Fika på George med Jennifer

Oj! här var det livat och här var det glatt! Hejsan everybody. Just nu sitter jag nyduschad i morgonrock och ska snart krypa ner i min säng. Först måste jag slänga ner allt som ligger i sängen på golvet. Såå ansträngande. Min röst ät helt tillbaka. Kanske var det den där hallonsmoothiesen och jättekakan som gjorde det bättre, ah? ah? ah?. Var ju iväg och fikade med Jennifer på George idag. Vi satt kvar till stängning och hade det mysigt vid fönsterbordet. yes! Nu sitter jag och smörjer in min näsa som jag har dragit bort skinn på. På p&l fick jag lite för mycket sol på näsan så den vart torr och nu är den utan skinn, nästan. Nej nu ska jag som sagt gå och lägga mig i sängen. Imorgon väntar en ny dag. En ny dag med nya tag. Tja.


Jag och Anna förra året. En av alla dagar vi hade kul. I veckan kommer jag sötis!

jobbigt väder

shit vilken huvudvärk jag har! Måste vara vädret som gör det. Var en sväng på stan idag efter jobbet, kändes som att jag skulle svimma. Hittade iallafall ett par söta blommiga skor. Snart ska jag åka till Ica Maxi och storhandla. Sen ska jag ner på stan och fika med Jennifer =) Ska försöka skynda mig så jag inte blir allt för sen, men först må¨ste min mage få mat. I helgen åker jag nog till Hälsingland, till den kära sommarstugan som min mormor och morfar bor i på sommaren. Hoppas vädret blir fint, det verkar som så. Iallafall så ska jag, Evve, Kristin och Oskar bo där i helgen. Nu ska jag vänta på maten. Hejdå!

food

4 sköna dagar

Nu är jag hemma efter 4dagars fred och kärlek. Det har varit skönt att vara där, fast det är skitigt och skrik när man ska sova osv. Började med att vi kom fram och vi fick plats, det var ju bra. Finns väl egentligen inte så mycket att säga om det. Alla dagar har sett likadana ut. Somnar i ett iskallt tält, vaknar i ett kokhett. Äter frukost, tar det lugnt, lyssnar på musik, dricker, pratar med folk, äter igen osv. Skönt att jag duschade en dag iallafall, höhö. I iskalltvatten och så var det stopp i duschen så jag stod i 1dm äckelvatten. Var rätt likt förra året. Missade spelningar man ville se och tappade rösten. Jovisstja det har jag gjort! Deen börjar komma tillbaka lite, igår kunde jag knappt prata. Det är jobbigt. Hoppas den kommer tillbaka tills imorgon för då ska jag prata i telefonen i en vecka. Såg iallafall Jason Mraz, Adam Tensta, Caesars , Millencollin, Looptroop, Takida, Petter. Sen så hörde jag även den låten jag ville höra med Manu Chao. Missade ca 5 stycken som jag verkligen hade ställt in mig på att se. Men jag är lika glad för det! Nu ska jag snart äta köttfärsbiffar. Hejdå!


Härlig onsdag

Tjo. Snart börjar min packning bli klar, skönt. Sitter och lyssnar på lite taggmusik och det funkar bra. Men på något vis känns det som att detta år inte kommer bli lika roligt som förra året. Vet inte om det är vädret som gör det eller så men jag hoppas på en härlig stund. Jag vet att det blir 4 härliga dagar. Imorgon ska jag jobba till ca 10:15 sen så drar jag mig mot Storvik för att möta upp Magden. Imorgon kommer även lönen. Hej härliga onsdag! Snart ska jag lägga mig i min säng och antingen kolla på Lejonkungen eller Catch me if you can. Heeejdåå. Vi hörs igen på söndag. Ni får ha det fint.


dumma kamera funka nu!

Typiskt att min kamera skulle gå sönder!! Till P&L och allt. Min andra kamera är inte alls lika bra och jag trivs inte med den. Funderade på om jag skulle köpa en imorgon, men jag hinner verkligen inte det. Fan. Hör suttit med den i handen i någon minut och slagit på och av den. Varje gång hoppas jag på att den ska fixa sig, men icke. Jaja. Livet hänger ju inte på en kamera så varför inte göra något roligt istället? Precis. Som att ta bort gamalt fult nagellack, tvätta, packa, duscha, städa osv. Jag känner att mitt humör är påväg ner åt det sämre hållet nu, när som helst kommer ilskan bryta ut, akta så det inte blir på dej. Hejdå.

