ge mig vad jag behöver och ta vad du kan få

Hur tänker CSN egentligen när vi får ca 500 kr i december? Okej att vi har mycket lov och så, men ändå! Det är ju den månaden man lägger ut som mest med pengar. Tex till nyår, all kostnad på alkohol ligger ju minst på den summan... Haha nej men skämt och sido så är det ju iallfall jäkligt dumt tycker jag.

Ja då har jag retat upp mig på minst en sak för idag. Glad påsk på er..


nackont

Då var massagen avklarad. Hon spådde mig i min rygg kan man säga. Hon kände att jag satt mycket vid datorn och brukade ha ont i huvet rätt ofta, och det stämmer ju. I skolan har vi inte höj/sänk-bara stolar som verkligen skulle behövas eftersom mestadels av tiden är framför datorn. Hon sa att jag måste komma dit nästa vecka också så vi får bort "det onda" i min nacke. Så massage igen då, det tackar man inte nej till, trots att jag nästan skrek för smärtans skull.

Nej nu ska jag gå ifrån datorn och vila nacken, haha. Hejda ..

uppbokad

Tidig morgon idag också för att hinna med allt. Idag har jag mycket tidspassande grejor att passa in.
12.00 - Buss till Sandviken
13.00 - Massage
16.45 - Klippning
18.00 - Aerobic Dance
 
+ att jag ska försöka få in Lunch och middag där också, ojoj. Tänkte ju gå lite på stan också eftersom idag kommer mooney! Men jag får nog vänta med det ...

Nej nu ska jag duscha och allt sådant..

Ja, jag är nästan människa..

Vart en mysfika ikväll då. Älskar att sitta och kika på allt folk som går förbi med sina olika stilar och allt, tss. Sån är jag! Jag och Cillit gick hem till mig med en hyrd film sen, mycket roande, kommer dock inte ihåg vad namnet var. Skulle prata om ryy ap-program för Cillit idag: "Jag såg ett ap-program inatt på tv, det är ju helt sjukt hur lika vi är människorna egentligen".. Ja där kom erkännandet. Lät lite kul när jag sa det bara ... =)

Tänkte att jag skulle kolla på bröstcancergalan nu men den tog visst slut. Införskaffade mig ett rosa band igår faktiskt. Såg även en skylt där det stod att 15-20 kvinnor får bröstcander varje dag, kändes så hemskt att läsa det. Uscha. Men nu är det verkligen mycket om det och pengarna rullar in för forskning, bra!

Nog pratat om det, tv nu. Gonatt.


image69
Välgörenhets träning med rosa bandet. Ska nog köpas.

Fika med Cillit bang

Snart kommer Cecilia hit. Vi ska ner på stan och ta en fika, trots att jag just ätit och är proppis. Jag trodde klockan var runt 8tiden men sen så var hon bara fem. Allting blir så konstigt med tiden när det är mörkt ute. Nu vill jag ha snö och massvis med kläder på mig, inte för att jag brukar gå lättklädd, men med långkalsoner, sockor, halsduk, vantar, mössa,jacka och hela köret på så känns det så mysigt. Det tror jag aldrig jag tyckt förut, men den här hösten/vintern har jag ändrad min åsikt om det kalla tråkiga..

dra nuja.. Hejsålänge.


beat box - nouvelle star


Inte så dålig kille neej..

och klockan är bara barnet

Sitter nu här redo för en tripp på stan, bara mamma som fattas, hon borde komma snart. Mitt hår luktar pepparkaka efter det nyinköpta balsamet jag köpte igår. Det är til för brunhåriga och pepparkakor är ju bruna, så det kanske helt enkelt ska vara så? Jaja, får mig bara att längta ännu mer till jul, har ju redan börjat skriva ihop en önskelista och planerat julfirandet , det blir som vanligt, en "tomten är far till alla barnen" julafton. 

dag på gymmet var det jag och tio till 70+are. Jag kände mig bekväm i deras sällskap ! En mycket bra tid att gå dit, synd att jag går i skolan vid dom tiderna annars..
Har även hunnit ringa cillapilla, vi ska ses lite senare, wihoo vad skoj.. =) Jag borde kliva upp tidigt varje ledig dag, man hinner med så mycket..

Nej, hörs då..

image68
Snart är det dags för julklappar =)

tidig morgon

Sovit konstigt hela natten och det känns som att jag inte har fått en blund. Klockan 09.00 gav jag upp! Ska ner på stan en snabbis med mamma idag efter att hon varit på jobbet en sväng. Undertiden hon är på jobbet tänkte jag gå och träna en snabbis. Sen blir det mysdag med Anna m.fl =)

Nu träning!.. 

vilse i pannkakan

Kom hem från en kvällspromenad med Evve från en stund sen. Vi virrade bort oss totalt men lyckades hitta hem oskadda, hah. Kom hem och fortsatte med min städning. Sängen är nybäddad och golvet suget. Finns det något skönare än att vara nyduschad och krypa ner i en nybäddat säng? Jo troligtvis finns det väl det, men det är iallafall skönt..

