sol och jobb

Har just suttit på balkongen i solen och slängt i mig frukost. Nu snart måste jag gå för att jobba i 4 timmar. Ha det bra i solen! Hoppas det iallafall blir lite sol imorgon också så ska jag tvinga med Jennfis (kanske inte behövs tvingas) ut i solen med mig.

TJING

dags för stugan

Nu snart kommer Evve så åker vi till morfar och mormor. Riktigt skönt ska det bli. Imorgon ska jag plugga och ligga i solen på bryggan och guppa, medan alla andra ligger hemma utslagna sen ikväll, hehee. Nej men ni får säkert en rolig kväll ikväll.
Nu ska jag fixa det sista innan den lilla trippen. På söndag kommer jag hem. Då ska det vara 30 grader. Då ska jag jobba. Det säger jag JIPPI åt. peengaaar!


I somras i stugan med Kristin och Evve. Nu är Kristin hemma i Linköping så hon får stanna hemma denna tripp. Men vi kan njuta åt dig med :) PUSS

work :D

YES. I sommar blir det lite jobb iallafall. MONEY!!! Trodde att det skulle bli en sommar utan jobb, vilket jag verkligen inte ville, men idag fick jag mina dagar. Inte för mycket, och inte för lite. Jag blev glad som en ko på skridsko :D Och biljetten till sommaren är köpt. Och lägenhet till trippen i vinter är bestämd, och sommaren är här, och snart är det sommarlov och jag ska färga min utväxt, och på fredag åker jag till stugan. Allt är så bra, fast ändå inte. Men faktiskt måste jag säga att det är mycket som rullar på som hjulen på backen på senaste tiden. Men sedan kommer smällarna, men dom får man ta, blä. Men jag överlever, och det är jag happy för.

Nu ska jag plugga den sista historian i mitt liv (kanske) och sedan ut och köra med min mami. KISS

balkongkik nr 2 för dagen

Varför har jag aldrig märkt hur kul det är att sitta på min balkong och se alla konstiga människor här nedanför. Först nudisttanten, men nu har jag något ännu roligare att kika på! Tre tjejer i 12 årsålder som ligger nedanför, eller nej förresten dom står, och hoppar, och dansar i bikini. Vickar på rumpan i takt till "Hej hej hej jag är bara fjorton år kom och se på mig kom och ta på miiiig". Eller slår varandra på rumpan till "För att du suger kuk, långa och korta, trlalaal". Eller varför inte smeka sig själv över kroppen medan man mimar till "Don't you wish your girlfriend was hot like me"..

Dagen händelse, heeeeh. Nej tusan, nu tog dom deras musik och klädde på sig och trippade iväg. Undra vart dom ska nu. Men det var iallafall kul att se. Nu ska jag ut och köra. KISS

Det smakar sommar i min näsa

Verkar som att det inte bara är jag som har en pluggdag idag. Dagen innan skolan börjar igen, alla får panik över att man inte gjort någonting alls på hela långhelgen, iallafall jag. Sitter på balkongen och pluggar, känns mycket bättre än att ligga i en varm lägenhet. Nedanför mig i parken ligger en naken tant och solar, och jag skojar inte. Eller jo förresten jag skojar, hon har bikiniunderdelen på sig, så helt naken var hon inte. Skönt att hon kan släppa loss i värmen, själv sitter jag med morgonrock och funderar på att äta frukost snart.

Sen blir det äta mat med mammsen.
Sen köra lite.
Sen handla lite.
Sen gå med Evve lite.
Sen möta Erika lite.
Sen baka lite.
Sen sova lite.

Min dag, lite bra!!

TÅRTA!!!

Världens finaste väder ute, jag sitter i en lägenhet och pluggar. Känns inte så roligt att gå ner själv till parken nedanför med den bärbara och plugga. Känns lite för ensamt för min del. Nu är jag ialalfall klar med engelskauppgiften!! Bara matten, svenskan, historian och Annas ämne kvar nu. Om jag hinenr det idag är en annan femma.

Ikväll tänkte jag hinna träffa Evvsen (fiiint smeknamn) en sväng, ta en promme elelr så :) Tänkte också hinna övningsköra med mamma och baka tårta med Erko. Erkot kommer senare till kvällen, då ska vi baka. Sen blir hon kvar hela natten lång så går vi upp tillsammans imorgon för att göra sista prackedagen för denna termin. Lite tråkigt, men vi kommer tillbaka :)

Nej nu ska jag plugga så det bara ryker om det! Sen måste jag städa mitt rum så inte Erkot blir ledsen. PUSSIS


Me and Erkot, Erkot and Me

Peace 09

Nu är det bestämt. Tider är ombokade och slantarna har jag grävt fram ur dess gömmor. Nu är jag taggad till en peace sommar ännu en gång. Det går liksom inte att inte åka medan alla de gamla vanliga åker och har skoj. Nej nu taggar jag!! Dock blir det här de enda jag kan slänga pengarna på i några månader framöver, vilket känns, SKITBRA. Heeeh. Det var bara det jag ville säga, nu är jag en happy girl in a big world. YESYESYES.

