GODNATT

Mathilda fick bli min sängkamrat ikväll. Vi har just kommit hem från en tripp ner på donken med glass och trevligheter. Nu är det dags för kvällsfika innan vi ska sova. Imorgon komemr Nathalie vid 09.00 så då gäller det att vara upp med tuppen.

Något annat roligt som blivit under dagen är att lägenhet verkar vara väldigt positivt nu. Imorgon ska vi ringa och kika lite, så snart får jag en egen sambooo!! HIHI

GODNATT!

TJI FICK DU

Här sitter jag och sitter. Ikväll kanske jag får sällskap av två bruttor. Fult ord men fina bruttor. Mattsen och Nattsen är det jag talar om. Imorgon far vi iväg. Me like. Väl framme i Uppsala möter vi på våra andra bruttor, b.la Erkan, Kurvan och Simpa.. IIIIH FUN FUN FUN!

Nu ska jag gå och kolla vad jag har att ha på mig imorgon. Eftersom det blir 18+ så skulle jag kunna gå naced. Men IKKE!

TJATJOTJI!

EL MORGON!

Kul att jag kan underhålla Erkan iallafall. Även kallad Räkan om ni så vill. Jag vart också kallad för räkan förut Erika!!!! Men dock av en annan anledning. Vaaarföör kallar ni mig rääkaaan?!?!?! skrek jag med en ilande röst. Vill du veta vad svaret blev? ; För du är Frida with the short legs.. Fattar du?? En räka har ju short legs. Precis som jag! HEEEHEEE. Men du Erkan har ju långa ben.

Vet du vad Kinas längsta människa heter? tjing-tjong-flaggstång

Vet du vad Österfärnebos längsta kvinna (okej, tjej) heter; Erika Wahlen.

Nu ska jag snart traska mot Borgarskolan där jag ska möta upp lite räkor. Sen efter "skolan" ska jag träffa min Annsipansi. RING MIG OM DU LÄSER DET HÄR ANSIPANSI! A lot of love to you slänger jag in här. Puss på dig! Och på dig! Och på dig!

Nu har jag inte tid att pussas mer. Måste liksom kleta på lite spackel.. Såsåsåså vacker utan spackel, att du inte kan förstååå. Den där Jocke har då inte sett mitt face nyvaken och uppsvält utan spackel. Då hade han aldrig skrivit den där låten. Då hade det snarare blivit en; Såsåsåså vacker med spackel att du inte kan förstå Fridaaa.

HEJRÅ


Cool girl

Imorgon har jag sovmorogn till ca 07.00. Förstår ni vad sköönt? Heeeh. Sovmorgon och sovmorgon tänker ni. Men det är annat än att kliva upp 6 iallafall.

Tomorow I am going to Borgarskolan i Gävle. Geefle. I don´t know what to do there, and I don´t give a shit in it becuse I am a cool girl in a big world. PEACE!

p.s Now am I going to sleep in my bed. I want to go to my toilet but I am to lazy in my legs so I shit in that. HeeeHeeHee. Now you know that. I think you should wrote it down on a note, or maybe call the interested smurf. GOOD NIGHT!

EL SOLO!

SMHI säger; 18+ och sol på torsdag.
Jag säger; TAGGA!

Jag är verkligen jättesupertaggad! Ska bli så trevligt. En minitripp med söta klassisar i fint väder. Kan dagen bli så mycket bättre? Nej det här ska jag fira, nu blir det mörkchoklad!

p.s. Jag sänder härmed en hälsning till min söta rara Annzor som aldrig går att få tag på. Men jag gillar dig ändå! Puss på dig! d.s

söndagspyssel

Sitter och pluggar och lyssnar på Excellence. Japp, Excellence från början av 2000-talet. Och Japp, ni läste rätt. Jag sjunger med i det jag kommer ihåg från barnsben, iiiiiiini miiinii maaaani måååååj. Funderar på att släpa ut mig själv på en promenad eftersom vår termometer visar 29 grader. Att den har legat i solen hela dagen behöver jag ju inte ta upp. Onödig information så att säga...

