blääää

Tjing, igeeen. Jag har supertråkigt fortfarande. Något som är bra är att Kurvan är lite på G iallafall :) Jag måste gå och bortsa mina gaddar, kleta på maskara, slänga soporna, spruta parfym och lyssna på mer musik nu. Jag har kommit på att inte en kotte hittar till mig. Och dom kommer säkert i flera omgångar. Vilket låter som att jag måste gå och möta folk i omgångar? Förstår ni vad jobbig? Jag orkar ju inte gå?? Jag kanske kan höra med någon granne, dom kanske har en rullstor/rullator att låna ut till mig...



Här har vi en stjärna! I like. Very mucho!

disko-diska

Sitter hemma och är superutråkad men har ändå tusen saker att göra. Smink, kläder, hår + lite annat smått och gott. Om jag känner mina friends rätt kommer dom komma om typ, hunda år.

När jag berättade för mamma att jag skulle ha hit lite tjejer på lite FF-party vart hon lättad. "Bra, lägenheten brukar vara så fint städad efter dom gångerna!" det var det jag fick till svar. Och mamma, va glad att du får se lägenheten dagen efter och inte under kvällen.... MAHAHA. Nej nu skojade jag. Tänk att mamma har fått turen att få en så bra och välskött unge som jag är... Heeh.

Förresen kanske min andra mamma kommer förbi en sväng idag. Min andra mamma är Annsen. Hon är vuxen, hon tar hand om mig, hon matar mig, hon ser till att jag mår bra, hon skrattar åt mig (inte med, tyvärr), hon är bra på att prata, hon kan köra bil, hon kan laga mat och massa mer saker som en mamma kan göra!!

Nu ska jag gå och diskodiska (lyssna på musik, dansa, sjunga och diska samtidigt) sen ska jag måla mina naglar genomskinliga (?).. Hejdå tjejer.. och killar, kanske?




Tidig uppstigning lördagmorgon

Imorse ringde min väckarklocka 06.00! Förstår ni vilken besvikelse på en lördag? Men jag var nästan uppe på en gång. Kokade te åt mig själv (okej annsen kokade) och försökte piggna till någorlunda. Sen var det ut på äventyro på gällde, heheeee. Anna har idag varit en sväng i stockholmo, hoppas hon har haft det bra. Och förresten har Bellsan och vart där, hoppas hon hade det lika bra hon med :)

Nu sitter jag nyduschad och lyssnar på musico som gör så man får lite partajokänsla i bodyn så att säga. Ikväll blir nog en trevlig kväll med tjejer av alla slag. Ingen är den andra lik, faktiskt. Och tur är väl det! För vilken mix man får alltså!! HÖ.

Nej nu ska jag gå och kika vilka kläder som ska få turen att visas ikväll. Tänk att en garderob kan vara så full utan ett enda plagg som lockar? Vad är det bra för?

Hej då med er!
:)

xoxo

Hej alla glada (sura, och ni någonstans mitt i mellan)!
Nu sitter jag här i fridas soffa, vist har dom ett hemtrevligt hem allti. Nu vart ni lite förvånad kanske, å helt helt rätt :D De är inte frida som skriver! (xo xo mohahah) Men lugn bara lugn.. ja vet exakt va hon gjort idag :D

Först åkte hon till skolan, tråkig dag som vanligt,en glad och bra nyhet dock- TJEJFEST på gång! Hon gnällde nyss över nå prov å uppgifter att lämna in, stackarrrrsss friiida !

Sen åkte hon hem och slappade en stund, hoppade sedan in i superkärran me Anna å drog till systemet..Fy,

Gasade vidare hem till anna på mat  (dock åt hon inget för hon går på någon töntig diet) men hon tyckte det var trevligt me hennes lilla familj/släkt.

Som ni kanskeförstår avslutas kvällen här i soffan efter lite mat, nötter och väldigt stora intag loka. satt FINT!
Vi har bara myst till lite tv å roligt sexprat, varför e de alltid så kul att prata om? man blir som helt fast! Vill veta allt och lite till. Men inet klagar jag : )

Nu ska jag hoppa ner i sängen brevid min lilla ängel frida :) Hoppas ni får en rolig klassfest ni som går i hennes klass å ni andra får ha en GRYM helg utan ..dom:D

Sov så gott, kom ihåg att inte bli älg när ni duschar i morgonbitti, bli bara ren ; )  hahaha(alltid lika roligt) /xoxo skvallertjejen

säg åt mig

Varför är jag så dum för? PLUGGA FÖR FAAAN FRIDA LYTTER!!!!
Jag skulle behöva ha någon hård otrevlig människa som skriker det på mig varje gång jag ska plugga. Jag tänker att "det löser sig".. Aha visst! Första lektionen imorgon = redovisning. Sen efter lunch prov. Kan jag något av det här? Nej.

