Ut med det gamla, in med det nya

Nu är söndag slut. Imorgon är det praktik och jag har faktiskt längtat efter den när jag var i skolan. Eller faktiskt och faktiskt. Jag hade inte planerat att jag inte skulle ha gjort det. Så imorgon går jag och möter Erika vid bussen, sen trippar vi ner och gör det vi ska, haha. Var så lat idag så jag orkade inte laga någon mat till lunchen imorgon. Var till Konsum och köpte en kycklingsallad med bulgur. Mums. Har iallafall just kommit hem från pizzan med Jennifer. Mycket god var den.

Imorgon börjar min dag med en promenad med Jennifer. 06.30 ska vi ses för en liten runda. Härligt! Nu tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig i sängen och se när jag somnar. Känns som att det inte kommer gå allt för bra eftersom jag både sov länge och sov middag idag. Tusan också. Godnatt!

min söndag hittills

Vad har jag hunnit med dagen hittills? Jag har stekt potatis som jag åt till frukost. Jag har kollat på tv. Jag har lagt in bilder på lite olika ställen. Jag har pratat i telefon. Jag har druckit muumindricka. Jag har längtat tills jag får äta pizza.
Och vad har jag inte gjort än? Jag har inte duschat. Jag har inte städat. Jag har inte diskat. Jag har inte packat upp min väska. Jag har inte tagit tag i det som behövs alltså.

Igår fick jag tillbaka min kamera som har varit på äventyr i över en månad. Det var kul att få tillbaka den för att kika på bilder som inte har blivit inlagda ännu. Tillochmed att det fanns bilder på kameran som jag inte har en aning om. Okända folk. Lite roligt faktiskt. Men nu så är den i trygga händer igen, inte för att jag behöver den nu när jag har min nya älskling. Nej nu ska jag nog hoppa in i dsuchen och slänga upp håret på huvudet, dra på mig bekväma kläder och bege mig mot Jennifer. Kanske våldgästa? Det visar sig. Puss.

bara ett ynka hej, kan betyda så mycket för mig


Lite bilder från gårdagen

Godmorgon.. Härlig dag, söndag. Idag är en slappdag. Imorgon gäller det! Igår hade jag iallafall jätteroligt. Skönt med sånna här roliga kvällar tycker jag. Kvällen började hemma hos Ange. Där var det firande med exotiska frukter mm. Mycket gott. Till efterrätt vart det någon slags cheescake, tror jag.. Aja, den var iallafall god. Två bitar slängde jag i mig, hah. Vid 12 tiden skulle alla vuxna små barn dra sig utåt så då åkte jag och Nathalie hem till Kurvan. Där var det folk som vi satt och pratade med ett litet tag, men sen var det dags för mig att bege mig mot min buss. Det är det som är tråkigt med att ha alla vänner i Sandviken, min buss.. Hem kom jag iallafall, ordentligt.

Idag tänkte jag ligga och kika O.C, men min dvd har gått sönder, med skivan i. Dvdn i vardagsrummet har också gått sönder, så jag kan inte kika. Typiskt. Senare mot kvällen ska jag och Jennifer gå och käka pizza, pepp som tusan, jäkla pizza vad god du är. Nu ska jag ladda upp lite bilder sen gå och lägga mig i sängen och sova lite. Hejdå.



Mer bilder finns på bilddagboken.

Lördagskväll

Nu har jag kommit hem från en härligt kväll. Ska nog gå och lägga min i min säng och sova länge imorgon. Jennifer sa att jag inte fick ringa och väcka henne före 11, det är nog ingen risk.. Imorgon kommer lite mer om kvällen, lite bilder också. Godnatt.

Lördag är Kung

Tänkte att jag skulle sova ut idag, men det går ju som vanligt när man kan.. Det går åt pipan! Idag är det en mycket fin dag ute. Men antar att det är kallare än vad det är i mitt kylskåp, nästan.. Ska ner på stan en snabbis lite senare för att kika lite inför kvällen, sen kommer Nattsen och hennes fader och hämtar upp mig så åker vi mot Sandviken. Ikväll börjar kvällen hemma hos Ange med lite firande och exotiska frukter. När sedan alla storingar drar ut så får vi småttingar göra annat.. Nej, men sedan blir det att gå hem till Kurvan för att fortsätta kvällen där. Mycket skoj tror jag det kommer bli ikväll. Kul att det äntligen händer något!!

Ikvällen igår med Söderberg´s var iallafall mycket underhållande. Maten var god, lika så sällskapet.. Vid tolv tiden kände mina ögon att dom inte hängde riktigt med, Anna var snabb ed att se det så jag fick skjuts hem och la mig och sov, på direkten.

Nej nu ska jag börja fixa och planera min dag lite här. Ha en great lördag, för det ska då iallafall jag ha. Tjo!


Redo för kvällen!

Vi äter för fulla muggar!


Jag som suger lite röv


Mamma och Pappa Söderberg


Anna med kräfta


Kräftor är kung

Nu sitter jag och äntar på att jag ska få ett samtal som gör att jag kan gå ner och hoppa in i min skjuts. Ska ju iväg och käka kräftor ikväll med familjen Söderberg =) Jag var även där förra året, men då var det varmare ute, och finare väder. Skithöst. Kom på att jag nog nämnt att min lugg har kortats av. Det har den iallafall gjort, för ca en vecka sedan. Jag saknar min andra lugg, den kunde jag ha bakom öronen. Den kunde jag vakna med och gå upp som jag var. Den fanns liksom där för mig. Ställte upp i både vått och tort. Det "nya" och jag är inte lika bra vänner. Den gillar att jävlas med mig. Jag hoppas den växer ut. Fast ändå så trivs jag i den, ibland. Förändringar är sällan positiva, eller jo, ibland. En bra förändring kan vara väldigt posivit... Ha en trevlig fredagskväll, det ska jag ha. Hejrååå.


Anna och jag under en regnig student.. =)

Nathalie kör på som vanligt


Bert Ljung är Kung

Håll käften! Jag får ont i stigbygeln!!

