Sörtutt

Nyss vaknat och nu blir det fort in i duschen för att sedan runa till bussen som ska ta mig till Storvik. Där ska jag träffa Magda och fixa inför kvällen som ska spenderas hemma hos Cilla. Får se om det kommer något folk dit men det ska väl bli roligt att hitta på något, även fast jag inte är ett dugg taggad nu kan jag ju hinna bli det inför kvällen. Det dumma med att Cecilia von Sörtutt bor där hon bor är att bussarna går crapigare än crapast. Men vi får hoppas på en rolg kväll.

Tjing.

Brum brum

Ja spelet med Magdalena igår höll på mer än mer. Klockan halv4 bestämde jag mig för att nu fick det vara nog. Det där spelet gör en beroende, som dom flesta spel faktiskt gör. Nu är jag vaken och sitter och kollar på Brum på barnkanalen. Jag tyckte dock att det var roligare när jag var mindre. Undra varför?..

Idag ska jag iväg och klippa mig. Skönt att bli av med det slitna. Hårfärgen ska jag ändra på lite senare, i maj rättare sagt. Då blir det lite fräscha sommarslingor =) Senare ska jag ta en tripp på stan och vi får se om Magden kommer in också.

Nej. Tjing.

image262

Patiensduellen

Kul att jag har suttit i flera timmar och spelat patiensduellen med Magda. Och jag leder inte ens. Vad är det för fel? Kvällen var mysig iallafall. Känns som att det var år och dar sedan jag satt hemma i min tvsoffa och bara va. Jämt tycker jag att jag kommer hem på natten och sedan slänger mig i sängen och somnar på direkten. Sitter som sagt och spelar med Magda, men hon har visst tagit en lite paus. Sitter även och pratar med Nattsen på msn. Tänk att det alltid är till nytta att prata med den kvinnan. Och jag smider planer, planer som ska hållas och göras. Om det så blir det sista jag gör. Mer än så avslöjar jag inte, inte än.

Nu ska jag fortsätta med att sitta i min soffa och dega. Härligt? Ohja. Kommer säkert somna om en stund, så godnatt också.

Valbo och myskväll

Åkte in till Valbo idag istället eftersom Cilla också skulle in. Efter att jag varit inne och presenterat mig gick jag ut med ett leende på läpparna och var istället jättetaggad inför praktiken på måndag. Dom var så trevliga och hälsade mig varmt välkommen. Det gillar jag! Träffade även på Jossan och Anna och pratade lite granna, trevligt =)

Ikväll har jag myskväll med mamma. Vi har tryckt i oss massvis med ost och kex. Vi kollade just klart på Nationel Treasure Book of secrets. Den var spännande, rolig och väldigt bra tycker jag =)

Tjing.

Inte taggad inför praktik

Ligger i min sköna säng med datorn i knä och funderar på att gå upp och äta frukost. Men jag orkar inte. Lite senare ska jag iväg och träna, får se om Jennifer hakar på också. Ikväll ska jag iallafall ha en hemma kväll med mamma och äta ost och kex, myspys. Och imorgon måste jag åka in till Valbo, jobbigt. Jag orkar inte. Jag har även tappat suget inför praktiken. Jag sitter hellre i skolan dom här två veckorna. Tusan..


Solning

Kvällen igår spenderades hemma hos David och Tobbe. Hade det trevligt ända fram tills min buss gick hem. Tyvärr var det bara Tisdag igår så någon nattbuss gick ju inte iallafall. Trökigt. Jag åkte till Storvik och sov där, somnade på en gång när jag kom hem. Vaknade imorse av att pappa stod inne i rummet. "Frida, nu är kl sex, du måste upp nu". Härligt? Nej. Åkte in mot princess där jag solade och käkade frukost. Efter 2-3 timmar i sandviken skjutsade pappsen äntligen hem mig.

Nu har jag varit vaken ett tag och tänkte hoppa in i duschen. En bit mat skulle även vara gott för maagen. Tjing!


Snyggt!

Planer

Hopp in i duschen och sedan slänga i sig lite mat är min plan just nu. Sedan ska jag nog dra mig mot Sandviken för lite äventyr. Mycket äventyr där? Kanske inte, men mer än hemma i min lägenhet ska jag tala om för dig. Istället för att sitta här och dega och läsa roliga bloggar ska jag nu istället ta tag i mitt liv och min dag. Nu börjar jag.

Tjing.

