dagens problem

Okej nu har jag ett mega problemo. Ett mega mega. Så stort att jag inte vet vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra med mitt liv. Okej, jag har inget att ha på mig ikväll. What to do? Nivet när allt i garderoben påminner om disktrasor?

Det är såå jobbigt.

Blir nog inge Valbo today iallafall. Men till kvällen åker jag till Isble. Vare sig jag har kläder på mig eller ej! Hoppas på en trevlig kväll med de trevliga flickorna. Två tjejer som inte närvarar ikväll är Mathildzor som är i Thailand (en bra ursäkt för att inte närvara) och Nattzor som är i Värre och väntar på bebis (ven ursäkt jag ocksåå godtar!)

Nej nu fick jag för mig att springa ner på stan en sväng. Hörs. TJING

pulkabacken

I söndags fick jag och Anna den briljanta idén att vi skulle fara mot pulkabacken för pulkaåkning. Efter ca en timme av smart idé var vinterkläder på, fika köpt och pulka lånad. Ojoj vad roligt det var. Något jag inte gör allt för mycket men som borde göras oftare. Det vart inte så många åk men dom som vart var roliga iallafall. Så för att göra vintern lite roligare är det bara att plocka fram pulkan och barnet som finns i dig!




en vacker film fick vi också!

nu börjar lovet!!!

Idag har jag jobbat sista dagen på Gävle Tidningar, så nu har jag lov, iiih!  Jag for hem som en raket på min cykel efter jobbet, ett under att jag inte halkade på den smörhala vägen. När jag kom innanför dörren kom nästan Annsen direkt för att hämta upp lite kläder. Jag hakade sedan på henne i hennes kärra för att göra lite små ärenden hon hade på sin dagslista.

Kvällen har varit hemma hos familjen Söderberg. Mat och tv, kan det bli bättre? Jag slocknade i soffan några gånger medans tv rullade på för fulla muggar. Filmen verkade bra iallafall. Jag såg lite i början, lite i mitten och lite av tidigt slut. Pappa Ove slängde in mig i kärran så gasade vi på hem mot mig där jag vart avsläppt. Skjutsen tackar vi för. På vägen hem mot mig stod polisen och viftade in oss. Tur att pappa Ove både har körkort och var nykter, annars hade det gått illa!

Nu ska jag slockna snart. Imorgon ska jag till Valbo med Jennfis :) På kvällen vankas partajo med tjejerna som livar upp ens skoldagar, I like!

Nej nu ligger jag och stör mig på min äckliga dator som låter värre än ett flygplan och som saknar G tangenten (Egon klev bort den)... Stör mig mer och mer så snart åker den ner i backen. Hata hata hata... Hur kan den göra så jag mår som jag gör? TYYYYYYYYYYYYYST!!!

okej, jag lägger mig nu. GONATT!


jag och tjejen, jennfiso!

några av de små liven som ska liva upp min lördag!

jag och Annzoris. Tjejen som har allt!

hårproblemas

jiseso!

var och provade lite kläder på h&m idag på min lurre. I provrummet fick jag en chock(nästan). Jag insåg att min utväxt var nära 1dm lång!!!!! varför? Jag började tänka när jag senast klippte och färgade mig. Ca 2 månader kanske tänkte jag, visst. 5 månader sen, nästan ett halvår!!! varför springer tiden iväg från mig för?

Det positiva med det hela är att mitt hår växer iallafall. Tummen upp till det! Så nu är iallafall tid bokad hos Helena, som ska få gör mitt hår bra igen.

Frågan är bara, ljust eller mörkt? Hm, får klura i ca 1½ vecka till.

Okej mycket hårprat. Nu börjar jag om ca 2min så hej svejs!

lurredags!

nu har jag lurre och ska upp och sörpla i min tomato-soppa! hoppas den smakar gott. Sen ska jag ner på stan och köpa biljett till bio ikväll. Blir Benjamin som får turen ikväll (Benjamin Button). Så jag har laddat upp biogodis som består av nötter, choklado och mangodrickan som är en av dom godaste drickorna faktiskt.

Nej nu väntar tomatsoppan på mig!

tips på biofilm tack!

Jag tänker inte börja det här inlägget med ett tråkigt hej.

Jag börjar bli sjuk igen. Det jag vill nu är att alla ska tycka synd om mig, jag brukar vilja det när jag är sjuk. Det roliga är att jag och Annsen har varit sjuk i omlott i några veckor nu. När den ena blir frisk får den andra ta smällen. Men vad gör man inte liksomo?

Har iallafall jobbat idag med. Jag tycker dagarna går så fort. Vilket är tråkigt eftersom jag har lov...

