Film

Kväller är det nu. Just käkat massvis med popcorn och kikat på efterlyst med mamsen. Trött i kroppen och knoppen sen träning idag. Först en sväng på bandet, sen vart det core med Jennifer och Stina. Jag var helt slut efter coren idag! Men det är fint det. Nu ska jag kolla på en av dom roligaste filmerna jag sett i hela mitt liv. En sån där film som man aldrig tröttnar på utan kan kolla på den om och om igen och skratta lika mycket varje gång, Kopps, självklart är det den. Skratt innan sömn, det tror jag är en bra medecin. Tack för mig, hej!

image191
Men, det där är ju mitt våffeljärn!

ente huuh?

image190
Visst är min Nattapatta söt när hon är på vinterpromenad?

Skoldag och shopping

Torsdagarna kommer bli min favorit dag (förutom helgen ,ofcours my horse). Idag började dagen med att kolla på film i en timme. Den handlade mest om sex. Bakom kulisserna på porrfilm osv. Den var inte så jätterolig. Sen var det dags för prov, haha, Christer är så skön!Haha. Jag och Nathalie gick till Kvantum (kommer alltid heta Kvantum) och pantade klassens burkar. Ca 90 burkar och 58 kr rikare, yippi! Nathalie skulle in och köpa skinnjacka i Gävle och jag följde med för att kolla, inte handla. Men 3 timmar senare stog jag där med händerna fulla av kassar och funderade "hur gick det här till?!" Det vart ett par skor, en T-shirt, leggins, örhängen, armband x2, väska, och en blus. Okej jag hatar ordet blus, det låter så jäkla blusigt på något vis. Men det är det ordet som passar bäst på denna överdel. Så nu är jag prylrikare och pengarfattigare. That's it!

Hörs!


Glitter                          h&m                         h&m och Åhlens

Strängen och jag

Nu kom jag hem från min fikakväll. Den var riktigt trevlig och det jag tycker om är när mina vänner orkar ta sig heeela vägen till Gävle, det är soft. Vart lite prat om strängen och sånt, det var okej. Nu är klockan redan över elva och jag tror jag ska starta mitt plugg nu. Kommer ändå inte kunna somna förns sent.
Imorgon är det kort skoldag som sagt, och sen ska jag käka Chicken bitch för att sedan ta med mig den svarte påsen och Nathalie för en pantrunda. Våran vecka denna vecka nivet. Snart så har vi våra pengar och då ska vi åka på jordenrunt resa med klassen, vi tror panten kommer täcka utgifterna, vi är rätt säkra på det faktiskt + massvis med fickpengar. Tänk vad någon burk kan göra. Skämt och sido, gonatt.

12, 12, 12, käre 12

Ja eftersom jag inte var i skolan slutet av dagen missade jag att vi kommer (om det inte bli någon ändring) sluta kl 12 på torsdagar i en hel termin! Förstår ni lyckan i det eller? 12 ?! Det var väl i 6årsgruppen man slutade så tidigt sist. Yeahp, tack nya schema, TACK!

Pratade just med Cillit också, hon kommer in och tar en fika med oss, och pluggar företagsekonomi. Två flugor i en smäll! Smart. Jag har även börjat komma på mig själv med en sak jag alltid säger i telefonen efter samtalet är klart "Hörs då!" Även om det är 2 minuter kvart tills jag ska möta upp denna person så blir det ända ett hörs. Hm, skumt.

Nej nu ska jag försöka plugga, igen. Får se hur långt jag kommer, först måste jag leta på häftet. Nee, Hörs då!

image185
så här glad är vi för dom nya tiderna. Jätteglad =)

7 sorters kakor

Min fråga är; Vart är du Cecilia? Svarar inte på telefonen, det är inte likt. Ska ner på stan och möta Nathalie om cirkus en timma! Kom just hem från kinamaten, eller thaimaten. Same shit. Mätt som en plätt är jag nu. Var även i väg och träffade damen idag. Det gick bra och ska ses flera gånger, roligt!: ) Fick massvis av kaffe och kakor =)
Nu sitter jag med Death Cab for Cutie i min öron. Dom är jämt där, på morgon, i skolan, efter skolan och på kvällarna. Det är sweet. Nej nu ska jag försöka läsa lite företagsekonomi innan jag ska möta Nattsen.

Hejda

jo vi säger väl så

Sovdags nu. Vart lite tvkikande denna kväll, fick även lite massage innan läggdags. Jag kan säga er att det var skönt, riktigt skönt för min onda rygg. Imorgon slipper jag bära med mig datorn till skolan, yees! Behöver ändå inte den något eftersom jag inte ska vara kvar på Info layout för då ska jag iväg och träffa damen. Idag känner jag för en tidig kväll så det är väl dags att säga godnatt nu. Godnatt...

My cool

image184

ut med det gamla, in med det nya

Nu ligger stuvade makaroner och falukorv bra i min mage. Kom hem från Step Up för ett tag sedan, idag skulle egentligen vara sista dagen för den gamla instruktören, men hon var inte där. Jag tror inte att det kommer bli riiktigt lika roligt utan henne. Hon är en sån där människa som sprider så mycket energi runt om sig, så om man kom dit på dåligt humör gick man sedan därifrån med ett leende inombords och längtade till nästa tisdag. Haha oj vad fast jag vart märkte jag nu. Vi får väl se hur det blir!

Egentligen borde jag plugga plugga plugga nu, men det är Vänner på tv, och sen blir det något annat, och sen något annat osv.. Hejs..

skolTisdag

Försening till skolan, ännu en dag. Måste ta tag i min sömn, men det är så svårt, jag kan inte sova när jag vill, och när jag inte vill så kan jag. Svenska börjar snart sen slutar vi, skönt det! Då ska jag hem och sova, sova sova innan jag drar iväg på Step Up. Sen måste jag även försöka plugga lite Företagsekonomi, och det kommer väl gå som det går.