Träning

Jennifer ringde nyss och undrade om jag skulle med och träna. "Neeej vad jobbigt!!" tänkte jag först. Men sedan slog det mig att det var ett jäkla bra tag sedan jag ens gick förbi gymmet. Nu ska det bli dags att starta igen. Jag började faktiskt längta riktigt mycket efter det. Försöker få tag på mammsen så hon kan föra över pengar till kortet eftersom träningskortet gick ut för ca en månad sen.

Tagga träning nuja! Tjing!

Natt i Storvik

Lovet springer iväg och nu är det redan tisdag, men några dagar är det iallafall kvar, skönt. Måste ta mig in till Valbo och säga hej till praktikplatsen där jag ska spendera mina två veckor efter lovet. Men jag orkar inte åka till Valbo, så lat är jag. Igår var jag iallafall med Magdalena och Martin, jag lekte lite med Marsi(pan) och käkade mina chips som fortfarande fanns kvar. Sedan tog jag bussen mot Storvik med Magden och sov kvar där, mysigt. Lagade pasta carbonara kl 01.00 och kikade på Reine och Mimmi. Imorse vaknade jag vid 9tiden av att Magda var uppe och yra. Hon skulle til Kungsberg så det var bara för mig att slänga på mig kläderna och sedan hoppa på bussen, eftersom jag är för cool för sånt där.

Nu ska jag ligga och sova och vänta på att något kul händer. Tjing!

image260
När vi skulle sova kom nattluvan fram =)

Yael Naim - New Soul

This is a happy end, come and give me your hand I'll take your far away.


fuck

image259

Påskgodis finns kvar

Idag är det strålande sol och blå himmel, och snö. Men strunt i det, den smälter nog bort snart. I förrgår för ett år sedan använde jag sommarskor för första gången på den våren. Iförrgår stod jag och frös i snöstorm. Tänk vilken skillnad va? Idag ska jag åka in till Magdalena och prata strunt och slappa. Men först måste jag mata magen, duscha, posta ett paket, gå hem igen, ner på stan och sen ta bussen mot sandviken.

Nu ska jag gå och titta i mitt tomma kylskåp och kolla om jag finner något roligt. Mjölk och choklad kanske? Bra frulle. Hörs.

godnatt då

Idag är en sovdag. Jag har varit trött hela dagen och är det fortfarande. Snart ska jag nog sova, om inte Andra Avenyn tar över mina planer. Härligt att slippa stiga upp imorgon iallafall. I veckan vet jag inte vad som ska göras eller en sak vet jag som jag ska försöka göra iallafall. Tagga Frida.

Det var allt för idag. Jag är inte på skrivhumör. Onödigt inlägg, men nu vet ni att jag lever. Det är cool. Hörs.

Snöväder

Snöstorm ute, och jag skojar inte. Fick pulsa hem i snön och jag såg ut som en snöman när jag klev innanför porten. Stackars påskkärringarna som får gå i det här! Nu sitter jag och småäter från mitt påskägg, som vanligt alltså. Ska försöka ta bort mina fingrar för ett tag. Nu ska jag göra annat.

Hörs.


Ruuben

Sitter hemma hos Martin nu och käkar min chirre som vart kvar sen igår, mums! Väntar även på att kocken ska laga nudlar åt mig och Magdalena. Sen så ska jag och magda ligga och pratat tjejprat heeela natten lång. Det ska bli myspys. Härligt att inte ligga ensam hemma och vara rädd för kineserna från filmen igår. Ikväll har vi varit hemma hos Hanna och haft det trevligt =)

Nu ska jag lägga mig och vänta på maden. Hare bra, hörs.

what's happening?

okej, nu har jag legat i min säng sen kl halv3 då jag vaknade. Gått upp och druckit ett glas mjölk har jag gjort men inget mer. Jag börjar bli mycket rastlös och funderar på att börja ta tag i dagen så fort som möjligt. Men, jag vet inte vad som ska göras? Orkar inte sitta hemma, särskilt inte när mammsen inte är hemma.

Hörs

Glad påsk

Igår åkte mamma iväg till Kenta så jag fick mitt påskägg redan då, mitt jätteägg =) Så jag antar att  denna helg kommer jag sitta med ägget i knän hela tiden och trycka imig godis, härligt. Igår åkte jag in till Magda och Martin. Käka chirre och kikade på någon kinesfilm gjorde vi. När jag skulle hem hade tydligen mitt busskort gått ut så jag fick övertala busschauffören i några minuter innan hann gick med på att jag fick åka med iallafall, det var ju sista bussen för dagen. Tack för det.

