vicka där, åla här

Heej.
He-eee-ej
eller kanske heheheeej.

här sitter jag i min nougatsoffa efter en bilfärd med mig själv och, ja mig sjäv. Var ju inte igår om jag säger så.
Det var heller inte igår jag fick mat på bordet efter en lång kämpig dag. Men IDAAG!

Idag har jag dansat aerobic dance. I'm so proud. Även jag kan. JAG KAN.

Nu blir det trycka i sig lite (natur)godis, känns mycket bättre än just godis, och kika på tv med min mami som är hemma över dan, kvällen, natten.

TJARÅ
hejpa
hejdårå...
ne du får lägga på, ne du först....
? hiewhiwew

såhär skulle det se ut om jag och erika var ett par med barn i magen.

Vi är dock inget par med inga barn i magen...


passsss

Jag längtar efter skolan... Nu blir det tre dagar praktik. Jag gilla min klass. Jag gillar våra lektioner....

Iallafall har jag varit till polisen idag. På dom lät det som att dom inte tyckte jag skulle behöva byta passet för det är i så fint skick annars. Men dom ville inte heller lovalova något. Men dom trodde inte att det skulle göra något. Så jag skulle hem och tänka lite på det. Kolla upp med lite anda ställen och såå. Hm. Ja vad gör man?

Har iallafall ätit kött med potatisgratäng och fetaostsallad just. GOTTSI. Ska iväg och träna om ett litet tag, sen ska jag hem och fortsätta städa och kika idolos!

TJING!


städmåndag

Idag har jag fasiken varit till stor nytta i mitt hem. Har sprungit ner till tvättstugan upp, ner, upp ner, upp, ner, upp, ner.... Tvättat ca 10 maskiner. JISES. + att jag städat hall, badrum och lillhall och skrubbat golv till tak. BRA DÄR!
Imorgon ska jag städa kök, vardagsrum, mitt rum och badrum2.

Ja som sagt jag bor jag själv väldigt mycket nuförtiden, och jag får då minsann känna på det livet rejält. Nu är jag redo för eget snart faktiskt!

CALLE CALLE CALLE!! yes. Ingen jäkla pioturoohuroris här inte. Nej Calle vart det. Pratar Idol alltså. Det var nog din röst som avgjorde Erika! Nee självklart inte. Han vann ju överlägset!

Nu fortsätta Idola sen springa ner till tvätten en sista gång....

GONATTSI


jennfisen som inte mår bra denna vecka och inte ska träna med hennes friend :( KRYPÅDE!



matematik eller ej ..

vart inte till att åka till mammsen i helgen då tågen gick lika bra som jag är på att sjunga singstar..
men istället så kom mamma hem en dag och vi hyrde film och åt god mat med efterrätt och en massa candy :)

Idag har jag kört lite bil som jag inte gjort på en månad. Kändes ungefär som när jag och mamma var ute och övningskörde förut. Jag får passa på att låna bilen medan hon är hemma!

Snart ska jag hoppa ner i min säng och sovasova innan matten imorgon. Funderar mer och mer på om denna kurs är något som jag kommer orka lägga min energi på. Särskilt när jag tänker på att jag måste klara av den själv i tre månader. Med tanke på att jag inte fattar något med den lärare vi har tror jag heller inte jag klarar den själv.. Men vi får se.

GODNATTSOS




men tja

nu har jag packat väskan för fyra olika klädtillfällen. Ikväll blir det el partajos i erkans lya, även med övernattning. Imorgon börjar jag jobba 11 och åker sedan för att hälsa på min mamma och stannar där nere till söndag. Och hela mitt liv fram till dess ska jag få plats med i en liten väska. Jises.

Nu måste jag fixas innan jag kan gå till Åhléns.
PUZZIIIZZZZZZZ


räknar

Jahap. Nu har en till vecka gått snart. Shittos vad fort dom rullar. Imorgon är det fredag = party. Partyfredag.

Bara 10 boxningar innan vi åker. SHIT! jag gillar bättre att räkna träningen än veckorna. 10 veckor låter så lååångt. Men 10 måndagar låter ju aslite!! Snart drar vi el tjejoooos.

