vill, vill inte, vill

Ikväll blir det sista lördagen med sista partykvällen. Vi drar oss till Korner med resten av folket och har en grym kväll. Nu har vi bara några få ynka dagar kvar här på ön. Känns förjävligt. Känns skönt. Känns så mycket att jag itne vet vad jag tycker egentligen. Jag börjar längta mer hem men vill ändå inte bort härifrån vårat lilla paradis..
Nej nu mat. HEJS

hur kul?


Jag ligger ensam hemma och har gjort det några timmar nu. Inte så fun. Tänkte ha en soldag idag som gick mindre bra. Jag fick tydligen solsting (?!?!?!?!??) efter tre hela månader i bara sol. Läskigt iallafall. Min syn och hörsel försvann och jag vart yr och mådde illa. Tur att Limpan är så påläst som han är och gav mig order. In i duschen. Drick Cola. Ät mat. Av med solglasögonen. Åk hem till lägenheten. YES SIR! Och efter maten var jag bra igen. Men åkte hem ändå.

Men innan jag åkte hem fick jag skjuts (har ju inga moppar längre....) av Linus till min studenklänning som håller på att bli klar. Den såg lite rolig ut nu, men blir nog great när den är klarre. Om två dagar är den klar, hoppas jag.

Nu ligger jag och väntar på att girlsen ska komma hem från stranden, fina och bruna som cookies. BYEBYE

I'v been in Bangkok

Hemma från en helg i Bangkok. Med denna tripp hade vi ett mål; att shoppa. Nådde vi målet? MJA. JAA. HAA. Väskan som redan var full vart ännu mer full. Om en vecka åker vi hem och jag hoppas vi alla får hem det vi vill. Men vi gjorde lite annat också, t.ex. åt, mat, god mat, efterlängtad mat, MCDONALDS! Inte helt fel. Och Burger King. Och Pizza Hut, och Subway. hehehehe. En kväll gick vi på Bio. Percy Jackson. Riktigt bra film. Se den. Promise. Det var vi och typ 7 thailändare till som såg den. Innan bion började skulle alla ställa sig upp för att dom visade en filmsnutt på kungen och spelade fin musik. Dom verkligen ser upp till honom här i Thailand. Kungen är som deras gud.

Annars vet jag itne vad jag ska säga mer om resan. Den var riktigt bra iallafall. Boendet var GREAT! En lägenhet bodde vi. Två sovrum, två badrum med badkar, ett kök och ca 5 minuter till shoppingen. En lyckad helg helt enkelt!

Taggad

WÖÖHÖÖÖÖ!

Jag är taggad!!! Till såå mycket.

Till att åka buss 17 timmar.
Till att shoppa upp alla mina pengar på lördag och söndag.
Till att jag just nu befinner mig på bästa platsen jag varit på i mitt liv.
Till att jag har fixat sminktid på Make Up Store till balen !!!
Till att jag snart kommer hem och får träffa alla jag saknar !

Min väska som är färdigpackad till Bangis. Den ska fyllas, men inte för mycket...


Goodbye my lover.. goodbye my motorbike.


Idag har vi lämnat våra kära moppar tillbaka. Blir troligtvis inge mer moppe för oss nu mer. För imorogn åker vi till.... BANGKOK! Om ni har missat det. Sen har vi bara en vecka kvar när vi kommer hem från det. SJUKT!

Idag har jag varit till skräddaren för att lämna in min studentklänning som jag tror kommer bli kanoners makaroners den 11e Juni 2010.

Ikväll kör vi på en balkongmiddag igen. Dom går alltid hem. Och mat för 35 bath känns rätt lockande. Ca 7 kr.

korv med stuvadpasta

Lite svensk feeling kan man faktiskt få här. Min halvätna stuvade pasta från igår. Liite gott!

Nu sitter vi iallafall i skolan. Det brukar ju låta så faktiskt, antingen sitter jag i skolan eller så ligger jag i min säng. Är iallafall nästan klar nu med den där sista (tror jag) uppgiften. Känns riktigt great faktiskt. Senare blir det stranden för att få på sig lite färsk sol.

