Idag kom Magda!

Hejsan, forsoker komma pa vad hej heter pa grekiska men kommer inte pa. sa det blir ett trakigt hejsan istallet. Sitter pa det vanliga lok (loek) stallet, men idag ar en dag som inte ar som alla andra dagar har nere, efter som idag har jag Magden pa besok, wihuuuuu! :D Det tog ett tag att hitta henne har nere nar hon anlande men vi fann henne tillslut. Idag har vi degat lite vid stranden. Jag skulle visa Magden bargatan med slutade med att jag gick vilse, ikvall ska jag allt visa dig girlfriend. Imorgon ar sista dagen sen aker jag hem :( Men saknar Sverige gor jag, har hort att det ar toppenvader hemma, hoppas pa att det haller i sig.  Nej nu ska jag ga och mysa med min grek som jag hittat har nere. Han heter Fabrizio och han halsar sa gott.

image345
I vantan pa magden :)
image346
Vi lunchar varldens godaste pizza!
image347
Och resten av dagen lag vi i havet.


varm dag..

Puh, idag ar det en varm dag. Har hittils bara legat och slappat. Hande det na mer kul pa stranden da? Hm, njae. Tva faglar var brevid mig och forsokte para sig. En liten unge stod och peta nasan och at sedan upp det. Mer hande val inte, haha. Ar iallfall grymt trott pa alla unga svenskar som gar nere pa stranden och forsoker fa med folk pa massa barrunder. Just  nu sitter en laskig grek brevid mig och pratar med sigh sjalv, eller ar det mig han pratar med? Ingen aning. Nu vet ni iallafall at jag overlevt annu en dag har i varmen. Ha det bra, pusshej.

Rhodos

Hejsan. Jag lever och har det underbart. Tankte val egngntligen bara saga det. Har just atit mycket god grilltallrik och vadret ar mycket varmt. Idag har jag bara legat pa stranden och degat med massa jordgubbar och meloner. Var forbi bargatan en svang igar pa dagen. Gud hur det ser ut nar det ar ljust ute! Haha. Verkar inte som att partylivet har kommit igang har nere an. Pa fredag kommer Magdalena forbi oss, det ska bli mysigt :) 
 
Hors sen, puss och hej.


Snabbspola

Tiden springer förbi mig. Jag har inte hunnit packa klart än! Snart åker jag. Sen slutar vi skolan också, och då ska man börja jobba. Alla har börjat blivit så gamla och får körkort och grejor. Snart börjar alla skaffa barn och hund. Det kommer inte ta lång tid innan jag börjar köpa doppresent till mitt barnbarn. Herregud. Hur ska jag hinna med allt ? Jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt. Jag börjar med att sova en stund, det är bra. Godnatt.

Skratta bäst som skratta sist


Hahaha. Okej att det är synd om stackars sonen. Men att mamman bara sitter och garvar gör det hela mycket roande. Nu ska jag packa klart, måste skynda mig. Klockan börjar bli mycket.

Valbo

Imorse vaknade jag 07.58 av en mindre trevlig vakning. Jag hade sovit över och telefonen ringde medans jag fattade nada av hela situationen. Kom lite sent till skolan, men jag gjorde mitt bästa för att hinna. Efter två snabba lektioner var det dags för att åka mot Valbo. Där fixade jag och Niklas våran praktikuppgift. Skönt att ha den klar också. Nu är det bara Engelskan kvar sen så behöver jag inte tänka på mer skoljobb för denna termin. Idag måste jag packa packa packa eftersom jag inte gjort det ännu, haha. Tjing!

image344
Natta och Niklas i Valbo

Sommar06 bäst av alla

Jag har tänkt nu. Och jag har kommit på att inget kommer nog slå sommaren 06. Fy vad kul jag hade den sommaren. Inget jobb som tog upp mitt sommarlov. Fint väder och massa bad hela dan varje dag i Cillas stuga. Mycket roliga saker som hände nästan hela tiden och allt var så kul och spännande på något vis. Jag har nu insett att jag aldrig kommer få en sån avslappnad sommar nå mer. Nu måste man tänka på jobb, pengar, ledighet, tid allting! Under den där tiden levde vi i nuet och strosade bara runt överallt.  Ååh vad jag skulle kunna göra mycket för att få det lika härligt igen! Nej nu ska jag sova på riktigt faktiskt. Godnatt.