Nej nu ska jag sluta plugga. Det är lika segt som (s)kola... HEEEHEEE

Jag och Erko är iallafall klar med Åhlénsuppgiften som har hängt på våra axlar i ett bra tag. SKÖNT! Och det vart bra. Vi är bäst. F och E. Som förövrigt blir FE, som blir företagsekonomi. Som jag ligger så sjukt mycket efter i och provet kommer jag aldrig klara!!!!!!!!!! Blä. Nu blir det promenad!

HOLA!


Grillkväll

Igår grillade jag och Nichole. Jag tappade ut en köttbit på gruset. Jag tappade ner en i grillen. Jag välte grillen och tappade ner ca 10 på backen. Jag är grillmästarn!!! Heeeh.

Våra köttbitar vart iallafall goda. Dom sista 10 som vältes ner på backen smakade ändå bara tändvätska. Seriöst, min tunga frätes sönder när jag smakade på den. Maten som just kommit ner i magen ville plötsligt komma upp igen...

Men jag hade en hejdundrande trevlig kväll iallafall. Spanks Nicholesos!


090430Nu är det bara tagga Uppsala tjejer!
På med fin-skorna och ner med filten. Snart blir det kalas!

HOLA!

HOLA!

Just det, med ett L. Jag som alltid skrivit med två . Dumt att ingen sagt nåt. Nu var det ju jag som vart apan i buren som alla vill bjuda på banan.

Inatt har jag sovit 14 timmar tror jag det blev. Men nu är jag utvilad, och redo för att jobba. 11-16 vart det denna dag. Härligt med lite klirrklirr. Efter jobb kanske jag ska se Nikkel? vi får se vad hon har för planer för en lördag som denna.

Nej nu ska jag smörja in min kropp i nutella... Heeeeeh. Ne skoja. Nivea får gå bra idag. Sen slänga på mig kläder. Som låter så mycket lättare än vad det är. Det slutar med att halva garderoben ligger på golvet, brevid mig, medans jag skriker hysteriskt; JAAAG HAAR INGET ATT HA PÅÅÅ MIIIIIG!!!!!! med gråten i halsen och slag mot golvet.

Vi får se hur denna förmiddag slutar...

EL TACO!

Brännboll idag i skolan. KING. Mycket bränd vart det. Särskilt till mitt lag. Jag sa ju det. Man ska inte vara i samma lag som mig, jag förlorar jämt! Men kul hade jag ändå. Som jag slängde mig efter bollarna. Så mycket att jag är lerig om armar och ben.

Mammsen kom och hämtade mig i Sandviken. Vi handlade tacogrejer så nu är det dags för lite El Taco! Sen blir det pluugg! Som jag har mycket av. Jag kan delamed mig till någon om någon är sugen? Heeeeh. Nej nu mato. Blir en lugn fredagkväll ikväll. Skönt.

HOLLA!

Sol I Sinne Brun Inne


Vi älskare. På onsdag blir det 22 grader varmt!!!!!!!!!!!!!!! WE LÖV IT

THE BIG DAY, så att säga

Tja. Här sitter jag, det skulle jag inte kunna göra om jag hade.... aa ni fattar.

Idag är den stora dagen här. THE BIG DAY, som jag hade sagt om jag var engelsktalande. Modevisning. Fashionshooow. Färsen. I love färsen. HeeHeeeh.

Ne men serri nu. Jag ska gå och kolla på alla mina snygga, coola, grymma, söta kompisar som ska färsa lite på catwalken. COOLT!??!?!?! Med mig har jag en liten tjej jag brukar få ta hand om ibland. Vid namn Erika. Erica med engelskt utal om ni vill vara lite hippare.

Nej nu ska jag gå ner till min taxilimmo som står här nere och väntar (41an Hofors, som för övrigt aldrig väntar utan åker om man inte passar tiden. hm!)


Ny rubrik

Nu får ni äntligen något nytt att se på första sidan, heeeeeh.

