorse med skolan. Efter massa sång gick vi till skolan och vräkte i oss tomtegröt med julksinka och pepparkakor! Efter skolan ska jag hem till min mammsi och baka grekiska julkakor som vi ska bjuda på under våran redovisning imorgon. Får se hur jag lyckas med dom, men jag antar dom kommer bli king-goda.

Igår när jag kom hem från skolan tänkte jag sätta mig vid datorn en sväng, men icke sa nicke. Den vill fungera ungefär lika mycket som en björn vill röra på sig i ide. A med andra ord är den kaputt, trasigo, paj, ur funktion. Så hejdå alla kära bilder, filmer, musik mm. Men om man har riktig tur så kanske vi ser varandra igen.

För att muntra upp det hela kan ni kika på denna ljuvligt fina dans som jag var med i för ett tag sen, även mina 3 vänner, kika! http://www.elfyourself.com/?id=1354084483..

Trainee - ett e = Traine


Nattiz

Ja nu var det dags för lite reklampause. Nathalie, min trogne vän och klasskamrat. Hon är tyvärr inte så engegerad i sin blogg, men vem vet, även vinden kan ju vända! http://nathalieringwall.blogg.se/ Take a look så får du iallafall se ett roligt litet klipp från käre Centralskolan!


Övning inför redovisning..

Ja nu övar vi  redovisning. Jul i grekland, den kommer bli riktigt fin, och bra såklart!

image126

Go Filippa!

och seen, började marken gunga.
och seen, blev det solnedgång.
och seen, låg vi med varandra.
Hända allt detta i matsalen?
Ja..
Var det den veckan jag hade påssjukan?
Ja.
Typiskt!

image125

En spegel utan spegelbild, hm ja varför inte?



http://view.break.com/384045 - Watch more free videos
Något roligt innan läggning är alltid kul!

scones

Ja då var tisdag snart avklarat! I skolan fick vi fika av Christer, tack för den! Resten av dagen känns det som att vi bara har gått omkring och inte gjort nånting alls. Nu har jag bakat scones och dom ska jag äta nu, samtidigt som jag kikar Ugly Betty, gött det! Step up idag, fifan vad skönt det var! Så nu är man nyduschad också så sen är det bara att hoppa ner i sängen och försöka få sin skönhetssömn, hoppas det blir bra sömn inatt!

Nu väntar Betty, tjo!

image124
mums..


Yeah !

Kika in min coola kamrat, erkiz. Hon är grym och pratar om allt som snurrar i hennes efterblivna huvud. Go girl! http://erkiz.blogg.se/

Julklappshandel

Hela min dag har varit konstig idag eftersom jag sov över. Somnade inte förns 1-2 inatt och vaknade pigg och glad klockan 4, hm. Sen vaknade jag av att min telefon ligger och låter, det är cilla som ringer och klockan är nu 9, aj. Skoldagen var konstig, inga lektioner så jag och Nathalie åkte till Gävle och nu är mina julklappar så gott som färdiga, skönt! Träffade pappsen en snabbis idag också, det var trevligt. Han kommer hem till oss på onsdag och då ska jag ge honom min önskelista så ska han få ut och shoppa lite!

Nej nu ska jag hjälpa mor mon med lite julklappar. Hejs!

söndag

Ja kvällen igår var väl inte toppenkul, men ja. Jag och Nathalie drog oss in till Sandviken, och det var väl rätt onödigt, för roligare fick vi då inte. Klockan 2 kom vi hem till Gävle igen och då smällde vi i oss popcorn och cola, vaknade sedan av en konstig sovställning med kläderna på. Bara att flytta sig lite och vakna igen, kl 11 och dags för frulle. Nathalie åkte just hem och jag funderar på att gå och träna lite. Sen tagga Andra Avenyn! och föräldrafällan får man ju inte missa heller. Idag har jag även tänt det 2a ljuset, bara två kvar ! =D



skynda

Sitter och kikar nya träningskläder, hoppas på att tomten är snäll i år också.. Nu måste jag skynda mig in i duschen för att sedan (om en timme) möta upp Nathlaie på stan och sedan gå och köpa mat och gå hem till mig och äta upp den, nivet! Blir en lugn lördagskväll framför tvn skulel jag tippa på, precis som kvällen igår, förutom att det var en fredagskväll.

Nu skynda skynda, tjo.

image123
snart kommer pinglan.. smile!