Nu ska jag sova. Imorgon är det månadsmöte 08.30 som gäller. Uppe före tuppen innebär det! GODNATT ALLAALLA






Livet utan kontakt med världen

.. ja det livet har jag fått prova på. Natten till idag sov jag hos tjejen som, tror det eller ej, klarar av att leva utan tvkanaler och utan internet!!

Och hur klarade vi det? Kika film på datorn och sjöng singstar på tvn. Men tro inte att denna tjej ska leva såhär länge, då går hon under stackarn...

Idag efter träningen kom en liten Annzor hem till mig och lagade mat. GOTTGOTTGOTT! Min tredje ensamma vecka här hemma nu, och jag märker att jag inte kan mata mig själv ordentligt. Är det något som är tråkigt är det att laga mat till sig själv. Blir mest flingor, nudlar, flingor, blodpudding och sånt.

Nu ska jag sova så jag är pigg till morgondagen med praktik. 10-17. Sen blir det dans! GNATT


trasiga pass

Idag hittade jag på ett trasigt pass i min väska. Det var ju inte så skoj. Fixade nytt i Juni. Jag med mina stirrögon. Alla som kollat på mitt pass har dragit upp sina mungipor när dom kollat på min bild. Tillochmed min mamma, då är det illa.

Men iallafall, nu måste jag gå till el polisos och fixa ännu ett nytt. Också måste jag ringa till thailand där vi bokat våra inrikesbiljetter för att säga att jag måste byta mitt passnummer. KUL VA?. typiskt.. Så nu är det bara att slipa på thailändskan..

Nej snart ska jag och träna med jennfisen. Boxingmåndag står på schemat. Sen fortfort hem och sen fortfort till Erkan i sandviken för en övernattning. DET VAR IALLAFALL KUL!


el pizza!

Har just klämt en hemgjord pizza och sitter nu och väntar på de ensama mammorna.

Har äntligen börjat blivit pigg från resan. Har legat inne sen i fredags nu. Sjukt!

Har ägnat dagarna åt att framkalla massa bilder så jag kan påbörja mina fotoalbum som jag ska sitta och bläddra i när jag är 84. I veckan ska jag köpa lite fina album på Åhléns för att fullborda allt.

Nej nu mammorna. TJIGN!


Resan visas med få bilder...


MMMH. YUMYUM.


VI TRÄFFADE BJÖRN GUSTAFSSON


KULKULKUL

Nu så är vi hemma. Hemma efter en helt sjukt kul, underbar resa med massa massa skratt och massa massa roligheter. SKITKUL!!!

Lätt plätt att vi åker igen. Helt klart. Det var värt allt. Okej ni hajar.

Sen kommer lite bilder från allt om jag orkar. Om inte annat på fejjan, där allt händer.

Nu ska jag klämma i mig lite frukost för att leva den tråkigare vardagen, utan hoffis. TJING

chockis

Hemkommen från en jobbdag! Sitter framför idol, såklart.

Tror jag ska trampa mot hemköp och köpa mig en marabou mjölkchoklas. KING.

Imorgon kommer vi har så damn fun. IIIIIH!

Sen måste jag packa. Ingen aning vad jag ska ha på mig imorgon. Får ut en sväng på stan innan vi far imorgon. PEPP.

TJIN..G

men nurå torsdag

Idag var dagen vi alla väntat på. Idol, Gävle. Var den så mycket att hänga i vår gran? Nej. Såg bara något känt ansikte, and no more. Och nej Erika, jag deltog inte...

Dock missade jag idol på tvn, för ikväll var jag på mode kick-off på Åhléns. Det var nice. Käka Kycklingklämma och lyssnade om lite olika kollektioner. Sen fick jag klä på Sanna lite kläder, som en liten docka.

Nu ska jag sova. Imorgon är det tvättid kl 07.00, sen pracke 10.00. SEN HEM OCH PACKA LIKSOM!!!!! så jävla taggad. Helt sjukt. Jag och cilla ska ha kalaskul i våran hytt. Eller nej förresten. Vi ska ha kalaskul med de andra gänget som också åker också. Och vi kommer inte spendera vår tid i hytten. Vi ska ha fest ändå tills vi kommer hem på fredagkväll, nästan...

