ge mig !

Sitter och kikar lite på skor. Hittade dom här 2 snyggingarna. Har ju iofs redan ett par sådana helvita, men dom är så sköna och snygga så jag tror jag slår till på någon av dom här, vet bara inte vilka =) Vill ha pengar, nuu! Vill ha ett jobb, vill ha en inkomst! Hoppas på att det blir lite jobb på höstlovet iallafall =)

image12image13

Lars Winnerbäck lyssnande i väntan på falukorv


Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäcks nya skiva. Passar utmärkt nu i hösten. Och tiden går fort, snart 20 November, och då tar jag mitt pick-och-pack + Nathalie med mig (eller hon tar med mig) till Västerås, Nathalies hemstad, för att kika på honom. Längtar riktigt mycket. Men den som väntar på något gott ... =) Har ju faktiskt sett honom en gång redan. Men en gång är för lite, honom bör man se om och om igen, eller jag bör det!

Vart ingen tripp till Sandviken iallafall. Hade inte den orken i kroppen. Så nu sitter jag och väntar på att mamma och Kenta ska komma hem så jag får lite mat. Idag blir det falukorv i ugn, mums. Får se om jag orkar gå en liten kvälsspromenad senare också. Måste verkligen byta ut min runda, den börjar bli tråkig nu.

Imorgon får jag tillbaka min väska. Det är så att ofta, väldigt ofta, när min familj har varit hemma hos mormor och morfar har vi en tendens att glömma saker. På julen är det ofta den årliga julblomman vi glömmer. Men den här gången var det min tur. Efter ca 30 minuters bilåkning kommer jag på att min väska med alla mina vardagliga grejor i, smink, nycklar, hörlurar, skor, kläder m.m, står i deras hall till ingen nytta. Men eftersom mormor och min moster Tina ska till Cypern imorgon så åker dom förbi Gävle och Evve får då möta dom och ta min väska, som sedan hämtas upp av mig efter jobbet. Så enkelt och bra gick det tillslut!

image10
Lars Winnerbäck. Me like =)


image11
Nathalie under våran Lars Winnerbäck kväll i somras =)

Första söndagssimmet idag..

Idag vart det uppstigning kl 09.00. Mycket trött men jag klarade det rätt bra. Äta frukost och packa sen kom Evve och vi gick och simmade. Det var tuft för en sån som mig, men jag klarade iallafall 1km, men därefter var jag som en död fisk.. Efter simmet vart det bubbel och bastu, underbart skönt! Har precis kommit hem efter att ha lunchat med Evve på Waynes. Det vart en advokadosallad, som vanligt. Vart även en liten tripp på stan, men vi kände oss så icke-shopping-klädda så vi sa farväl och gick år vardera håll. Nu sitter jag bara hemma och funderar på om jag ska med Nathalie och kika innebandy, är inte såå sugen på att kika på det, men skulle ju kunna åka just för att få lite söndagskul och träffa mina två klasskamrater som jag inte kommer träffa allt för mycket nu i 3 veckor till. Vi får se hur det blir, nu ska jag iallafall kika på  He´s a lady!.


äta, äta, äta ...

Idag vart alltså en tripp till min födelseort Bollnäs. Efter en stunds bilåkande med ont i både rygg och bakdel kom vi fram, välbehållna , förrutom bilen som en gubbe backade in i på vägen dit, men så stor skada fick den inte. Vi fick hemmagjord äppelkaka , mumsi. Men inte nog med det så fick vi lax, glass med hallon och kaffe med nötter också. Skulle kunna ha rullat hem om jag hade orkat. Mot kvällningen åkte jag med Anna hem till Morgan där vi kollade på Ondskan. Även där fick jag fika, tigerkaka och bullar, som Morgans farmor hade bakat. Min dag har bestått av att äta. puuh! Men imorgon ska iallfall jag och Evve gå och simma, och det känns bra.

nu blir det till att kika CSI innan sömn. Gonatt !

image4
min söta morfar och mormor !


Fredag och första inlägget

Jo, nu har även jag, Frida Lytter, skaffat mig en egen blogg. Får väl försöka göra det lite bättre later.
Dagen började med praktik på Åhlens. Vart dock en kort arbetsdag för att sedan gå och käka lunch med min vän Cecilia och sedan glida till Sandviken där det var dags för modevisning av second hand kläder. Det gick hyfsat bra, men det är inget jag gör om frivilligt.

Kvällen spenderades med Cillapilla och jag ligger nu i hennes säng och ska kika tv. Imorgon far jag till mormor och morfar i Bollnäs. Var så länge sedan jag träffade dom så det ska bli riktigt mysigt.

Nu blir det tv och sova. Hejs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0