En sista

Är hemma hos Nattsen nu och taggar. Hälsar här med en sista hälsning detta år. Vi hörs nästa år.

Hej på er!


en hälsning från mig till dig

Nu är det bara att tagga tagga tagga! Jag är faktiskt på nyårshumör idag, ett bra humör. Halv2 tar jag bussen mot sandviken, sedan beger jag mig till Natts och Fanny för att fixa ordning innan kvällen. Tror det blir en kanonkväll ikväll faktiskt :)

Annsen har just sagt farväl till mig, men dock inte för sista gången detta år, hon glömde locktång här. Jag har nyss tagit en promenad till Evve för att mata katter, klappa katter och städa kattlåda.... Dom vart så glada så. Nu ska jag packa det sista som ska med i väskan sen är det nästan dags för buss. GOD NYTT ÅR PÅ ER!


Jag och Cillson förra nyår. I år blir det inget firande med denna kvinna, som jag annars har firat med i 3 år. Men gott nytt år på Cillit iallafall, och alla andra :)

fjärde dagen gillt

Tisdag. Känns som jag har levt i en evighetsvecka med bara söndagar. Sitter nu med min Annsi och kikar på film. Hon ska sällskapa mig och min säng inatt. Imorgon är dagen här. Den dagen som alla planerar. Jag har faktiskt inte lagt så mycket tid på denna dag. Blir mat hemma hos twins iallafall med tjejer, vilket ska bli riktigt härligt tror jag. 

Nej nu ska jag vara soci med annsi. Imorgon ska jag upp och mata Evves katter sen åker jag mot Sandviken till lillnattsi :) PUSS 


2009 är nu nära

Nu har Annsen åkt hem för denna dag. Vi har kikat tv och gått och solat. Solariet var inte på topp och jag vr nästan blekare när jag kom ut än innan. Imorgon får bli ett nytt försök :) Ska hinna med mycket imorgon som jag hade tänkt. Jobb, banken, fix strumpbyxor + tröja, fixa ögonbryn, sola, äta mat och umgås med Annsen. Det ska jag försöka pussla ihop, det ska nog funka :)

Tänk att 2008 redan är slut. Jag kan inte riktigt förstå det, faktiskt. Vi firade ju nyss nyår? Vi får hoppas på att 2009 blir ett bättre år. För mig var 2008 iallafall inget bra år alls, mycket dåligt.. Tagga på nytt och fräscht år med massa löften som ändå går åt pipsvängen.. GODNATT

ensam hemma

Sitter ensam och kikar Ensam Hemma 2. Funderar på att äta popcorn, skönt med något sådant i magen efter allt sött :p Anna åkte just hem men kommer tillbaka om någon minut, eller sekund, vad vet jag. Vi ska itne göra något specielt utan bara ta det lugnt. Idag ringde Åhléns så imorgon blir det jobb till 16.30. På mode för omväxlingens skull, blir spännande ;)

Nu kom annsen.


jävla symaskin!!!

Igår var jag ledig, vilket var prima för min del. En tripp på stan med Anna och lite häng i Bomhus innan jag drog mig mot Nattsen som kom in till mig, vilket inte händer varje dag, trevligt! Jag och Nattsen tog det lugnt och körde lite "Vem vill bli miljonär". Efter ett tag kom även Lenne på besök också, trevligt med sällskap :) Vi satt mest och funderade över nyårsfirandet. Vi får se vad det blir..

Idag har jag och Nattsen varit en snabb sväng på stan. Hon åkte hem och jag påbörjade min överdel som jag skulle sy. Gick skit! Så nu är jag påväg ner på Ohlssons Tyger för andra gången idag, ändrade syplaner hoppas det går bättre.. Anna är påväg hon också, så vi ska sitta och sy tillsammans och prata strunt..

Det var alltså gårdagen och lite prat om planerna för idag. Önska mig lycka till så ska jag nu ta en tripp ner på stan, igen..


ett bevis på att hon var hemma hos mig, mitt rum, min säng. Cool.

