Idol och dans

Ååå vilken tur att Amanda gick vidare! Vad glad jag vart, även fast jag inte följer Idol så värst mycket. Ikväll har jag varit hemma med Kristin och kollat på Idol och Fredag hela veckan. Har även kört lite dans här hemma, usch vad varmt det vart! Nyss kom mamma och Kenta hem med ostkrokar till oss =) Imorgon ska jag upp tidigt, för kl 10 far jag till Hälsingland. Nej nu ska jag umgås med the famely innan det blir läggdags..

Pussi hej!

Förresten har min Önskelista börjats fylla på med grejor nu. Snart är julen här..


lugn fredag..

Blir nog inge österfärnebo ikväll. Jag stannar nog hemma och laddar upp mig för morgondagen då jag ska på riktig partaj mormor och morfar gifta i 40 år).. Haha nej men en lugn hemmakväll är riktigt skönt efter fem dagars hårt jobbande(?), ehm.

ses...

nedräkning börjar.. NU

Nu så! Biljetter beställda. Nu är det bara ca 8 månader kvar, sen Lars Winnerbäck =) Nej nu ska här pluggas företagsekonomi, skönt att vi slutar vid 11-12 !

Tjao!


långskoldag...

Oo, äntligen hemma efter ca 12 timmar i skolan. Ja ikväll var det då öppte hus, och det kom rätt mycket folk ändå, tycker jag. Vi fick våra skitcoola tröjor, SMHP Handel Trainee, det är coolt. När jag äntligen kom hem och skulle ta det lugnt sitter det fyrtioelvakvinnor i mitt kök och babblar på, min mor har "tjejfest" med sina jobbarkompisar, skitkul ; ) Nej ska väl försöka ta mig en dusch och sedan sova, eller ja, jag ska ta en dusch och försöka sova, eh vafan, gonatt!

image117
våra tröjor, fräänt!

Friday I'm in love

Nu är det snart dags för läggning. Imorgon har jag 30 minuter (!) sovmorgon, yeah. Dans idag, riktigt kul var det och jag börjar faktiskt lära mig lite nu, haha. Imorgon är det öppet hus i skolan och jag kommer väl hem till 21.00, kul.

Nej godnatt!

Dagens roliga hade jag med Nathalie. Hela dagen har låtit; Jag heter inte piia jag heter Fffia.. Ja så kul var det. Ni skulle ha sett oss istället, vi äär knug!

image116
här har vi fia

Tiden rinner ut

Ojoj vad tiden sprang iväg, det ska även jag göra nu! Dags för lite träning. Min omelett ligger och guppar i magen och nånting säger mig att jag kasnke borde väntat med att äta till efter träningen,proppis är jag. Fick skjuts ända till Gävle av Cillit och hennes mamma, det var skönt.. 

Nej nu ruuna. Tjaa 

kommer inte tomten snart?

julstämning är på topp just nu! Jullåtar lyssnar vi på, alldes nyss pyntade vi julgranar och gjorde julklappar =) GOD JUL..

image115
lite suddig bild på en jultaggad Nathalie =)

problemas

Ja nu är det onsdag, och som vanligt på våra onsdagar kommer onsdagfrågan, oftast av Cillit.. Vad händer i helgen då?  Jo då ska vi sii. På Fredag hoppas jag på Österfärnebo, men det finns ju lite problemas när det gäller att ha kul, oftas, skjuts hem. Bussarna går ju inte så bra därifrån. Och på lördag morgon ska jag till bollnäs till mormor och morfii ... Faen.


ouåps

När jag loggade in såg jag Erikas ledsna kommentar. Jag förstår om du är ledsen gummsi men du vet han är min? Livet är inte lätt alla gånger, haaah! Men ha det bra iallafall...

Sitter i skolan och ska börja med klassråd snart , skitkul.. Idag är det matteprovet som gäller, tur att jag är så jäkla smart och kommer klara det galant!. A men tjodå!

image114
lägger in en sommarbild för att få lite värme här inne.. hm


inget namn, ingen namnsdag.

I söndags hade jag namnsdag, och inte ett enda grattis fick man heller. Okej att jag inte visste om det själv, men andra kan ju hålla koll, som typ mamma ? haha nej men det var väl kul.. Grattis Frida Catarina Lytter, grattis..