image343


Vårruset är nu klart

Nu är jag hemkommen från Vårruset. Det gick rätt så fint det där endå. Nu har jag sagt till Jennifer att jag ska träna tillräckligt mycket så jag kommer etta nästa år. Vi får se hur det går, haha. Efteråt vart det picknick med massa godsaker. Fick plocka ihop en egen liten goddie bag med olika saker =) Nu ligger jag ner och funderar på att gå in i duschen och sen göra kväller. Imorgon är det en nya dag, alltså en mindre dag av mitt liv. Usch. Den ska jag ta vara på! Hej då allesammans.

Dagen rullar på som den ska

Engelska nu snart. Idag bli vi nog klar med arbetet, sen är det bara öva, öva öva innan redovisning. Har just käkat makaronisallad med korv. Fint väder är det med jämna mellanrum också. Hoppas det håller i sig till kvällen, för då är det dags för Vårruset. Jennifer, tagga!!! Ska nog satsa på att komma sist, det vore rätt coolt, haha.

image341

Mjölkdrömmen

Godmorgon!! Vilket fult vädet vi har idag. Dimmigt överallt, kommer knappt hitta mig till bussen ser det ut som just nu, hah. Imorse drömde jag en sån konstig dröm. Jag letade i panik efter små mjölkpaket överallt i olika affärer. Ingen hade paketet jag ville ha.Sen vaknade jag upp och kände jag mig som Rudolf i Sunes sommar när han blir kaffesugen. " Mjöl, mjölk, mjööölk" skrek mitt huvud, så jag fick springa till kylskåpet och där fanns den, mjölken. Haha. Idag är första lektionen Etik. Vilket känns rätt meningslöst för mig eftersom jag har skrivit klart uppgiften, så jag kommer inte ha så mycket att göra. Men skolan ska jag till iallafall. Nej nu ska jag gå och borsta mina tänder med min nya fina tandborste som jag fick igår. Haha. Hej då, ha en bra dag.

image340
Wienerbread... Haha

att vara eller att icke vara

Rhodos eller Lars? Lars eller Rhodos? Det är frågan. Hoppas det kommer ut resor till den 8e. Snälla, snälla. Gonatt.

Sista avsnittet

Nu har jag kollat på sista Andra Avenyn avsnittet. En timme med massvis av spännande grejor. Hur ska jag klara mig till september?! Jaja. Handledarkursen gick bra idag iallafall. Lite segt att sitta ner i tre timmar, men nu känner jag mig redo för att åka ut på vägarna, hahaha. Ska boka lite körlektioner inom kort så snart är jag på gång iallafall. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag gå och sova! Hejs.

Min vän

Finito! Svenskatalet är klart, skönt. Nu sitter jag på min stol och får massage av min slav, Tjossan. Haha närå. Det är gudomligt skönt och jag njuter riktigt! Har precis slutat och ska vänta på att jag ska iväg på handledarkurs klockan 16. Tre timmar med massa prat, låter inte allt för lockande. Nu sitter vi och kollar på massa gamla barnserier. Sailor Moon t.ex. Haha så roligt. Hon är en tjej med jättelånga flätor, sådär en fjorton år och rätt söt. Men när hon ramlar på min lilla rumpa, kan du va säker på att hon tjöt. Nu ska jag slappa lite. Tjo.

image339

Härlig tisdag

Sitter i skolan med en kurrande mage som väntar på mat. Mmmh. Företagsekonomiprovet gick gallant, iallafall vad jag tror. Nu sitter jag och Magden i klassrummet och gör ingenting. Kom precis tillbaka från galaxen där resten av klassen är och provar kläder inför modevisningen som är den 30 maj. Men då är tyvärr inte vi hemma, tyvärr. Moha. Nej nu måste jag träna lite mer på svenska talet jag ska hålla efter lunch. Tja.