Hejda

Plättlätt

Vem kan inte göra det där då? Lätt som en plätt!!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article1722612.ab

Skakis

Hemkommen från träning, boxning. Helt slut i armarna och händerna, jag ska säga att det är en kamp föör mig att skriva på tangentbordet just nu. Händerna skakar och armarna är tunga som kylskåp. Men lite skönt är det allt =) Nu är det bestämt med volontärsaken också, på Onsdag kl 16.00 ska jag möta upp damen och hon som håller i allt. Det ska bli riktigt roligt!

Nej nu ska jag ta mig kropp med mig in i duschen och ta en duschiluring, sen ska jag softa i min säng med Bertfjert. Godnatt era fnatt. Ohcool.

engelska går shit

Sitter i skolan och försöker mig på en text på engelska. Det går mcket mindre bra och jag orkar inte. Ska snart ut på prat med läraren och prata betyg, och det vet vi ju hur det komemr gå med min engelska... Fick iallafall nyss ett mail om volontärsaken, det finns en liten dam som vill ha lite sällskap rätt nära stan. Så vi får se om det säger klick mellan oss, det vore ju trevligt.

Idag blir det lite boxning skulle jag gissa på, om jag får tag på min partner men hon verkar inte vilja svara (Du kan ju ringa om du ser det här Jennifer) =)

Nej nu måste jag försöka på nå grepp om denna historia. Tooj

saknar

image182
Saknar min pappsen. Länge sedan jag var där känns det som, och så ska det inte vara.

Söndagsfika

Kom nyss hem från en fikaluring med Cecilia. Vart varm choklad, tyvärr utan marsmallows, men grädde gick bra det med. Var väl borta sisådär 2 timmar, så tyvärr missade jag Andra Avenyn, men gjorde inget eftersom fika med vän är roligare än tv, yes.
Jag känner mig inte alls sugen på en skoldag imorgon, men jag måste väl. Känns mer än lockande att bara ligga kvar i en varm säng när klockan ringer vid 6.

Nej nu ska jag kika Andra Avenyn och sen ska jag försöka sova.. Hörs

tröksöndag med julstämning..

Härligt att sova ut kan jag tala om. Nu ligger jag i min säng, jar inte klivit upp än, och kikar på Sunes Jul. Snart kommer mammsen hem och då ska vi fara iväg och handla lite food till vårat kylskåp. Funderar på om jag orkar gå och träna idag, skulle ju vara rätt skönt. Jag vart även sugen på att gå och fika, vi får se vad som händer. En slappsöndag blir det väl tillslut ändå. Nu måste jag hoppa in i duschen för att hinna med dagen, hejs!

image181

härlig lördagskväll

Säng ljuva säng. Snart är det läggdags men först en liten snabb berättelse om dagen. Kvällen började hemma hos Isabelle, där vart det kött med potatisgratäng som Anni och Natalie hade lagat, riktigt gott var det. Satt hemma hos Isabelle fram till 11 tiden och hade det riktigt trevligt. Men sen så skulle alla åka iväg till åshammar och min buss gick inte förns  klockan ett. Som tur var har jag en snäll vän vid namn Magdalena som jag fick traska hem till. Martin och Magda kom ut och mötte mig och vi började att roa oss i en isbacke, hm =). Efter ett tag gick vi in i värmen och spelade Alias. Det var asroligt trots mitt dåliga tänkande.
M - Har man fiskar i?
F - Nät!!
M - Nej när du har dom hemma i hemmet..
F - I ugnen !!

Det var iallafall ett roligt spel. Och nu tänkte jag sova. Godnatt Sverige, vi ses..

image179image180

Back in the days

Tandborste i mun och morgonrock som klädsel. Det är jag just nu. Kom hem för ett tag sedan, vart en sovkväll hos Cillit inatt. Igår vart det att åka hem till det gamla helgplacet, Backberg hemma hos Nichole. Där hade vi en trevlig kväll och vid 12 tiden när vi insåg att bussen inte gick så bra nå mer, ringde vi taxi och åkte och käka pizza. Kvällen avslutades även där och vi drog oss mot sängen.

Ikväll blir det en tripp till Storvik hem till Isabelle och käka mat och spela spel. Det ska bli härligt eftersom det var alldeles för länge sedan man satte sin fot där.

Nu är det dags för riktiga kläder mm. Hej då.

image177image178
Snyggskorna och glasögon, that's hot.

Stan med magdalena

Idag har jag varit ute på stan med Magdalena, hon har även klippt sig, lugg! Hon är så fin så, önskar att jag också passade i lugg men då skulle jag se ut som ett bowlingklot i mitt face. Iallafall hittade jag två stycken byxor, högre, ofcours! Dom är så sköns så sköna. Ikväll ska jag vara med Cilla och Nichole och vi får se vart vi hamnar tillslut, något roligt skulle ju vara roligt =)

Bye, suckers..

Tack duu

A nytt schema nu då, igen. Skitschema. Det är asdåligt och vi slutar senare varje dag. Tack, tack! Ne det var ju för bra för att vara sant det där..

Nej nu lektion!

Death Cab for Cutie

Här är ett tips från mig, till dig. Death Cab for Cutie hittade jag för några dagar sedan och sedan dess spelas deras skiva Plans om och om igen, riktigt bra tycker jag. Ja det var mitt tips!
image175



Sängprövning

Just hemkommen från en tripp med mor och dotter Eriksson. Har kikat sängar, druckit choklad (brännt tungan!) ätit pepparkakor. Vi hade även en trevlig tid på K-Rauta (utala på engelsk om du vill vara lika hipp som cilla) med vattenkranar och jämförelser. Och precis nu fick jag ett "presentkort" av mammsen och pappsen, 1000 till nya byxor, thanks, det behövdes. Så imorgon blir det väl till att köpa det, sen vill jag göra något jättejätte roligt för det var så länge sedan. Sjukt länge sedan. Får väl prata ihop mig med mina vänner och se om dom har lust att hänga lite..

