happy

Picknick i vårvik under solen med mamma. Sköningdag med massa sol och vind från havet, we like it! Sen sandviken för att träffa Denise och Mathilda. Lite taggade vart vi väl kan man ju säga. Denises mamma var där (hon bor i thai) och vi pratade om allt där nere. TAGG!!

Om ca 10 min är jag a big big girl in a big big world. Kl 07.30 kommer ett stycke mamma och ett stycke pappa in och sjunger. Sen jobba 10-19 sen el sandviko för trevligheter!!!!


a happy girl in a big world



imorgon blir idag igår

Dags för lite sovning kanske. Kanske? Ja kanske. Härmed älskar jag min säng. Mitt fluffiga duntäcke och mina fluffiga kuddar. Min enda kärlek i sängen är mitt täcke.

Imorgon brummar jag och mamma till Vårvik för massa njutning i solen. Känns som att jag borde få färg på mer delar än bara armarna och fötterna, det är så det ser ut i dagens läge.. Vi har packat med plättar och pastasallad. KING. På kvällen blir det att åka till sandviken för lite el körolektioner sen träffa thilden och denise. Sen hem och sova och vänta på den mest spännande dagen; Den längsta jobbdagen på hela sommaren; 9.50-19.05! Fast det finns ju en till sak att tagga till faktiskt., en minigrej. GO FRIDA, IT'S YOUR BIRTHDAY! hewhew

Nu ska jag och mitt täcke mysa. TJO

hemma!

Hemma från peace, och jag överlevde. El mucho fun hade jag det, el mucho. Alltid lika tråkigt att åka därifrån, alltid lika skönt att komma hem.

Vart kika på;
The Sounds - Festivalens snyggaste tjej, nej förresten. Världens snyggaste tjej!
Babyshambles - Mumsi på Pete som var så skön på scen, tråkigt dock att han bara drog. No hej då liksom..
Hoffmaestro - Festivalens mest efterlängtade band från min sida. ME LIKE!
Mando Diao - var bra enda fram till att jag somnade i en grässlänt, ensam...
Håkan Bråkan - KING! fast vi drog efter 30 min...
Kalle Baah - fick mig på sommarhumör, och folket runt om mig på rökhumör...
Lars Winnerbäck - Fart och fläng och bra häng.

Sen tror jag inte det var så mycket mer att hänga i julgranen... Missade Slagsmålsklubben, Lykke Li, Backyard Babies och promoe som jag hade tänkt kika på, men lika glad för det är jag!

Veckan var lätt värt allt. Sängdags vid 10.00 hände inte sällan. det är så det ska vara.

Maten såg ut som, Hamburgare, langos, tacos, hamburgare, pasta, tacos, hamburgare, tacos, skagenmacka, varma chips och massa vätskor.

Passade fint med stuvade makaroner och korv sen kan jag tala om!

spola spola

pratade just med Nikkis som stod och köa in till campingen. Det här är värre än julafton eller födelsedag när man var mini. Måste gå och sova tidigt så det går fortare. Om 24 timmar vet jag iallafall att jag sitter på vår camping i min fina randiga campingsol med en byxvarm beer i min hand. TAGGA!




Hej borlängeväder!


från det ena till det andra

jag har ingen sovsäck.

Imorgon jobbar jag 10-17 så nu ska jag sleepa lite efter att ha lagat kyckling i ugn till lurre imorgon.

Min hals är sandpapper och min nos är ett vattenfall.

Ne du mena näsa, näsa! Inte nos, nos har hundar och katter. Inte människor!

Hahaha lätt den bästa lilla viktigpettermänniskan som jag någonsin skådat.


slänger in för er som lyckats missa... MAHAHAHA

dan före dan före dan liksom

Idag har jag jobbat och slutat klockan 2. Då var min och Sannas magar hungriga så vi åt lite kinesmat, eller thai var det förresten, för den som vill skriva upp det.

Nikkis och Cilla kom in till gefle och vi fixade den snyggaste outfiten för onsdagen. Lätt, hett, fett, plätt att den är assnygg!