Jag nästan dog, nästan.

Nu är jag mitt vanliga jag igen, har äntligen en kamera jag kan knäppa kort med. Men inget att knäppa på. Idag blir det kräftätande hemma hos Anna, mysigt.. Imorgon är det partaj för fulla muggar. WIHUU. Idag sprang vi på idrotten, jag trodde seriöst att jag tog mina sista andetag den stunden, jag var helt slut. Om man skulle kunna varit levande död så var jag det då. Levande, men död. Nu ska vi snart börja jobba med UF. Vi är king. Hej då!

Här kommer tre av mina vänner.

NattaNyckelpiga


CillaSolstråle


MathildaMandarin


Impulsköp

Har precis kommit hem från kinaätande med mammsen och Kristin. Stekta nudlar med kyckling, godaste kina/thaimaten. Idag gjorde jag ett riktigt impulsköp, en kamera! Jag tänkte över hur jag ofta förstör mina kameror, mobiler mm. Det har varit tappande i golv och slutat funka p.g.a vattenskador, så jag slog till på en kamera som både är stöt och vattentålig. Bästa festkameran någonsin kanske? Bra att ha på stranden också. Hoppas den bli bra, verkar som så iallafall.. Något som är kul, är att den är gul. Fick till ett bra rim där också. Min dator har dock inte kommit ännu :( Hoppas den kommer imorgon. Jag är iallafall taggad till lördag, det blir en härlig dag!! Nu ska jag ut i vardagsrummet och kika tv och äta nötter. Tjing!



Bert Ljung är kungen över kungarna

Jag vill ha ett långt och lyckligt liv. Jag vill leva tills jag döööör...



Mamma Mia

Idag var första riktiga skoldagen. Den gick bra, men var riktigt seg. Klockan 1 trodde jag att hon var 4-5. Det visade sig att det var 4 timmar kvar på dahen, yey! Men efter skolan åkte jag på direkten hem, för att gå på bio. Mammsen mötte upp mig på stan med en ost och skink baugette. Efter det vart det en Kaffe Cool. Till bion vart det stor cola och massa popcorn. Jag har int i magen nu... Men iallafall, filmen var riktigt bra . Rekomenderar den verkligen, fast dom flesta har nog redan sett den. Jag är jämt så seg på att se nya filmer när dom kommer ut. Imorogn har jag sovmorgon till klockan 9, mycket att jubla över. Slutar tidigare gör jag iallafall, 15.10. YEEEEES. Nu längtar jag tills min dator kommer, orkar inte sitta framför datorn när jag vet att jag snart kan ligga i sängen, med min nya vän. Hah. Dags för lite kik och snok sen sängdags. Godnatt!


Godmorgon

Sitter just nu med min rosa fina tanborste med blommor på. Tänk vad roligare det blir att borsta tänderna med den... eller njae. Har precis ätit frukost och ska snart cykla till bussen. Tidig uppstigning var det idag, för tidig. Ska gå i skolan till 17. 18:30 börjar bion som jag och mamma ska se på (hennes present från mig). Får skyda med bussar och allt var det är. Det är det som är så jobbigt, sluitar jag 5 är jag hemma tidigast 6, kan bli halv sju om jag har otur. Kul... Nu har jag beställt min dator iallafall!! 1-3 arbetsdagar sen är den här, bäbisen. Sweet. Kom just på att jag glömde höra av mig till Ange igår ang. lördag. Väcker henne nuuu, hähä.. Hejrååå!

dator, snart nära mig.

Sitter och lyssnar Hoffmaestro och njuter med mina öron. Tänker tillbaka på deras crazy framträdande den regniga sommardagen, som för övrigt inte var för så länge sedan. Imorgon ska jag beställa min dator, äntligen!! Skönt att få ha en egen bärbar, bara minmin. Som jag betalar själv också, det var det som var det tråkiga med den här historian. Men jag har ju jobbat och slitit så något roligt måste jag ju få köpa. Försökte just ringa till Nattsen och prata, hon rabblade på i 170, jag hann höra, "telefon, batteri, tågstation, ringer sen". Imorgon så ses vi iallafall, Västeråstjejen och jag, + alla andra i min trevliga lilla klass.. Nu ska jag gå och dricka lite blodapelsin och sen ska jag sova. Imorgon ska jag upp tidigt, skolan från 8-17. Känns kul? Hej



hösten är så nära

Dag två gick prima, såklart. Stod lite i kassan idag, gick ju bra, för att vara första gången iallafall. Efter en arbetande dag möttes jag och Erika på mitten och gick ut på stan en vända. Köpta två tjocktröjor som är bra att ha nu i hösten. Vi gick sedan och väntade på hennes buss och åt våra maränger vi köpte på lunchen, och ooom dom var goda. Nu ska jag gå och kika film. Imorgon är det skola som gäller, jag längtar faktiskt inte... Hejdå.

Jag säger hej

Ända fram till jul kommer jag älska tisdagarna. Jag älskar den här dagen. Jag får sova hur länge som helst ju!! Vaknade fyra gånger imorse och trodde att jag sovit över, men kom på att det var ju fortfarande tisdag, och jag behöver inte trampa iväg mot stan förns fem i tio. KING!! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slänga i min frukost. Dagen kommer gå mycket fort, på lunchen blir det nog en tripp på stan och tömma plånboken lite. Tjo.

tacomys med Jennifer

Ibland svänger verkligen läsarna rejält. Oftast är det mycket på söndagarna. Det är väl då alla är nyfikna på helgens händelser. Lite nytt skvaller att skvallra om i denna skvallriga värld vi lever i. Måste ju erkänna att det är kul, eller hur? Yes, tänkte väl det.

