Need for speed

Kvällen är roande må jag säga! Jag kom på att Evve och Oscar har Need for speed underground och det gjorde det hela mycket roligare. Det får mig att tänka tillbaka till år 2004 när jag gick i sexan och jämt spelade det med Joppe. Låtarna sitter forfarande kvar i huvet och jag kan tillochmed nynna till dom! haha. Nu ska jag tillbaka till golvet och spöa Oscar. Evve har nog vunnit 1 gång av, hm 23 kanske? haha.

Ha en trevlig kväll, hej!

image237

Packåsna

Nu har jag packat min väska och ska nu bege mig hem till Evve. Tänkte ta cykeln men jag vet inte om den är hel. Har inte använt den sen förra våren och något säger mig att det inte skulle vara helt omöjligt att hjulen är punkterade eller något sådant. Har just slängt i mig lite gröt, fin fredagsmiddag, haha. Imorgon ska jag tillbringa dagen i Stockholm men kommer hem i skaplig tid så något roligt på kvällen kanske man hinner med.

Nu ska jag ringa Nichole och ta en snackiluring, sen ska jag ta cykeln iväg. Hejs!

image236

Extradagen

Idag är den där extradagen som kommer var 4e år. Ja för det är ju skottår i år. Så sist vi fick vara med om 29e februari var alltså för 4 år sedan, låter ju lite konstigt. Så vad ska jag göra med min "extradag"? Jag har just varit och tränat och tänkte väl duscha snart. Ikväll ska jag hem till Evve för där ska jag sova inatt. Typiskt att man skulle vakna med snö utanför sitt fönster imorse. Men det är ju faktiskt februari än och snön brukar väl ligga på marken i denna tid.

Nu tänkte jag fortsätta med mitt engelskaprat som ska vara klart innan veckans slut. Ska prata om en bok jag läst, Go ask Alice. Väldigt bra bok som handlar om en tjej som börjar med droger som väldigt ung. Den finns även på svenska, Fråga Alice, läs läs läs! Hörs!


Spara eller slösa?

Pratade just med Nichole som har varit i Stockholm och spridit ut sina pengar idag. Hon skulle hem till Marcus i Åshammar och jag kände mig inte så pepp på att ta mig ur soffan så jag stannar hemma ikväll iallafall. Men imorgon kan det nog bli att jag umgås lite, även fast jag ska lägga mig tidigt för kl 07.00 går bussen mot Stockholm på lördagmorgon. Jag känner för att spendera mina pengar galet på lördag, men något stoppar mig, kan det vara den smarta hjärndelen som försöker säga mig att "Den som spar han har"? Men om jag spenderar pengar kan du ge dig tusan på att jag även har.. saker!

Vi får se vem som vinner, den smarte eller den osmarte. Nu ska jag kolla på vänner för det får en på topphumör.
So long suckers!

image235
Me, myself and I.

Ögonbryn

image234Nu är jag påväg ner på stan för att fixa ögonbrynen. Efter det var det meningen att jag skulle träffa Anna men det blev tyvärr inget sånt idag utan får bli en annan dag. Jag tänkte jag skulle ringa Nichole och kolla vad hon har för sig för henne har jag inte träffat något på lovet. Eller jag har inte träffat en ända kotte på lovet förutom Cilla igår. Nej dags för färgning och plockning av brynen, tjo!

Det här är förresten min nya vita skjorta som jag fick igår. Den tänkte jag inviga idag eftersom solen skiner och himlen är blå :)

Vårskor

image233
Ååh. Våren börjar komma och det innebär att man kan börja köpa massvis med sommarskor.
I love it. Här är tre stycken från Vagabond som jag är väldigt sugen på, blir nog någon av dom när jag tar min tripp mot Stockholm. Priset, 350kr, gör det hela ännu bättre. Yey!

Nästa Stockholm, Stockholm.

Ligger och kollar på sötBjörn, jag får aldrig nog av honom, men vem kommer nånsin få det? Juste. Evve ringde just och frågade om jag ville henka på till Stockholm på lördag, ohyes vart mitt svar. Of cours my horse. Blir ju perfa eftersom pengarna kommer på fredag. Men jag ska försöka att inte handla upp alla på lördag, det vore ju kul om man hade kvar lite till iallafall mitten på mars. Sen har vi ju ett födelsedagsbarn som kräver present också, hö hö.

Nu ska jag gå och koka gröt eftersom min mage skriker efter mat. Hörs.


A det fatta man ju

image232

Var in en sväng på Aftonbladet och läsate om vädret. Kul?

Elaka barn

Fikat är över och Cilla har åkt hem. Vart fika på Waynes, choklad med marsmallows. Vi pratade om hur elaka barn kan vara mot varandra när dom är små, efter egna erfarenheter. Medans jag vart nerputtad i diken och fick elaka lappar av min bästa kompis, så lurade Cilla små barn att dom skulle få vara med henne på rasterna, men sprang sedan och gömde sig när väl rasten kom. Haha. Nu är vi mer vuxen men folk är även elaka nuförtiden, men inte på samma sätt. Ibland kanske man borde tänka till lite extra på vad man gör mot folk och vad man säger. Eller kanske på vad man inte gör. Ibland undrar jag om folk verkligen inte förstår hur dom beter sig, som töntiga, ouppfostrade småbarn. Jaja nog pratat om det. Idag hörde Anna av sig och jag vart glad, vi ska ses imorgon kväll och det var då på tiden tycker jag! Det ser jag riktigt fram mot och jag saknar henne mycket.

Nej nu ska jag krypa ner under täcket för att kolla på tv. Upp tidigt och träna, riktigt peppad innför träning vart jag när jag och Cilla provade gamla sommakläder. Nee fy och usch imorgon ska jag ta i mer än mest. Gonatt!

Godisskål

Idag har jag varit på stan med mamma. Hittade en vit lite längre skjorta som gör att jag längtar ännu mer till sommaren! Jag köpte även lite karameller till min skål som jag har i fönstret. Måste se till att ingen äter av dom bara, haha. Kan bli lite svårt, även för min egen del. Nu väntar jag på Cilla, ska ta en fika med henne ikväll, får väl se när hon kommer. Säga farväl till henne ska jag också göra eftersom hon också tar sitt pick och pack mot värmen.

image230

smaskigt?

