JUL ÄR KUL

Nu har jag äntligen bokat min hembiljett till jul och nu vet jag att jag inte behöver fira en ensam jul på svenska föreningen. YES! 12 dagar hinner jag vara hemma innan jag åker tillbaka till norgehemmet igen. Ååååh nu längtar jag hem. Och nu ska jag börja med mina julklappar, hihihihi.

Nee nu ska jag Kers och Johan gå och köpa en cookie sen blir det lördagsfika innan jobb 17-23. GOD JUL!

flott flott

Nej vet ni vad, idag är en dag då jag tror jag ska göra mig i ordning. Det vill säga hoppa ur mjukisdressen och duscha håret. Det händer ju inte allt för ofta för rum 3204. Eller, riktigt så äckliga är vi inte... Eller jo det är vi faktiskt. Damn it. Tänkte jag skulle ner på stan i regnet och köpa mig rakblad. Sen gå hem igen och kolla på film, för idag är jag leeeedig!

KLEMHEJ

en del av en ankfrukost för att färga till det hela liteandrea

När jag väl bytte stad och land kan jag väl byta namn också tänkte jag. Idag kom jag hem från jobbet med ett nytt namn. Fun! Snart blir det en varm choklad med mysisar vid Aker Brygga. KLEM

en kväll med mycket gnäll

Jahap så var helgen slutt igen. Jobb hela helgen lång så det är ju skönt. Igår kom Kerstin och krabbarna krus och mötte upp mig på jobbet. Efter lite planering och fika kom vi på att vi gick till Kiwi för att köpa tacoingredienser. EF to the terlängtat, kan man säga. Riktig myskväll med ankanganget.

Nu sitter jag i soffan med Ylv, Morg och Joh-an och funderar på vad livet har att erbjuda. Vi vet inte, men kvällen bjuder på säng iallafall så godnatt. PÖSS OCH KLEM


kändisoslo

En dag när Kerstin och jag skulle gå och basta.. elleeeer? Näää vi skulle bara gå i solen och ta en kaffe eller nåt. Iallafall så ser vi massa folk, mitt på gatan. "WHAT IS HAPPENING?" tänkte vi. Det visade sig att vår allas L-A-D-Y G TO THE AGA var på besök i oslo och skulle snart trippa ut från hotellet.

Efter nästan en timmes väntande gick vi. Till vårt kaffe. Utan en endaste blick på Gaga. Men en dag gick vi faktiskt nästan in i Oskar Linnros. punkt.
hörde jag pannkaka?

I måndags var det dags för pannkakskväll här borta och det var greeeat. Vispade ihop en liten fjuttsmet för 10 personer sen var det bara att steka, steka, steka och sccchteka. KLART! Härmed önskar jag fler pannkakskvällar hos ankan.jobbelijobb

Nu har jag varit ledig mina tre dagar och idag är det dags för jobb. 12-18 så inte så farligt. Förra veckan när jag var hemma i sverige var det rån hos oss, så igår var vi där på möte och pratade om det. Känns ju inte sådär jätteroligt att sånt händer.. Meeeen nu snart traskar jag till jobb. Ska bara kika lite Svensson Svensson först. hiehiehie.


en fredag på ankan


kvack

lever i kära ankan. jag älskar ankan. ankan är bäst. jag vill aldrig lämna ankan.

att komma hem igen på fredagskvällen till kära ankan var bäst, för då ville alla i heela ankan ha fest.

det vart alltså festligheter och det var riktigt kul! om vårt internet hade funkat som jag ville skulle ni fått se bilder som livar upp det hela lite, men det vill inte funka.

HAAA DEEE.

heheheheheh

In my world everyone is a pony and they all eat rainbows and poop butterflies.


dags att lämna dem bästa

Mina Sverigedagar har varit bäst. Har hunnit med att träffa alla finingar som jag ville träffa och har redan börjat sakna dom för mycket innan jag ens lämnat landet. Men att komma tillbaka till Oslo känns också bra just nu. Har börjat på att sakna min minifamilj som är i Oslo nu och det ska bli så mys att få se dom imorgon.

meeen till alla mina fina svenskingar, ni vet att jag tycker om er föör mycket och tack för mysigaste dagarna. PUSS PÅ ER NI ÄR BÄSTBÄSTBÄST!!!här är vi

vi lever.


oschlo

HÄJ.

Här sitter jag ensam (förutom läskig kille mitt emot) medan mina tvillingar ligger och sover uppe på rummet.

Idag har jag jobbat 15-23 på mitt nya jobb och har varit där i tre dagar nuu. KUL VAA? mjaaa.

Imorgon är jag ledig och det ska bli skönt. Jag letar hembiljetter till sweden men hittar inge bra. Tänkte åka hem i tre dagar snart. Dit längtar jag för det ska bli mys.

Nu ska jag opp till rummet för att klättra upp till min säng som är två meter över marken.

Haaa deee!

RSS 2.0