Får inte glömma biljett!

tjaaa. Sitter och lyssnar på lite Cirera och är mätt i magen. Kyckling med cashewnötter ligger bäddat i min mage nu, mmh. Håller på att tvättar lite också, behövs ju eftersom jag åker imorgon!! Har lite problem med vad jag ska packa ner och inte. Kommer väl sluta med att allt jag har med mig är onödiga saker som ändå inte använts under veckan. Mitt tält står etta på listan iallafall, eller kanske är det biljetten? Den hade jag nästan helt glömt bort! Inte glömma biljetten, inte glömma. Nu ska jag packa lite, sen ska jag packa mer. Tjo.


jag har ett tält

Idag har jag varit och köpt tält och en campingstol, hö. HÄRLIGT! Ännu härligare skulle det vara om vädret vart liite bättre. Men såg ut att bli soligt imorgon och på torsdag iallafall. På onsdag biljar jag ner med Magden, sen så har vi många härliga dagar framför oss. Svettiga, blöta, illaluktande, hungriga, helt fantastiska dagar.

Nu ska jag städa mitt rum och kanske börja fundera vad som ska packas med i väskan. Hej då.

bilder från midsommar






















kvällen i Hammarby. Kanonkul!

Hejsan.


Hade riktigt jättekul igår i Hammarby! Började hemma hos Emil där vi käkade massa chips och lyssnade på Niklaz. Efter massa mys på bryggen tog vi tag i kvällen på riktigt och började gå mot parken. Efter lite spring i naturen kom vi in, oskadda. Hade kul hela kvällen och kvällen tog slut vid 4tiden. Då slocknade jag i Sannas säng. Tack för lånet Sanna! Det enda tråkiga med kvällen var att jag tappade mitt busskort som jag köpte igår. Sen så har även min kamera gått sönder, helt kaputt.


Nu sitter jag hos pappa. Ska snart koka mig lite nudlar. Senare ska jag iväg på lite ärenden med Sanna. Sen blir det hem och sova eftersom imorgon är det en ny arbetsdag. Jobbar bara måndag, tisdag och någon timme på onsdagen den här veckan. Sen, då bär det av till Peace&love. Så jäkla härligt!


Hoffmaestro i öronen och moln i ögonen

Nästa fredag är det midsommarafton! Sjukt taggad!


Heeej. Igår firade vi midsommar på okänd plats. Nej men vi cyklade en bra bit och kom fram oskadade. Väl där kikade folk på fotboll. Boriiing tyckte jag. Ända tills det vart lite action i det hela och bollar flög överallt och tillslut vann Turkiet. "Det är inte sant, det är inte sant, det är inte sant" Jo det var sant. Efter tråk med fotboll spelade vi Guitar Hero, kollade på folk som badade, lyssnade på Hoffmaestro och njöt. En bra kväll helt enkelt!


Idag ska vi dra oss ut mot skogarna, Hammarby. Skulle ju köpa myggmedel kom jag på nu, fan. Får sätta på mig min helkropps dress, igen. Nu ska jag fixa mig iordning lite, sen ska jag vänta på att Lovisa och Nattsen kommer åkandes på 41an bussen så ska jag möta dom, sen bär det av till äventyrarnas hemby!


midsommar

Hejs.

Midsommarafton. Jag har för mig att det var lika som julafton när jag var liten. Alltså att man var lite sådär spänd dagen innan och på morgonen. Kanske för att jag fick åka traktor och vagn och picknicka. Och självklart dansa runt midsommarstången. Idag ska jag iväg till Tobbe och käka midsommarlunch. Ikväll är jag inte säker på vad som händer. Väntar på att Nattsen ska höra av sig och säga hej =).

Igår va jag hem till Marcus och där plockade jag, Nichole, Mathilda och Marcus blommor till deras midsommarstång som Nichole gjorde. Jättefin vart den, ska nog lägga ut en bild på den sen, för jag är imponerad alltså! Hittade också massa smultron efter vägens kant. Dom smakade sommar. Sov sedan hemma hos pappa. Och under natten vart jag attackerad av en bitsugen Greta (katt) som klöste sönder min hand. Så Evve, min katt kan också bitas, men inte jämt. Höh.

Nu ska jag hoppa in i duschen och förbereda mig på den somrigaste lunchen av dom alla. Undra om vädret tillåter en utelunch? Ser inte ut som så.. Tjing.


Abonnemang Frida.

