sista april i gävle

Tummen, alltid tummen. Tummen står upp idag för kvällen. Ska dra mit hem mot Emma ikväll. Där blir det en mer lugnare kväll tror jag, eller så inte. Jobba ska vi alla göra imorgon iallafall. Och mitt vin får allt följa med denna kväll. Kommer bli greeeat. PÖSS


blodigt allvar

Här hemma går det vilt till ikväll. Erkan och jag sitter och mölar popcorn och fejsbokar lite granna, skitgott de. Imorgon blir det jobbelijobb för fjärde gången den här veckan vilket är känon. Uppsala vart pruppsala = no besök där. Börjar ångra mig lite rå, men livet rullar ändå. TUR DE.

p.s. bilden är bara lite blåbär/lime dryck. d.s


E:et

Magen proppad med stuvade makaroner och körv. Skitbra de.

Idag är det jag som står för tvätten i hemmet. Skitsnäll ja. 11 maskiner ska jag tvätta. Dålig tvättjej.

Snart ska jag och Erkan min inneboende ta bilen mot sandvikus för att fixa lite så vi får ut våra kära balbiljetter imorgon. Sen blir det pluuuuuugg för hela slanten. Fan vad bra vi är.


hååårbollar!


Mitt kylskåp battlar med erkans dator. Det är ju skitbra det! Att dom funnit varandra.

Nu ska jag natta mig själv efter att ha varit duktig och pluggat nästan hela kvällen. Kingkingkign.

Imorogn blir det workwork istället för schuul för mig och erkot. Faktiskt ser de ut så hela veckan lång. Känns ju bra för plånkisen det.

Nej GONATT.




back


och så vart helgen över. I say whuuut? Men jo det brukar ju gå snabbt när man har roligt. Och eftersiom vi har haft det skiiiroligt är det ju inte så konstigt att tiden rann iväg..

Men nu back on track igen med vardagen. Snart träffar jag på Erkot som har varit min vapendragare sen i torsdags. Nu är jag helt plötsligt helt lonely och det känns förjäävligt utan att han den glädjespridande människa vid min sida. Helgen var iallafall kungkungkuuuung och speciellt fredags, von sörtuttes hem var kung med alla goa smhp-are. GREAT!






drick

Lite skönt med en så taggad klass or what? Kvällen är spikad lyckad iallafall.

Gillar även Jossans sista ord i klassrummet; Äh nu drar jag hem och tar en drink...

Nu ska jag vänta på Erika som ska skriva prov sen drar vi hem och fixar och donar sen köööör vi.

Ikväll kör vi på AIDAS. Attention, Interest, Desire, Action och avslutar med satisfaction. Iallafall enligt Logistik A lektionen...

flyttar


nu har jag nog packat klart min lilla väska som innehåller allt möjligt.. Ska spendera min hela helg hemma hos Valen vilket jag ser fram emot grymt mycket. Som att komma iväg på semester ungefär!

Sjuuukt taggad till hela helgen är jag också. Känns riktigt skönt. Nu vill jag ha fredagkväll fort för min klass är så braa tycker jag. Kingkingking!

Nej nu ska jag nog försöka ta mig hem till Erkan och se om hon är lika taggad som jag. Men det tvivlar jag ikke på.

TJATJATJA


tjatjajta


Ibland kan man tro att bara för att någon inte sitter vid datorn på en eller flera dagar har dött. Men så behöver det inte oftast vara. Men det brukar Erika Valen Wahlén tro om mig. Men jag lever som en fisk i ett hav, om inte bättre ändå alltså.

Ska kila ner på stan nu och leta efter något att trä på min kropp imorgon när det är dags för studentparrrrtie. Taggad till fest? MJAAA. Hela (nästan) klassen samlad sen utisgång. Kan ju inte bli bättre. Jo, om stockholmstjejerna kunde ha stannat hemma och röjt. Men det blir på lördag det! HIIIIHi


städdag i Lytters rum

Hemma efter 4 timmar jobb. Skönt de för jag är tiredtiredtired.

Men nu ska jag städa mitt rum. Skitkul att städa juu! Heheeee. Man vet aldrig vad man kan hitta på i sina egna små gömmor. Det här kommer nog ta ett tag så tjing då.


lördagmorgon är jag här

Frulle med sig själv en lördagsmorgon är lika roligt som att Erika Valen var sjuk igår. Skiitkul!

