ballaballaballa

Idag har jag tvättat min dator för den såg föööörjäävlig ut stackarn. Inte lätt att vara vit inte. Så nu luktar den gott. Och är den glad, är jag glad.

Nu är jag taggad för morgondagen som kommer vara bäst. Med massa mysisar runt om mig kan inte dagen bli mer än lyckad. MIDSOMMAR I MIN HJÄRNA.



fatta maan juu

... Hoffis till p&l och jag är hemma och jobbar, jobbar, jobbar, jobbar... Och inte på vilken dag som helst dom spelar heller, på min födelsedag. Skulle jag ha haft en bättre födelsedag? Jag vill ocksååå åkaaaa :(

Nej snart är det jobb som gäller så dags att ordna lite. OCh efter jobb ska jag kanske iväg och träffa på den här puddingen här nere. Hon är ju skiiitsnygg hon!



torrboll

Här sitter jag och sitter. Äteren torr macka som smakar ingenting och väntar på att jag ska åka mot Karro, Mattan och Mikan för en heldag i solen. Mums!

sååå mjaaa hejedårå allla allla....

mystjejer på furuvik med måsarna


suck

Just nu hatar jag att jag har tagit studenten.... Allt vart så annorlunda helt plötsligt och nu har jag ingenting att se fram mot längre. Ellleeeeer? RESAN I JANUARI KANSKE?!?!?! WIHO!


saknar veckan

Riktig myysdag vart det idag. Hängt i boänge med snyggingar och känt på vår lediga tid. Mot kvällningen hängde vi lite med Antonio och Martino i vallelivallhov och kika sjuuk film, Reno 911.

Önskar att jag fick en andra vecka som var lika som förra veckan. det hade varit kungkungkung. Hittills har den här veckan känts så tom jämfört med hur vi levde för en vecka sen. Det var KUNG!


STUDENT

Studenten var så jäkla grym så jag vet inte hur någonting nånsin i mitt liv ska slå hela veckan och den dagen. Allt var perfekt men nu är allt slut. Känns konstigt på något vis, tomt..... Men nu börjar jag leva istället! som om jag inte gjorde det innan, heeeheeeeeee.

Nej nu slänger jag i mig en macka sen gasar jag mot sandviken för en mysisdag med mikan och mattan. GREAT!

pyss


tiden är inne

Nu hänger allt inför morgondagen på galgen och bara väntar på mig. Här hemma är det rena rama julaftonskänslan vilket gör att jag inte somnar i första taget. Roar mig med att lägga upp bilder på fejjan från den grymaste veckan jag någonsin varit med om, och som jag tror kommer slå alla mina kommande veckor här i livet..

Imorgon STUDENTEEEEN. Jag kan verkligen inte förstå hur eller varför jag ska ta den nu. Minns första dagen i jägarstugan jag. Den var ju igår. Elleeeer???





Studentvecka

Brännboll i måndags var så jävla KUNGKUNGKUNG!! Bästa starten på studentveckan helt klart.

Tisdag var lika med barrunda och det var ös, men hade varit grymt mycket härligare om man hade haft sina härlia SMHP:are med sig under kvällen som drog igång min, mattans och nattans sandviksröster..

Studentmiddag väntar och sen blir det el festos igen. Studenveckan hittills har varit grymt bra och jag tvivlar på att den spårar ur de rätta spåret innan fredag. NU KÖÖÖÖÖR VIIII.



SOMMAR

Mina mysisar och jag en dag på grönaaan

stöckhölm

En dag i stockholm med min klass och jag är sluuuut. Hemresan var kung med lekar som jag och Nadsen fixade. Känns bra att vi kommer underhålla varandra under flyget till thai i vinter. Heeeheeheee. Men jag har faktiskt hunnit med karuseller idag, och öl i solen, och träffat Lennisen och Therese också. MYYYS


jag vill ha mer sol

Stekinghett hemma hos Mattan idag. Vilken härlig day alltsååå. Ikväll har jag hunnit kika korp på de girlsen som var med, sen har jag träffat Annsen för en kvällsprommis, skön-t. Skönt att ha den kvinnan hemma!! för en vecka iallafall....

 

Nu ska jag sleepa. Imorogn äre jobb 12-18 som står på schemat. Sen blir det som vanligt sviken i viken staden!


älska frukost


Lite härligt vääder jaaaa!!

Idag är planen sandviken och dit åker jag NUUU. Ska svänga förbi och handla lite godsaker till frukost och köra mot Snärtan för att äta gott i solen. Vilken härlig dag duuu. HEJRÅÅ


kubbkväll

Och nästa vecka tar vi studenten. herre... gud..

Idag har vi visat vad vi går för när det gäller kubb hemma hos Mattan med tvillingar, jojjsen och mikan. Bollkontrollen fick jag väl med i något flingpaket också tydligen, men fick ett häärligt avslut på sista majdagen iallafall. Kuuung.

Nu ska jag sleepa så jag är piggelin imorgon då jag ska slappa. PÖSS



RSS 2.0