kungkungkung

HELG = KUNG!

Känns som att skolan börjar försvinna i våra liv nu? MJAAA. Ingen skola i veckan förutom ett litet pyttiprov imorgon på en halvtimme. Om en kvart tar jag studenten nästa vecka. CRAZY! 
heje lördag


och så har man lyckats hosta sig igenom hela morgonen nu också. skitkul de! Ska bara proppa i mig lite mediciner som apoteket har lovat till 100 prosse att jag ska bli frisk som en ärta av.

Nu sitter jag själv i stan eftersom mattan är och drar in lite cash. Själv och laddar inför kvällen som ska vara hemma hos anabanana olsson. Men först ska jag ut på den stora staden med nadsen och fixa lite tickets och strumpisar så kvällen bli heeeeel.

HEJE

 


rullar på


Kul med snor.... IKKE. Kul att jag skulle kunna dela med mig till en hel ark.. IKKE.

Ikväll har jag jobbat 18-22, och shiiiet vilket drag råå! Men mer drag blir det imorgon, hemma hos tessanpessan med tjejer och godsaker. Greaaat juuu. Riktig taggad iallafall, vilken känns kanon.

Kvällen igår var iallafall grym den med. Jag gillare. Tummen upp för det kör vi. Mindre tummen upp för mitt vaknande imorse; FRIIIDAAA, KLOCKAN ÄR TRE MINUTER I TVÅ???!!?!?!?. Tre minuter på oss att inte komma försent då alltså. Vi kan vi ,jag och min snärtis.

Nee nu ska jag och min nos gå och sova tillsammans. GNATT PÖSSoch så kom onsdag!


hörde att det var taggat idag? mjooo sörru.

just släng i oss lite hota mackor jag och nattisen, snart drar vi oss tillbaka mot sviken staden sen kör vi vaaa?

Idag har vi planerat vår studentvecka och den ser great ut, och snart är den här. Snart är den vår. Snart är vi arbetslösa och vad kul det ska bli!!!!!

HEJ
moneeey

Sista praktikdagen vart en timme, sen vart det jööbb till 19. Kanoners! Har också fått tider för sommaren, och Mattan kommer iallafall inte bli ensam om att jobba,jobba,jobba,jobba och joooobba. Men money till resan med Nattsen känns ju kanon det med!

Ikväll svängde vi förbi bollnäs en sväng, och att köra efter flera veckor var ju kingkingking, för nu är bilen hos oss, äntligen. Nu blir det sova för hela slanten. Imorgon en lektion sen kör vi väl på en lite utgång tycker jag. Kommer bli great jö.
vill

jag vill ha studenten nuuuu.

alla jobbiga arbeten avklarade vill jag också ha.

sen vill jag klara mitt prov imorgon.

sen vill jag köra i en bil snaaart.

sen vill jag byta land på onsdag för en vecka frammåt.

sen vill jag inte så mycket mer just nu.BAL

Hade en riktigt riktigt great kväll igår!! Helt sjukt vad kul det var. Förutom att bilen inte startade när vi skulle åka till jerntorget. Men allt fixar sig, alltid. Så det sket man väl i. Var ju balen vi ville åt.


balbalbalbalbal


TJA.

här sitter jag med sushi i magen och väntar på att klockan ska bli baldags. Kom precis hem från stan där allt blivit fixat inför kvälvälvälvällen. Såå grymt taggat nuju. Snart åker randig tröja av och balklänning på, sen är det bara att vässa klackarna för sen kör vi!!!


hej regn

HÖRS HEJ.

idag har jag haft en mysiskväll med en samling kvinnor hemma hos wijkan. Grillat, jag sa grillat, Mmmh vad gott med grillat, jag sa grillat. Gillart!

Lite taggade för baaaal imorgon, aahaaa! Jag står för drickat, Perris står för paraply och glas. Klingar fint de, sen är det bara tuta och köra. Kommer bli g-r-e-a-t.

Nu står måla naglarna och plugga på mitt nattschema. Känns ju skitbra dä!

HÖRS HEJ


är det fest ellä?

Nu ska jag snart hoppa upp från sängen och packa min lilla väska för att åka och möta Mattan Snärtan Peters innan kvällen kan köra igång. Blir hemma hos Malin som snart fyller old och sen ikväll så kör vi såklart på en Dr Alban kväll. Kommer blir greeeaaaat!
vill du ha lite tåårta?

Tårttävling i klassen idag. Jag gillar min klassis. Snart är den over. Trökigt. MEN LITE TAGGAT TILL STUDDEN DÅ?
lite.

imorgon så bokar vi en solig resa tycker jag. 28e maj låter ju bra. Nu ska jag snart sleepa lite. Imorgon ska jag heja på brön´a som sparkar på en boll sen ska jag mysa tacos hemma hos erkan.


not okeyTRÖTT. Har fått nå tröttfel som gör att jag är trött hela tiden. Till och med när jag sover. It's like nooot okey.

Ikväll ska jag ta gröna faran och fara mot min val. Valen som för övrigt gillar att prata snopp på jobbet. En dörrsnoppare är ju aldrig fel tydligen.. Åhléns kunder får nog lite roligare hos oss ändå tror jag.

Nu ska jag sova en svängsvängsväng.


MAJ

sitter och trycker i mig lite torrbolls müsli innan jobb. Ska bli kul att få träffa lilla Sanna och se hur pigg hon är. Förstår redan nu hur det ligger till efter läst hennes "Börja 9.50 du Frida" sms.. Heeeeeh. Så nu kööör vi på en bra jobbdag. Den kommer bli great känner jag på mig. Jag gillar verkligen Åhlle alltså!

RSS 2.0