Step up, shut up.

slut efter step up.. det var jobbigare än vad jag mindes, men nu är det slut och det är skönt. Har just tryckt i mig en banan och ska hoppa in i duschen snart. Ska fortsätta på min önskelista så mammsen kan gå och köpa alla mina fina klappar någon gång, höhö. Inatt blir en tidig läggning bestämde jag mig för i morse. Jag säger som Mathilda, varje morgon funderar jag på om jag ska stanna hemma och sova. Men tyvärr är det så svårt eftersom man missar så mycket på bara en, liten fjuttig dag.

image113
dom ska få stå på min önskelista =)


JAA <3

JAAA! Lars Winnerbäck 15 Augusti, ja kan jag lova! Min dag är räddad. Min vecka är räddad. Resten av detta år är räddat!! Saknar sommaren som en tok nu..

image112

help for me and my brain

Snälla kristin hjälper mig och min hjärna att fatta photoshop, och det börjar då ta sig tycker jag! höhö. Fastnade framför datorn och jag tror inte det blir någon träning av för min del ikväll inte. Men träna tal är ett måste. Blää..

Nu ska jag fortsätta umgås med min gotlänning. Puss hejs!

En mätt och avundsjuk Frida..

Måndag, första skoldagen över. Konstigt nog är måndagarna lättast på veckorna nu förtiden. På slutet av dagen berättade Niklas om sin Lars Winnerbäck upplevelse för fyra avundsjuka öron ( mina och Nathalies). Han fick träffa Lars in real life och skaka hand med honom. Det var så kul att höra på när han förklarade om hur han själv vart. Den där knäppa killen som bara glodde typ.. haha!
Efter skolan gick jag och Nathalie och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord, eller njae, egentligen bara om jord. Nu är jag hemma och Kristin är här =) wihoo!..
Ska snart iväg och träna sen plugga engelska inför engelskatal imorgon, yippi..

tjodå..



Knugen och jag

image105
Här har vi nattiz, natta, nathalie, ja knugen! Hon är grymt bra.. Halleluja .. Spanks

Halleluja moment!

Sitter här nu och ska gå till min säng och dra en sovning i några timmar innan uppgång, snart. Sitter och smider planer med Nattiz och pratar fulspråk. Pratar med Anna om vår förra stadsminister och mitt förhållande och är allämnt uttråkad. Tack allesammans för en trevlig kväll igår iallafall. Stort + till Nathalie och Cilliten som är såna söta och snälla barn. Om inte blogg.se hade varit så dumma nu hade jag laddat upp en fin bild, men istället får ni använda fantasin och föreställa er någon fint..

todeloo!

nice lördag...

Jo igår var vi hemma hos ange och hade det feding soft. Drog till knugen och kikade på anges bror som spelade, + några fler. Efter det begav vi oss hem till ange på nytt och hade det trevlans!

Idag är det söndag, vilket betyder att jag får se Andra Avenyn. Har längtat i en hel vecka nu.. Imorgon skola. Kom på idag att det inte alls är långt kvar till juafton, minre än en månad! Vilket innebär att det inte heller är långt kvar till lov =) wonderful.

Hejdå dags för kläder och en liten matbit =)

las är mina m,an

västerås var ett segertåååag !  hemma hjos ange ich har det fett medf soft med nattiz och cilliz.. fifannn!

Nånting större..

Har nyss varit ute och käkat maten med mammsi. Nachotallrik vart det för min del, kalasgott var det.. + att vi fick oss en rejäl rabatt, tack, höhö. Blir en hemmakväll med min choklad ikväll. Funderar på en promme men det är ju så jäkla mörkt ute, och jag gillare inte. Imorogn ska jag ner på stan med Jennifer och julhandla lite hade jag tänkt, coolt som fen.

A men trevlig fredag på er!  

hej vårta.

http://wwwc.aftonbladet.se/atv2/popup_wmp.html?id=categories/Livsstil/Halsa/0711/8513&category=livsstil/halsa&commercial=yes

Det här var då riktigt sjukt! Stackarn...

jag döör..

image103
Nu riktigt njuter jag av mitt skrivbord.. Grrrr !;)

Träning och Pizza =)

Idag var jag och hälsade på Jennifers skola. Där fick jag fika och godis , höhö.. Sen gick vi och tränade en stund. Kom hem och träffade min mamma som hade kommit hem från Stockholm. Jag har inte träffat henne på jättelänge känns det som. Vart en pizza för våran del ikväll, vegetarisk =D inte för att vi är vegetarianer eller så, med min mun njuter av den!.. Imorgon skola + bad, yippi ?..

