snart åker jag till thailand!!!

okej, rubriken har inget med inlägget att göra. Men jag får såna där attacker ibland då jag riktigt känner att SHIT VI SKA ÅKA, sen försvinner dom lika snabbt. Men nu fick jag en sån feeling..

Här ligger iallafall jag med en dator i knät och en tv i bakgrunden. Vilken måndag hörni! För ett tag sen kom jag hem från en hejdundrande prommis runt om i Gefle. Skönt. Ännu skönare är att matten imorgon är inställd så jag börjar kl 10. Är det skönt eller är det skönt?

Nu ska jag hoppa ner i sängen på dirpan och sova min skönhetssömn för att imorgon kliva upp och traska en sväng innan jag tar bussen till skolan. Ja precis, bussen. Bussen som tar mig till skolan som jag inte åkt på år och dagar. Blä.

GODNATTSI

cool tjej på 7 bast och A.J i bakgrunden på en vacker affisch




lörd ag

Inatt försökte jag sova vilket vart svårt eftersom telefonen gick på högvarv tills på morgonen. Folket ville inte förstå att klockan inte var lite. Allt jag ville var att få lite sömn innan jag skulle jobba, fick jag det? Njae.

Väntar på mammsen och Kenta nu så jag kan få slänga i mig lite mat i min mage. Ikväll ska jag göra Erkot en aning förbannad, som hon brukar bli, genom att inte henka på ut med de andra tjejerna. Ska hem till Mathilda och ha en chilledillkväll och ta det lugnt. SKÖNT.


mattan!



i väntan..

Hola alla alla.

Igår drog jag Erkot och Anna till Media Markt, det var svinigt roligt. Köpte med mig en el telefonos eftersom min börjar ringa på sista versen efter tre år.

Nu sitter jag och väntar på mamma och erika som ska göra sig klara för party. Ska skjutsa dom till sandviken eftersom dom båda ska parta, dock inte tillsammans. Sen ska jag glida hem till Nattsen och hjälpa henne att flytta till hennes coola etta.

Helt lurre fredagskväll alltså, skönt.









traktorfärd

Idag kom jag och Natta sent till vår första lektion med Baronen. Dels för att jag är en tidsoptismist då det gäller att köra bil, och dels för att jag låg bakom en traktorjäkel som körde 30 km/h mitt i min stress till skolan. Vår ursäkt för sen ankomst p.g.a traktor vet jag inte om han trodde på, men det var så true så true.

Nu är det såhär va, jag är nyduschad och har en nybäddad säng som ligger och väntar på mig. JAG GILLARE. Så som ni förstår, gnatt.


en polsk traktor


disco stick

Jag är sjuk, men jag gör vardagen ändå. Skolan har dragit igång och imorgon är det praktik som gäller. Lite dumt känns det att gå och ha praktik tre dagar i veckan och göra precis lika saker som jag gjort hela sommaren då jag jobbat. Men så är det, tugga, svälj, och ta det..

Nu tvättar jag. 20.30 ska jag hämta min madre, sen ska vi iväg och storhandla på affärn för att fylla på alla vrår här hemma. Men nu blir det halstabletter och tvn!


Jennfis och jag. Dra in kinderna så jag kommer förbi och fram!

TEKVÄLL

Just hemkommen från en balkongkväll med massa te hemma hos min lilla Jennfis! Mysigt vi har haft det. Nu måste jag sova för imorgon ska jag åka och plocka upp nattapatta så vi kan åka till maxi för att köpa tamponger och kex till skolan.

GONATT

Min stora Jennfis på hennes födelsedag och jag med mitt ljusa långa hår som nu är kort och brunt....

tillbaka till den verkliga verkligheten

jaha ja, nu börjar sjukan ta över kroppen. Sov med min sjuka vän inatt, kan vara det.. att vara sjuk är något jag inte gillar, okej låtsassjuk, men inte sjuksjuk.

Har jobbat idag. Har ätit varma mackor idag. Har pratat i telefonen idag.

Har blivit mörk som natten i huvet i förrgår. Har Käkat och druckit dryck hos Jennfis i förrgår. Har gått  hem och sovit i förrgår.








vad händer?

Vad har hänt nurå?

Erika har fyllt år och det har vi firat med lite partaj lite då och då.
Mattan och jag fick för oss att åka till Stockholm över en natt. Det var sköönt!
Skolan har börjat och det känns bra.
Idag har jag jobbat och pengarna rullar in som dom ska till min lilla resa som kommer i WINTAAAH.

Ikväll ska jag åka buss (buuhuu, mamma har snott sin egen bil till Kenta :( ), till sandviken för att få mig ett dopp. Dopp i dippskålen med mina morötter.

