No bambi..

Efter jobbet cyklade jag hem på duns. Konstigt hur vädret vände. Först var det stekande sol sen svart himmel med åska? När jag kom hem dröjde det inte länge innan Anna klev innanför dörren. Vi cyklade ner på stan och köpte henne ett par inlines. Så nu kan vi också åka tillsammans :) Nu är skrutten på träning som slutar vid 8. Då ska vi ner och sola, så det kokta fläsket blir stekt. Efter det blir det en cykelsväng till Max för att käka maaden. Sen, då ska vi ut på gatorna och åka inlines så det bara ryker om det. Bambi på hal is är det ingen frågan om här inte. Proffs som vi är ska vi glida igenom hela Gävles stad. Haha. Vi ses.


A ni ser, kungen.


Sista dagen att njuta av juli

Igår cyklade jag och Anna en sväng på stan och vi hann precis med våran jobblåt från förra sommaren. Det var ju Ola som stod på scen men vi kollade aldrig, vi bara hörde lite svagt. Vi cyklade sedan mot Hemköp för att handla lite frukost eftersom jag fortfarande inte har fyllt mitt kylskåp med något sen mamma åkte iväg, snart två veckor sedan. Trevligt att träffa tjejen =) Imorse åkte hon iväg till sitt jobb medans jag låg kvar i sängen och drog mig lite, sen var det dags för mig med. Ikväll kommer hon nog igen, och om jag har tur slipper jag sova själv inatt också. Men innan hon kommer ska jag ut och åka med mina nya inlines, bara vädret tillåter det. Ska tydligen komma regn nu på eftermiddagen. Fatta man juu!


Viheitä kuulöia

Idag var jag som sagt var och kikade på hus med mina andra två och Oskar. Det var så sött =) Efter huskikning så åkte jag hem till pappa. Där hemma var Anna (syster). Där hemma fick jag med mig lite mumiindricka från finland, kanske den godaste drickan! Fick även lite saker från farmor som hon hade packat på pappa. Äckliga (ursäkta) Viheitä kuulöia (gröna kulor) som nog bara tanter tycker om, brevpapper med penna och en lapp som det stod; Tidalle! Hej. Från farmor. Kram! Skriv mig. Hon är så söt med sin svenska, farmor. Så jag får väl ta att skriva ett brev till henne på mina nya brevpapper och min nya penna. Efter mina fina gåvor så åkte jag och pappa och övningskörde i Bönan. Det gick sådär. Märks att jag inte kört på någon vecka faktiskt, haha. Nu har jag just ätit lite thaimat och väntar på att Anna ska komma hit (inte syster Anna). Sen ska vi ner på konsum och ikväll får jag sängkompis !! =) Ha en trevlig kväll, det ska jag..


Sötfisen och jag en sen sommarkväll 07 =)

Dagens köp

På lunchen gick vi ner på stan för att kika inlines till mig. Hittade ett par som jag köpte och nu längtar jag tills imorgon då jag och Evve ska åka ut och åka. Kristin köpte också ett par så det kanske blir vi alla tre =) Så nu är väl Evve  glad eftersom vi har pratat ett tag (några år) om att jag också skulle köpa mig ett par. Men nu så! Rea var det på dom, så kontot tog inte så hårt på det. Wihoo vad kul!! Idag ska jag till Storvik för att kika på hus.... Men det är itne jag som ska flytta. Jag har ju faktiskt redan ett hus i Storvik. Nej hejdå på er!


En riktig sköning kväll

Igår hade jag en jättemysig/trevlig kväll på min balkong med Nathalie. Hon kom in till Gävle efter vi båda hade slutat jobbat. Handlade lite smått och gott och sedan var det dags för lite matlagning. Kyckling filé med texmex smak och potatisar som liknade räfflade chips vart det. Och det var gott kan jag säga, det är även det som ligger i min matlåda(!) idag. Har faktiskt med mig det idag. Nu i snart två veckor har jag slängt pengar på frukost, lunch och middag bara på att käka ute. Bara för att jag är lat och inte orkar laga mat när inte mamma är hemma. Inte konstigt att mina pengar försvinner på ingenting! Iallafall satt vi på balkongen hela kvällen. Lyssnade på gamla 90-talslåtar och käkade lite godis och pratade. Vi köpte även världens största punchrulle, men den tar vi någon annan dag. Våra magar vart för fulla för den. Vid halv 12 tog Nathalie bussen hem och då åkte jag hem och sov. Nu sitter jag och längtar till min goda lunch. Ikväll ska jag ut och köra bil med pappsen också. Kul! =)