20+ och sol

Nu är Nathalie framme i värmen! Tänk att hon har sommar nu, hon kliver ut planet och möts av en varm kvav vindpust, solen skiner och det är minst 20 grader varmt. Jag är avundsjuk, mycket. Här sitter jag hemma, har just kommit hem från gymmet och tryckt i mig gröt, så kul har jag. Idag ska jag dega, mycket, som alla andra dagar. Jag ska även laga lax tills mamma kommer hem sedan ska vi ta en tripp på stan, mysigt =) Fick förresten väskan av mamma igår kväll, hon tyckte nog (precis som jag) att jag har bättre användning av den, that's true!

Solen börjar titta fram lite här hemma också, kanske att man skulle ta sig en vårprommis innan duschen? Ja varför inte. Hej!

image229
Så happy är nog tjejen nu =)

ring ring bara du slog en signal

Vad gör du nuförtiden?
Varför hör du aldrig av dig?
Det var alldeles för länge sen vi sågs.

image228



Gamla konversationer

Haha, läser gamla konversationer på msn. Dom är från 2006 och är jätteroliga att läsa, särskilt mellan cilla och mig. Vad fick man allt ifrån? Åh vad minnerna väcks upp igen, sommaren 2006 var den roligaste jag varit med om.

image226
Sommaren 2006 Jag och Cillusen

Räkmacka

Mätt som en plätt är jag nu. Ätit räkmacka, det är en riktig höjdare det. Sitter här i mina nya skor och en för lång fastighetssnabben tröja, jag lovar er att det inte är det vackraste jag skådat. Skorna är underbart sköna iallafall, även fast jag tvekar på storleken. 37 är en aning för stort och 36 liite för litet. Vad ska man göra i denna sits? Köpa dom små och hoppas på att dom töjer ut sig eller köpa dom som sitter bra men kanske liite för glappiga i bak? Jag köpte dom som var lite för stora, men det verkar bra hittils. Nu är jag så mätt så mätt och funderar på en promenad men det är ju så mörkt ute. Jag kom på en bättre idé, jag ska läsa ut alla böcker som ska läsas innan skolan börjar, yey!

image225
Myströjan. Härliga pingisrasterna, jag saknar Anna!


Lunch och stan

Lunch på nya sushistället var jättegott, och bra pris även. Det gillar vi! Efter att vi ätit hann Evve gå en liten runda på stan innan hon började igen. Vi hittade en vårjacka till henne, den var jättefin =) Jag har även köpt lite saker idag, kjolen och väskan som jag hittade igår och sedan ett par vårskor som jag kollat på ett tag. Mamma tyckte också om väskan så den köpte hon, men jag kommer nog låna den mer än hon kommer använda den, perfect!

image224
Hög kjol - Åhlens 199kr
Tygballerina - Vagabond 350kr
Brun väska - H&M 198kr


snyggaste bröllopsdansen


hahahaha, synd att inte jag ska gifta mig, annar så ;)

Godmorgon!

Godmorgon! Önskade att jag idag skulle vakna upp till blå himmel och sol men tyvärr var det mulet väder. För att inte sova bort lovet helt och för att kunna kliva upp på måndag när skolan börjar har jag bestämt mig för att kliva upp i skaplig tid detta lov. Det har funkat bra hittils. Idag har jag hunnit tränat, ätit frukost, kollat på tv och duschat, och klockan är bara 10.45, herregud. Jag ska snart ta mig ner på stan för att kika lite, ska även förbi banken och sätta in lite pengar på kontot, eftersom jag bara handlar upp dom om dom ligger löst i plånboken. Men något säger mig att jag kommer handla upp dom idag iallafall.

Nej nu måste jag klä på mig också, ha det!

image222
Lite mer sol skulle inte skada!


sälbesök i Gävle

en säl i gavleån. Det var väl häftigt? Jag trodde knappt att dom fanns i Sverige, haha. Nu har jag spöat Anna i duellen och ska nu sova. Imorgon ska jag upp kl 07.30 för att hinna träning och frukost innan sushilunch.

Godnatt!

image221

beslutsångest

Jag och mamma var och åt på ett nytt ställe idag, Pitchers . Det vart västenbottenlax med potatissallad, så ruskigt gott var det! Efter maten skulle vi gå och leta jacka till mamma, det slutade med att jag hittade både kjol, skor och väska som jag kärade ner mig i. Funderar på om jag ska köpa det imorgon eller inte, om jag köper det blir jag fattig, igen. Fasiken. Jag får sova på saken och bestämma mig imorgon helt enkelt. Imorgon blir det även lunch med Evve, sushi! Det funkar alltid, i alla väder och till alla kläder! hö hö.

Nej nu börjar vänner igen, så tjo !

besök av pappa

Pappa har varit hem till mig idag och sagt hej. Han lämnade även en liten lov-slant, spanks dady! Det behövdes mer än mer kan jag säga. Iförrgår tyckte jag att jag var fattigare än fattigast, nu är jag ju nästan rik om man tänker på att det är den 25e, på fredag kommer studiebidraget, money money! GREAT. Nu ska jag hoppa in och ta en dusch och sen när mamma kommer hem ska vi ut och käka food. Får se vad det blir för gott.

Tjo!

image220

dead meat..

Nu är jag hemma från träning. Seriöst, det var det jobbigaste jag gjort på länge. Tillslut gick jag hem för jag mådde illa, jag trodde jag skulle spy. Tog väl i lite väl mycket idag kanske. Nu tänkte jag att jag skulle gå och sola lite så jag känner mig lite brun när mina två kommer hem bruna och fräscha. Ska även ta att ringa till Evve och fråga om hon har lust att luncha med mig imorgon, eftersom jag har lov passar det ju perfa.
Tjo!


dagen har startat .

Okej, tidig uppstigning?, fan nej heller. Nyss har jag tryckt i mig frukost, vaknade med en riktigt skrikande mage. Vaniljyoughurt är gott, även fast tankarna från gefleortens studiebesök nuddade mitt huvud så gick den i, of cours my horse. Så om ca en timme ska jag iväg och pumpa mina muskler. Idag tror jag att jag vill ha en vara-hemma-och-slappa-dag, det är riktigt skönt att bara vara ibland. I like it.

Okej det var dagen hittlis. Tjaråå..


Flygning. Kul eller inte?