Nej nu ska jag gå och spring och sedan core.. Jag vill känna svetten rinna över varenda liten kroppsdel idag, tagga!
image173
sötisar..=)

som en nakendröm, nästan

Fin skoldag, jovisst. Började med att jag åkte buss med Nathalie till skolan, det är inte något som brukar hända dagligen inte. Väl i skolan får jag panik när jag märker att jag glömde det viktigaste (nästan så) plagget för oss kvinnor. Som i en dröm när man kommer till skolan utan byxor, så kände jag mig. Ringde till cilla fort som tusan och hon hade inte hunnit åka mot skolan så hon fick ta med det behövande.Hahaha det var nog dagen händelse.

Har haft en lektion, dom andra blev inte av. Och på den lektionen satt jag och försökte hålla ögonen öppna medans alla redovisade i religionen. Ja det var väl det ända. Men är fortfarande kvar i skolan, förstår inte varför egentligen. Just käkat jättemumsig Italiensk Grönsakssoppa =) Ska dra mig in mot Gävle snart, Cilla ska med hon med, äntligen.. =)


image172
cool tjej och cilla . . .

bussresa

dags för att sova snart tycker jag. På bussen hem från Nathalie satt jag och Nathalie och kollade på Surfs Up (inte så jättebra film) och på slutet slocknades mina ögon av sig själv hela tiden. Såå lite sömn skulle ju inte sitta helt fel. En annan grej som hände när vi kollade på film var att helt plötsligt hade jag loggats in på msn, på bussen? Det höll inte i sig så länge och jag vart lite chockad , haha :)

Nej nu film sen sov. GONATT

sommar

Glad midsommar allihopa.

image171

kålpudding

Nu sitter jag med Nattapatta och pluggar, så cool är vi. Vi lyssnar även på Spice Girls Hits, det är ännu mer coolt. Sen ska jag få smaka av Nathalies farmors kålpudding, mmh det börjar kurra i min mage när jag tänker på denna godsak. När jag kommer hem ska jag pröva glasögon, det är fränt!!

Tjarååå.

Kul lunch med god maaad

Nu är skoldagen slut. Känns så kort att gå i skolan till klockan 3, och det är våra längsta skoldagar ända fram till sommaren, det är riktigt skönt! Idag tog Jag, Nathalie och Cilla vårat pickochpack ch drog till Deli och käkade lunch. Nu ska jag och Nathalie snart åka hem till henne och hoppas hon har något gott att bjuda på ha ha.

Nej men tjo..

Glad dag!

Jag lyckades med mina popcorn i kastrull. Tack vare Nathalie, tror jag.

Jag är så glad, iih. Nu längtar jag till dagen imorgon då ska jag njuta, och övermorgon, och överövermorgon osv. Imorgon ska jag umgås med Nathalie, på min fritid då, det ska bli kul. Känns som det var år och dar sedan. Men jag kanske känner helt fel? Jaja She lööves me.. =)

God Natt, trevlig natt på er alla ! :D

image170
Vi var glad, vi är glad. Glad glad..

Tvkväll

Idag vart det att sluta tidigt, våran nya lärare kom inte på våran första lektion, varför har jag ingen aning om. Men det var ju skönt för våran skull. Åkte hem och tränade och nu sitter jag här och har just käkat mat. Kikar på vänner gör jag också, sen blir det Ugly Betty och sen I huvudet på Gynning, vilken tvkväll! Imorgon är det matteprov och jag tror det kommer gå mindre bra..

Nej nu tillbaka till vänner!

Hejs

Gimme!

Aah, smaskigt är det. Mums, jag tackar inte nej, vem skulle gjort det? Någon som är riktigt riktigt blindad isåfall. Han är så, aaah. Jag känner mig som en sagofigur som sitter och drömmer sig bort om prinsen medans jag har fullt med ekorrar runt om mig. Min Ekorre heter Nathalie..

Jag -Undra vad han gör precis nu?
Nathalie - Ja, han sitter säkert och tänker, på dig Frida....
Jag- Nää?? tror du det?!?!

image169
Här är min man..

segt

Trött, det är ett ord om beskriver mig nu, och antagligen kommer resten av dagen vara lika. Nathalie kom just till skolan, med termos och allt. Så nu blir det te dags för min onda hals..

Igår fyllde Nichole år och jag var där jag. Vi fick tårta och massa kakor, mums. Hon vart glad för presenterna, särskilt grattiskortet, tror jag då iallafall. Nicholes söta syster var även även där, självklart. Cilla skulle försöka vara lektant för en stund och var på Paulines rum och tog upp en leksakstelefon " Ska du inte ringa lite då?" frågar Cilla, Pauline svarar " Men ååh, den är ju på låtsas!" och kollar på Cilla som om hon skulle vara helt crazy i huvet. Bra försök iallafall..

Nu ska jag dricka mitt te och plugga matte.. Hejs!

he's delicious !

image168

Planer inför framtiden

skitöga. Mitt vänsteröga har fått något fel. Det klias hela tiden och producerar äckligt klet som bara är ivägen när jag försöka titta på något. Låter väl härligt och fräscht? Klet i ögat, mums! Undertiden berättar jag mina planer för Nathalie som ska hända om ca 5 år. Dom låter riktigt bra och jag tror nog det kan hända, men mycket arbete kommer krävas innan jag når slutet. Det är bara att börja redan nu. Ja det ska jag, därför hej då! Jag ska börja jobba på mitt år om fem år..

Godnatt också, jag borde snart ta en sovare..

Slut på söndag..

Fikan var riktigt trevlig. Vart på Waynes, en varmchoklad med marshmallows , verkligen något att rekomendera. Efter ett tag skulle Nathalie med bussen och jag hemmåt. Perket i tid för att hinna duscha och städa rummet innan Andra Avenyn som jag nästan helt hade glömt bort, så nu är jag beredd.