Aaah, duuu! bongi på bongi letton!
En riktig pottjack vart det!
Jag har sån tur när det gäller trosslittor!

soliga dagar är dom bästa

Har just kommit in efter en tripp på stan efter lunch. På vägen hem köpte jag mig en Ben&Jerry´s glass och en trisslott. Tänkte att kanske miljonen var på just min lott, men icke. Inte ett korvöre vann jag. Nu sitter jag och planerar vad jag ska göra med mina pengar. Jag ska köpa en dator, resa någonstans (förhoppningsvis), ha lite pengar som jag kan handla lite vad jag vill för och spara pengar. Och det ser ut att funka bra med min planering. Hopas jag kan hålla mig efter den bara. I helgen ska nog jag Kristin och Evve göra en tripp någonstan. Vi är inte helt hundra på vart vi åker ännu. Kul att göra något! Ska väl också slänga en tanke till Cilla som är påväg mot varmt land med hav och strand. Vet inteom hon åkte fem imorse ellerom det är fem i eftermiddag. Men ha det så kul iallafall Cillit!!! =)


Take me on a trip

Idag var jag riktigt sugen på att träffa någon av mina vänner, för en gång skull, som det inte blir alltför mycket nuförtiden i jobbens dagar. Men alla är upptagna. Den ena ska packa för solsemester, den andra har träning, den tredje är på semester längst ner i sverige, den fjärde hade andra plander för kvällen, den femte låg och stekte och skulle sedan till en annan stad och den sjätte svarar inte på mobilen. Perfekt dag för att tvätta kläder. Turen är lite på min sida och jag såg att någon hade varit snäll och tagit bort sin tvätttid ikväll. Perfekt! Har inte tvättat på två veckor, kläderna börjar liksom ta slut. Så det blir en hemmakväll med tvätt och kanske att jag orkar städa lite, skulle också behövas. Imorgon kommer iallafall Nathalie in till mig tror jag. Skulle vara skönt med en chillkväll med mat och prat. Hoppas på att hon kommer. Nu ska jag fortsätta här hemma. Tjing.


För jag älskar när du visar
att du vet att du har rätt
och rätar på din rygg
det är den rakaste jag sett



Sommarhelg

Vilken trevlig helg jag har haft. I fredags åkte jag hem till Cilla efter jobbet. Vi åkte båt på kvällen och hade det riktigt kul. På lördagen var det dags för födelsedagspartaj hemma hos Karro, eftersom hon och Johanna har fyllt år. Där hade jag det kul och tårtan var kanongod. Senare på kvällen åkte jag in till Gävle. Följde med Lisa till några som satt och tog det lugnt. Även där hade jag kul, med kundvagnsåkning och chips. Idag har jag mest tagit det lugnt. Steg upp ur sängen vid tre och käkade mat i Trebo. Sen kikade jag på Saw 2 och nu snart är det läggdags. Imorgon är det jobb och jag blir så avundsjuk på alla som är lediga. Hejdå.


sov över

Imorse sov jag över, 07.57 vaknade jag. Men jag hann till jobbet så jag var här 08.10. Dagen har börjat bli seg igen. Har suttit nu i en timme utan göra. Vill ut i solen, har hunnit ut en liten snabbis på rasten jag hade. På lunchen ska jag nog ta mig en tripp på stan. Kristin slutar vid lunch så det blir inget ätande tillsammans idag. Kanske att jag åker hem coh sover i en halvtimme, haha. Efter jobb ska jag hem till Evve och Oskar och ge katterna mat. Sen åker jag till Sandviken skulle jag tro. Nu ska jag dricka lite smoothie och se om det finns något att göra.

After beach i bilder


Sommarbilden här ja!! Sötcilla =)

Cillit och jag njöt i solen.

Hon är king den här tjejen.

Sitter och har trevligt med trubadur och massa gott

Den här bilden får mig att tänka på sommaren 2006, Frida kissar från båt.

Här är bilden från 2006. Frida kissar från båt.