Imorgon åker Nikkis och fixar plats och sätter upp mitt och Sannas tält och hundra andra tält. Så då får jag ringa tille henne för att få lite känsla. På onsdag ska jag upp kl 07.00 för att tvätta innan jag åker. Sen kommer Sannisen vid 10 och jag får hennes bil (snaree bilnyckel) för att packa in all packning. ca 17.08 lämnar vi gävle påväg mot 5 dagars äventyr!

TAGGAD!!!!!!!!

Cilla har ett mål med pecae, att få ligga... Men inte med vem som helst, utan Hoffa. Good luck my friend! Om du lyckas ska jag avguda dig för resten av ditt och mitt liv. PÖSS





midsommarhelgen bortblåst!

Nu är midsommarhelgen finito och imorgon ny vecka. Idag var första jobbdagen som var schemalagd och det funkade fintfint. Nu blir det jobba mån-tis sen peace ons-sön. WIHO! Planerad vecka med andra ord.

Något tråkigt är att jag börjar bli förkyld med världens halsont. Hoppas det går över till onsdag och hoppas även att min röst stannar kvar denna vecka. Den har en tendens att försvinna för mig under peacedagarna. Och det är inte skoj att försöka prata/skrika utan resultat till sina vänner...

Nu; säng!





Bilbingo i storvik = bezt

Igår mina vänner var det dags för bilbingo. Maddepadde drog hem en vinst på 1000 el spännos! Vilken stjärna. Cillit fick två vinster och sanna en, resten av oss fick bara ha hoppet inom oss.

Idag var det jobb sen en stanrunda med min bästa, Annisbananis. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå 23 så jag åker hem till henne och sover. Imorgonbitti drar vi till Leksand och firar där. Dans runt midsommarstång och annat fun. We like!

PUSS

my girls and I

Sitter och chillar hemma at von sörtuttan nu. Nikkis står i duschen och vi taggar freden nästa vecka.

Om ett tag ska jag åka med mina söta girlz som jag gillar så mycket och spela bilbingo. LOVE TO YOU GÖRLZ!

BYE!

Klok som en bok

Jag kom just på den bästa idén ever. Jag ska läsa en bok! Godnatt

sommarlov är bra

Ja idag skulle man ju kunna säga att jag har varit ute på hal is. För det beskriver dagen bäst. Väldigt rolig dag.

Mycket Dalarna blir det nu för mig framöver, känner att dalmasen börjar växa inuti mig.

Så mycket roliga nedräkningar i mitt huvud nu så jag känner att den här sommaren kommer gå fort. Sen blir det höst och sen vinter(varmare grader för mig, heheheheheh). Men nu ska jag försöka njuta av sommarlovet. TJINGO


det värsta?

Det värsta som skulle kunna hända på peace nästa vecka. Vad kan det vara? Att jag tappar bort mina små friends? Att något bajsar på mitt och Sannas tält? Att någon målar mina öron i silver? att det regnar hela veckan? att vårt tält blir snott? att min solstol brakar sönder (som alla andra år)? att någon får för sig att binda fast mig i ett träd? att någon välter mig i en bajamaja? att jag inte får duscha?

NEJNEJNEJ. Inget av detta.

Det värsta som kan hända är att Hoffmaestro skulle ställa in. Så taggad är jag inför dom!!!!!!!
I LÖV DEM


jobb och tält

Idag har jag jobbat några timmar på förmiddagen. Lite inventering som hade gått snett. När det var klart drog jag och Sanna iväg för att handla tält tills nästa vecka. Lite annat smått fick följa med också, b.la en jättefin randig solstol med ryggsäck (?). Nu är vi laddade!

Sitter nu hemma och har ingenting att göra i huvudtaget. Inga skoluppgifter som behövs tänkas på. INGENTING! Nästan lite tråkigt, men också el mucho skönt!!!! Okej, jag tar tillbaka att det är tråkigt.

Nu ska jag njuta av min första sommarlovsdag. HEJRÅ

min chans till miljonen

Här sitter jag framför tvn ensam. Jag fick för mig idag att jag skulle vinna en miljon så fick därför en bingolott köpt. Men icke. Jag var nära till en volvo och en dator med jäkla 66 och 55 kom aldrig. Men jag är glad ändå.