Idag är det onsdag, endast en dag kvar innan jag bli ledig. Skönt med lite midsommarfirande, var ju så länge sedan, höhö. Förra året var jag i Boulongen med mamma och kikade på majstången och åt picknick. Det var så mysigt och solen sken tillochmed den dagen! Kom ihåg att jag köpte mig en god glass den dagen också. Vilket minne. I år vet jag inte riktigt vart jag ska vara någonstans. Skulle vara mysigt med picknick och fint väder. Kan alltid hoppas.

Idag svarade jag för första gången i telefonen på jobbet. "Abonnemang Frida" kläckte jag ur mig så fint. Det gick faktiskt rätt bra, bättre än vad jag trodde att det skulle gå.

Ikväll ska jag hem till Evve och Oskar och vi ska kika fotboll. Ska också bli bjuden på räkmacka =) Efter mackor ska jag trycka i mig riskakor, som alltid. Sen ska vi såklart också ha våra ögon på tvn, inte bara på maten.


Midsommar i Boulognen


olovigt

gud vad trött jag är! Både igår och idag somnade jag på direkten efter maten. Ögonen orkar verkligen inte hålla sig öppna en sekund längre än vad dom är tvungen till. Dag 2 på jobbet. Imorgon vill Evve att jag ska ta mitt första samtal, jag känner mig inte redo, men det kommer jag aldrig göra, så det blir väl full fart frammåt om jag ska komma någon vart. Det går bra med det andra iallafall och dagarna går fort. Skönt att vi är lediga på fredag iallafall =) Midsommar. Tiden går för fort. Efter midsommar börjar det bli mörkare igen, sen börjar skolan och det blir höst. Fan. Är bara ca en vecka kvar innan jag tar mitt pickochpack och åker bort några dagar och verkligen lever livet, i vått och tårt.  WÖHÖW

Mitt lov känns så o-lovigt. Jag har knappt träffat någon och heller inte hört av några människor. Vart är ni? Vad gör ni? Lever ni? Det ska jag ta reda på. Nu ska jag ner i tvätten, kul första tisdag-på-mitt-sommarlov-som-snart-är-slut. Tjing!

Förresten, polisen hade tydligen hittat min cykel som blev stulen. Så nu har jag två. Tack herr konstapel, tack.


Första dagen

Idag var första dagen på jobbet. Det gick bra, för att vara första dagen. Om någon dag så förstår jag nog mer än vad jag gör i nuläget =) När jag kom hem somnade jag framför tvn direkt efter maten. Är inte vad vid sånt här, haha. Nu känner jag mig fortfarande bara sjukt trött så jag ska väl dra mig mot sängen och sova. Jag har inget mer att skriva eftersom min dag inte har varit så händelserik, mer än jobb =) Men jag lever iallafall. Hejrååå.

Hard work work

Idag har jag köpt två stycken filmer, Tsatsiki Morsan och Polisen och Catch me if you can. Har just kikat klart på Tsatsiki =) Så fin film. Har ju också ätit tårta idag, och kakor, och mat för den delen också. Efter det köpte jag filmerna. Sen cyklade jag hem från stan på min röda cykel. Idag måste jag gå och sova tidigt, för imorgon är det min första jobbdag, spännande! Cilla har också fått jobb, i sista minuten. Grattis Cillit, nu blir det hard work work! höhö. Mitt sommarlov har ännu inte börjat kännas. Förresten har ju jag inget "riktigt" sommarlov, så känslan kanske aldrig kommer.. Säkert inte.

Hej då.

15 Juni

Vad är det för dag idag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Kristins födelsedag. Hurra Hurra Hurra! Idag ska jag åka till Kristin efterom hon fyller idag. Mat och tårta, mums. Först ska jag nog hem till pappa ett tag, får ringa och höra med honom vad han gör. Igår satt jag iallafall hemma och kollade på Lajonkungen. Efter det kollade jag på fotboll, trökigt att detblev som det blev. När jag ändå kollar kan jag väl få se lite vinst? Efter Film och fotboll la jag pussel. Och nu mina vänner, har jag hunnit långt! Nu är det bara himmel och hav kvar. Och alla bitar ser likadana ut. Nej nu ska jag klä på mig och sätta mig på en buss som tar mig någonstans. Hakuna matata!

Jag vill ta-a studenten, ja jag vill..