Min dag har just börjat eftersom jag vaknade för bara ett litet tag sedan, jag trodde kl skulle vara ca 8-9 men icke. Har ingen aning om vad som ska göras idag. Men nu ska jag äte frulle. Hörs!

lite snabbt sådär

Trevligt vart det hos kurvilurvan igår =) Var kvar till 2tiden sen åkte jag och Cillut hem och sov i hennes underbart sköna säng, somnade på en gång. Vaknade imorse kl 8 (?) och var pigg som en lerka. Nu sitter jag hemma och ska alldeles snart springa iväg till bussen. Ska hem till Magdalena och umgås lite. Senare imorogn eller så ska jag ladda upp bilder från i går på bilddagboken. Har fått lite klagomål på att den börjar torka ut, och jag håller med! Men jag hinenr inte det nu för nu måste jag runa!

Hörs

Fy för ficktjuvar

LOV! Ja, jag gillar det mycket. Fast början på lovet började dock inte så bra, särskilt inte för stackars Cillut. Någon person har stoppat ner handen i hennes jackficka och tagit hennes mobil, bankkort, fritidskort och skolkortet. Det hände under våran tripp på stan. Fattar inte när det hände? Jag och Nathalie var vid henne hela tiden!  Hm. Ikväll tror jag iallafall att jag drar mig in mot sandviken hem till Kurvis. Ska försöka fixa till allt för kvällningen, synd att bussarna går hem ca 23.00 idag eftersom det är vardag, det jublar vi alla för.

Okej, vi hörs.

image257

Ja, hej vinterland...

Varför kommer alltid snön när man som minst önskar sig den? Jag hade helt och hållet ställt in mig på vår nu och börjat fundera på när man kan använda sina första ballerina. Ja men visst, då vräker snön ner på backen som om den inte hade gjort något annat i 5834935 år?! Är det meningen att jag ska ta pulkan till bussen imorgon eller? Eller kanske linda in mig i renskinn för att hålla värmen? Nej, nu ska jag krypa ner i min säng, och imorgon vill jag vakna med smält snö på backen och kvittrande fåglar. Det skulle verkligen jag uppskatta. Snälla du-som-styr-vädret kan du göra så solen skiner imorogn och flera månader frammåt, snälla?

GODNATT.

Pudding

Jag har just slängt i min mannagrynspudding, det är väl gott det? Ohyes. Idag springer jag mellan datorn, tvn och tvätten. Rolig kväll? Nej inte så värst. Ikväll ska jag gå och sova tidigt för att sedan orka upp till en lång skoldag. Eller jag vet inte om den är lång, men en långtråkig skoldag skulle jag nog kunna kalla den. Okej strunt samma, nu ska jag göra något vettigt. Typ gå till tvn och slappa, det är väl nyttigt? Tänk vad många timmar vi slänger bort på stressiga och tråkiga saker, nej fy. Hörs!

Jag satt idag vid matbordet och funderade på vilka maträtter jag måste ha mjölk till, jag kom fram till dom här:
Pannkaka / tjockpannkaka / plättar
Våfflor
Blodpudding
Mannagrynspudding
Choklad ( okej ingen maträtt men ändå)
Varma bullar (inte heller maträtt)

A, det var det. Mjölkens maträtter.. Nu ska jag faktiskt gå, hejdå.

image256
Tack snälla kossa för mjölken du ger mig..




en dadel, flera dadlar, den dadeln?

Idag har jag försökt jobbat klart med mitt arbete som ska vara med i tidningen vi gör. Det har väl gått sådär och jag är inte klar ännu. Kom precis upp ur badkaret som jag legat och plaska i, i ca 1 timme. Det var skönt och nu ser jag ut som ett jätte russin. Eller varför inte en jätte dadel. Eller säger man dadel? En dadel flera dadlar, ja så får det stå. Oj, nu hör jag att vänner börjar på tvn så nu måste jag springa till soffan och kika på det!

Hörs!

segaste dagen på länge

Idag har det varit en seg dag. Jag har inte gjort mycket alls. Spelat massvis patients med Magda och inget mer. Det var faktiskt den segaste dagen på länge, den har riktigt krypit fram, usch. Snart är det iallafall påsk och det innebär att sommaren närmar oss med full fart! + att en liten påskhare viskde i mitt öra att den hade hört det ryktas om ett jätte-baota-påsk-ägg denna påsk. Ett sånt har jag vela haft sen jag var mini, och nu i 16års ålder är äntligen stunden inne! Haha. Jag ska retas med Magda för att hon heller aldrig har fått något, det ska bli kul. Nej nu ska jag lägga mig framför tvn och kika på Vänner, det gör en alltid på topphumör. Vi hörs!

p.s. Jag tycker inte om den "nya" bilddagboken. Jag fattar ingenting och allt är huller om buller. Jag hatar förändringar, hatar.