Så nu gott golk har jag inga alternativ. Inge plugg = DÖDEN.. den ni!

måste plugga

UFpratet idag gick mycket bättre än förväntat. Vi fixade det, JIPPII.

Nu sitter jag och kikar på Samantha och har precis kommit hem från spinningen. Jises vad jobbigt. Jises vad skönt. Sen avslutate jag och Jennifer kvällen med att stå på det "vanliga" stället och prata i ca 30 minuter i kylan. Heeeeeeeh.

Nu måste jag plugga plugga plugga eftersom imorgon är det historiaprov och jag har inte läst på något än, dåligt gjort av mig! I helgen ser det ut att kanske bli lite ferreperre. Vi får se vart vindarna tar mig. GODNATT!

pluggeliplugg

Skoldagen gick bra idag. Nu har vi tränat lite och hoppas att det går bra imorgon. Men tyvärr UFkompisar, några 5000 kr tror jag inte det blir, haha. Imorgon börjar engelska kl 8 sen är det dags för UFprat 9.15.

Idag har jag och mor min varit och kört. Gud vad kul det är. Jag vill bara köra mer mer mer!! Nu har jag och isen blivit vänner och jag längtar till Juli 2009 för då blir jag gammal. HIHIHIHI, så att säga.

Nu ska jag borsta mina tänder sen ska jag gå till sängen och hoppas jag kan sova. PUSS

Kanoners

Godmorgon!

Skönt med sovmorgon mitt i veckan. Sitter just nu på mammas work. Ska slänga i mig lite food sen tar jag bussen till skolan och då är det dags för lite hard work work. Måste hitta på min historiabok som är försvunnen, annars blir det inte roligt inför fredagens prov...
Ikväll blir det antingen träning eller övningskörning. Vi får se vad som händer!

TJING!


27 januari

Idag fyller Annsen 20 år. GRATTIIIIS!!! :D



Jag har idag varit hem till tjejen och ätit tårta och lämnat över presenter :) Pratat lite inför partajet som äger rum nästa helg, det är vi taggad inför! Imorgon har vi studiedag vilket brukar betyda ledighet mitt i veckan. Men icke. Jag ska upp och åka iväg till skolan. Vilket jag inte alls är så sugen på som ni antagligen förstår. Men vad gör man inte för, hm, ja för vem egentligen?
Jag börjar förresten bli sjuk igen. Som alla andra också är. Förkylning är en enda stor cirkel som smittas och smittas till jorden dör ut. Snart är min tid kommen.

Nej nu ska jag träna lite UF-prat (eller så inte) sen ska jag krypa ner i sängen och mysa under täcket med mig själv (det där lät...) TJING!


snygging är nu stooor!




måndagsträning

Sitter ooch latar mig i soffan just nu. Lika trött som en skölpadda som ligger på rygg och har försökt ta sig upp i 45 timmar är jag också. Men om ca en timme är det dags för boxing. Sen ska jag hem fort och sova hela natten lång. Skoljobben orkar jag inte med så jag skiter i dom. Sådann är jag, idag.

Har precis blivit finito med Annsens födelsedagspresent. Nu ska den bara slås in :) Imorgon åker jag och Cillit dit för att gratta vår lilla söta tjugoåring.

Nu ska jag måla naglarna på min högra hand eftersom jag somnade efter att ha målat den vänstra igår natt. Sov över gjorde jag imorse så jag kunde inte göra det då heller. Hatar att sova över när det blir stress. Nej godnatt och hej då. Ha en trevlig fortsättning på denna måndag.


tänk vad bra det var när man var en liten plutt!


söndagshumör

Seg dag med zero motivation till något i huvud taget. Pissväder, pissöndag, piss piss. Försökte ta tag i skoljobben, men det går inte, verkligen inte. Jag försöker men allt som blir är att jag blir på dåligt humör och jag tänkter att jag skiter i skiten. Jag dör ju knappast av det. Men sen inser jag att om jag skiter i skolarbeterna så skiter sig allt. Problemos!

Ska gå ut och röra lite på mig. Har inte tränat eller promenerat sen i tisdags, så det känns som att på något vettigt sett måste man avsluta denna vecka. Lite dystert inlägg bjöd jag på här, men det är så det känns just nu. Dystert. Jag hoppas att Erika gör så jag får en bra start imorgon på den nya veckan. Det hänger på dig nu girlie ;) Ladda upp en rolig historia eller två så ses vi imorgon. Samma place som vanligt :)

TJINGPING!

skoljobb

Filmen igår var sådär, sällskapet var good iallafall! Och tur var väl det :) Filmen var bra på sitt sätt, men slutet var ingen höjdare. Nu ska jag inte tala om slutet för er som vill se den så ni kan lugna ner er nu..