Nu ska jag fortsätta dricka mitt te och kolla på Prison Break med mami =)

Dom är miiina!

wuhoo wuhoo wuhoo ! Jag har mina skor, jag har doom. Vi fann dom i Vällingby och har lagt undan dom till klockan sju =) Innan dess ska dom vara upphämtade och jag får dom nog till helgen =) YES!

Mysdag

Mysig dag med mammsen har det varit idag. Vi har gått på stan hela dan, suttit på Wanyes en längre tid och ätit advokadosallad =) Letat skor har jag även gjort. Vill fortfarande ha dom svarta vagabond men ingen affär ska köpa in dom igen och på hemsidan är storleken slut! Just nu håller jag och mamma på att ringa runt olika vagabond affärer runt Stockholmstrakterna så kan Kenta svänga förbi och köpa dom. Mycket besvär för ett par skor..

Igår när vi fick skjuts hem ifrån filmtittandet så åkte vi förbi en man som låg och sov i en lövhög kl 2-3 på natten, i regnet. Jag och Anna vart rädda och låste in oss i bilen medans dom andra gick och kollade till honom. Han vaknade och vinglade sedan hemmåt, han bodde bara någon meter från hans dåvarande sängplats. Stackarn.

Nej nu ska jag pyssla lite med mamma här hemma, vi har köpt lite nytt till hemmet idag =) Hejs !

Mycket göra på en liten söndag..

Söndag idag. Trots sen natt i lördags lyckades jag vakna upp i skaplig tid och pallra mig ner på stan med Anna. Vart ett par skor sen sitta och äta sallad i några timmar, yum. Har varit och hälsat på Annas söta farmor och fikat idag också, sötis.. =) Mot kvällen vart det att åka hem till Annas vän och kolla på film. Kom precis hem nu och jag är trött, trots att det fick bli lite blundar hemma hos honom , maha.
Imorgon blir det stan och träning ! =D

gonatt ...

Godmorgon

Sitter hemma och har hittills bara ätit massa och kollat på tv. Borde väl ta att hoppa in i duschen snart sen ta tag i min lördag. Vaknade så sent att jag inte hann ner på stan idag, typiskt!

Nu kom min mamma hem med godis så nu ska det frossas .. ? =D

 
  
Lite bilder från gårdagen =)

Vill du gifta dig med mig?

Äntligen hemma till en skön varm säng. Nu ska jag sova och jag ska göra det bra.. Kvällen var rolig till en början med på slutet vart det tråkigt, som vanligt. Kvällen svslutades med en pizza, som vanligt.. Påväg hem från bussen vart det frierier, men jag svarade vänligt : nej tack, det är bra för min del.. Killgänget verkade tycka att det var jäkligt kul och gick skrattandes därifrån ..

Nej imorgon vill jag ha en mysdag hela dagen+ kvällen, har ju hela lovet på mig att utnyttja ledig tid. Jo förresten , jag har lov nu =D

Özzzz

Sitter hemma hos Ange nu och det börjar ta sig =) vet inte riktigt vart vi ska men det ordnar sig alltid ;) Nu ska jag forstätta ösa på och dansa med det härliga folket. Peppar, sleva, dricka, pingis, krydda a ni hajar!

Heej dååå

what is happening?

Idag vart det ännu en shoppingrunda på stan, och tredje gången gillt. Idag hittade jag en kjol, ett linne, örhängen och nagellack =) Var in en sväng till käre Åhlens och dom kände såklart igen oss och var så pratglad så =) lite rabatt fick man ju även =D höhö. Ikväll blir det att åka till sandviken och partaja lite. Får se vart vi ska och allt bara. Nu ska jag fixa iordning lite sen bär det av.

Tjoo !


kladdkaka

I min klass går det massor med tjejor. En av alla tjejor hade bakat två kladdkakor och tagit med sig idag, med grädde! Hur snällt är inte det då? + att den smakade skitbra, yum ! Tack snälla Anna för kaka =)

image63

Lugn kväll med tv

Idag har jag inte gjort något vettigt alls sedan jag klev innanför dörren. Länge sedan jag hade en slappa-framför-tvn-hela-kvällen kväll. Idag var inte Jennifer hemma, om jag minns rätt, så det vart ingen träning, faktiskt lite skönt. Min söt pappsi har varit här hemma en sväng idag och lämnat lite klipp-pengar och sagt hej. Det var trevligt eftersom det var ett tag sedan jag träffade honom =)

Jag är trött och ska snart gå och sova, fast att jag har sovit sen fyra. Gonatt då !

Hemsk film med pizza..