Sköning dag

Lilla varma sommardagen idag! Fick sluta lite tidigare, och det var bra för då hann jag med bussen som tog mig till Sörtutt. Där åkte jag båt och hade det trevligt. Försökte även grilla lite majs men Cilla är inte så bra på det, inte jag heller. Dom vart kolsvarta och inte så ätbara nej. Men maten var god iallafall. Sen åkte jag hem, skjuts ända till gävle fick jag, det kanske var hur skönt som helst att slippa en enda buss ikväll. Den tackar vi för! Nu har jag precis duschat, jag ska nog gå och lägga mig i sängen snart, borde sova lite mer denna natt tycker jag.
 

trevlig kväll

Vilken kväll jag hade igår! Lätt en av dom bästa den här sommaren. Den enda kvällen med riktig sommarkänsla i kroppen. Cider, båt, trubadur, trevligt folk och fint väder gjorde kvällen. Härligt att åka båt var det också, det blir det mer utav idag skulle jag tro, eftersom jag ska ta mig själv hem till Cillit. Något som inte var allt för kul var imorse när jag skulle kliva upp. 05.00 ringde väckarklockan, kändes fint att slita sig upp ur sängen trött och yr och se Cilla pressa sitt tryne mot huvudkudden och grymta som en gris. Som jag vill göra lika.. Om 2 ½ timme slutar jag och då får även jag se solen. På lördag är det 18årskalas som gäller, tema färglatt. Trevligt att det händer något! Jag är kattvakt i helgen också. Ska ta hand om dom två små så bra så. Jag kommer nog tillochmed mata dom. Evve och Oskar kan vara lugna. Nej nu slutar min lunch. Hejs!

(båtbilder kommer senare eftersom cillit har dom)


jag vill ut i solen

solen skiner och jag sitter inne. Kul. Men vad glad jag blir när det ringer människor som är trevliga. Nyss ringde en söt liten dam som var jättetrevlig, och oj vad glad jag vart av henne! Det är det som väger upp alla otrevliga människor. Om ca en halvtimme ska jag gå på lunch. Då ska jag äta kalla pannkakor med jordgubbssylt. Sen är det inte långt kvar innan jag sitter på bussen påväg hem mot Cillit =) Jag har ingenting att göra just nu. Sitter på en stol rätt uppochner och lyssnar på radio. Nu ska jag spela lite Majong Shanghai.





Bilden knäpptes igår med cillas vörsting webcam








Nästan perfekt

jag vet att det som skrivs mest är tråkigt och ointressant. Men så blir det när det inte är så mycket action i mitt liv. Imorgon ska jag iallafall hälsa på Cillit och åka båt tror jag, mysigt! Synd bara att jag måste kliva upp 05.30 dagen efter, eftersom jag ska sova i sandviken då. Nu har jag just kommit hem från sandviken. Haft en trevlig kväll faktiskt, ohyes.. Tänkte att jag skulle slänga i mig något i magen nu men inser att det är fortfarande lika tomt i alla skåp här hemma. När ska jag hinna handla mat egentligen? Tvättat skulle jag ha gjort idag också för snart börjar kläderna ta slut där inne i garderoben, nästan. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och sova ut. Skönt.

godmorgon

det var mindre roligt att kliva upp imorse när Jennifer låg och sov. Men upp kom jag och nu sitter jag på jobbet. Har just druckit cacao cream. Gott de. Har haft en morgonpratstund med Nichole alldeles nyss, och vad hon gjorde vaken kan man ju fundera på. Något kul som har hänt är att min kamera har hittats. Tackar Ange för hjälpen =) Om tre minuter börjar jag så nu är det bara att tagga. Hörs!


Bra start på veckan

idag har jag haft en kanondag med Jennifer. Slösat pengar har vi gjort. Ätit god mat har vi också gjort. Letat en bra bärbar dator till mig. Nu ligger jag och degar i hennes vattensäng, shit vad det guppar. Vi har just varit förbi huset mitt emot (mitt) och hämtat kläder och annat inför imorgon. Ska sleepa i hennes vattenhav och upp tidigt imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få Jennifer sluta kolla på dålig serie på 4an. Tjing.


bonus på kortet..