Idag var min första dag på Åhlle, Åhlens. Det gick prima skinka. Jag och Erika tänkte äta lunch med Kurvan och Mathilda men dom hade redan ätit, så vi fick äta själv. Men det gick bra det med. Särskilt bra gick det att äta kyckling och stekta nudlar, mumsi. Efter "jobbet" gick vi en runda på stan. Köpte en stickad kofta och en cola. Ska försöka få med mig Jennifer ner på stan så jag kan köpa lite mer saker. Fick lönen idag, hej baby. Den ska jag försöka spara på. Ikväll blir jag bjuden på tacopaj av Jennfis. Konstigt det där. Det är hon som är studenten som bor själv. Men det är alltid jag som blir bjuden på mat, av studenten. Stackars student som måste ta hand om mig, stackars.. Nu ska jag sitta och vänta på att Jennfisen ringer mig och säger "hej, vi går ner på stan". Hejråå.


Tiderna förändras, haha. Ett år gammalt kort. Känns som 3 år, minst.
Är iallafall Kurvan, Erika, Jag coh Cillit.


hoppats på något

Jag förstår inte hur det kan få plats så mycket saker inne på mitt lilla, pyttelilla rum. Det tar aldrig slut på plocket, det kommer mer och mer saker. Jaja det får nog räcka för ikväll. Ska hoppa in i duschen sen krypa ner i sängen och kika filmen. Snart är 1 september här och jag är mer taggad än någonsin förut. Tagga till tusen!!! Skönt med lite vardagsförändring i mitt liv. Lite smått och gott som händer och det är alltid bra med förändringar, eller, oftast...

Jag vill att du ska tänka lika som jag tänker när det gäller det här tänket. Det skulle bli lättare om du tänkte som jag tänkte när vi tänker båda två. Förstår du hur jag tänker?



smet du iväg?

Den här helgen skulle jag vilja döpa till deg. Seg som en deg, men ändå rolig. Degar är ju ibland roliga att äta på, därför passade just deg bra. Igår hängde jag hemma hos Nathalie hela dagen, + natten faktikst. Jag kom hem för några timmar sedan. Ska snart käka stuvade makaroner och hemmagjorda köttbullar, kanske hur gott som helst!! Jag är kalastaggad inför maten, he. Imorogn är det första dagen på praktiken. Dagen kommer börja med att jag går och möter Erika vid bussen, så våra kloka huvuden kan traska tillsammans till våran praktikplats. Vi ska vara på samma place, härligt. Någon att dela måndagar och tisdagarna med, ha! Ikväll ska jag städa på mitt rum och kolla på SATC, filmen. Fick låna den av Nattsen. Vet att redan hälften av världens befolkning sett  den (liite överdrivet kanske), men som dom flesta brukar säga i alla möjliga situationer; det är bättre sent än aldrig.

Nu ska jag kolla med mamma hurmaten ligger till. Rulla lugnt. Tjo



Nathalie Ringwall


En dag gick jag på promenad med Natta och mötte Ida. Sen gick vi på Lars Winnerbäck.

Frida och Nathalie i nöd


Okej, hjälp oss, vi behöver verkligen hjälp. på riktigt!! Vad blir det för svenska städer? Dom tre mittersta har vi klurat ut (dom var kalasenkla!) men den första och den sista? Den som gissar rätt vinner, ehm, en kalaspuff.

Jag vill inte, jag ska inte

Jag lever, idag också. Det är skitkul!! Haha. Igår var en fredag då vi tog det lugnt och allt bara kom och hände. Vi hade chilldag på Nattas balkong, jag Sanna, Cillit och självklart Natta. Rökte Sannas vattenpipa och njöt i det fina vädret. Nattas besök kom och vi tre nästan kutade ut ur lägenheten. Vi kutade för att vi var hungriga, inget annat. Vi åkte till Monroes (nya på stan) och käkade. Fifan för god mat. Ida rignde och hade bestämt sig för att låta håret få upptäcka en ny färg (inte punkrött denna gång), brunt blev det. Brunt och skitfint. He. Idag kom jag hem till Nattsen och joinade vid frukostbordet. Fastnade framför Kalaspuffarpaketet som har så svåra lekar på sitt paket. Vi har ännu inte löst ordleken och försöker nu hitta ett nummer så vi kan ringa och få svaret, eftersom det inte finns något facit. Vi blir tokig i huvudet av det där. Nu håller vi på och fixa och donar lite här hemma. Förändring står på schemat och damn vad hot det blir!! Ikväll ska vi ha chillkväll på balkong. YES. Hejdå.


nästan precis tre år sedan, yeeees!


problemas

Okej, jag har inte lagt mig ännu. Blir nog inte så tidigt ändå. Undra hur många som tänker varja dag att:  "idag ska jag gå och lägga mig i tid, så jag är pigg imorgon när monsterklockan väcker mig". Undra sedan också hur många som helt glömmer bort sina planer inför kvällen. En sån är jag, ofta. Jag har precis klivit ut ur duschen. Försökte trycka in mina kläder i min garderob, men det går verkligen inte, dom får inte plats! Och jag ska säga er, det är inte jag som har mycket kläder, det är min garderob som är mycket för liten för att kunna tillhöra mig. Jag och mamma klurar på en lösning. Vilka problem vi har i våran familj. Veckan familjeproblem; Fridas garderob. Nej nu ska jag sluta prata och så ska jag gå och bre mig en hårdsmörgås och lägga på lite kokt medwurst, gott va? Yes. Nu gonatt på riktigt. Tjoing.