Idag flyttar Linus in i en lägenhet i samma hus som oss. Så nu är vi alltså vi tre, Danne, Annelie och Linus i samma hus. Låter ju kalasbra det! Frågan är hur roligt det kommer vara att lämna det där om två veckor. Jag gissar på inte bra... Men nu har vi våra "semesterveckor" kvar. Så vi njuter på. TJING!


smaskigt

Sitter hemma nu och kikar på televisionen och smaskar lite snask. Dock inte de snask som visas på bilden ovanför, men jag och Mattan planerar att även det ska hända. Någon dag. Ett ben iallafall.

Idag har vi tagit ut pengar inför Bangkok eftersom vi åker dit om två dagar. Så nu har vi cash, vi är rik! När man är i Thailand så känner man sig rik varje dag. Tråkigt att komma hem till Sverige igen och få sanningen framför sig på direkten... HEH. Men taggad är vi till Bangis iallafall. GRYMT!

Imorgon blir det uppe med tuppen för att gå till skolan och göra det sista arbetet för vår tid här nere. Sen är det semester tills vi åker hem. Sjukt det låter, men sant. Åker hem. Nej nu borsta gaddarna. GONATT

Moppen och vi

Idag fick vi åka med vår kära moppe till verkstaden eftersom vi igår upptäckte punka. Men nu är pärlan fixad för ca 30 kr och vi känner oss hela igen. Hur ska vi klara oss utan moppe hemma i Sverige? Svaret är enkelt. Vi får köpa oss en varsin och glida runt på. Jag skiter i mitt körkort, vad är det liksom?

Vet ni vad det är dags för nu? Stuvade makaronisar med korvis. Dreggel, dreggel. Ha det bäst. Ät massor med semlor till mig.

Och dom snygga hjälmarna sitter alltid på vårat kloka huvud !




att packa en väska

Idag är visst en innedag här hemma. Vi vaknade vid 12 och sen dess har vi städat och kollat igenom alla kläder som ska hem/slängas/skänkas. Min väska väger i nuläget ca 15 kg. Den får väga 20. Jag ska till Bangkok på fredag. Hur ska det här gå ihop? VAVAVA?

Kasta, spara, lämna, hem?

Balklänning

Idag har vi varit hos skräddaren för att kika på våra klänningar. Och jag är helnöjd. Riktigt riktigt nöjd. Ville knappt klä av mig den när vi skulle gå vidare. Känns bra!


den bästa platsen

..är stranden. En av dom iallafall. Här kommer lite härliga strandbilder från olika dagar den senaste tiden. Bara för att skapa lite värme till er hemma också. Tänk på oss så lovar jag er att ni mår lite bättre... kanske.

 

 

 

 

 


Är det så här det känns att va lycklig


Nyduschad sitter jag i handduk efter en härlig dag på stranden. Idag åkte vi in till Saladan för att prova och kolla på balklänningarna men det vi fick höra var; Solly, not today. Tomorrow. Så det var bara att vända. Imorgon ska vi alltså få se dom, om dom nu kan hålla den tiden.

Idag är det iallafall Alla Hjärtans Dag. Hur firar vi den här nere? Genom att gå ut och käka, som vi gör precis alla andra dagar på den här ön. Men det är mysigt på sitt sätt.

Nu måste jag lägga på ett kol och hinna göra mig redo. GOODBYE

filmkväll

Heeej.

Nu sitter vi och kikar på massa Thailandbilder från början av våran tid här nere. Tiden har gått så himla fort och vi har mycket mycket minnen här ifrån. Jack Johnsson spelar på bra i bakgrunden också.

Imorse efter den härliga frukosten drog jag, Mathilda, Denise, Maj-Britt och Linus till en strand lite längre bort som är mer öde. En riktigt härlig dag i solen. Ikväll har vi varit samlad alla igen + Danne och Annelie och suttit på vår balkong och ätit mat. Mathilda och Denise gjorde godaste skagenröran som vi åt till baugetter. Sen vart det en filmkväll här hemma. Kärlekskomedi, brukar oftast gå hem, och lika idag.

Imorogn ska vi dra med Annelie på lite frulle, vår sista frukost dag på Lanta Garden Hill, sen kommer Mathias mamma tillbaka från Phi Phi så då får dom börja äta där igen istället. Men har varit grymt skönt och gott att ha det över helgen. Tummen upp för det!

 



plaska


Sawadeeka.

Ligger i bädden nu och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket så vi kan åka in till Saladan för att betala en del på balklänningarna. Sen får vi möta upp Linus och Annelie så blir det food time.