Sitter på jobbet med en kurrande mage. 12.30 ska jag iväg och äta, ute i sommarvärmen med Kristin. Fick precis min lönespec, den gjorde min dag, haha. Jag har bara tre veckor kvar att jobba sen är jag ledig. Yes! Varje dag kikar jag på reos som ska ta mig till ett varmt land, vi får se om drömmarna blir sanna, höhö. Nu ska jag jobba vidare!

promenad med Magden

Ikväll har jag umgåts med Magden. Vi ville inte sitta inne, speciellt inte jag, så vi bestämde oss för en promenad i sandviken. Den vart rätt så lång faktiskt, skönt. Prat och promenad i ett, tjing. Vi avslutade kvällen på McDonalds, haha. Nu har jag precis kommit hem och ska gå och lägga mig i min nybäddade säng. Imorgon är en ny dag, ny jobbdag. Hua.

värme!!!











blandade rhodosbilder från olika år =)

försvunnen kamera

Igår hade jag en riktigt rolig kväll. Började hemma hos Anna med lite folk sedan drog vi oss mot stan. Betalade pengar för ingenting och drog mig sedan med resten av folket till en lägenhet. Sen åkte jag hem för jag kände att jag var trött och sliten. Imorse när jag vaknade och tänkte lägga in bilder på datorn så märker jag att jag har tappat min kamera. Wiho... Tror jag ska åka in till Sandviken och träffa Magden idag. Först måste jag slänga i mig något för min mage kurrar. Tjotjo.

(om min kamera hade funnits hade det varit en jättefin bild precis här)

lördag

Sitter och lyssnar på gammal musik och taggar inför en kväll som jag hoppas blir kanonkul. Men det tror jag att den blir. Så skönt när allt är i sin ordning och det enda man väntar på är att klockan ska ticka på lite. Om en kvart ska jag cykla ner på stan, sen sätter jag mig på bussen och åker till Nathalie och Fanny. Nu ska jag gå och packa ner ett paraply i min väska, för vädret ser inte bra ut. Måste packa väskan om jag skulle få för mig att sova kvar i sandviken också. Det visar sig. Kan vara skönt att sova hemma, men kan vara skönt att slippa tänka buss i huvet också. Hejdå =)


Fredagskväll med spel

Ikväll vart det en spelkväll hemma hos Anna. Jag och Cilla var i ett lag. Vi är verkligen kassa. Hade det kul iallafall. Käkade på Monroes för andra dagen i rad. Usch. Har världens magont efter att vi åt. Förstår inte vad som är problemet. Magen riktigt drar där inne, ont gör det ska jag tala om. Vi drog även en sväng till mcDonalds för dom som inte hade magont skulle köpa sig lite efterrätt. På vägen hem i bilen fick vi se Anges kunskaper när det gäller att växla. Hahaha. Det var kul. Vi kikade även lite på Saw 2, jag trodde det var den jag kikade på igår men det var det inte, tydligt det. Nu ska jag hoppa ner i sängen. Imorgon ska jag sova ut ordentligt sen blir det party party! Ohyes härliga lördag!

Frågan; Vilket är tyngst, olja eller vatten?
Jag funderar; olja flyter på vatten.
Mitt svar; Olja är tyngst!!

Ibland tycker jag själv att jag verkligen är dum.

fredag, yes!

wiho! Jag får sluta tidigare idag också (igår med). Ska cykla hem nu och sen ska jag ringa Nathalie. Inte mycket träffar det har blivit med henne under vackra sommarlovet inte. Ha en fin fredag. Puss

rulla runt

Fredag. Tiden går fort. Som alltid. Sitter på jobbet nu och har just kommit in efter en liten rast. Frukost ute i solen hann jag med på min rast, mys. Nu sitter jag och äter körsbär och väntar på att någon vill ringa mig så jag får något att göra. Men ingen ringer. Ikväll är det en ledig kväll vilket innebär att jag inte vill sitta inne och dega. Vad som ska göras är inte klart än men det visar väl sig. Idag blir det sushilunch med Kristin. Gott. Nu är det dags för lite softa framför datorn och vänta på något kul.