Jag ligger och lyssnar på Björns låt. Den är så fin, ;). Utanför mitt fönster öser regnet ner. Det är lite mysigt tycker jag, det påminner om en sommardag/kväll med ösregn som stänker på fönstret. Jag ska snart sova för jag är jättetrött, men just nu pratar jag flyning med Nathalie. Hon är tydligen rädd för flygning, medans jag bara tycker det är roligt. Jag älskar att flyga, att kolla ner på länder som ser ut som små pussel. Jag kan faktiskt tänka mig att byta plats med Nathalie om hon vill, det kan jag.

Nej dags för att sova, på riktigt nu. Upp tidigt imorgon för att gå och träna. Hoppas på att det är lite folk där, det är skönast då. Ja tagga lördag, godnatt!

image219
Så här glad är jag när jag flyger =)

Black jack

Fastnade framför tvn när jag såg att Black Jack gick på tv4 film. Det var en av mina favorit filmer när jag var liten, haha. Jag kan tillochmed dom flesta dansbandslåtar som är med i filmen, tror ni det är härligt eller?haha .Så nu ska jag kika klart på den innan jag ska lägga mig i sängen och sova ut. Lov kära lov, tack!
image218

sötnos


Ingen missade väl sötBjörn själv igår? Han är king!

långpromenad med Natta

När jag kom fram till storvik idag så gick solen i moln och molnen förökade sig, damn. Men det hindrade inte oss från en 2 timmars promenad. Efter denna promenad var vi båda helt slut. Jag sa farväl till Nathalie som åker bort till Gran canaria på onsdag. Hoppas hon får det varmt och härligt, och hoppas jag får ett vykort. Tråkigt att hon åker bort på lovet tycker jag, men jag klarar mig nog.

Nu sitter jag och kikar skärgårdsdoktorn och sedan ska jag kika Andra Avenyn. Är riktigt trött och känner att det blir en tidig läggning ikväll. Hejdå!

vårpromenad

Igår vart det melodikik med Nichole. Vart arg över att Frida gick vidare, vad är det för slagerlåt? Nej usch. Nästa sommarplåga röstar jag för! Nu har jag just slängt i mig lite gröt och Nichole har lämnat mig. Jag ska ta mina fötter mot bussen för att åka till Storvik och gå på vårpromenad med Nathalie, visst låter det härligt? Vårpromenad. Nej dags för att klä på mig kläder! Hejdå!

Tagga lördag hela veckan..

image216
Nichole under melodifestivalen.. =)

Lördagsmorgon

Nu är det lördag och solen lyser och himlen är blå. Riktigt fint vårväder. Jag har städat hela förmiddagen, det är rätt roligt om man inte har något bättre för sig faktiskt. Hela lägenheten är städat förutom mitt och mammas rum. Nu är jag klar och jag känner för att äta en liten frukost för att sedan bege mig ner på stan och möta upp Nathalie och Pelle. och ta en liten fika. Ska inte gå på stan, varje gång jag går på stan köper jag saker fast jag bestämt mig för att spara pengarna, jag är hopplös. Igår var jag på stan med Nathalie, och jag köpte fyra solglasögon, en jacka och en skjorta. Så nu är jag pengarfattigare och prylrikare, igen.
Till kvällen kommer Nichole hit och kollar på melodifestivalen, om inget annat roligt dyker upp men jag tvivlar stort på det.. Ska väl försöka laga någon mat också. Mina matkunskaper sjunker bara mer och mer. Förut var det roligt, nu är det jobbigt. Igår klarade jag knappt att laga mina nudlar.

Nej dags för dusch och starta dagen. Hejs!

Tråkig fredag..

Nu är jag hemma efter en rätt tråkig kväll. Åkte hem till Cillit och käkade tacos för att sedan vänta på att något kul skulle hända, vi tog tillslut våra feta små rumpor in mot stan och mötte upp Nichole och Madde. Jag var trött, jag var kall och jag var lite sjukling. Detta resulterade till att jag hade en tråkig kväll och bara längtade hem. Jag har även insett hur jobbig folk verkligen är när dom är alkoholpåverkade, hemskt jobbiga ibland. Skriker, sluddrar, spyr och skriker igen, det är det som är. Och om man är en nyktring själv kan jag säga att det är det värsta som finns (nästan) för mig. Så jag är glad över att få vara hemma, i värmen.

Jo förresten lovet har ju börjat också nu ja. Lov? Vilket lov? vadå redan? Det var mina tankar när jag fick reda på det i måndags. Vart tar tiden vägen? Jag hinner inte med, men vad ska jag hinna med, att slappa ännu mer? Nej eftersom dom flesta av mina nära och kära åker bort på lovet får jag väl ta mig en vecka för mig själv, det lät som en bra idé!

Ja, lovet börjar och likaså våren, yey! Nu ska jag njuta av mitt lov. Hejdå!

hemmapizza

Hemmagjord pizza det är väl gott det? Ja svarar jag på den frågan och kan även tillägga att jag är mätt nu, ruskigt mätt. Jag har hunnit träna idag också, det var skönt. Känns som aplänge sedan. Nu håller mamma på att försöka koppla in datorn som har kommit hem från lagning, det går mindre bra och det ända jag hör är rassel och klago-ord. "Men vad i hee..." haha.

Hörde förresten idag att det inte var bra att ge barn mycket salt under deras uppväxt eftersom dom blir så tjocka sedan. Och att dom blev tjocka berodde tydligen på att dom blir törstiga av saltet och då dricker dom läsk. Det tyckte då jag iallafall lät lite knasigt. Hur många är det som går och dricker läsk varje gång man är törstig? Jag dricker då iallafall läsk för att det är gott och inte för att jag är törstig, då dricker jag vatten för det funkar då bättre på mig iallafall. Salt = törstig = läsk = tjock ?

image215

En tråkdag

Okej, kungsberget var inte alls roligt. Det var kallt och jag förstår inte vad vi gjorde där? Efter en timme hade jag ätit upp min matsäck och då var det korven kvar. Den var iallafall god och efter det hann vi med lite mattåkning, det var det roligaste med denna dag. Vi tog halv2 "bussen" (miniminibuss) mot Järbo och där var vi fast. Vi kunde inte tänka oss att stanna i en timme där så vi liftade helt enkelt till Sandviken. Jag, Natta, Ida och Mathilda fick skjuts av en jättesnäll kille i hans buss. Nu är jag hemma och jag stinker korv, jag ska ta en dusch efter jag kikat klart på skärgårdsdoktor. Tjo!

image213 image214
Två snyggingar i en smäll! Och sedan har vi kortet på hur happy vi var när vi kom hem =)