Ska ju jobba idag ja. Skitbra det! Efter jobb ska jag träffa min mami och kolla på bilar som vi ska köpa. Eller vi ska bara ha en, hehee.

Ikväll blir det mysiskväll på bergsgatan 106 iallafall. Skönt med en lugn helg faktiskt. Fast att jag längtar tills nästa vecka. Kommer bli great det där ju.

En sak är skön idag iallafall. Vädret är inte det vackraste. Så får de gärna vara när jag jobbar. Fint kan det vara när jag har tid. HEJ


Ingen användning för dem här idag i alle fall.

hej harry

Nu ska vi snart trippa ner till åhléns jag och erkan. Sen blir det lite food på Harrys och en öl eller två med sköna åhlénsare. Undertiden jag väntar på erkan tuggar jag tuggummi. Skitkul deju!

Nej nu kurrar magen el mucho, trippen börjar NU!

tuggummibeviset


morning

Sitter och käkar frulle jag. Godaste målet på heela dagen. Älskar frukostar! Klä på mig lite kläder ska jag göra sen ska jag skynda iväg och tanka bilen, sen blir det skola hela dagen lång!

Ser fram emot Nattis och Kurvis fika på eftermiddagen. Kaka och saft på dagen är bra för magen.

Nu ska jag packa skolväskan och bege mig. TJO



hooost

Kom precis hem från sandviken där jag har haft en mysiskväll med tjejer hemma hos Nattsen. Jag gillart! Nu tänkte jag att jag skulle gå lägga mig, jag och hostan. Helt sjukt vad det klias i halsen. Imorgon är en ny dag. Efter skolan blir det afterwork med härliga åhlénsare. Det gillas.

GODNATTSI

coola tjejer




måla måla

Här sitter jag i mitt klassrum och målar naglarna medan min klass har matte C. Själv är jag to smart för Matte C, skulle man ju kunna säga.

Efter skolan ska jag hem till Nattsen och plugga Logistikprov. Det är ju skitbra de!

Nu ska jag fortsätta att sitta på en lektion jag inte har. Svinkul.

nattsen och jag

jag och natta just nu i hennes soffa. roliga med varsin dator i knät + fejjan. Mycket plugg idag hörde jag. MJAA.

två tjejer i en säng

Kvällen är kung. Popcorn med dipp framför nosen. Jag och Erika ligger i varsin ände i sängen med varsin dator och är laddad för lite patientsduell. Heheheh.

HEJDÅRÅ

run bitch, run.

Ni skulle ha sett mig igår. Jag, Frida Lytter, sprang hem från mig ända ner på stan i mina nya klackisar. Jag sprang och sprang och sprang. Jag trodde seriöst ett tag att jag skulle ramla ihop. Okej att de tinte är långt till stan från mig, men nu är det mig jag pratar om. Varför sprang jag då? Jo jag hade glömt ta ut pengar innan bussen gick.

Jag vart iallafall imponerad av mig själv. Jag visste inte att jag kunde springa, speciellt inte i klackskor. Men det var nästan lite bekvämt. Kanske ska börja dra på mig dom och ut på ett springpass. Hm, inte dålig idé.

Iallafall hann jag med allting och kom till Sannson i tid. Nu blir det snart godnatt hemma i min stuga. GNATT.

Hit kom jag tillslut!

klockan tickar

Idag träffade jag min gamla lärare sen högstadiet. Har inte sett henne sen sista dagen i 9an. Det får mig att få panik över att tre år kan gå så fort. HJÄLP.

För snart är det studenten som är här. Undra vad jag gör tre år efter den. Hmmm.




solen skiner

Att gurgla varmt saltvatten kanske inte är det bästa sättet att starta dagen. Men damn vad jag har ont i min hals.

Nu ska jag iallafall traska ut i det fina vädret för att traska mig vidare till jobb. Efter jobb ska jag gå en långis promenad i solen har jag tänkt. Tummarna upp för det.

Nu ska jag gå och stänga av Jack Johnson som spelar i mina öron. Sen måste jag kila. TJING



kalas

Home sweet home.

Hemma efter mysiskväll hemma hos Sanna. Maten var kanon, för att inte tala om efterrätten. MUMS! Men nu är jag hemma. De andra börjar väl röra sig mot krogen nu antar jag. Kanoners för dom!