Imorgon ska mammsen ha, som jag så fint kallar det, tantmiddag. Då bjuder hon mig och Anna på bio för att jag inte ska vara ivägen.. Okej inte riktigt. Men jag vill faktiskt inte vara hemma då. Så bio tackar jag och tar emot. Anna vill gå skräckis. Jag är så grymt rädd för sånt så vi får ser hur det går. Jag brukar knappt våga se på Beck i vanliga fall.

Nej nu ska jag ringa tjejen och prata om morgondagen. Sen ska jag ringa till Nattsen och höra hur hon har det i värre. Kanske har bebis pluppat ut?

PUSS


lek i lördags :D

semla

Idag har det varit en lång dag. Väckarklockan ringde sin vanliga melodi runt 6-7 tiden, då var det upp och hoppa som gällde! Jag cyklade till jobbet idag, jag överlevde! Man ska inte cykla på vintern, det hör inte till. En cykel ska cykla på asfalt/grusväg, då trivs den som bäst, iallafall min.

Efter jobbet kom Annsen hem till mig och vi åt semla. Sen fick vi för oss att åka till valbo och kika lite, så det gjorde vi. Nu är tjejen på träning (som vanligt) och jag kikar på television (som vanligt). Måste snart hoppa i säng för imorgon är det uppe med tuppen som gäller!

GODNATTSOR



imorgon är det jobb

Holla amigos! (för mina utländska läsare(?))

för er andra; Tjenahejsan girlfriends!

jag orkar inte lägga ut så mycket bilder här från lördags (Mathildas 18årskalas) Någon bild får komma upp här annars får ni kika på bilddagboken, där finns det. Om ni tycker jag borde lägga upp dom på ansiktsboken säger jag bara; fuck off, jag orkar inte. Neej, så säger jag inte. Jag säger; tyvärr alla vänner, ni får tjata isåfall.

Idag är det söndag. Nej nu är jag dum. Fan. Jag var helt säker på att det var söndag när jag skrev det där. Det är måndag mina vänner. Och imorgon ska jag jobba. Inte jobba som "vanligt", utan på Gävle Tidningar som i somras. Så om ni orkar ringa och klaga på att tidningen inte kommer som vanligt ring mig :D

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och sova. GODNATT


jag och annsen på vår pulkasöndag (ett inlägg kommer)


Grattis tjejen!!!


upp och hoppa!

Nu är det bara upp och hoppa och tagga Valbo för andra dagen. Det gick faktiskt bra för oss igår, så vi hoppas vi får mer sålda idag. KOOOM OCH KÖÖÖÖP!!!

Hemma hos Mathilda igår var trevligt. Hon bjöd på mat och fika, mums! Jag tänkte ta 12bussen för att komma hem i tid eftersom jag skulle upp tidigt idag, men det vart halv2 och turen var på min sida för jag fick sällskap på den av Lenne. Trevligt att ha någon att prata med på sina bussfärder!

Nej nu måste jag klä på mig och dona. Ringa Nattsen och kolla så hon är med på banan sen äre bara tuta och köra!!!
TJINGO

p.s jag har lov och jag älskar det d.s

(Anna ring mig om du ser detta. Ring ring ring ring!!)

valbo med UF

Godmorgon!

Idag är jag pigg och glad. Ska om ca 15 minuter börja ta mig mot valbo för att sälja armband. Hoppas det finns några sugna armbandsköpare där, för nu jäkar vill vi sälja!

Igår hade vi det trevligt i Leksand. Det var riktigt roligt och se faktiskt. Men någon speciell favorit fick jag inte... Jag gick runt och samlade på mig lite gratisgrejer istället (gratis är alltid gott)... Dammsugare tex, som dom var goda! Sen knäppte vi ett slgaerfoto också, det dyker nog upp senare. Men inte idag...

... för idag har jag andra planer! Nu är det valbo som gäller till kl 17. Sen åker jag till Sandviken för att fira Mathildsor..

Nu måste jag packa ihop det sista innan jag far mot annat håll. TJINGELINGPLING

redo för proveliprov

Godmiddag skulle jag nästan vilja säga. Känns som att klockan är 16 och snart är det kväll. Men kollar man noga på klockan ser man att det står; 10.48. Kontsig känsla.

Sitter hemma hos Kurvilurvan och pluggar historia. Jag tror att vi är redo nu faktiskt! Om ca en timma är det dags :D Har blivit bjuden på lunch alldeles nyss, den tackar vi för!

Efter prov drar jag mig mot Leksand. Vad ska jag göra där då? Leksan sommarland kanske? Nej, såklart inte. Melodifestivalen står på schemat. Och nu tänker ni "Är hon dum eller, det är ju inte förns imorgon". Men nej jag är inte dum. Jag ska iväg och kika genrep, som jag sagt någon gång men säger det igen..