Nu ska jag sova middag och vänta på att Mathildisen ringer mig. TJARÅ


En frida och en matta

första skoldagen

gårdagen var king och vi hade kul både hos mattan och på kharma. Eller vi och vi, jag hade då det iallafall!

skolan idag. Pigg tjej som sovit under en timme på natten/morgonen tog sig en tripp till skolan med sin mindre snygge vän som gav mig goda och blöta skratt under morgonens gång. HA HA HA. Så kul hade jag det.

Kom hem efter skolan och sov fram till kl 20. Ska snart sova igen, skönt.

Nu har allvaret dragit igång. Ladda pennfacket och vässa pennorna, det här kommer bli ett härligt år!

sesrå

Kvällen hos Erika var trevlig igår. Ännu roligare om man kunde släppa  loss lite mer och inte behöva jobba idag, men det funkade. Vi åkte hem rätt så tidigt men jag och Mattan hamnade inte i sängen förns halv3 ändå. Vi tog oss en vända på Kharma när vi kom till Sandviken så det ledde till en sen sovning.

Men ikväll då jäklar. Då skiter vi i att jag ska upp och jobba imorgon, börjar inte förns halv1 ändå. Nu jäklar är jag taggad!! Ska hoppa in i duschen och välja ut något bra att bära på kroppen sen åker jag mot sandviken och ikväll går vi ut!

Bilder från gårdagen kommer när jag orkar ladda in korten på datorn = NEVER.

PUSSOS


FÖDELSEDAG I ÖF

Idag är det inte vilken dag som helst utan den bästa Erikan fyller härliga 18 år! GRATTIS TILL DIG! Ska bara slänga i mig lite varma mackor sen åker jag hem till henne och firar lite smått. Hade ingenting att göra under dagen så en tripp till ÖF kan ju inte skada ;) Sen ikväll glider vi dit igen då det vankas lite partajo för tjejen.

Men iallafall, GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!


födelsedagar överallt

Nu hemma efter att ha spenderat dagen i el sandviko. Har ätit ur Peters familjens skafferi och vrår i tre dagar nu. Känns som det är dags att bjuda tillbaka snart? Jag har faktiskt ett eget hem, med mat i (ibland).. Dom får inte tro något annat!

Mamsen var på grillpartaj (var väl att ta i kanske) i sandviken så jag fick äran att köra henne hem ikväll. Gud vad jag är vuxen känner jag nu. Nu väntar jag bara på min man och mina barn och ett hus på det! Ahhh vilket liv va?

Nej imorgon ska jag och shoppa lite på stan till min madre som fyller år på söndag. Nu fyller ALLA år!
Jennifer och min syster den 11e, Oskar och Mattans pappa den 12e, Malin den 13e, Kenta och Erika den 14e, Mamma den 16e och sist men inte minst Jennfisen den 18e! OJOJOJ

GODNATT
, nu ska jag läsa bok som jag fått låna av mattan , it girl...

FÖRE


EFTER



pennor och måleri

11 augusti, samma datum som min mjölk gick ut, så tog jag, FRIDA LYTTER, körkort. Något som jag inte kan fatta själv. herre min gud. Men vad roligt!

Sitter hemma hos Mathilda nu och kikar när hon målar på sin tavla, den blir fin. Fin som smör. Idag köpte jag tuschpennor och ritpapper. Den enda färgen som funkade var svart, och jag tog inte kvitto. Så nu är jag arg på mina pennor. Men blocket funkade fint iallafall. Det ligger just nu och blir orört, till ingens nytta.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på min konstnär till vän. HEJDÅ


kräfta!!!

Idag var det kräftor hemma hos Denise som stod på schemat. Det var då gott kan jag säga. Älska kräftor. Sedan en liten sväng på Kharma också, vilket visade sig vara rätt så dum tid att slänga.

Imorgon ska jag åka till Mattan och laga mat till henne som hon får äta när hon slutar. Sen ska vi på presentjakt eftersom vi kanske möjligtvis känner någon som fyller om kanske ett litet tag, en dag kanske. HEEEH

Och nu har jag kommit på min nya sysselsättning om dagarna, YATZY! och jag är så bra på det. Ingen kan slå mig.

Nu måste jag sova för jag är kalastrött. GODNATTIS

inrikes

Idag har vi varit hemma hos Denise för att fixa inrikesflyget i Thailando. Så nu är det klarre så att säga. Dit kommer vi, och hem också.

Jag och Mathilda fick då en lustig tripp till bussen. Vi gick, vi cyklade, vi tappade kedjan, vi sprang, vi viftade åt bussen som nästan åkte förbi för att " jag stor po fell bushollsplats vaaah!" SORRY! sista bussen var det också, men jag kom hem tillslut. Så nu är jag hemma och ska sova. GODNATT


snart har jag hav vid mig varje dag, skönt mja.

hej hej hej

Idag är jag ledig, och oj vad skönt att sova ut! Känns som jag inte gjort det på hela sommaren. Vädret är inte så jättefint, så jag tänkte gå ut och ta en promenad, det tråkiga är att mina hörlurar är helt slutkörda. Blä.