Jag älskar skoldagar som är slappa! Idag har vi kollat på film på engelskan, Boys don´t cry. Jättehemsk film men verkligen bra. Mycket känslig film som även var lite obehaglig i vissa scener. Nu ska vi skriva en "insändare" som om att filmen hade varit i dagens samhälle i Sverige. Det går mindre bra meen.

Var och åt pizza på lunchen med några flickor från klassen. Pizzan satt riktigt bra i min mage. Dock var vi för mätta för att gå hem så Jennifers snälla pappa kom och hämtade upp oss som inte hade cykel.

Nu ska jag fortsätta med min insändare. När den är klar så slutar jag för dagen, gött det !

image62
                                                            

Nattbesök i sängen, grr !

Ja så är det, inatt har jag besök i sängen. En på höger och en på vänster sida. Dom två som kommer och gör min soving lite roligare är Nathalie och Cecilia =)

Aerobic Dansen gick mycket bättre denna vecka än förra veckan, skitkul faktiskt. Börjar lära mig vad jag ska göra nu, och det är ju en fördel.

Nu en liten prommis med tanterna mina, sen sova !


I´m sitting here in the boring room

Verkar inte som att det blir någe Rhodos i sommar med Cilliapilla, blir bara motgångar, typiskt. Men vi får se, saker och ting kan ju ändra på sig, det är ju herregud nästan ett år kvar till sommaren ! höhö.
Har varit och kollat lite på stan idag med Cecilia. Ingenting hittat, ingenting köpt..

Nu ska jag vänta på klockan 8 och se om Jennifear ringer och säger något roligt åt mig =)

 

härliga dagar, härliga nätter. Härlig vecka..


IcaUlf och jag är typ skittajta nu

Ja då var man hemma efter ett hårt pass då! Haha, ne men svettigt var det kan jag lova ;) Ska snart hoppa in i duschen eftersom jag känner mig som en vandrande lök, och det mina vänner, det är inte lika fräscht som en iskall drink i sommarens solnedången.. mmh. Aja iallafall måste jag skynda mig nu, kl är mycket och jag ska hoppa ner i sängen. Förresten, så såg jag IcaUlf idag på stan, förstå vad häftigt. Vart ju nästan lite småförälskad där ett tag, han är ju så charmig.. Så snart blir det sova och drömma om Uffe då . .

Gonatt!

Dagens roliga: Att träffa hela klassen igen.
Dagens tråkiga: Att vi vart helklass igen.

image54
nemen Ulfis..

Ge mig skor ..

Nu är jag proppis kan jag lova! Vart en fika med sötNathalie efter skolan. Träffade på Anni, som jobbar på Mix, och Anne =) Fick bli Negerboll och kaffe, min negerboll var asstor, och god. Vart en tripp på stan efter skolan, hittade ett par vagabond skor som inte finns i min storlek, a men de fatta man ju. Har kollat på fyra olika affärer och ingen av dom har strl 37, damn. Får väl leta vidare då, sug. Och bara för att dom inte finns så vill jag ha dom ännu mer! Om dom hade funnits kanske jag inte ens hade velat ha dom..  Sån är jag.

Nu snart kommer Anna och vi ska dra hem till Jennifear . Hejda!


everybody get up and singing !

nu har hela klassen återförenats efter fyra (sköna) veckor ; ) Livat är det i klassrummet och lite längtar man tillbaka till det tysta och lugna, men visst är det roligt att träffa alla igen. Idag blir det träning med Anna och Jennifear efter skolan sen ska jag slappa mycket!

Nej nu ska jag ha lektion till klockan tre! ciao ciao!

Ett trevligt samtal mellan mig och min manliga lärare . .
-Här kan du åka ledstång Frida.
-Nej jag tycker bättre om att åka hiss, det gör jag rätt ofta..



helg med svälj

Idag kom Gotlandssyster hem ! Har varit och ätit middag i Storvik med tha family nyss =) Nu ska jag slänga mig i soffan och kika på Ensam mamma söker. Konstigt nog är jag megatrött trots att jag sov till kl 14.00 idag. Nu ska jag ringa Anna så hon får komma och hämta sitt liv som hon lämnade kvar här  igår..

Hejs


nighti nighti...

Hemkommen från en trevlig lördagskväll är jag nu. Åkte hem till Annas vän och hade det lite trevligt med dom tre pojkarna som var där. Efter ett tag drog vi till högskola där det var lite partaj, men det var så tråkigt så vi drog tillbaka in mot stan. Dom andra gick på Solo medans jag, ung som jag är, fick gå hem och sova. Eftersom Anna är ute och har det kul tycker jag att jag kan få äta upp hennes chips. Så nu sitter jag här och ska snart kika tv och käka upp chipsen =) Får se om en drunken friend ringer senare och kanske vill säga hej.

"är 91an arton?"
Jo det är hon ju, noog . . smärto.

Dagens roligaste: Träffa Anna igen efter alldeles för många veckor =)
Dagens tråkigaste: Året 91, fifan för det .


image52
cutie =)

Ingen hemmakväll ändå .