Vilken fin dag jag har hjaft idag! Inte så att vädret var fint, men jag blev så glad av att kolla på alla människor som var så glada =) Har varit på Annas student och oj vad fin hon var, nöten =) Blev så glad av att kolla på henne. Att hon kan sprida så mycket glädje omkring sig. Hur gör hon? Söten. Var också hem till familjen Söderberg och åt massa god mat och fikade. När det var dags för henne att dra sig ut igen drog sig även jag och Cillit därifrån. Åkte in till Sandviken och träffade Magda och Martin. Vi drog oss mot Cinen och därefter hem mot Martin igen, eftersom alla skulle uuut. Men det får inte vi för vi är små, shalalalala... Nu ska jag gå och lägga pussel (jävla vilket tjat!!) sen ska jag sova. Imorgon kommer Kristin hem och då ska vi ha en välkomstfest (grillning) höhö. Mys! Gonatt!


Studenternas dag

Hej och håå. Första sommarlovsmorgonen och jag kliver upp klockan 06? Sov hos pappa inatt och imorse var vi och åt frukost på Princess, gott. Nu sitter jag nyduschad och ska försöka hitta något att ta på mig. Sen bär det av till Sandviken för att kolla på alla glada studenter. Såg några på vägen när jag åkte hem till mamma. Jag blir så glad av att bara kolla på dom. Jag vill också. Meeen, bara två år kvar. Ett år mindre än var det var förra året. Hah. Nej nu ska jag slänga på mig kläder och fixa iordning lite inför dagen. Hejs!



sommarlov

Imorse vaknade jag av att Nathalie ringde mig klockan 9. Igår hade vi bestämt att hon skulle möta mig vid resecentrum då och gå tillsammans till kyrkan. Panik panik! Kan ni förstå att jag hann duscha, klä på mig, sminka mig och ta mig från Gävle till Sandviken på 30 minuter?! Precis när jag kom in i kyrkan började allt. Sen fick vi alltså sommarlov. Jag och Natta har suttit hemma hos Mathilda hela dagen lång och funderat på vad vi ska göra på våran första sommarlovsdag. Vi får se. Imorgon är det iallfall studenten. Ska först till Sandviken och kika, sen drar jag och Cillit in till Gävle för att kolla på Anna. Nu ska vi fundera lite mer. Hejs.

telefonöra

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp för att gå på skolavslutningen, om man kan kalla det för det? Har just lagt på telefonluren. Har pratat med Nathalie i 1 timme och 44 minuter. Tiden gick fort, hur lyckades vi? Det var inte ens tyst i telefonluren. Men det var väl prat om allt och inget, mycket och litet, och stort och smått.
Idag tog jag och Evve en cykeltur. Efter det cyklade vi mot Waynes där vi tog oss en varsin smoothie som vi sög i oss. Efter det har jag lagt lite pussel (det är inte klart ännu), ätit mer riskaka och degat.
Men som sagt, nu är det dags för sängen. Hej säng, hejdå dator.

för mycket skola i hjärnan? kanske

"Idag när jag var in på SMHP's hemsida och kollade på vädret då..."

När Nathalie skulle förklara om gårdagens väder för mig. Jag garva, hon fatta inte vad hon sa för fel alls. Sött.


Även ett päron har sina dåliga dagar

It's beautiful

Henrik B - Soul Heaven

Mycket kan kopplas till denna låt. Tänk att kroppen kan komma ihåg så mycket och reagera som den gör, när man själv har glömt bort.

jag ville inte

jag ville inte va den som blev kvar
jag ville inte va den som blev kvar

Vart är glädjen mina vänner?

Shulululu lilla lady. Nu sitter jag här, hemma, ensam, med en riskaka i munnen. Sällan? kanske någon tänker nu, eftersom jag ofta sitter med en sådan i munnen, men dom är ju så goda! Nu har pappa nyss varit här med cykeln. Nu kan jag äntligen cykla. Men vädret lockar inte så värst mycket. Min dag har hittils varit att fika bulle med klassen (tack Birgitta och Sverre för det!), hängt på Leklust i ca 1 timme, käkat macka med aromat hemma hos Ange och sen degat här hemma. Lämnade in bärbara idag så nu blir det till att sitta på den icke bärbara en bra lång tid. Funderar på att köpa mig en bärbar när jag fått min lön, om sisådär flera hundra månader.. haha. Jag och Natta känner verkligen ingen lust i livet just nu. Sommarlov som inte kommer bli en höjdare, det regnar, man har inget att göra, för mycket styrningar och ditten och datten. Listan kan bli lång! Jag vill flytta, själv. Jag vill bo i ett eget hem där allt är mitt och jag kan göra hur jag vill när jag vill. Vet inte riktigt om det går. Kanske om jag skriver ihop en argumentationslista och verkligen säljer mitt tal bra. Kan ju alltid försöka. Nu ska jag äta ris och pussla.