Sen ska jag hem och städa hade jag tänkt. Sen laga mat tills ikväll när mamma kommer hem, pasta&lax sallad står på schemat. Sen åka till Sandviken för att träffa Denise och Mathilda för att boka inrikesflyg i Thailand så vi kommer från Bangkok :)

Det är min dag det i stora svängar. Nu så kurrar magen så nu måste jag skynda mig på en promenado


Mikaela Mathilda Frida

Hej lilla hallon!

Fredags vart det roligt, trots att alla försvann tillslut. Maten vad goood och sällskapet var ju toppen!

Igår var jag trött, trött trött. Cyklade till Högbo med Mikaela och Mathilda för att lyssna på lite Måns, Lena och Orup. Till det lite chips, godis och läsk. Som det ska vara alltså. Det var mysigt, ända tills myggen gjorde så vi cyklade hem..

Idag har det varit lite jobb, tre timmar. Dom sprang iväg kan jag tala om. Och imorgon är jag ledig, hoppas på solen så jag kan lägga min röda näsa och sola lite.

TJOTJING






nu är jag hemma

Hemma igen efter två dagar i stugan med mormor och morfar. Jag och Evve bilade ner i onsdags och vi fick fint väder båda dagarna. SKÖNT!

Ikväll blir det käka och partaja med girlsen eftersom Ida tar det första stora klivet och ska kliva ut i världen. COOL TJEJ DÄR!

Om två timmart slutar Sanna och hon plockar upp mig och vi åker till Sandviken.

Ikväll blir en bra kväll, det känner jag på mig. Nu kör vi! Dags att leta kläder.....


mormors svartvinbärssaft i solen... mmmhmm



ÖN en tisdagskväll


Fina tjejen!

Vem fick hitta vägen hem ?

Sofia under vår tur i bilen vi liftade med :)

Träffade även på bl.a Nichole med annat folk också :)

Svängde våra lurviga till Arvingarna såklart

Och fina fötter hade vi när vi kom hem till korven och potatisen

Frida&Erika

Efter bion i söndags fick jag med mig ett stycke Erika hem till mig. Eller inte ett stycke, en hel Erika faktsikt. Så igår så njöt vi av att solen kikade fram. YES! Bra början på veckan. Så tack för de dagarna Erkot! Så kul när någon orkar pallra sig hit, allt för sällan det orkas. Men det var då kul iallafall. Folk får hälsa på mig oftare!!!!!!! :D
 Så här bjuder jag på lite bilder på vår dag!

En katt hälsade på så fort vi slog oss ner i parken





Jag frågade Erika om hon kände katten, eftersom den tog för sig så pass, det gjorde hon inte. Inte jag heller.

Sen cyklade vi till MAX för att käka lunch

hjälp mig!

Men vafan, är det Fredrik Reinfeldt som är statsminister?!?!?! Är det inte han som är bög?!

Sagt av en uppröd Erika Wahlén kl 00.34 en söndagskväll... Gud hjälpe mig, vad har jag för vänner?

Nu ska jag försöka lära Erika lite blandat om vår värld. GNATT!


imorgon blir övermorgon imorgon

Ja igår missade jag helt att jag hade planer att åka till färnbo och fira en viss Anna. Kom på det lite to late. Typsikt. Men din dag har inte varit ännu, så jag vägrar säga grattis nu. Heeh. Hörde att det spårade lite i alla fall, haahaa.

Och idag kom dagen då allt kändes omöjligt. Tänkte åka till Sandviken och suga kräfta men allt gick emot mig och mina planer, så det vart tv, soffa och morot & popcorn och dipp till middag.

Sen har vi ju morgondagen då, jobba 12-16. Känns bra att jobba nu när jag ser att jag har varit och knyckt alldeles för mycket pengar på sparkontot som var tänkt till vintern. Helt sinnes hemskt fruktansvärt vad pengar som gått åt, till INGENTING. I-N-G-E-N-T-I-N-G. Dom pengarna skulle jag ju inte röra. Dumt dumt dumt DUMT. Så vad ska jag göra efter jobb då? Jo slösa pengar på bio. Men jag älskar bio. Bion ska ses med lillerkot och ma-lin, sen om jag har tur så ska jag lura lillerkot hem till min säng, heeewheew....

och snart börjar skolan,. Helt sinnes hemskt fruktansvärt fort lovet har gått då!! Tur att jag har laddat upp skolgången med ett rosa kollegieblock. Och ett rosa pennfodral. Bara penna som fattas!


appropå skola, här är mitt senaste skolfoto. Riktigt helnöjd vart jag faktiskt.. Hoppas årets blir lika fint.

RSS 2.0