HEEEEEJ! Här sitter jag i mina ny kritvita skor, det kan man inte göra om man har pojkvän (fortfarande Björn såklart)

Mina skor är så vita så man behöver solglasögon för man blir så bländad
Så vita så man tror fötterna frusit till is.
Så vita så man tror att det är fågelbajs över hela skorna!
Så vita så man nästan känner sig lite för vit....

Men snart blir dom halvvita. Då gillar jag som som bäst.

Blablaskolablablaätitbablapluggatblablatvblabladatorblablablablablablaingenbryrsigändå

Igår somnade jag kl 20.00. Tror jag satsar på det ikväll igen, för oj vad skönt det var! Det inebär isåfall att jag ska gå och lägga mig om 39 minuter. Ja jag tackar då inte nej! GODNATT!Enjoy yourself


Det är inte ofta man får sitta ner och vänta på att man ska gå inte. Mina dagar brukar iallafall starta med stress. Men idag är det inte en sån dag. Börjar om 20 minuter så jag ska väl gå om 10. Tror jag har blivit bönhörd också? En fågel viskade i mitt öra att Erika är pigg och glad? Hoppas på det iallafall. Känns konstigt att gå till praktiken. Jag har inte varit där på tre veckor. Och annars brukade jag vara där 3 dagar i veckan varje vecka. Men det ska nog gå bra ändå..

Nu måste jag gå och packa min lilla väska med matlåda och annat så jag är redo för dagen. TJING!

En kvällsbön

Här sitter jag och sitter, det kan man inte göra om man har pojkvän! (inleder med björn citat såklart)

Har kommit hem just från en sväng in the car. Vart en rätt lång sväng faktiskt. Åkte och handlade lite mat till kylskåpet som har stått tomt i en längre tid nu. Men som sagt, nu är mamma hemma igen och på tisdag har jag rena kläder och redan nu har jag mat hemma.

Nu ska vi fika lite te och macka sen ska jag väl försöka plugga lite kanske? Nej, vem försöker jag lura. Det blir tv sen sängen. Imorgon vill jag att Erika ska vara på praktiken så jag önskar det nu; Käre Gud, gör så att Erika blir frisk och kommer imoron. Amen.

TJING

En sjukling och en mindre sjukling påväg!

spelkväll!

Igår drog vi som sagt och firade Simone. Det var riktigt roligt och vi spelade ett jätteroligt spel som jag inte riktigt kommer ihåg vad det hette. Trubbel någonting? Ja riktigt kul var det iallafall och det vart mycket skratt! Jag fick tex dansa som en apa samtidigt som jag lät som en ambulans... Finns dock inge kort på det, vilket är tur...


bild 2007

Nu är det dags att dra hem till Simpa. Är hemma nu med dessa flickor nedanför. Som vi var snygg på den bilden....


heeeheee.

fixfixfix

Vart en promenad med Evve idag. Ibland var den varm, ibland kall. Känner att min kropp inte hade behövt det kalla. Sitter och hostar upp min hjärna just nu. Om ett tag kommer både Cilla och Kurvan, då ska vi på stan och handla liten grej tills ikväll. Sen kommer Erika hit och ska fixa sig. Ett litet gang.

Men först måste jag duscha så jag kan gå ut :) Ikväll blir det en rätt så lugn kväll och vi får se hur de fortsätter. Beror på hur taggat folket är :)

lördag 18 april

Lördag är redan här och idag är det ju inte vilken lördag som helst, utan Simone fyller 18 år. Wiiihoooo Grattis! Tycker att alla fyller år nu, varje vecka är det någon ny som tar steget in i vuxenvärlden (?). Ikväll ska jag iallafall iväg och gratta henne lite innan hon går ut. Då drar vi kanske hem till my place för att fortsätta på trevligheterna.

Måste hinna ner på stan och uträtta lite ärenden innan dom stänger. Kläder har jag inga att ha på mig heller eftersom tvätten inte har blivit tvättad på nästan 2 veckor....

Ska försöka få hit Cillit i tid så vi kan umgås lite innan. Men om jag känner denna kvinna tillräckligt (vilket jag gör) så kommer det ta ett tag att få hit henne.