Tjarå. Nu ska jag försöka få tag på Erika så vi kan bakabaka liten kaka :)





fuck you very much

Kvällen igår spenderades i Sandviken. Till en början hemma hos Karro. Den var trevlig så länge det trevliga varade. Sen fick jag skjuts av Johanna hem till Gävle, tacktacktack!!! Sen på dirpen ner i säng och försöka sleepa.

Nu sitter jag helt lonely och väntar på min Annzor. Som jag längtar att hon ska komma, mest för att då blir det matdags, heeeh. Vi ska ner på stan och käka och prata strunt, som vanligt.

KIZZ FROM ME TO YOU



JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG HAR DIG, MIN SUPERGOSAN!!!!!!


redo för work

Hola amigos.

Igår följde jag med Anna hem och käka pizza, tack söderbergs! Jag Anna och Ewe tog oss sedan en lite runda runt. Jag ville hoppa i skumgummigrop men den möjligheten sprack, typiskt. En annan kväll kanske!

Nu är jag påväg mot work, om ca 1 timme iallafall. Blir kvar till 17, planer för kvällen har jag inte en enda. Får ta tag i det när jag slutat för på min lördagskväll vill jag inte sitta ensam iallafall.

Nej nu frulle, sen kläder, sen lite mejkap. KIZZ!!!!

Lista med brasaker

Idag är det 40 dagar kvar till min födelsedag
Imorgon ska jag jobba
Snart kommer Anna och plockar upp mig
Om ett tag är sommaren här på riktigt
Om 7 månader är det jag och solen
Körkort, kanskei Juli, kanske augusti, maybe september? Bara jag som vet, hiiihiii
Min nattsömn var jätteskön inatt

Försöker liksom peppa upp min dag lite med massa positiva grejer.. Min dag är inte poss idag. Hoppas Anna är på bra humör och gör att jag blir en happy frida med ett big smile!!

EL PUSSOS!


borta med vinden

såja, nu slipper ni höra Enrique Iglesias desperata röst så fort ni klicka in här. Har fått höra lite klagomål så visst!! För er skull, bara. I love it. Men nu så, kan ni läsa ostört. Heeeh.


ännu en fredagskväll, nej torsdag

Just hemkommen från en kväller i El Sandviko! Blev upplockad av Sanabanana på resecentrum och rullade vidare mot Ida där det var filmkväll. Var tänkt att det skulle bli Disneyfilmer med även Eva och Adam fick sig en chans. Ååh jag älskar Disneyfilmer. Alla är så bra! Dock hann vi bara med två stycken, Lejonkungen och lite Peter Pan. I LÖV IT.

Det sluta med att de flesta åkte hem, Sanna somnade i soffan, Ida gick och la sig, Ange pilla på dator, Mathilda drömde sig in i disneyvärlden och jag pilla navelludd. Sen fick jag värstingskjuts ända in till min stad av racerange och nu ligger jag och är trött, sova !! Imorgon plugga!! Om det blir fint väder kanske jag ska spela brännboll. Men det ser mörkt ut (vädret)

NU SOVAAAA

en vanlig fredag, eller nej, onsdag!

Sitter hos najkollo och lyssnar på gammal musico och längtar tillbaka till början på 2000-talet. Heeeh. Cilla rä taskig och lämnar sina fina barndomsvänner i kungsgården. Men ajg klarar mig med Nikkel (hon e best), och hon klarar sig bra med mig :)

För övrigt längtar jag som en tok till december till snön kommer!! HEEEH. LURING! längtar till att jag Denise Carro och Mattan drar till varmare stränder och chillar dagen lång (och pluggar)... Tagga tjejer!!

nu ska jag tydligen cykla till Åshammar. Allt blir ju sig bara mer likt 7an när man kliver in i denna bostad (nicholes dady)

PUSSHEJSOS!

NICHOLE IS KING

I LOVE NICHOLE BJÖRNMYR!!!!



proppmätt i maggen

Kom precis hem från mat på Church Street. Så sjuuu-huu-uuhk-t gott, med många un. Firade Jennfis syster Nathalie som fyller år idag. Så tack för den kvällen. Maten var god och jag känner mig numera som en finsk boll, rund men ej rullfärdig.