Bear

image255
Detta gör mig upprörd. Ge fan i min Björn tjejen. Det ser hon väl att han mer än gärna skulle vilja slippa henne?

Hide and seek

Usch, Har just kikat på Hide and seek. Trots att jag hatar skräckfilmer och sånt så tvingade jag mig själv att kolla när jag väl hade börjat. Försökte få mamma att sitta vid mig men hon var itne så pepp på det. Så jag låg där under täcket och kika mellan fingrarna under hela filmen.  Nu ska jag försöka sova lite för imorgon är det skola. Tagga påsklov!

Hörs

Korvdagen

Idag har jag städat mitt rum. Det är inte riktigt klart ännu, men jag har slängt otroligt mycket grejor! Tre kassar med kläder som bara ha legat i ca ett halvår. Om jag inte använt det på så länge kommer jag heller inte använda det nå mer, så ut med det gamla och in med det nya! Jag har just tryckt i mig korv med bröd, jag har längtat efter det i flera dagar så idag var den perfekta korvdagen tyckte jag. Snart ska jag trycka mig framför tvn med lite popcorn och Andra avenyn.

Hörs.

image254
Min korv såg dock godare ut än denna, och den var nog godare också =)

Vinner vi?

image253
Vad har hänt med Charlottes huvud? Det ser baotastort ut på hennes lilla lilla kropp. Eller så är det så att kroppen krympt men huvut stannt kvar i "normal" storlek. Tycker det ser weird ut iallafall. Vet fortfarande inte om jag tycker om att hon vann eller inte. Låten låter som alla andra låtar i mina öron. Den sticker inte ut på något vis. Jag tror inte att vi kommer att vinna, men vi får väl se hur det går!

promenad

Söndag, jo veckorna går fort och nu är denna snart slut. Imorgon är det skola, bara tre skoldagar den här veckan sen är det lov. Det var ju alldels nyss sportlov? Men jag tackar inte nej till lov =) Nu är jag påväg ut på en söndagspromenad i boulognern, ska bli härligt med lite luft. Ikväll kommer mamma hem och det ska bli skönt med mat sen. Igår bestod min kvällsmat av bulle, kaka och mjölk. Känns bra, haha.

Hörs.

Lördagskväll

Hemkommen efter en kväll på Fjärran höjder. Det var skönta att simma lite, och även skönt i bubbelpoolen. Men det som var skönast var ansiktbehandlingen. Fick en ansiktsmask med mint i och hela ansiktet kändes som en stor stor halstablett. Nu sitter jag och kollar på melodifestivalen. Evve skickade med mig bullar, kakor och en burk med godis till min kväll. Skulle egentligen träffat Nichole idag men jag kom hem senare än vad jag hade tänkt och bussarna går inte så bra till Åshammar, så vi får ses när hon kommer hem från sin semester hon ska på i veckan. Ringde till Magda och hon sa att jag kunde få komma till henne och Martin, och det är ju roligt, särskilt roligare än att sitta ensam hemma så jag ska ta bussen om en timme =)

Ha en trevlig lördagskväll allihopa. Hörs!

Lördagsfrukost

Lördagsmorgon, å vad härligt. Vaknade idag och gick upp ur sängen och började rota runt, men jag insåg ganska snabbt att sängen var mycket bättra och kröp ner ett tag till och bara låg, underbart. Nyss har jag käkat frukost, den vart god. Tyvärr är inte mamma hemma och det var en ensamfrukost, men jag hade iallafall radion som underhöll mig =) Vid 5-6 tiden ska jag iväg och simma, sen blir det ansiktsbehandling, härligt.

Vi hörs.

image252
Min frukost för dagen. Som ni kanske ser så är det rätt ensamt mittemot mig, haha. Men min frukost bestod iallafall utav:
Brämhults nypressade apelsin juice. Inte färskpressad, den är inte god.
Gefleortens mjölk med frysta jordgubbar i, mums!
Chiqitabanan med roligt klistermärke, den var lite för hård dock.
Macka med ost och tomat på, yey.
Kokt ägg från höna.

ibland händer det att jag känner mig som en fisk.

Jag fick ett mail idag från en hemsida som jag aldrig hade hört talas om innan. Eller i huvudtaget har jag inte hört talas om det som det står om på hemsidan heller. Jag fick Jossan att ringa till deras journummer men dom la tyvärr på. Jag tror, och hoppas på att sidan är ett stort skämt, annars vet jag inte vad som håller på att hända. Gå in och kika själva. www.svedimf.3w.se

Hörs.

