god kväller

tjolahopp.

Har precis kommit hem från en bilutflykt med min lille Annzor. Försökte glädja upp dagen lite, och jag tror jag lyckades. En trevlig tripp vart det. Vilse i Valbo lyckades vi bli också.

Nu ligger jag och kikar på Björn, min kvällssyssling för denna vecka. Förra veckan var det Stockholm Boogie som fick stå för kvällarnas underhållning, men inte denna vecka.

Nu ska jag skratta vidare. HAHAHAHAAHAHAHAH. Skratt skratt.

GODNATTZOR!


prov hit och prov dit!

Dagen började med matteprov idag. Fin start på dagen. Det gick iallafall rätt så bra! Krokodiler hit och dit. Lite krångligt är det då allt med matte B.. Engelska nationella muntliga har jag hunnit ha idag också med Mathilda, och jag tycker då vi klarade det bra! Vi pratade på och vips så hade vi pratat lite över tiden. Bra jobbat.

Nu ska jag cykla iväg till Evve och lämna hennes cykel som jag har haft nån månad stått här. Sen ska jag till affären för att köpa lunch tills imorgon då vi har svenska nationella i 5 timmar. Efter det ska jag hem och kika på Björn sen ska jag faktiskt sova. Så jukt trött har jag varit dom sista dagarna...

HEJSOS!


avslutar med en glad Annzor och en arg Frida..

måla hela montern lilla Nattaaa

Idag har vi fixat montern som vi ska ha i Edsbyn på fredag på UFmässan. Det fick mycket bra och den vart great! Så en rolig dag hade vi. Bättre än att bara sitta och plugga plugga. Imorgon är det matteprov som jag borde träna på. Muntliga nationella  i engelska har vi också, tagga Mathilda!

Nej nu ska jag gå och träna matte. Sova lär jag inte kunna göra på ett tag eftersom jag sov middag till 20.00 ikväll. Mer id till pluggandet!

PUSSOS


Nattsen och jag målar!


söndagssysslor

Godmorgon, eller så..

Jag sitter i köket och slänger i mig lite frukost. Lite sent, men bättre sent än aldrig.

Har precis vart ut en sväng för att köpa lite smör, och det var varmt ute! YES. Ska snart ner på stan och kika förbi Åhléns för att köpa mor (och mig) en liten present. Det tycker jag vi är värda faktiskt.

Senare mot kvällningen kanske jag får träffa Annzor ett tag, om hon orkar med mig.

Och Nathalie, det känns nästan lite tomt att inte ha dig vid mitt öra. Jag hör av mig under dagen, då komemr allt kännas bättre igen...

HEJ

En sjuk lördag

Okej. Min lördag har varit lite sjuk.

Sjuk1.
Jag ringde Nathalie innan 8 för att prata lite. Vi kom på att det inte var långt kvar till Earth Hour så vi kom på att den timmen skulle vi släcka ner alla lampor. Båda var själva och när man släcker blir det mörkt. Vi kom på att vi fick prata i telefonen undertiden för att ha något slags sällskap. Under den första timmen badade jag. Jag lyckades alltså tvätta håret, bada, tvätta ansiktet och allt med Nattsen i telefonen. Nu, nästan 6 timmar senare har vi precis lagt på telefonluren. 6 timmar?!?! Det roliga är att det knappt varit tyst i luren ens en gång. Jag har skrattat så jag började grina floder två gånger under dom timmarna. Vi har även hunnit spela patients på msn samtidigt som vi pratade. Det var kul.

Sjuk2.
Samtidigt som jag har legat i mitt rum och pratat med Nattsen i telefonen har Annsen haft en lördagsdejt i mitt vardagsrum. Dom åkte precis hem eftersom klockan börja ticka på lite. Hoppas dom hade en trevlig stund i mitt vardagsrum. Jag anar att dom fick stå ut med många skrattattacker från mitt rum....

Nu ska jag kika på Björn sen ska jag nog sova. GODNATTZOR

nyvaken

Min tupplur råkade bli lite lång. Jag har precis vaknat och är pigg som en tuppos.