Min hall är vit

Yes. Nu är våran hall färdigmålad. Vit, och fin. Ikväll ska jag lägga mig tidigt. Imorgon börjar vi halv tio och jag ska vara på plats, och pigg, såklart. Jag är oftast pigg i skolan. Med allt liv man har runt om sig. Alla livande jävla sköna folk, I like. Imorgon är det Fredag. En sån dag som ska uppskattas när man går i skolan. Jag trodde det var tisdag idag så jag är inte så taggad inför helgen ännu. På lördag är det min tur att komma hem till Natta på balkonghäng. Soft! Nej nu ska jag städa lite, sen sova. Tagga sova! Godnatt.

my cool

Tänk vad skoldagarna har gått bra hittills. Slutade halv tolv idag. Skönt. Jag och Nathalie trivdes så bra så vi stannade kvar lite längre. Sedan tog vi bussen, Ida, Natta, Ange, Johanna och jag. Vi åkte mot Gävle och kikade runt lite. Jag köpte en Kaffe Cool på McDonalds som en nybörjare gjorde till mig. Han sa att jag var cool. Jag är rätt häftig faktiskt. Efter att han letat efter sugrör ett tag (dom ligger ju där dom alltid ligger!) så gick jag ut med min coola dryck (som jag sedan spillde ut över min vänstra hand när jag gick hem). Sitter nu hemma, ska ner på stan om ett tag och byta en tröja. Väntar på att mamma ska komma hem, jag vill åka och köpa galgar för mina räcker inte till. Hoppas mamma är lika taggad på galgköp som mig. Imorgon är det aktivitetsdag med 1n, 2an och 3an. Kalaskul! Hejpåer.


Alltså, helt sjukt snygg bild..

godmorgon

Skoldagen igår rullade på rätt bra. Lite skönt att komma tillbaka igen, faktiskt. Efter skolan så gick vi och skulle planera lite UF, det vart mer annat prat faktiskt. Fatta man ju. Tog en liten runda på stan (haha, ja det kan gå!) sen tog jag bussen hem till Gävle. Väl här inne vart jag bjuden på mat, korv och spagettisar. Tackar tackar! Vart lite tedrickning och massa prat, klockan rullade på och jag kände att det var nog bäst att rulla hemmåt, det är ju ändå skola idag. Nu är jag uppe med tuppen. Lägger in lite nya låtar som mina öron ska njuta utav, hoppas Nathalie tar med mina hörlurar bara... Ja, skolan kallar. Hej.

skolstart

Idag är dagen här. Fyihelvete vad sommaren rusat på. Men nu är jag nästan helt påklädd och jag är redo för en skoldag. Jag tror vi börjar klockan 11. Jag har inte en susing om vart vi ska träffas. Jag får nog ta livlinan att ringa en vän. Jag väljer nog Nattsen. Men vi får hoppas på en trevlig hösttermin.

Jag har varit vaken sen halv 8. Kul. Börjar om två timmar gör jag också. Men jag ser fram emot en härlig dag. Hoppas det inte blir heldag bara. Nej nu ska jag nog fixa lite innan det är dags att trampa mot bussen. Hejdå.


Tomorrow can wait

Hejsan hejsan. Har nyss kommit hem från Åhléns. Gick prima bra. På måndag börjar jag. Två dagar i veckan. Tänk vad det här läsåret kommer gå fort! Nu sitter jag hemma och har det tråkigt. Mycket tråkigt. Jennifer har börjar skolan så jag kan inte träffa henne. Hon skulle ner och luncha på stan nu, men jag kunde inte henka eftersom jag har en en tvättmaskin att passa. Imorgon börjar skolan. Faktiskt så börjar jag känna mig mer "taggad" nu än för någon dag sedan. Jag menar, det är ju ändå jättehöst ute. Vad ska jag göra ledig då? Nej skolan är ju faktiskt bra, ibland. Där brukar jag ha kul, ibland. Nej nu ska jag kolla om vi har något roligt att äta på här hemma. Tjo.

Rullar fram

Idag har jag tryckt i min saker för fulla muggar. Mat och massa massa fika. Bulle, kaka, chokladfinger, negerboll, tårta. Ja ni förstår. Nu sitter jag här med magont. Imorgon ska jag till Åhléns på någon slags intervju. Kul att man fick reda på det nuu. Kul att dom inte hade en aning om att jag skulle börja måndag den 25e. Kul att sommaren är över. Kul, nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt. Kul. Hej då!

Kalasdags

Idag fyller Jennifer år. Grattis fisen!!!!! Ska slänga på mig lite kläder och fixa och dona. Sen åker jag till Åshammar för att gratta flickan. Får se om jag stannar kvar eller åker hem ikväll. Det visar sig. Dit vinden far, far jag. Hejda!


Ring, ring bara du slog en signal

Nu har vi målat klart för idag. Imorgon kommer fortsättningen. Det ser ut att bli bra iallafall. Mycket bättre än hur det såg ut innan, i min och mammas lilla fjällstuga. Haha. Ikväll ser det inte ut som att jag ska hitta på så mycket mer. Ska duscha sen lägga mig i min säng och kika på tv eller film hela kvällen lång, känns som att jag ofta säger så. Ringa till Nattsen ska jag göra! Jag tycker det är kul att prata i telefon. Det är något som jag kan göra länge. När man bara pratar på om allt och ingenting. Nej nu ska snabbenkläderna få åka av, trots att dom är mycket sköna. Tjing!

Målar om

Igår var det grillning som stod på schemat, som sagt. Mitt kött var så jävla gott, såklart. Lite övertaggat. Iallafall, hade en riktig trevlig kväll hemma hos Ange. Trevlig sällskap. Nathalie kom tillslut. YES.Vi satt ute och frös men det gjorde inget. På vägen hem fick jag sällskap av David. Vi såg en räv mitt i Sandviken. Jag skrek och den sprang iväg. Stackars den, stackars mig.

Idag har jag varit i valbo med mammsen. Vi gick på IKEA och försökte hitta lite grejor. Vi kom hem med en toaborste, den var skitsnygg(hahahaha), röd. En väggklocka kom också med hem. Sen vart vi sugen på att måla om hallen, så det är det vi gör just nu. Jag sitter i mina fina fastighetssnabbenkläder. Jag trivs i dom. Imorgon ska jag på födelsedagskalas hemma hos Jennifer. Det ska bli roligt. Och om du är riktigt snäll Jennifer så kasnke det får en present också, men det beror på.