Fredag, ge mig en kyckling det gillar jag mest..

Nu är äntligen fredagen här =) Efter lite för lång tid i skolan åkte jag med Magdalena hem till storvik för att jag inte orkade gå från bussen i Gävle. Där hemma fick jag tårta, negerbollar, bullar och påskmust. Dom firade rejält med att jag kom på besök, höhö. Vi hade raptävling (rap som i rapa, raaaaaaaaap), det kanske låter vidrigt men det var kalaskul. Hann även med att busa lite med Elin=) Nu sitter jag hemma och väntar på att Magda ska kolla klart på teater i Sandviken, när hon är klar ska jag bege mig in dit och kanske att jag stoppar en och annan matbit i min mage, jag orkar inte laga mat idag.

Nu tänkte jag fixa lite här och där, vi hörs.

Segt

Idag har jag ätit nudlar, det var inge gott. Sen har jag sovit middag, det var skönt. Nu ska jag sova, godnatt.

Andra Avenyn

Sitter hemma utan syssla när jag plötsligt kom på att jag glömt att kolla på dom två senaste Andra avenyn avsnitten. Hur kunde jag glömma bort det ända till nu? Aja det får iallafall göra min torsdagseftermiddag nu. Sen ska jag gå och sova, är så trött så trött. Ögonen kunde inte hålla sig öppna på bussen, tur att jag kom av på rätt plats iallafall.
Hörs

Den korta dagen

Veckan har sprungit iväg (som alltid) och nu är det torsdag. Slutade vid elva idag och sitter kvar i klassrummet fortfarande. Jag orkar inte gå ut i snöstormen för att ta mig till bussen, men jag antar att jag måste göra det snart eftersom alla börjar dra sig hemmåt nu. Ikväll ska mamma ut och äta med jobbet så jag får väl koka nudlar eller något. Jag känner mig inte så pepp på att ställa mig och laga mat idag. Det var dagen hittils och jag tror inte den kommer bli så händelserik faktiskt.

Tjing.

Godkväll

Här sitter jag med magont i hela kroppen och trött är jag också. Ska hoppa in i duschen och sedan slänga mig ner i sängen. Imorgon börjar vi kl 09.00, som vanligt på torsdagar och då ska vi fortsätta kolla på filmen vi började med idag, Ninas Resa. Den handlar om andra världskriget, jag tycker om att kolla på sånna filmer men tycker det är fruktansvärt hemskt att allt verkligen har hänt på riktigt. Det är så svårt att förstå hur det kunde bli som det blev. Nej usch. Tänk om något liknande skulle hända nu som drabbade så många människor? Jag vågar inte ens tänka tanken.

Godnatt!

image250

WESC hörlurar

Dom är såå snygga. Jag vill ha. Dom röda skulle jag vilja ha, eller dom turkosa, eller gula eller kanske svarta? Aja det spelar ingen roll vilket jag vill ha för jag kommer ändå inte ha pengar att köpa dom för på ett tag iallafall. Kanske efter sommarjobb om det nu blir något sånt? =)

image249

Ännu mer planer smids

Jag tänkte ta en kvällspromenad men mörkret gör det hela så mycket tråkigare. Vi får se om jag orkar mig ut. Nu sitter jag och planerar med Nathalie hur vi ska få med henne till Rhodos. Vi får hoppas att våra viljor går igenom. Idag vart det inge Storvik iallafall eftersom pappa skulle jobba över, det får bli en annan dag istället för det är ingen idé att åka dit om inte han är hemma, det är ju han jag vill träffa. Just det.

Hörs

Dagen

Nu har jag slutat skolan men jag orkar inte lyfta benen och gå till bussen. Jobbat i flera timmar med våran modetidning nu känns det som. Har kommit en liten bit iallafall men det är rätt så svårt. Efter lunch hade jag engelska-nationella muntliga och det gick väl sådär. Jag hade hoppats på att det skulle gå bättre men det gick ju iallafall. Idag tänkte jag om jag skulle ta att sova i Storvik, vi får se om pappsen jobbar i Gävle eller Sandviken imorgonbitti.

Ja det var dagen än så länge, hörs!


Planer

Sitter i skolan och ska jobba svenska, teckenspråk. Men det blir inte så mycket jobba för Magdalena och mig eftersom vi är övertaggade till värmen. Hon åker två dagar innan mig till Turkiet och vi sitter och kikar på båtturer som gör att vi ska kunna träffas en dag, för det är verkligen inte långt emellan. Tänk vad kul att umgås en dag tillsammans utomlands. Nej nu ska jag nog börja jobba med svenskan. Vi hörs!