Ska hämta lite historiaböcker så ska jag plugga, och kika vem som vinner i Let´s Dance.

Nej nu ska Hoffmaestro få stimulera mina öron ett tag först. Sen historia... Heeeeeh.

PUSS

jag är en nöt

tja.
hej.

sitter och knaprar på lite cashew nötter och lyssnar på gamla The Sounds skivan som jag köpte när jag var liten bebis. Okej, jag var inte en liten bebis. Jag var en stor bebis på ca 11 år..

Jag ska snart lägga mig i soffan och sova för jag är så grymt jäkla trött! Kvällens middag består nog av naturgodis. Jag orkar varken laga eller köpa mat. När jag vaknar ska jag börja plugga. Det är min fredagskväll. HEJRÅ

p.s Vill ingen ha tjejen i inlägg nedanför eller? Kontakta mig isåfall!

you wanna.. you wanna?


I hook you up with some poetry

Godmorgon.

Solen skiner ute och det är -9. Jag som trodde jag kunde slänga på mig bikini och sandaler, men så var icke fallet idag. Det blir väl gamla vanligt vinterkläderna. Eller nej förresten, vårjackan får vara på.

Idag sov jag över utan att sova över tiden. Det var skönt. Om 30 min ska jag gå till bussen och jag sitter redan färdigsminkad och klädd. Det är bara frukosten som väntar på mig i köket.

Ikväll blir det helg. Jag är taggad. Skönt med lite ledighet. Snart är det lov! Förra året hade vi lov nu. Altlså borde vi ha ett riktigt sent lov i år? Hm. Jag klagar inte iallafall.

Nej nu ska jag gå och äta lite ägg. TJING

P.s Hoppas du får en fet tripp in the big city Erko! Ses på tirre..

golvraggning

Torsdag och första skoldagen. Veckorna flyter verkligen på bra tycker jag!!

Idag har jag och Cillit raggat upp lite golv och målarfärg till vår monter vi ska ha på UFmässan. Vi är king. Så vi tackar och bockar till Perssons Golv i Sandviken. Om ni har tankar på nytt golv och vill handla och få trevligt bemötande gå dit. Jag lovar att ni inte blir besviken!!! Färg fick vi blandat och klart på Beckers av två trevliga tjejer. TACK. Ni räddade min och cillas dag. heeeheeeh.

Idag gick jag ner till "min" kiosk nere på hörnet och handlade. När jag skulle få växel tillbaka frågade Per "Vill du kanske ha tillbaka i 10:or?"..... Damn. Jag tror han kommer ihåg att jag är där stup i kvarten och växlar mina få pengar till guldpengar. Jag tackade och tog emot iallafall. Så nu ska jag gå och sola upp mina tior. Det är ju dumt att dom ligger i plånboken utan att bli använda menar jag...

TJINGELING!

det blir sämre med tiden


Imorgon för två år sedan satt vi såhär.... Nu, två år senare är det snö överallt. JIPPI.
Jag säger då det; det var bättre förr!


Kvällens göra; Kenny

Heeellowsi.

Kom precis hem från bion. Kenny Starfighter. Den var king! Jag skrattade, då inte Cillsono tröck i en armbåge i min sida. den var kul. Popcorna var goda. Tack för den kvällen folk.

Nu ska jag snart sova. Imorgon äre skola 08.00 som gäller. Alltså 06.56 bussen till skolan. JIPPI.

rörmokare in tha house!

Godmorgon.

Ligger fortfarande i min säng och ska väl gå upp om ett tag. Idag när jag vaknade hörde jag två rörmokare stå och prata i köket. Inte så trevligt att gå upp då, rättare sagt; jag vågar inte. Nu har dom gått en snabbis så jag kanske borde kliva upp, blir minre pinsamt då. Men snart kommer dom tillbaka.. Typsikt. Men bra att röret blir fixat så vi kan börja leva normalt igen, hee.

Praktiken börjar om 1½ timme. Ikväll ska jag gå på bio med Nichole. Kenny Begins. Det har vi sett fram emot!

Nej nu ska jag börja fixa lite. TJING

dags att sova

Holla!