toppenhumör

Har just fått min massage för dagen. Jag har en riktig lyckokänsla i kroppen och den säger att min sommar kommer bli skitbra! Jobb, pengar, vänner, resor. Kan det bli bättre? Wihu. Och imorgon ska jag upp tidigt för att göra prov, till och med det längtar jag efter! Godnatt på er sötnosar.

image338
Flyg fula fluga flyg!

Dagen som gjorde sommaren hel

Vilken härlig måndag jag haft idag. I skolan fixade jag tillslut en peace&love biljett eftersom dom släppte ut massa extra biljetter. Och det får jag tacka Isabelle för, eftersom det var hon som gjorde upptäckten. TACK! Annars så har jag varit förbi "jobbet" (mitt blivande jobb i sommar, låter bättre än sommarjobb,haha) och skrivit på kontrakt. Visade sig även att jag inte måste jobba sista veckan så då har jag och Cilla planerat in en Rhodosresa. Hur bra som helst blir det! Det som är dumt då är att resan är kanske samtidigt som Winnerbäck. Men det får jag ordna upp på något bra sätt. Efter besöket på jobbet så gick jag och mamma och åt på Brända Bocken. Riktigt gott var det men med en mindre trevlig personal. Dom som alltid brukar vara så trevliga? Och nu lät det som om jag jämt var där och åt, det är inte sanningen.

Nu måste jag göra klart mitt tal som jag ska ha imorgon. Hejs!

image337

Härlig tid med mina girlfriends!

Peace and Love

Jag har biljetten!!! Jag har den!!! Jag fixade den!!! I panik svett och tårar, nästan. Haha. Så jävla sköönt! Tack och hej!

Sommaren är kort

Har just kollat klart på mycket spännande avsnitt av Andra Avenyn! Hur ska jag orkar vänta tills tisdag ?! Haha, känner mig som en serietönt som inte kan missa ett enda avsnitt av sitt favoritprogram. Och kom nu på att det är ju faktiskt det jag är. Sitter och funderar på vad jag ska göra i sommar som kan få mig på bättre humör. Fira midsommar utomlands skulle ju  vara rätt kul faktiskt. Vad säger du Cilla? Ska vi packa väskorna och dra då? Skulle vara roligt. Men sen är det ju det men pengar, och jobb. Det går nog inte riktigt ihop allt dom man vill. Nu ska jag dra igen ögonlocken för att sova lite. Imorgon måst ejag till skolan till 8 fast jag börjar 10. Sweet. Gonatt.

Nathalie


Grymt snygga Natta!!!

Inget Peace&Love för min del

Jaha. Då vart det inge P&L i år då. Nu vill jag helst rabbla upp alla svårdomar jag kan men jag struntar i det. Biljetterna tog slut för ett tag sedan till campingen, och jag som bara väntade på att mamma skulle komma hem så jag kunde beställa. Men icke sa Nicke. Skitsöndag. Nu hatar jag verkligen den här dagen. Varför beställde jag den inte för länge sen fööööör?! Nu ska jag gå och vara efterklok och sörja. HEJDÅ.

image336
Keep on fucking in the free world

ta vara på dagen

Söndag, hej söndag. Söndagar är ju kända för att vara dom tråkiga dagarna, iallafall är det så för mig. Men egentligen är dom ju bra att ha, fast jag uppskattar dom inte. Tänk vad mycket man kan göra på en ledig dag! Vila, göra uppgifter man inte hinner med på vardagarna, träffa folk mm. Men istället ser jag söndagar negativa och tänker bara "söndag = skola nästa dag = gå upp tidigt = dötrött" Söndagen blir ju heller inte bättre av att det är fult väder. Fast det har det ju varit hela veckan. Jag tänkte ju som sagt jobba lite skolarbeten idag. Jag har hunnit med ett och det tog ca 20 minuter. Det som jag har kvar att göra, som jag kommer på nu är:

* Svenska tal, sälja min åsikt om något, som jag ännu inte kommit på vad.
* Engelska, tal om Los Angeles
* Info layout, bli klar med alla uppgifter
* Etik uppgift, skriva om homosexualitet
* Företagsekonomi, plugga prov
* Praktikuppgift
* CV, måste vara klart imorogn då det ska skickas in.