Grillning

Nu har mamma fått sin present. Ett biobesök med mig, det är det inte många som får ska jag tala om. Självklart vart hon glad, vad annars? Tyvärr ska jag inte vara hemma och fira min mor ikväll, jag ska ta mig mot Sandviken för lite grill och så. Om en timme går bussen- Jag funderar starkt på att ta en taxi från Resecentrum hem till Ange, för jag orkar verkligen inte gå. Eller så tar jag den på hemvägen. Det är kallt ute, riktigt höstkallt. Idag kände jag mig höstig med jacka och halsduk. Vi får se hur jag gör. En promenad skadar ju inte. Tjo.

Hoffis

Lånar Cillits kort för att visa lite från Hoffmaestro.

Dom tyckte det var jätteroligt, jag lovar.


Vi var glada. Hela tiden!


Coolingar!

hahahaha


Han var king

Igår hade jag det underbart. Ja, självklart eftersom vi var och kikade på Lars. Herregud. Vi njöt. Jag stod med Nattsen, Ida och Victor. Det var för härligt. Spelade alla låtar jag ville höra. Det var perfekt! Sen fick jag springa till bussen med dom tre. Dom hann med bussen och jag traskade hemmåt. Ringde Jennifer och bestämde mig för att sova med henne. Vi gick ut på stan med hennes syster+vän och käkade tunnbrödrulle. Nu kom jag precis hem från stan. Har varit och köpt present till mammsen, hon fyller år idag. Grattis mamma. Ikväll kanske jag ska in till Sandviken. Vi får se hur planerna är planerade. Hej.



Hej alla lovers

Tjaaaa. Nathalie är hemma hos mig nu. Hon är nästan som Cilla. Ni vet skriker, gormar, äter upp allt i mitt hem och luktar illa. Men jag har precis skickat in henne i duschen, sköönt! Snart måste jag laga mat till henne. Pasta med ost och skinsås, fast bacon istället för skinka. Jag är King. Igår satt vi och käkade på min blöta balkong. Vi såg 4 stjärnfall!! Vi är apasjättehurmycketsomhelsttaggade till Lars nu iallafall. Snart ser vi honom. Han är king, mer king än mig. Nej nu borde jag nog ta att tnäka på refrängen. Tjohej.


Slitna tjejer

Säg hej till Helmer

Kolla! jag har gått och blivit med insekt. Kul hah?


Se så fort han springer

min gräddfil och jag

okej, nu har jag förberett mitt och Nattas småsnacks som vi ska sitta och gotta på under kvällen. Haha, jag har så tråkigt... Gick just en vända till Konsum för att kolla om dom hade något roligt. Jag hittade en gräddfil. Det var ju kul. Nu har Nathalies träning slutat iallafall. Om en timme är hon här. Yes!. Jag känner mig så borta när det gäller kläder nu. Jag har helt och hållet tappa den röda tråden och jag vet inte vad jag trivs i och vad jag vill ha. Det är då det är som svårast att handla, eftersom inget skriker "Friiiidaaa" till mig. Nu vet ni det också, mitt klädproblem. Intressant. Skriv upp det på en lapp och posta vidare till närmsta granne. Hejdå =).


Dagens shopping
Vit fin förpackning med lite lila detaljer. Perfekt inför hösten!
Kostade endast 9 kr på Konsum Söder i Gävle
Innehållet är inte lika fint, men det gör inget, det är ju liksom utsidan som räknas.

Allt är perfekt, fast i operfekt ordning

Nu har jag haft tråkigt en mycket lång tid. Skynda tiden så att du går fortare bara för en liten stund. Sandra ringde just och frågad om jag hade lust att hänga med till Stockholm över helgen. En liten minisemester innan skolan drar igång och allt. Ja visst, superdupermegaroligt hade det varit. Men nej, såklart kan jag inte. Winnerbäck imorgon (jag sviker dig inte, h3h3h3) så det gick i kras p.g.a av Lars (fint minirim också). Jag som längtat efter att göra något roligt under lovet. Men såklart när det händer något så är jag upptagen. Fatta man juuh. Nu ska jag städa mitt rum och lyssna på musik som gör min gladare än gladast. Hej på er.

det var sommar

Nichole, jag tror jag har glömt vårat förflutna. Har du något minne av detta? Nej bra, inte jag heller!

Natta, Nattsen, Nada, Nathalie, Nattiz

Kärt barn har många namn..

Det är den här kvinnan som kommer hem till mig ikväll. För er som inte riktigt känner henne eller i huvudtaget inte vet vem det är så beskriver dom här bilderna henne rätt så bra faktiskt. Titta och njut!

Hur långt är ett snöre?

Gud vad jag har slösat bort den här kvällen på ingenting. Tänk vad grejer jag skulle kunnat ha gjort! Tänkt ut vad meningen med livet egentligen är, diskat, gått 4timmars promenad, planerat framtiden, träffat nya människor, ätit bruna bönor och mycket mycket mer. Men jag har inte gjort något av det där, hemskt. Min andra kväll då jag bara sitter och har nada to do. Men istället laddar jag för imorgon kväll/natt när Nathalie kommer hem till mig. Vilket sällskap jag kommer få du! Då blir det slösa bort timmar på min balkong. Sen blir det sova och tagga Lars som kommer till våran stad på fredag. Biljetter har vi redan, såklart. Jag och Nathalie var rätt snabba på den fronten så dom hämtades ut den 3 december, h3h3h3h3. Det gäller att förbereda sig ordentligt för sånt här fint främmande. Oh vad vi kommer att njuta. Vi två, med den bästa musiken i våra öron, dom bästa texterna. Vi kommer dö, av lycka. Nu ska jag gå och sova och kanske fundera ut vad meningen med livet egentligen är. Puss





Cilla, min gorilla.

Idag ringde Cillit och skrek i mitt öra "Vad äääree för portkoood Friiida?". Efter ett tag vart det livat i lägenheten och hon kom in, drack upp min mjölk, slängde godispapper omkring sig och min choklad tog slut på tre röda. Efter att hon lånat sönder mitt smink och spridit sin illaluktande doft i mitt hem tvingade jag ner kvinnan på stan. Äntligen borta från mina ägodelar tänkte jag.