Nu är det skolan som trycker på i mina hälsenor. Och oj vad grejej det är som ska vara klara. Och oj vad tiden går fort snart är det sommarlov. HIHIHIHIHIHIHI. Jag längtar ihjäl mig. Och oj vad jag vill jobba i sommar! Bara att hålla tummarna på att det blir jobbjobbjobb. Jag kan jobba hela sommaren om det ska vara så, det har jag ändå gjort i två års tid nu...

TACK FÖR IKVÄLL

en liten rolig grej dåråå

Jaa, nu var det ju så att det var en liten rolig grej som kommer att hända ca 7 månader framöver. Me and my little firend Mathilda tar flyget till thailand för att stanna i tre månader. TRE MÅNADER!!!!!!!!!!!!!!! JISES. Jag är så happy :D Där ska vi plugga i solen och njuta, och längta hem, heeeeh.

JIIIPPPPPPPPPIII!

tjaaaa alla coola

En promenados med Anna vart det och lite svischningar på utegymmet. Prat prat prat. Sen söndags tjejsnack inne på mitt rum med mina rosa lurviga kuddar. Där satt vi och målade tånaglarna rosa och läste varsin tjejtidning medan vi pratade om hur snygg Nick i Backstreetboys verkligen är!! Heeh. Okej. Min och Annas tjejkväll såg inte riktigt ut sådär. Nu - bädda rent i säng. Sen - sova!

PUSSPUSSPUSS ALLA SÖTA SMÅ FLICKOR OCH POJKAR *LER*


hiiieeeehiiieeewhiiieew

lördagskväller

Igår så var planen att umgås med Cilla och Nichole på kvällen. Planerna höll sig rätt så bra, tills vi alla splitrades åt olika håll. Det är så kul att umgås med både Cillit och Nikkel. Det blir som förr i tiden, när vi var pluttisar. Nu händer det inte så ofta att vi ses som förut. Vilket är lite boring. Men när det väl händer är det fun. Och jag gillar det!

På dagen jobbade jag. En kul jobbdag som sprang iväg, kan ha varit för att jag hade Sannabanana vid min sida. Vilket inte händer så ofta, men när det väl gör det är det alltid lika trevligt :)

Nu väntar jag på min Anna som ska komma så vi kan gå på vår kvällspromenad som börjar bli allt vanligare. Jag är taggad medan Anna sitter hemma och väntar på mat. Hallå? Lite skyndning för din vän skulle inte skada? :O heeeheee. PUSSPÅRE

en Anna Book kopia, and no more

Igår for alla vi jäntor och gossar från gästrikland till stoshtan, stock-olm. Där trivdes vi som fisken i stekpannan ska ni veta! Vi åkte dit med ett mål i våra ögon, att se en kändis. Nivet det är ju fullt med sånna där i stock-olm. Men vad fick vi se då? Jo, en Anna Book kopia. Men den kulan var inte nå speciell att hänga i vår julgran här i gästrikland int. Nää det säger jag..


Annsen när hon drar en sväng om.



HIPP!

I am sitting in a brown sofa all by myself. I am waiting on Mattan so we can eat our Riciefruties.

Det var typ vad jag gjorde, fast på engelska. Det blir liksom mer hippare då. Och det är ju det man ska vara nu föritden, hipp. Nej nu blir det risifrutti sen ner i sängen och sova. Imorgon är det dags för studieresa till El Stockholmo.

p.s Jag har storlek XL på min risifrutti. Typ dubbel så stor. Så coolt!

godnatt.


Hej, Toan.. Heej, Frida!

Idag satt jag och Anna och pratade killar, allt var alltså i sin ordning.. Vi sitter och försöker komma på vad en kille heter som vi just sett (Anna visste vem det var, inte jag) Jag sitter och slänger ut mig hundra killnamn; ANDREAS, FREDRIK, JONAS?.. Tänker sedan på TOMAS och tänker samtidigt vräka ur mig JOHAN, det blir alltså en blandning till; TOAN?
Hahahaha. Toan. Det kan man ju liksom inte heta. Ni vet, en toa, som man går på när man behöver. ojojoj. Jag är då allt för knäpp ibland. Rolig är jag. Vilken tur att Anna har en så rolig vän som mig som gör att hon kan skratta. Eller förresten, vilken tur för alla som är vän med mig, så dom får skratta lite ibland. Jag är glad för alla mina vänners skull att dom får ha mig. Grattis till er!!

Nej nu ska jag faktiskt sova, på riktigt. Ni kanske märker hatt tröttheten har kommit fram. Toan lixxom. HEEEHEEE.