Det här hade jag tänkt bli klar med idag. Så det är bara att börja. Hard work work. Hejdå!

Lördagskväll

Åååh vad duktig Nattsen var. Vart så stolt när vi stod och kollade. Och så fin var hon också ! Efter att vi hade sett klart på Nathalie ringde vi våran chaufför för kvällen så kom vi hem säkert i regnet. När vi kom hem kom vi på att lite monopol skulle ju vara kul så vi spelade heela kvällen lång. Nu ska jag sova, regnet ritkigt öser ner ute. När vi åkte mot gasklockorna idag så snöade det ute. Riktgit stora snöflingor som ramlade ner mot marken. Tur att dom inte stannade kvar. Imorgon ska jag ha en pluggdag. Godnatt!





image330                                                Nattsen =)
image331
Monopolkvällen



Paraplydag

Sitter nu hemma och tittar ut genom fönstret. Regnet ösar ner värre än min dusch här hemma. Blåser gör det också. Jag tittar ner på en stackar man som går i regn och blåst, inget paraply har han heller! Jag som tänkte ta mig ut för att handla hem lite mat men jag ångrade mig när jag såg hur vädret var utanför mina väggar. Snällt av Evve att skjutsa mig och Cilla till gasklockorna iallafall. Annars hade vi sett ut som små ynkliga blöta hundar när vi kom fram, inte kul.
 Jag ska iallafall på matjakt i min kyl och frys nu. Jag är hunkrik.

image327


hej kanin

Ligger och trökar i min säng. Vaknade upp av regn idag, jippi. Min fredagskväll var en väldigt lugn fredagskväll. Jag somnade till en liten stund och vaknade vid 19-20 tiden hemma hos Magda. 22.30 tog jag bussen hem och la mig i sängen och försökte plugga lite. Det gick sådär faktiskt. Ska försöka bli klar med allt skolarbete i helgen så jag slipper tänka mer på det. Ikväll ska jag ta mig mot gasklockorna för att kika Nathalie som ska gå modevisning =)

Hejdå.

När grejer får fötter

haha, Christine är för kul. HAHAH. Nu har jag haft en riktig skön kväll med bara slapp och skönhet. Tänkte jag skulle måla mina naglar men jag har fortfarande inte hittat det där förbaskade nagellackborttagningen!! Varför får vissa saker ben och kommer aldrig mer tillbaka. Mycket sånt har det varit i denna lägenhet faktiskt. Kanske att det är vaktmästaren som kommer in utan att jag märker det och smugglar ut lite smått och gått. Kanske, eller kanske inte. Nu ska jag iallafall gå och sova i min nybäddade säng och nystädade rum. Finns det något skönare? Nyduschad är jag också. Mys!

Godnatt.

Trolleri trollera.

Trolleri. Hur funkar det egentligen? Jag blir verkligen sjuk på att kika på massa trolleritrick där dom trollar fram duva efter duva och kort efter kort. Jag blir tokig! Jag vill veta hur dom gör. Men det lär jag ju aldrig få reda på. Jag menar, det är väl inte så jäkla lätt att få en duva ur en uppblåst ballong eller ett vitt A4 papper? Inte för mig i varje fall..
image326

Ärtan

Jag har verkligen en ärta på hakan. En ond ärta! Nathalie tyckte idag att vi skulle räkna ut arean och omkretsen på min jätteböld. Hon är allt lite kul ; )

image325


I'm not gonna write you a love song

hihi vart dagarna går fort nu alltså! Det är bara tisdag, men imorgon är det onsdag och sen är det ju nästan helg! Wihu! Nationella matteprovet gick bra idag, trodde jag, ända tills jag började prata med alla andra. Fan. Jag kom hem efter en mild skoldag och hade hundra saker jag ville göra. ta en promenad, städa mitt rum och resten av placet, plugga tusen olika ämnen, sova och äta mat. Jag hann städa lite iallafall, men resten? No way. Det blir bara kallare och kallare. Vad händer? Jag gick iallafall mot det kalla vädret idag och klädde mig somrigt. Det gillar jag!