Idolsjung

Min kväll med min snygging var kanonbra. Jag kom dit och kände mig som hemma. "Åå chips vad gott!", "vad ska vi äta?", "ååh paradisask!".. Men det är ju det som är bra, man ska slappna av och känna sig som hemma. Resten av kvällen spelade vi någon Idolgrej när man skulle sjunga och göra massa olika uppdrag, jätteroligt var det!

När jag skulle åka hem kom Annas mammasida fram. "Frida sätt på dig mössan !!!" "Du får inte gå vägen över bron hem när du är ensam, det är faktiskt helg!!" Skönt att ha någon som bryr sig så. Och snart fyller denna lilla stortjej 20, herregud. Då blir hon gammal. Har redan påbörjat min present till henne, hoppas detta gör det mer spännande ;) Nu måste jag faktiskt sova för imorgon ska jag upp i tid för att ta en sväng på staden. Godnattso!



sommar 07 ;D

En kväll med Anna

Idag har jag jobbelijobbat hela dagen lång. Nu är jag trött och seg som kola. Är påväg hem till Anna en sväng nu. Blir filmkik :) Imorgon blir det stan för att kika staden med kvinnan, Anna. Så nu drar jag. Tjing!


klänning...

Sitter och fnular på hur jag ska göra med nyårklänning. Har ju hittat den jag vill ha. Frågan är nu om den finns kvar, när jag ska hinna köpa den och om jag orkar lägga utpengar på den när jag bara kommer använda den en gång.. Mångra frågor i huvudet nu du!

Annars sitter jag och kikar på tv. Har just varit ute på prommis med Nalle och Egon. Jag är lite hundvakt ikväll eftersom mamma och Kenta inte är hemma nu. Dom är inte så sociala, hundaran alltså. Ligger och fnyser och sover. Har framkallat lite bilder idag också, så dom kommer väl nästa vecka. Har tänkt att jag ska börja framkalla kort och sätta in dom i album, så jag har ngåot att blicka tillbaka på. Men det är ju några hundra, tusen, kort som ska framkallas innan det är klart. Oj vad mycket album jag kommer ha!

Nu ska jag mysa med Egon. Hejdå :)

working 8 to 4

Hejs.

Nu är julen över på riktigt. Igår var jag och famlijen iväg på bio, Allt Flyter. Och det flöt på bra där, en bra film, men inge mer än bra, enligt mig. Slarva bort bankkortet hann jag också med. Så spärra der har jag gjort och på måndag ska jag in och fixa nytt. Tur var väl att jag inte hade speciellt mycket pengar på kortet. Tur i oturen så att säga.

Nu har jag nyss varit på en kort runda med Egon. Idag har jag jobbat 8-16, så nu sitter jag i soffan och kikar Shrek och är slut. Imorgon ska jag jobba igen, 10-17. Hinner aldrig ner på stan för en kik på mellandagsrean. Men på söndag så, om Nathalie kommer hem i tid. Annars blir det nog en tripp med Jennfisen :) Fick ju fina julklappar av henne också, nu kan jag äntligen göra min egen chailatte som den smakar på Waynes. Tack för den kompis :) Kanske blir en sväng till Åshammar imorgon också, hem till Löfvenmark´s.  Det är mina planer hittils. Om dom följs visar sig. Tjing!

Min julafton

Nu är helt plötlist självaste julafton över. Dagen blev så braa den kunde bli. Började med 4 timmars jobb vilket var trevligt. Glada folk och stressiga folk i en salig blandning. När jag kom hem  var det dag för Kalle Anka och sen maten. Fick mycket fina klappar också såklart :) Nu sitter jag och kikar igenom allt och funderar på om jag ska kika på Björn Gustafsson dvdn eller kanske Lars Winnerbäcks. Svårt beslut det där, kommer ändå somna snart känner jag.
Så nu tänkte jag säga godnatt och God Jul på er!


Imorse gjorde jag upptäckten av en ny julstrumpa! Glad vart jag. I strumpan låg en jättefin kläng som tyvärr hade fel storlek på sig. Så det ska ordnas!

natten före dagen

Så då vad den här, kvällen innan den stora dagen.
Jag som brukar ligga och vara hur nyfiken som helst och inte kunna sova.
Nu ligger jag med nada julkänsla och det känns som vilken dag som helst.
Imorgon ska jag kliva upp tidigt för att hinna äta jufrukost med mamma, sen ska jag iväg och jobba.
Köpa klart den allra sista julklappen tänkte jag hinna med också.
Nej nu ska jag sova i min nybäddade säng. Sov Gott!


nu är det jul

Tjing!