Ändrade planer. Anna fick med mig på annat och det blev ingen sitta-hemma-kväll. Får se om det blev bättre, för jag är fortfarande väldigt trött och seg. Men i hennes sällskap så går det nog ; ) Så trevlig att träffa henne för nu var det alldeles för länge sedan!

Nu ska vi trippa hemifrån =) Hejs !

image51
Fick bli en bild på oss från i somras, härliga sommaren ...

Sweet pain

Denna lördagkväll blir nog en sitta-hemma-kväll med mamsen, godis och tv. Min vänsterfot värker från gårdagen när jag råkade tappa en burk på min fot. Den är nu blå och gör ont. Nu ska jag snart baka negerbollar och slänga i mig allihopa ... kanske. Förresten har jag kokat stuvade makaroner för första gången i mitt liv på egen hand idag. Dom vart kalasgoda =D

Tjing!


party party !

Ja vad ska man säga om gårdagen? Kalaskul blir nog bra. Jag var hemma hos min klasskamrat, Simone. Där vart det fullt med folk och det var riktigt trevligt! Var länge sedan jag hade så kul faktiskt =) Tyvärr så har ju kvällar ett slut, kommer inte riktigt ihåg hur mycket klockan var när vår skjuts kom, men längre hade jag kunnat stanna. Nu ska jag gå och träna, kom just på att mina träningsskor står i Cecilias hall till ingen nytta. Men jag ska se om jag kan låna Jennifers.

Hejd a !

image50
Fifan för kul !

wake up

Har ni tänkt på hur många gånger man egentligen har vaknat av en väckarklocka eller liknande och tänkt " dö klockjävel, dö" .. Alldeles för många gånger kom jag på imorse när jag låg som en död säl i min säng..

image49

Banan utan kaviar är nog bäst

Nu är vårat badrum mycket finare än vad det var innan =) Jag och mammsen hittade lite allt möjligt och har nu gjort det riktigt mysigt. Vi börjar komma iordning lite här hemma nu efter ca 1 år, bättre sent än aldrig ! Har precis kommt hem från gymmet =) Ska ta mig till soffan och kika på efterlyst och äta en banan. Ciao!

Dagen roligaste: Att äta min Ben & Jerry´s glass. Det kanske itne var så kul, men det var jäääkligt gott.
Dagens tråkigaste: Att jag klämde fingret på lysknappen. Det gjorde inte skönt ..

image48


klick !

Ahh köttfärsen klunkar gott  i min mage. Nu ska jag åka med mammsen och köpa badrumsgrejor , hö =) Sen ska jag iväg och gymma med Jennifear. Nu är skolkortet färdigt och vi får det om några veckor, ska bli roligt att se på.

Nu står mamma och väntar i hallen så dags att kila iväg !

   
Lite kort från skolfotografen =)

här var det trångt ...

jag har just lyckats klämma mitt finger i en lysknapp.
Knäppte just ett kort på mig Erika och Jennifer så man såg hur trånga vi är.. Det är lyckat !

I´m in heaven

jag njuter nu, nu njuter jag.. Chocolate Frudge Brownie, ...
Superkladdig choklasgräddglass fylld med perfekt browniebitar..

glassigt

Sitter och är hungrig som en varg nu.. Om 10 minuter öpnnar matsalen och så vet jag någon som kommer vara där och slänga i sig pannkakor. Sen ska jag och Cilla gå till Ica kvantum, (maxi) och köpa Ben & jerry´s. Fifan vad gott. Nej nu ska jag jobba , blä.

image44

Lite smarrigt eller vadå? GE MIG !


spiderpig, spiderpig .. lala laaaa

Nu har ännu en onsdag gått, mittersta skoldagen. Det innebär att imorgon kan man säga : "imorogn är det helg". Det är häftigt. Just nu sitter jag hemma hos Nathalie och kollar på myggan, det är asbra. Imorgon ska vi knäppa skolkort, och jag har min fotolapp hemma, såklart. Glömde även tandborsten, fuck.. Nu ska jag njuta av reklam sen efter mosquito ska jag hoppa in i duschen för att sedan lägga mig och kika på vänner med Nattizz.


Dagens roligaste: Arobic dance, askul.
Dagens tråkigaste: När jag lära kliva upp ur sängen imorse, skittråkigt..


mer skratt åt folket !

något som är riktigt kul är att sitta i ett klassrum som är tyst och lägga av ett asgarv, tillslut skrattar hela bordet och man börjar få tårar i ögonen och magen gör ondare än att göra 30 000 sit ups, på ett ungefär.. När man slutar har finns det ingen som har någon aning om vad man skrattade åt, men det var kul. Min dag är räddad..

image43

Adi, Adirf, Akire, ailicec

Matteprovet gick galant ! Likaså talet om Försvarets Hudsalva, även fast det lät som att jag svalde en ekorre.. Nu har vi lunch och det blir väl korv snart skulle jag gissa på.. Idag blir det skynda hem efter skolan för att sedan gå på Arobic dance =D

Just nu sitter vi och skådespelar lite i klassrummet och jag måste säga att det är väldigt bra. Tillochmed det vart lite papparazzi drag här i klassrummet. wosch.

avslutar det hela med en fin bild som Erika just gjorde.

image42
själv fattade jag den inte förns hon sa vad det betydde..

fingrar som slingrar sig omkring är inte min favorit.