Efter fikmen väntade jag på Erikas buss i ca 50 minuter sen gick jag hem och sov på en gång. Det kallar jag skönt mina damer och herrar.

Idag ville jag övningsköra men det är världens snöstorm ute så jag tror vi skippar det. Sitter nu hemma och får så hemskt dåligt samvete över skolan så jag antar att jag måste sätta mig ner och plugga. Jag hatar det, hatar hatar hatar. Det känns som att skola och plugg gör mitt liv så extreeeemt tråååkiiiiigt just nu. BLÄ. Jag vill ha sommarlov.




MAMMUT

Idag har jag och mammsen varit ner på stan och kikat och käkat. Träffade på sötis Anna som var på jakt efter cowboykläder inför den 7e. Då är det 40års partaj (20+20) för två girls. En av dom är Annsen som fyller på tisdag, ahhhh. Ikväll blir det movie som ska kikas. Film är bäst på bio så att säga. Blir bio med Isabelle och Erko, Mammut. Så nu får vi hoppas den är bra !


Bioflickor

Namnsdagsfirande från mig

Grattis till namnet tjejen!


rockbjörnen

Dagen igår spenderades som sagt i Stockholm med team Löfvenmark. Och en sak är ju säker, Stockholm har inte kommi underfund med att vägskyltar är bra för trafikanter som vill hitta dit dom vill. Men lugn bara lugn, vi hittade tillslut, dock inte riktigt dit vi skulle men nästan. Fick perfekt parkeringsplats vid Cirkus. Dagen spenderades på stan och hem följde två skor, t-shirt och väst med hem. På stan såg vi, hör och häpna, Chris Brown. Fast jag tror alla som läser här redan vet om det, men jag säger det en gång till. Chris Brown. Han hade livvakter som var lika bred som jag är lång. Maffigt säger jag bara.

På kvällen var det alltså dags för Rockbjörnen. Mycket kända ansikten dök upp. Spännande att se dom i verklighet. Då vet man att dom är verkliga. Annars är det lätt att tro att dom är påhitt, typ. Nej men kvällen var absolut värd sin tid! Och vi kom hem utan skador vilket också är ett + i kanten.


Jennfisen på buss påväg in till stan

jag och Jennifer äter god maaad

team Löfvenmark

födelsedag, prat, längtan

Idag fyller Nicholen som sagt 18 år. Och jag kunde inte komma på kalaset. Men jag ska ordna upp det med lite egenfirande och egentid senare i veckorna :) Hoppas på att hon har en trevlig kväll. "Av tårta du tappat aptiten, ta´t lugnt med spriten" (på grov norrländska helst)

Idag efter praktiken fick jag hoppa upp på mode och jobba lite, härligt, klirr klirr. Efter jobbet gick jag hem och väntade på Annsen som kom och plockade upp mig för en fika på Waynes. Sen har vi åkt gävle runt för kik och prat. Mysig kväll med en lättpratad Anna. Det är så skönt att prata i en bil har jag kommit på. Man sitter brevid varandra och bara pratar på och tiden går. Musik har vi lyssnat på och sjungit med. I like. Att umgås med denna tjej är som att äta smutron en varm sommardag, helt underbart bra!

Nu ska jag sova för imorgon är det dags att bila ner mot Stockholmo med systrarna Löfvenmark :) Vilken trevlig dag vi ska få!! Jag längtar så det är nog dags att sova så dagen kommer fortare. GODNATT!


lars W

Hejsan svejsan.


Jag sitter som vanligt i min soffa och degar. Sitter och lyssnar på lite livemusik med Lars Winnerbäck. Mamma pratar i telefonen och skrattar med Kristin. Hej Kristin! Den filuren kommer hem imorgon. Hem från Linköping. Som för övrigt också är Lars stad. Nu hälsade hon också. Jag hälsar tillbaka till dig. För att du, Kristin, ska känna dig bekväm med detta inägg lägger jag till lite specialeffekter *vinkar* hehe du förstår nog, hoppas jag, annars blir jag arg :( *stampar med foten i golvet*...