GODNATT DÄRFÖR!


FIFTY FIFTY!

TAGGA KRYSSNING PÅ TORSDAG DÅ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG OCH CILLSONO I EN HYTT MED MASSA ANDRA SKÖNINGAR (BL.A ERKOOOT) YEEEEEEEEEEEEES

ses då hoffan, igen. du och jag....

vår lilla matta!

På samurajparty hemma hos Nattsen i lördags hade Mattan lite problem med sin klocka och tiden skulle ställas in.
Mathilda: Hur mycket är klockan?
Johanna: nitton noll fyra (19:04)...
Mathilda:...men ååh säg på svenska!!
Johanna: ööö, jaa 4 minuter över 7 ?
Mathilda: okeej!
Och Mathilda ställde in sin tid på klockan... Lilla pluppen då.





HIT ME

SÅ JÄVLA TYPSIKT ATT VÄNNER ALLTID BÖRJAR NÄR JAG SKA GÅ OCH TRÄNA.......

vilket oflyt. dålig planering. inte bra. apdåligt.

Måste slänga på mig lite kläder nu för att möta fisen on the road. Sen ska jag slå henne. Hela kvällen. Tills mina händer skakar. Som vanligt.

vavarejasa

Igår hade jag kalaskul! Tacos, lekar, dans, prat, dans, dans, dans, donken.
Hu bra låter det inte?
Skitbra.


Nu ska jag försöka dra mig upp ur soffan.
Blir duschen sen på dirpen till Jennfis för att käka varma mackor och kika Ensam mamma söker.

TJARÅ


12e seppis

Jobb 11-16 today, sen blir det fort mot Nattsi som ska hålla i kalas idag. Som jag är taggad. Det här har jag laddat upp för i flera veckor, månader, ja nästan år.. Nästan.

Nu ska väskan packas och håret torkas, sen blir det jobbelijobb. Mamma och hundarna sa precis hejdå och åkte igen. Hade en helmysig heldag igår med lilla mamsi.



snarkande hund

trött dag? MJA.

vaknade upp i nattapattas säng och hade endast en tanke i mitt huvud. VILL INTE, VILL INTE, VILL INTE!! I-N-T-E.

men jag trotsade mig själv och steg upp och åt min banan påväg mot bussen.

Har två dogs brevid mig. En som snarkar värre än en riktig man. Men det gör inget. Ska hoppa ner i sängen snart. Min mami har kommit hem idag också. Hon åker iväg igen på lördag förmiddag tror jag. Men nu är hon hemma! Sen får hon åka och se om han som behöver det. Nu bara väntar vi på att allt ska bli bra. För det blir det, det vet jag!

Nu sängen. PUSS




Min måndagskväll med slag

Nu är vi äntligen hemma efter en härlig kväll med slag och skratt. Armarna är helt slut så jag kan knappt skriva på mina små tangenter, men det går. Helt klart måndagsgörat i 12 veckor frammåt! Imorgon blir det step/styrka, som vi längtar ;)

Har just tryckt en banan och ska snart kika på Roast på Berns sen duschelidusch. YES.

Och taggad till lördag är jag också. Då vår allas lillnattapatta äntligen får visa sina dansdojjor ute på golvet. Tänk vad tiden går fort, trodde aldrig hon skulle fylla. Men nu äntligen. Imorgon kommer hon nog sitta instängd i sin lägenhet och klunka folköl...

Nu tv. Pussis.



oh a oh a e

Har varit på Willys med Jennfisen för att fylla alla tomrum. Så nu har jag fått mat i min mage och kylen är full med mat för denna vecka. Full med lättlagad mat så jag slipper storkoka.

Om 50 minuter drar vi på boxning. Som vi är taggade. Ja nu jäklar alltså.

Nej nu ska jag vila ögat i fem minuter sen börja gräva fram träningsprylarna som dammat allt för länge. TJING.

tänkertänkertänker

Idag jobbelijobb. Försöker göra dagarna så bra och sysselsatta som möjligt för att slippa tänka för mycket på allt dumma. Så att jobba var bara skönt idag. Sen är det två skoldagar att se fram emot, och träning imorgonkväll med Jennfisen, äntligen! Hårt ska vi köra, tills vi stupar.

