coolt

Fredagskväll och jag sitter och kollar på Big Brother från 2003.. Vilken kväll hörni!

Snart dags för lite sovning så jag orkar med dagen imorgon också.. GNATT

ÖN

Igår åkte jag mot myggen och hade en helkul kväll! Kul att få träffa Erika som inte setts mycket av sen skolavslutningen. Så tack fö det Erkot, och ni andra. Och tack för sovet, och frukosten, och promenaden till bussen, och min mobil. MIN MOBIL! Jag glömde den i färnbo, men tur som jag hade så kom den till gävle ikväll iallafall. TACK. Igår svängde vi våra lurviga på ön iallafall, till arvingarna. COOLT

Imorgon ska jag kliva upp tidigt, hoppas på sol och ta bussen till Åshammar hem till Jennifer. Jag ska bada, plaska och sola. MUMS.

PUSSRÅ

Bok. Cykel. Film. Beredd på mygg.

Idag har jag läst 300 sidor bok, så nu är den el slutto. Och ikväll har jag och mamma varit på cykeltur, och sedan kikat film. Nu borde jag hoppa i sängen eftersom jag ska upp vid 08.00 imorgon. Imorgon jobb alltså. Och efter jobb, tadadada, ERKO! Sätter mig på 49an och åker mot gysinge. Där hoppas jag på hämtning, heeeew.

Men jag har ett problem. Hur ska jag kunna förbereda mig för alla myggen? Kanske drar med mig en fiskeoverall eller något liknande, och rånarluvan självklart! Myggbet gillar jag inte... Jag blev tokig på myggen som fanns i skogen i förrgår. Och det var ca tre stycken på tio minuter. Det känns rätt så kört faktsikt.

Nej nu sovning.


Imorgon våldgästar jag hennes hem. Och hennes säng. Hoppas hon vet det.. Nu vet du iallafall el erika

svamp

Igår vart det att svänga på benen. Det var kul. Riktigt härligt. Dock har jag ont i mina trampdynor.

Idag är jag pigg och glad! Tror jag ska dra mig för att hyra lite film till kvällen. Sen ska jag äta svamp, som min moder är i skogen och plockar just nu.. MUMS.

text och gamelbilder

Idag har mamma tagit med mig ut i skogen. Där var det mygg, mördarsniglar och säkert massa björnar också. Sen åkte vi på en runda, bl.a en storviksrunda för att se vad som händer där nuförtiden. Och visst hade det hänt grejer. Men det roliga är att de mesta ser ut som det alltid gjort... Ikväll har vi bara kikat på televisionen och jag är så jäkla trött så ska nog sova nu snart. Imorgon är jag ledig och det är så S-K-Ö-N-T... SKÖNT. Ska sova ut som aldrig förr!!!




Här om dagen när jag och mamma skulle mysa ost och kex. Bodybutter , luktar ju gott iallafall



Min mamsen i Uppsala med en fisklurre vid ån förra veckan. El gotto!

.
Hej skogen idag. Den som gissar rätt vilken skog vinner en snigel.


och inte vilken snigel som helst, en mördarsnigel!!!

after work

Godmorgon.....

Om 53 minuter börjar jag jobba, dags att dra på sig något kanske..

Har för ett tag sedan skickat iväg Sanna som började en timme före mig, haaaah....

Igår var det After work och vi hade det riktigt trevligt iallafall, i regnet. Satt på Tant Grön nästan hela kvällen och åt och drack en och annan öl. Sen trippade vi vidare i regnet mot jackpot och avslutade kvällen där, med en öl eller fler. Sen vart det dags att trippa hemmåt till sängen, det är ju trots allt en dag idag också...

Nu längtar jag tills jag slutat. Då ska jag ligga i min soffa och äta... MAAAAAT.. I love it.

EL TJINGO

rosa

Idag var det dags för ännu en firande, fast den här gången av lille Annsen. Hon kom på besök med paket. Hon sa att hon hade ett tema på paketen och jag skulle försöka gissa vilket. Det tog ca 0,5 sekunder innan jag kom på det. Var inte så svårt...  :)

Henne har jag inte heller träffat på kalaslänge så vart massa prat hit och dit och även en sväng till MAX, som inte var allt för ovanligt tycker jag.