Utomlands...

.. ja det skulle ju vara kul att åka. Alla som har varit det och alla som ska. Värme, hav och massa slappa i solen, låter väl underbart? Mycket tjat har det blivit om utomlands den senaste tiden. Nu till det roliga, den 25 maj åker jag till Rhodos. Jag vart så glad så glad när resan vart bokad. Tagga sool! Okej det var väl det jag tänkte säga till er alla innan jag kryper ner i sängen och drömmer mig bort.

God natt och sov gott för det ska jag göra!

image248
tagga fifan


Dopp i grytan

Utvecklingssamtalet gick bra idag, fick reda på alla ämnen och det var bättre än vad jag trodde. Glad vart jag och hemmåt for jag och mor. Vi bestämde oss för att vara lite lat och käka kinamat idag, det var gott. Senare när jag skulle förklara för Kristin att det inte alls tog lång tid att fritera bananer använde jag (som jag ofta brukar göra) mina fina förkortningar och denna gång lyckades jag då rejält. "ne det tar ingen lång tid, det är bara att köra ner bananerna i frittan" Samtidigt som jag sa det kände jag att det inte var den ljuvligaste förkortningen som jag skapat. Haha. Om ett tag ska jag och Kristin gå hem mot Evve och då tänkte jag samtidigt hämta upp min cykel, good.

Nu ska jag fortsätta att lyssna på New Soul med Yael Naim, lyssna och njut vettja. Hörs!

image247
Den här bananen har inte varit ner i frittan och vänt.

Måndag

Sitter i klassrummet och degar. Slutat för ett tag sedan men måste sitta och vänta på mamma eftersom det är utvecklingsamtal idag. Och det hade jag lyckats föträngt, men ska bli kul att få veta hur man ligger till med allt. Måndagen har flytit på rätt bra iallafall och snart är det helg, tagga! Haha.

Nu ska jag dega vidare, hejs.

Söndagskväll hos Jennifer

Ikväll hade jag min söndags tv-kväll hemma hos Jennifer. Efter maten sprang  jag (faktiskt så fort jag kunde) över till henne för att inte missa allt för mycket av skärgårdsdoktorn som hade börjat, och vi kikade allt som skulle kikas på. Roligt att träffa henne, det var ju ett tag sedan, nästan en månad sen tror jag bestämt. Käkade massvis med popcorn och drack god hallon/mandarin-saft. Kom precis hem och ska slänga mig i sängen fort.

Godnatt, vi hörs.

Promenad i det gråa

Nu sitter jag och för in ny musik i min mobil, det är inte ofta den byts ut. Dom flesta låtarna är gamla låtar som man har glömt helt, men nu så får dom en chans igen =) Är påväg ut på en långpromenad nu, även fast vädret inte är så lockande. Hoppas på att musiken gör det lite roligare! När jag kommit hem från min promenad ska jag äta falukorv i ugn och potatismos, mums! Och ikväll få jag inte missa skärgårdsdoktor, Andra avenyn och I en annan del av köping. Riktigt söndags tv-dag idag. Hörs!

Daniel Cirera

Sitter här med mina nyköpte skor på, dom är underbar, haha. Nu tycker jag att värmen kan ta att komma så man får använda alla somriga skor snart! Och alla andra sommarkläder. Tänk att gå ut i endast byxor och linne, kanske packa ner en kofta i väskan, jag längtar. Jag tror dom flesta gör det. Har just kikat på tv. Rent hus eller något liknande tror jag det hette, på tv4. Det är helt sjukt hur stökigt folk kan ha det, hur kan dom bo sådär? En soptipp ser trevligare ut en det hemmet, nästan.

Just nu hörs Daniel Cirera i mina öron. När jag lyssnar på honom hoppar jag tillbaka några år bakåt i tiden, det är härligt.  Om du inte lyssnat på honom, do it. Något som var lite häftigt var att Cillit hade hört honom på radion när hon åkte på roadtrip på Gran canaria, att dom spelar han där är ju också häftigt. Att det var låten roadtrippin var ju också rätt kul. Okej nu vart det mycket häftigt här men livet är ju det ibland också. Hörs

image246



Nu är alla på plats

Ja igår vart det då kalas. Smörgåstårta, tårta, kanelbulle, vaniljbulle, kaka med choklad och kaka med non-stop. Behöver jag säga att jag rullade därifrån? Iallafall var det ett trevligt kalas. Efter kalaset snodde jag med mig lite kakor och buller och begav mig till Sandviken. Där träffade jag Magda och Martin som fick lite fika. Vi käkade godis och kollade på lite tv. Cillit ringde på kvällen och berättade att hon nu var i Sverige, härligt att höra. Så imorgon får jag väl träffa henne också, och hon har present med sig även. Det känns som att jag inte sett henne på en månad, precis som med Nathalie. Men det är faktiskt bara ca en vecka.