Sitter nu hemma och lyssnar på julmusik och har just rullat ihop lite ostbollar med pepparkaka. Verkligen något att rekomendera för er som gillar pepparkaka med ädelost. Lätt som en plätt också. Blanda ihop philadelphia  med riven ädelost. Rulla till små bollar och rulla sedan bollarna i smulad pepparkaka. Klart och du har nu lite gott tilltugg til julafton! Det var syster Evelina som jag fick det ifrån.


Ja ímorgon är det alltså julafton. En dag som oftast har sett lika dan ut så länge jag kan minnas. Min famlij brukar kunna liknas vid Tomten är far till alla barnen-jul. Jag firar min jul med en mamma, pappa, syster Kristin, syster Evelina, Tobbe (pappa till Kristin och Evelina) Kenta (mammas pojkvän, eller vad jag nu ska kalla det), morfar och mormor. Härligt va? Allihopa i ett enda gäng. Här delar jag inte upp mig och firar tre olika julaftonar på olika håll, jag tar en julfton med alla samlade. Vilket jag tycker är mycket skönt. I år får alltså både tobbe och pappa fira med deras gamla svärföräldrar och Kenta med sina svärföräldrar. Blir det krångligt? Kan jag tro. Men kul är det som sagt.


Här är en av min egengjorda julklappar. Min egenkokade jordgubbssylt med snygg etikett :)

julstrumpa

Tjolahopp.
Idag har jag jobbat, jobbat jobbat.
Klätt julgranen har vi gjort här hemma.
Spelat lite frågespel med Evelina, Krstin och Oskar. Jag och Kristin "Team Sinnika" vann såklart.
Imorgon ska jag slå in mina sista klappar, sen är det nära!
Tack och bock för idag. Imorgon är en ny dag.



Jag försöker tala om för mammsen att jag vill ha en ny julstrumpa. Hon verkar inte förstå att min "julstrumpa" inte är en strumpa, och heller ingen rolig grej. Jag vill inte ha en julälg med present i byxorna.. Kanske att jag lyckas övertala henne. På bilden syns min och Kristins fina :)

tomtegröt

Ligger i en varm säng och kikar på film. Populär musik från Vittula som går på 5an ikväll. En mysig konstig humoristisk men ändå sorglig ich känsosam film. En blandning helt enkelt!
Idag har familjen varit i Bollnäs hos mormor och morfar. Ätit julgröt och massa annat gott, var en trevlig tripp. På onsdag kommer mormor och morfar hit, då ska vi fira jul tillsamman, vilket vi inte gjort på ca 10 år. Det ska bli trevlans. Jag längtar, mest till maten, men självkart klapparna också ;D

lördag

Godmorgon!

Igår somnade jag fort. Idag vaknade jag tidigt. Har just slängt i mig frukost och dragit på mig kläderna. Ska snart bege mig mot jobbet. När jag slutat ska jag hem och baka med familjen, mysigt :) Sen vet jag inte riktigt vad som ska hända. Blir nig en kväll hemma, imorgon åker vi till mormor och morfar för den årliga tomegröten :)


En sötegon kom och myste imorse :)

sura bilar

Idag har jag varit i Sandviken och kollat på julavslutning med Nattsen. Kurvan kom hon med, pigg och glad. Efter massa julmusik och annan musik åkte jag och Nattsen in till Gävle för att kika lite extraklappar, iallafall jag. Hittade nada. Klockan 4 var det dags för jobbelijobb. Vart kvar till ca 20.30. Var ju meningen att jag skulle åka till Simone för att partaja lite, men jag orkade inte, + att jag ska upp och jobba imorgon också så det kändes bäst att stanna hemma.

Så det var min fredag det. Förresten, gick ju in till lofisavisa idag och ville ha lite tips på julklappar. Hon försökte sälja allt från ljuslyktor till kameler till mig. Jag gick ifrån tomhänt, men går nog in någon annan dag istället. Hon kom sedan och bjöd mig och Sanna på godis, den satte fint i magen kan jag tala om för dig du.