Nej nu ska jag plugga vidare och vänta på Kurvan som står i duschen för hon har hostat för mycket (?) :)

PUSS!



en dag med Anna, igen :)

Idag efter skolan hann jag umgås med min lillplutt ett tag. Eller egentligen är det väl jag som är lillplutten. Det blir verkligen mycket Anna i mina inlägg men det verkar som hon är den enda som står ut att umgås med mig på min fritid? haha. Om det var du som skulle orka med mig om dagarna skulle du också få lika mycket uppmärksamhet, jag loooovar.

Vi uträtta iallafall lite ärenden. Ett ärende var att köpa smyckesdelar som vi måste ha innan lördag. Damn vad dyra dom är i butik!!! Vi är ju vana att köpa på internet.

Efter ärenden åkte vi hem till mitt hem och lagade mat. Sen skulle hon iväg på nå grejs med fotbollen. Vilket var bra för min del för då kunde jag plugga!


så här ser en riktig sööötis ut!

jag försökte spexa......

torsdagsgåta

Jag vart temmetusan smartare utan krydd alls! Och utan ironi i denna text.

Det bara glider på liksom! Jag är kungen ikväll, känner jag.

Imorgon då jääävlaaar!

Sen är det lov, vilket jag älskar mer än, än, än, hm, choklad! Fast jag älskar inte lov lika mycket som sommaren. Där går gränsen.

Förresten kika in Erikas blogg om du vill få en gåta denna torsdagskväll !!

dags för historiaplugg!

Tjolahopp!

Idag har jag faktiskt jobbat effektivt i skolan känner jag själv. Klar med engelskauppgiften som jag inte hade klar än. Sen nästan klar med matteuppgiften som ska in. Bra jobbat Friday (okej, det är läskigt med folk som pratar om sig själv som tredje person...)

Nu har jag laddat upp min pluggningskväll, den är uppladdad på detta vid;
Städat rum (svårt att plugga när det är stökigt)
Nerdragna persienner (gillar när det är mörkt och burrigt. Finns det ordet?)
Mörkchoklad (my love)
Historiabok (bra att ha när jag ska plugga)
Glasögon (Känner mig mycket smartare och jag tror jag lär mig mer då!)
Musik (skönt med lite ljud omkring sig, men inte för mycket!!)

Så nu är det bara plugga plugga plugga som gäller! Imorgon vill jag ha ett bra resultat på provet. Det gillar jag!!!


kanske gör dom mig smartare? det visar sig !



skynda fynda armband i valbooo!

Godkväll!

Sitter och kikar lite television och har pluggat klart nationalismen och imperalismen, vilket var ett "mål" med denna kväll. Bra jobbat Fridsonoo. Tack Fridis!

Jag och min mammsen har just druckit té och nu ska jag gå och läsa i min svenskabok.

Om ni undrar hur min körning gick idag gick den finemang. Lite (mycket) fel blir det ju men jag kommer frammåt. Och idag gjorde jag min första fickparkering!!! Coooool ja e...

Imorgon är det school som väntar. Likaså på fredag, med historiaprov (känns som jag jämt skriver att vi har historiaprov???) sen ska jag bege mig mot Leksand för att kika melodifestival (genrep) med Evelina och Mammsen. Myyysiig freedaag.

Lördag blire Valbo för att sälja våra armband (Kooom o kööööp) sen hem till Mattan, Mathilda, Mattsono, Mathan, Tilda, Tilden, Peters, kalla henne vad ni vill!! Där blir det food och firande av dom snart fyllda 18 åren. Shit pommeso! Snart är det min tur. Vecka 27, då jäklar! Bara 20 veckor kvar!!!!!!

GODNATT

tjejen som ska firas på lördag :)


FRIDA!!!!

Idag är det min dag. En FRIDA-dag!!!

Jag har iallafall fått mina gratulationer. Även om ett namn inte är så viktigt att fira (enligt mig). Fick en mörkchoklad av mammsen. MUMS. Som jag älskar det! Som sagt, min enda kärlek.

Nu har jag suttit och pluggat massa Nationalism och Imperalism. Snart ska jag ut och köra bil. Sen ska jag hem och läsa Flugornas Herre. Jag har nu gjort ett "pluggschema" som jag måste följa hele veckan ut. Jag ligger rätt bra till idag iallafall. Och om jag klarar av mitt schema, då ska jag belöna mig själv med, hm, kanske något roligt nytt! Ett par skor kanske? Det lät bra!!!

Nej nu ska jag och mamma ut och köra. Håll er inne om ni vill ha kvar erat sinne, minne, pinne, skinne(t) mm.