Okej om två timmar börjar träningen för denna kväll. Jag ska nog ut på en promme först men får inte tag på Jennfisen så ikväl blir det nog själv. Imorgon är det praktik för första gången på en onsdag. Den onsdagen blir nog som dom flesta andra måndgar/tisdagar. Spännande alltså. Så nu ska jag traska vidare i snön. Förs lägg in lite new musico in the telefon. BYE


sliten

Just hemkommen från träning. Shitpommes vad Göran gör så man tar fram all kraft man har kvar efter en hård måndag. Nu kanske ni tänker "Gör han?" Och ja, det gör Göran. heeee.

Sitter nu och kikar idrottsgalan, något som gjorde så annsolito nästan trillade ur soffan. Jag känner mig inte så trygg i denna situation faktiskt. Jag kände iallafall igen ett namn.

Mammsen- Hoppas Susanna Kallur får det !(ett pris då)
Frida- Jaa jag med, verkligen!.. (tänker för mig själv vilka tusan dom andra är, finns dom ens?)

Jag är helt okunnig när det gäller sport. Fotboll med liten boll med hål ? Tennis med orange gummiboll? Golf med pungskydd eller varför inte Innebandy med rockring? Det ser alla lika konstigt ut för mig. Jag är mer en sån människa som gillar mysiga hemmakvällar och skogspromenader. Lyssna på moxart och dricka grönt söndagste är min specialite. Om jag hade varit änka hade min man dött av att ha blivit påkörd av en lastbil medans han lyssnade på fågelmusik i sin freestyle..


080119

Monday today. Oh what a day. Day day...

Praktik idag. Hur trött som helst är jag idag. Kom hem och satt mig framför tvn. Ska snart käka mat, sen funderar jag på en promenad innan boxingen som inte börjar förns 20.00.

Imorgon har både jag och Erika bestämt oss för att börja tidigare så vi får sluta tidigare. Vilket blir skönöönt. Då har man lite mer tid på kvällen och gör vad man vill av. Om någon vecka har vi bestämt oss för att våran bio-efter-praktiken-kväll ska bli av. Men vet inte riktigt vad för filmer som går nuförtiden? Det ska iallafall bli härligt. Lite vardagslyx tackar man aldrig nej till! :)


filmdags

Snart kommer bästa Anna och hämtar upp mig. Sen blir det en sväng till affären för lite handling sen fimkik. Härligt slut på veckan! Sen blir det hem och sova för att vara laddad till en ny härlig vecka.


fundering

Nu är vädret grått och tråkigt. Ser ut som en tråkig höstdag utanför mitt fönster. Men tiden går fort som tusan. Snart är det sommar. Och på onsdag fyller Nicholen 18. Herregud vad tiden går! Det känns inte som det var länge sedan vi allihopa gick i 5an och levde livet med godis. Gick hem til Cillsono och åt tacochips med köttfärs och smält ost på. Det var grejer det.

Nu 6 år senare sitter jag och väntar på att gå till jobbet. Sitter och funderar på att körkort snart ska tas och försöker fundera ut framtiden med jobb studer och allt annat som hör till.

Ha en trevlig söndag och ta vara på dagarna som springer iväg med en nedrans fart!


Live music is best

Nu sitter jag och kikar p3 guldgalan. Har smaskat i mig chocco och brie. Ska snart slänga mig i sängen och vila mig inför morgondagen. Nu taggar jag torsdag då jag drar till stockholmo för att kika rockbjörnen med Jennfis + Nattis. Tar nog ledigt från skolan hela dagen så åker vi så vi hinner med lite kik och käk också. En riktigt bra dag kommer det bli! Det som är ett + i kanten är ju att höra Lykke Li sjunga. Oooh.

God fortsättning på denna lördag. Med vänliga hälsningar Frida Catarina Lytter Bergsgatan 106 Gefle.

wildkids

Ligger nu i soffan och kikar WildKids. Wihoo! Det var så länge sedan det var sist. Och barnen är så söta. Om jag var liten skulle jag ha sökt. Nu är jag nog för stor, damn!

P.S. Jag är 17 år...


morgonpromme

Pigg är jag idag. Trots att jag inte somnade förns 2tiden. Hade det trevligt hemma hos Jennfis iallafall. Och tillökning fick vi. Kom lite besökande folk och vi gjorde inget annat än slappade och var trötta.

Imorse vaknade jag ev en Egon som stod och lät. Eftersom kl var 8 och jag var pigg och han var promenadsugen vart det en sväng runt Boulognen. Sköönt. Nu står jag i köket med tandborste rätt i mun. Har precis ätit bacon och äggröra, mums! Snart ska jag börja bege mig ner mot staden för lite work work work. Ikväll blir det nog en lugn kväll. Tänkte jag skulle ringa Annfisen och se vad hon har för planer. Kanske ska hon spela fotboll hela helgen? Svaret får jag om jag ringer.