Sökte just på toan och såg att man visst kunde heta så. Iallafall verkar det som det i asien. Stackarna, hoppas dom inte kommer till sverige och inser att namnet inte är värt ett skit. heeeh.









mitt a och ja

Har just precis kommit hem från en tripp med anna. Vi har käkat food och lyssnat igenom Hits For Kids 2. Tänk att den skivan fortfarande är lika bra som när jag var åtta år!!! Och tänk att jag alltid trivs i annsens sällskap. När man är med henne blir man knäpp i huvudet och skrattar åt allt. Med henne kan man vara crazy hela dagarna lång. Man har munnen uppe i öronen (nästan) hela tiden. HON ÄR BÄST!!!
Nu måste jag faktiskt sova egentligen, men jag har kommit på att sova är väl trökigt. Varför inte vara vaken och göra något roligt istället? Som att fördriva tiden på intranätet och kika på allt och alla som man hålelr sig lite uppdaterad så att säga, heeeheeh.

Nej men så nu säger väl jag godnatt då. GODNATT!



problemos i huvud

Sol. Regn. Sol. Regn. Soool. Regn.
Det är precis som mysteriet på greveholm när dom ska fixa parabolen; Nu är det bra! Nu är det dåligt, NU är det bra, nu är det dåligt, NUUU är det bra, nu är det dåligt.
Ni som fattar, ni fattar. Slår vad om att Erkan är en av de trogna som fattar iallafall.

Om ca 3 timmar kommer Annzor hem från Uppsala. Då ska vi ta en söndagspromenado. Min lille tös och jag! Då hoppas jag att det står sol på hela himlen.

Jag vill till Peace&Love i år igen. Men jag har ett megaproblem. Jag har bara råd med trippen om jag får jobb i sommar. Och får jag jobb i sommar så jobbar jag veckan då det är. Så för er som kan räkna ut något snabbt har ni redan förstått vart jag vill komma. Det finns inte en chans i världen för mig att åka dit. DAMN. Jag som vill stå och njuta Hoffmaestro med Cillzor!!!!

BLÄ. Nu ska jag äta ricecookies och vänta på att klockan ska ticka på. TJING!

får man passa?

Japp, idag vart passet fixat. Så om en vecka får jag hämta ut mitt nya pass och leg. Synd bara att de flesta som kommer se passet kommer tro att jag är en nyrymd fånge direkt från fängelset. "Kika in i kameran och slappna av"... "oj!, du kisade visst lite för mycket med ögonen, spärra upp dom istället så blir det fint"... "såå, oj vad fint det vart, riktigt bra!"... Resultatet; En flicka som står med ögon lika stora som golfbollar, samtidigt som hon försöker slappna av med resten av ansiktet. Ja, ni kan ju tänka er själva.. Men det är lugnt, jag ska ju bara ha pass och leg i några år (!!!!!)...

Idag har jag och mammsen varit och kört bil. Hela 3 timmar vart det tillslut. Överallt och ingenstans har vi varit. Smörnäs tex, där var jag på klassresa när jag var liten. Där glömde jag min handduk, kommer jag ihåg. Men såg den inte idag..

Nu vill Anna att jag slänger ut min kavaj från balkongen. Hennes ord, min lag. TJING!

El polisos

sitter in tha school och försöker på mig datorerna här. Men dom är lika dåligt som vädret är. USELT. Hänger sig varannan minut i fem minuter så det är inte så lätt att jobba inte... Skönt att vår Årsredovisning är klarre nu iallafall. KING.

Snart ska jag till El Polisos för att förnya passet.

Nu drar jag Hej!

musslan, heeeeh

Om ca två timmar kommer min sötaste Anna och vi ska gå ut på en promenados, igen. Jag längtar för jag har trååkigt.. Kom till mig. KOMMSIKOMMSI. KISSKISS!



Pull my finger

Min cykel hade visst en livslång punka. Damn. Det var kämpigt i de små uppförsbackarna. Det var kämpigt tillochmed i nedförsbackarna. Men bröd fick jag iallafall köpt! Sen kom Annzor så lägligt. Vi tog oss en längre promenados på stadens gator. Tränade lite på utegymmet gjorde vi också. Jag har ju liksom aldrig vågat prova det, men nu med en sportig tjej som sällskap så vågade jag, heeeh. Min sportanna..

Nu ska jag sova. Imorgon upp tidigt. Uppe med tuppen. Utevecklingsamtal står på schemat. Utevecklingsamtal. Dåligt namn. Jag utvecklas då aldrig av mina samtal. Nej nu blir det sängen. GONATT

dags att putsa cykel!