Dagen har alltså spenderats på stan. Jag fick med mig två tröjor och saltvattenspray hem idag. Jag letade efter höstskor och en härlig mysig hösttröja, men jag hittate nada. Nu har jag äntligen lyckats lura iväg Cillit på 41an bussen och hon är nog snart hemma i Sandviken och gör alla människor tokiga. Men jag hade ändå en trevlig dag, med min lustige vän.

(allt i detta inlägg är inte helt sant, vad det är får ni lura ut själva)


Cillit

Hösten är på väg

Jäkla väder. Jag och Cillit som hade tänkt åka båt och chilla i solen idag. Neej nej. Det här är beviset på att jag inte kan lita på Jennifers termometer som visar vädret. Släng den i väggen Jennifer! Nej men istället får vi väl göra någonting mer höstigt. Typ fika med tända ljus och halsduk. Lät faktiskt lite härligt. Nu ska jag städa mitt rum, en höststädning. Det låter väl prima? Hejdå.


Det var ju en sån här dag jag hade velat ha.

Morgonrock och jag

Just nu sitter jag i min gamla gula morgonrock och med en turban på huvudet. Jag och min turban lyssnar på partymusik och blir astaggade. Fast jag har egentligen inget att tagga till. Jag struntade i att åka till Sandviken idag eftersom bussarna går lika bra som jag är på att sjunga. Inte så bra. Så istället ska jag krypa ner i sängen och kolla på film, mys duu! Ja så nu ska jag glida vidare. Hejdå.

o beijo na boca é coisa do passado, amor quero ver e namorar pelado
Vad betyder det här egentligen? Jag sitter och sjunger på något jag inte vet vad betyder.

Mina två dagar i ett

Har precis kommit hem från Jennifer. Kom på att hemnycklarna ligger i jackan som hänger i Jennifers hall på en galge, i Åshammar. Där gör dom mycket nytta. Visst. Idag har det varit fint väder så vi har legat i solen och stekt som fläsk i en stekpanna. Badat har vi hunnit med också, i 18grader kallt vatten.

Igår kväll åkte vi till lappens för att käka lite glass. Jag, Jennifer och Nattis. Eftersom varken jag eller Jennifer har körkort (och får heller inte ta det ännu) så körde Nattis bilen och vi diggade musiken. Lappens är ju rätt kända för att inte ge ut så småa kulor till folk. Lika var det igår. Tre kulor som var större än min knytnäve. Tror ni vi fick i oss dom? Nae, lite svårt var det. Även om magen är stor och får plats med mycket så tog det emot, rejält. Men en blomkruka fick vi på köpet, fint de! :)

Nu ska jag äntligen hoppa in i duschen. Sen kanske jag drar mig till Cillit. Jag tar timmarna som dom kommer idag. Tja

Lika glad för det är jag

Hej alla söta, fula, fina, skabbiga, underbara och helvetes folk. Nu sitter jag hemma med regnigt hår, liknar en blöt hund med långra håriga öron (det regnade när jag gick). Ska snart hoppa in i duschen och fräsha till mig lite, sen ska jag och mamma kanske åka på upptäcktsfärd. Ikväll ska jag hem till Jennifer i Åshammar. Vi kanske ska på upptäcktsfärd imorgon. Den som lever får se. Iallafall så känns den första riktiga sommarlovsdagen rätt så bra faktiskt. Började fint. Solen sken. Nu är det regn men skit samma. Jag är ledig och livet leker på rätt bra. Nu ska jag gå och trycka i mig massa daim som jag fått av mammsen. Tjo.


rea på rusta rea på rusta


Så här fint började det
så här fint slutade det :)

gårdagens händelser

Gårdagen var kanonkul. Jag och Marcus åkte Batman och hängde uppochner över gävle, kalaskul! På McDnalds hade jag och Jennifer turen på våran sida. En okänd kille kom från ingenstans och betalade våran mat, sen gick han. Snäll kille där. Gratismaten satt fint i våra magar. Efter ett tag fick vi så tråkigt så vi gick hem. Jag fick åka kundvagn från stan hem till mig, på slutet åkte vi in i trotoaren och vagnen välte, jag satt fast men kom ut, utan skador. Jag lever.

Nu är jag hemma hos Jennifer. Hon dammsuger och jag gör nada. Om ett tag ska vi gå mot bussen. Sweet. Lite bilder från helgen kommer förmodligen senare under dagen. Hej

080809

Tjohej regniga värld. Idag vaknade jag och min sängkompis upp til världens solsken. YES! Sen började vi vårat samboliv. Nichole tog hand om disken. Jag tvättade. Nichole kollade på fotboll. Jag städade hela lägenheten. Jennifer kom förbi och langade av sin lorttvätt som jag fick tvätta. Vi gick ut i regnet och pajade på Java, men var det nå gott då? Självklart. Ikväll så står det mellan hemmakväll med Jennifer och tv eller party med Jennifer och gå ut i regniga Gävle och cityfesta lite. Svårt val. Nu ska jag gå och käka korv med makaronisar som Jennifers syster bjuder på.

Frida hör Nichole säga:
Undra om vi har någon porr hemma.
Men jo det måste vi ha, vi är ju fan en sexfamilj!

Nichole säger:
Undra om vi har någon mat hemma.
Men jo det måste vi ha, vi är ju för fan sex stycken i familjen.


Det blir vad man gör det till.

sommarlooooov

Ligger och lökar sönder i Jennifers soffa nu. Jag ska snart pallra mig hem för att duscha och klä på mig kläder inför kvällen. Blir väl rätt lugn kväll fast med lite fart i, trevligt! Har slängt i mig massa mini fisch snacks nu så min mage står ut åt alla håll och kanter, rund som ett ägg. Förresten jag glömde berätta, JAG HAR SOMMARLOV!! Kul va? Och när jag får lov kommer himlen och solen fram, tack Gud. Nej nu ångrade jag mig nog, ikväll blir det röj och jag ska ha så jäkla kul!!! Imorogn är det tvätten som står och väntar kl 12.00. TJA.