Hejs..

perris

När vi var i fagersta såg vi denna härliga annons på en anslagstavla.. Jag tror att vi ska hyra han till nyår eller så, lätt på... DJPERRAA!!

image102

back to youngdays..

Sitter i klassrummet och diggar musik nu. Hade helt glömt bort alla bra grupper sen yngre dar.. Backstreat boys, westlife, excellence, supernatural, popsie, britney spears, a-teens, five, s club 7, ng3 m.fl..

Tjadå!

sen dag..

Sen till skolan då. Och ja, det fatta man ju... Får skynda skynda, det är ju bara Naturkunskapen som missas, det går lätt att läsa på på egen hand... A men tjo..

En till ... =)


Ingång av Lars =) Den är lite seg innan han kommer igång med musikandet, men det kommer =)

=D


iiiih =D

UNDERBART!

Helt underbart hade jag det igfårkväll! Kl 20.00 kom mannen med gitarren, just det, Lars Winnerbäck. Och i ca 2 timmar fick jag höra hans underbara röst i mina förälskade öron. Dom 2 timmarna gick fort och helt plötsligt satt vi där i bilen, påväg hem.. Men han var KING, fast att han verkade lite deppo.. Har haft en trevlig vistelse i Västerås hemma hos Nathalies söta familj =) Tåget tog vi 12.27 idag och sen vart det iväg och ta en snabbisfika och sen träning. Skönt med dansen var det =)... Imorogn blir det skola sen maybe öppet hus på Jennifers skola, vi får sii..

hejs!

           
         
Lite av Lars.. Sedan tänkte jag passa på att visa lite hur söt Nattas syster är också =)

stressig måndag..

Idag vart det mycket efter skolan, Först så var vi kvar till halv fem för vi måste göra klart etik arbetet, det han dock inte bli riktigt helt klart. Skynda hem, hitta suschi i kylskåpet som mammsen hade köpt hem, slängde i mig dom, säker nästan hela (?) sen springa ner och möta Jennifer. Idag har vi tränat, ääntligen! haha. Mina stackars muskler trodde som skulle få vila, men icke sa nicke, det märktes på dom att dom inte vill lika mycket som jag.. När jag kom hem sprang jag in i duschen för att sedan packa väska (västeråsväskan) sedan sätta mig framför datorn och börja på bokrecension, den är inte klar än =(. Nu ska jag gå till min buss för att sova hemma hos nathalie =) Imorgon Lars Winnerbäck, yes yes yes !



LW =D

Imorgon Lars Winnerbäck, ah. Lite härligt att slippa skolan i två dagar äveen. Synd bara att min kamera är trasig, mindre med kort då dåå, bajs.. Fan.

Hejdårååå

lyft inte lillhenke i öronen, ta om hela huvet..

Centralskolan och Filippa Bark, haha, I like!

image92


söndag ..

pluggat idag , igen! gud vad plugg det vart denna helg, men trots det är jag inte klar ännu! Vart mysfrukost med godheter imorse med Anna. Eftersom mitt kylskåp var helt tomt behövde vi gå och handla lite smått och gott =) Fick hjälp med bokrecension av pluppisen sen också. Senare vart det pizza med familjen Söderberg och sedan promenad på det, satt fint den! På vår promenad mötte vi tre gangstrar, vart lite rädd där ett tag. Baseballträ och allt hade dom, haha.

Nej nu är Andra Avenyn =D längtat i en vecka nu! Hejdååå!


<3

ni hittar mig på www.stallet.se. fridalytter. Jag har två hässtar, Cillapilla och Anna =)

bed, sweet bed ..

nu är det nattinatti för min och anabananas del. Hon med en telefon i örat och jag med en datorskärm framför ögonen, som förövrig är väldigt suddig i mina trötta ögon. Goonatti nu då!

amen tjodeloo

ja kvällen :) what is happening ? :D ne men sitter hemma hos mig nu och vet inte vart vi skaaa.. Anna har gjort min kamera i tre delar, men jag gillar henne lika mycket iallafall =) Jag har även slängt ner min rougeborste i  toaletten, damn ! Ne men fortsätter lördagskvällen nu då, byyyyyeeeeee..

god natt vad vill du ha till middag?