Nej nu ska jag borsta tänderna färdigt sen put on lite make up. TJING

mörkchoklad en fredag

sitter och chillar dark choklad hemma hos Jennfisen nu och kikar let´s dance. Imorgon är det jobb kl 11 så blir tidig hemgång ikväll.

Idag var det gym på idrotten. Sen så bastade jag och Kurvan vilket var hur skönt som helst. En finne och en halvfinne i en bastu, kan det bli bättre ? Nej skulle inte tro det. Efterskolan tog jag bussen till Gefle för jobb. Köpte tre tröjor till bra priser också. Yey!

Nej nu ska jag se vad kvällen leder till. Kommer det tillökning till vår lilla församling (min och Jennfis) ? Den som lever får se. TJING!

duschen talar

Nu är jag hemma. Hamnade framför tvn men ska ta mig in i duschen nu. Efter det ska jag lägga mig och kika på vänner tills jag somnar. Har fått problem med sömnen nu igen. Jag kan ligga och försöka sova i 2 timmar innan jag ger upp. Då sysselsätter jag mig med tex vänner eller annat skoj tills jag somnar. Imorgon ska nattsen få tillbaka sin vännerbox i utbyte mot andra säsongen. Så om du läser det här Nattsen, ta med andra imorgon så är du king!!

Nej nu ropar duschen på mig. "Fridaaaa kooooom, du är smuutsiiig"
GODNATT

nytt schema

Håller just nu på att laga mat. Fisk i ugn med broccoli och creme fraich med citron. YUM. 18.40 ska jag gå och möta Jennfisen. Hon ska på spinning och jag ska springa. Får se hur bra det går.

Idag fick vi nyy schema. Jippi. Fullt med lektoner ihop pressade 8-16.45. Det blir en fn vår det här... Historian gick prima idag iallafall. Sköönt! Däremot engelska fejknationella (förra årets) gick ju skit. Jag är kass på engelska. Jag förstår inte hur jag egentligen ska klara av att gå ut med ett G på engelskaB nu. Men jag hoppas att den lilla kunskapen jag har kan hjälpa mig.

Nej nu ska jag gå och äta maten. Tjing!


winnerbäck

Tänkte ju gå och sova. Det gick inte vidare bra. Såg att Lars Wnnerbäck var på tvn så jag måste bara kolla. Jag får tillbaka känslan av att se honom live, rysningar i hela kroppen. Ååh jag blir så glad :D Fast att jag såg dvdn senast för någon dag sedan kan jag kika meeeeer. Efter Lars blir det sova.

historiaplugg

Hejsan hej.
Sitter nu med historian i knät och försöker få in något i skallen. Går väl sådär. Jg har tänkt på att det enda som jag någonsin pluggar på hemma är historia. Inget annat ämne som man behöver plugga på. Det kanske låter lite egentligen men så känns det ju också som att man måste ta hem historia minst en gång i veckan för att hinna med resten.

Nu sitter jag i soffan och är sugen på något ätbart. Jag funderar på vad jag ska stoppa i min mun. Kanske min tandborste med lite tandkräm så jag är redo för sängen sen. Det lät som en bra idé! GODNATT

Här är en vinterbild på mig med Kentas gamla skidor från 80-talet. Skidorna och stavarna var lite för långa men framåt kom jag kan jag lova ;)

Illmående & bilåkning

Idag vaknade jag och gick upp som vanligt.´Åt frukost och började gör mig redo för skoldagen. Men så kom ett äckligt illmående och min kropp kändes helt knasig. Så jag lära lägga mig ner. Dagen har alltså spenderats hemma. Vaknade av att Nattsen ringde, som också var hemma p.g.a förkylning. Vårat UF behövde verkligen inte det här nu eftersom vi ska göra en presentation i 15 minuter på onsdag för en jury på tre pers.

Till en glad nyhet. Anna skickade idag medelande om att hon precis hade fått körkort. Så hon kom och plockade upp mig för en lite rundtur i Gävle. Åkte lite överallt. Hälsade på Annas söta gammelmormor :) Nu sitter jag hemma och mår bättre än imorse. Ska snart börja med maten som jag och mamma ska äta idag. Sen blir det historia plugg!

En nybliven bilförare :)

En avkopplad Frida. Temat var nervös..



Sedan åtke vi och köpte lite helgcandy till mig :)

festa med finne?

Goddag. Jag har precis slängt i mig mat för kvällen och väntar nu på att kl blir 19.10 så jag ska gå och möta Jennfisen för lite träning. Aeroboxgym står på schemat idag. Efter det blir det dusch + säng. Jag älskar min säng. Jag älskar att sova. Jag hatar att kliva upp kl 05.45 på morgonen.