Imorgon är det skola och jag känner inte alls för att gå upp tidigt till en skitskola.. Imorgon börjar det nya schemat börja, som faktiskt är jätteskönt, sedan ska vi byta grupper. Efter skolan ska jag hem till en viss person som fyller år och äta tårta, dendu! =D

Nej nu ska jag krypa ner i sängen. Pusssvejs!

Söndagsfika =)

Segdag med massa Vännerkikande. Nu har jag kikat klart på säsong 10, oh, med gråten i halsen och ögonen. Sån är jag, väldigt känslig, oftast, när det gäller filmer mm. Nathalie är i Gävle och vi ska ta en fika, härligt. Känner inte för att sitta inne nu, jag har tråkigt. Och nu fick jag medelande om att hon går, så nu ska även jag tripp ner..

Ha en trevlig söndag, det ska jag =)


Lördagskväll

Lördag slut, nästa söndag. Tusan var helgerna går fort. Ikväll vart en softisdag med massa prat och slappheter. Imorgon ska jag träna, känns jobbigt att tänka på det faktiskt, kanske för att jag känner mig trött och allmänt slut i kroppen, men men. Nichole ska bli min sovkamrat inatt, mysigt. Hon ska upp tidigt så det är väl dags att säga godnatt och låta tankarna flyga iväg mot drömmarnas värld för en stund, härligt. Om man tänker på något bra innan man somnar blir det oftast en bra dröm man drömmer, så nu ska jag tänkta bra för ett tag, kanske sommar och härligheter..

Godnatt, dröm bra!

God morgon--

Yey, Lördag. Alltid lika skönt att vakna på lördagar när det är ljust ute och inse att skolan inte är förns om, ja två dagar. Har inte klivit upp ur sängen än, borde väl käka lite frulle och klä på mig och vänta på att N och C ringer och pratar med mig. Ligger nu i sängen med Spice Girls i mina öron, haha. Det är coolt ; )
Ikväll får vi se vad som händer, något trevligt och riktigt roligt tackar jag inte nej till..

Nej men bye suckaaaz..

image167
häftigt? =)

Blä för film

Filmen var inte en film jag skulle rekomendera. Den var väldigt seg och man bara satt och väntade på att den skulle få fart, men icke sa nicke. Nu tycker jag det är dags för att ta mig en liten lur innan morgondagen, imorgon står disken beredd på att diskas, jippi.

God Natt Sverige..


Fredagsmys

Kom precis hem innanför dörren och det vart nästan direkt raka vägen till sängen. Skönt det. Ikväll har jag och Jennifer varit här hemma och käka massa mat och annat gott. Maten vart jättegod och sällskapet var bra =) Vi kollade på massa tv och tröttheten tog över oss. Men det hindrade oss inte från att gå hem till Jennifer och kika Gävle skolkatalog. Men jag insåg efter ett tag att det är nog bäst att gå hem och sova. Nu ligger jag här och tänker då inte sova iallafall. Ska kika på Underbar och älskad av alla och se om det är något att hurra över.

Ja men dagen vart då bra, och tack för det Jennifer! =D

image164image165image166

Torsdagen

Dagen börjar gå mitt sitt slut. Jag känner mig inte allt för pigg i kroppen eller knoppen, ont lite här och där, även i magen. Men det kan bero på byxorna jag har plågat mig med denna dag, haha, jäkla garderob. Vart med Jennifer på core idag. Det var inte alls lika jobbigt som förra gången och tiden gick fort och helt plötsligt sitter jag i min soffa framför datorn, hm.

Imorgon blir det mysmat med Jennifer hela kvällen. Mysigt! En lugn fredag med bra sällskap, good!

Nej nu, byebye!

sötNatta

"Men vi kan väl dela alla treee?"

image163

kärlekstimme

Snart ska jag mååla mååla en kärleksteckning. Faktiskt. Och lyssna på kärleksmusik, och prata med en barnmorska. Japp, det är en skoldag för mig det. Senare blir det greenscreen med Natta och bilen,  det är coolt. Mer har jag inte att säga ännu om denna dag, förutom att jag lyckas att göra allt i opassande tider. Nog om det.

Hej då =)

TÖNT ! !

Godkänd

Aa, turen var på min sida idag. Fick den sista platsen på PowerAfron , yeah! Tack vare Jennifer. Fick tillbaka provet idag, 0,5 poäng över G gränsen, haha bra jobbat Frida.  Fick VG i självaste Naturkunskapen, den känns väl bra, bättre än G, men sämre än MVG. Jaja. Snart är det dags för kyklingfood.

Imorgon redovisning av handbok, tagga tagga!


Nolla

Sitter och kollar på Sanningen bakom size zero. Sjukt äckligt smal är dom och jag förstår inte hur dom vill se ut så där. Nee. Medans jag kollar på det äter jag mammas efterrätt, jättegod är den. Kesella vanilj och frysta hallon mixat ihop, sedan olika sorters nötter i botten av glaset det ligger i och även lite strött över. Mums!
Dansen idag var inte alls nå rolig. Hade ner massa stångar mitt i dansen och råkade slå iväg någon glasögon, yippi.

Nej nu är det dags igen, usch. Hej.

image162

meditation

Mm, mätt och belåten! Vart tonfisk idag, snabbt och enkelt ;p Mamma ska ha middag idag och jag ska iväg och träna snart, så det passade perfekt. Men för att piffa upp det lite hittade jag ett recept om hur man gjorde tonfiskbiffar, ungefär. Det var riktigt gott =)

Idag hade vi en kille på våran religionslektion som var Buddhist. Det var intressant att lyssna på vad han hade att säga om det och han var lite rolig också =) Vi fick sitta och meditera ett tag, och när vi började sa han helt lugnt " och så tar ni högerfoten och lägger bakom huvudet" haha. Rolig man =)

Snart är det dans och min kropp börjar bli förkyld. Borde väl egentligen ligga hemma och sova, men inte. Nej hejs!