Pigg och glad

Uppe med tuppen som vanligt! Jag sitter här klar och allt, och det har jag varit ett tag. Tror jag klev upp lite onödigt tidigt idag. Allt innför dagen är packat och jag hoppas på en varm solig dag! Matsäcken är även med. Snart sitter jag på 43an påväg mot kingsberg med Nada. Haha lite övertaggat det låter. Jag är faktiskt inte alls taggad, jag blir bara mer sjukling i kroppen och helst skulle jag vilja ligga hemma i sängen och sova. Men jag ska inte svika min partner Nada. Förresten gick jag upp kl 4 inatt för att se månförmörkelsen men jag hittade inte månfan. Vart var den? Inte i något av mina fönster iallafall, spårlöst försvunnen. Men jag kan säga er att jag hade inte allt för svårt att gå och lägga mig i en varm säng och sova 2 timmar till =)

Nej nu ska jag inte sitta här och babbla bort tid. Dags för, öhm, tv !Tjaråå

image212
För andra gången i mitt liv ska jag hit och åka pulka, yey.

Månförmörkelse

Inatt kl 04.01 (just det, 01 är viktigt ;) ) blir det då månförmörkelse. Jag ska ställa min klocka och se det hela för jag tycker det är ashäftigt! Jag minns att jag såg det en gång när jag var liten med pappsen men någon mer gång har jag nog inte sett det. Men hur ofta är det månförmörkelse? Vad är det egentligen? Och hur vet man att det ska hända just inatt kl 04? Många frågor inga svar..

image211

Håriga ryggar

Haha, kikar på AFV på 5an. Tycker alltid det är lika roligt. Först när dom åker karuseller och skriker sönder sig, ha ha ha, det är asroligt! Men en sak som var mindre härligt var en man som rakat in på sin håriga rygg Marry me, haha fint sätt att fria på. Nej, om någon ska fria till mig ska det inte vara genom hans håriga rygg. Eller förresten, ingen ska behöva fria till mig för jag tänker inte gifta mig. Så!

Hejdårå.

Hard work work..

Huvudet dunkar överdriver mycket nu, fasiken. Jag börjar nog bli sjuk nu, påriktigt. Men inte sån där sjuk när det är hosta och snora, utan mer slut i kroppen, ont i huvet och ögonen. Jag vill inte. Iallafall har jag jobbat flitigt i tre timmar i skolan idag, sen nu är jag hemma och vad ska jag göra? Jo juste, jobba ännu mer så skiten blir klar. Ja just precis, skiten. Jag får kalla det för det nu när jag är så trött på det som jag är. Senare ska jag iväg med mamsen till Konsum och köpa något gott tills imorgon när jag ska ligga och steka i Kungsberg. Jag dissar nog pulka och kör på vilning istället. Eller så slutar det hela med att jag måste ta med mig datorn och jobba klart allt. Haha det vore just snyggt det! Nej imorgon ska jag vila, vila, vila.

Hörs då.


Mjölk

Tidig uppstigning vart det idag också, egentligen onödigt eftersom jag inte ska vara vid "mjölken" förns halv9. Nu sitter jag iallafall och bara slappar, min mage börjar göra ljud ifrån sig så jag tror det är dags att mata den. Gröt och banan får blir dagens frukost. Ja som sagt senare ska vi åka på studiebesök till gefleortens mejeri. Efter det ska vi tillbaka till skolan och jag ska jobba, jobba, jobba!

Nej nu ska jag ta att ringa Nathalie och kolla vart hon håller hus någonstans. Hörs!

image210

Avklädd hisstur

Var just ner med mamma i tvättstugan. När jag kom ner kom jag på att jag ville ju tvätta kläderna jag hade på mig. Så, två minuter senare stod jag där i hissen halvt naken i hopp om att ingen skulle komma in, det gjorde det inte, och det var väl tur det! Annars vet jag någon som hade skämts mycket kan jag lova. Hah. Nu sitter jag iallafall och har ätit plättar tills magen stod ut åt alla håll och kanter. Jobbar med skolarbeten och det går frammåt! Tänk att det ibland går så mycket bättre att jobba hemma än i skolan. Nej här ska inte jag sitta och prata strunt, fortsätt jobba!

Värme utomlands? Ja tack!

Ne, nu blir jag riktigt ännu mera vinterdeppig. Nu ska verkligen alla åka utomlands, alla. Det som är roligt för Nathalie och Cilla är att dom ska åka samma vecka till samma stället, eller land, eller ö, eller vad det nu är! Det var ju lite roligt sådär. Nej, jag måste tjata på Cilla att hon ska tjata på Bettan så det blir något för oss i sommar, tagga Cillit! Nu försöker jag med mammsen, hon säger att hon inte är heeelt omöjlig på den fronten, men det betyder ju lika mycket ja som nej så det är ju inte så mycket att hänga i julgranen om vi säger så.

Nej nu ska jag äta plättar med mamma sen ska jag fortsätta jobba med min Drömbutik. Hej då alla utomlandsåkare!

image209

Godmorgon

Igår somnade jag klockan 18.00, det var riktigt skönt! Vaknade upp imorse utvilad, och början till förkylning har jag också. Rostig hals och svidande + rinnande näsa, yey! Idag blir det svenska i tre timmar sen blir det nog donken med Nada(Natta). Nu ska jag ta att lägga in lite nya låtar på mobilen, den senaste är från oktober och resten från augusti. Nej, tagga skola. Hörs!

My name is Frida

Ja vad är det för dag idag? 18 februari vilket innebär att någon viss person har namnsdag. Att det alltid ska glömmas bort (av mig själv även) Får se om mammsen kommer ihåg det denna gång. Fast egentligen tycker jag inte att sånt spelar sån stor roll. Namnsdag liskom, vad är det att "fira"? Nej Företagsekonomi nu, tjo!


vad vill jag?

Jag vill. Yey. Vad vill jag? Inte den blekaste, men något. Tycker att vardagen blir allt mer tråkig och dom roliga dagarna blir bara färre och färre. Vad är det som håller på att hända? När ska dagarna komma som man aldrig vill ska ta slut? Nu förtiden kommer dagen och man väntar på att den ska ta slut så fort som möjligt för att nästa dag ska komma, som är precis lika tråkig. Det är som att jag försöker skynda på tiden fast till ingen nytta. Jag har inget att skynda på den till, bara tomma gråa tråkiga dagar. Jag vill att något riktigt roligt ska hända, något nytt. Jag vill ha en förändring i den tråkiga vardagen. Om man har tur så blir det bättre mot våren/sommaren. Det är då livet är som roligast. Det är vintern som gör att alla blir så deppo. Fram med sommar och färg och bort med vintern och det gråa!