Nej nu ska jag kika på tv och sleepa.. GODNATT


jullov

Nu har jag lov. YES. Kom hem från Jennifer alldeles nyss. Har suttit där och druckit te och pratat om allt mellan himmel och jord, viket jag gillar :) Hon fick sin julklapp också, dock får hon inte öppna den innan julafton!

Imorgon ska jag kika på någon julgrej på Folket Hus. På kvällen blir det förmodligen lugnt partaj med tjejer från klass och så, vilket kan bli en trevlig avslutning på denna termin :)

Nu ska jag sova, imorgon är det fredag och snart är det dags för mig, och alla andra, att öppna julklappar. Jag längtar mycket nu..


välkommen till rimstuga

Till Erika från Frida
Erika din blåmes
här ligger jag och undrar vem som fes
var det jag eller inbillar jag mig?
snälla jag behöver ett svar av dig!
på fredag maskeraden kommer
vad ska jag vara? Ica-kupponger?
nej erika din hjälp jag behöver
även fast dina ord mitt öra döver
Imorgon i vår skola vi ses
då ska du få spö, din mes.

Love Frida

Till Frida från Erika
här sitter jag och ska försöka
att kedjeröka
björn gustafsson hälsar
att jag är den han älskar
han har äntligen förstått
att jag honom aldrig förått?
vad det där hade med saken att göra
kan jag tyvärr inte redogö-ra
Ica-kupponger skulle vara nått
då är du ju iallafall inget grått! (sprak)
Rim är inget för mig
jag tror jag lämnar detta åt dig

tack och gonatt
har du nånsing hört att du liknar arafat?

/ erika, som mest bara gillar att skrika
och tugga på sitt fika!

p.s tacka vet jag rimlexikon d.s


min onsdag

Idag har varit en seg dag. Vart inget historiaprov för mig idag, det blir imorgon, precis som mit företagsekonomiprov. Jag har inte hunnit pluggat någonting innför företagsekonomin. Eler rättare sagt, jag har prioriterat andra saker före. Tex mig själv. Så imorgon får jag skylla mig själv att det går skit. Men jag säger som min vän Nathalie; Det är svåtr att plugga på något som man inte fattar någonting av, trots alla genomgångar vi har haft hundra miljoner gånger.

Idag kikade vi på en film på UF, mockarutor fick vi av Eva också, thanks. En sött snarkande Erika hade jag liggandes på min högra axel. Och på min vänstra sida satt en sovandes Nathalie.

Nu borde jag egentigen ligga och råplugga men jag orkar verkligen inte. Jag ska sova nu. Imorgon är imorgon, då får jag ta smällen. En stor smäll. Skit. Skönt med jullov snart. Jag ska fundera på också om jag ska gå på maskerad eller ej. Det visar sig!


historiabok på praktik

Tjoho.

Idag var det jobb sen Valbo med min lille vän Anna. Hittade lite till julklappar, ojoj. Också köpte jag ljus till Jennifer. Nu har du lite saker att hämta här hemma Jennfisen, förresten jag ringer dig snart! Kom precis hem med en trasig kasse med massa klappar i.

Tänkte sätta mig i soffan och plugga historia, vad kommer jag på? Jo, att historiaboken ligger i Åhléns lunchrum, jippi. Precis vad jag behöver. Typiskt att det ska hända mig... Så nu blir det inte så mycket plugg. Hoppas provet går bra iallfall, vilket jag tvivlar på.

Jag hade iallafall en trevlig dag med Anna. Nu ska jag tröstäta vindruvor och tänka på hur bra det hade kunnat vara.

färgade linser :)

Okej, jag gör som Erika, som fick tipset av Sofia, som hittade det, ja jag vet inte men iallafall!
Jag lägger en länk till fargadelinser.com för att sedan få ett par färgade linser. Perfekt! Jag som ville prova på att ha bruna ögon. Lite ändring i vardagen gör det oftast mycket roligare :)

Så alltså om man länkar dom så får man ett par färgade linser (vafri färg). Det tackar vi för :)

vem är du?