BRUUUUMH


jag och min snygga kompis "SnyggCilla"


oooostkaka!!

Ingenting tjingeling-pling! (nästan taget ur greveholm)

appropå greveholm så åt jag nyss ostkaka som jag själv gjort i ugnen. Och appropå ostkaka har Erika aldrig ätit det, och visste knappt vad det var? Är det så? Att folk inte vet vad ostkaka är? Du vet väl? Ja, bra! Hah.

Skolan idag gick primus ballerinus. Har lånat två böcker, en svensk en engelsk. Så nu ska det läsas till ögonen ploppar ut.

Idag ringde sötisannsen till mig. Ovanligt eftersom denna kvinna oftast bara verkar veta hur sms fungerar. Hon kom på besök och det var mycket trevligt, mycket. Precis som vanligt! :D

PUSSOSO

ostkaka me två händer!

Heej alla glada!! (ciao bella!.. lärade bara skriva de!)
Hur mår ni idag? Frida mår strålande ! De gör hennes xo med ; )  Annabanana!
Hon står nu och lagar mat, diskar och gör lite ostkaka, allt i ett och med bara två händer! Inte dålig den där tjejen heller;)
Hela efetrmiddagen har frida hjälpt mig fixat en blogg till mitt lag, den e sjukt snygg, ni borde verkligen kolla! Iaf om några dagar då vi fått något roligt att skriva i den !

Nu ska hon (troligen) masa sig ner i soffan me en stor tallrik grädde å lite ostkaka ;)

Säkerligen hör ni av henne senare!! ha en trevlig kväll allesamman!!

för att inet för glömma, XoXo !

räkmacka minus macka

Idag skulle jag ha tränat men jag ork int! Okej, sanningen är att jag visst ork, men jag är fortfarande lite sjukig i min body så jag anser att det är bättre att vila. punk slut. Förresten måste jag plugga också. Historia, som vanligt!

jag har precis käkat räkmacka utan macka och nu ska jag försöka plugga för att sedan kunna kika på tv. I love tv. Skämt å sidoo.

KISSSSSS
(som i kiss)

tuuut tuuuut!

Nu är jag hemma utan skador efter färden. Jag åkte till sandviken och tog mig en runda, sen tillbaka till gävle och lite stadskörning blev det. Mycket underhållande :) Åå nu lät det som jag körde själv. Tänk, om någon månad kan den lilla drömmen slå in!!! :D

Nu ska jag nog laga lite ägg och äta för jag är hungrig. Sen ska kvällen spenderas framför tvn och kika Beck. Imorgon är det skola eftersom vi har resursvecka (bläää). Men undra om jag har sovmorgon imorgon? Någon trevlig själ som skulle kunna berätta för mig när vi börjar, tack :)

PUSS

näsblod

Den 15 februari kommer jag komma ihåg väl. Jag har nämligen blödit mitt första näsblod idag. Första gången i hela mitt liv!!! Förstå vad häftigt va. Och det kändes precis som jag trodde. Obehagligt och blodigt.

Idag har jag legat i min säng hela dagen och kollat på alla avsnitt av De halvt dolda som har visats på svt för ett tag sedan. Verkligen något att rekomendera för er som inte har något liv (like me) och vill göra av tiden på något (o)vettigt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan klä på mig lite kläder. Om ca en timma ska jag ut och köra lite car med mammsen :D

TJING


jag och Jennfis igår :)

det bästa ever

Godmorgon, eller godmiddag.

Jag har precis slängt i mig lite frulle och är nu laddad för att kika på gårdagens Wildkids som jag missade (tuuur att det finns på svts hemsida annars hade jag inte klarat mig!!!) heeee. Gårdagen vart trevlig, kom hem i skaplig tid och kikade på Bolt med en sovande Jennfis.

Nej nu kan ajg inte sitta här och tappa tid. Jag har ju Wildkids som väntar!!!

P.S Enligt ett mycket seriöst test visas det att jag skulle platsa bäst i laget Björnarna. Damn. Jag som tycker Lejonen är mycket häftigare! Men men så är livet. Man kan inte alltid få som man vill... D.S



min fredag


Tummen upp för min fredag!


Annsen efter att ha ätit sin muskot som hon trodde var choklad. heheeheheeee

jag var glad för min glass var så goooood

vi åkte hem till Annsen och borstade gaddarna innan läggdags

sen var det upp med tuppen för kvinnan skulle till uppsala och sparka boll.

godnatt alla, alla..

Nu ska jag fara iväg med min Annsen hem till Beverly Bomhus. Yeah, me like! Blir en natt hemma hos Söderbergs vilket är mycket underhållande. Vi har precis ätit av min glass. Jag gillade den. Det gjorde inte Anna. Fy. Jag måste lära henne vad som är gott. Hon sitter just nu och spekulerar lite. Hon har precis käkat muskott. "Muskot, gott alltså!! Mus-gottt!! Fatta! Gott för musen, hahahaha" Citerat av hennes fina tankar.

