Greatos

Hola.

Hejdå höstlov får vi säga idag. Och det firade jag genom att jobba 7 timmar. Känns bra.

Idag tänkte jag att jag skulle dra mig och säga halloj till tjejerna som ska ut och parta i gävle idag och befinner sig hemma hos Loffi. Men jag hamnade hemma i tvsoffan istället. Seg som kola.

Så nu ska jag gå och sova. För imorgon ska jag upp och jobba 7 timmar till, heldag är det ju också vilket blir fint i min börs den 15e :)

fikabröö

Dags att sova nu snart. Känns som att sova inte har varit en stor del på mitt lov ännu, så jag får passa på.

Imorgon ska jag och en del av min klass stå och sälja fika på stan. Jippi. Men det blir vad man gör det till. Jag och Perra ska nog få det kul, i nån timme, i kylan. YES.

Nu har ja även fått ökning i min packning. Ännu en till bikini och en mysdress till flyget, och den är allt mysig ska jag tala om. Nästa fredag är det prick en månad kvar. 6e vettni. Det är ju så great som det kan bli.

jag är hemma nu jaa.

HOLA!

Nu är typ visum fixat, lite mer finslip på det där så är det ju som gjutet.

En liten minitripp till stockholm vart det. Jag och mattan kom hem igår vid 23.00. FUN. Alla bussar var fulla, så vi fick ta den sena.

Imorse var jag upp med tuppen. 07.00 var det dags för tvättid som jag inte haft på tre veckor. Kändes som att det behövdes. Kl 9.50 är det dags för jobbelijobb till 17. Känns bra !

Nej nu ska jag rulla ner till stugan, tvättstugan. Great. PUSSIS

el stockholmo


Nu drar jag mig mot Sandviken hem till Snärtan Peters för övernattning och pyjamasparty. Njaae, inte pyjamasparty, men övernattning.

Imorgon Vid 6-7 (morgontid!!!!!!!!!) drar jag, Denise och Mattan till the big city för att fixa visum. Kommer hem igen på tisdag om allt går som det ska.

Måste bara leta på pass, biljett, kort på mig själv och en skrivare som funkar så ska allt vara klart sen. Slänga ner lite kläder i en väska sen drar jag till bussen och trippar till Klövjestigen.

TJING!



strålande jul

Sitter och kikar på julfilm på 5an. Och när man trippar ner på Åhléns får man en julchock med alla tomtar och julgranspyssel. Så nu sitter jag hemma med julen i kroppen. Skönt att få lite innan man far iväg. GREAT

Idag har jag handlat solskyddsfaktor, bikini och shorts. Det kändes gött, göttans, el göttos.

Ikväll är jag ensam. Tråkigt. Men eftersom verkligen alla ska ut idag och jag inte alls vill så har jag inte så många val. Jag dissar E-type och kör en körslagetkväll istället. Kuul haah.


Great kväll!

Igår hade jag skitrolig kväll. Började på Harrys där vi käkade mat. Klockan tickade på och när det var dags för stängning drog Emma, Sanna och jag till interpool och fortsatte tills det vart dags för stängning där. Kvällen var kanoners!

Imorse vaknade jag med en Sanna vid min sida. Kl 9 var det dags för spruta på läkarhuset. Och jag kände inte ens sprutan, ingenting. Mysko. Så nu är det bara två till, tre med svinis.

Efter sprutan har jag jobbelijobbat. Kom just hem och har ätit min havregrynsgröt till middag. Glamouröst.

tummen upp



Idag har jag varit en snabbis på Åhléns, och vad fann jag där? Jo ett par jeansshorts. När andra börjar köpa dunjacka kör jag på sommarkläder, och det känns så bra! Så nu har jag ännu ett plagg att lägga ner i min sommarpackade reseväska om 6 veckor. Känns o-t-r-o-l-i-g-t bra.

Har fått lite mer jobbtider nu också. Jag gillart. Klirrklirr i min Thailandskassa. Ännu bättre känns det att jag är så grym på att spara mina pengar att jag nästan har nått målet för min resekassa.

Nu ska jag fixa till mig lite. Om 1 ½ timme drar jag och möter upp ligan för kvällen sen kör vi för en trevlig kväll.

morgondagen

Imorgon är det after work som gäller. Därför denna bild som visar från i somras på mig och Emmapemma. Imorgon blir det dock utan nå work innan, men vad gör väl det? Så imorgon får vi tid att säga hejdå till Anna som lämna Åhléns i Gävle för att bege sig till lite större ytor, nämligen Åhléns City i storstaden, Stockholm. Tråkigt, men samtidigt grymt skoj för henne!