Idag ska jag ner på stan och inhandla skor. Men jag är så lat att jag inte orkar gå ner på stan. Ska försöka ta mig i kragen och hoppa in i duschen och klä på mig så jag kommer någon vart. Jag återkommer säkert. Hörs.

Vårtecken

image245Slantar till skorna är fixade, med lite hjälp av mamma att övertala pappa så brukar det mesta funka, haha. Ska nog ner och köpa dom imorgon för idag orkar jag inte. Har just kommit hem från träningen, eller för en timme sedan kanske. Härligt, körde på som tusan idag faktiskt, så nu verker benen rejält. Vårvädret verkar hålla även idag. Ett av vårteckena såg jag även igår. Dock ett mindre bra. Det är alla fyllisar som börjar hänga vid bänkarna vid gammelbron. Det är inge kul att går där när alla sitter och skriker. Men när dom är där, då vet man att våren också snart är här. Det skulle vara trevligare med en tussilago till vårtecken istället.


Snart måste jag hoppa in i duschen för att börja göra mig iordning för kalaset. Mina paket är inslagna och väntar på att bli öppnade, dock inte av mig. Ha en trevlig lördag, njuut! Hörs!

Sommarsko

Okej, jag vill ha dom. Nu. Underbara. Nu är bara frågan hur jag ska kunna få dom, utan pengar. Hm. Tänkte fråga pappsen om han var sugen på att köpa dom åt mig, annars får jag väl låna pengar helt enkelt. Fast det är inte det roligaste att ha en skuld att betala av. Men innan söndag ska jag ha dom!

image244


träning och tårta

Uppe med tuppen, jajjemen! Gick upp vid halv nio och tänkte att jag skulle gå och träna. Synd bara att dom öppnade kl 10.00. Haha. SÅ nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka på lite, sen ska jag äta mumsig frukost. Idag vid fem tiden ska vi hem till Evve eftersom hon fyller år idag, congratulation!

Igår så vart det en runda på stan med Nathalie. Ååh det var så kul att träffa henne. Det kändes som att vi inte hade setts på över en månad, haha. Sen gick vi hem och käkade varma mackor och kollade på gamla kort. Efter ett tag åkte Nathalie hem till Storvik igen och jag gick och la mig.

Ja bara 55 minuter kvar nudå, tagga.. Hah, Hörs!

image242 image243

1. Armband från Gran canaria. Härligt! Tack Nattsen! =)
2. Ett av dom riktigt roliga korten från min barndom, haha.


Veckorna rusar iväg

Veckorna springer iväg och nu är det redan fredag, freedaag. Sitter i skolan och försöker mig på företagsekonomin, det går inte. Imorse var jag pigg och vaken eftersom jag somnade 17.30 igår kväll, yey. Ändå lyckades jag komma lite försent. Har varit på rundtur på våra nya lokaler, det ser inte ut att bli klart än på ett tag och egentligen skulle vi ha flyttat vecka 8, haha. Idag ska jag träffa Nathalie efter hon slutat sin praktik, WIHO!

Okej dags att ta tag i företagsekonomin, budget, debet och kredit, kul.


Gå upp för tidigt

Idag vaknade ja kl 05.00 och var trött, riktigt trött. Tänkte efter lite och tyckte det var för tidigt, så jag somnade om och vaknade efter ca en timme. Klockan 7 var jag klar och tänkte gå mot bussen när jag kommer på att jag börjar 9 idag. Egentligen skulle jag kunna gå upp nu. Hm. Idag är iallafall en kort dag i skolan, slutar mellan 11-12. Vågar inte ringa till Nathalie ifall hon sover, men skulle vara roligt att träffa henne idag =)

Dagen har just börjat och snart är den slut. Skynda. Hörs.

I am legend

Har just kikat på I am Legend med mamma. Den var rätt bra men påminde rätt mycket om 28 dagar senare. Sitter just nu och käkar riskakor och kollar på Room Service. Dags att börja göra lite ändringar här hemma snart också. Måste bara vänta på att pappa får lite tid över och kan hjälpa oss =)

Nu ska jag fortsätta att tugga på min riskaka, tjo!

image241

Vykort!