Och vad gör jag vaken 2 timmar innan jag börjar? Ingen aning, men det kändes skönt att ha lite tid på sig :) Vaknade av att jag fick ett meddelande fån ett okänt nr där jag läste;Hej Frida det är Erik, du vat att jag berättade förutom om..bla.bla.bla.bla.... Vem fan är Erik tänkte jag, och varför säger han så här till mig? Nyvaken som jag var läste jag det en gång till. Då såg jag visst att det stod Erika, haha. Där vart det mysteriet löst.

Nu har jag just duschat och ska gå och sätta mig vid Historiaboken. Sen blir det dags för kläder och frukost. Idag får jag en dag utan Erika vid min sida. Det var det hon ville förmedla i sitt meddelande, synd. HEJDÅ

julstressen övertar mig

Hejsansvejs.

Sitter och kikar på ekonominyheterna och blir nästan r'ädd av det. Gud vad dåligt det går överalt, med allt. Jag r inte så kunnig när det gäller det där, men så kunnig att jag fattar att det är lite krisigt. Euron är uppe i över 11 kr, vilket den tydligen aldrig varit förut. Hejåhå.

Nu till något roligare. Dagen rullade på bra. Efter praktik blev det lite julhandling med Erika, tack för att du ville joina mig. Cillit flög på mig också. Jag fick julstress i min kropp. Men med två vänner som hjälpte mig att bära gick det prima ballerina, spanks! Erika köpte sig en söt bollmössa, så nu ska hon slippa frysa om sina små öron.

Nu har jag suttit med telefon i örat mycket länge. Evve, Jennifer, Kristin, Anna och ännu en gång Evve ha fått samtal från deras favoritFrida. Imorgon ska jag åka till valbo med Anna, vilket blir roligt. Nu TJING.


Syltkokning

Vilken husmor jag är. Idag har jag kokat egen jordgubbssylt. Den vart tillochmed god! Den som får denna burk av mig i julklapp ska vara glad :) Annars har jag gjort nada idag. Och det är så skönt. Ikväll ska jag kika Andra Avenyn och plugga historia. Nu ska jag hälla i sylt i burkar och sen är det bara den fina etiketten som saknas.

PUSS

julklappar

Sitter i soffan och lökar i en hårinpackning som ska få mitt hår lite bättre, gott luktar det iallafall. Mamma kom just hem efter en liten sväng på stan. Jag fick blunda och vänta på att hon kommit in med sina påsar på sitt rum. Nu sitter jag i soffan och hör hur det prasslar där inne, jag blir nyfiken. Men om 10 dagar är det dags för julklappsöppning, wiho!!!


En av förra årets julklapp =)

äckeldator

Idag har jag varit på stan med mamma för att kika på lite julklappar som jag önskar mig. Sen får vi se hur snäll jag varit detta år och vilka jag får och inte :) Handlade en till julklapp idag så nu är det inte mycket kvar för mig. När jag kom hem satt jag mig ner och gjorde en jättefin önskelista med bilder och allt så det går lätt att förstå mina önskingar, självklart så stänger sig min dator av och allt försvinner, som jag kämpade!! Jag gillar faktikst inte alls min dator. Usch. Ska lämna in den någon dag när jag orkar..
Så nu är jag arg på det. Mest av allt skulle jag vilja slå sönder den med en hammare. Skulle vara så skönt! Men jag tror jag ångrar mig efteråt isåfall.. Nej nu ska jag kika på tv och inte göra någonting.  Hejdå.

panico

sitter i skolan helt ensam och gör just nada. Ont i huvudet och trött är jag. Dom nya värktabletterna som jag köpte igår funkar inte på min kropp. Vad är det som är fel med mitt huvud?! Jag blir tokig! Orkar inte ha det så mer.

Jobbar lite med UF gör jag förresten. Har gjort lite beställningar och så. Läste ett mail som vi hade fått av en hemsida där vi köper vårat material att 2 grejer som vi beställt inte finns. KUL. 2 viktiga saker. Saker som vi har beställningar på, så kunderna får vänta. Det är ju inte alls roligt..... Får prata med mina homies när dom kommer tillbaka från idrotten.