Imorgon kommer hon förbi mig och "lämnar en kavaj"... Saken är den att jag ska få en skymt av någon/något spännande. Haaaah. Sjukt.


här började jag inse att färgen rosa var inblandad..

en mycket glad tjej med en mycket charmig tavla som annzor målat!

Här med alla min rosa presenter!

godisar
sockor
massage-sak
tugummin
skrubbgrej
hårinpackning
tvål
linne
tavla


TACK SÖTIS!

födelsedagsfirande med jennfis

Igår var jag bjuden hem till Jennifer för födelsedagsmat. Jättegott var det :D Blev massa prat om mycket eftersom vi inte träffats på nästan hela sommarlovet känns det som. Och efterrätt fick jag också, och presenter tillochmed! En riktigt firande dag. Så den tackar jag för. Tack tack TACK söta jennfis !!!!!

Sen vart klockan mycket, och jag sov kvar. Det var skönt att slippa cykla hem, även fast det tar 1 minut att cykla....


den ska tydligen få hänga på min dörr ;)



Pengar till Thailand!! Är hon inte smart den där tjejen? JOO. TACK GULLIS!

sol imorgon? yes tack

Imorgon blir det fintfint väder och dagen ska jag spendera med evvepevve i solen :D Det ska bli skönt med lite sol för en gång skull. Får se vart vi hamnar :)

Idag vart det alltså jobb iallafall, och på torsdag likaså. Det var min lediga vecka det ;) Men faktiskt känns det bra att få ihop lite pengar, lär ju behövas till vintern så jag blir bara glad för det jag får!


jag och evve under en solig fin dag i stugan :)

jobbdag, iallafall!

En dag fick jag ledigt iallafall. Nu sitter jag och trycker i mig en bananas. Om 25 minuter börjar jag jobba och slutar vid 7, kanske 6. Sen kommer annsen hit till mig, och innan det måste jag nog städa lite så hon inte får en el chocko, stackarn..

Nej nu måste jag fixa lite innan jag måste skutta vidare till work. PUSSHEJS




jävla väder jävel



Japp. Då var det dags för en ledig vecka då!
Det är inte sant. DET ÄR INTE SANT.
På fredag ska jag ligga i solen, då ska jag steka sönder och ta igen alla jäkla soliga dagar jag jobbat!!!!!
Sen att vädret kommer ändra sig och att "solen" försvinner på fredag det har jag redan förstått. fan.

3D

Igår var det dags för lite filmkikning. Jag åkte till Sandviken för att träffa mathilden. Planen var att gå ut en sväng men vi fastnade framför 3Dfilm istället som var el mucho rolig att kolla på. Saker som flög emot en och grejer.

Nu är det dags för jobb. 11-16. Tiden springer iväg, oftast. Så sen har jag en hel lördag att njuta till. Vad som ska göras är dock lite oklart men ska ringa och höra med nattsen när jag slutat, vad hon har för härligt att bjuda på! PUSSÅHEJ

vädret

På min lediga dag; mulet, soligt, regnigt.

Idag, jobb 12-19; blå himmel, nada moln, och varmt!

Blir jag förvånad? NIX. Men ha en trevlig dag ute i solen alla som har tiden till det. Nästa vecka är jag ledig och då hoppas jag vädergudarna har ställt in sig på ett hejdundrande varmt väder.

gonatt

men va kul att dom lägger asfalt nedanför mitt fönster kl 23.08. TACK!


13 juli

10 dagar av 12 jobbar jag nu. Skönt när vädret ändå är skit.

Imorgon är jag dock ledig. Jag och mamsen åker mot Uppsala för lite olika äventyr. Det gillar jag.

Nu har jag precis ätit färskopotatis med sill. Mums. Och snart ska jag om mama gå på en promenad i det fina vädret.

PUSSOS

och grattis till lille Anna som fyller år idag. GRATTIS TJEJEN!!!

korven

jag älskar kokt korv!

Jag börjar jobba om 20 min. Dags att kleta lite makeup och borsta tänderna innan jag springer iväg.