My cool

Idag var mina små lokalkändisar med i tidningen. Här slänger dom på firre på tallrikarna och det är dags för maten. Haha sött av er. Cillit, Nathalie och Mathilda =)
image161

I huvudet på..

Dags för besöka sängen.. Kikade nyss på Carolina Gynning som mamma, oherregud. Jag hoppas att hon skulle ta hand om sina egna barn bättre än vad hon gjorde med "lånebarnen". Men det var underhållande att kolla på trots att jag tyckte synd om barnen.

Nej, nu är klockan ställd på 05.15 och jag känner att det är dags för lite sömn. Godnatt!

image160

soft

Jag vill också åka utomlands!! Bara en resepartner som fattas.. Jag vill ha sol, min kropp skriker efter sol och värme och underbara kvällar och dagar. Nu så ska dom flesa av dom i min omgivning åka utomlands inom en kort framtid. Nee, i sommar blir det solsemester, med eller utan partner!

Back to school..

image158

måndag

Första dagen på vecka 3. Veckorna går snabbt och snart är det väl vecka 52 igen, ojoj. Det är inte alls långt kvar till sommaren om man tänker smart. Herregud snart är det ju påsklov och efter det så tar allt fart och springer iväg, tillslut sitter man där med sina julklappar och äter pepparkakor och funderar vart solen och sommaren tog vägen.

Idag hade jag iallafall det där provet som jag skulle ha pluggat till. Det gick inte så bra och vi får väl se vad Magnus tycker om det. Slutade iallafall riktigt tidigt, kl 2. Då åkte jag hem och sov fram till halv8. Dags för lite boxing och det var skitroligt. Även fast det var ett helvete just för stunden är det skönt att ligga och tänka på det nu, vad duktig jag var, eller vi, Jennifer. Känns i armarna iallafall, kunde knappt tvätta av mig ansiktet i duschen för det var för jobbigt att lyfta upp armarna, känns som att jag borde göra detta oftare, så nu blir det de nya måndagspasset iallafall.

Nej nu ska jag sova så jag blir pigg och glad till nästa dag. Gonatt på er =)


skitprov..

ja precis. Jag tycker inte om prov, men vem gör det? Okej, det är faktiskt rätt roligt att ha prov när man fattar det man ska skriva om, men nu. Jag började plugga nu, provet är imorgon, jag fattar noll. Men jag får skylla mig själv. Ikväll har jag bara latat mig framför tvn och datorn. Kikade Andra Avenyn men det var ju bara två avsnitt denna vecka, tusan också. Så nu är jag riktig längtansfull inför nästa söndag =D Imorgon måste jag komma ihåg att boka av klipptid, får inte glömma! Sen ska jag iväg och boxas på kvällen. Första gången vi kör det passet och det ska bli härligt att prova på.

Nej nu måste jag plugga, gonatt allesammans..


Hitta Nemo

Kom just hem från ett svettigt (!) pass, PowerAfro. Det var riktigt jobbigt men även kul. Nu har jag just ätit potatis med smör, riktigt gott och det påminner mig lite om midsommarafton. Nu slog jag på tvn och vad är det jag ser? Hitta Nemo! Jättelänge sedan jag såg på den men replikerna sitter fast i hjärnan än.

Titta balonger, det ee ett party!

image157

Kaffe, pizza, muffins, pommes, cola..

Jo. Käkade mat igår med Nichole. Vi satt och dega i flera timmar innan vi bestämde oss för att gå. Kan ju har berott på att dom stängde också. Jaah.. Hade ingenting att göra så jag bestämde mig för att ringa till Cillut. Eller Cillut ringde mig. Vi gick och fikade kaffe och muffins i flera flera timmer, till klockan halv1 tror jag det vart tillslut. Vid halv3 tog vi + Pappa Ivan taxi hem till Nichole och somnade gott. En kväll med massa mat och massa prat vart det. En lugn och skön kväll.

Nu har jag just kommit hem och ska pilla lite med photoshop, sen blir det afro. Hejs då!

en dejt

Idag är en sån här dag då ingenting blir gjort. Vaknade för någon timme sedan och sitter fortfarande i urtvättade mjukisbyxor med någon ful tröja som jag fick av pappa när jag var liten, som han köpte i Island. Den är fortfarande stor och hänger till knävecken, hur tänkte han när han köpte den till en tjej på 10-11 år? Okej att jag var som en liten köttbulle så den passade väl runt, men jag måste ju nästan ha snubblat på den när jag gick? Ja tack iallafall pappa, den har kommit till användning. Och det är ju tanken som räknas. Puss på dig.

Jag hade iallafall tänkt att gå ner och springa lite på gymet. Men bara tanken på att klä på sig träningskläder och gå i snöstormen 2 minuter till porten gör mig trött. Jag är helt enkelt jäkligt lat och på något vis känns jag mer motiverad när Jennifer är med. "Jag tar det imorgon istället" är min tanke nu. Men den är faktiskt sann, för imorgon har jag bokat pass!

Nu har jag jag även pratat med Nichole. Jag skippar erbjudandet från mamma med mys, hasselbackspotatis och kött. Tyvärr mamma, du får vara utan mig en kväll. Det blir att gå och äta med Nichole. Som en dejt, fast inge kärlek i bilden, alla betalar för sig själva, och inget "följer du med på en kopp te?" i slutet av dejten. En bit mat vänner emellan liksom. Ni fattar.

Nej dags för att göra dagen till en dag. God lördag allihopa!

Mitt liv i en garderob

Filmen var inte alls så bra. Men dippen var god iallafall! Nu ska jag kolla på tv och äta lite popcorn, haha en ritkig ätarkväll blir det! Håller även på att försöka göra om mitt rum, kikar på lite nya saker och får väl se vad som händer i min skokartong. Det kommer på ett ungefär se ut som att jag lever i en garderob, en walk-in-closet med en säng i, på ett ungefär! haha.