Ikväll blir det att kika Idol iallafall, och ta det lugnt medan alla andra springer omkring efter en vit boll med hål i...

godnatt mina vänner

oh jesus kristus vad mätt jag är. Glad är jag också för att du är född så vi kan fira julafton och få äta sådan god mat vid juletiden. Tack Jesus, tack..

Ja åt gjorde vi. Kalla rätter, varma rätter, dryck och efterrätter. Men en trevlig kväll hade jag. Mat, skratt och tävlingar. Tyvärr vann jag och Sandra ingenting, men däremot Sanna och Erika. Det jag ville säga egentligen var bara att kvällen var toppen och nu ska jag sova. Imorgon är det luciafirande i skolan. Och så får vi ju inte glömma Idolfinalen, spännande!

Tjingtjong ses imon.


dags för julematen

helvetes jävla skit..

Hej och välkommen.

Mysig dag hade jag idag i Uppsala. När vi kom fram hade inte stan öppnat så vi slog oss ner och fikade frukost, mums. Sen var det att springa mellan affärer, nästan. Fick lite julklappar köpte så nu är det inte mycket kvar inte, vilket är skönt.

Nu borde jag börja tänka på refrängen och klä på mig lite kläder. 19.15 är det dags för julmat och det gillar vi.

Kul att råkas. TJING.


min onsdag

Fick en myskväll med Jennifer ikväll. Jag bjöd på fin middag, blodpudding med lingonsylt och ett halvt glas mjölk (den var slutt). Sen mös vi lite glögg/te och jag åt upp mina ena lussabullar. Nu sitter jag nyduschad och kikar Efterlyst.

07.49 går vårat tåg imorgon som vi ska ta till Uppis. Ska handla julklappar och kanske kika på något åt mig själv. Det bror på min ekonomi :) Sanna ringde idag och frågade om jag och Erika ville på julbord med Åhléns imorgon, vilket vi självklart tackade ja till :) Ska bli trevlans!

Nu ska jag gå och torka håret, sen ska jag krypa ner i min säng med två täcken och element med högsta värme på. Jises vad skönt.

PUSS


Vinterpromenad

Efter att inte ha fått riktig luft på flera dagar kände jag att det var dags. Ringde till Jennfisen men hennes telefon fungerar lika mycket som min hjärna gör efter kl 17.. Hon hade andra planer än mig så jag fick gå på promenad själver. Vilket var otroligt skönt. Mötte mamma som hade varit borta så gick vi tillsammans tillbaka hemmåt och planerade ännu mer julklappsköp och händelser.

Nu sitter jag i soffan och kikar nyheter. Mycket pigg vart jag helt plötsligt, vilket inte är så hurrycurry bra eftersom jag ska upp tidigt imorgon : / Men jag kommer ju knappast somna över att sitta här så jag går nu. HEJDA.

GODNATT.

massvis med saker

Jises vad trött jag är. Kom hem till halv8, då var det dags för grötätning och kik i skolkatalogen som hade kommti idag. Alltid lika kul att kika :) Jobbade alltså idag, till 19.05 faktiskt. Var sjäv sista timmen, vilken också ledde till att jag fick ropa ut i hela varuhuset ; "nu är kl 7 och vi stänger nu varuhuset..... vi ber er därför att avsluta era köp.. nej inköp! i lugn och eh ro...heh" Så om ni någon gång hör en kraxande röst som ber er dra, så kan det vara jag.

Imorgon är det dags för skola. Känns som det var skitlängesedan. Och det var det, en vecka precis då. Känns som jag missat rätt mycket. Ett prov vet jag att jag har kvar att göra. Histora skulle jag tro jag har missat en del i. Ska bli så skööönt med jullov sen, det behövs verkligen, mycket.

PÖSS

jordGubbar

Idag har varit en lång dag. Kom till Åhlens vid hal9. Halv7 kom jag hem. Vart både praktik och jobb idag, häärligt. Jag kom hem, trött och sliten, till en mamma som hade fixat maten färdig. Det uppskattades mycket då kan jag tala om för er.

Nu sitter jag och mamma och lyssnar på julmusik, äter pepparkako och lussebullar, dricker glögg och planerar våra julklappar som vi ska köpa. Det är så mysigt med julen! På torsdag ska vi som sagt åka och julhandla i Uppsala. Ska försöka bli klar med mina julklappar då.