Sver-ii-gee sha-la-la-la-la

Okej, jag kollade faktiskt lite på fotbollen iallafall. Och det var ju härligt att vi vann. Jag känner att mina fingrar inte är van vid att skriva om sporter. Dom känner sig obekväma till att trycka till dessa meningar. Haha. Imorgon började vi tydligen klockan 12. Wihoo. Då hinner jag gå ner på stan och lämna tillbaka en kjol jag köpte idag. Tänkte även om jag ska gå förbi MakeUp Store eftersom dom har 40% i hela butiken. Oooh. Om jag är där när dom öppnar slipper jag ju iallafall allt som är utplockat. Nu måste jag städa upp på mitt rum så jag kan gå och sova sen. Det ligger grejor överallt, bl.a 1000 pusselbitar (jag kryddar inte fast att det låter som så). Imorogn ska jag bygga klart mitt pussel. Imorogn ska jag också äntligen få hit min cykel. Vilken bra dag det blir imorgon!

pussel går inte bra

Fan. Jag har helt och hållet tappat pusselkänslan jag hade! Men måste göra klart det, iallafall hälften idag! Imorogn har jag ingen aning om när vi börjar. Det ända vi ska göra är att fika, tror jag. Helt sjukt att vi får sommarlov på onsdag. Nu har vi gått ettan klart. Tiden springer verkligen iväg. Snart tar vi studenten. Vad ska jag göra med mitt liv då? Herregud. Kommer jag klara av att ha ett liv utan skola? hahaha. Det är ju i skolan man oftast träffar alla. När man går ut skolan kommer säkert dom flesta gå skilda vägar. Många flyttar, många börjar jobba, många skaffar familj. Haha sjukt! Snart firar jag väl min 40års dag också.


Skönt med regn

Idag åkte jag till skolan till klockan 10. Kvart över 10 var jag och Nattsen klara och vi gick mot bussen som tog oss mot Gävle. En mycket kort skoldag idag var det alltså. Vi både hittade väl lite smått och gott. Vi hittade även till McDonalds, kan ni tänka er. Där hittade vi en kassa där man kunde beställa mat så det gjorde vi. Mycket gott var det. Ikväll ska väl alla kolla på fotboll antar jag. Alla förutom jag. Vill ni veta min kvällssyssling? Ja klart ni vill. Pussel! Jag började städa mitt rum och hittade ett gammalt pussel på 1000 bitar, så nu är jag igång för fullt! Har väl pusslat ihop ca 50 bitar så det är ju inte så mycket kvar nu, hm. Har slagit vad med mig själv att jag ska klara det innan jag får sova, vi får se hur det går. Imorgon hoppas jag på att pappa har fixat klart min cykel, det är såå tråkigt att gå ner till stan och bussen. Ja det är något som kryper på mig.En latmask!! Hej då.


Tränat i naturen

Såg just att Åke och Roland hade skrivit till mig. Det värmer så mycket att dom hör av sig! Jag saknar er grymt, hälsa tillbaka till lilla Li också pojkar.

Iallafall. Har just kommit hem från ett friskispass i boulongen. Evve ringde och frågade om jag skulle följa med. Jag försökte tänka om jag hade något som jag skulle göra idag, kroppen riktigt förstod hur jobbigt det skulle bli så den grävde i varenda liten hjärndel men fann ingen ursäkt. Det var bra, för det är härligt att komma hem och vara slut i kroppen. Idag efter kubbspel och brännboll så picknickade jag, Magda och Martin på min rutiga filt i gräset. Det var härligt, lite för mycket blåst bara. Jag och Martin spelade pingis med hjälp av våra händer och ett otuggad tuggumi. Jag vann, 100 - 87 vart det tror jag. Jag är bra. Nu ska jag göra mat, min mage skriker.


knepigt

Vad gör man när man inte kan sova? När huvudet är fullt med tankar och ögonen alldeles klarvakna. Stirrar ut genom fönstret och kollar på moln kan man göra. Lyssna på musik, som man ändå knappt hör för att man är så inne i tankar och annat, kan man också göra. Tur att det är ljust ute så jag ser något där utanför mitt fönster.