Nu ska vi dra oss hon börjar bli otålig. TJING ALLA FAAAANS!


vaniljstång och snor

Sitter nu i min urtvättade morgonrock och snorar. Mysig syn, ni vet inte vad ni missar kära vänner.
Jag har just kommit upp ur mitt bad. Brukar tycka att bad är så tråkigt. Men jag satte dit datorn och låg i vattnet och kikade på film. Det var ju en prima idé jag kom på tycker jag själv!
Snart ska jag klä på mig sen traska till Konsum för att köpa en vaniljstång. Jag ska göra egen glass och behöver alltså en stång. Vid 7tiden kommer Anna hit då ska jag bjuda på mat och självklart till efterrätt; min goooda vaniljglasss!!!
Hon har tur den här tjejen alltså.

HOST&SNOR


En så passande glassbild till detta inlägg!!! :D



stepbrothers

Hemma och sjuk. Mer sjuk än igår. Hur kan det vara möjligt är nu min fråga?
Jag som klädde på mig så bra!!
Nu ska jag skriva ihop en shoppinglista (i matväg) som mamma ska handla hem till mig inför helgen.
Jag ska också kolla klart på filmen Stepbrothers som jag började kika på igårnatt. Helt sjuk men rolig film :)

PUSS&HOST






min dag i bild


jag agerar kock och stod för grönsakerna


Anna har alltid lika roligt när hon är med mig

jag försöker tydligt visa hur sjuk jag egentligen är.
Detta är min pose när jag tycker synd om mig själv..

så här fin var min lunch. Sug på den ni era skolfolk!!!


dvärg

sitter och är supermega mätt nu. Kött med grönsaker och såser. MUMS.

Nu sitter jag och kollar på dvärgar på tvn medans Anna går och leker modell, typ.. .

Vi ska snart knäppa kort till hennes CV, sen så kommer folk slita i henne för att få just denna pudding på sitt jobb. Jag lovar!!

Nu ska jag käka strepsil. TJING

dåliga tvprogram

Hem till gården suger. Hur kan det ens visas? Jag minns att när jag var liten och bodde i Bro var jag hemma en dag från skolan/lekis. Då var det de enda som visades på tvn (jag hade bara 1an, 2an & 4an). Och idag, samma sak! Hemma från skolan och vad går på tv? Hem till gården! Fast nu har jag faktiskt lite mer kanaler att välja på än 1an, 2an och 4an. Men det är bara skit på tvn vid dom här tiderna ändå.

Nu ska jag klä på mig lite kläder och vänta på foood :D

storhandla!!

Snart kommer min Annsen och hämtar upp mig. Vi ska åka och handla mat så vi kan mata våra hungriga magar. Hoppas vi ska åka till Ica Maxi för då kan jag springa in på Din Sko och kika skor. IIIIIH. Det ska jag ge som förslag när hon kommer. Hon är så snällis min lilla Anna. Eller stora. Hon är ju faktiskt stor. En vuxen kvinna. Fast det känns inte när vi umgås. Antingen är hon en väldigt omogen 20åring. Eller så är jag en väldigt mogen 17åring. hah. Jag gissar på det sistnämnda ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Klä på mig varma kläder. Igår tog jag på mig tygskor. Det kanske har bidragit till mitt tillstånd idag? Smaaart.



idag ska vi iallafall inte äta kräftor, tror jag...

rengep?

Just denna dag är en skola vid namn Bessemer i Sandviken utan Frida Lytter. Jag sitter inte i ett lökigt klassrum med mina lökiga klasskompisar (dom är inte lökiga egentligen). Jag sitter i min soffa och kollar på Så funkar detDiscovery channel. Ibland kan det vara riktigt intressant. Som en gång fick jag se hur man gjorde ett matbord. Skitintressant!!!! Nej, det var det faktiskt inte. Men nu gör dom skridskor, det är intressant. Okej nu ska jag ge upp order i-n-t-r-e-s-s-a-n-t.

Min extramamma (Annsen = Mammsen) kanske kommer förbi och tar hand om sin sjuke vän. Hoppas det. Hon skulle ringa men har inte gjort det ännu. Kanske ligger hon och sover? Upp och hoppa blåbärssoppa!!!!!

Evve ringde nyss och fråga om jag ville följa med på melodifestivalen genrep fredagen den 20e februari. Jippi vad roligt :D Fast jag har inte kollat något på melodifestivalen än. Men jag har hört rykten om att det är kasst detta år med alla konstiga röstningar.