Nichole och jag

Hemma efter en trevlig kväll med Nichole. Så skönt att träffa henne. Alltid när man träffar henne får man prata ut sig om allt med varandra och det blir alltid bra efter. Hon är en sån som är bra på att lyssna och det gillar vi! Vi gick till Waynes och tog oss en smoothie som vi satt och sög på i det härliga vädret. Vi satt i några timmar och begav oss sedan ner på stan för ett kik eller två. Kom på efter ett tag att vi var hungriga så vi tog oss en Subway macka. Som den passade i min mage. Nu har vi skilts åt, hon på sina äventyr och jag på mina. Har precis duschat och nu ska jag ta att röja upp på rummet mitt. Sen ska jag krypa ner i sängen och sova. Det lär behövas ikväll känner jag.

16 juli

Somnade efter 4 och gick upp klockan 6. Otroligt bra gjort. Sitter nu pigg och färdig för ännu en dag. Påklädd och allt. Snart ska jag ta min cykel mot arbete. Längtar tills dagen är slut då jag får träffa Nicholen och slappa. Lunch längtar jag också till, lax med färskpotatis, ohyes. Hejdå alla sommarlovssovare.


godnatt söthjärta

Nu har jag försökt sova bort det onda. Vaknade med ännu värre huvudvärk. Yes. Imorgon hoppas jagf att jag mår bättre. Då ska jag träffa Nicholen på stan med fika skulle jag gissa på. Mumsigt! Känns som det är på tiden att halloja på henne. Sist var på p&l. Men jag hinner inte så mycket med mina dagar. Aja. Nu ska jag ner i sängen igen, och fortsätta på boken. Godnatt.



hahaha hej 2003!

Hon och han

Vilken seg dag. Herregud! Jag börjar bli sjuk också. Ont i halsen och slut i kroppen. Fick med mig en bok idag hem från jobbet idag, HON OCH HAN Sambo i Sumpan heter den. Så nu ska jag krypa ner i sängen och läsa bok. Det var länge sedan. Hoppas alla friska sommarlovsfolk har det bra i sommarkvällen.


Fika på mingel

Idag har jag varit och fikat med tjejer. Fick födelsedagspresent utav dom, så söt och snälla som dom är. Det var Ange, Natta, Lovisa, Ida och Anna som fikade. Greksallad vart det för mig, måste ju tagga semester! Ange köpte även världens snyggaste muntelefon för 210 spänn, haha. Ida och Natta fastnade i fällan när det gäller telefonförsäljare på stan. Tillslut kom dom därifrån, och utan telefonköp. Bra av er! Haha. Sen åkte jag och mamma ut och körde bil. Nu på kvällningen har jag bara kikat CSI och degat. Och som vanligt för mig, arbetande kvinna, ska jag gå och sova nu så jag orkar med dagen imorgon. Ha det så kul ikväll alla sommarlovsbarn!

söndag

Igår hade jag det mycket trevlig hemma hos Simone. Myggen var dock lite dryga och jag fick mig lite myggbett här och där. Var kul att träffa folket, var ju ett tag sedan. Bra musik hade vi i våra öron. Det bästa var nog markoolios remixlåt med massa gammla godingar, haha. Sen kom Mathilas skjuts och även våran så då var det dags för att åka hem. Sov hos Cillit och har just kommit hem. Nu ska jag slänga i mig lite mat. tjo!






Partylördag är bra lördag

Om en timme går min buss som ska ta mig hem till cilla :) Ikväll drar vi oss hem till Simone för att ha en trevlig kväll. Problmet är bara att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig. Tänkte dra mig ner mot stan för att kolla om jag hittar något roligt. Annars vet jag inte riktigt vad det får bli. Aja det fixar sig nog. Det största problemet vi har för kvällen är nog hur vi kommer hem därifrån. Men det fixar sig det också förhoppningsvis. Nej nu ska jag kila. Ha det bra ikväll, det ska jag.


Hem till denna dam ska vi bege oss =)



Fredagsmys!

Hej alla alla.