Imorgon är det dags för praktik och jobb igen. Tänkte att jag skulle hinna med att träna något dom här dagarna men känns som det är omöjligt att hinna med faktiskt.. Nej nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova. Godnatt!

Till Anna: Ring mig :)


Här är kvällens pyssel. Början på julklappar. Två riktiga jordgubbar! höh



godnatt från mig

Nu är jag hemma efter en härlig bakningskväll hemms hos Evve och Oskar. Stooora fina lussebullar vart det. Och eftersom jag inte är den bästa på att äta upp mina bakverk jämt ska jag ta med och bjussa Erika på lite färska lussebullar imorgon hade jag tänkt. Hon uppskattar det nog skulle jag tro :)

I veckan känns det som att man borde fixa klart med alla julklappar för att inte vara ute i sista minuten. På torsdag åker jag och mina käre lille mor till Uppsala för lite julklappshandel och mys i den fina staden. Det längtar jag till. Roligare hade det blivit om snön ville komma förbi en sväng och säge hej.


Här är en bild som jag kände att jag fick ta från Evve. Tänkte bara skryta lite :)

Lussebakande

Här sitter jag i Evves kök med uppsvullen mage. Jag har ätit för mycket lussedeg. Mina katter vart iallafall fina, hoppas dom är lika goda som fina. Ska bli skönt med en promme hem så jag får röra lite på mig innan läggdags.

Jag kanske återkommer med min fulaste lussekatt sen, den är riktigt ful! Men det är ju innehållet som räknas..

GOD JUL


Anna/Eva

Igår tänkte jag att jag skulle berätta för Anna vilken människa hon är helt sjukt lik. Men jag behövde inte ens börja på hela min megning innan hon utbryter; "Säger du Eva Röse nu så blir jag tokig". Och visst var det de jag tänkte slänga ur min mun. Hon talade sedan om för mig hur ofta hon hör det en utekväll, på resturangbesök, körskolan mm. Jag förstår dom.




min helg i några rader

Helgen sprang iväg fortare än vad jag gjorde på trekapmen när jag var liten. Jag rullade typ in i mål, min helg har inte rullat, den har sprungit.

Anna har tagit över hela min helg. Från fredag till söndag vart det. Och vad har vi hunnti med? Vi har promenerat i regn och klagat. Vi har kikat på julklappar på stan. Vi har ätit mat. Vi har kollat på Mysteriet på Greveholm varje dag. Vi har varit på morgonpromenad. Vi har ätit frukost. Vi har sovit lite där emellan också. Trevligt att få träffa tjejen som sällan visar sin nuna för mig =)

Nu ligger jag nästan död i min säng. Jag är verkligen inte pigg i kroppen inte. Ikväll ska jag iväg till Evve och Oskar för att äta lussebullar, vilket ska bli gott. Jag funderar på att ta min cykel för att slippa gå. Min cykel med punka i fram ska alltså transportera mig på isig väg hem dit. Detta kan ju nästan bara sluta i trubbel. Den som lever få se.


min fredag

Íkväll vart det att käka god mat på Mingel&Bar med Malin och Jennifer, vilket var trevligt. Dom två drog iväg på bio medans sötanna följde med mig hem och kikade på Idol och skrattade. Nu sitter vi vid varsin dator, nördar. Jag är taggad på att lägga mig i sängen och kika film medan hon vill ut på promenad. Jag la ner promenad så jag hoppas på film.

Imorgon ska jag (hoppas att jag får med mig Anna) ner på stan och leta på julklappar. Både till mig själv och andra.

Tack för skratten Anna....... Hahaah


se dig om

Hejsan.

På 1½ dag har jag klämt i mig 10 mandariner. Det måste väl ändå vara bar för förkylningen? För om jag har lärt mig helt rätt så innehåller väl det massa c-vitamin, som är prima ballerina för kroppen. Eller?.... Jag kan ha fel.