Idag hängde jag och Erkis undan kläder som ska inköpas på fredag eftersom det då blir 50% på reapriset och sedan personalrabatt på det. Det gillar vi! Lite enkla vardagströjor för en billig peng, tummen upp!


Det här är väl den töntigaste reklamen som går på våra tvaparater. Som handlar om en finne. Så töntig så man skrattar åt den. Haha. Haha. Ha-ha.
Kille1
-Jag har en finne. (Oh no shit världen går under!!!!!)
Kille2-Men festen är ju om tre dagar!! (Ja finnar går ju inte att festa med???)
Kille1-Om jag ändå hade din hy... (önska sig kan man ju alltid göra)
Kille2-Det kan du få!!! (TAAACK)
Använda bara blablafinneblabla...

Däremot gillar jag den lilla söta apan som vill ha sina bananer ifred. Please don't eat my bananas.
Jag ska inte röra hans bananer nå mer.

magont och taggad

tjing.

Har precis käkat dundergod broccoligratäng med kassler. Mums. Det som inte är lika mums är att jag har världens magont. Får slänga mig ner i soffan och vila till 20.00. Då är det som sagt boxning som gäller. Efter den ska jag fort hem och sova ända tills 07.30 imorgon.

Pracken gick prima ballerina idag. På lunchen gick jag och min trogne kollega till Nattsen och hälsade på. Vi hann även möta på både Cillsono och Simone på vår lilla stadstripp. Snart ska jag nog gå ner en sväng på staden med mamma för promenad + uttag av pengar så jag kan fylla på träningskortet inför kvällen. Så det vart alltså inge släng i soffan..


Härlig morgon

Godmorgon!

Idag vaknade jag upp piggare än vanligt faktiskt. Skönt! Nu sitter jag redo i soffan men ska inte förns om ca 30 minuter. Det är så skönt när man är klar i tid för en gång skull. Morgonen började med en morgonpromenad med Jennifer. Det blåser väldigt mycket ute men det var skönt. Varmt är det ute också!

Så idag taggar vi första praktikdagen på länge. Dagen kommer nogr usa iväg, som vanligt. Nu ska jag kika på lite television sen är det dags för att går och möta Erksen. Hejda!


Eriko!



A lot like love

Sitter nu här i soffan och kikar på film, A lot like love. Har aldrig sett den förut så det passade ju bra såhär en söndagskväll. När den är slut ska jag hoppa ner i sängen och sova ut. Något roligt som jag och mamma upptäckte idag var att vi hade vunnit 1000 kr på postkodslotteriet. Det var väl en trevlig söndagssurprise? Så nu väntar vi bara på miljonen, sen så!

Tänkte härmed säga godnatt och sov gott ikväll. Imorgon är det en ny vecka som innebär nya tag. Speciellt för mig och Jennfisen. Nu taggar vi en härlig vår!!! GODNATT


Matshopping nr2

Har precis slängt i mig hemmagjord pyttipanna och ska alldeles snart trippa iväg till Willy´s för andra gången idag, för att shoppa loss matingridienser för kommande vecka. Jag har varit duktig och planerat hela veckan, så slipper mamma tänka på den saken iallafall :) Så en kvällspromenad innan tv och sovning blir det.

Imorogn är det praktik igen som drar igång. Snart får vi vara där hela tre dagar i veckan, vilket innebär mindre skoldagar. Som både är skönt och inte skönt, eftersom vi får så mycket mindre tid i skolan. Och den tiden är värdefull.

Nej nu ska jag traska iväg. Hejdå!

jag har lagat mat

Söndag idag. En härligt söndag har det varit hittils, hur nu det kan vara möjligt. Somnade hemma hos Jennifer igår efter massa godis och tvtittande. Vi klev upp ur sängen vid halv1 och sen kl 1 gick vi mot Willys för att shoppa lite food till Jennfisen. Imorgon taggar vi promme 06.30 & boxing 20.00!!!

Nu har jag just lagat matlåda tills imorgon. Lax med broccoli står på lunchschemat. Idag funderar jag på att antingen ligga och äta pepparkakor framför tvn, eller ut och försöka springa så jag kan träna upp min kondition så Sverreperre blir glad ;)


Jag och nattsono firar 2009. Hon kommer numera befinna sig i Gävle Mån-ons. WIHOOE

jag har bakat scones

Idag har jag bara legat och kollat på en massa Vänner och ätit en sen frukost. Jag har tillochmed bakat bröd. Vilket säkert lät jobbigt men bra gjort av mig. Men sanningen var att jag bakade scones, som tar ca 10 min så bli inte imponerad av mitt verk. Har kikat på Linas Kvällsbok alldeles nyss. Var ett bra tag sedan man såg den. Den var lika pinsam fortfarande. En sån jobbig film som man blir irriterad av att kolla på.