Igår somnade jag och Nattsen så fort vårat huvud lagt sig till rätta. Vaknade upp imorse vid 9 och var pigg som en oxe! In i duschen, försöka vara rörmokare och fixa diskhon, inse att rörmokare inte är min grej, komma på att jag börjar om 10 min, springa till pracken. Det var min dag det.

Imorgon åker min käre prackevän till storstaden. Kvar blir jag. Ensam. He, nej jag klarar mig.

Nu sitter jag och diggar Ledin med en blå tandborste i min mun. Ska snart slänga på Sthlm Boogie. Skulle egentligen kolla på Slumdog Milioner med Erika (på varsit håll, hon i Färnbo, jag i Gävle) Men hon verkar inte vara på hugget just nu.

Nybäddad säng har jag också. + att jag är nyduschad. Som sagt. Finns det något bättre?!?!?! Kanske om någon hade ställt upp med lite massage och stod och blandade drinkar brevid mig. Men någon sån har jag inte.

Nej nu ska jag kika film sen ska jag sova. SKÖÖÖÖÖNT.

Det är jag och Uggla




Fint folk luktar illa


Nattzor

Fridzor

Pluggar

=
deras måndagkväll

msn äger

jag och natta sitter hemma hos mig vid mitt köksbord och "pluggar". Jag försöker få kontakt med henne men det är omöjligt. Det enda som funkar är msn.

FridaLytter .- säger:

TÖÖÖÖÖÖÖÖNT

FridaLytter .- säger:

plugga nu dåå säger jag

NATHALIE, säger:

TYST NU

FridaLytter .- säger:

du lyssnar ju inte!!

NATHALIE, säger:

men du hör ju inte!

FridaLytter .- säger:

men du lyssnar ju inte!

NATHALIE, säger:

KÄFTEN

vi sitter alltå 1 meter ifrån varanra. Och jag skojar inte när jag säger att det var det enda sättet att få kontakt med henne.


brumbrum

Idag har jag kört mer än 20 mil. Det var kul. Nu jäklar. Inte långt kvar inte. Eller, jo. Det är ju det. Men det är bra, för då hinner jag få mitt körkort i sommar :D

Det var trevligt hemma hos mormor och morfar iallafall. Vi åt massa mat och grejer. Nu småsnöar det lite ute och är grått och tråkigt. Jag ska dra mig ut lite för att sola sen ikväll blir det Beck med mammzor. Ingen Annzorsöndag idag? Konstigt.

TJINGTJONGO


söndago!

Söndag och det är fint ute. Aaaawh. Bönhörda måste folket ha blivit denna söndag, trots jag inte går i söndagskyrkan.

Igår hade jag roligt. Nichole kom och joinade oss coola (jag och cilla). Vi åkte på äventyro till Valbo, Åshammar, Kungsgården, Sandviken, Högbo och sen kom jag hem och slocknade i sängen. Det var en rolig kväll med allsång!

Nu ska jag sätta mig i bilen och köra till Bollnäs för att träffa mormor och morfar :) Mycket trevligt söndagsgöra.

TJINGTJIONG.

 kom just på att helgen är över. damn.


Nikkis och Fiffi

lördagkväll

Shulululu ladies.

Jag sitter och lökar hemma hos Cillit och ska tydligen åka mot Valle snart (valbo). Vi får väl se hur kvällen slutar. Jag tippar på ocool. Jag hoppas på cool. Nu ska jag suga klart på min godiskaramell sen ska jag försöka samla alla mina ägodelar för att åka ut på äventyro.

Cillit. Jag gillar ditt inlägg om mig skarpt. Jag vet också att jag är bäst.

chilledill

Idag har jag jobbat till 5. Nu är jag trött. Nu ska jag byta om. Sen ska jag ta bussen till Sandviken. Där får jag skjuts till Sörtutten. Där blir det chill med my friend Cillit Von Sörtutt. Sen får vi se vart vi drar oss. Sen ska jag sova.

Det är min lördag det mina damer och herrar!


idag är det fint

Åååg vilken underbardaaaaag, aaahaaaa.