 

Och om kvällen blir hälften så rolig som förra gången blir det en superkväll. ME LIKE!

 

 


IN THE RAIN

Idag hade jag tänkt ta en fikaluring med Nikkanpikkan men hon tänkte vissst göra annat hon. Därför tar vi det nån annan dag. Ringde till Jennfis och ville söndagshänga, hon tänkte söndagshänga i Åshammar hon. Osis.

 

Jag antar att jag får sitta alone idag med. Orkar liksom inte förflytta mig så mycket, jag och soffan trivs.

 

Ne men faktiskt tänkte jag slänga på mig lite kläder eftersom jag sitter i en ful morgonrock. Sen tänkte jag faktsikt ut på en promenad så jag får lite luft efter en vecka som fånge i sitt eget hem. Tummen upp.

 


trökigaste dagen


Årets segaste dag/kväll.

Jag har kollat på tv och suttit vid datorn exakt hela den 17 oktober. BORING.

Under dom sista timmarna har jag bara kikat massa Thailandsgrejor. Om nästan allt. Tips på packning, filmer på tsunamin, semesterbilder från olika folk, shopping, maten, olika skolor, stränder allt, allt, allt ALLT.

Kan ju tala om att man blir lite pigg i bollen på att åka nu. Och snart kan vi räkna ner alla dagar på våra fingrar (lite snabbspolning)

Något annat jag ser fram emot är måndagen. Då jag äntligen får ut och träffa människor som jag inte har gjort på en hel vecka. Helt körd i huvet av att nästan bara haft mig själv att diskutera med. Hey, vad är det för liv liksom?

pyssel för kvällen


Nu är mitt fotoalbum med sommar 2009 hel klart. Nu kan jag bläddra bland massa massa fina bilder.
DET GILLAR JAG!

djur med skal

Hej räkan.. menade kräftan. Damn.

Dom är så grymt fula. Men grymt goda. Den här kvällen har jag ätit kräftor, äppelpaj och chips&dipp. Känner mig lite som en rondell.

Men ikväll har jag även lärt min kära mamma Skype. Så nu kan hon logga in och ringa upp mig. Duktigt tycker jag.

Jag sitter självklart framför Idol ikväll. Hoppas på att den där Rahibibibi får säga hejdå ikväll. HIIIJ DÅÅÅ RAHIBIBIB, HIHIHI. blä.


My home


Hemma på Bergsgatan 106 ligger kräftorna och väntar på att tina upp. Bättre sent än aldrig! Som jag har längtat efter kräftor.

Och appropå Bergsgatan 106 är det från och med i onsdags min riktiga adress, efter att ha flyttat min folkbokföringsadress från adressen jag stått på i 18 år. Okej att jag har bott här i typ tre år, men lika som med kräftorna, bättre sent än aldrig. Så hej då Hellmansvägen 5.



what is happening?

jo hörni nu ska ni få höra, jag sitter och pratar med Erkot i skype. Hon är Anna Anka och jag är Maria Montazami. Vi kör lite rollspel alltså. Samtidigt spelar vi kort på MSN. SKITKUL!

Nu är hon dock och borstar gaddarna, medan jag sitter och väntar och lägger upp lite spelstrategier.
Men nu ska Maria plutta på lite lipstick on her lips. SMACK!

nothing to do



Den här tjejen som jag annars träffar minst 5 gånger i veckan har jag knappt sett alls på en vecka nu. Mitt huvud är tomt på humoristiska (?) meningar som hon brukar slänga ur sig. Ja humor har hon gått om, sen hur bra den är går ju att diskutera. Nu har jag i alla fall skaffat en (jätteful) telefon till datten så nu kan vi skypa med varandra! Måste ju vänja oss innan jag åker. Heeew. Och ja ni läste rätt, jag har köpt en telefon till datten, inget jäkla headset här inte, en telefon ska det vara. Sen att den påminner om min gamla Nokia 3210, eller snarare min Nokia 3210 leksak är ju en annan historia.. plastig är förnamnet iallafall.

kyliga torsdag

Har just kommit in efter att ha tvingats ner på en liten tripp med Egon. Han vet då vad han vill den lille dogen. Nu ligger han och gosar ner sig i hörnet av soffan. Som en liten gris. Igår kom mamma hem. Så idag är det jag som får sällskap av två håriga.