Måndag

varför var det en kall dag idag för? Inte alls lika pigg och glad är man då inte. Skoldagen gick fort idag, det var skönt. Hade ju sovmorgon till kl 10 idag, det var ju skönt. Medans alla andra i skolan hade studiedag, kul för er era jävlar... Efter skolan tog jag och Nada en tripp till Hammar där jag lämnade pengar till Nathalie. Har även varit en runda på stan i Gävle med Nada idag. Mina pengar måste jag hålla för att jag måste ju det. Jag har ca 200 att leva på den här månaden. Herre min gud. Så ni kan ju tänka er själv att det inte vart så mycket shopping. Okej då, en liten godispåse som jag och Nadsen satt och käka ur medans vi satt på en bänk och pratade ut om alla problem och oproblematiska händelser som händer oss jämt och ständigt. Efter det märkte jag min cykelstöld :( Nu ska jag äta mat. Tröstäta.

Pusshej!


hatar cykeltjuvar

Idag hände det som jag minst ville skulle hända just nu. Min ända lilla älskling har försvunnit, min pärla. Det är självklart min cykel jag talar om. Vem ska jag nu städa rumpan mot? Det var ju den ända som orkade skjutsa mig så långt jag ville. Är det meningen att jag ska börja gå till bussen nu? Jävla skit. Hata folk som tar mina cyklar!
image321
Plutten

Syrenbuskar luktar gott

Herr Prins vart håller du hus? Du har varit borta allt för länge nu och det är dags att komma fram ur buskarna. Det är inte någon lek nå mer. Jag säger, KOOOM.

Jag ska gå och sova nu för jag börjar bli trött. Imorgon ska det bli 10+ ute så jag laddar med overallen här hemma. gonatt.

tyck inte så

Nu är mobilen nyladdat med lite fräsch musik och jag är laddat för en sommarpromenad i det vackra vädret.

Söndagsbarn

Home sweet home. Är hemma i Gävle nu. Skönt. Igår var vi hemma hos David hela kvällen och satt och njöt ute på altan. Senare bestämde jag och Magden oss för att käka pizza och kika på film. Jag lyckades dock somna men vaknade vid halv3 för att gå till min buss. Då började det redan bli ljust ute, så när jag hoppade av vid kvarnbacken behövde jag inte vara lika rädd som vanligt. Hatar den där vägen, usch. Haha. Imorse vaknade jag av sol ute och en illalåtande gräsklippare. Jag tog täcket ut på balkongen och la mig och sov en liten stund i solen. Nu har jag iallafall tagit mig från Storvik hem till mamma och ska lägga in lite bilder på cd-skivor så dom inte försvinner. Hejs!

Helgen hittills

Igår kväll var jag hemma hos Nichole i kungsgården med lite annat folk också. Träffade Dacke som jag inte träffat sen förra sommaren, det var kul =) Efter en trevlig kväll med lite rullstolsåk bestämde vi oss för att det fick vara nog. Imorse vaknade jag upp och var lökigare än en lök. Tre personer i ett litet rum med stängde dörrar är inget att rekomendera. Åkte hem till pappsen och la mig och sov lite på balkongen. Hur skönt som helst. Kom precis hem från Johnny. Var och hälsade på en sväng när jag ändå var i trakterna, men han skulle på kalas så det vart inget långt besök. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ringa till min vän Nichole och höra hur det går med tapetseringen. Hejs!