Snart ska jag hoppa in i duschen. Senare kommer Jennifer in till Gefle och vi ska laga mat. Får se om det blir en tripp till Jennifer nr2 sedan som befinner sig i Sandviken. Isf blir det lite partaj men inget är spikat. Jag tar timmarna som dom kommer helt enkelt!


en fin bild som jag kallar för "Slaget"

sol i sinne, brun inne / Rudolf

Sitter och drömplanerar sommaren 2009 lite. Jag och Nattsen sitter och bollar lite, inte IRL då alltså utan självklart msn. Den mest naturligaste viset att kommunicera nuförtiden. När man har "pratat" med någon är det oftast msn det gäller. OKej nu var det inte msn detta skulle handla om.

Sommarens planer. Förstå vad skönt att spara ihop alla sina pengar nu fram till skolan och sedan åka iväg halva/hela sommaren till ett annat land och bara vara hela sommaren. Jag skulle lätt kunna göra det är är mycket taggad just nu. Nu längtar jag efter sol och värme. Och Mathilda den fuskisen drar iväg på måndagnatt. Fatta man ju...


Basen och jag

Idag i skolan bytte vi grupp i Estetisk Verksamhet. Nu är det dags för oss att ha musik i några veckor framöver. Det var skitkul! Vi hade ställt in oss på en tråkig musikperiod men vi hade kalaskul, eller iallafall jag. Nu är det jag, Ida, Matilda, Isabelle och Jennifer som ska erövra musikvärlden. Vi är king. Jag har blivit döpt till Bas-Frida (det är jag som är basisten ;) ). Förra gruppen som hade haft samma låt som vi hade inte kunnat klara den på 8 veckor. Vi klarade av den (nästan felfritt) på en lektion. Där fick jag skryta också..


Let´s Dance

Nu är det Let´s Dance dags! Efter tvtittande ska jag iväg på promenad med Evve som var lite sugen. Jag tackar inte nej för lite sällskapswalk! Får se hur bra dansarna är på att dansa denna säsong. Brukar ju vara lite rangligt i början ;) Nej nu ska jag kika vidare på fredagens underhållning. Hejs.

jag har stekt lax

Nu sitter jag på samma ställe som inlägget nedan. I köket och äter. Det är då jag trivs som bäst. Fick faktiskt ihop en god fredagsmat som bestod av lax, broccoli och bönor. Jag är king på att laga mat till mig själv. Bowlingen gick som tänkt idag. Jag förlorade, rätt stort. Men lika glad för det är jag. Får vara glad åt Erikas skull eftersom hon tog hem segern.

Ikväll ska jag sitta framför tvn och äta popcorn. Imorgon kanske det blir partaj, har inte bestämt mig riktigt hundra ännu, som vanligt. Nu ska jag diska sen hamna i soffan och begrava mig där tills inatt när det är läggdags. Tjingo!

jag kokar ägg

Vad är det här? Här sitter jag pigg som en mört och kokar ägg. Bussen ska jag trippa iväg till om 45 minuter och jag är nästan helt klar. Idag är det fredag vilket innebär, jag har ingen aning. Vi får se vad kvällens planer blir. Kanske slutar med att jag sitter och häckar framför tv eller något annat.


slänger upp en meningslös skolbild med lite färg, det gillar jag. Färgen då alltså.

taggar bowling

Jag sitter just nu på samma plats som jag gjort i 4 timmar. Jag jobbar skolarbeten vilket är skönt att få undan. Jag har ätit pannkakor till middag idag. Min mamma är borta men hade lämnat en liten hög så jag inte svalt ihjäl. Spanks!

Nu sitter jag och diggar p3Star och försöker bli vän med min dator. Jag ska nog slänga mig framför tvn snart sen ska jag sova så jag blir pigg tills imorgon. Imorgon är detbowling som gäller på idrotten, jag suger. Men jag ska göra mitt bästa. Nu ska jag fortsätta här hemma. Tjing!


Förra året när vi bowla. Jag sög lika mycket då. Och Nattsen, du var visst king den gången!

Mina söta kompisar tyckte namnet passade bra för mig..

den bästa filmen på länge

Tjohej!