Halva boken läst ! iiih. Sen kom Annabanana och förstörde! ;) Fick i mig min frukost kl 17.00. Får se när lunchen blir... maha. Ikväll vet jag inte vad det blir, plugg, tv eller partiie? Sitter och tuggar på en väldigt dryg dumleklubba, den fastar i alla mina tänder och luktar turkburk.. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och klä på mig.

trevlig lördagskväll på er =)

The passenger seat

Igår vart det inte så mycket läsa för min del, faaan. Anna kom hit och vi gick och köpte godis och kollade på Idol =) Senare kom hennes två vänner hit och vi satt och spelade tecken, det var väl ca 7-8 år sedan jag gjorde det så det gick inte så bra för mitt lag ( jag och anna).

Idag slog jag upp ögonen kl 11 och satt dirket näsan i boken och började köra igång. 4 timmar senare ligger jag fortfarande med boken och har hunnit till hälften. Ska snart gå upp och äta frukost (?)

Nu är tågbiljett beställd och snart är det Tisdag ! Nej nu läsa, hejda !

image91
Jättetråkig bok som inte rekomenderas..


sindi

Bye bye Mattias ! ! ! ! ! YEEES

söötis =)


Fridalito

Ikväll blir det pluggitoo pluggito. Sen har jag en hel ledig helg för mig själv =) Mammsen åker till Kenito så det blir en ensam helg med mig själv..

stackarn..

image90

Nathalie ! ! ! Nu får du ta och ge dig. Hör av dig genast...

Hurra Hurra Hurrraaa!

Idag fyller kurvan år. GRATTIIIIISSS! =D

image89


Tänd ett ljus

Idag åkte jag och min moder till valbo. Vart mat på IKEA och sen lite kik. Köpta väl 1000 olika sortes stearinljus, mysigt i vintermörkret =) Imorgon tror jag det blir av att beställa tågbiljetter till Västerås, ska bli så mysigt! Nu ska jag kika på tv och sen tidig sömn. Go kväll =)


oh, ah ah ah oh

lets do the funky CILLIT !
'
image88

Dålig kväll, god natt.

Nej nu struntar jag i tråkigt pluggande inför prov och hoppar ner i min säng och sover istället. UNDERBART.. Hela min onsdagskväll har varit förstörd. Imorgon ska jag och mamma ut på stan och kika julklappar, hiiiii ! Nu är det inte långt kvar =D

Idag fick jag mina skolkort. Mammsen snodde såklart korten på en gång och kommer väl tapetsera upp mig på väggen eller något liknande, men det fattar man ju liksoom... ; ) Nu är det bara skolkatalogen som jag vill ha, den är alltid roligast.

A men gonatt då du !


alla vi som hatar naturkunskap klappar nu, KLAPP KLAPP.

Ja så sitter man hör med 30 sidor naturkunskap som ska trängas in i huvet tills imorgonbitti. Kul! Är på så dåligt humör så det finns inte.. Jag som hade tänkt gå och träna, men nej då, då ska äckelprovet vara imorgon, yeah. Har suttit här och pluggat sen kl halv 6 nu. Börjar bli trött.

Tydligen så hade min klass psykat en annan klass igår under nationella, så våran mentor fick ett hatbrev mot oss. Synd bara att allt hände medans vi var på lektion, suckers.. Nej men lite väl tog hon då allt i..

Nu ska jag fortsätta plugga plugga sen ska jag sova .. HEJDÅ!

Smöörgås =D

Fetingmackor gratis i skolan också, det kallar jag lycka! haha. Nemen det är inte ofta man varit med om det inte ;) nej nu ska jag fortsätta ät amin goda macka och så. Hej då!

lite roligare vardag

Sitter och småkikar på lite maskeradkläder inför maskeraden. Haha hittar helt sjukt roliga kostymer, men dom kostar ju ca 7-800 kr och jag vet inte om jag orkar lägga ut det , höhö.. men nu är jag taggad iallafall =D

Nej nu åter till skolarbeten, hm..

  
hahaha

Saker förändras

Vart en trevlig liten farsmiddag igår, riktigt gott. Pasta och lax =) var även hem till Isabelle, vi kollade på tv. Var flera månader sedan jag var i Storvik,  och tro det eller ej men saker förändras även där. Konsum börjar bli stort t. ex. Haha. Sov hos pappsen, så det vart hotellfrukost i morse, och det tackar man ju inte nej till. Mätt och belåten fram till kvällen är jag väl nu antar jag, haha. Ikväll blir det vinterpromenad med Jennifear och imorgon ska vi ta och dra igång träningen igen, höhö.