Min dag idag då. Massa massa massa mat eftersom vi firade Kristin idag som fyller år imorgon. Nu är jag rund som en golfboll.

Imorgon blir det jobba i nån timme på morgonen sen drar jag och Sanna för att bunkra upp inför freden som drar igång nästa vecka. YEY!


en rolig bild som jag fick från Sanna. Det var i detta ögonblick jag upptäckte att jag råkade störa i familjens fotografering av deras dotter, vilket kanske syns på bilden. Heeeeh.


party

Klassfest hos Cillit i torsdags vart riktigt lyckad. Bara 4 stycken som inte kom. Grillning och annat skoj innan resten av folket rullade in genom dörren. Något som ska göras om!


vatten, vatten bara vanligt vatten

Nu är det snart sommarlov. Ska gå till bussen om 2 minuter. Ska hoppas på att det blir lite sol idag. Ingen väderprognos stämmer heller. Jag ser då ingen sol? Bara massa blöta moln.

Käre gode Gud, ge oss lite sol till våran sommarkväll hos Cecilia Von Sörtutt, Amen.

Nu ska jag gå ut i regnet för att möta upp nattsi i sandviken.

TJOHEJ

tackar

okej bara en sak, TAGGA BABYSHAMBLES PÅ PEACE DÅÅÅ!

bara dom inte dissar som 2007, då jäklar blir det spö pete, hör du det ?

TJO

sommarlov och 12+. YES!

KAN NI FATTA SOMMARLOV?! (snart)... INTE JAG!!!!

Jag tycker nästan att det var just som jag träffade alla mina "nya" klasskompisar, så har jag känt dom i två år. TVÅ ÅR?! Förstår ni hur fort det här sista året kommer gå? Jag kan inte fatta hur fort tvåan har sprungit iväg. EL SICKO!

Imorgon blir det iallafall "skolavslutning" i kyrkan. Sen fika med de klassisar som är på. Sen fest hemma hos Cillit. Och jag ska ikke partaja, boring girl. Jag kom just på att jag nog kommer sakna min klass när jag tar studenten, den är ju ändå den den är, härlig. Åååwh.

Nu ska jag gräva i min garderob för nödlösningsklänning om morgondagens planer spricker.. Hee spricker. Den jag provade var för liten och sprack nästan. Fatta, sprack... HAAA

TJA

dress

Imorgon ska jag skynda mig till sandviken innan kyrkan för att hålla tummarna för att "min" klänning finns kvar. Så fin. Så synd att jag inte köpte den idag. Typsikt. Nattapatta ska lämna sverige den 22e juni för egypten, sååå typsikt henne. Jämt vara värst liksomo. Tur att hon inte sviker hammarbysvängen på midsommardagen iallafall!!


min fina klänning som jag kommer ihåg den...

och dagen har dragit igång!

Idag; Regn. Huvudont. Körskola. Bank. Post. Lite städning  i klassrum. Fika. Jobba. Soooovaaa!

Min dag i små ord. Är så sjukt trött, är redan lite sen, tänkte ta halv bussen men min kropp ville hellre sova än kliva in i dsuchen imorse. Vilket resulterar i att jag blir sen..

Jag är sen jag är sen jag är sen jag är sen, jag önskar att jag hade åtta ben..

TJINGO

heeelp me

Här sitter jag och har megaont i huvudet. Det skulle jag inte kunnat göra om jag hade pojkvän....
maybe.

Mitt huvud håller på att sprängas, helt seriöst. Panik i huvudet och ingen tablett kan hjälpa mig. Vilket kaos denna kväll... Ska försöka sova nu. NATTINATTI

Grillkväller

Ikväll har jag haft en mysig grillkväll med Jennifer, Anna och Mathilda. Vart grillning med grillhinken i parken sen lite jordgubbar. El mumso. Nu har Mathilda just dragit sig själv med sig hemmåt så snart ska jag sova, imorgon ska jag upp tidigt. Och snart är det sommarlov... IIIIH






sol och pengar

Prisa gudarna, här kommer skatteåterbäringen!

Idag kom den efterlängtade summan. MUMSI.