Idol

Ja nu sitter jag här framför datorn och känner mig allmänt skabbig. Ska snart hoppa in i duschen och klä på mig vore ju rätt bra också. Senare ska jag träffa Nathalie och vi får väl se vad som hittas på. Igår vart det iallafall en hemmakväll hemma hos Cillut med Idoltittande. Jag hade helst sett att Amanda vann hela skiten, men Marie var ju bra hon med. Så nu får vi hoppas på att Amanda kommer tillbaka och gör sin grej så kan Marie få sjunga sina Idol-låtar =)

A men trevlig lördag då..

image122
Söting bild med en sovande egon på nalle... =)


Sträckt armhåla

Sitter hemma hos cillit nu ich chilalr som fan. Hon själv står i duschen efter en hård idrott, jag ska hoppa in snart jag med, efter henne. På idrotten lyckades jag sträcka armhålan och det gör skitont. Ikväll blir det en lugn kväll som det ser ut som, men jag själv skulel nog allt vilja piffa upp den men det blir nog inte så. Nej nu ska jag hjälpa Bettan med julklappsrim, tjao!

lugn fredag

Företagsekonomi, yippi. Inget att göra, tror jag är klar redan, så det blir till att sitta och softa i några timmar =) Efter skolan ska jag hem till Cillut, det är coolt. Alldeles nyss tröck jag i mig min första lussebulle för denna jul, möms.

Hej då

image121

the kort tjej realy praktiskt om du bor trångt

Jag har tråkigt och är trött och ska sova, men först det här...

Lyxfällan

Alltså, jag förstår inte. Hur kan man tänka så idiotiskt och låtsas som ingenting? Ja jag pratar självklart om lyxfällan. Dom är 20 och 22 år och har en skuld på över 600 000 kr ?!Dom bara köper och köper och skiter i räkningarna, PUCKON. Blir irriterad av att se på dom, usch!

Varit och tränat med Jennifer idag också, skönt! Sen vart det hem och äta några peppisar, gooott. Imorgon blir det iallafall skola och på kvällen får vi se vad som händer, något kul skulle inte sitta helt fel..

Nej nu Efterlyst, tjoo..

en liten köttbulle

En slödag har jag haft idag, härligt .. Mammsen kom hem med sushi till mig =) Jag ska gå och träna nu snart med Jennifer, sedan ska jag forstätta på min almanacka jag håller på med, en julklapp. Idag har våran vaktmästare varit hemma hos oss tre gånger, och han är så söt. Han är som en liten flintskallig köttbulle och jättesöt/snäll. Han kommer imorgon igen, höhö. Nej nu ska jag gå och bygga upp mina muskler, öhm.

Hejdoo..

match mellan mig och räkan

Tjoo. Nu har jag precis spelar klart patiantsduellen med Erika. Har suttit ett bra tag, och jag vann inte en ända gång. Nu ska jag hoppa ner i sängen och imorgon bestämmer jag om jag går till skolan eller inte, min kropp är inte på topp, blä. Bara tanken på en varm säng får mig att somna vid datorn så jag tror det är dags nu..

Tack för en bra match erika, imorgon ska jag slå dig..

GONATT

längtan tillbaka

Såhär i vinter mörkret med slask kan det alltid vara kul att tänka tillbaka på underbara sommaren. Hittade filmen sen P&L och började genast längta tillbaka till det fuktiga tältet, dåliga vädret, flottiga maten och framför allt det trevlig folket !
Sååå, här får ni en liten kik på det härliga..

jag tror jag vet ungefär hur det känns

Hann inte med dansen idag, kungen skiter jag i. Jag ska ligga hemma, kika tv, sova och kanske jobba lite om jag har orken till det. Nej nu känner jag mig inte taggad till något alls. Hata mörker, kan det inte bli sommar nuu? Kan det inte börja hände något roligt i den tråkiga vardagen jag lever i, jo tack!

Nej nu ska jag krypa ner i min soffa och försöka glömma det tråkiga för en stund..


tonfirre

Nu är det jobb om grekisk julfirande som gäller. Det går lite segt men det ska nog fixa sig, bra grupp vart det iallafall, höööhöööö. Vet inte om jag ska dansa eller till kungen idag, vi får si vart kvällen slutar =) Efter skolan ska ajg hem fort och slänga i min min tonfisk, tredje dagen idag, och det är siitgoott..

Nu  lektion!

magen har sagt stopp..

Nu är pepparkaksbygget klart. Nathalie tog just sitt pick och pack och drog till bussen. Vårat pepparkakshus vart askalassnyggt och pepparkakorna med. Fast det vart lite pepparkakor för att vara en så stor deg, men faktiskt så åt jag inte såå mycket deg. Har hittat lite trevlig julklappar så nu är det inte mycket kvar, toppen! Nu ska jag glida ner i sängen och vila ut mig inför morgondagen!