Nej nu svenska..
Hejdaa hejda.


godmorgon mitt på sena kvällen

har tagit mig en liten powernap, eller det vart en lång, så egentligen inte en riktig powernap då men iallafall så vart jag abruten ca tre gånger. Jag är inte säker om Cillit ringde och fråga något om tacos, annars har jag drömt det. Sen ringde pappa om maten imorgon, det blir en middag iallafall =) Sen kom mammsen in och skulle informera om att hon skulle iväg en sväng och blablabla. Lyssnade lite halvt med ena örat bara. Nu är jag iallafall piggare och ska snart ta mig hem till Cillit!

Trevlig lördag på er..

Farsdagplaner

Imorgon är det farsdag. Jag tänkte åka hem till min pappa och bjuda honom på mat, sedan sova över i storvik, det var så länge sedan. Men nu kanske det bli ändrade planer. Om det snöar inatt/imorgon måste pappsen åka in till Gävle och köra snö, och då kan jag inte bjuda honom på middag. Typsikt också då.. Får hoppas på att snön stannar uppe i himlen tills måndag iallafall..

Lördag hela veckan, nae.

Jättemysig brunch med Evve och Oskar fick jag då imorse. Klev upp så jag skulle hinna till  klockan 10, men tiden var ändrad till kvart i 11 så jag han med en lite vinterpromenad i bolougen. Väl framme vid frukost/lunchen fanns allt som både mättade ögonen och magen. Pizza, smörgåstårta, smörgåsar, sallader, pajer, ägg, fil, ja hela faderullan. Mätt vart jag och sen vart det en snabbis på stan. Blir så deprimerad av att kolla på allt jag vill ha, men pengarna räcker inte till, måste hålla på dom eftersom det är dags för julklappar snart, så typiskt när man för en gång skull ser så mycket fint..

nu ska jag försöka göra resten av lördagen lika bra som början. Hejda..

Fredagen är nu slut.

Min mage gör ont för jag ätit så många karameller och chips nu.. Har bara leget framför tvn. Kikat på Idol, Christoffer åkte ut. Han såg så ensam och ledsen ut när han stod där med gråten i halsen när han fick reda på resultatet. Staackarn =(! Jag vill ha ut Mattias, NU. Han är endast kvar pga av hans utseende, det är vad jag tror. Tror jag ska försöka sova snart efdtersom jag ska upp rätt tidigt imorgon innan frukost-time med systeryster och Oskarposkar. Om inte annat kan jag ju försöka läsa ut min engelskabok. Känns lite annorluna och sitta hemma och kolla på tv med mamma och göra läxor på en fredagskväll, vet inte när det var senast jag gjorde det.. Skönt iallafall.

Godnatt =)


Såhär satt egon en längre tid under tvkvällen. Ser inte så skönt ut, men han är ju lite lustig..

Kräftor med Trocadero-karameller

Häromdagen kom jag på att jag ännu itne hade ätit kräftor med mammsen. Så idag passade vi på, i november. Det var iallafall gott =) Har även provat på trocadero i karamellform, och det funkade rätt bra. Inte så jättemycket trodareosmak men dom var goda.. Nu har jag laddat upp med en chipspåse för kvällen och mjuka bekväma kläder är även på. Ringde Evve och pratade lite om soffan jag och pappsen ska hämta upp inom kort som ska få pryda mitt rum hemma hos pappa, mitt kära stora rum med härliga garderober. Det är annat än min fjuttiga skokartong som jag lever i här hemma hos mamma det! Det rummet är väl lika "stort" som min garderob hemma hos pappa, nästan så.. Iallafall kanske jag ska äta brunch med henne och oskar imorgon på kafé kanel, om jag är vaken då =)

image80
Endast i Norrland även, vilken tur vi hade då!