Kvällen med stort K

Igår var en underbart härlig kväll. Trots regnet som forsade ner över Sverige, Gävle, mig, så trivdes jag utmärkt med mitt sällskap. Under kvällens gång överlämnade jag mig åt Hoffmaestro. Iallafall mina öron. Och oj vad kanonbra det var!!!! Trots regnet som öste ner när vi stod där så var allt perfecto. Måste ses igen. Man fick ju energi i kroppen som kommer räcka i minst ett år efter det där. Synd att inte Nattsen var med, men jag hörde att hon trivdes med sina nya vänner, norrlänningar. Dom känner Vikingarna. Hur coolt låter inte det? Nu ska jag jobba mina sista timmar för sen har jag sommarlov. WIHO.


Dagens göra

Hur ser dagen ut idag för mig?

Jag ska jobba.
Jag ska äta lunch på stan med mitt gang. Systrarna sisters.
Jag ska ta mig genom stan med cykeln. (kämpigt)
Jag ska köpa mig en krydda.
Jag ska hem och fräscha upp mig (känner mig som en disktrasa)
Jag ska ringa Nichole.
Jag ska möta Magda.
Jag ska möta Jennifer.
Jag ska möta Cillit.
Jag ska kika på stånd (haha, jättekul)
Jag ska lyssna på Hoffmaestro.
Jag ska vara glad hela dagen.

Så för alla er som verkligen är intresserad av hur mina dagar ser ut, eller hur den ser ut idag, här har ni den! Njut.


I love U


Jag har köpt tuggummin. Fråga mig inte varför det vart just denna, tyckte bara den var så, hm, fin!

YEAH

You look so fine and I really wanna make you mine

en gång är ingen gång

Heej allihopa som säkert är jätteintresserade av vad jag har att säga nu. För det är ju egentligen därför man läser. Vill veta något smaskigt som man lägger i bakhuvudet som man sedan kan plocka fram under ett samtal med person. Men tyvärr, jag har nada att säga er egentligen. Jag fick iallafall en bra kväll utan mina kära, ifall ni oroade er för mitt bästa. Jag Kristin och Mamma åkte till havet/vattnet/ån och åt kebabpizza ( ja jag vet att jag åt pizza i söndags och kebab igår!!) Nu ska jag inte äta det på minst en vecka!! höhöhöhö. Ne men seriöst, lite husmanskost vore ju inte helt fel. Men med 3 dagar kvar av cityfesten känns husmanskost väldigt långt borta i mina tankar nu. Jag gissar på att jag kommer leva på langos, hamburgare, pizza, kebab och godis dom här tre dagarna. Men det är bara vad jag tror. Nu ska jag städa mitt rum och sen ska jag ringa massa samtal till alla som var upptagna idag. Jag ska telefontracka alla jag känner. Göra så dom känner sig taskiga mot mig och trösta mig. Då mår jag som bäst. Jag är helt seriös med hela det här inlägget, så ni vet. Hej då!


Det här är en av mina vänner. Kan ni gissa vem?

Alla har ett liv!

Neee! Nu är det en sån här dag igen när alla är upptagna. Kan ni inte vara upptagen samtidigt som mig istället??!?! Så vi får lite tid för varandra, livet är kort!! Ne men på riktigt så gör faktiskt alla något idag, något som gör att ingen kan komma in till mig och kolla på stånd och köpa en godisrem med melonsmak, viol skulle inte heller vara dåligt. Men vafasiken. Jag hinner nog med något med mitt liv ändå. Nu ska jag forstsätta att lyssna på Björn Rosenström och kanske trycka i mig min toblerone som är kvar. Bye suckaaaz. TAGGA HOFFAN IMORGON!!


Men vad härlig kväll det var!!!!





k-o-m-i-h-å-g

Jennifer, du har väl inte glömt bort? Den 1 september drar det igång igen. TAGGA!!!


Vi flyttar bakåt

Alltså, är inte den här människan läskig? Hon var jag rädd för när jag var liten. Kaptenen med den onda tvillingen som hade oranget hår var jag också rädd för, usch. Varje torsdagskväll hade jag svårt för att sova efter att dom två hade visat sina trynen på vår tv hemma på Hellmansvägen. Nu har jag kommit över det, det var tungt men jag lyckades. Bara man vill så går det. Så är det med allt. Det gäller att kämpa.

hemska kvinna


Jag har en chokladvän

Ah, bilderna då? Snygga eller hur? Tack! Kan ni tänka er att jag, Frida, gick upp tidigare idag endast för att sätta på min inlines och åka iväg med Evve. Nej, inte jag heller. Men det är sant, 100% sanning i det jag säger. Evve kör slut på mig, jämt. Jag tror hon gör det med flit, för att jag ska lida. När jag kom hem var jag död, nästan. Jag hade blodsmak i munnen och tänkte att det var nog inte många andetag kvar för min del. Men jag lever, och bra är väl det eftersom idag skiner solen. Imorgon kommer Hoffmaestro till staden. Synd att Nattsen inte är hemma, min Hoffmaestrovän :( Jag får väl stå där, själv. Ska ringa till Cillit idag och tvinga med henne, jag tror hon är hemma nu. Hon är nog lika brun som den brunaste chokladbollen. Hejdå alla alla.

Hjälp oss!!

Idag har jag och Natta hunnit knäppa lite bilder som vi tänkte ha som pressbild. Men vi har lite svårt att välja viölken vi ska ta, alla vart så fina :)












I love cats

Sitter hemma hos Nattsen och lökar. Tro det eller ej men vi ska flotta pizza om ca några minuter/timmar. Natta packar inför Way out west och jag kollar på. Hon springer just nu runt i sin regponcho och är lycklig. Tror jag nästan aldrig sett henne så lycklig som hon är i sin poncho. Jo! jag vet när hon var så lycklig. Tidigare idag när hon fick min surprise. Ni kommer bli avundsjuka. Ni ska allt få se en bild.