Gonattsi.

Om toppen är uppochner, blir det botten då?
Ja, vissa dagar har man ju roligare än andra. Detta var från en rolig dag i våras/somras, jag var trött!

 
Ahaa, snyggt va?

Pepparkaka

Efter julklappshandel ska jag baka pepparkakor och göra pepparkakshus, gud vad juligt det kommer lukta hemma i mitt hem. Jag får även proffshjälp av Nathalie, coolt!

Tidig promenad..

Pigg och klar! Inte ofta detta händer, att man får sitta ner och vänta i en kvart innan man kan ta att börja röra sig mot bussen. Gick upp vid 6 idag, då gick jag på en promenad i bolougen sen hem och in i duschen. Skönt var det.. Idag blir det en lugn måndag med lite övertid i skolan så allt hinner bli klart till Livsmedelsverketredovisningen. Sen hem och ner på stan och handla julklappar =D

Nej nu ska jag ta att öppna lucka nr 3 på min chokladkalender.. Tjo!

kik på dans


här är lite av en av danserna Nathalie dansade =)

dans med pizza

varit och kollat på dans idag med Adam och Pelle. Vi kollade på Nathalie och det var riktigt trevligt, imponerad jag blir! ; ) Cillut dansade också men jag hann inte på henne när allt var slut. Vi gick och käkade på Jensas sedan, ooo. Sedan vart det en tripp mot resecentrum och sen kom våran buss, fick sällskap av Nathalie och Pelle på bussen, dom skulle iväg och fika medans jag skulle hem och tagga Andra avenyn, haha.

Imorgon börjar min fiskvecka. Det innebär att jag ska äta fisk i en vecka och kolla om jag blir nå smartare? haha nej, men fisk är gott så jag slog till med en sådan! Ska även ut och julhandla klart alla julklappar imorgon med Nathalie, mys!

Nej nu melon och tv, tjao!


1a advent

1a advent, tiden går fort. Vaknade upp till "hosianna david son" som spelades på tvn utanför mitt rum, visst jättefint, men inte när man vill ligga och sova ut en söndagsmorgon innan skola. Jaja nu är jag iallafall uppe och ska väl börja göra mig iordning för att åka till Sandviken och kika dans. När jag kommer hem ska vi ner i källaren och hämta upp julgrejor, mys =)


image118
22 dagar kvar =)


En tripp till hälsingland + pengar till mig..

Nu är vi hemma från en lördag med släkt. Tyvärr vann vi inte miljonen på v75 denna dag, men jag lovar, det kommer! Men en hundring vann jag iallafall. Det var så här va, att vi satt och spelade ett hundra år gammalt TP med väldans konstiga frågor på, det var inte mycket rätt som svarades på dom, ifrån min sida iallafall. Så Evve tänkte att nu hade hon chansen att fjäska lite för mig (det är ju jul snart) så hon sa till mig att om jag svarade rätt på två stycken frågor på ett kort skulle jag få en hundring. Jag hade ju inget att förlora så jag slog till! Och ja, på detta kort fanns det faktiskt två frågar jag kunde (gissade rätt på). Så jag fick alltså en liten kosing där, lättförtjänta pengar! Antar att Evve var 99% säker att jag inte skulle svara rätt på en enda, nu kasnke du får en ännu dyrare julklapp?

Fråda1: Vem puttade in häxan i ugnen, Hans eller Greta?
Svar: Greta
Fråga2: Vilka är dom tre första siffrorna på arabiska (något sånt iallafall)
Svar: Ett, två och tre.

Grattis Frida, du kan nu köpa 200 tuggummin på OKQ8! jo man tackar man tackar!

Imorgon ska jag kika på Nathalies dansuppvisning, Cillas och Magdas också såklart! Tur man har så behöver jag inte gå själv utan får äran att gå med Adam och Pelle, tackar!


Lördag hemma hos mormor och morfis..

Nu är vi hemma hos mormor och morfar och lagar maten jaa. Mormor och morfar har vi kört ut, dom pyntar glasis =) För ett tag sedan var Jag, kenta, kristin, evve och oskar och fixade våra miljoner, vi får veta hur många miljoner det bli vid 6 tiden, tagga.. Ja så lördagen blir i Bollnäs med familjen samt kusiner. Får väl se när jag kommer hem men det blir nog en lååång dag här, så mysigt ! Nej nu ska jag väl hjälpa folket, tjao!

RSS 2.0