Idag är det sol ute. Jag är pigg och har just duschat. Ska snart in i köket för lite frulle. Ikväll vill jag göra något jätteroligt. Heeeeheeee. Får höra av mig till mina kära och nära och se vad som ligger i bakfickan och väntas på att plockas upp denna lördagskväll. En idé kanske? Hoppas hoppas...

Nu ska jag dra på mig min nya kjol och äta. TJOLAHOPP


Det här var en sne vårdag med glassätande.

p.s Jag hör massa vårfåglar kvittra utanför mitt fönster. HIIIII....d.s

i väntan på mat..

Idag fick vi vänta på vår Kinamat i ca 50 minuter!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tur för han i kassan att jag och Anna sparade våra aggressioner till vi satt i bilen på väg hem.. Han verkade inte ha alla kablar i skåpet, alla skor i hallen och definitivt inte alla alla nudlar i woken...

När vi kom hem var maten inte ens god. Jag vet inte vad stället hette. Men ät aldrig på kinamatstället vid Seglet om ni hade tänk göra det. En varning från mig till dig.

Nu ska jag sova sönder mig själv. Råkade somna i Söderbergs soffa som vanligt. Men vi kikade lite Hundtricket. Haha, den är king!! Precis som jag. GODNATT

Välkommen Fredag!

Har precis kommit hem från en skoldag. På idrotten gick jag och Kurvan ut och gick. Med oss hade vi Sverre och Birgittas hund. Jag matade henne med hundgodis, det gillade hon. Inte Kurvan alltså, utan hunden.

Efter skolan åkte jag till Åhlens för att handla lite smått och gott. Två jackor och en kjol fick följa med i klädväg hem. Sen vart det nyheter till toaletten. Kul? Haha. Nu kommer vår toa ha tema rosa. Jag älskar ljusrosa. Åååå vad fint det är! Min tröja är rosa idag. Mina naglar med. Jag känner mig just nu som en femårig flicka..... Nu vart det inte lika roligt.

Jag sitter och väntar på Anna i min nya blåa jacka. Hon är seg. Vi ska iväg och handla mat som ska ätas på. Jag är hungrig. Ikväll ska jag mysa med dotter Söderberg alltså. Allt är sig likt som mina fredagar brukar se ut ... Hah.


heeeheee. Jag och SuperGosan. heeeeheeee

happy days!

Nu har jag precis vaknat efter min sovning. Jiseso vad trött jag är. Ska iväg nu, funderar på att dra en liten längre runda med en promenad också. Fixa ny musik i el telefono. Lykke Li spelas för fulla muggar just nu. Man blir ju så glaaaaad. Åh vad glad jag är just nu faktiskt. Jag ÄLSKAR när det börjar bli varmt och ljusare ut. Snart ska vi ställa om klockan till sommartid också. Bara det är ju bra!

sova middag

Har precis kommit hem från skolan för ett tag sedan. Tidigt? YES. Är så jäkla trött så jag ska sova middag. Efter att jag sovit middag ska jag gå och sola. Efter solningen ska jag hem och plugga historia.

Nu har det blivit ändring med vårat schema, vi ska itne ha nå praktik på onsdagar utan istället gå i skolan så vi hinner med allt. Vilket dom flesta tycker är jättebra, även jag. Äntligen något positivt som händer med vår linje.

Idag gick jag och Kurvan till körskolan och pratade lite om hur vi ska göra med körningar och allt och när det är dags att börja. Så jag hoppas på ett körkort till sommaren och ska verklgen försöka få det så nu! :D

Nej nu är det dags för vila! TJINGO


ännu mera vår

Vilket härligt väder det är ute!! Och här sitter jag, inomhus, för att vänta på att sego-Annzor ska komma och plocka upp mig.. Hon är inte alltid snabb den där kvinnan. Sen brinner det i Söder Grillen på S. Kungsgatan. Massa brandbilar och massa rök. Hoppas hon inte tar den vägen, för då är hon fast...