Godnatt!

image208
så mycket härligare..

Jättefika med Nichole

Vart då en jäkla lång fika idag, och promenaden skippade vi. Vart helt chockad när jag klev ut i värmen när vi skulle fika. Jättevarmt, nästan så jag svettades när jag gick ut, eller nej, men nästan. . Vart iallafall (som vanligt) en advokadosallad. Den satt bra i min mage. På det vart det en Brownie med grädde. Jag och Nichole satt och pratade om hur många gånger man har tänkt om saker och ting (speciellt motion och nyttig mat) att "på måndag, då jäklar ska jag ta tag i det här, på måndag" Men måndagen går och det blir ingen förändring. Varför ska man ens försöka lura sig själv? Jag vet då att måndagen funkar väldigt sällan så jag tror jag ska skippa den taktiken och börja med tisdag istället. På tisdag, då jäklar! Vi får se hur det går.

Nu så är jag iallfall taggad till Andra Avenyn, som vanligt vid klockan 20.00 på söndagarna. Sen tänkte jag faktiskt att jag skulle försöka sova vid nio tiden. Tänkte att jag skulle försöka pallra mig upp vid 06.00 imorgonbitti så jag hinner en promenad innan skolan. Vi får se hur mina planer går. Brukar oftast sluta med att jag ligger där i sängen kl 06.00 och känner att sängen är det bästa jag har och att jag inte vill lämna den i onödan. Nej dags för tv. Hej då alla, alla.

image207
Vem tackar nej till denna ljuvlighet?

Vårdag

Dagen har börjat. Vaknade vid halv 12 av att Nichole ringer och säger att hon kommer vid halv 2 . Jag var trött och ville bara ligga kvar i sängen hela dagen kände jag. Men så kom jag på att jag hade tänk gå och träna idag, så upp for jag på med kläder och iväg till gymmet. Nu är jag hemkommen och har just slängt i mig lite frukost. Ska sedan hoppa in i duschen och gå och ta en fika med Nichole. När jag gick till gymmet så sken solen och det var varmt ute. Gruset på backen knastrar under skorna och det känns så mycket vår idag! Jag vart glad och funderar på en vårpromenad i boulogen om Nichole vill =)

Ja så har min dag varit hittlis. Får se om den fortsätter lika bra men det tror jag väl ändå. Hörs!

Lördagskväll

Klockan är nu nästan fyra och jag ska snart sova. Ikväll var jag med Nichole och kollade på melodifestivalen som många andra. Blev glad över att carola inte kom vidare direkt och istället till 2a chansen. Där fick du din...! Iallafall så ringde Anni sen till Nichole och vi bestämmde oss för att åka in till Sandviken hem till Anni där lite folk befann sig. Det var trevligt och vi stannade kvar där hela kvällen. Från klockan 2 till nu har jag legat och kollat på en kinesisk film. Den var asdålig men språket är kul.

Nej nu känner jag att ögonen börjar hänga ner i tangentbordet. Hörs.

what is happening?

Fredagkväll och vad händer? Ingen aning har jag iallefall. Ska väl vänta på att Cillit ringer, hoppas hon har några något roligt att säga. Var iväg och gymmade idag med klassen på parkbadet, yey. Sen for jag hem till Martin med Magda för att kika dammtussen, som ännu inte fått något namn. Jag känner verkligen för att göra något ikväll, vad som helst! Bara inte sitta inne i mitt rum med mig själv och pilla ludd. Så nu ska jag försöka, hörs!

Praktikplats

Sitter och har företagsekonomi, och om jag ska vara ärlig har jag inte så stor aning om vad vi ska göra. Christer sprang iväg så jag sitter här och latar mig. Igår vart det klar med min praktikplats även. Fjärde gången gillt får man väl ta att säga, mycket krångel har det varit. Innan trodde jag att jag skulle få Gina Tricot, H&M och B-young. Men tillsist  vart detKappAhl. Inte någon ville jag egentligen ha, men vi får hoppas det blir bra iallafall.

Jaja, dags för något skolarbete kanske. Hard work work.
Tjo

Året var 2004

Maden sitter fint i magen kan jag säga er. Ruskigt gott vart det tillslut. Dock en sak som inte var så härlig var att jag stod och skärde mozzarellan och stoppade in lite munnen, "fyyfaaan" var det som kom ut ur min mun. Och inte "fyfan vad gott" utan "fyfan vad är det här egentligen?!" Den var tre dagar gammal. Vi fick åka tillbaka med den och få en ny istället, usch. Har även hunnit leka lite med min feta Greta. Hon har blivit astjock! Det är min katt jag pratar om för er som inte känner till henne. Okej, klar med kattprat, är inte så stort fan av sådana jämt. Det känns iallafall mysigt att vara här hemma och strosa runt. Att gå upp på mitt rum är som att slängas tillbaka till 6an-7an tiden. Där finns allt från gamla kläder till gamla brev och andra minnen som man samlat på sig under sitt liv. Så nu tänkte jag slänga mig tillbaka ca 3-4 år. Hej!

image206
Liten leksugen kissemizz.. Kjam


Chokladhjärtan

Idag fick jag en riktigt trevlig lunch med Magdalena, Martin kom även och ville vara med, och det fick han väl då ; ) Efter att vi ätit gick Magda och köpte världens sötaste dammtuss jag någonsin sett (dvärghamster). Jag har döpt den till Marsipan men jag vet inte om det kommer hålla. Den hade ingen svans ( eftersom det var en hamster) och det gillar vi! Nu är jag hemma hos min pappa. Vi ska äta middag snart, mums. Det blir pasta med soltorkade tomater, ruccola, mozzarella och skinka! Fick även en liten ask med chokladhjärtan av han, dom är sweet! Imorgon ska jag käka hotellfrulle innan skola, det är grejer det kan jag lova.

Nej men nu ska kocken, jag själv då, börja med maten. Men ha en trevlig , som nu Anna skulle ha sagt på engelska, All hearts day.

Förresten, nu är våren ännu mer här än förut!


