helg på ankan

Igår var det vinmys som slutade med utgång. Riktigt kul kväll med skadade ben, blindgång hem, somnade uppochner i Morgans säng med fötter i byrålådan. Imorse mådde jag inte marsipantårta men dagen har varit bra ändå. Jag och Johan har hunnit till Vinmonopolet och köpt lite vin och ikväll blir det TACOKVÄLL med Moggis och Johan. Linnea hon ska ut på julbord hon, den lyckogrisen. Och nu blir det filmmys i soffan med Ylva sovandes brevid mig. HA DE


hej torsdag

Igår gick jag och la mig kl ett. Och vad händer? Jo när jag ligger nedkyrpen i sängen kommer jag på att jag för flera dagar sedan bokade in mig på ett pass kl SJU. Jag var alldeles för lat för att gå ner i köket (eftersom internet bara funkar där) för att boka av passet, så imorse drog jag mig själv upp ur sängen 6.15. BRA JOBBAT, känner jag..

Så nu har jag ju varit vaken ett tag. Sitter och väntar på att IKEA-bussen ska börja rulla sina hjul, men det är inte förns om en timme. Sen blir det jobb ikväll 15-23. Hoppas alla rånare håller sig borta. I lördagsmorse kl 10, samtidigt som jag jobbade, vart ett annat Deli rånat som ligger 5 min bort från oss... Not so f to the unny.


partysvenske

HA HA HA.
PARTYSVENSKER; GO HOME. Något som norskarna gillar att dra för oss svenskar. Tillochmed en låt har skrivits som heter partysvenske och spelas på radion som jag lyssnar på nu. HAHAHA. Det roliga är att den passar så underbart bra in. Och att dom sjunger om Deli De Luca gör det hela mycket roligare eftersom att det är där jag jobbar. Känner sig lite träffad....

"Jag är inte sjuk, jag är partysvensk"






önskelista 2010

Jag har kommit riktigt långt på min önskelista till jul som annars brukar komma efter lite tjat och annat av familj, men i år har jag lyckats! Därför ska jag maila över den nu på en gång så familjen hinner köpa allt... HE-HE. Och min fina familj kanske vill skicka sina listor också så jag kan börja med min julhandel här i oslostaden? Tack på förhand.

För om en månad är det JULAFTON. Huuuur sjukt?! Men jag längtar. På onsdag får jag och Linnea ta våran första choklad ur våra fina kalendrar. Och imorgon kommer hon äntligen hem. Min käre sambo, hur ska jag klara mig efter jul, ensam, alene, alone.

NovemberOslo. Gröna träd och solen i ögonen, nu ut och sola lite.




ha de tvjävel

Jahap, då har tvn dött här borta då. Hjärtat i rummet så att säga. BOOOM. DÖÖD. Meeeen, vi har fått en radio till köket och som jag längtat! En kille från tuppen har blivit utkastad efter inte ha betalat hyran så nu har vi fått massaaa filmer, t.ex. alla vänner avsnitt och mer för han inte fick med det hem. Och massa MAAAT. Meen, synd om honom. Ja det var väl det som händer här borta just nu då. Nu ska jag koka mig lite gröt för jag är hungrig. Sen ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och träna, tvätta och kanske IKEA lite. Hihihihi.

HEJDA

grööööt

Här sitter jag och väntar på att jag ska börja. Jobba 13-17. FYRA TIMMAR? Hej, klä på sig jobbkläder. Ha de, byta om gå hem igen. Meeen har hunnit med bra saker. Gått en promenad, pantat vår pant som gav oss hela 23,50. Och nu ska jag koka min dagliga dos av gröt. Sen tänkte jag även städa här hemma så Lennisen blir glader när hon kommer tillbaka till Storgata 34C. Jag saknar henne, min lille lennelus.


ett ensamt oschlo

GODMOROGN VÄRLDEN. VILKEN UNDERBAR DAG.

hehehe. Här sitter jag alene i Oslo för första gången. Lennisen är hemma i Sandviken (och jag är jätteavis), men ankan finns ju alltid kvar så helt själv är jag inte. Och hon kommer ju faktiskt tillbaka till torsdag igen, hiiihi.

Dagarna rullar på iallafall med jobb och annat skoj. Har t.ex köpt mig mitt träningskort nu som är sjukt dyrt om jag jämför med vad jag betalde hemma. + att man måste binda sig i 12 månader, + att man måste betala ev förstagångsavgift för att ens kunna bli medlem. Norge gör mitt bankkort till eko.