ett knapptryck tillbaka till babytiden

Inatt hade jag då verkligen ingen skönhetssömn. Sovit som en kratta har jag gjort! Ikväll vet jag inte om jag blir hemma eller om jag hittar på något kul. Känns rätt lockande att ligga hemma framför tvn med en godisskål ´+ tidig sömn, men vi får se. Sitter och kikar runt lite på internett och fann den roliga sidan där man kan göra om sitt utseende till tex bäbis, apa, asiat mm. Gjorde en bäbisbild som ser väldigt lustig ut. Dock såg jag inte riktigt ut så där när jag var liten, jag fick väl hår på huvet  när jag var 7? haha nej men nästan så, jag var lite sen med det. Men nu finns det där, och det är jag glad för!

image78 image79
Jag som bäbis samt apa. Apgrejen ser verklig riktig ut. Skulle platsa in på Furvik där jag kunde bli Santinos flickvän kanske? Nej nu flyger drömmarna iväg, wake up! =)

pizzata !

Äääntligen klar med Judendomen. Suttit här ett jäkligt bra tag nu men nu är jag klar och resten av kvällen ska jag sitta vid tvn och bara slappa. Hade faktiskt en kul dag i skolan idag, först redovisning av Hairix brusch, sen en liten teater som var om Jesufödelse, och jag var mamma Maria. Det var riktigt roligt att se allas fula små teatrar. När jag kom hem åkte jag och mamma och köpte pizza =D Kebab med isbergssallad, tomat, peperoni. Hur god som helst, världens godaste kanter. Helt perfekt!

Nu ska jag dra mig till tvn och sen sova, tidigt. puss och god natt !


snöflingor för hela slanten

Hemkommen och nyduschad nu då. Ska börja skriva lite om min engelska bok och ta ut 25 svåra ord också, skynda skynda. När jag tog min jacka efter träningen var mitt rosa band borta, kanske någon lortgris som varit där och tagit det,  who knows... Den vanlige instruktören var sjuk idag, så det var en annan tjej med en helt annan dans. Lite svårt var det och jag hoppas den vanliga blir frisk till nästa gång.

Imorse när jag kom in till Sandviken var det snöö =D Jag gick hela vägen till skolan och försökte att inte ramla på den hala backen. När jag väl var framme utanför skolan lyckades jag halka till på isen tre gånger under 10 sekunder. Lika förvånad blev jag alla gånger också, haha. Härligt med lite vit snö istället för det gråa tråkiga färgerna, men tyvärr så har snön regnat bort, iallafall i Gävle..

Nej nu plugg. Todelo!  

skoljobb överallt...

skola skola skola. Känns som att det ända jag gör om dagarna är att gå i skolan. Det är väl ungefär så det är också men jag börjar redan tröttna, efter tre dagar efter lovet dessutom. Idag presenterade vi iallafall våran praktikplats, Åhlens för Cillit och min del =) Mathilda fick vara med hon också eftersom hon var där efter oss. Gick väl sådär. Jag behövde gå en timme innan vi slutade idag för att hinna med min buss, så nu ska jag snart iväg och träna. Känns som det var länge sedan nu. Och kortet går ut imorgon även.. Får köpa nytt och ta nya tag! =)

image77
tycker inlägget vart så tråkigt, så jag livar upp det lite men en bild på klassen, oj vad livat det vart.. =)

seg skoldag med trötthet.

jag är kalastrött och sitter i skolan och vill sluta nu. Tydligen ska våran produkt redovisas imorgon och det hade vi ingen aning om, och den är inte riktigt klar. Vi kommer inte hinna. Sen så ska jag och Cillit redovisa Åhléns imorgon, och vi kan inte träna nu. Mycket göra ingen tid. Iallafall ska jag ta mig en fika med Nattispattis efter skolan, sen ska jag på massage , lite att se fram emot iallafall..

Nej nu ska jag forstätta med att sitta och försöka göra något vettigt i skolan och hålla ögonen öppna.

Good bajsss.


Hairix. No more bad hairdays ; )


Hejdå höstlov.

Nu är det läggdags för min del, riktigt längtar efter att få krypa ner i en varm skön säng och sova sova sova. Typiskt att det är skola imorgon, jag kommer vara död imorgonbitti och hata min mobil som kommer ligga och vibrera och störa när jag vill sova vidare. Imorgon är det utvecklingsamtalsom står på listan och det ska väl gå bra.