Idag var faktiskt den mest sega dagen på jobbet. Lunchen livade upp dagen eftersom jag fick äta den med Anna, och pappa. En grekisk sallad och massa skratt och räkor i halsen gjorde den perfekt. Fick sluta en timme tidigare idag för snälla Inger tyckte väl att jag inte skulle behöva sitta och inte gör någonting. Åt god mat sedan övningskörde jag från forsbacka till sörtutt (!) för att hämta Cecilia. Bra gjort av mig tycker jag själv. Vi åkte hem till Anna för att spela kort och äta fruktsallad. Chips, popcorn och läsk fanns också på plats, höhö. Vi spelade sångspel som vi gjorde själva och hade de3t mysigt. Klockan tickade på som vanligt och tillslut tog jag och Cillo bussen in till stan så att Cillo kom hem. Nu ska jag snart gå och sova. Imorgon blir det härligt. Jag får sova ut! På kvällen drar jag mig nog till Gysinge hem till Simone och träffar folk som jag inte träffat på hela lovet. Hej!



söt hon är, eller hur?

vilket problem

Varje gång när jag städat mitt rum ser det ut som skit efter 2 dagar. Varför kan det inte bara hålla sig fint och städat så jag bara kan slänga mig i sängen direkt på kvällarna. Nej. Istället ska det ligga kläder överallt, påsar, väskor, kort, handdukar, skärp och massa massa annat. Det gör att jag inte orkar gå och lägga mig. När jag väl gör det slänger jag ner allt på golvet. Upprepa det tre dagar i rad och vi har en soptipp på mitt golv. Intressant eller hur. Godnatt.


Välkommen hem till mig. Känn dig som hemma.

spara pengar var det..

Nu är jag hemma från en tripp på stan med mamma. Tänkte att jag mest skulle kolla lite och se om jag hittade något litet. Det slutade med att jag köpte byxor(nedan), skor(nedan), tröja, kjol, armband/hårsnoddar och en maskara. Och nu är jag 860 kr fattigare. Men jag gjorde det bra ändå. Lite halva priset där och mer rea här. I like. Nu väntar jag på att pappa ska sluta jobba så vi kan åka iväg. Först ska jag äta lite mango. Hörs!


Say hello to my new friends.

seg arbetsdag

Vilken fint väder det är idag. Synd att jag har suttit inne hela dagen framför en dator med ca 1 samtal varannan timme. Från klockan 12 har jag inte haft någonting att göra. Fyra timmar som jag slösade bort på att kika lite resor tex. Okej, på lunchen var jag och Kristin ute i ca en halvtimme och åt mat i solen, mysigt. Jag gick även förbi Ticket för att kolla upp billiga resor till Rhodos runt den 10e. 5510:- var den billigaste englit henne. No way. Jag hittade några som var lite billigare på internet men det är fortfarande mycket pengar som går åt. Vi ska kanske satsa på en sista minuten ändå. Och hoppas på att det finns. Men tillochmed sista minuten resorna är ju dyra nu, bara för alla drar i väg till värmen. Dom kostar minst lika mycket som en "vanlig" resa. Nu snart ska jag iallafall äta köttfärslimpa och färskpotatis. Sen ska jag gå ner på stan och kika lite kläder och sånt. Jag hade ingen lust att gå ensam så jag fick med mig mamma. Ikväll ska jag köra!


Fika med friends

Idag vart en mysig dag. Min första mysiga dag på länge. Min första dag då jag träffade någon av mina vänner på ett bra tag. Magda och Cilla kom in till Gävle och vi tog oss en fika på Java, utomhus. Medans det var fullt med folk (okej inte så mycket) på stan och kollade på massa sång, satt vi med fika och pratade lite sommarplaner mm. Fick mina födelsedagspresenter av Magda också. Go är hon! En av presenterna var ett halsband med ett hjärta på, som kommer att hänga mycket runt min hals =) Efter att vi hade varit på stan cyklade jag hem för att sedan åka ut och köra lite bil =) Det var roligt och gick väl skapligt bra idag också. Imorogn ska jag köra med pappa, får se hur det går. Nu ska jag kanske ta en kopp te med min mor sen ska jag hoppa ner i sängen och sova. Tack och hej.


Idag var mitt hår mycket lockigt =)


När trollmor har lagt...