Satt och letade efter lite bilder till skyltfönstret när plötsligt denna sliskiga hand dök upp..            image41          

Nu ligger jag nyduschad i sängen och försöker jobba. Men känner att jag måste sova snart så jag blir pigg till prov imorgon ... För en stund sen ringde en orolig Nathalie, eftersom jag inte svarat på mobilen hela tre gånger! =) Vi kom fram till att vi har det så ensamt båda två om nätterna så vi skulle sällskapa varandra genom att jag ska hem till henne och skeda imorgon kväll. På ett ungefär. Hon är ensam hemma och jag ska joina henne.

Nu ska jag joina mig själv (?) och ta och dra ner ögonen för en stund. Hejda !

Dagens roliga: Skolan. Har haft det riktigt roligt och skrattat för det mesta.
Dagens tråkiga: Att jag ännu inte har hunnit klart med det jag håller på med, skyltfönsterna. Dom är verkligen tråkiga och svåra.
                                                     

upp, upp, ner, ner, upp och ner..

ha ha ha får jag ta att säga till dagens step up pass. Hade aldrig varit på det någon gång förut och det märktes. Jag har lyckats skämt ut mig för alla deltagare + ledaren. Men förutom att jag ramlade en gång, tappade stegen 1000 gånger osv så gick det väl bra ändå då? Har suttit och jobbat skolarbete nu alldeles för länge, försöker göra ett snyggt skyltfönster men det går inte åt det rätta hållet. Sitter och äter negerboll och kollar på något riktigt dåligt program på 5an, men snart är det DH  =)

Nu mer skyltfönster !

Mater tua criceta fuit, et pater tuo redoluit bacarum sambucus.
Din mor är en hamster och din fader luktar fläderbär.

Glansus magnissimus surgit et circumspectat . .

Idag hände det som inte skulle hända, jag sov över. Men Leifi sa så fina ord till mig när jag klev in i klassrummet Errare humanum est , som betyder: Det är mänskligt att fela, på latinska.. Efter matematiken vart det frukostätning i klassrummet, och det funkade fint =) Nu sitter jag hemma och ska snart äta lax :D Sen ska jag iväg på step up och sen hem igen för att göra skolarbeten, hua!

Om ni inte förstår min fina överskrift så kan jag snällt tala om vad det betyder.. : Det stora ollonet reser sig upp och tittar sig omkring. Det låter dock finare på latinska än vad det gör på svenska..

jo det föståss

Nu har jag precis skrivit klart min engelska. Kom väl ca 3 rader på en timme känns det som. Roligare att lyssna på en timmes tjatande om att allt är så bra " föståss"  än att skriva det där jäkla brevet. Förresten borde väl en vuxen kvinna kunna säga förstårs, så svårt kan det väl ändå inte vara. Men trots att kvinnan pratar på ett uppretande sett är hon så söt så, maha. Imorgon börjar skoldagen med matematik, och våran mönsterklass tycker nog det ska bli såå roligt att träffa den skånskpratande läraren som ger en tinitus. Känns så lockande att ställa klockan senare än vanligt imorgon bitti. Men det funkar dock inte eftersom vi har prov i matematik på onsdag " Och då Frida Lytter ska du inte vakna på morgonen med lite hosta och strunta i skolan, då blir det skolk! Men har du 38,7 grader i feber, då får du stanna hemma" Jo jag tackar Leifi, snällt tänkt av dig bubbisen..

Idag hade vi debatt på svenskan. Frågan var om vi skulle behålla 20 år på systembolaget eller sänka den till 18. Jag hamnade på "sänka-till-18 sidan", trots att jag inte tycker att det ska sänkas. Alla dom jag hamnade med tyckte inte heller att vi skulle sänka, förutom en, så det vart lite svårt att komma på bra argument för det där. Men trots det så pratade vi ut dom så grymt mycket att jag vart riktigt förvånad .

Nu ska jag då ta och sova i min säng, riktigt skönt. Natti natti ..

Dagens roligaste: Dagens debatt i skolan. Vi ägde ut dom så hårt !
Dagen tråkigaste: Att skriva engelska brev, det var inte så smuud.


skynda skynda ..!