Ost och kex satt riktigt bra. Kikade sista avsnittet av Ensam mamma söker sen vart det dags för mig att kikia lite mer Andra Avenyn, tills det började krångla och jag insåg att sova är nog bäst.

Såå, godnatt och hej..

image74
en liten banan jag åt idag, haha.


Andra avenyn

Sitter och kollar igenom alla Andra avenyn avsnitt. Faktiskt så börjar jag hänga med i det och tycker det börjar bli rätt bra iallfall. Jag är på det 5e avsnittet, bara 12 kvar. Snart kommer mamma hem, då ska vi äta ost och kex , och så får jag mina skor också =D Idag har jag inte hunnit med mer än att äta stuvade makaroner och kollat på dom där avsnitten, vart en riktig slöadag!

Näj nu ska jag fortsätta med mitt ..


Skönheten och odjuret i lördags. Eller jaa, odjuret och skönheten om vi ska placera namnen rätt under bild =)


bingokväll

Ja då var våran bingokväll slut, jag vann inget, faan. Jag som verkligen hade känslan i mig. Det var inte bara jag och Anna som var bingosugna idag, även Sara, Sara, Diana och Micaela var på. Sara hade turen och vann en hundirng iallfall, grattis grattis. Innan var halva ligan och käkade kinafood, mumsi.

Igår vart det en halloweenkväll i Österfärnebo hemma hos Erika. Kul hade jag, tills jag vart trött och somnade så skönt i hennes varma, mjuka, underbara säng med en kurva brevid sig. Då tog kvällen slut och jag vaknade, dock inte utsoven, imorse och då vart det dags för hemfärd.

Nu har alla bingokompisar åkt hem coh jag ska faktiskt gå och sova, för det behövs riktigt mycket nu. Gonatt!

image71
ohlala. Jag och min fästman =)

party party

Snart blir det rööj. haha. Sitter hemma hos cilla och väntar på att bussen ska komma, bussen som ska ta oss hem till Erika och där ska det partajas. Natten ska tillbringas i Österfärnebo och imorgon kommer jag hem och då ska det nog spelas bingolotta som sagt.

tjöö


pipipipip

Klockan 8.30 ringde klockan och då var det dags att kliva upp, trots att jag gärna hade sovit ett tag till. Var ner och tränade en sväng med Jennifer sen lämnade jag tillbaka filmen som var tre dagar försenad, oups. Behövde dock inte betala det men jag skulle inte göra om det inte! Nu har jag smällt i mig en omelett och ska hoppa in i duschen snart sen bär det av mot Sandviken.

tjo.


1408

Seena. Jo det vart ju bio idag då, men pluttcilla. Inte något skrik alls faktsikt, men en del tittande mellan fingrarna. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, har inte bestämt mig för om det var en bra eller dålig film. Lite creapy var den dock.. Innan bio har jag hunnit med att åka till valbo med Anna och sedan varit på stan. Hittade ett par höga svarta byxor och en lila sjal, fann även det kära elefanthalsbandet på H&M som jag lyckades bli av med i Rhodos, så nu hänger det runt halsen igen, dock inte samma, men lika..

Imorgon drar jag mig mot Österfärnebo-hållet och spökar ut mig, medans det blir en lugn hemmakväll med Bingolotto ( jag känner på mig en storvinst!) med söt Anna på Lördag, haha. Tagga duttpenna, tror jag faktiskt har en egen lila kvar sen förr i tiden, hoppas den funkar än..


sjal och halsband fick det bli =)


Situation Frida

Hemkommen till Cillas hem efter lite Situation Magnusson tittande, så jäkla fula och roliga grejor, haaa. Inatt blir det en sömn hemma hos henne, hoppas på en bra sömn, inte lika illasovande som dom senaste två, blä. Imorgon ska jag börja handla julklappar, eller en iallafall, sen ska jag gå på bio, 1408. Jag är inte den personen som tycker om att kolla på sånna filmer, särskilt inte på bio. Jag kommer skrika och gömma ögonen mellan mina fingrar, det känns alltid tryggast så, fast alla klagar.

Nej nu natti natti..

RSS 2.0