Hola amigos.

Ska snart ut i våren och cykla lite. Jennfis kommer med pump så jag kan puma upp mina små hjul så dom blir runda och fina. Sen tar vi oss en tur till Hemköpr där jag tänkte handla lite bröd. Tyckte att det lät roligare att cykla till Henköp istället för att gå till Ica liksomsom.

Idag har jag faktiskt hunnit med att plugga lite också. Jaa, bra är jag. Imorgon är det läxtid i skolan, yes! Som ja ska försöka plugga mycket där, för snart är det sommar! Wiho!!

Nej nu börjar visst huvudvärken smyga sig på som en indian i skogen. Visst är det väl typsikt? Bara för att jag tror att det är sommar och använder sandaler, blir jag sjuk. Livet är inte rättvist. Nej nu ska jag gå ut och putsa cykeln. Mitt allt!


Här var jag för nästan på pricken ett år sedan. Stod på stan i Sandviken och blåste bubblor med tuggummi. Det var då det. Våren 2008. Våren 2009 ser väl inte så annorlunda ut. Jag brukar ofta stå och se lika coolt ut, på stan, helst i sandviken, med ett rosa gummi i mun. Det är liksom Frida Lytter.

ÄNTLIGEN

JAAAA!!!! Äntligen klar med en skoluppgift som har fått legat och gro lite för länge. Men nu så, 2 timmar senare. Jag känner mig friii. Frii som en fågel.

NEJ. Det gör jag ju inte. För jag har ju sjuttioelva andra grejer att greja innan måndag. Bland annat att läsa ut två böcker, sammanlagt nästan 600 sidor.

Nästa termin ska jag lova mig själv att göra klart saker i tid. Precis som jag lovat mig själv så länga jag minns.. Heeeh. Nu ska jag till soffan och kika tv och äta choklad. Om ni inte har provat Mörkchoklad med kakaobitar i så gör det nu. Det kommer bli er drog. Promiso! Nej nu ska jag gå och droga lite. TJING!


Jag och Lovisafisa i Uppsala

godnatt då

TJO.

Snart är det dags för sängen att få sig en omgång. En omgång sömn.

Igår hängde jag hemma hos Natalia med Sannabanana. Vi mös, käka en dyr pizza på otrevligt pizzaplace, sen somnade jag och Natalia. Ungefär så. Idag kom Sannabanana förbi för att hämta upp sin bil, sen åkte vi till Valebo. Där spenderades pengar trots pengarförbud på slösning. Ajaj.

Imorgon ska det bli regn. YES. Det får gärna regna medan jag står i nomhus hela dagen lång. Men på Onsdag kan det få bli fint om det vill.

Den här veckan har jag jäkligt mycket skolgrejer att göra eftersom allt ska vara klart på måndag den 11e. Snart är det verkligen sommarlov. IIIIH.

GONATT

kärt barn har många namn

GODMORGON!!!

Idag vaknade jag inte på bästa sätt av en vibrerande mobil i huvudet. Det var en Nattzor som ringde, och vad ville hon? GEE MIIIG SPOTEFY FRIDAAA SNÄÄÄLLLAAA! okej? Klockan 10 på en lördagsmorgon? Visst!

Nu ligger jag och funderar på att det vore bäst att gå upp eftersom jag ska iväg om 45 MIN. Då åker vi mot naturen för lite chilledill jag och moder. Efter det drar jag mig mot Sandviken för chilledill på Nattas gräsplätt. Kan min dag bli så mycket bättre känner jag just nu? I don't think soooo.

BYEBYE LOVERS! heeehee


den färskaste bilden jag fann på Nattsen..

SKIN SOM DEN SOL DU ÄR

Vilket väder dagen har bjudit på! Jag, mamma och Kristin tog oss mot Vårvik där picknickade vi medans måsarna såg på. Stekhett vart det! Så härligt! Välkommen Maj, du är så välkommen!

Nu sitter jag och väntar på en seg Anna, så allt är sig likt! Ska åka och lämna av hennes broder. Sen ner på stan och ta en fika kanske? Eller en promenad i fina solen. Eller något annat? Man vet aldrig vad som väntar.. HEJDÅ!

Uppsala

Dagen igår var grymt kul! Bästa sista någonsin helt klart. Det började med tåg. Sen vart det parkhäng. Sen vart det jobbig promenad till grill. Sen vart det tillbaka till stan. Sen vart det fest i fetaste takvåning. Sen vart det langos. Sen vart det tåg. Sen vart det säng. Min kväll med mycket sen. TACK TJEJER FÖR SKITBRA DAG/KVÄLL!!!!




RSS 2.0