När jag skulle skriva ordet genrep i texten över skrev jag rengep. Jag var helt säker på att det hette så tills jag märkte att det var något fel i min text. Jag fick gå in och googla rengep, det fanns inte :( Tack Google för din hjälp i min vardag!

Nej nu ska jag koka te och fortsätta kolla på tvn. TJING

nu är steken stekt

Har kännt mig seg hela dagen på praktiken. Halsen gör så ooont. Huvudet hänger inte riktigt med. Men jag klarade hela dagen lång. På lunch inhandlades byxor. Och en värsting-feting-mums-god chokladboll till Erika. Som jag dreglade när vi stod och valde ut!!! Men jag köpte aldrig någon. Men jag kan lova att det var myyyycket nära till det kära vänner!

Imorse svängde jag in på apoteket och fick hjälp av en snäll tjej/tant att välja ut bra piller till mig och min hals (mycket prat om den nu, jag ska sluta). Sen springa (okej inte riktigt) för att hinna i tid till pracken.

Imorgon är det dags för skola. Jag funderar faktiskt på om jag ska struna i den och stanna hemma och vila upp mig. Eftersom ändå Birgitta är bortrest finns det inte så många andra seriösa lektioner att gå på.

Nu ska jag låta mamma få sy upp min byxa (det finns aldrig någon i min egna längd, kort är jag!)..... Sen ska jag slappa framför tvn och kanske försöka ge mig på dom där nedrans instuderingsfrågorna....

PUSS



min snygging cowgirl o jag!

morgonrock är dagens klädsel

Börjar om cirkus en timma. Och här sitter jag i morgonrock med en turban på huvudet, nuduschad alltså.. Min hals mår lite bättre idag men inte fullt ut. Ska svänga förbi apoteket innan jag börjar för att köpa lite dunder halstabletter.

Idag kommer Eriko till praktiken. Jippiii. Men om det blir nå lunch ihop är jag oskäer på? Hon ska nämligen byra frisyr idag :D

Nej nu ska jag gå och kika på kläder sen kleta på lite smink i fejjan..... Hej då


hej

Jag mår bajs.

Har inte gjort något vettigt sen jag kom hem. Försökte plugga men hittade inte svaren till instuderingsfrågorna. Då vart jag arg. Nu ska jag koka lite te, eller varm mjölk. Det ska nog få min hals bra. Sen ska jag leta reda på en strepsil eller vad nu namnet är på denna lilla tablett.

Imorgon väntar praktiken. Sen ut på stan för att handla byxor. Sen hem och träna om jag är pigg.

Nu snart, GODNATT.






min hals är ond mot mig

Imorse vaknade jag med halsont. Det har hållt i sig hela dagen lång och jag har nästan mått illa för jag har så ont. Det känns som att mina luftrör är som oranga, rostiga rör som skaver. Men dagen klarade jag ut iallafall.

Nu sitter jag och väntar på mat. Funderar på om jag ska träna eller inte. Jag känner mig ju hängig men har längtat efter träningen nu faktiskt. Först mat sen bestämmer jag mig nog.

Förresten hittade jag två par jeans idag som jag ska köpa imorgon, Jippi. Hoppas Erko kommer imorgon!!!!

Nu mat.

vitt sverige

Godmorgon snöiga sverige. I mars för två år sedan bar jag för första gången ballerinaskor. Jag hoppas på ett sådant varmt och fint mars i år med. Isf kan jag ha sommarskor om en månad !!!! Jises vad alla månader springer iväg.

Nu ser du inte ut att vara en ballerinadag iallafall. Snarare så man får knyta på sig snöskor och trampa iväg för att komma någon vart.

Erko är hemma idag igen :( Vem ska nu få mina lunchraster att bli lika roliga som hon gör dom? Men jag överlever. Jag har ju min goda lax som underhåller min mun i någon minut.

Ikväll ska jag träna. Sköööönt!!

Nu ska jag klä på mig och se om jag hinner dricka ltie te, för min hals är inte super en dag som denna. Tjing!


sommarbild med festliga kläder :D

tygsko

Min dag började med en dålig nyhet. Min vän Erko var sjuk så jag fick kliva in genom praktikdörren själv. Jag klarade iallafall av dagen. Och synd Erko att du inte var där för jag fick vara på mode hela dagen lång! Det är ju inte varje dag så att säga.. När jag slutade gick jag en runda på stan. Hittade äntligen mina vita tygskor på h&m som jag letat i snart ett år. Dom är dom bästa tygskorna i världen. Inga andra kan vara så bra som dom. Mn andra kärlek (nr1 är mörkchokladen fortfarande)

Sen ringde Daniel med lite smått panik och fråga om jag kunde jobba. Självklart svarade jag och traskade (sprang) tillbaka. Pga av sjukdom fick jag hoppa in och jag är en ängel!!! Jag fick halsa lite blåbärssoppa och sedan gå it och jobba med blåa läppar. Det är snyggt!!