Mamma kommer att stanna kvar i minst en vecka till så det kommer vara tomt hus ett tag till. Tänker på min lilla mamma också som alltid är så duktig och stark. Pusspusspuss. Och såklart tänker på den som behöver det mestmestmest av alla.

Nu ska jag faktiskt äta upp min varma macka.

PUSS!






en svår och jobbig grej

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Vet inte vad jag vill. Just nu känns det bara...bdfögösldf... Orkar just nu bara sitta och sitta, framför tvn i min urtvättade gula morgonrock med min uppätna frukost framför ögonen. Får se om jag mot kvällen umgås med lille Jennfisen m.m eller inte.

Och mina små tankebanor går till den personen som behöver det mest just nu..

kolla ett rätt barn

sitter hemma hos mig själv och väntar och väntar och väntar. När man är med Erika gör man oftast inget annat än just väntar. Snart blir det el busso till sandviken för att trycka en pizza, sen drar vi till vår lilla kurvos.

Hur gör man när barn är rädda i singular? Blir det ett rätt barn? Eller ett rädd barn. Eller en rädd barn?

Kan inte barn vara rädda???? Måste man döpa om dom till unge för att prata svenska korrekt?

Nu har jag för mycket i mitt huvud. Ska skynda på Erkot. Slå na med piska och skrika KOMIGENRÅÅ.

som en sån där, vahetere vahetere... SURROGAT!


mina steg och jag

Jag och Erika ha börjat på en tävling kan man väl säga. Liv eller död. Mätthet eller hunger. Värme eller kyla. Kärlek eller hat. Vi har införskaffat oss en varsin stegräknare och steken räknas för fullt. Dock regnar det i Gävle, jag vill inte gå i regn. Hur är det i Färnbo troo? Hoppas djävulen kissar där!!

Men jag ska ta dig måntro!

Imorgon ska vi hem till mig och makeupa oss och klä oss. Sen tar vi el brummos mot Sandviken för att åka till Kurvis!! Kul. Kurvan har lovat chips. I like it! Men först blir det pizza på Erikas golv... ? Men hon har ju trots allt ett diskställ!

GODNATT DÅ KÄRA FOLK



torsdag, whuut?

Kom nyss hem från en el promenados. Och hände det nå kul på min promenad? Njae, jag gick om en cyklist och lite annat smått, men inget värre än det.

Idag är det onsdag. AAAAH!! oj, hoooh. Skrämmande. Trodde det var typ, måndag. Imorgon kan man säga "imorgon är det fredag".. Så coolt.

Idag har jag fått lite jobbtider. Bl.a för näst sista helgen i november. Alltså då det bara är två veckor kvar tills vi åker till värmen. Hur sickt? Jag vet att tiden kommer springa dit och jag kommer tänka att tänka; jahap, lets work. Sen kommer de två veckorna springa förbi mig och då tänker jag; jahap, lets move to Thailand. . .

Godnatt önskar jag och min friterade räka


jag älskar att vara i skolan

De få skoldagarna som vi går är faktiskt riktigt härliga, tycker jag. Roliga lektioner och roliga människor runt en, är det inte helt o-t-r-o-l-i-g-t ?

Idag hade vi samhällskunskap med baronen. Fick lite ord som skulle letas på som handlade om brott och straff från förr...
Jag själv smart som ett nötskal - Men alltså, jag hittar ingenting om fästingar. Det kommer bara upp en massa  om djuren ju!
Baronen - ..... fästNingar....
Jag - jahaaaahaa heeeeheeeeh..... med ett N alltså..
Beviset på att jag läser som en kråka, eller kanske en fästing..

Nu ska jag bre på en finncrisp, eller kanske ett hundkex som jag lärt mig av erkan? Imorgon har vi praktik och vi laddar för massa bygg. Har hört det ryktas om att erkan ska svälja köttbullar imorgon, själv håller jag mig till firren. Larre. Mums.

nattapatta in school, som förresten startat UF igen med kurvis eftersom hon älskade det... HIEHIE









RSS 2.0