den bästa filmen i mitt liv

idag har jag varit på bästa bion evvaaaah. inception. känon.

ska nog sova nuja. ledig imorgon ja. som alla andra dagar i mitt liv, tyyyyp. men åker nog in till mattan och köper en triss. bra plan för dagen.

PÖSS

höst öst st t

hej hej hej hemskt mycket hej.

sitter och ser allt bra som händer i mitt liv framöver.. jag ser och jag ser. ska ju faktiskt kanske åka och hälsa på malin imorgon, i sandviken där jag aldrig är ändå..... bio på kvällen får ju inte glömmas, inception. öööhm, ööööhm. Jobb söndag till onsdag för en arbetslös tjej är ju alltid lika roligt!

ja där fick jag allt samlat. YES! nu ska jag mysa med mina nya höstskor och sen ska jag kanske gå och köpa mig ett nytt träningskort där jag inte satt min fot på ca 10 månader. HIHIEHEHEHIEHIEHEHIEHIE.


åååh vad jag saknar..

...mina flip flop!!! varför lämnade jag er kvar på flygplatsen i thailandet? Jag saknar er nå grymt..

bild från en spårad phiphi natt, kuuuuuung.


så jävla

loggade precis in på fc:n (????) började nästan grina. det var ju skitkul. Kom precis på att jag tagit studenten och har lite smått panik. men det skiter man väl i??? Taggar till helgen istället som kommer med stormsteg. hihihhii.

pöss


gonatt

Kul dag på jobbet. Fick titta på när kunden i kassan plockar ut sina löständer och lägger dom i handen och säger; TIITTAAA!! HEHEAHAH

.. jag som är livrädd för löständer.

WHY MEEEEE???

RSS 2.0