Nu ska jag springa ner och möta Jennifear. Pilates blir det idag. Jag har inte riktigt förståt vad som är skillnad på pilates och yoga än, men det får jag snart se =) Vart inge svenska tal idag heller, jag som hade tränat så mycket. Det var tydligen på onsdag, så nu får vi väl hoppas att det blir ännu bättre ! När jag kommer hem måste jag skriva ett brev på engelska som ska vara inne imorgon, aaah. Och jag som är lika dålig på att prata engelska som min farmor är på svenska ! =O

hejdahejda!


ensam Frida söker...

Idag vart familjen bjuden på te,kakor och skorpor hemma hos Evve och Oskar. Vi fick även se deras nya soffa och den var väldigt fin =) Vi kikade även på Ensam mamma söker ;) Har precis kommit hem och jag ska snart hoppa i sängen och sova. Har en liten sovmorgon imorgon, men att den är liten spelar ingen roll, jag ska vara glad för det jag får..  Och på söndag kanske Kristin kommer hem ! Nu var det länge sedan så det skulle vara riktigt myspys =)

Dagens roligaste: Träningen med Jennifer. Den hade jag sett fram emot  =)
Dagens tråkigaste: Att cillas kusiner hade käkat upp godiset imorse när vi var som mest sugen...

image38image39
Mitt te med den goda skorpan =)                                        Kaka med skorpa, mums!


söndagskyrka, inte för mig.

Vaknade upp imorse av skrikande barn. Cecilias kusiner hade vaknat men jag lyckades somna om, tur det. Vid 12 vaknade vi båda och efter ett tag tog jag bussen och åkte hem. Väl hemma ringde jag Jennifear och vi drog ner och tränade. Riktigt skönt var det idag, inte så mycket folk och bra musik =)

Nu har jag precis skrivit klart mitt tal som jag ska tala om imorogn på svenskan. Matlukten har börjat sprida sig in till mig och det vankas köttfärsbiffar =) Mat on!

svejs.


ännu en meningslös dag..

Kvällen vart väl inte superrolig, men den funkade fint iallafall eftersom jag hade bra sällskap =) Jag och cilla åkte helt utan planer till sandviken och mer vart det väl inte utav det. Vår buss skulle gå hem kl tio i 2 och vi hade några timmar på oss att göra ingenting. Vi mötte magda och efter någon timme vart det pizza.. Sen fick vi skjuts hem till cicen. Så nu ligger jag hemma hos pruuden och ska sova snart ..

Dagens roligaste: Kommer inte på något roligt med denna dag, förutom massa dåliga skämt under vår trapphustid.
Dagens tråkigaste: Att stå ute i -40 graders kyla i väntan på ingenting.

M.v.h Rudan, the smuud one.

barnsligt okul...

Det är när sånna här saker händer man verkligen inte är glad över sin ålder. Jävla skitålder...

image37


bada skummbad ...

Jo kvällen igår  var väl bra, slocknade snabbt efter att jag hade lagt mig i sängen. Cilla vaknade inattt / imorse någon gång av att hon låg och sov med en dator på sig. Nära att det föll i golvet , haha. Nu sitter jag hemma och ska gå och ta mig ett bad för det var alldels för länge sedan nu. Inga speciella planer har jag för ikväll så vi får se vad som blir =)

image36
Jag och cillapilla under gårdagens kväll


fredag, yippi

jo det vart väl en trevlig fredag då =) Var först hem till några bröder som jag inte riktigt kommer ihåg namnet på, men det var trevligt iallefall! Sen bar det av till stan och där vart det matdags på sibylla, riktigt god mat med min nya vän som kallade mig Abdulla medans jag väntade på min mat, riktigt trevlig pesonal faktiskt! Efter det for vi hem till någon och sen hem igen, själv letade man efter cilla och max + min väska medans dom satt och panikväntade på mig i taxin , mohaha.

Nu är vi hemma och ska snart sova. Har just fått hört  på mycket fin sång av Cecilias broder om mig, den uppskattades mycket, haha.  En snorre i min näsborre.. Ja vad ska man säga.

Cilla är förövrigt bäst och nu ska jag sova med henne =)

Dagens roligaste: Cilla, hon gör mig på bra humör och är rolig, ibland ;)
Dagens tråkigaste: Den sista stunden hos bröderna var inte toppenrolig

image35
Min sovkamrat som jag ska skeda med inatt som fifan =)

mmm..

marabou... Så jäkla gott ! Sitter med munnen full av choklad och ett glas mjölk har jag vid min sida. Finns det något godare? Ja det finns det säkert men inte som nuddar min hjärna just nu iallafall. Har en ut-och-gå-sugen Egon vid min sida också. Lars musik har jag i mina öron och matlukt i min näsa =) Ikväll ska jag nog hem till Cecilia, vi får si vad det blir. Nu ska jag hoppa in i duschen efter en idrottslektion. Skrattade tills jag fick ont i magen, och det vart min träning för den lektionen. Ne men nästan så =)

todeloo


allt är så nära ...