Skönt ändå att vara hemma eftersom att jag jobbar imorgon, + att jag börjar känna mig sjuker. Det är inte så jippi.

Nu ska jag städa och leta reda på mitt kort så jag kommer in på min arbetsplats imorgon. Det är spårlös försvunnet just nu i denna röra. Damn.

födelsedagsbarnet med sin lilla cupcake som inte gör sig rätt på bilden. Hiiiih!


morningmorning

Drar till jobbe nuja. Jo visst sörru.

Ikväll ska jag hem till Sannsson och äta gratismat. De är ju skitbra de. Heheheheh. Ett paket kanske hon får också om hon är ritkigt snäll. Men då ska maten vara god också.



fredagsmys

 

Hej och hå. har nyss kommit hem från Amanda där jag har spenderat hela min kväll med massa härliga tjejer. En lugn fredag helt enkelt. Skön-t. Nu har jag pysslat med min tavla, vilket är grymt svårt eftersom jag inte vet vilka kort som ska upp.

Imorgon ska jag jobba 10-17 sen drar jag mig mot Sanna på kvällningen eftersom tjejen har fyllt 20 bast today. Inte illa pinkat!

pyssel pyssel...

TJA

TJA.
Här sitter jag ensam hemma hos familjen Peters. Hoppas dom kommer hem snart för det här är tråkigt..
Idag har jag varit en sväng på stan med Jennfis. Handlat träningskläder som jag tänkte börja använda nästa vecka. Skitbra de ju!
Ikväll blir det iallafall mysiskväll med lite tjejer.
Nu tror jag dom kommer hem. YES! Hejs.

scary

Kom just hem från Erkan där jag har spenderat hela min kväll. Tror ni jag hatar att köra i mörker lite mycket eller? MJA. Vågar ju knappt kolla i speglarna, vilket inte känns så safe om man är ute och kör. Heeeeh.

Nu äre patientsduellen som gäller här hemma i min säng. Kul ju!

tummen då

Nu är jag redo för en jobbdag! 6 timmar sen drar jag mig mot el sandvikos för att umgås. hiiiihi.


GODMORGON

Har precis vaknat av ett telefonsamtal som sa mig att det blir jobb idag. Sköönt. På riktigt. Måste ju börja samla in money inför resan i vinter. HIHIHIII.

Så idag blir det work, sen mot kvällningen vet jag inte vad jag gör. Det är ju lov så jag får väl leva lite tänkte jag.


sommarplan

Då var resa till sommaren bokad idag också dåå. Lite skönt! Åka med lilla familyn och fira mamsen som fyller år. Ett firande i värmen är ett bra firande känner jag. Kommer bli en härlig vecka.


jag gillare

Igår var det draag med resten av tjejerna hemma hos Sandra. Galet kul hade jag det. Vi drog oss mot Lobby där kvällen fortsatte i samma stil. Efterpartie med Rat on the run och pizza sen sova vid 5. BRA!




KÖR

Ikväll kööör vi på igen. Kommer bli great känner jag, är så taggad! Ska glida in mot sandviken snart sen är det väl bara att ladda antar jag. Nu måste jag packa väskan sen springa ner till min skjuts. GÖTT!



Det är sant, det är de som är så fantastiskt!


Idag mår vi inte prima ballerina iallafall. Firade Loffi igår som har fyllt hela 20 år. Stor tjej nu. HIIIH.

Nu sitter jag med min tandborste och ska snart åka ner mot Kenta där hela familjen ska fira påsken. Mysigt. Nu är vi taggade till söndag då vi ska visa vad Lobby går för. Kommer bli great ju!

Nu ska jag packa min väska. BYE


hello pictures

Idag kom korten hem i min brevlåda. Så mycket roligare att kolla på "riktiga" kort.

KVINNAN!

På lördagkväll ska jag förmodligen äntligen få se min käre vän som varit borta från mitt liv allt för länge nu. Pratar såklart om den där Anna Söderberg som bara försvann!

Som jag längtar efter denna kvinna. SJUKT!!!

Men på lördagkväll ska jag alltså få rastas än en gång. Var ju över ett halvår sedan nuju. Kommer bli great.

Och snart är det min tur med den där mössan. Vart tar åren vägen?!?!


RSS 2.0