Ljusa nätter, mörk vardag

Nyss kom mamma hem. Lite godis och jordnötsringar hade hon med sig också, höhö. Imorgon börjar vi kl 10 och då ska vi spela brännboll, spela kubb samt spika spik med resten av alla på SMHP. Så snart är det dags för att gå och lägga sig, längtar efter min varma sköna säng just nu. Synd att jag inte var nyduschad och att sägnen var nybäddad. Oj vad skönt jag hade sovit då! Kvällarna är så ljus nuförtiden. Men jag klagar inte. Kändes dock lite fel när jag kom hem halv4 imorse och det var lika ljust ute som det brukar vara när jag går till skolan, haha. Godnatt alla, alla.


På min hemväg igårnatt/morse. Det är så mysigt med grusväg och hagar =)

Min nya cykel

Nu sitter jag hemma hos mamma och funderar på att gå till affären och köpa lite gott om jag ska picknicka imorgon, men jag vet inte hur det blir med det. Vi får se. Det ser ut att bli regn snart. Jag vill ha en cykel. Jag var och kikade på min sadellösa cykel på pappas jobb idag. Jag är ledsen att säga det min förra cykel, men den här var mycket härligare. Röd. Röd är en fin färg, ibland. Nu längtar jag efter min sadellösa cykel. Hoppas den får en sadel snart så jag kan cykla runt hela Sverige. Eller iallafall forstätta ha mina cykelkvällar med Anna. Hej.


Blä för sur

Sura människor, det är det jobbigaste som finns. Att hamna i samma sällskap som en som är sur tar så mycket energi från en själv. Så mycket energi som man egentligen skulle kunna lägga på något helt annat, mycket roligare. Man försöker göra allt för att få denna person osur igen, men det är sällan man lyckas. För har en person bestämt sig för att vara sur, då kan den ju inte ändra på det? Man drar ett skämt, kanske är det värdelöst men ändå. Man försöker ignorera och vänta på att denna person ska bli på bra humör. Man pratar på vanligt, som man skulle ha gjort i vanliga fall, men man får ingen respons i huvudtaget. Men vips! så har personen kommit över sin surhet och då är allt bra igen. Det är ju på dennes villkor allt ska vara i det här.. eller?


Filt i gräset

Godmorgon i stormen. Jo, storm skulle jag nästan vilja kalla detta väder, haha. Jag vaknade nyss och har hunnit ätit frukost. Nu ligger jag på en filt i gräset och lyssnar på Hoffmaestro, mys. Idag ska jag nog ligga ute i solen lite, sen ska jag ut med pappsen på utflykt =)

Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit

Åkte nyss in till Sandviken med pappsen. Satt och diggade min gamla Fiveskiva och åkte Cadillac. Hm, det var något som inte kändes allt för bra ihop, haha. Nu sitter jag hemma Hos Martin och väntar på att folket ska bli klara här hemma. Magden står i duschen. Vi vet inte vart vi ska, men du vet, vi ska komma dit. Haha. Vi hörs, kanske ses, vem vet.

Soldag med mys

Min dag vart en mysdag tillslut. Jag ringde Evve och vi bestämde oss för att luncha i Boulongen. Så jag gick ner mot stan och där köpte vi oss en varsin kräftsallad från Waynes. Sen tog vi en tripp till Boulongen och la ut våran filt och åt våran sallad. En bulle slank också ner som efterrätt =) Jag ringde till pappa och bestämde mig för att åka till Storvik och grilla med honom ikväll. Jag kan mina knep och vips så hade jag fått honom att åka och hämta mig i Gävle. En sak som lockade honom kan ha varit en tur med Cadillacen, höhö. Ikväll ska vi alltså grilla. Pappa har fått för sig att köra på GI-mat, så jag ska stå för ungsbakade grönsaker och han står för köttet. Så mysigt! Senare kanske jag hör av mig till Magda eftersom hon nu har kommit hem, min lilla räka =) Känns som det var minst 4 veckor sedan jag träffade henne. Det var ene vecka sedan. Nej nu ska jag gå ut och sätta mig på altanen, sen ska jag leta rött på mitt kubbspel och tvinga pappa att spela. Hejdå!

Mums!


Evve!

Ring ringggg

Nej, den här dagen är precis som den förra. Alla är upptagna och svarar inte i telefonen så jag får göra något själv. Jag tänker inte sitta inne i en lägenhet när det här vädret lockar utanför. Jag får gå ner på stan en sväng och kolla om jag hittar något kul, haha. När jag kommer hem kanske folk börjat gilla att svara när det ringer, om jag har tur. Ses!