Idag lyckades jag plugga med tre olika grejer hemma på morgonen innan jag for iväg till stranden. Där fick vi säga hejdå till Mathias och Perra som skulle med båten till Phi Phi idag. Och Mathias bankkort ordnade sig idag också, tur det. Och tur att det aldrig hänt för oss att det har blivit taget, skulle ju inte vara kalaskul precis.

Ikväll ska vi nog förbi Focus en sväng och kika på fireshow tävling, 20.000 bath står på spel. Sen imorgon blir det förmodligen en tripp med mopparna på ön för en liten utflykt. Great de. PÖSS

bankkort borta


Godmorgon!

Fick en fin start på dagen idag. Tog mopparna till Lanta Garden Hill och tröck i oss lite frulle. Nu ligger Densan brevid mig och sover igen. Mathilda är med Mathias i Saladan och försöker fixa tillbaka Mathias bankkort som automaten tog igår.

Nu ska jag åka och lämna av Perrsson till Mathias sen ska jag och Mattan åka med moppen och lämna den på service. So see you later. HEJDÅ!

dirre



Ligger hemma i sängen och bara degar med en mage full med chirre och dirre. Gott det. Imorgon är det hotellfrukost som gäller, lite taggat? MJA. Mathias mamma är också jär på ön men åker bort över helgen, så då får vi ta över deras hotellfrukost.

Imorgon åker Mathias och Perra från ön. Alla bara lämnar oss hela tiden. Då drar dom iallafall till PhiPhi igen sen back to kalla Sweden.

Idag har vi även bokat Bangkok. Eller, vi har bokat hemresan. Men om allt går som vi vill åker vi dit på fredag nästa vecka och kommer hem på måndagen. Kommer bli great det. Sen när vi kommer hem till Koh Lanta igen så har vi bara en vecka kvar här på ön. Pratade med mamsen idag i telefon och hon har börjat planera min hemkomst, precis som jag.

Nej nu ska jag drömma om morgondagens frukost. Annat de än att äta på en youghurt som vi ätit i snart tre månader på ett golv i vår lägenhet. HEJS!

skoldag


Sitter i skolan och har nästan blivit klar med en uppgift som jag har skjutit på alldeles för länge. Men snart är den klar och det känns gryymt skönt! Snart ska vi ner och käka lurre, sen blir det att dega på stranden.

Igår åkte Mika och Malin hem. Tråkigt. Har varit riktigt riktigt kul att ha dom här, men tiden gick fort så igår fick vi vinka av dom. Men vi ses ju snart igen, om bara några ynka veckor.

Lite hemkänsla börjar faktiskt krypa in i mig nu. Min hjärna och jag försöker förbereda oss på det här och det börjar gå frammåt, trots att jag inte vill åka hem. Men problemet är fortfarande väskan, jag förstår inte hur vi ska få hem det vi vill. Blir att spara hälften på plats känns det som..

Men nu ska jag skriva ut min balklänning så jag har något att visa skräddaren. TJING!

update från koh lanta

Jag vet, ni är trötta på att läsa om nudelburken. Iallafall du Evve, men nu får du bli glader :)

Vi ligger hemma och läser igenom lite pluggrejer som ska göras. Inte långt kvar nu innan vi ska börja dra oss hemmåt till kalla sverige, så därför vill vi bli klara med så mycket som möjligt innan dess så vi kan få lite semester sista veckan iallafall.

Mycket har hänt och jag kommer inte ens ihåg hälften. Igår kom vi hem från PhiPhi där vi har varit i några dagar. Grymt kul! Malin och Mikaela är här hos oss men åker vidare till Phuket imorgon.. Perra och Mathias kom förra veckan, så vi är ett litet gäng här nu på ön.

Vi planerar vår lilla Bangkoktripp som ska bli av nästa vecka tror vi. KUNG DE.

Praktiken är över som vi hade på lilla svenska skolan och den gick riktigt bra. Kul att prova på något annat än vad man är van vid.

Det var lite snabba drag över tiden här nere. Om ca 20 dagar kommer vi hem igen. Tråkigt för oss, kul för er. HEHE.

Men nu ska jag plugga lite. HA DET BÄST ALLA HEMMA SOM JAG BÖRJAR SAKNA EFTER EN LÅNG TID. SNART SES VI HEMMA! nästan lite spännande och nervöst faktiskt, heheh.


RSS 2.0