Dagen

Alla hjärtans dag idag. Japp, kul. När jag steg upp imorse hittade jag ett format hjärta på min frukostplats, tack mammsen =) Annars så händer väl inte så mycket denna dag, eller jo! Jag ska på alla-hjärtans-dag-lunch med Magdalena, trevligt! Sen ska jag hem och slappa.

Dag för lektion, svejs!

image204
av min snälla mammsen =)

även dagen har ett slut

Nu är det dags för sovning. Imorgon är det skola och dagen börjas med ett klassråd. Okej, onödigt att gå på brukar jag tänka, men ibland händer det även saker på dom. Och eftersom Birgitta och Sverre sa att vi skulle komma så lyder jag deras order, för denna gång. Synd att mitt gymmet öppnar kl 7, för då måste jag sitta på bussen. Om det ända kunde ha öppnat kl 6, haha men jag antar att det inte kommer ske. Det är så mycket skönare att träna på morgonen så man har dagen fri efter skolan.

Nu ska jag iallafall vila upp mig innan jag ska upp. 05.30 är klockan ställt på nu. Hua, hur ska jag klara detta? Jag älskar lov, och helger och när man råkar sova över. Yey!

Never will be mine

Okej, självsate videon är väl ingenting ni behöver se. Men den här versionen av Robyns Be mine var väldigt, väldigt bra. Tycker jag iallafall. Lyssna och njut!

Ping pong-kingen

Ååh, jag har blivit kär! I filmen Ping pong-kingen. Jag har inte sett den ännu, bara trailen, men han är ju så söt! Han ser ut som en liten köttbulle och dialekten gör det bara ännu bättre! Nathalie, vi måste se den. Så fort som möjligt!!
image203
"Har du någonsin hört talas om en pingisspelare som gått på anabola?"


Små lätta moln..

Kom på mig själv med att ligga i sängen och kolla ut på den blåa himlen och dom vita molnen som rör sig. Blicken hade helt fastnat och jag var någon helt annan stans. När man ligger och bara kikar hilmen kan man nästan tro att det är sommar. Det ger en härlig känsla i magen. Jag har inte gjort så mycket vettigt av den här dagen ännu. Varit och tränat, läst lite engelska bok samt gjort någon engelska uppgift som vi tydligen hade. Försöker få tag på kvinnan som håller i allt det här med I-L och allt. Jag måste ha en tag så jag kommer innanför porten imorgon, får se om hon hör av sig tills imorgon.

Nu ska jag kolla klart på Ratatouille, hejs!

image201

Vad är kärlek?


ååh, gobit..

Unibet Hits

Ne, inge Storvik vart det idag då. Pappa skulle jobba över och sedan iväg på något möte av nå slag. Han skulle tydligen jobba över hela veckan förrutom imorgon. Men imorgon ska jag till I-flisa så då är jag upptagen. Imorogn blir jag bjuden på mat även, skönt det istället för massvis av kakor. Jag brukar ju faktiskt vara rätt hungrig när jag kommer hem från skolan, och äta sig mätt av kaka är väl egentligen ingen höjdare. Även fast det kasnke var drömmen när man var mindre ; ) Igår dunkade det ner något i brevlådan. Jag fick Unibet Hits 10, haha. Har inte hunnit öppna och lyssnat ännu. Nej nu ska jag äta frukost/lunch =)

Hörs!
image200

Nattetid

American Idol på tv och det är riktigt roligt att kolla på ibland. Tänk att personer med dålig sångröst kan vara underhållande. Så underhållande att man börjar skratta och viker kroppen på mitten och tappar andan, ha. Ska jag peppa på Ida och Jossan så dom inte fegar ut deras framträdanden i Idol. Dom ska med, och det är häftigt. Go for it! Imorgon tänkte jag ta mig en tripp till Storvik. Storvik, Bro, pappa! Måste ju kika in det nya konsum som tydligen ska vara en hit, haha. Rykterna går. . Nu är det dags för dusch och film. Hörs då!


Min dolda talang

Ofta, eller iallafall i mitt liv ofta, kommer frågan "Vad är du bra på?". I skolan har denna fråga dykt upp några gånger och även på andra ställen. Den frågan tycker jag är grymt jobbig. Dels för att jag inte ritkigt är den typen som vill sitta och säga att jag är bra på det och det, även fast jag tycker det är bra när man vågar skryta om sig själv. Mycket bra gjort av er som gör det. Men även för att jag inte ritkigt känner att det finns något som jag är riktigt bra på. Jag känner mig mer som en sån som är halvbra på mycket. Dom flesta har alltid något att komma med, t.ex. fotboll, dansa, måla, brottas, innebandy, sjunga, skriva, skidor/bräda mm. Själv platsar jag inte på något av detta. Jag har aldrig varit aktiv med någon sport under hela mitt liv, då jag inte tycker fejkbasket i ca en månad räknas. Vad ska jag svara på en fråga som denna? Jag har tänk och tänkt men kommer inte på något vettigt. Måste finna det som jag och Nichole länge har kallat för min dolda talang. Den är inte funnen än men jag ger inte upp. Den finns där någonstans och det gäller bara att finna den. Men jag tror inte att den kommer komma till mig, utan jag måste nog komma till den. Så, dags att ut och leta!


Sushi

Ja idag slogs då sushisuget på. Eftersom våran lilla närbutik här nere på hörnet just börjat sälja thaimat och annat gott var det bara att ta hissen ner och köpa maten, eftersom dom även gör sin egen sushi. Det kallar jag snabbmat! Den var helt underbar god, mer sånt åt mig. Jag tänkte jag skulle läsa lite engelskabok också, har faktiskt hunnit en bra bit nu, skönt att inte behöva ligga och turboläsa den sista dagen som förra gången. Fast då lästa jag iochförsig boken 2ggr på rad eftersom jag fattade nada av den. Men den här fattar jag allt av, bra val helt enkelt!

Nej dags för läsning . Hörs, kanske.

image199

Förändring

Snart är det vår! Jag har hört fåglarna kvittrat hela dagen och  himlen var alldels blå. Det var en härlig känsla, trots att jag bara suttit inne hela dagen och inte gjort nåhot vettigt alls. Jag gjorde om bloggen lite eftersom den var så mörk innan. Nu är den lite ljusare, man kan ju inte ha det mörk och tråkigt när våren är på G. Jag har även hunnit kika på Notebook. Har tänkt att jag ska se den hur länge som helst men det har aldrig blivit av, men idag när jag hade en lugn hemmadag tänkte jag att jag kunde passa på. Antar att dom flesta redan sett den och vet hur bra den är.