Har precis kommit hem från denna dag. Jag och mamma gick på bio idag, Australia. Och det ska jag säga er, det var den bästa filmen jag sett på flera år! Lätt en top 3 film. Och har du inte haft tanken på att gå på den tycker jag du ska ändra dina tankar och göra det fort som tusan! Om du både vill skratta, gråta, ha spänning och bli glad över att du slängde dina pengar på en biobiljett som var guld värd bokar biljett nu.

Okej, nu har jag pratat nog om denna ljuvliga film. Nu ska jag bara softa som en soffpotatis tills jag somnar. Imorgon är det en ny dag med nya tag som gäller. GODNATT


Drömkåken

Nu borde jag egenltigen ligga i sängen och sova. Men det är både svårt och inte roligt när man har varit fri från skolan i 20 dagar. Var ut på en vintrig promme ikväll. Jag tänkte klä på mig alla vinterkläder jag ägde men ångrade mig när mamma säger att det är -0,8 ute. Var det ett skämt? Vad hände med dom -17 som var för någon kväll sedan? :O Borta med vinden så att säga..

Nu sitter iallafall jag och mammsen och kikar på Drömkåken som visas på televisionen denna kväll. Jag har precis bjudit på egengjord Chailatte, tack ännu en gång Jennfisen för den underbara julklappen : ) Nej snart börjar filmen igen så jag ska dra mig tillbaka mot soffan. GODNATT


Här är Egon med sin stickade tröja en iskall vinterkväll : ) Trots tröjan frös han i kylan.

bye bye gran

Hola señorita!
Är inte riktigt hundra på vad som sades där men något i stil med Hej iallafall. Lite trevligt sisådär va?

Jag är iallafall hemma nu igen efter några dagars slöande in the wood. Men nu är jag tillbaka alltså. Lite mindre förkyld än innan jag åkte, men inte helt okej. Imorgon är det skola som gäller, jag är o-as-taggad. Men strunt samma, det måste ju göras.

Alldeles nyss tog jag farväl till julgranen iallafall, + julpynt. När jag ska börja det nya året vill jag göra det utan julpynt, julen är såå 2008 just nu. Jag satsar mer på 2009. Mitt enda löfte jag har kommit på ännu är att jag ska tänka mer på min ekonomi. Känner redan att jag har koll på läget. Kan vara för att jag inte har tillgång till pengarna eftersom jag inte fixat något nyss kontokort ännu. Det var det jag hade att säga för denna gång. Hej då!


Såhär ser våran julkran ut just nu. Som ett lik i en liksäck. Roligt om någon ser oss bära ut på den där mitt i natten.

jag åker iväg

Fortfarande dunderförkyld. Smaken är borta = inge kul att äta. Om ca en timme ska jag gå ner till stationen för att sedan sätta mig på ett tåg och åka bort, skönt att göra något lugnade sista dagarna. Ska åka ner till mammsen och Kenta över helgen. Så jag laddar upp för en lugn helg. På onsdag är det dags för skola, vilket jag verkligen inte sakarna ett enda dugg.

Nu ska jag packa. HEJS!


slänger upp en bild sen nyår när vi skickade upp den djurvänliga raketen i luften. En ballong med alla önskningar vi hade skrivit ner på en lapp inför 2009. Rolig idé av Ida :)

min fredag

Idag har jag vaknat av en förkylning. Tror att Nattsen kan vara en av bovarna i dett drama ;) Ont i halsen och snorig, yes! Cillit och jag har ätit på Java idag. Sen fikat på nya Waynes :) Efter fika och så med Cillsono ringde jag Evve och vi tog oss en mysig promenad i kvällen. Kom hem för en liten stund sedan. Nu ska jag lika med rinnande näsa och kika på Vänner :) Tjingtjong..


En Frida och en Cillit som fikar fika :)

E.T

Nu börjar visst E.T på tv4. Väldigt länge sedan jag såg den sist. Det jag kommer ihåg är att jag alltid som liten grinade till filmen varje gång jag såg den. Vi får se om grinkänslan kommer fram ikväll, jag skulle gissa på det då jag oftast gör det till filmer..

Så nu ska jag kika. HEJS

slö dag

Idag är en sån dag då man ska ligga sliten i en soffa och kika på tv medans man äter McDonalds mat som man har fått hemskjutsad till soffbordet. Så såg min dag ut, vilket var skönt. Kvällen igår var lyckad tycker jag. Sov hemma hos Nattsen och har bara degat dagen lång. Var tvungen att till bussen vilket var grymt jobbigt. Gå och kika till katterna och sedan gå hem. Nu sitter jag hemma och ska bara slappa. Kika på film sen på Vänner.

Bilder kommer nog lite senare. Jag brukar vara seg på sånt. PUSS


RSS 2.0