Hör fåglar sjung glatt, godmorgon!

Godmorgon! Vilken underbart väder som det bjuds på idag. Härligt. Undra vad man ska hitta på en dag som denna? Undra om Magden kommit hem ännu? Även om hon gjort det tror jag inte det finns en chans att just jag ska träffa henne idag, tror att det finns någon annan som står på förtur. Det kanske blir någon annan dag. Iallafall vaknade jag så vackert av kyrkklockan som spelade sommarvisa idag. Kul va? Hehehehe......... Nej nu ska jag lyfta telefonen och väcka alla glada, en spn här dag kan man itne sitta inne! Hej!

cykeltur

Ikväll när jag trodde att jag skulle få en hemmakväll med mig själv och jag tappat hoppet på något kul så hände det, Anna hörde av sig och jag slapp bli ensam, haha. Det var så länge sedan sist, för länge sedan! Men hon kom iallafall hem hit och jag fick försöka att ta ut limmet i hennes hår som hon hade kletat dit. Efter ett tag bestämde vi oss för att cykla mot Hagaström och köpa lite gott till kvällen. Trevlig cykeltur i lite småregn gjorde kvällen värd att vara vaken över. Vi kom dit och hem oskadda, och chipsen smakade gott i våra munnar. Nu ligger jag ensam i min säng och mina ögon orkar inte vara öppna länge till. Det svider till och med i dom, tror det är ett tecken så godnatt!


Ding, ding, dong fortsätter

Nu har det dingat i 35 minuter. Har den hakat upp sig eller?

ding ding ding dong dong dang ding

Visst är det lite mysigt att kyrkan spelar sommarvisor med sin lilla klocka som sitter där och dinglar. Men efter 15 minuter med sveriges alla kända sommarvisor kan jag säga er att man tröttnar. Kan inte någon bara gå och stänga av den? En kvart med massa dingande i huvudet är inte något jag orkar med nu. Turn it off!! Jag bli tokig.

Hippie är kul.

Idag vaknade jag upp i ett mycket varmt rum med en liten filur brevid min sida, Nattsen. Vi vaknade upp från en otroligt skön sömn efter en otroligt mysig dag, 60/70. Gårdagen var helt okej och jag trivdes bra med den. Först var vi hemma hos Mathilda och käkade lite food och njöt. Efter tiden hemma där så cyklade vi hem mot Anna. Väl där var det rätt mycket folk och vi placerade våra stjärtar på filtar som var ute på gräsmattan. Efter mycket tjat fick jag äntligen med mig nån iallafall som ville henka på till stadsparken. Och det var sedan där som resten av kvällen spenderades. Idag har jag varit till Vårvik med Oskar, Evve och deras vän. Ätit subwaymacka, jordgubbar, chips, riskakor och lite Tom&Jerry kakor. Nu sitter jag bara hemma. Tänkte hitta på något med någon av mina vänner men det är inte lätt. Den ena svarar inte, den andra är upptagen med annat, den tredje är i annan ort och den fjärde är i annat land. Hua. Får se vad som händer till kvällen.


Jag önskar att alla våra dagar såg ut så här =)

Sleep tight

Sommarnätter är nästan bäst med sommaren. Mysigt. Imorgon ska jag spendera min sommarnatt väl. Men folk jag tycker är värda att spenderas med och som jag har kul med. Kan det bli härligare? Snart ska jag hoppa ner i sängen och sova. Får som om jag kan sova något, eftersom jag sov middag idag. Att sova middag borde man göra varjde dag. Man blir så pigg utav det, ibland. Ibland blir det tvärtom att man blir seg hela dagen efter den där lilla sömnen. Okej nog pratat om sömn, nu ska jag sova. Hörs.


Ja, likheten finns allt ändå.

Du är så fin, min symaskin.