När jag kommer hem ska jag äta kokt korv. Det åt jag till frukost/lunch också. En korvig söndag. KORV! kul att säga. korv, korv, korv, korv, korv.

Bilder från fredag

Fredag = Olof & Kharma



YES

THAILAND 6 december - 3 mars BOKAT!!!!!




gonatt

HOLA!

vilket fint väder vi har. Tackar gudarna gör vi för det! TACK! Vilken tur man ska ha ibland alltså.

Och idag har jag jobbat, dock bara 4 timmar så dom sprang ju iväg lika fort som en sömnig kväll. Nattsen var här igår. Det var mysigt. Vi käkade mat, det var gott. Jag fick en finfin väska i födelsedagspresent. Den var jättefin, och praktisk för en tjej som mig. Heeh. TACK NATTIS!

Nu ska jag sova för imorgon börjar jag 8.30-17.

Har förresten fått mitt minneskort nu också så nu blir det bilder med min nya kamera. Måste bara hitta nån som ställer upp. Om jag frågar Mattan har jag ett säkert kort iallafall! Hah, nu var jag kul, säkert kort.

PUSS

cykel + regn

Idag skulle jag egentligen träffat bl.a Erko för att svänga benen till Larz Kristerz. Men icke! Jobb och annat fick komma ivägen istället, men det kommer fler tisdagar i juli. Var så glad för det!

Ska ta mina nya cykel och cykla i regnet nu. Mot affären ska jag för att handla lite food till kvällen. Efter 19 kommer Nattzor och gör mig sällskap på min balle med mig. DET VAR LÄNGE SEDAN! ett år sedan uppstod våra så kallade ballekvällar. Nu är den här för att stanna!

EL TJINGO!

Måndag

Happy day för en happy tjej som mig :D

Nikkis är hemma hos mig nu. Vi har precis ätit våran sallad som vi gjort själva. El mumso.

Nu står hon i duschen och fräschar till sig lite. Vi ska snart ner mot staden för att dricka en öl, eller två.

Nu ska jag slänga på mig kläder sen far vi. PUSSOS

:D

ojojoj vilken långhelg jag haft. Kan säga att den började i onsdags. Och den har varit perfa på alla sätt och vis. TACK alla tjejer som gjort mina dagar KING.

Idag har jag dock jobbat. Och nu har jag slängt ut alla bilder så jag slipper tjat nå mer ;) Imorgon ska jag upp tidigt för att dra till körskolan. Pepp? Nej. 06.30 går min buss. Måste alltså kliva upp 05.30. Vilket jag inte gjort sen skolan var igång. BLÄ.


1 juli Kharma

2 juli Tant Grön

Hänger på tanten

3 juli häng innan Kharma

3 juli här ville dom sova... Det är även så här den roliga filmen ser ut.. HAH




filmen

sitter och kikar på en filmsnutt sen fredags och skrattar ihjäl mig. Ange och Johanna, dom gjorde min natt/morgon. HAAAAAAAAAAAH.

hejdå

roliga dagar

igår hade jag en riktigt riktigt skitbra födelsedag, tack tack tack tack för det allihopa! Grillning med tjejer hemma hos Ange sen Kharma. Efterfest med gryta och spagetti sen sova 05.30. Det var kul kul kul.

Ikväll vart det chilledill med tjejer i Gävle, det gillar vi också. Nu är det dags för sovning för imorgon är det jobb 9.50 som gäller, härligt! Sen är det bara ladda om för tacos hos twins sen köra på, igen.

Oj vad jag gillar det här nu. Allt är perfa och jag är trött. GODNATT!

1 juli och en solstrålde föddes (ME)

1 juli, säger mig så mycket som; en artonårig Lytter finns nu i Gävleborg, en arbetsdag 10-19 väntar, fint väder står på schemat och ikväll blir det partajigt!

Har precis käkat tårta till frukost (får man göra när man fyller) och fipplar med min fina nya kamera. Imorgon ska jag få firas "på riktigt" av min lille family, för idag har jag inte tid. Det är så när man blir gammal, man har inte tid längre med saker. Heeeh. Jag känner av det redan .. TS

NU; fixa till kvällningen. SEN; Gå till work!




RSS 2.0