Nu ska jag kika på tv och göra något gott snacks att äta på. Kanske lite brie? Mumso.

kikar på Beck

Har varit en slödag idag. Kikat på massa tv har jag gjort. Pluggat har jag faktiskt gjort också!! Kan ni tänka er vaa? Någon nytta är iallafall gjord. Nu kikar jag på Beck med min familjo. Så det ska jag göra klart sen ska jag sova. Tänk vad veckorna går fort. Snart är det lov igen. WIHO:D

GODNATT!


såhär känner man sig när man har så mycket skola som ligger på axlarna...

my friend cecilia from nashville

Kvällen igår vart lyckad. Började med lite tacos och lekar sen var det full rulle kvällen lång. Innan läggdags fick vi ett riktigt bra avslut på kvällen genom en liten promenad i stan. Eftersom jag och Cillit är så extremt mogna lurade vi sammanlagt tre personer att Cillit var en utbytesstudent från Nashville. Hahaha. Jag dör vad roligt vi hade. Hela vägen hem!!


godmorgon alla cowboys

Nu sitter jag och taggar inför kvällen i min röd/lila/rosa morgonrock. Väntar på att Cillson ska höra av sig, jag menar om ca 6-7 timmar måste vi vara klara hur ska vi hinna??? hehehehe. Vi hinner nog skulle jag tippa på. En Cowboy lägger inte ner tid på sin klädsel. En riktig Cowboy lever på en outfit och behöver aldrig tänka på vad den ska ha på sig.

Jag har precis slängt i mig lite frulle. Och mörkchoklad (min enda kärlek). Kanske inte så bra cowboymat egentligen. Vad äter man då? Måste nog läsa lite Lucky Luke för att få in stämningen.

Snart borde jag hoppa in i duschen. Sen ska jag nog diska lite också. Sen vänta på Cillit. Jippiiii.

PUSS


snygga, vi vet.

min fredag med söderberg's

Fredag sköna fredag är häär! Imorgon ska jag sova ut, äntligen! Om jag längtat? Som jag längtat!! Idag efter skolan kom jag hem och slängde mig i soffan. Hinner inte vila länge innan Annsor ringer och säger att hon är påväg att hämta mig (det var dags att rasta mig). Kvällen har spenderats hemma hos familjen Söderberg, vilket alltid är lika underhållande. Dom matade mig, tog hand om mig, klädde på mig, maserade mig mm. Jag är som deras docka. En jättebejbi. Läskigt . . .

För ett tag sedan tyckte Anna att hon hade rastat klart mig för idag, då fick hon skjutsa hem mig igen.

Sen vill tjejen också att jag nämner att hon är bra på massage. Det var liksom villkoret för att jag skulle få det.

Nu SOVA!

lite skolbilder

tänkte visa er hur kul min dag var i skolan idag :D


matematik med algrens bilar. Dom där två såg tydligen upp på Cillit?

Mathilda njöt av bilarna... :)

Erika fick stryk av mig .

vi knäppte kort med kameran från 90-talet.


Och vi fick en titt på nattas nya byxor. Thanks!

En svår och jobbig grej

Todeloo. Ligger och segar i min säng. Helt slut efter en lång dag i skolan. Men mycket skratt blev det idag. Så mycket att jag grinade. På riktigt. Tårana rann ner på kinderna, hah. Det var kul. Jag var jättejättesugen på att åka in till Gävle och köpa hem en och annan sak, men ingen annan. Inte en enda jäkla person. Istället vart det hattinköp inför lördag sen fika på Marangoni med Cillsono :D

Nu ska jag fortsätta ligga här med Lars i mina öron :D

Det där lät som jag hade en liten lars som satt i mitt öra. Eller att någon vid namn Lars tröck in en kroppsdel i mitt öra. Men jag menade såklart musik i örat. Om ni missförstod fick ni det nu förklarat för er. Varsågod!

skola

Tjing tjongoo.

Sitter i skolan nu. Dagen hittills har varit King. Mer king än vanligt iallafall. Roliga lektioner och det är inte allt för ofta det händer, tyvärr. Nu sitter jag med chillsono som kirrar lite peacearmband. Har några på beställning, och hon är king så hon får göra dom.

Efter skolan ska jag och cillit dra och köpa en varsin cowboyhatt som ska träda våra huvuden på lördag. Då ska vi dra till vilda väsen.