Nu blir det ut i parken med Jennfis för lite grillning i solen. Ja ni läste rätt, solen. Den har hittat hit!! We like it!

BAJBAJ

varmvatten är nu kallvatten

Kul att varmvatten inte finns i nästan hela Gävle.

Tur att man har en Jennifer som bor nära och har varmvatten så jag kunde låna duschen iallafall.

Godmorgen

Känns som mitt sommarlov redan börjat nu faktiskt. Ledig idag, ledig imorgon, ska till skolan en snabbis på onsdag sen kyrka på torsdag. Sen är det sommarlov. Jag fattar verkligen inte någonstans hur allt kan gå så snabbt hela tiden. Lite scary. Snart har jag väl börjat fått åderbråck också..

Snart ska jag springa ner på banken, sen ska jag springa till Åhléns för att dona lite, sen plugga lite körkort och kanske höra av mig till Jennfis och kolla vad hon har för sig på sin första sommarlovsdag.

TJINGO

mars eller var det juni?

Kul att det var varmare på sista april än vad det är den 7e Juni i detta pissland. 5 grader "varmt" är det just nu. Hata sommarsverige. Jag vill ha värme så jag överlever lite, lixxxom.

GNATT

jag + mat

Jag: Heeeeej. Vad göruuu?
Evvepevve:Åker bil.. (som att jag anade något annat??? dom har just tagit över Kentas pearl)
J:Vad ska du göra sen då?
E:Ska hem. Vadådå? Är du hungirg?


Hon känner sin lillesyster mycket bra må jag säga. Men lite fräckt lät det i telefonen när hon antar att jag ringer för att jag vill ha mat? Jag ville ju faktiskt bara höra om hon ville hitta på något. Vi ska alltså ses senare. Och jag får mat där. YES . Heeeeh uppdrag avklarat!

Och Anna trodde att jag inte kunde stå ut med en kväll av fotboll? Jag talade dock om att jag visst har kikat fotboll utan att dö. Tillochmed förra midsommarafton (?) och det var tillochmed lite spännande. Så helt nollad är jag inte! Men idag blir det ingen fotbollkväll för mig iallafall. TJONG


lite text

Igår; matteprov som gick myyycket dåligt. Anna med flera besökte mitt hem och gjorde nada. Senare sovning än bestämt.

Idag; Börja jobba om 15 minuter. Jobba 6 timmar. Sluta. Sen nada.

HEJRÅ

what to do ?

Idag kom min älskade lille Annzor hit och bjöd mig på min kvällsmat, Wienerbröd. Mumsi. Dock är jag jävulskt hungrig  nu och klockan är halv ett så trött är jag också. Frågan är, sova eller äta? Vad tycker jag bäst om? Den som svarar rätt vinner en klubba.

Idag beställde jag och Mattanpattan skor från the big intranätet. Om 4 veckor kommer dom. Och jag kommer nog inte kunna gå i dom, så dom ska få stå fint på min hylla hela sommaren lång!

Nu sova, eller äta? Vem vet... GNATTSI


ett, två ,tre

Sitter hemma hos Mattan med hon och Denise och kikar massa Thailandresor och visum. Inte långt kvar nu inte! Ca två veckor mindre än när vi fick reda på trippen. Tiden går fort. 6 månader kvar bara!!! HEEH

Men annars är det väl 19 dagar kvar till peace, och 27 dagar till min birthday. Jag gillar att räkna ner dagar.

Nej nu ska jag söka vidare, sen blir det sova med lille Mathildsen som är helt lonely inatt. Tur att hon har mig vid sin sida när hennes familj + pojkvän sviker.

PUSS


El promo med m:et !

min helg i bild


äntligen framme i stugan efter en varm bilfärd

mamma får bitchblick av sin ena dotter i väntan på maaad

söta mormor och morfar

jag simmade (gick) ut till stenen för att käka jordgubbar+glass

bilden på Kenta som gjorde att mamsen "vann" en resa till Thailand i vinter

sommarens första dopp i sjön

mitt försök till att stå på händerna

slutade inte så bra

grillning!


Idag har vi badat



RSS 2.0