TJINGO!

wihihi idag åker den riktigt tunna vårjackan på. IIIIHH.

filmdags

Nu ska jag sätta på Stockholm Boogie och se hur länge jag orkar kolla denna gång. Känner på mig att mina ögon kommer somna snart faktiskt. Men jag måste ju utnyttja att jag kan sova länge imorgon. Innan UFmiddag ska jag åka till Valbo med Annzor på dagen. Sen kommer Nattzor hit. Mumso vilken prima dag jag kommer få. Hoppas solen skiner lika fint imorgon så jag kan gå naken.

PUSS

GODNATTZOR

våran vårdag!

Idag var det den första riktiga vårdagen. Om man inte räknar med söndags. Det firade jag och bästa Erko med glass!





Solklart!

nu kom jag på en brilljant idé! Ska springa ner i källaren och ta reda på tvätten, sen ska jag sola. Förstå vad skönt. Slösa pengar på någon fejklampa som det ändå inte händer något utav. Man kanske borde öppna solarium och starta blåsningen som alla går på. Bra idé! Nu drar jag!

Ligga eller leka?

Ligger i sängen och degar med Anna i andra sidan luren. Nu frågar hon om vi ska ligga imorgon, nej förresten jag hörde fel, leka var det visst. Damn. Men leka går lika bra för mig! Heeheee.

svar på tal

Om jag har haft dåligt att göra idag? Nej, men jo. Det som borde göras har jag struntat i. Istället har jag legat och kollat på min dator hela kvällen. Imorgon börjar jag 10. Ses då Erko. Det här inlägget är till dig. Från mig. Jag ska snart gå och sova. Jag hoppas att Gud fick min bön om min morgondag.

GODNATTZOR

jag är rätt bra ändå

Glömde säga att jag är nästan bäst. Jag och två till på Åhlle (Åhléns) hade flest rätt på vilken ordning artisterna skulle komma på i melodifestivalen. Men damn, jag fick ändå inte vinna för jag hade inte prickat in ettan. Bättre lycka nästa år säger jag väl då....

Nu ska jag be; Käre Gud, imorgon vill jag vakna upp med massa pengar, ett städat rum, massa sol och ett badkar fullt med chokladpudding som jag kan bada i (precis som i Wildkids).. AMEN!



lejonprat

Frida är rädd.
En rädd Frida.
Är du rädd Frida?

Okej.

Om jag var ett lejon. Hur skulle folk då säga? Om någon såg mig?
"Kolla ett rätt lejon!"
"Kolla ett rädd lejon"
"Kolla en rädd lejon!"

Jag drar härmed slutsatsen att det inte är meningen att ett lejon ska kunna känna denna känsla. Lejon är inte rädda.


Vilken fisk har bäst syn?

Synålen, haaaaaaah......

Idag vaknade jag vid 6 och var på praktiken 7. Som jag var trött. På praktiken gick jag hela dagen och kände mig som en zombie. Nu ligger jag och är död i sängen. Mamma kommer snart hem och steker på torsk. Är inte speciellt hungrig, mer trött. Men mat tackar jag aldrig nej till, faktiskt.

Orkar inte ligga och göra nada. Kanske hittar på något roligt att göra sen. Nu har min ena gävlefriend (jag har bara två) flyttat :( Så inge mys med henne blir det. Tråkigt. Hoppas på att hon kommer tillbaka snart igen. Men då kanske det blir att det är jag som flyttar här  ifrån istället. Heeeeh.

TJINGO

 (supergosan, hör av dig till migo om du vill kanske take a walk eller något kul)


dom perfekta sandalerna för gräsälskare! Kommer lätt att synas på mina fötter i vår? Är ni på?

fettodag

Hmm. Att sova kl 17.00 var ju ingen hit precis! Annzor + bror kom och plockade upp mig istället för att åka och köpa pizza (???!!!) alltså donken till frukost och pizza till middag. Bra Frida, braaa!