Trevlig fredag allihopa! :)

Ciao Bella ! !

Nu har jag ätit klart tacos med mamma =) Vi hyrde även en film, Ciao Bella, har inte sett den ännu men snart så! Då ska jag även dippa min gurka i min dipp, det ska bli gött! Idag har jag och mamma varit lite på stan och donat, jag fick vara tolk för henne 2 gånger eftersom hon ännu inte har fått rösten tillbaka, det är faktiskt lite roligt, haha ;)

Nu har även bilddagboken öppnat igen och jag har då bytt lösenord. Vart ju nå crazy som hände där och nu ligger massa e-mail adresser ute med lösenord och allt. Jag har läst dom ("tips" från Kristin) och det roligaste är att se allas lösenord, det är verkligen blandat! haha. Jag stod som tur var inte med på listan, piou!

Nej nu ska jag gå och dippa lite, hejs! =)

image156

Tacomys =)

Nu är det Fredag. Mina fredagar har börjats känna mindre roliga och jag ser inte fram mot dom lika mycket. Jaja, nu ska jag iallafall gå iväg och handla mat med mamma, det blir tacos ikväll, mums! Sen blir det väl att sitta hemma och ha en lugn fredag, plugga till prov ska jag nog göra också. Annars vet jag inte vad som ska göras i helgen, förutom powerafro på söndag, det ska bli askul att testa, haha. Nathalie har åkt till Västerås så henne lär man ju inte se så mycket av denna helg. Cillut lär man väl heller inte se så mycket antar jag. Men Nichole, hon finns där hon, haha ;) Ska glida med henne imorgon efter hennes match (lycka till med bollarna!) vart det bestämt, a faktiskt nu på sekunden! Coolt

Nej nu mathandling! Tjohejs

Lidlbyxa med icakalsonger på core

Core, hua! Det var då allt lite jobbigt kan jag tala om. Få se hur min mage mår imorgon, än lider jag inte av det iallafall! Nu bakar jag scones, det går inge bra för vi hade inte smör hemma. Fick ta rapsolja istället, haha! Men dom ser faktiskt normala ut, men det är ju insidan som räknas, och där är det deg. Ikväll kan jag vara upp länge för imorgon har jag sovmorgon till kl halv10, yeees! Typ första gången jag får sova så länge på en skoldag.

Nej nu ska jag se till mina scones och kika på tv. guuutt

Hedängskolan, shalalala

Idag vart det en tripp till Hedäng med Magda, Cecilia och Nathalie. Det var kul att komma dit och hälsa på dom gamla speglarna och lärarna. Vi tog oss en liten hängpause vid speglarna som på den gamla goda tiderna i currydoften. Vi åkte dit för att sätt upp planscherna vi hade gjort om det nya programmet, det vart den planschen som Natta, jag och magda hade skapat,  det var kul =) Vi vart bjuden på fika av Sara Hartung, riktigt smarrigt!

Nu sitter jag här hemma och väntar på maten. Kött med röd quinoa och sås, låter väl smarrigt? Senare ska jag iväg och träna lite och i väntan på det blir det nig att försöka få klar handboken till en bok. Skulle egentligen ha redovisat religionen idag men vår lärare hade ramlat och brytit armen, stackarn.

Nej, maten kallar på mig!

image155
Det som är lite roligt på denna är att tydligen så heter våran skola "Bessmemesgymnasiet" Men det var faktiskt inte våran miss, utan helt och hållet lärarens ;) Men visst hade vi kunnat vara lite nogrann alltid..

Chill i chilisoffan

Sitter och chillsoffan med Nathalie. Det är som vårat nya klssrum och jag trivs då bättre här ute än innan i ett varmt svettluktande klassrum =) Har blivit klar med planschen om det nya programmet som ska öppnas till hösten. Våran linje blir inte densamma nå mer utan ska slå ihop med Sam ekonomi på något vänster. Ska fortsätta på min lilla handbok också, gött.

Mina drömmar blir bara konstigare och konstigare och jag minns dom så väl dagen efter, det är nästan lite läskigt och jag tror ibland att det som hänt i drömmen är på riktigt.

Ne nu är det snart dags för food, kebabgryta. Ska bli gott med lite mat eftersom det vart en liten översovning imorse med två bananer i proppandes i munnen samtidigt som jag försökte slänga på mig kläderna är inte det lättaste ska jag tala om.

TODELOO

Yoga

Hemma från yoga nu. Gud vad trött jag blev! Men det är bara att börja plugga igen. Ska förmodligen redovsa min fördjupning i religion imorgon, den handlar om laestadianism och bara namnet är ju svårt att förstå, ojoj.

Imorgon är det core som gäller, det ska bli trevligt att prova på och jag tror det kommer bli hårt !

Kattdrömmar

Skoldag nr 2. Lika förjävlig som nr 1. Har haft religion i cirkus en timme nu och börjat skriva om Laestadianismen som ska redovisas imorgon, hem och råplugga måste jag göra efter skolan.

Idag är det Onsdag och det brukar innebära Aerobic Dance för min del. Men icke sa nicke, idag. Ikväll blir det Yoga, länge sedan så det ska bli skönt med lite avslappning så här i början av allt skoljobb. Blir väl bönor idag igen till mat tror jag, tredje dagen. Men det är ju så gott så det är det enda jag tänker på, nästan , haha.

Inatt hade jag en väldigt äcklig dröm. Jag dödade en katt med en kniv. Eller jag skar ut en cirkel i magen på den. När jag tog ut "cirkeln" så fick jag med mig lite av revbenen, och dom såg ut som revbenen på en grillad kyckling. Det var jätteäckligt och jag får bilden i huvudet hela tiden. Usch, hemska drömmar..

Nej nu är det dags för att skapa en liten hadbok om Hudvård , hejs då..