Dags för något magvängligt!
image198

what's going on ?

Nej idag har jag då inte alla kakor i kakburken, alla fåren i hagen eller alla spikar i lådan. Idag vart det att jag stannade hemma från skolan. Efter jag klivit ut ur duschen skulle jag klä på mig, som alltid innan jag går till skolan, eller någon annan stans. Då bara, Poff!, kom det. Något konstigt. Kallsvettningar och svarta hål i huvet. Så som det kan bli när man reser sig för fort, eller inte har ätit mat. Men jag stod då still och frukost har jag i min mage. Jag tog beslutet om att ligga hemma istället. Bra beslut känner jag nu. Jag hann med träning iallafall, först in var jag, och sedan fick jag lite sällskap av ca 5 pensionärer, sweet.

Nej nu ska jag försöka vila lite, sen ska jag faktiskt jobba skolarbete. Hejdå.


Godnattinlägg

Min bowlingdag gick bra, förutom att jag förlorade och var sämre än förra gången så gick det bra. Så bra att jag kände att "det här måste vi fira" Det vart en fika med Cillit och sedan tog jag mig själv mot bussen för att åka hem. När jag kom hem var det tyst och mörkt. Mamma är ju inte hemma ikväll så jag var helt själv. Men jag lyckades liva upp det med tre stycken Andra Avenyn avsnitt och en halvt paket glass, nivet dela glassen på mitten och äta ur paketet med en sked, precis som när man var liten. Fast det har följt mig ända till ålder 16år, 7månader och 9dagar.

Imorgon ska jag stå klänga på dörren till gymmet prick kl 07.00. Då tänkte jag ta att träna lite när jag ändå har en minisovmorgon. Det kan hända att jag blir lite sen till matten, men vad gör det om hundra år liksom? Leifi hinner jag träffa minst 100 ggr till innan studenten. Så en gång mer eller mindre skadar då inte.

Nej men nu måste jag faktiskt sova. Ska upp om 7 timmar, lite för lite sömn för att jag ska må topp men annars tycker jag 7 timmar låter perfa. Godnatt. Ses. Tjaaa.

Bowling

Söndag, den där tråkiga söndagen kommer då alltid. Vad är det meningen att man ska göra på söndagar? Vila? Ja det lät ju som ett roligt avslut på en helg. Nejnej idag ska bowlingklotet själv ta sig iväg och bowla med hennes friend, Cillit. Kom ju på för någon vecka sedan att bowling är ju faktiskt en rätt rolig sysselsättning och något man
kan göra när man får det tråkigt. So, nu är vi taggade.

Ja men då ska jag rulla vidare, hörs!

Möbelmässa

Idag har varit en lång dag. Jag klev upp klockan kvarti6 för att ta mig mot Stockholm för att kika möbelmässa. Väl inne på möbelmässan var det riktigt roligt att kolla. Kollade såklart in Kristins snygga lampa fler än en gång och den är känonsnygg. Alla borde ha en sådan lampa hemma, det är sant. Men självklart fanns det mycket annat fint och finurligt där. Jag trodde att det skulle vara lite halvfina saker som var rangliga där, men jag insåg snabbt att det var mer seriöst. Det var som att gå in i en möbelaffär i vissa montrar. Ja dagen vart riktigt lyckad! Hann även med en tripp på stan och alldeles för mycket mat. Det känns som att det ända jag gjort idag (förutom kikat möbler) är att jag ätit ätit och åter ätit. Jämt kommer jag på mig själv med en sak i munnen. Gratisgodisarna var ju ett + i kanten kan jag tala om.

Nu ska jag snart åka in till Sandviken för att, hm, göra ingenting med Cecilia. Synd bara att bussarna går rättkäpp åt helvete. Halv11 kommer jag till resecentrum, och jag som bara är ute efter lite sällskap i min tomma lördagskväll. Men nu ska jag packa min väska för det blir en natt med Cillit ikväll. Tjo!

Fredagar är bäst

Tjenixen. Coolt.

Jag sitter nere i "hallen" men mina två vänninor Natta och Magda. Vi har egentligen Info Layout, men vi är så extremt coola och gör annat istället. Skitcoola. Nej men om jag känner mig själv rätt så får jag bara massa utbrott på alla i min närhet när jag jobbar med det, så för deras bästa och mitt egna, ska jag göra det, sen. Sen mamma, sen. Idag hade vi tydligen simmning på idrotten. Men både jag och mina andra två halvor hade inte en aning om det så vi får väl pumpa muskler istället. Sen ska jag fika som fan och sen ska jag löka. Det är min fredag de.

Nej, back to bussines. Tjao

Nu ska jag hjälpa magdalena med hennes blogg. Kika på henne om ni inte har något annat att göra på eran bloggrunda.. http://maagdaalenaa.blogg.se

GodNattsi

Läggdags! Har just pratat i telefon med en vän, en god vän, Cecilia. Jag kom på att det var ett hejdundrande tag sedan jag pratade i telefon en längre tid med ett mer seriöst än oseriöst samtal. Det var nice iallafullafall (Go stickan!) Efter telefonprat blir det MSNkonversation med Nattsi. Det är alltid lika roande. Okej, efter några tomma meningar som inte gav något vettigt så ska jag nog sluta för dagen nu. Så alla glada nu är det Nattetid, GodNattsi (hahaha)

För alla er som undrar hur det går med pärlsocker under tangent kan jag glädja er med att det är borta, hurray!

Torsdag

Idag kom den där älskade torsdagen. Den gick fort efter lite etik och företagsekonomi, fick tillochmed åka hem klockan 11 idag.Efter det var det dags för en tur till Gävle med Nathalie följa dagens planering. När jag kom hem kom tanten fram i mig och jag började baka och diska. Om Cillit skulle vart hos mig skulle hon äta upp alltihopa, det var kladdkakemuffins och om jag inte minns helt fel så tycker hon om det. Något som stör mig fruktansvärt mycket just nu är att det ligger ett pärlsocker korn under min mellanslags-tangent. Får försöka pilla ut den sen.

Nej nu ska jag ge tillbaka min dator till min syster. Tack för lånet av min dator kristin, tack tack..