Om en timme ska jag gå ner till Jennifers (hah lika roligt varje gång, färs) praktik och möta upp henne. Yes. Jag får någon att prata med + att jag får frisk luft. Skulle egentligen ha träffat Nichole idag. Men hon ska som sagt parta. Det orkar jag inte med. Verkligen inte. Vi får helt enkelt ses någon annan dag. Det bör vi, tycker jag.

Imorgon ska jag äntligen få träffa Anna som jag sällan ser något av nuförtiden. Sist jag såg henne var när hon kom förbi Åhlens ca 30 sekunder och lämnade en klänning. Så nu är helgen spikad både idag och imorgon. Den vart plötsligt så mycket roligare :)

Nej nu ska jag börja klä på mig så jag är redo inför promenad ner på stan snart :)


Jag insåg att mina inlägg är väldigt lika och väldigt tråkiga. Därför slänger jag in en färgklick. Härlig cykelbild sen 60-70 i somras. Nu börjar jag sakna sommarn. Men först kommer julen :D

tycka synd mig själv

Sitter i soffan och har gjort det sen cirkus 8 imorse. Jag är så extreemt uttråkad så det är in klookt. Önskar att jag var i skolan, där är jag sällan uttråkad. Jag orkar inte resa på mig. Mitt huvud dunkar. Jag kollar på gamla avsnitt av Desperata Hemmafruar och längtar till julafton. Kikar på lite olika julklappar som jag ska klicka hem från intranätet, inte till mig själv, utan till mina nära och kära.

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Mamma är hos Kenta. Kristin har flyttat. Evve är på semester neråt i vårat avlånga land. Jennifer ska baka. Nathalie är i värmen. Nichole ska parta. Cillsono ska också på partajo. Jag orkar inte röra på mig. Orkar inte åka till Sandviken. Vill inte åka dit. Jag vet vad jag vill. Kika på Idol och se när Robin åker ut.

Gud vad jag tycker synd om mig själv just nu, pinsamt. Det blir vad man gör det till... Tjing.

sjukling

Idag ligger jag hemma i fosterställning och fryser. Kikar lite på Vänner gör jag. Väntar på att få hem Pelle Svanslös och Trolltider så jag har något roligt juligt att titta på. Nu har jag fått reda på att jag ska jobba julafton. Vilket jag ville så det är ju perfa! 10-14, perfekt tid. Vid den tiden brukar jag bara sitta hemma och rulla tummarna och vänta på Kalle Anka och mina paket som ligger under granen.

Imorgon får vi se om jag orkar ta mig till skolan. Det visar sig imorgonbitti. Men på ett sätt måste jag dit. Hämta hem lite grejer och papper. Så jag tar mig nog dit iallafall, så får vi se om jag åker hem på direkten igen eller ej. Den som lever får se.

Nu ska jag vila vidare framför tvn och kanske äta ännu en till mandarin.

Jag sänder även en julig tanke till min vän Nattsen som troligtvis ligger och njuter i solen just nu. Hoppas du har det bra :)

tomtegröt

Tjintjong.

Idag är det den 2a december vilket betyder choklad nr 2 åker bort från min kalender. Till lunch åt jag och Eria tomtegröt. Jag talade om alla mina olika sätt att käka gröt för Erika, hon trodde ett tag att jag var sick i huvudet. Jag är frisk, men fortfarande förkyld dock... Idag har det regnat och regnat, Men jag har inte drabbats så mycket eftersom jag har tak över huvudet. Dock ser man alla dyngsura kunder som kommer in. Hoppas det kommer en vinter som 1998, då skulle jag må bra!

Och ja Erika. Du sa få bilder. Seeeeeeeeeen...


färjan

Halloj!

Måndag. Jag är trött. Dagen på pracken gick bra men den var seg, pga av mig själv, eftersom jag är väldigt seg och påväg att bli sjuk. Ska svälja lite ipren och hoppas på att det bli bättre, för imorgon är sista dagen för veckan.

Sitter nu och kikar Färjan och fryser/svettas. Mamma är och lämnar av Kristin i Linköping. Nu är hon en Linköpingsbo min syster. Kanske att vi ska åka dit i helgen en sväng. Vi får se hur planerna blir =)

Idag är det fösta advent vilket betyder att jag får ta den första chokladen ur min kalender.

PUSS

RSS 2.0