TJING!


GRATTIS SIMONE!!!


fikfredag

tjohejsan.

idag var en bra fredag. Provet gick mycket bättre än förväntat, vilket är bra =) Efter skolan gick jag med Mathilda för att prova lite glasögon. Efter det vart det äta macka i solen. Sen hittade vi på Erika och Malin som skulle på bio i Gävle så jag fick lite sällskap på min dagliga bussresa. Med dom vart det en fika på George innan jag gick hemmåt.

Nu sitter jag och kikar Talang och hostar. Kul? Mja. BYE

pluggar

IMORGON ÄR DET FREDAG!! för er som lyckats missat det.

Veckorna går så sjukt fort jämt. Har jättenågra dagar kvar i skolan om man tänker på praktik, studiedagar, röda dagar och studiebesök :P

Nu sitter jag och försöker plugga på historiaprovet som är imorgon. Det går inte så bra. Skönt att det bara är några få sidor iallafall. Talet idag gick bra iallafall. Skönt att ha det gjort nu!

snälla jag vill sova

här ligger jag och försöker sova. DET GÅR INTE. Jag får panik. Måste sova innan skolan. Jag har försökt allt nu! + att det låter massa konstigt i mitt rum och jag inbillar mig inte. Ingen är vaken och kan underhålla mig heller.

Nee. Jag får helt enkelt plugga lite mer och se om jag kan sova senare... godnatt igen.

försöker tagga svenska

Jises. Nu är jag taggad inför svenska talet imorgon! Även fast inte allt sitter där det ska tror jag att det kommer gå bra.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Halsen ligger och retas med mig. Hostan också. Jag tror jag och Mathilda har fått samma virus, på något vis. Jag gissade på att det var ett dödsvirus, då vart Mathilden inte glad. Så jag skojade nog bara om det.. Men hoppas jag, eller vi, blir pigg tills imorgon iallafall. Då är det bara hem efter skolan och plugga historia eftersom det är prov på det på fredag.

Sen får jag ägna hela helgen till att göra klart engelska bokrecensionen. Jippi vilken rolig helg jag kommer att ha! Hiiih. En dag ska jag tvinga Anna att umgås med mig. Var så länge sedan. 2 days. Hiiiih.

GODNATT


i know u like it babe

en härlig skoldag

Onsdagarna kommer då iallafall bli den bästa skoldagarna av dom tre vi har. Dagen har gått fort och nu sitter jag och pluggar lite på läxtiden. Det är jag och tre till. Och så har det varit så mycket klagomål om att vi inte har haft någon innan? Men det är skönt iallafall, att vara så några.

Svenska talet har jag skrivit klart nu. Ett PM har jag fixat också. Nu är det bara hem och nöta in det i huvudet, så ska jag göra det imorgon. Skönt att få det färdigt.

Inatt blir det 2a gången sen fredagen innan lovet som jag får sova själv också. SKÖÖÖNT. Natta ligger ändå bara och fiser och pratar i sömnen, heeeeeh. Hon hörde ett spöke skriva på mitt tangentbord imorse. Jag blir rädd.

Nej nu ska jag antingen plugga lite eller kika runt lite och se vad intranätet har att erbjuda mig en dag som denna. HEJ


fisnatta


fästing..

Ooooh. Mallan hade skrivit fel i sitt mail och talet var på torsdag och fredag. TACKTACK!

Just nu håller jag på att ta hand om Nathalie. Jag måste underhålla henne, mata henne, prata med henne och allt annat. Jag lagar just nu lite kyckling till oss. Ikväll stannar hon en natt till. Jag blir inte av med henne... Hon är som en fästing. Suger sig fast. Hon tror jag giller henne också. Vad jag än gör är hon klistrad vid mig. Om någon har något tips på vad jag kan göra så säg det gärna till mig. Går inte ens att spola ner henne :O

Nej nu åter till kycklingen, och svenskatalet. TJONG


svenskatal????

fick just reda på att svenska nationella talet är imorgon. IMORGON?!?!?! Jaha. Hade jag faktiskt inte en aning om, och jag har inte ens börjat, så nu är det bara sätta igång och träna tills hjärnan sprängs så man kommer ihåg det. Nattsen sover här inatt med, IIIIH VAD KUL!!!!