Pepparkakshusätande

Idag var första skoldagen. Den var seg, tråkig, tröttsam och uttråkad. Jag längtade bara hem till min säng hela dagen. Nu har allvaret börjat igen, blä.

Nu sitter jag och kikat vänner och käkar pepparkakshus (förlåt Nathalie men det såg så frestande ut, + att julen måste ut nu) Det är lika gott som det såg ut. Har just kommit hem från Step Up också. Det var riktigt riktigt härligt. Men lite för mycket folk nu så här efter nyår, haha =)

Nej nu ska jag kika på det bästa, vänner. Hejs!

image154
Smaskigt ? =)

En dag på stan

Idag vaknade jag kl halv12 av att Nathalie ringde och väckte mig. Hon skulle snart in mot Gävle och tyckte det var bäst för mig att kliva upp. Jag sov i en halvtimme till sedan var det bara att skynda in i duschen, lika trött var jag som jag brukar vara när jag kliver upp halv6 och ska till skolan.

På stan vart det inte så mycket handlat, små grejor bara. Efter ett tag ringde det i min telefon jag hörde inte vem det var och rösten sa att det var Ida. " jag känner för fan ingen Ida" hann jag tänka innan det slog mig, det var ju Kurvan! Vi gick och käkade hamburgare med henne och sedan lite mer kik. Efter hon åkt hem gick jag och Natta och tog en liten fika och pratade lite strunt.

Nu är jag på väg och möta Jennifer och vi ska träna. Sköönt! Kalaslänge sedan känns det som. Och jag vill inte ens tänka på all julmat och julgodis som har varit i min mage under den tiden. Ne men nu så, tagga Jennifer!!

Hej då

vad sa du?

Fan. Jag skulle ha lyssnat på Nathalies ord innan hon gick och la sig, "det borde du också göra". Jo visst, nu sitter jag här nån timme senare och klockan är ca halv5. Imorgon ska jag ner på stan med Natta. Får se hur pigg man är..

So, night!

skolfundering

En sak som känns lockande för mig just nu är att byta linje och flytta härifrån, bort. Börjar faktiskt bli lite småtrött på skolan nu och det känns som att det är för mycket att göra. Jag är även trött på att bo kvar här än. Jag som hade planerat att jag skulle börja gymnasiet någon annan stans. Vart tog dom planerna vägen? Ångrar mig riktigt mycket iallafall. Men ändå känns det inte lockande att gå ett extra år i skolan och om jag tror rätt kommer mina drömmar inte bli till sanning, men dom finns där iallafall..

Nu ska jag fortsätta mitt prat med Nathalie. hej

Sönlördag

Idag är det söndag, egentligen som en lördag för oss som har studiedag imorgon, men man känner ändå den där tunga söndagskänslan. Idag vaknade jag upp brevid Nichole vid ett tiden. Efter mat och tv drog vi till Sandviken till Madde. Det vart inte mycket gjort så efter ett tag åkte jag hem. Jag missade bussen med någon minut och fick sitta och vänta 30 minuter på 1an. Kallt och jävligt var det.

Nu har jag iallafall kommit hem och sitter och småäter lite chips som jag just var och köpte. Dom smakar riktigt bra! Småkikar lite på Paradiset, om den heter så, som går på 4an.

Nej nu ska jag fortsätta med mina chips och så.. Hej


mm, maraboo

nu ska jag och Nichole slå ihop våra ögon för denna dag. Kvällen har varit som en gott och blandat påse, dom svarta (tråkiga) stunderna vart kvar till slutet (lakritsen). Nu är påsen tom, och lika så våra skallar. Fast innan sömn blir det lite prat sen kommer vi somna mitt i meningen nivet...

GONATT!

Vindarna vänder

Å nu vände mitt humör på bara någon sekund! Nichole ringde och det blir för mig att åka och umgås med hon och hennes friend, that´s cool! Blir väl lite festligheter och sådant tackar man inte nej till i slutet av lovet, nej nej! Jag som just satt och försökte få mig upp ur soffan för att köpa choklad och sitta intryckt i ett hörn och kika tv, men nu jävlar! In i dusch och kläder på!

Nu tagg tagg ! Bye

oh no!

Igår började dagen med att jag åkte till Sandviken och fikade med Cillit på Deli. Hade faktiskt inte vart där innan men det var riktigt trevligt och gott. Dit ska jag börja gå istället. På MIX är dom bara otrevliga och, blää. Iallafall satt vi där till stängning och gick i vinterkylan ut och väntade på skjuts. Kvällen spenderades sedan hemma hos Cillit med chips och choklad. Vi hann med lite charader och sen slocknade vi vid 3-4.

Idag ringde Nathalie och väckte oss. Vi skulle iväg och fika idag igen på Deli, men dom hade stängt. Istället vart det på Fredo och efter det kom jag hem. Har jättetråkigt hemma och inget att göra heller. Så blir väl att gå ner och köpa chips och kika tv, kul lördag, kul.

Är det bara jag som känner att skolan är det minst roligaste just nu? Jag orkar inte ens tänka på att gå upp kl halv6 på tisdag och försöka vara trevlig och jobba i flera flera timmar i sträck. Nej lite sommarlov skulle inte sitta helt fel just nu, give me.

Nej nu vart det mycket klaga och det är bara onödigt! Hej då ha en sådan trevlig lördag allihopa för det ska jag ha, yeah.


nörd

Jag vill ha ett par äkta nördbrillor. Det är så jäkla grymt snyggt och jag funderar på att köpa ett par, utan styrka såklart då. För vad jag vet är inte min syn dålig, även fast det känns så ibland. Eh skit samma! Nördbrillor = Ashäftigt.

Imorgon ska jag ut och leta jeans. Sen ska jag träffa Cecilia. Det ska bli roligt att träffa Cecilia.

night

image153
Min nya sko. Fast nike märket som ser svart ut är egentligen silvrigt, yeah.. Det jag inte gillar är att det är mocka lite här och där.. Men skit samma

Big city life..