Nu ska jag sätta mig och klura på min packlista, jo faktsikt, sen ska jag hoppa in i duschen. Och nu börjar äntligen min sjukdom vända på riktigt. Idag känner jag mig nästan pigg. Helt o-t-r-o-l-i-g-t


VEM HAR FÅTT KÖRKORT??

.. JO BÄSTA JENNFISEN!!


skratta lite med mig


MAHAHA. För er som gillar fruarna. Här får ni något att slänga era skratt på.

bapelsin

Här hemma görs allt för att blir frisk. T.ex nu så kollar jag på Sjunde Himlen, vilken läkande medicin hörni!


en snabbis

Goodmorgon!

Trots att jag har varit hemma några dagar nu och har all chans i världen att få sovmorgon så går det inte.. 4,7 och 8.30 är dom tiderna jag har lyckats sova till dom här tre dagarna.

Idag måste jag faktsikt gå ut. En snabbis. Ska iväg till apoteket och köpa strepsil och konsum för att köpa massa apelsiner, och mandariner kanske. Fick ett jättesug efter det. Men eftersom jag är home alone har jag inge val när det gäller mina behov. JAG MÅSTE HA.

Så nu ska jag trippa iväg. På med alla mina vinterkläder jag kan lyckas hitta, endast mina ögon ska synas. Dels för att jag inte ska bli nedkyld, dels för att jag inte vill skrämma världen.

WINTAAAH!




bananen och jag

Desperata hemmafruar och en banan står på mitt kvällsschemat just nu.

Dagen har jag spenderat med att kolla på Stockholm Arlanda. Gör mig lite nervös när jag ser alla väskor som försvinner och plan som är trasiga. Men det händer inte mig, neje. Jag har ju tjejen med tur med mig, Mathilda. Hon brukar ju ha turen på sin sida. Hoppas att inte jag, oturstjejen, drar ner på den bara... Hoppas Denise och är en tjej med tur, då väger dom ju upp mig! PERFA!

Nej nu ska jag kolla på reklam och invänta fruarna.




boooring

Ååh jag saknar min klass. Och jag ligger ensam hemma och har jättejättejättetråkigt.... Skulle mycket hellre sitta i ett lökigt klassrum på Bessemer och ha kul än att ligga lökig framför tvn och kolla på tvshop.

Och nu blir jag säkert efter med arbete i skolan. Jag gillare inte. Matteprov idag t.ex. Hur kul är det att ligga efter med prov. INTE KUL. Hoppas jag får ta igen det på resursveckan nästa vecka.

Men kära folk som jag saknar. Ha en bra dag i skolan, så ses vi i en heeel vecka nästa vecka. JIPPI!

ohshit vad länge sedan. Jag fattar inte hur tiden kan gå så fort?!




en stor sjuk ko

Idag när jag kom hem från min korta skoltripp visade de sig att jag hade 39,6 i feber. Inte konstigt att jag kände mig som en levande död. Från busshållsplatsen var det zombiewalk som gällde. Har nog aldrig sett så sliten ut offentligt. Hoppas jag..

Idag knäppte vi skolkort. GREAT! eller? det visar sig.. När får vi skolkatalogen? säkerligen när jag inte är hemma. Men vad gör det?

snart ska jag sova, i min hundkorg.. heeeh


Gu-uud... Gu-uuud..

Kul natt jag hade inatt. Började med att jag inte kunde somna på några timmar, och trots Erikas (o)bra tips så funkade det inte, kan du tänka dig. Vaknade 1000000 gånger av att jag frös, svettades, frös, skakade, svettades. Ja keep going. Kl 04 gav jag upp. Det är ingen idé att leva när man mår såhär. TAAMIGG DÅÅ, skrek jag.. Nästan.

Ja nu sitter jag här iallafall. Jag lever. Ska faktiskt åka till skolan om en halvtimme för att inte missa de sista skolkortet ever med min klass och våra bananer. Såå, på med vinterkläderna och försök att inte hosta sönder bussen.

host host från hon som tycker mest synd om sig själv..

min medicin

Okej. 8 Esberitox, 2 pronaxen och gurgla saltvatten. Nu borde jag väl friskna till eller vaad? Om det inte hade varit för matteprov på tisdag och sista skolkortet imorgon hade jag lättplätt stannat hemma i min säng. Men jag ställer upp med min bananas.