Jag har alltså inte hunnit sova än. Börjar bli lite mer trött faktiskt. Får se om jag orkar kika på Beck hemma hos Söderbergs. Nu ska jag myspysa med Annzor och kika parlamentet. PUSSOS

jag är trött

Hallops. Dagen igår; chill hos Nattsen med melodifestivalen innan vi begav oss mot Cillit där det var fullt med folk. Tiden sprang iväg fortare än fortast och helt plötsligt var det dags att sova,

Idag; Somnade vid 6 och vaknade vid 7. En timmes sömn alltså. Ni kan ju själva lista ut att jag inte är så pigg just nu. Drog ner till donken med Nathalie där vi fastnade i några timmar. Massa planeringar inför vårt kommande boende (hoppas) och prat om hela jäkla Alfabetet! Sen kom jag äntligen hem til min säng, där jag är nu. Snart ska jag kanske sova och sova tills imorgon då jag ska upp tidigt till praktiken (07.00!!!)

Så jag säger kanske godnatt till er nu. GODNATT!

Hellozor

Jag och Annzor på relaxen igår var prima skinka. Skönt var det. Jag somnade i "varma rummet" i 30 minuter. Sköööönt. Sen drog vi hem till henne. Jag somnade och hon låg och grinade. Hon kollade nämligen på filmen A walk to remember som tydligen var bra. Idag har vi hunnit till Valbo en sväng och uträtt ärenden samt kollat på hennes fotbollsmatch som hon själv i var med i, det var kallt.

Nu sitter jag hemma hos Nattzor och har panik vad det gäller kläder, som vanligt alltså. Ikväll blir det partajo hemma hos Cillzor. JIPPI. Det ska bli trevlans. Men innan cillit blir det melodifestivalenkik hemma hos Nattsen med lite uppvärmining inför kvällen. Nu ska jag leta efter kläder. TJING


Godnattzor från F&A

Nu ska ja och min pärla sova. Ses imorgon!

Stackars plånka

Att jobba/praktisera på Åhléns är inte sunt för plånboken.... Särskilt inte dom dagarna då man skickas upp för att vara på mode. Inte bra, inte bra! Men den här månaden kommer det klirras fint på kortet. Lön från Åhlens 13e, lön från GävleTidningar 25e och studiebidrag 31a. Mumsi! Har lagt undan lite kläder där som ska handlas under de bra rabattdagarna. 6st ska tydligen köpa sig en varsin jeansjacka, jag är en av dom, Sanna ska också ha en, och kanske Erkoperko ska köpa sig en också? Heeeeeeeeeh. Vill man vara fin får plånboken lida pin!

Nu ska jag vänta på ett sms av Anna sen ska vi ut på promenados till affären och köpa lite välbehövliga grejer.


Anna får stå för inläggets; PUSS

badhuuuus

Sitter och äter köttbullar ur matlådan och dricker ur mjölkpaketet. Det är så man får göra när man hatar att diska. Men jag klagar inte, det går bra liksom. Idag var jag inte i skolan. Pluggade lite matematik och sånt som ligger efter med. Bra gjort Fridus!

Snart kommer Anna och vi ska kika på film, A walk to remember. Sen ska jag tvinga henne att sova kvar :) Imorgon är det skola som gäller. Upp med tuppen ska jag. Sen har hon som jag nämnde här ovanför lurat med mig att följa med till badhuset på kvällen. Hon kan då den där tjejen. Men jag är inte alls taggad. Jag hatar badhus.......

Nej nu ska jag äta upp mina bullar sen invänta sällskap! PUSSO


Flytt?

Jag och Nattsen håller på att planera och prata om att bli sambos. Roligt va? Det tycker iallafall vi. Det skulle vara en mycket trevlig idé och jag tror den kan funka och bli sann faktiskt. Känns som att det låter positivt från dom flesta hållen iallafall :) Så vi får se hur det blir! Tagga gör jag iallafall!!!!! :D WIHO!


morgonfika

Idag har dagen gått segare än segast, faktiskt. Ovanligt för att vara på pracken då dagarna brukar springa iväg. Men icke idag! Dagen började med en morgonfika på Waynes med Erika. Det var iallafall roligt.. Jag lurade i henne ChaiLatte vilket inte var en favorit för henne. Sorryporry Erko. Trodde jag skulle vara ensam hemma hela veckan men mamma kom hem idag men åker imorgon igen. Anna skulle egentligen underhålla min kväll idag men hon ska kika hockey (vilket jag gärna avstår från) så hon kommer imorgon istället och håller mig sällskap. I like :D