Då var man hemma efter en lång dag. Dagen började kl 05.30 när min väckarklocka ringde, med andra ord fick jag mig en timmes sömn inatt, en enda timme! Men jag var pigg och glad och efter några timmar befann vi oss i the big city. Det vart faktiskt mycket bra saker handlat, massor med T-shirtar och ett par nya skor, of cours. Dom är inte helt underbara som mina förra, men dom är helt klart godkänd!

Ikväll blir det nog att sova, jag känner hur mina ögon faller mer och mer ner mot mitt tangentbord och jag tror bestämt att jag ska gå och kika televisionen nu.

Bye suckers!

Pigg som en piggelin

a men tjena att jag skulle kunna sova inatt då, a de fatta man ju! Ska upp om 3 timmar och sömnen är inte ens i närheten av mig och min kropp. Kul. Sitter och msn:ar lite med Nathalie, det är gött.

Appropå " a de fatta man ju!" började jag tänkte på Cecilias mamma som verkligen använder det i fel tid och fel tillfälle. Haha. Det var när jag åkte bil med mor och dotter Eriksson som vi började prata om en kille. Jag frågade om han skaffat flickvän och fick svaret ja av dotter Eriksson. Då brister mor eriksson ut sig " Jaa Frida då vart det ingenting med honom då, Aa men de fatta man juh!"  Haha det var så otippat att hon skulle säga så och allt slutade i skratt och gapande..

Jo men det är väl så det är med allt här i livet, a de fatta man juh..

Gonatt på er, nu ska jag räkna får eller så, det kan funka.

Godnatt, eller?

Ja då var det läggdags igen då. Känns inte som att den här dagen var så speciell. Mina två första dagar på det här året har gått till att sova, grubbla, kika film, ätit och åter sovit.

Ligger nyduschad i min säng nu. Kroppen är insmord med Body Butter från Body Shop, granatäpple. Den luktar så fruktansvärt gott så man kan bara inte tycka om den doften! Friskt och härligt, tror det är en ny. Förr har jag haft den som luktar cocos, men har tyvärr tröttnat.Ska snart sätta på en film och måla naglarna, haha. Ska försöka somna, men det känns inte så lockande i min pigga kropp just nu.

Nej nu ska jag ta att lyssna lite mer Bright Eyes  - First Day Of My Life, riktigt bra låt, tack Andra Avenyn, tack.
A men hej..

Yours is the first face that I saw.
I think I was blind before I met you.
I don't know where I am.
I don't know where I've been.
But I know where I want to go.

god middag

God morgon (?).. Vaknade nyss upp av ett dåligt mörk väder ute. Idag har jag inga planer förutom att jag ska till banken och sätta in lite pengar på kortet. Lite frukost ska jag snart äta och sen kan min dag börja, kul! Igår somnade jag av Sunes Sommar, haha den är så rolig! Måste kolla på den igen nu, så tjo!..

image151

trött?

svårt att sova var det ikväll också. Har legat i sängen sen 22.00 och gör det fortfarande, sjukt. Får väl se om det blir någon sömn den närmste timmen. Känns som att jag kommer vara pigg imorgon. Men som tur är har man lov och kan slappa hur mycket man vill. hej

för det ekar i huvudet..

Januaristädning och Kooks

Ligger i sängen och lyssnar på The Kooks, hade glömt bort dom för ett tag, men bara man letar finner man alltid något, antingen bra eller dåligt.
Ligger och funderar på hur jag ska göra med mitt rum. Eftersom det är ett nytt år vill jag försöka göra förändring, och jag kan ju börja med rummet. Men dom som varit i mitt rum vet att det är näst intill omöjligt att ändra på det. Det finns liksom inte så mycket yta att röra sig på. Så jag började med att kasta så mycket gammalt skrot som möjligt och hamnade sedan här, med magont och allt. Jäkla mage!

På torsdag åker jag med mamma till Stockholm. Där ska jag spendera pengar på det mest onödigaste och nö(r)digaste sakerna. Mina käre skor som har fått gått med mig dom senaste månaderna ( nästan ett år faktiskt) har börjat blivit allt för slitna och jag måste tyvärr ta farväl av dom. Ska försöka finna ett par likadana men känns tråkigt att behöva se ut som alla andra på fötterna.. Min väska tog sitt sista andetag igår, så en sådan måste jag leta ny också. Ska bli mysigt med en heldag med mor.

Nu ska jag fortsätta med att förnya det nya året, hejs!


same shit, different names

image149
                                   2006                                                                               2007

"vad är det för datum?"

Ja då var det nytt år. Känns inte annorlunda en någon annan dag utan jag känner det som en helt vanlig, tung, dag. Till och med så jag frågade Cecilia imorse "vad är det för datum idag?" , ha, kanske dumt av mig egentligen.

Kvällen igår började hemma hos Cecilia med Magdalena. Vi käkade god mat och fixade oss iordning inför kvällen. Jag såg ut som en gris i ansiktet, fast rödare, eftersom jag visst hade solat för mycket än vad mitt ansikte tålde, men med smink går allt att dölja! Det mesta iallafall. Vi drog till en lokal i hantverkarbacken och vi hann även en sväng hem till Malin =) Men tolvslaget firades vid hantverkarbacken.. Vi åkte sedan hem med Cecilias mor och far och somnade fort.

Var helt säker på att jag tappade min kamera också. Imorse ringde jag till taxin och frågade om dom hittat någon, men icke! Tyvärr tror jag Cecilia känner mig allt för väl, för jämt när jag tappat bort något så vet hon att jag finner det, på det mest lättaste stället. Och visst var det så, den låg i min jackficka, jag som tyckte jag letat tillräckligt där i. Med andra ord finns det inte alls mycket kort från kvällen, utan bara under middagen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag slappa sönder mig själv. Tjo.

Cecilia Von Sörtutt och Magdalena Magnusdotter =)

RSS 2.0