Nu sitter jag här vid mitt köksbord, det har jag faktiskt gjort i flera timmar. Jag har sytt, sytt, sytt... Maskinen krånglade ca 10 gånger men humöret är upp än iallafall. Nu är allt klart tills imorgon och jag är taggad! Roligt att något händer här hemma, det är allt för sällan nuförtiden. Kort skoldag imorgon skulle jag tro. Efter skoldagen ska jag förbi affären och köpa lite smått och gott sen ska jag hem till Mathilda och göra mig iordning inför kvällen =) Idag var iallfall jag och mamma ner på stan och letade en klänning så jag skulle slippa sy själv, men jag hittade nada. Vi åt även mat på Brända bocken. Laxsallad vart det för min del. Kan lova att det var den godaste laxsallad jag ätit i mitt liv. Perfekt! Fick även lite jordgubbar till, dom var somrigt goda. Nu ska jag packa väskan inför imorgon. Jobbigt att behöva ta med allt till skolan, men vad gör det egentligen? nothing. Bye!

dagen sprang iväg

Det känns som att jag har varit hemma i minst en vecka redan. Och jag som var i varma landet i förrgår? Hah. Jag satt just och tänkte på den goda pasta carbonaran jag åt sista dagen. Det var den godaste pastan jag ätit tror jag. Mums! Idag fick jag för mig att jag skulle ut och springa, haha. Det kanske låter som ett stort skämt eller så men det är sant, och jag gjorde det också, den ni! Haha. Nu ligger jag nyduschad i min säng. Imorgon ska jag åka tidigt till Sandviken för att käka frukost med pappsi, myspys. Jag hör av mig, hörs!


Stek på bryggan

Idag har jag haft en riktigt trevlig dag med två av mina prickar, Cillit och Nattsen. Vi har legat på Cillas brygga och solat hela dagen lång, myspys. Kom hem till rostbiff och potatissallad, riktig sommar mat i det härliga vädret. Nu är Evve här hemma och ska sy sina Carolakläder som hon ska ha på sitt uppträdande, haha. Det ser inte riktigt ut som en väst än, som det ska lika alltså, men det kommer nog. Snart ska jag ner i tvätten och hänga tvätt, så kuuul. Hejdå.


Musik i gropen

Skoldagen gick snabbt och nu är allt skolarbete klart. Så sköönt! Efter skolan gick jag och Nattsen och tog en glass i det vackra vädret, sen hem mot hennes nya hem som jag fick se, myyys! Sen tog vi vårat pick och pack och drog oss mot Storvik. Där satt vi oss i gropen och lyssnade på massa musik, med solen i ögonen. Underbart. Nu är jag hemma en snabbis och ska packa lite inför kvällen/morgondagen. Ska hem till Nattsen snart igen och tillbringa natten där hemma. Imorgon bitti ska vi ta oss en promenad hem till Cillit och njuta i solen. Nu ska jag äta nötter och packa packning. Hejs!

Det ser ut att bli en varm dag idag

Aah! Jag har hunnit med så mycket och klockan är bara 8. Det började med att jag åkte till Sandviken alldeles för tidigt. När jag gick mot  skolan i stadsparken möts jag av ca 5 kameler, utan koppel och utan vaktare. "Hjälp" tänkte jag och tog världens omväg för att inte kamelerna skulle börja bekanta sig med mig. När jag tagit världens omväg möts jag sedan istället av 3 st lamor, såna som spottar, dom också utan koppel och vaktare. Jag ville inte ha något spott på mig och heller inte bekanta mig med dom så jag tog ännu en omväg. När jag väl kommer fram till skolan kommer jag på att vi har bytt klassrum. När jag kommer till nya klassrummet fattar jag nada av allting. Hur tar jag mig in genom dörren? Det fixade sig tillslut, med lite våld, haha. Nu sitter jag här i mitt klassrum, helt ensam och vet inte vart jag har min plats någonstans. Hoppas att Natta kommer snart för det är inge kul att vara ensam här. När hon och cilla kommer ska vi börja träna inför engelskan som vi ska ha klockan 10. Todelo.

Godnatt Sverige

Imorgon blir det back to business igen. Skönt att det snart är sommarlov. Men som jag har fattat det är inte skolan så hård nu, vilket är mycket skönt. Idag när jag och mamma kom hem var Evve och Oskar hemma hos oss och hade lagat jättegod mat. Lax och färskpotatis. Snälla dom är =) Imorgon är det engelska redovisning som gäller sen hoppas jag att dagen tar slut så jag fort får åka hem till Nattsen och kika nya lägenheten! Spännande! Men nu måste jag faktiskt sova. Klockan 7 steg jag upp imorse och började min resa. Imorgon ska jag upp tidigt. Gonatt.

image349

Home sweet home..

Nu är jag äntligen hemma efter en lång resdag. Nu ska jag äta glass med hallon och sen ska väskan packas upp.

RSS 2.0