Kom alldels nyss hem från stan och när jag kliver in genom dörren möts jag av ett vykort, från Gran canaria. Gissa om jag vart glad? Det är inte ofta man får vykort nuförtiden, eller brev i huvud taget. Det var från Nathalie, hon hade visst cirkus 25 grader. Jag undrar om hon kommit hem än? Får ta att ringa efter min matbit! På stan hittade jag iallafall present till Evve och även en jacka till mig själv =) La undan dom vita vaabond skorna med rosett på. Är osäker på om jag vill ha dom. Har samma problem här som på alla andra vagabond skor. 37an är för stor, mycket. Medan 36an är liite trånga där fram, hm.

Aja nu ska jag käka bruna bönor, mums! Ha det. Hejs!

image240
Haha, snygging

Tävling

Okej, dags för engelskabokprat. Jag är inte taggad, no. Hade pankakstävling idag. Låter som att jag går i 4an men det icke. Jag kom på delad sistaplats med Anna, damn. Efter skolan tänkte jag åka hem och sedan ta mig ner på stan för att köpa present till Evve som fyller år på lördag.

Okej men nu måste jag träna eng. Hörs!

Chokladboll

Mitt vandrande lexikon kan baka chokladbollar också! Tänk vad bra. Dom ligger och förbereder sig för uppätning i kylskåpet nu, jag är sugen kan jag säga. Engelskan är klar men det är ju så jag funderar av vem jag ärft min engelska ifrån, eller den lilla som finns. Måste vara pappa, han är nog lika kass som jag. Nu ska jag kika vänner. Och appropå det så kommer Nathalie hem imorgon, min pepparkaka! ! Skönt att hon kommer till fast mark, om man kan säga så. + att deet är skönt så slipper jag vara lika avundsjuk.

Tjing!

Vandrande lexikon

Just slängt i mig mat. Tortillabröd med pesto, soltorkade tomater och mozarella. In i ugnen och sedan klarrt! Tror ni det är gott eller? öh MJA. Sitter och försöker jobba med engelskan, men det är jättetråkigt och jobbigt. Som tur är har jag mitt vandrande lexikon till hjälp, Kristin! Hon har tagit sig från Gotland och det är myspys. Det är alltid bra att ha lite extra hjälp när det gäller sånt här, annars hade det gått rätt käpp åt helvete. Hö.

Okej, istället hör att sitta här och ödsla tid skulle jag kunna ta tag i det hela så jag blir klar någon gång. Helst innan kvällen så jag kan softa framför tvn. Hörs.

Glassigt

Tagga mjukglass!
 image239


Magda vart är duuu?

Sitter i skolan och väntar på att vi ska ha en lektion men vi har ingen lärare vad jag vet. Ingen aning om vad som ska göras heller. Magdalena har sovit över idag men hon kommer nog snart. Var meningen att jag och Magda skulle sätta lite färg på oss igår, men tiden sprang iväg och vi hittade på annat istället så det var försent. Kikade på Date Movie, och den är ju så kul så man vill bara se den om och om igen, maha.

Nu ska jag tagga mat eftersom min mage börjar kurra, bara någon timme kvar, yey! Hörs.

Imorgon börjar det..

Okej, ett helt lov har gått. Min undran är; Hur tusan kan tiden gå så fort ibland? Imorgon är det dags för skola, medans alla andra ligger på en solig sandstrand och klagar på att det är varmt, så kommer jag sitta i mitt lökiga klassrum och klaga på att det stinker och är äckligt varmt.

Idag har jag som sagt hjälpt Magdalena med hennes hår. Det tog nån timme och mina hälar värker mycket nu. Efter hår vart det pizza, och jag kan lova er att det var gott. Herregud vad hungrig jag vart av allt slit, haha.
Nu borde jag egentligen ligga och sova, men icke sa Nicke. Jag ska göra det, snaart. Godnatt, och hejdå.


godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga glatt

Godenmorgon. Just slängt i mig frukost, I love frukosten som blir när mamma är hemma på helgerna. Då är det nybakat bröd (bageri, of cours my horse) och massvis med goda pålägg och juicer. När jag är ensam orkar jag inte gå och handla bröd på morgon, nej. Idag drack jag en lite somrig juice, apelsin och jordgubb, den var en hit, try it. Nu ska jag iallafall börja fixa till mig lite för att sedan ta mig mot sandviken och hjälpa Magdalena med hennes hår. Sen måste jag hem och öva klart på engelskapratet.

Dags att göra denna söndagen till en dag jag minns. Hörs

image238

Det är glöggen


Ja han får vara med här på bloggen lite då och då. Men det tar väl ingen skada av? Nej precis! Sweet.

RSS 2.0