Nej nu ska vi plugga talet hela kvällen och natten lång!


lunchsugen

Idag är jag hemma från praktiken. har rethosta och försöker läsa lite bok. Det går mindre bra. Nu väntar jag på att Nathalie ska komma och äta lunch med mig, vart är hon kan man ju fråga sig? Jag är hungrig.

Ska försöka plugga av mig massvis med grejer som jag lagt på mina axlar. Det är tungt ska jag säga er! Men så blir det när man inte är  klok nog att göra sakerna tid.....

HEJS

godnatt då

tjohejsan.

Idag har Nattsen kommit för att tillbringa natten med hennes favorit-Frida. Snällt eftersom jag är ensam hemma hela veckan lång och det är ju inte alltid så roligt att prata med sig själv om kvällarna. Denna kväll fick jag alltså pratat med henne istället. TACK NATHALIE!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska vi hoppa ner i sängen snart. Vi har kollat på massa gamla bilder från yngre dagar. Vi har skrattat också. Dom kommer nog komma upp på intranätet inom en kortare tid. Så ni också får något att njuta åt. Heeeh.

GODNATT FRÅN MIG OCH NAT!

slitna tjejer i 9c


söndagkväll

Vi fick tag på popcorn riktigt snabbt och smidigt idag. Gott var det. Vi fick sedan för oss att ta en tripp till Avesta, men det vart ändrade planer i sista minut. Nu ska vi sova riktigt gott! Pussos


Godnatt från Frida och Anna :D

Jag visar min språkkunskaper

Hemma hos Söderberg middagsbord:

Jag kommer ner i köket och säger; HOLLA!
Jag vänder på köttet och säger; HOLLA!
Anna skjuter en majs på mig, jag säger; HOLLA!

Anna blir arg och skriker till mig; Men va fan kan du sluta HOLLA hela tiden!!!!???

Hon kommer på hur det låter och kan inte vara sur på hennes lillfrida nå mer ;)

Det var en kul tid vid middagsbordet som jag nu delade med mig utav.


lite info om min dag

Idag har jag och Anna varit ute i solen på hennes altan. Mycket härligt! Känns som att det är sommar här nu, det gillar vi.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, ska slänga på mig kläder sen hem till Evve på lite påskmiddag. MUMS!

Sen blir det kanske promenad med Anna om hon orkar vänta :)

TJINGO


en tripp för att vidga mina vyer

Nu är jag hemma efter en händelsrik dag och dagdag(igår). Igår packade jag väskan och åkte hem mot Erko. Där slängde jag på mig lite kläder och smink sen var det dags för lite fest. Kvällen vart jätterolig tycker jag. Så jag ångrar inte att jag slet mig utåt skogarna ;) Natten spenderades i Erikas sköna säng. Tack för den!

När jag kom hem ringde Evve och frågade om jag ville med till Vårvik eftersom solen var så skön idag. Jag följde med, vi åkte dit, solen försvann, jag frös. Men det var mysigt. Fick ju lite frukost i magen iallafall :D

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Pratar med Cillit och hon verkar inte heller klokare än mig själv.

EL PUSSO
El påsko!

Ikväll blir det partajo. I like it! Så nu är det packa väskan och försöka gräva fram kläder. Sen blir det el busso och tagga!

GLAD PÅSK
första besök hemma hos jennfis

Nu sitter jag hemma och väntar på ett telefonsamtal från Jennifer. Då är det bil mot Åshammar som står på tur! Har precis kommit från hennes nya lya. Jättefint kommer det bli när allt är tapetserad och färdig möblerat =) Då är det chipskväll, partykväll och nyttigkväll som står och väntar. Solen mot balkongen från 11-19 är det också. Som jag kommer hänga hemma hos min lille Jennfis ;) Nej men det var faktiskt riktigt fint. Kul att hon äntligen kommit tillbaka till staden så vi kan ses mucho igen.