Imorgon är det skola och dagarna har liksom sprungit iväg från förre veckan. Inte en enda grej har jag hunnit göra som skulle ha gjorts tills imorgon. Så nu måste jag väl läsa Historiabok, svenskabok och plugga matte. Hatar att lärarna ger oss läxor fast att vi inte ska ha det utan vår läxtid. Nej, det borde det ändras på! Men antar att ingen lyssnar på våra önskemål.

Nej nu är jag arg över skola. På Fredag ska iallafall jag och Anna ha filmkväll. På lördag blire partajo i Sandviko. Trevlans!

PUSS


Idag plockade jag fram det roliga

Idag har min Annsen varit här hemma och underhållt mig eftersom jag är ensam. Hon lyckades :D Nattsen är inte här och underhåller mig ikväll/natt. Damn! VI SKULLE JU LIGGA MED VARANN! (BertFjert). Snart är det helg och jag taggar partajo :D El Mumso!

Idag på praktiken tyckte jag att jag var rolig. En kund kom fram med ett födelsedagskort med Nalle Puh på och sa att det skulle uppskattas av den som skulle få det (barnbarn)
Jag svarade med att; Ja det är bäst att köra på ett säkert kort.
HAHAHAHAHA vad rolig jag var. Att jag får till allting så bra. Kunden tyckte inte det var lika roligt. Dock gjorde hennes man det.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Imorgon blir det morgonfika med Erika. El myso :D

här är jag

Shulululu lilla lady.

Helgen var trevlig. Mys hemma hos Nattsen sen begav vi oss ut på äventyro. Cillit kom också och joinade vilket var tummen uppo! Söndagen bestod av smörgåstårta, gräddtårta, marängtårta, chokladbollar, kanelbullar, cookies och läsk. Evve fyllde 25 och det var storkalas med massa gott!

Imorgon hoppas jag att Nathalie blir frisk så jag får sovsällis i min säng. Jag är home alone hela veckan ut och att vara ensam är mer tråkigt än kul. Imorgon blire lurrepurre med Cillitbang. Jag längtar, för jag är redan hungrig..

om jag hade varit rolig och dum nu hade jag slängt in en bild med Cillit på från helgen. Men jag är snäll och struntar i att lägga upp den. + att jag inte orkar för bilden är på andra datten. Hee, tur för dig Cillsono!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på Stockholm Boogie. Du vet vad som väntar imorgon Nattsen om du frisknar till!! PUSS


back in the days


det måste bli fler gånger!!!!

party like a girl

Sitter hemma hos Nadsen forfarande och har det mycket trevligt. Prat om det man gillar, me like! Nu kom Lennsen och Kerrsen också. Snart kommer Cillit också! Det bir nog en great kväll tror jag. Senare kanske vi drar oss mot Makkan med två kån om vi orkar röra på rumporna.

TJINGTJONGO

jag har anlänt!

Nu är jag äntligen framme hos Natahlie efter massa bussåkning!

Den glada nyheten är att Nathalie nu äntligen fått sin andra lillesyster! Det var alltså en lillesyster. Jag som var helt säker på att det var ett manligt kön som låg i kistan, men icke! Så grattis Nadsen och lillesysters mamma och pappa.

Nadsen pratar i telefon med mamman till de tre barnen. Efter samtalet ska jag kolla bild på den nya. Sen ska vi tagga inför vår otroligt trevliga kväll. Hah.

Ha en trevlig lördag, det ska vi. PUSSOS

My FridaY

Det är lördag och jag vaknar vid 9, vad otippat? Nopps!

haha. Igår ringde Anna när jag var i skola med paniken i halsgrpen "Jag är i Sandviken och hittar ingentiiiing!! Jag är Vilseeee. HJÄÄÄLP" Ungefär så lät vårat samtal. Hon plockade upp mig och jag fick hjälpa henne att hitta rätt bland alla hus där hon hade i uppgift att lämna av ett paketo. Det gick fint, tillslut.