stockholm

Nuu har jag kommit hem från dagens utflyckt. Den började då med massa, massa och massa McDonalds prat. Efter ca 2 timmar var det dags för deras mat. Och vi var hungriga! Det var rätt soft att få mat av dom. Nathalie utnytjade erbjudandet rejält. Herregud, jag förstår inte hur en sån liten människa kan få plats med så mycket mat. Men det är bra! ! haha. Sen vart det lite shopping på stan. Vart lite smått och gott handlat. Nu har jag just ätit fil och bär. Fil spillde jag i sängen också, mys. Sur fil. Nu ska jag faktiskt måla min naglar sen ska jag sova. Hejråå.

(här tänkte jag lägga ut en stockholmsbild men det vill itne funkar, tyvärr.....)

Min vän och jag

Min vän Nathalie har ett nagellack som är anusfärgat. Hon är väl allt för rolig ibland, mohahaha.

Låt kärleken slå rot

Hello.

Jag sitter just nu i min nattkompis säng, Nathalie =) Ikväll blir det en natt i storvik för att imorogn gå upp tidigt. Imorgon kommer jag befinna mig på en buss mot stockholm för att sedan gå till McDonalds huvudkontor för att lyssna på massa smörja. Det ända jag ser fram mot är väl maten skulle jag tro, mohaha. Jag har just slitit mig från Nathalies gitarr. Jag börjar nästan bli knugen på den nu. Jag har suttit och lirat  dansa min docka, söndermarken och vart bor du lilla råtta. Härlig blandning. Min nya vän blåsan på vänster pekfinger är ingen snäll vän iallafall. Du gör mig illa. Nu säger jag godnatt. Godnatt.

sweet dreams

Idag var avsnittet av dom desperata hemmafruarna riktigt spännande och bra. Det gillar vi! Nu har jag tröttnat på att sitta och skriva på tangentbordet. Har gjort det i flera, flera timmar denna dag. Jag ska hoppa ner i sängen snart och få mig sömn. Imorgonbitti är det dags för Matte nationella och det hoppas jag på att det går bra. Men någon riktig god frukost blir det inte som ajg kan ladda upp med. Igår morse gick våran stavmixer sönder, och vanliga mixern krånglar den med. Tänk att allting jämt ska krångla. Krångligt.

Hörs och godnatt =)

åh han går som en karl, han ser ut som en karl.

Sitter nu ute på balkongen med skolarbete, jätteskönt och mysigt. Imorse steg jag upp 08.30, 08.45 satt jag mig på cykel och trampade iväg mot bussen. Hur det gick  ihop kan man fråga sig. Har iallafall jobbat hela dagen i skolan med Info Layout. Hur skönt som helst att ha G frågorna klara iallafall. Ikväll ska jag plugga mycket, så skönt när jag får grejerna gjorda. Var mening att jag och magden skulle på teater men hennes kurs tar ca 3 timmar och jag tror inte vi hinner. Nu ska jag in i köket och äta lite lassange. Hej!

himmel och pannkaka

Tänk att han alltid lyckas, Lars.

jag ville bara va med dig

Hejs.

Idag var en känonfin sommardag då man ska vara utomhus och njuta. Precis som jag gjorde alltså. Åkte med Magden hem först och lekte med lillesyster Elin, tills jag somnade i fotöljen av all lek. Sen åkte vi in till sandviken och chillade i solen med gitarr och härligheter, mumsigt. Jag har bestämt mig för att strunta i Stockholm imorgon och vara hemma istället. Mycket nöjd över mitt beslut faktiskt. Så imorgon ska jag plugga hela dagen lång. Får se när jag orkar ta mig upp ur sängen bara. Efter skolan ska jag och Magden på teater om vi hinner, eftersom hon ska iväg på en sån där handledarkurs inför övningskörandet. Nu måste jag dra ner ögonlocken så jag får något gjort imorgon. Ses.


sov då

Dags för en sovare tror jag visst. Imorgon är det en ny dag med nya tag, fifan. Jag vet någon som inte kommer orka ta sig upp imorgonbitti iallafall. Ligger och funderar på om jag ska strunta i stockholm på tisdag och stanna hemma och göra lite nytta istället. Imorgon måste jag bestämma mig och vi får se hur det blir. Imorgon så försöker Jennifer dra med mig på boxing. Det var för länge sedan jag satte min fot på gymmet nu. Dags att låta kroppen dö av trötthet imorgon kanske. Vi får se vad som händer. Night!