Nu är sängen nybäddad och jag nyduschad. Kan det bli bättre? Ska snart gå och lägga mig och kolla på lite tv, sen ska jag sova. För ett tag sedan åkte jag hiss efter att precis ha kommit ut ur duschen. Haha. I blött hår och morgonrock stod jag där och hoppades på att ingen skulle se mig. Ingen såg mig och jag kom både ner och upp välbehållen. Att jag alltid lyckas åka hiss med opassande klädsel. Så är det när man ska tvätta. Imorgon hoppas jag på fint väder så man kanske kan sitta ute på lunchen i solen. Får se om Kristin har med sig utevänlig mat imorgon och om solen lyser. Isåfall så. God natt! Så där ser nästan min säng ut nu. Lika påslakan iallafall som jag fick av syster Anna i födelsedagspresent. Nu har jag tre lika påslakan i olika färger. Dom är hur sköna som helst, mjuka.


Övningskört

Kom precis innanför dörren efter en varm promenad med härlig musik i mina öron. Gick förbi platsen där han med motorcykeln körde av vägen förra veckan. Så hemskt att se alla blommor och lappar till honom :( Som sagt så var det mycket varmt. Jag som tänkte ta på mig tjocktröjan, tur att jag dissade den. Mina promenadskor och jag har inte sagt hej till varandra på ett bra tag. Så det var lite segt i början men sen kom vi igång, hö.
Kom på att jag glömt att säga att jag övningskörde första gången igår. Två gånger tillochmed. En gång på parkering (första åket) sen på väg (!!) Okej att det var en industriväg och inte så mycket trafik, men ändå en väg. Haha. Väl där mötte jag även två stycken andra övningskörare. Antar att det där är placet för nybörjare, höhö. Gick faktiskt rätt bra för att vara första gången. Så körkort om ett år borde jag väl kunna fixa. Vi får se hur det ser ut den 8 juli 2009 =) Nu ska jag springa ner i tvätten sen ska jag ta mig en dusch. Ska nog försöka slita mig upp ur sängen imorgon för en promenad innan jobbet. Men jag inser att det är en svår uppgift för mig. I två dagar har jag ställt klockan på 05 för att gå. Men varje gång har jag lyckats somna om och vaknat igen kl 7. Haha. Får väl lägga telefonen i en låda med lås på så jag måste anstränga mig för att stänga av alarmet. Då hinner jag bli pigg och kan ta på mig skorna och traska.




Vart är sommaren?

Hard work work. Imorgon är det onsdag vilket betyder att det inte är långt kvar till helgen. Den här helgen är faktiskt inte uppbokad, som det var tänkt från början. Ska bli skönt att bara kunna planera något i sista minutetn istället. Jobbet går bra iallafall. Eller, lite fel blir det var dag men jag gör mitt bästa. Nu har Evve semester också, så nu är inte hon med och guidar mig i jobbet nå mer. Snart ska jag springa ner i tvätten och tvätta kläder. Mat ska jag slänga i mig också. Sen ska jag antingen ut och cykla eller ta en promenad i solen, så man får se den också. Var på en minipromenad idag på rasten för att få lite luft när man sitter inne hela tiden om dagarna. Nej, nu får det ta att bli fint väder, varmt iallafall. Det är Juli men lutar mer mot varm vårdag. Imorse vid 7tiden var det 9 grader ute. Jag vill ha varm sol. Nej nu ska jag göra något. Hej.


Myshelg

N´Min helg i Hälsingland var toppen. Så skönt att komma ut till stugan och känna sig liten igen. Allt var som vanligt. Frukost med crunchy, smultron och bollnäsfil. Kvällsgrillning. Sitta i gnisselstolarna. Borsta tänderna vid bryggan. Vara rädd för konstig toalett. Plocka smultron. Öppna grinden och få en slant. Sova i lillstugan. Vakna av surriga myggor mm. Nu är jag tillbaka hemma och imorgon ska jag jobba. Tillbaka till vardagen. Hej.


Pizzabullar

Hejsan.

Idag var en riktig kanondag, om man tänker på vädret =) På lunchen åkte jag med pappa till hans jobb och träffade Anna som var så söt i jobbarkläderna, höhö. Åt min mat sen bar det av igen tillbaka till mitt egna jobb. Efter jobbet cyklade jag och Evve till Ica Maxi idag igen. Sen hem till Evve och Oskar för att äta mat och baka pizzabullar som i ska ta med oss till stugan över helgen. Ska bli så mysigt och skönt att komma iväg lite. Vi åker imorgon efter jobbet och kommer hem igen på Söndag. Nu ska jag gå och packa väskan och städa rummet, sen måste jag sova. Hej då! Ha en trevlig sommarhelg, för det ska jag!