Sen fikade vi med Sara och Jennifer (inte ´min Jennifer =) ) Sen var det dags att äta hemma hos Söderbergs. Som vanligt...

Något roligt som hände var att vi vart stoppad av polisen. Jag sitter just nu och funderar på vem som vart mest nervös, jag? Anna? eller kanske självaste polisen? Jag gissar iallafall på mig själv!


Bälte på så blir polisen glado :)

Svar på tal

Svar på Erikas kommentar; Ja gummsan, jag har beslutat att vi från och med nu får börja träffa andra igen.

men det står ju water

Idag körde jag (vi) ett härligt spinningpass. Men jag kan säga att jag inte svettas lika mycket som en annan man som var där. Jiseso! Jag skojar inte när jag säger vattenpöl. Men det ska inte klandras! Tränar man så tränar man. Svettas man så svettas man.

När jag kom hem laddade jag upp med brie och mörkchoklad. Mumso. Imorgon ska jag gå i skolan. Efter skolan ska jag ta en sväng på stan för lite födelsedagspresenter :D Sen blir det en fredagsdate som står på schemat. Och vem är då den lycklige? Anna of course. Lika glad för det är jag men gladast är nog, Anna?

Nu ska jag krypa ner i min säng för imorgon är det skola som gäller 08.00 eller något sånt.

PUSSHEJO!



lökar i skolan

Shulululululululu.

Igår var jag på en av dom bästa filmerna (förutom Australia) jag sett detta år!! Män som hatar kvinnor. Se den eller gör det inte. Men jag skulle rekomendera er att se den.

Nu sitter jag i skolan och lökar med våra nya (!!! äntligen!!!) datorer. Det är mycket soft. Jag har Nathalie brevid mig, hon luktar bajs. Om ni går in på hennes blogg sen ni varför hon gör det...

Jag är idiot och har inte med mig alla våra UF grejer till skolan så vi kan inte jobba med något.. Ni kan tacka mig käre vänner.

Nu ska jag fortsätta med nothingo. Pusso

sport = farligt

Shitpomesso.

Snart har veckan sprungit iväg, igen! Det positiva med detta är att våren är nära, så nära.

Sista praktikdagen för denna vecka är imorgon. Efter praktiken ska jag iväg på bio med mamma, kristin och kanske evve. Jag har börjat gå mycket på bio, vilket är mycket trevligt! Förr vart det bara någon gång per år, kanske 3. Nu har jag gått hela 6 gånger sen i julas. Jises! Men lite vardagskul var ett av mina nyårslöften, och jag lyckades visst med den punkten!

Nu sitter jag lökig i min soffa efter ett svettigt (!) pass. Borde läsa lite bok men kollar hellre på tv idag faktiskt. Man ska njuta av livet, det är bra.

Annzor har (nästan) brytit foten nu också (?). Jag brukar säga till henne att sport är farligt, hon lyssnar inte på mig. Nu har hon gjort illa två fötter på ca en vecka, nu borde hon lyssna på mina ord! Jag saknar att sitta i bilen och sjunga Natasha med dig Annsen! Men vi ses nog snart skulle jag tippa på :) Puss till dig och foten (usch) från mig. Jag tar tillbaka pussen till foten. Jag hatar fötter.

PUSS HEJ!


instängd

Nu är lovet slut. Nya tag ska tas. Neeej, vem försöker jag lura. Inga nya tag kommer tas, allt är precis som vanligt, och kommer förbli så. Tråkigt nog.

Idag har jag bara legat hemma och latat mig. Har inte gått utanför dörren på hela dagen, vilket jag nu inser är väldigt osoft. Jag måste ha luft!! Det får bli imorgon.
 
Igår hade jag det trevligt hemma hos Isble iallafall. Kvällen gick fort och vips var jag hemma i sängen och sov.

Nu ska jag sova och ladda inför praktiken imorgon. Efter praktik blir det träna som jag  inte gjort på flera veckor nu tror jag. Jises vad tiden går fort. GODNATTZOR

RSS 2.0