Sitter i soffan och kikar på CSI med mamsen nu. Ska ta att hoppa in i duschen snart, för jag känner mig inte såå fräsch just nu. Har varit och tränat med Jennifer och kom hem nyss. Jag känner mig riktigt duktig. Det är så skönt att ha både hon och gymmet nära mig. Då kan man gå när som helst =) Något som också är skönt att ha nära är den lilla jourlivsen nere på hörnet. Jag och mamsen kom just på att hårdbrödet var slut till frukosten imorgon, men då sprang jag ner och köpte det, och det tog högst 2 minuter =)

godnatt alla kvinnor och män.

Dagens roliga - Att vi slutade 50 minuter tidigare idag =)
Dagens tråkiga -
Skolmaten. Jag hade sett fram emot goda chicken bitch. Men dom smakade inte alls som på hedäng. Jag vill ha tillbaka den maten !




lite torsk med jordgubbssås kanske?

Jag förstår verkligen inte. Vem vill seriöst ha kaviar och banan blandat? :O Trodde det var ett skämt när jag såg det. Usch, kan verkligen inte tänka mig att det är gott tillsammans ..

image34
Kalles randiga med banan ...


regn, såklart ...

Nu är det regn som gäller då. Aa de fatta man ju.. Har just kommit hem från skolan, fick sällskap av Ida till bussen. Hon berättade för mig om hennes grannes gigantiska brevlåda, det lät väldigt intressant så den historien får hon fortsätta på någon dag framöver, för vi hann inte klart... =)

Nu i väntan på att Jennifer ska kika klart på bio ska jag äta mina älskade bruna bönor =) haha. Min klasskamrater tycker jag är konstig och vill inte komma hem till mig på middag med bruna bönor. Jag förstår inte ritkigt varför?

Nej nu mat och super mario =)

snööö

Snöööö! Nu snöar det! Inte mycket, men det snöar iallafall =)

image33
snart så ...


jag älskar mat <3

mätt och belåten är jag nu =) Kom hem och hade lax med bulgur och citronsås uppdukat på bordet idag. Jag kan ju säga att det behövdes för idag höll jag verkligen på att dö (nästan) av hunger när vi slutatde. Måste börja ta med mig dubbla mellanmål till skolan, för det jag har med mig har jag ätit upp innan lunch! Dagen i skolan har varit lång. Jag har hunnit spela super mario många gånger  =) Nu har vi även börjat sätta in butiker i våran galleria vi håller på att skapa , riktigt fint kommer det bli. Det är alltså ingen riktig galleria utan vi ska ta Sandvikens och göra om den så som vi vill ha den.

Snart blir det Power Yoga med Jennifer ! Det ska bli riktigt kul att testa det, för det har jag aldrig gjort förut.

Hejsan.

image32
Blir nog något i den här stilen idag tror jag. Det klarar jag lätt!



skärpning Frida !

och hur gick det med den tidiga nattningen? Inte såå bra.

Så god natt ..

nä, nu skulle lite värme inte sitta helt fel..

Nu sitter jag här och har just käkat marängsvisch utan maränger. Men det var gott iallafall! Nu sitter jag och tittar på alla Rhodosfilmer vi spelade in när vi var där. Jag kan ju säga att jag inte saknar stället lite.. Fyfan vad jag saknar det när jag ser det på film, sjukt ! Dom är iallafall riktigt roliga och fula, och det gör att man står ut i kylan. Konstig att tiden går så fort, vi var ju nyss där!

Nu har jag börjat ränka ner dagarna till sommaren kommer. Eller nästan så. Hörde att det skulle komma snö i slutet på veckan, och det betyder ju bara att vi kommer närmare sommaren, så jag tycker det låter riktigt bra! Idag hade jag dubbla tights, mössa, jättetjock tjocktröja och vinterjacka, och jag frös ! hallelulja.

Tack för mig. Jag avslutar med en liten sommarbild så det blir lite värme här =)

image26
Här är jag och min babe innan vi flög fallskärm. vitloek vs. negerben


fisk och super mario

sitter nu i skolan och har just käkat firre, asgott. Efter skolan ska jag gå och simma med Evelajna, sen ska jag hem och kasta mig i säng och blunda enda tills imorgonbitti. Efter min svåra morgonuppstigning imorse kom jag på att det blir den bästa lösningen för morgondagens uppstigning. Nej nu ska jag spela Super Mario med mina häftiga klasskompisar. Hejda!

image25 
Känner att det behövs lite färg i detta inlägg, så den här passade bra.

trötter

Snart blir det till att ligga i en varm skön säng, den ser väldigt lockande ut. Undertiden jag ligger i min säng tänkte jag kika på Boston tea party där Fredrik ska äta av sin egen rumpa. Låter ju inte allt för gott, men någon måste ju prova. Har just kommit hem efter lite träning =) Jag tänkte att eftersom jag har varit så duktig idag så kunde jag äta lite glass. Så nu ligger lite (mycket) krossad chokladglass i trygt förvar i min mage, haha! bra Frida.