HEJDÅ

Biokväll

Idag efter pracken så gick jag och Erko en snabbis på stan. Sen var det dags för mat. Och Bio. Och fika. Och lite mer fika. Ett väldigt impuls köpslank in där också! En riktigt riktigt trevlig onsdagskväll har jag haft det. Spanks Erko! Vi kikade på I taket lyser stjärnorna som inte var riktigt så bra som jag hade hoppats på. Sorglig dock. Många snytningar hördes i biosalen. Det avslutades med en ca 2 timmars fika i väntan på buss. Trevlans!!!

Nu är det dags att dra ner ögonen. Imorgon 07.00 bussen. Tagga skola..... GODNATT!


veckan är snart slut!!!

min mössa är nu ca 5cm hög!!

jag skulle in o boka bioplats men det finns en kvar. Jippi. Men det fixar sig, det gör det alltid.

Jag ska nu hoppa in i duschen för att bli lite fräschare än vad jag är nu. Imorgon är det sovmorgon till ca 9.00. Me like.

Imorgon är det onsdag. Vilket betyder, en dag som alla andra. JIPPI. Mina dagar är ibland väldigt roliga. Ibland inte. Hoppas på en rolig onsdag. Det hänger på Erko!

GODNATT.

Team Sinikka

Hallops.

Imorse upptäckte jag den trevliga nyheten att vi äntligen fått matersättningen. ca 700 kr rikare vart jag vilket jag inte tackar nej till. Ut på stan för att hitta något bra men nej, icke sa nicke. Imorgon kanske. Ikväll ska jag o träna, utan Jennfis? Japp, tur att jag kan gå själv.. Idag kom Kristin hem (äntligen är team Sinikka helt!!), vi sitter och stickar i soffan, en varsin mössa. Min ska bli randig med alla möjliga färger.

Nu ska jag sjunga lite soulmate (utan min annsen :( ) tjingtjong


slänger upp en bild på mina snygging glasögon. Jag kände att jag ville ha ett par diskreta!

hörru snygging, saftigt face

haha. Erkan är kul. Hon skickar en bild till mig med ett snyggt face (welovebygg) som hon har sparat som namnet "ÖHRU SAFTIG KÖTTBIT" Hahahaha,. Jag döööör. Hon ärå för go jäntan!


en saftig erko

FF!

Hej, FF-Frida här. Vad FF står för finns det deliga meningar om. Ni får komma på eran egen. FlodhästFrida, FlottFrida, FjantFrida, FantastiskaFrida, FarligaFrida välj själva!

Boxing idag gick suveränt. Jag gillar Hanna. Hon var en bra tjej. Jag tror det klickade till bra där, hööö. Nu ligger jag helt slut i min säng och ska sova snart. Imorgon kliver jag inte upp förns 9 tror jag. Imorgon är jag lat. Imorgon kommer Kristin hem, igen!! Ojoj vad trevligt :)

GODNATT käre vänner och ovänner (antar att jag inte är vän med alla som läser här)

seg måndag

Igår följde jag med Annsen till hennes friend Elins mormor och var Rutvakt(hund). Vi kikade på någon dansfilm som var som dom flesta dansfilmerna jag sett. 01.30 kom jag hem och somnade inte förns en timma senare. Om jag var trött imosre? JA. Upp tidigt sen dags för praktik.

Efter praktiken gick jag och Erko på stan. En svart kort kavaj fick följa med mig hem. Byxor finns ju inte i hela stan. Inte skor heller för den delen!

Nu måste jag gå och byta lite kläder för det är nu dags för boxing. Men något har hänt med vår tränare Niklas (som jag jämt trott hetat Göran av någon konstig anledning??). Förra gången var det en stor vakt med blåtira som tränade oss. Idag är det tydligen Hannas tur. Niklas hur äreeee? Lever du? Men det ska nog gå bra ändå :) Ska slå ut min onda energi och bli en ny människa, tyyp!

Det bajsar sig, sa han som löste vasken!





filmdags!

Nu snart ska jag kika Eternal sunshine of the spotless mind (efter några års övningar sitter den!!). Lätt en film som ligger på topp tre! Var ett tag sen jag såg den nu. Så nu har jag någon timme uppbokad av min söndag. Måste slänga i mig lite frukost (?) också. Nu film, sen frukost, sen städning. Ses ;)



partajo

Kvällen igår gick över väldigt snabbt! Började med att Mathilda kom hit och vi väntade i timmar på de andra små sega folken. Men kom gjorde dom! :) Hade trevligt fast tiden sprang iväg. Plötsligt vart kl 2 och alla sandvikenmänniskor skulle med deras buss.

Nu sitter jag och försöker ta mig upp från soffan för att städa lite. Sen måste jag nog laga mat. Imorgon är det praktik som står på schemat!!


RSS 2.0