Cykla är skönt

Idag tog vi cykeln mot Ica Maxi. Det tog inte så lång tid at cykla dit ändå. 10 minuter så var vi framme. Solen sken och jag kände mig somrig med endast ett linne cyklandes i solen. Jag köpte hem lite narutgodis, sånna där rischips med texmex smak. Sen köpte jag även en pasta sås som jag just ätit upp =) Imorgon slipper jag ta med mig lunch till jobbet för då tror jag att jag ska till Fastighetssnabben och träffa på min favoritjobbAnna :D Tänkte ringa till hene och berätta den ljuvliga nyheten snart. Någon gång i Juli kanske jag ska följa med Nichole på någon festival i Bollnäs i två dagar. Alice Cooper skulle dit. Och han har vi ju faktiskt redan sett. Häftigt. Det som är dumt är att allt kostar pengar. Jag måste tänka smart. Vill ju färga håret, åka utomlands, köpa ny kamera och köpa en bärbar dator helst nu på en gång. Pengarna kommer nog tyvärr inte räcka så långt jag vill, så vi får se. Nu ska jag gå och slappa i soffan framför tvn.


regnet öser ner

Imorse när jag skulle cykla till jobbet kommer jag ut i världens regn. Tur att paraplyet låg nerpackat i cykelkorgen! Men paraplyet var halft trasigt. Det slutade med att jag stod med fötterna i en halv dm djup vattenpöl, regnet öste ner på mitt trasiga paraply som täckte halva huvudet, och låset vägrade gå upp på cykeln. Jag hann precis till jobbet. Blöt. På rasten märkte jag att mina nya fina blommiga skor hade gått sönder på sidan, så på lunchen gick jag iväg och skulle byta dom. Jag hann knappt slänga upp dom på disken innan dom förstod vad jag hade för ärende. Tydligen hade dom slutat sälja dom där skorna efter någon dag bara för dom var så dåliga och gick sönder. Så efter lunch fick jag leva i Evves förstora tofflor som jag tappade hela tiden. Dom ramlade tillochmed av när jag cyklade. Nu är vädret fint iallafall och jag ska ut på en cykelrunda med Evve om hon ville köpa dammsugarpåsar. Först ska jag kika i kylskåpet om det finns någon liten tårtbit kvar =)


Kort sommarlov

Min enda ledig tid på detta sommarlov är på helgerna. Två dagar i veckan alltså. Det är väldigt svårt att göra mycket roligt på bara några dagar. Mina två första helger har varit upptagna med midsommarfirande och p&l, som förövrigt var kanonkul. I helgen åker jag till stugan, sen vill mormor ha dit mig någon helg när hon är hemma också. Sen under dom helgerna som är kvar ska jag även klämma in en tripp till Eskilstuna med Jennifer (inte 100% säkert), åka hem till Jennifer och ta ett dopp i poolen, åka till Västerås med Nathalie och hälsa på nya huset, åka till Rhodos. Och jag har 7 stycken helger att göra något på. Det kommer bli tuffa helger, men skönt att göra något av det lilla lov man har. Kanonkul! Om jag ska följa mitt schema så har jag en ledig helg som jag kan göra något på. Nej nu ska jag faktiskt krypa ner i min säng. Godnatt!

1 Juli

Idag har jag haft en mysig dag. Kom till jobbet och möttes av en liten söt blombukett och en macka med ost. Haha. Jag, Kristin och Evve lunchade på Brända Boken. Fisk med potatis fick det bli. Jag fick även sluta lite tidigare idag. Fanns itne så mycket att göra den sista timmen, så det var skönt. Ikväll har familjen ätit goda pajer och god prinsesstårta som Kristin hade gjort. Tackar! Syster Anna kom på besök också. Det var kul att se henne. Har inte setts på ett år tror jag! Så nu vet hon vart jag och mamma bor någonstans och hon har flyttat in till stan. Så vi får hoppas på att vi ses mer. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ligga och titta på min fina cykelkorg jag fick idag som kommer platsa suveränt på min cykel. Nu slipper jag hålla matlådan i ena handen när jag cyklar till jobbet, perfect!

Godnatt!


Min fina tårta som jag piffade upp med lite prinsessknappar =)

RSS 2.0