Nu sängen och försöka sova efteratt ha sovit middag i några timmar...

Fisken under vatten.

 

/BAJSAROV



Helloo hello, Frida is calling

Jahap, då har man ringt och pratat svengelska med en som pratade thaiengelska. Och tro det eller ej men jag tro vi förstod varandra, eller det hoppas jag iallafall. Så nu är det ändrat och klart, och inge problem med det (vad jag tror iallafall)..

Och jag börjar bli sjuk. NAAEJ! Mår som man annars brukar må på en söndag, fast efter utgång. Skillnaden är väl att jag hade en hemmakväll med Evve och mamma igår.. Bit i det sura och gilla läget. förkylningen alltså.

Nej, skönt att ha samtalet färdigt iallafall. Nu ska jag klä mig för om två timmar är det jobb. WIH!






inget svar i andra sidan klotet

När jag äntligen samlat mod till att ringa thaisarna för att kirra passelipassnummer så har dom såklart inte öppet i sin telefon. Blir imorgon istället då. Damn.

Igår var det jobb, idag var det jobb, imorgon blir det jobb, på söndag blir det jobb. I vinter blir det cashelicash till resan. Låter nice ?Mmmh jaa.

Så nu ska jag fortsätta idola med min mamsen. Sen ska jag sova så jag är piggis imorgon :D



friday

tacka Gudarna för fredag!

Igår trippade vi på bio. Jag, Denise och Mattan. Innan vart det tecotallrik på Java med massa Thai-snack. Förstå vad vi längtaaar. Vart ju inte midre längtan när man träffades alla tre och babblade precis... IIIIH

Vi såg iallafalll the girl who played with fire.. heeeh. Lät mycket häftigare det där.

Den var bra. Men tror ettan var lite bättre faktiskt. Smak = bak= Delad.

Nu ska jag äta frulle och grejsa innan jag börjar kl 10.00.

Ikväll jobbar jag till 19. Sen ska jag hem och mysa med min mamma för hon har kommit hem till mig över helgen.

mina armar är bleka

Viiila vid denna källa... tralala..la..la... Den låten fastar då på hjärnan och överallt. Den brukar jag sjunga för Kurvan i klassrummet. Den uppskattas, ibland.

Jag är hemma och är sjukis nu. Var på praktiken till 12 sen trippade jag hem. Inte så piggelin. Febrig och rosenröd. Har precis skypat med Erika, tränar tills jag åker så vi kan hålla kontakten och inte glömma bort varandra.

Nu ska jag sova i min soffa, sen äta lunch.

PÖSSIS

ingen erika ?

Jahap. Erkot är sjukling och jag blir ensam inatt. Så typsikt. Men nytvättade sängkläder ligger i tumlarn och innan sängen blir det dusch. Känns bra!

Nu blir det promenad med Evvve i regnet!

nytt pass

Våra lektioner är bäst. Inte en enda tråkig lektion. + att vi kommer hem i tid vissa dagar tillochmed, vad mer kan vi begära liksom? Och jag har sålt 4 kakburkar. FYRA. Är det inte fantastiskt?

Har precis kommit hem från polisen där jag skaffade mig ett nytt pass. Fick tillochmed knäppa nytt kort! Eftersom hela min släkt + vänner skrattar åt mitt kort tänkte jag att jag skulle allt visa dom att även jag kan se normal ut på ett passfoto. Men ikke... Vad är det dom där fotomaskinerna egentligen gör? Så om en vecka ska jag alltså ringa och snacka svengelska med en thailändsk människa. Spännande.

Nej nu ska jag ner till affärn och handla vaniljfil, min går liksom ut idag. Sen ska jag posta ett brev (ja man kan faktiskt fortfarande göra det, de gula postlådorna har inte gått i konka)

Ikväll blir det träning, step up, och så kommer lilla Erika hem till mig och gör mig sovsällskap :D

en stor puss från Bajsarov!


massa kaka

Tove. Vilken jäkla stjärna. Rysningar i hela armarna. Jises. Klart flickan ska vinna. Jaföfan!