Dagens "tyyypiskt": Tygskor i slask. När ska jag lära mig att det inte går ihop? Hela denna vecka har jag gått med blöta och kalla fötter. Varför kan man ju fråga sig. Gummistövlar borde alla ha!

Fika

Trött är jag, efter en hård dag. Nej den har inte varit så hård faktiskt, men trött är jag ändå. Skolan gick lekande lätt idag, trots att inte allting gick så bra för mig alla gånger så lyckades jag. Stackars Nathalie som får stå ut, imorgon ska jag bättra mig, jag lovar. Efter skolan åkte jag hem till I-L och fikade massa mumsigt. Var där i tre timmar innan jag gick hem och träffade systrar och mammsen. Slängde i mig tacos och popcorn, man kunde nästan tro att det var lördag här hemma.

Imorgon slutar vi jättetidigt, har två lektioner sen lunch. Jag och Nathalie har lite saker som ska göras och sen blir det träning, tänk vad man hinner med på en vanlig torsdag, underbart!

Nej nu ska jag ta en soviluring och imorgon är det sovmorgon, yes! Tack för hej, mig.

Fettisdag

Semeldag, jotack jag är medveten om det nu, likaså min mage. Full med grädde och grejs, men gott var det då allt! Har även hunnit iväg och träna idag, det som är så bra är att man kikar tv samtidigt, det får tiden att bara rusa iväg! Ikväll ska det bli en tidig nattning och imorgon är det sovmorgon. Funderar på om jag ska orka mig upp på en morgonspromenad inna skolan, det var ett tag sedan, men jag har börjat blivit så morgontrött på morgonen så vi får se hur det går.

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sedan fortsätta lite på min drömbutik. Tack för mig, hej!

image197

Semeldags!

Jag älskar tisdagar och torsdagar, när det gäller skoldagar iallafall. Känns superskönt att sluta tidigt, jag hinner med så mycket mer. Eller ja, mycket mer slapp kanske jag ska säga. Har just kommit hem från skolan, var förbi och köpte två semlor på Lido, dom ser riktigt smaskiga ut och det får nog bli efterrätt med mammsen ikväll, äntligen får jag min efterlängtade semla!
På tvn går Nya Tider, tänk att man tyckte det var bra när man var mindre. Nej nu ska jag ta att jobba lite skoljobb och sånt nivet. Tack för mig, hej..


mmh, härliga måndag...

Åh, vintern gör mig trött. Jag vill ha sommar, nu nu nu. Tänk att bara slänga på sig en tröja eller kofta när man ska ut på kvällen, hoppa i ballerinaskorna och cykla iväg. Nejnej, nu ska man först se till att ha minst tre tröjor på sig, varma skor (som ändå gör tårna blöta), varm jacka och absolut inte glömma mössa och vantar. Nu är jag trött på det här, men jag vet, tiden går fort och snart är den härliga sommaren här!

Nu sitter jag iallafall här i min soffa och har just kommit hem, har varit och tränat. Fick tillbaka mitt företagsekonomiprov idag, ja just det, det provet som jag sköt upp tills dagen var där. Och det gick ju som det gick. Hur bra brukar det gå när man inte pluggat på ett prov som man inte förstår något av? Just det, skit. Första gången sen 7an-8an jag inte har klarat ett prov. Känner mig sjukt dålig och är trött på skolan och allt som har med den att göra. Lovet längtar jag mycket till och då ska jag skjuta skolan åt sidan i en hel vecka.

Nej efter mycket klag ska jag äta min semla som inte finns, eftersom dom antingen inte finns, eller är fula i hela Gävle. Tack för mig, hej!

Söndag

Idag har jag varit en sväng till Valbo med mamma och Kenta. Var in på IKEA en sväng men nästan allt jag skulle köpa var slut och det var kaos där inne. När jag kom ut från kaoset firade jag med en chokladboll och strsoade runt och kikade lite. När jag kom hem började jag göra om mitt rum, så mycket det går. Det var till det bättre och nu ligger jag nyduschad i en nybäddad säng, bland det härligaste! Nu tänkte jag faktiskt ta att sova lite, för imorgon blir det uppstigning tidigt eftersom det är måndag och det innebär skola.

Godnatt!

Lördagmorgon med slask

Ligger i min säng och funderar på om man ska ta en vända på stan. Men när jag tänker efter är det mycket skönare att ligga och slappa i en varm och skön säng istället för att gå ut i det här plasket.
Igår käkade jag mat med Nathalie, det var gott. Sen drog vi oss hemmåt mot mig och kikade på Hjälp och tuggade tuggummi. Vid halv1 gick hon härifrån och jag somnade på en gång. Sweet.

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka göra allt bra denna dag. Ikväll blir det att åka in till Sandviken och ha lite kul. Hejda hejda

image196
yeahy. Tvstund med tuggummi och en Natta, det du!

Fredagskväll

Kläder på och dags för utgång ( ja, alltså ut ut, utomhus i kylan) ska iväg och käka mat med Nathalie snart, mumsi. Ringde till Cilla och tänkte fråga om hon ville henka på, men det första hon sa i telefonen var " jag står och lagar mat". Trökigt för dig kvinna. Ikväll kommer verkligen bli en sån där kväll med massa prat och skratt, jag känner det på mig. Nathalie är en bra person som både går att vara seriös och oseriös med på samma gång och skifta sisådär varannan minut, eller sekund. Det är skönt att ibland kunna lätta upp det seriösa med lite oseriöst, fast självklart inte i helt fel ställe. Jag kan vara seriös, tro mig..

Nej dags för en matbit. Lite ska det nog allt få plats i magen =)

image193
Där är min nya "blus" och dom megasupercoola  glasögonen jag fått av mormor. Dom åker dock av nu när jag ska gå eftersom jag inte är fullt seriös med dom, ni kan vara lugn.. Love from the old lady ..

bowling

Sitter hemma och väntar på tårta. Tårtan är med mamma och mamma kommer snart. mumsi. Ikväll ska jag ut och käka och ha en mysfredag med Nathalie, mysigt va? Imorgon blir det iallafall lagfest - lag = fest. För min del då. Jag har ju tyvärr inget lag, typsikt!
Idag var vi och bowlade på idrotten. Jag var sämst, men lider inte för det. Jag hade kul och det är huvudsaken, haha. Missade dom fyra första gångerna helt, jäkla klotet åkte ju ner i rännan..

Nej nu kommer tårtan! Tack för mig, hej!


RSS 2.0