clas och jag

Idag var det invigning av nya Clas Ohlson butiken som jag jobbat på i två veckor nu. Riktigt skön och kul dag på jobbet. Två första timmarna lallade vi runt och sen fick vi frukost. GREAT! Kul att få vara i butiken och hjälpa kunder. Längtar tillbaka el mucho till mitt Åhléns som är kvar hemma i Gävle....

En ny kille har flyttat hit. Han har 4 stooora pärmar fulla med massa filmer så honom gillar vi!! heheheheeh.
Ne nu vill jag ha hem dem andra två från jobb..
HÖRS HÄJ


har fastnat kvar

WOOOOOOOOOOOOW. Har internet på rummet idag som funkar bra, inte illa inte illa.

Har precis suttit och spelat MS Röj i en timme men tänkte att det skulle vara vettigt att göra något annat.

Sååå Norge då hur går det för oss? Jag har jobbat på Clas snart i två veckor, sista dagen på fredag sen nytt jobb på måndag där jag blir kvar så länge jag vill, tror jag. Blir alltså kvar här i några månader eller ett år eller något liknande som det ser ut nuuu. Känns lite crazy för jag inte fattat något än men jag mår bra, i alla fall.

Nu el prommis sen hem och möta upp twinsis som är och jobbar nu och sen MAAAAAAAAT.

KLEM HEJ

öslö

oslo lever och jag lever, i oslo.

den här veckan har jag jobbat hela veckan och så blir det nästa vecka också, sen är jag arbetslööös. Skönt det ska bli, heheheheh. IKKE.

Kers och Lennis jobbar ikväll (KUUUL för dom!!!!) så jag är lite ensam såhär på kvällskvisten, inte så roligt. Imorgon ska jag på intervju och sen blir det veckans lördagsgodis och mys med lindström1 och lindström2.


PÖSSSHEJE

mysisar i sovrummet. Självklart drog man nitlotten och hamnade högst upp av alla...


mitt liv i Oslo

Ja nu sitter jag i Oslo. Trivs riktigt riktigt bra här. Vill inte hem och tänker heller inte åka hem, känns grejt! Twinsen är och fixar personbevis så vi alla får skattekort. Imorgon flyttar vi in till vårat lilla rum på svenska föreningen. Kommer bli grymt skönt med ett eget rum istället för att bo i en väska som vi gjort i några dagar nu. Jobbet börjar på måndag. Ska gå en kurs. Sen ska vi ut på vägarna och styra lite i trafiken. Crazy. Där blir vi kvar tills vi hittar något som känns bättre. Så det var lite om vad som händer i mitt liv nu. Jag gillare, helt klart! det bästa jag gjort på lääänge.

Något annat kul. Igår, 30 sekunder efter att vi klivit ut genom dörren mot gatan, ser vi ett känt ansikte. Anna Mollstetd kommer och går förbi oss. Huuur crazy? Mycket.´

KLEM

hihihihihi

Nu har jag nästan packat väskan klar för äventyr på obestämd tid. fem dagar? en vecka? två månader? Den som lever får se, som min käre väns vänsterarm (vare höger?) lyder (Erkoslavoisch). SPÄNNANDE!!!!

Nu ska jag åka till min madres jöbb för att skriva ut massa pappir. PÖSS HEJE.

vad gör vi?

Nääe vad gör jag kvar här? Har n-o-t-h-i-n-g som håller mig kvar här så jag tror jag åker. Typ nu. Typ söndag. Typ kanske måndag? OHYES.

Men först ska jag lägga mig i min säng och kolla Solsidan för det e bezt.

HÖÖRS HEEEJ.RSS 2.0