Idag har jag fått mina 12 kakpaket. Har sålt ett. Så nu jäklar ska alla köpa av mig. Kom igen och var lite snäll till er, förmodligen, favorit Frida. Sluta snåla och visa cashen för världen (mig)!

Idag fick jag åka med grabbarna grus från skolan till Gävle eftersom jag hade massa kakpaket. Det var väldigt snällt av Kevva.

Nu jäklar ska jag knyta på mig gåskorna och plugga i musiken i öronen. Jennifis skulle tydligen "plugga" = nörda vid datorn och prata med alla hennes låtsaskompisar på msn, heeeeh. Så därför måste jag iaf gå själv. Fine! Ditt dåliga samvete ska trycka när du inser att little Frida är på Gävles mörka gatar alldeles själv....

Och förresten har vi fått en tredje ny mattelärere = inget prov imorgon. YES.

TJARÅ

tror jag ska våldgästa Evve och Oskar och tjata att dom ska köpa cookies av mig..

Jag och ocshan :)




bajsaa vad ?

Shit vad ryska låter ryskt! Fattigt, slappt, grått och konstigt. Och vem fan vill heta Bajsarov ?

Nae. Ryssland är verkligen Ryssland.

haha ne du. jag drar mig till sängen nuja. Matte imorgon, hoppas provet är på tisdag annars är jag k-ö-r-d

kanelbullens dag

Igår hade jag det jätteroligt. Jag gillar verkligen blandningen som finns bland Åhléns. För det är då en blandning av allt men som klickar så perfa. Vart tillochmed lite religös sång där ett tag. Dock inte på djupet, bara på ytan..

Idag är det kanelbullensdag. Hur firar jag denna dag? Jo med att äta macka till frukost, macka till lunch, och macka till middag. Så festligt eller hur?

Nu sitter jag och väntar på mina varma mackor i ugnen innan ensamma mammorna tar över tvn. Massa ljus har jag runt om mig också. Det är chilledill.

Imorgon ska jag ringa och boka vaccinationstid. Känns som det är dags!

Nu, macka! Och imorgon älskade älskade skola.. WIHO! (jag är faktiskt helt serri)

Hej hej

Sitter och kikar på namn som finns i sverige. Man kan ju nästan heta vad som helst! Hej, Sommar, Lila, Blå, Blomma, Flower, Bak, Druva, Nagel. Ja mycket. Men jag har ju mitt Frida jag. Lite tråkigare än alla de där namnen. Men jag heter nog hellre det än typ, Nagel.

Men Frida Hej skulle väl vara fint. Lätt att svara i telefonen. Hej.


frukost

Imorse gjorde jag och Jennfisen en frukost på stan. Skitmys. I kylan. Te och macka passade perfekt en lördag som den hära. Klarade av lite små ärenden också som behöve göras.

Nu ska jag snart städa här hemma. Sen kommer Erkot. Och sen kommer Sanna. Och sen, padapadapada, åker vi mot sätra för lite workparty med jobbet :) 21 stycken tror jag vi blir, ska bli mycket fun.

hemgången efter afterwork i somras. Jag och sannzor på bocken :)



mardrömmar å så

Skönt att ha något som gör att man klarar av att leva hösten. Idol i mitt hjärta.

natten till idag drömmde jag en riktig mardröm om Thai. Jag drömde att jag åkte dit men vaknade upp hemma igen och hade missa hela min tid där nere. Jag vart jättearg och skrek på mina homies varför dom inte hade väckt mig under tiden där nere. Usch vad arg jag var. + att jag var blek som en lök eftersom jag hade sovit hela tiden... förstår ni mardrömmen eller?!?!?!

Så nu hoppas jag på en natt utan mardrömmar.. HEHEEEHEE nattsinatti

EL PUSSIS

AAAAAH!!!

okej nu kom den där lilla paniken över mig igen. VI ÅKER OM SNART 8 VECKOR!!!!

okej andas, 1,2,3..... ooooooh.

JAG ÄR SÅ JÄKLA GLAAAAD, SHIT VA KUL VI SKA HA TJEJER!

hahahahah, ohiohahohi. Såg att jag precis hade skrivit (helt omedvetet) "SHIT VAD KUK VI SKA HA TJEJER!".. det hade väl varit roligt att läsa....... bara för jag vart så uppspelt där ett tag..

GONATT ALLA ALLA ALLA! dudududududduduuuu.


RSS 2.0