Nathalies gåva från mig (tuggummi). Jag vill att hon tänker efter före.

Ser ni lyckan i hennes ögon. Som att se en katt få kattmat.

ladda inför skolan

På lunchen fick jag äntligen min efterlängtade violstång från Evve, eftersom hon har besökt gränna måste jag ju få present. Vi hann ner en sväng på stan också, bland karuseller och oöppna sånd. Jag köpte mig ett 5ämnesblock och en kalender eftersom skolan snart drar igång igen. Jag vill inte det. Annars brukar jag kunna längta lite till att skolan ska börja, för att träffa alla igen och så. Men nu känner jag mest att jag inte kommer orka gå upp varje dag för att sitta i skolan. Men det som bli bra det här året är väl att vardagen kommer variera mellan praktik och skola, skönt. Efter jobbet ska jag åka hem till Nattsen. Hon ska få en minimini surprise av mig. Hoppas att min chaufför för dagen kan skjutsa mig till henne, för jag orkar inte åka buss, orkar heller inte gå från rese till hantverkarbacken.. Nu ska jag fylla i min kalender med lite gott och blandat. Hej!

Höstväder med motvind

Vilken kamp det var att komma till jobbet imorse. För det första var jag hur sugen som helst på att ligga i min säng hela dagen och inte röra en fena. När det var 25 minuter kvar tills jag skulle ge mig av gick jag upp ur sängen och in i duschen. Självklart så hann jag i tid till jobbet. Men vägen hit var inte lätt. Jag hade motvind nästan hela vägen så jag fick ta i för kung och fosterland när jag skulle trampa iväg på min cykel. När jag väl hunnit till stan står det karuseller överallt och jag får sicksacka mig hela vägen fram. Nu är jag iallafall framme. Längtar tills jag får lunch så jag kan äta mina kikärtor. Idag är jag sugen på en fikdag. Det är riktigt höstväder ute nu och då passar fika bra, eller film. Igår kikade jag på Saw 3 och åt glass. Det var kul. Nu vill jag se 4an också, när jag ändå är på G. För det finns väl en 4a? Hoppas, för då har jag något att se fram mot.


regn regn regn

Jises vad det regnar ute, och blåser. Insåg redan imorse att jag inte gjort världens bästa skoval. Sandaler i regn är inte så skönt. Ändå lyckade Evve och Kristin lura med mig ut på rasten, i blåsten med regn? Tur att jag hade ett paraply över huvudet iallafall. Den här veckan är min sista vecka att jobba. Kan ni förstå att 8 veckor av sommarlovet redan har gått? och dom veckorna har jag jobbat. En veckas lov får jag, sen är det skoldags igen. Snart är iallafall måndagen avklarad, om ca en timme slutar jag, yeees. Bara måndagen har gått förbi brukar oftast veckan gå fort. Nu regnar det tydligen in på mitt jobb också, så hejdå!

söndagskväll

Fick ett meddelande från Cilla för ett tag sedan. Skönt att höra att hon lever där nere. Antar att hon har det kanonbra med värme och party. Själv sitter man i regnstorm och laddar för jobbet imorgon. Men snart kommer hon hem och då ska jag träffa henne, kvinnan. Surt att det inte verkar bli någon resa för oss, inte nu iallafall. Får se om vi tar den i september istället. Skulle ju inte vara helt tokigt.

Nu ska jag krypa ner i min säng. Jag kom just hem från Anna. Vi har spelat kort och käkat popcorn, typ det som brukar göras hema hos henne, haha. Fick skjuts hem och det var ju snällt, så jag slapp blåsa bort menar jag.


Jag vet att det lönar sig att kämpa

Nu är jag hemma. Väntar på ett samtal som ska göra att jag går ner och solar, det är Annas samtal jag väntar på. Efter det ska jag nog gå och trycka i mig en stor feeeet pizza och njuuta av livet. Den du. Vart iallafall rätt så mycket bra grejor inhandlade på våran shoppingtur. En jacka, ett par byxor, sandaler, linne, t-shirt, tröja, leggingX2, nagellack och en liten portmonnä. Efter som det inte är så fint väder ute  så sprack våran inlinesplan. Men istället får jag se det från det positiva, jag kan ju inviga min jacka. Jippi. Nu är det dags. Heejdååå.


BATMAAAN

Batman var fan en bra film! Det trodde jag inte när jag satt mig i min stol igår klockan 21:00. Men sedär, jag gillade det. Kvällen bestod av laxbulle, Banantårta, Natta, buss, fanta i halsen (Lovisa), massa kända ansikten, dubbelbokning på Natta och Johannas platser, bra film, popcorn och spöregn.

Idag är jag pigg och vaken trots att jag inte ska jobba. För snart bär det av mot Stockholm för att handla lite och sedan åka hem till Kenta där han och Mamma befinner sig. Mysigt. Ikväll blir det Kräftor. Taggaaaa. Tja.


Nattbesök på max

Haha. Kvällen igår var rolig. Vi klarade det galant, precis som jag trodde. Vi tog våra inlines och åkte till Max. Där tog vi av oss dom och gick in och beställde mat. Mmh vad gott det var. Satt ute och åt mat klockan elva på kvällen. Jises, jag brukar behöva sova vid den tiden. Efter maten åkte vi hem till mig igen och la oss och sov. Just nu sitter jag helt själv på jobbet. Det är faktiskt lite kul att vara helt själv. Men det är lugnt som vanligt. Efter jobbet ska jag cykla hem och dona lite sen tar jag bussen mot Sandviken för att ta en tripp till Nattsen. Jag ska ta med våran jättedammsugare/punchrulle/banantårta. Hoppas den smakar! Ikväll ryktades det om att det kasnke blir ett biobesök. Skulle ju vara trevligt. Nu längtar jag tills jag får lunch, inte långt kvar!!

RSS 2.0