Sanningen ögonblick

Sanningens ögonblick , vad är det för jävla påhitt? Vem ställer frivilligt upp i något sånt där?! Jag skulle aldrig, aldrig, aldrig sitta i den där stolen och behöva svara på jobbiga frågor som andra tar illa vid av. Usch. Men okej, det är faktiskt underhållande att kolla på. Så tack för det iallfall då. Hej.

Chip!

Godmorgon!
Ja, nu är den långa helgen snart slut och imorgon blir det skola. Men veckan kommer bli skön, eftersom vi åker på äventyr tisdag och torsdag. Igår åkte jag till Magda. Vi hittade på det gamla spelet vi spelade när vi var små, Chip's Challenge. Efter ett tag drog vi oss mot samma place som dagen innan, Cinen. När vi kommer innanför sitter alla som dårar och försöker sig på tvåvåningshuset med kryss i (förra inlägget). Haha. Man blir verkligen sjuk i huvet av att tänka på det. Men prova på om ni har tråkigt! ; )

image320

Huskluring

Godmorgon godmorgon. Har jus ätit frukost och sitter och kikar på morgonsoffan. Hahaha, det är så kul. Igår åkte jag iallafall in till Magda och vi gick hem till Cinen. Jag och Magden satt och spelade något kortspel som faktiskt var kalaskul =) Sen satt vi nästan hela kvällen och försökte göra ett hus med kors i utan att lyfta pennan, det klarade vi, men dock inte ett tvåvåningshus. Försök det om ni kan! Så kul hade vi. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ringa till Magden.

Hejs!

image319

DFSK

Desperat flicka söker k..
image318

stör mig på reklam

Usch vad jag verkligen inte tycker om Redbull reklamerna. Varför ens lägga ut pengar på skiten? Finns det någon som tycker att deras reklam någonsin har varit rolig? Nej jag skulle inte tro det.

"Redbull ger dig viiiingar"...

Nathalie visar sin dolda talang


text med ord

Gud vad tråkigt jag har det. Men ändå rätt skönt tråkigt. Om man kan ha det? Jag är trött från gårdagen så jag ska nog ta en lur snart. Hoppas på fint väder imorgon och att jag har några frivilliga vänner som vill umgås med mig. Annars tvingar jag dom helt enkelt. Det känns konstigt att det är torsdag, jag trodde det var söndag så jag taggade till Andra Avenyn ett tag, innan jag insåg att det var några dagar kvar. Nu känns det som att jag sitter här och pratar strunt som verkligen ingen bryr sig om. Men nu har jag fått skrvit av mig iallafall så jag säger nu, för eran skull, Godnatt. Om ni har (o)tur så får ni höra mer av mig. En annad dag och kanske en anna plats? Okej, godnatt.

I'm back

Nu är jag hemma från min lilla resa. Skönt att komma bort en sväng. Kom hem för ett tag sedan och måste även påpeka att jag på 20 minuter både såg en levande älg och en säl. Rena rama safarin här i gästrikland! Hade en trevlig dag igår med Nathalie, Fanny och Sara iallafall =) Vi drog oss mot vasaparken och hade det trevligt på filten med kortlek. Mot kvällningen började det bli lite kallt så vi hämtade cyklar och cyklade runt hela västerås (a, så kändes det faktiskt) hit och dit for vi. Kvällen slutades iallafall hemma hos Sara med mcdonaldsmat, sen somnade vi på direkten =)

image313image314image315image317

RSS 2.0