Neeee nu saknar jag alla hemma och lääängtar verkligen till jul när jag kommer hem. Och nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film. HÖR HEJ HA DE.





say whuuut

Näää det här är för bra för att vara sant. Internet på rummet igen! Vad har hänt här borta? Fast när jag säger internet på rummet menar jag en enda plats i rummet, i hallen, på en byrå. GOGOGO!

Idag har jag hunnit med mycket fast klockan bara är halv11. Jag och Lenne var på pass imorse kl 7 sen gick vi hem och åt en mysfrukost. Vinkade precis hejdå till henne som trippade till jobb, själv börjar jag om en timme. Och vi har precis insett att vi inte är lediga tillsammans EN enda dag innan jul när vi åker hem. Aldrig nöjd i detta norgelandet. Har man inte jobb går man under, har man jobb men inte är ledig på bra dagar går man under. Tyyyp. Nee nu ska jag och mina träningsverkiga ben resa oss upp och tagga lite jobb. HA DE.


upp mä tummen

Vi har blivit bönhörda! Eller iallafall jag. Idag är en speciell dag. En dag då internet har nått rum nummer 3204 vilket inte händer allt för ofta på Storgata 34C. SÅ HAPPY. Idag är jag ledig igen, ensam. Lennis jobbar på. Jag spenderar min dag med tvätt, INTERNET PÅ RUMMET och senare step/core. Mumsi. Men nu ska jag nog lämna mitt rum ett tag för att äta lite fiskbullar och makaroner. HÖR HÄJ.




hey you!

Efter att ha varit i Sverige, Skövde, Storgatan 34 i tre dagar kom jag tillbaka till kära ankan med världens hemlängtat (till sverige hemmet) och var beredd på att vända med väskan på en gång.... nästan. Men mina dagar i Sverige var bäst. Bäst, bäst och bäst. Vi hann med stan, fika, kika Erkots jobb, mysa, filma,baka pepparkakor, utgång(som var förjäkla kul), TACOS(!!!), SUSHI(!!!!) och massa mer mys. Den där Erkan kan ju det där med att vara extraordinär. Bara en månad kvar innan jag befinner mig på svensk mark igen och det känns som ett hoppa-i-soffan-jippi.

Men nu tillbaka till det vanliga oslo. Har hunnit jobba två dagar av två. Idag är jag ledig och ska iväg till Sats med två Linneor för att ääääntligen träna lite. Känns liksom helt ok. HÖÖÖRS HÄJ.









nakna människor

Ååååh vad jag har det bra här borta. Tråkigt bara att vi tre snart blir två. Har iallafall haft en bra helg med ankanfolket. I fredags var det mys vid aker brygge med kaffe/öl och i lördags gjorde vi alla (förutom lille lenne som jobbade) en tripp till frogneparken och fikade kaffe och kaka och kollade på alla nakna statyer. RIKTIGT MYSIS.
På kvällen bjöd Kerstin äntligen på den efterlängtade tacosen vilket vart succé! Meeen imorgon är det min tur att bjuda födelsedagsbarnen på middag, eftersom jag inte kommer att kunna fira den storda dagen tillsammans med twins...

Och nu är ankan helt tyst för att sover, vilket jag borde göra med eftersom jag slutade 23 idag och börjar 9 imorgon. KLEM KLEM.



h-e-j

Igår drog Linnea med mig och Kerstin på smyginvigning på hennes nya jobb, DesignTorget. Där fick vi dricka lite bubbeldricka och mingla med folket. Åååh våran lille Lenne är så duktig och vi är så stolta. YOU GO GIRL...

Vi har kommit på att vi har sån tur vi med det mesta ändå. Vi åkte hit med ingenting, i-n-g-e-n-t-i-n-g, och är kvar två månader senare med jobb, boende och har haft två månader som varit bäst, inte bäst alltid, men ofta. Så att åka till Norge var faktiskt det bästa vi kunnat göra den 6e september 2010, och jag ångrar det inte en sekund, s-e-k-u-n-d. Ni fattar.

härmed visas den finaste bilden som finns på mig och mina tvillingar från storgata 34C.


7 dagar kvar

Om en vecka precis åker jag till Skövde och kramas med min val Erkan och jag lääängtar sååå. Hiehiehie.

 


RSS 2.0