Ikväll blir det en lugn kväller i Åshammar alltså. Lite kalas blir det hemma hos Jennfis kusinbarn som fyller år. Annars lurre.

Nu ska jag packa klart min lille väska inför kvällen. TJING

kortspel

Tjohejsan.

Sitter på Jennifers pappas jobb och kikar på när hon drar dammsugaren mot golvet. Själv har man suttit och spelat patients med sig själv i ca en timme. Mycket roande faktiskt! Ikväll blir det en kväll i Åshammar. Trevligt, det var ju inte precis igår jag var där inte.

Nu ska jag uppgradera mitt patientsspalande och dissa kortleken och köra på datorn istället. Önska mig lycka till, det skulle behövas.

TJINGO

uttråkad

Här ligger jag, det kan man inte göra om man har pojkvän! (Ni som kikar Björn DVD vet precis vad jag talar om)

Han är då för go iallafall, little Björnie.

Det vart inge sola för mig och Anna idag. Hon kom hit och lånade kläder istället, för hon skulle iväg på äventyro.

Istället har jag legat i min säng hela kvällen. Fikat lite smörgås och te med Mammsen och Frida. Frida är en blivande polis som bor hos oss under veckan då hon gör sin praktik hos polisen i Gävle. Så denna vecka kan man känna sig lugn, heeeeh. Vi har alltså FridaX2 här hemma nu.

Snart ska jag sova av mig tills morgondagen. Då ska jag träffa Jennfis på stan. Det var väl ca en månad sedan jag träffade den tjejen tror jag. Men nu har hon fått boende i staden igen. Back on track så att säga!


PUSSOS


söndag...

.. är det inte utan tisdag. Men söndagskänslan finns i mig...

Ligger i min säng och har nada att göra. Imorse vaknade jag upp brevid Erika i Sandviken. Vi bestämmde oss för att gå ner på stan för att uträtta lite ärenden. Ett ärende var att äta. Det vart macka på Deli. Mumsi. Mathilda kom förbi en snabbis också. Jag fick med mig en randig (!) tröja hem. Tur att inte Anna var med. Hon hade mördat mig, jag får inte köpa mer randigt för henne. Det kan bero på att hela min garderob är en hel rand nu, ungefär.

Jag rignde just Annzor. Hon skulle iväg på nå grejs och hade inte tid för mig...
Frida: Jag är less....
Anna: Men ska vi sola då?
Frida: jaaaa....
Anna: Då blir du väl glad?

heeeeh. tjejen känner mig. Hon hade iallfall tid med mig i ca 30 minuter. Sen får hon väl göra annat då.

Jag ska nog börja kika på Sex and the city boxen som jag köpte för någon vecka sedan. Det kommer nog ta ett tag att ta sig igenom alla avsnitt...

varför kan inte alla som jag känenr flytta till Gävle och underhålla mig för? booooring.

härlig måndag!

Har precis kommit hem och ligger nu i sängen och är aptrött. Ska hoppa in i duschen snart och fräscha till mig lite innan kvällen, då jag ska hem till Anna Olsson för lite partajo! Mycket trevlans tycker jag. Innan ska jag slänga i min lite torsk och potatis..

Idag är det fint väder ute. Dock har jag inte spenderat så mycket tid i solen, bara en mini snabbis..

Idag är det ju faktiskt den 6 april också, vilket betyder att Magda fyller 18. Så mycket grattis till den tjejen!

Nej nu ska jag kika på vad garderoben har att erbjuda sig sen blir det duschen. Ha en trevlig måndag. Det ska jag!

Pussos


Här är en bild på mig och Anna. Heeeh.

maaaaad

sitter hemma hos min favorit zorizor och väntar på mat som hon lagar till mig. Som det ska bli gott eftersom det enda som har nuddat min mage är lite chipso. Heeeeeh. Söndag nivet.

Vi har precis varit och solat. Ska kika på lite filmo innan hennes träning börjar. Då har hon rastat klart mig och jag blir då dumpad hemma hos mig. Hon brukar rasta mig några gånger i veckan, vilket uppskattas.

Nej nu är jag mer hungrig n när jag började skriva så jag tror jag går och våldgästar köket nu. HEJDÅ

härligaste lördagen på länge

Vilken dag jag hade igår! Vaknade upp hemma hos Anna, skinande sol så vi bestämmde oss för att köpa lite glass och plocka upp Sara för att åka till Vårvik och njuta i solen. Det var härligt det!

Mot kvällen åkte ja och mötte Mathilda och Isabelle för att grilla. Jises vad gott det var! En riktigt trevlig kväll och det tackar jag för. Vi drog oss mot lite annat folk senare av kvällen och det var trevligt det med. Synd bara att man jämt ska ha en buss att passa... Vi körde lite charader och hade det fint..

Nu sitter jag och väntar på att Annzor ska komma så ska vi gå och sola på oss lite färgo. Pussos.
hej fans

tjaaaa.

Här sitter jag och sitter. I väntan på lite varma mackor. Och i väntan på Annzor.

Mässan gick KING idag. Vi sålde runt 70 stycken armband tror jag. Lite stålars till oss, heeeh. We like it!

Idag fick jag deklarationspapper också. Och jag bugar och tackar för slantarna som kommer till mig i juni :D

För att säga ännu en till positiv grej kan jag säga att ett MVG på matteprovet vart det också. JAG ÄR KING!!!!

Nej nu ska kingen ta ut sina mackor och äta. Jak är hunkrik.
min kväll


Jag och mina två puppor taggar till mässa. Här har Cillit just livit i hundbajs.

en vanlig dag är sig lik

Tja alla.

Heeeh.

Här sitter jag och sitter. Kikar på Björn som vanligt så allt är sig likt kan man väl säga. Eller nej, en sak som inte är sig likt är att jag sitter på Nathalies golv. Om ca en timme kommer Annzor och umgås med oss också :D

Idag har jag och Nattzor vart och fikat på marangoni. Träffade på Jojjzen som vanligt. Det var kul. Vi gick också till Dollar för att köpa massa massa godis, heeh. Imorgon i vår monter bjuder vi på 4 kg godis som vi fick av Ica Björksätra. Schyrre tycker vi då!

Nej nu ska jag fixa ochh trixa llite med UF film till vår coola tv som vi har imorgon. PUSSAR från mig, och Natta..

min kvällssyssla; Bear

Aaaah. Min mage gör ont. Jobbigt ont. Har haft ont sen jag och Kurven käka donken...

Men lika glad för det är jag! Nästan iallafall. Tänkte att jag kanske skulle sova snart men jag orkar inte än. Jag är för pigg. Så jag får ligga här hemma och vänta på att min friend ringer mig (Anna), sen efter vårat godnattsamtal kanske jag kan sova, om jag har tur.

Imorgon tror jag det kommer bli en skön dag i skolan. Efter skolan så åker jag hem till Nadsen där jag ska få vila min kropp i hennes säng på natten. På fredag ska vi upp tidigt för att åka till Edsbyn på UF mässa. Trevlansos!

Nu ska jag kika på, hehehehe, Bear... Tänk vad kul det är!


min dag med kurvo

Sitter hemma hos Kurvan nu och ska snart gå till körskolan.

Idag hade vi svenska nationella vilket gick rätt så bra, tror jag. Vi får väl se sen när jag får tillbaka det om det var en krönika jag skrev eller ej. Efter provet slutade vi. Jag var klar till 12 så det var att sluta tidigt! Jag och Kurvan gick på stan i den varma solen och fixade lite smått och gott. Mat på Donken vart det också, heeeh.

Nu sitter jag i hennes vita soffa och lyssnar på Lykke Li. Solen lyser in och det är 10 grader varmt ute. Jiseso. We like!

Haha nu vart även Kurvilurvan lurad av sin moder i telefonen. Jag skrattar. Det är kul. Nej nu sk ajag sluta sitta här och inte gör något. TJING

RSS 2.0