Nä nu ska jag ladda upp för stjärtätning ! yumyum


jobba jobba jooobba !

aah, mätt och jättebelåten är jag just nu ... Grönsaker i ugn och kött med Citron/honungssås, usch vad gott .. Ska gå till affären och köpa mig en advokado och bruna bönor snart, haha . Idag slutatde vi tidigt, 13.20 =) När jag kom hem gick jag och Jennifer och köpte träningskort, så nu jävlar ! Nä nu måste jag till affären sen så blir det träning på G ! =)

 

slappsöndag med trevligheter

Sitter här med ögonlock tunga som tegelstenar och tänker nog gå till min säng snart. Kom för en liten stund sen hem ifrån Jennifer. Det vart en trevlig kväll, massvis med prat och annat. Jag vart även bjuden på kyckling med ris, rikitgt gott ! =) Så roligt att hon bor så nära, hon ser min lägenhet från hennes käöksfönster när hon käkar, det är coolt ! När jag gick från henne var jag hemma innanför min dörr efter ca 1 minut ! Tänkte gå in och köpa en banan på kiosken neranför mig, men dom stände tydligen kl 21 och inte 22 på söndagar, så det får bli en frukost utan banan imorgon. Men jag tror jag klarar mig!

Efter att ha kikat på mitt schema såg jag att jag börjar kl 9 imorgon. Yippi, en lite sovmorgon sitter aldrig fel !

natti natti !

nära att jag vart uteliggare för en kväll ...

Ja då har ännu en helg svischat förbi. Igår var det promenad till Valbo med syster på morgon. Väl framme vart det mat på IKEA. Sen kom snälla Oskar och hämtade oss så vi slapp gå tillbaka, haha.

Igår var det meningen att det skulle bli lite partyparty men planerna sket sig, som vanligt.. Det blev en filmkväll med Nathalie hemma hos Jonas. Påvägen hem till Gävle insåg jag att mina nycklar var borta och jag var utelåst. Min mor var inte hemma och extranyckel låg inne. Som tur var hade jag en sån vänlig Cecilia som lät mig sova med henne.

Idag har jag haft en strulig dag med nyckelhämtning och bussar hit och dit, sena bussar, tidiga bussar, konstiga bussar.. Men tillslut kom jag hem och nu ska jag träffa Jennifer efter en mycket lång tid.

Hejda !

image24
Jag och Nathalie innan film =) Och nej, vi hade inte bestämt kläder tillsammans.


sista dagen på praktiken

Nu har sista dagen på Åhléns varit för mig. Det var lite tråkigt. Vi bjöd på bulle iallafall , som tack för dom här två veckorna =) Som tack för att vi hade varit där fick vi ett varsitt Biotherm-och Clinique-kit med lite allt möjligt i. Det uppskattades och det kändes nästan som julafton =) Nu ska jag snart åka buss till Sandviken och kika på teater med Nathalie och några fler. Riktigt slappfredag ska jag ha idag, för imorgon ska jag ut på långpromenad, 4 mil =)

Nu ska jag vräka i mig bullar innan jag springer iväg till bussen, tjo!

Plugga och musika lite

Ligger nu i min säng (uppskattas mycket efter skräcknatten) och lyssnar på Lars Winnerbäcks nya. Försöker även att göra lite uppgifter om praktiken. Men jag fattar inte frågorna, så det går inte. Dom är verkligen svåra. Jag borde verkligen sova nu, eftersom det inte vart så mycket sömn igår natt. Lite mer lyssnande och en härlig sömn på det, sen är jag redo för min sista (blä) praktikdag.

Kanelbullensdag firade jag på stort , 4 bullar fick jag i mig idag =)


klassen och vi . .

Nu har jag spenderat två dagar i Söderhamn på en fack-utbildning. Det var intressant och jag har haft det roligt =) Vi fick dock sova på ett vandrarhem som inte var byggt igår.. Sängarna är nog äldre än min gammelmormors morfar. Alltså inte såå bekväma och inte heller helt tystlåtna. Men folket runt om mig var trevligt och vi gjorde det till en riktigt trevlig kväll ! =)

Nu har jag just kommit hem från stan. Käkade på Brända bocken med mamma och hennes vän nyss. Tog en liten kikning på stan, utan något bättre resultat. Kikade på byxor, eftersom jag drog sönder ett par här om dagen tänkte jag att det skulle vara bra med ett par nya.
På väg hem mötte jag en äldre dam, ca 50 år skulle jag gissa på. Hon ville ha en vägbeskrivning till konserthuset. Jag som är kass på att förklara vägar gjorde ett försök och hon blev väl rätt nöjd och sa tack och hej. Men efter någon minut kom jag på att jag, smart som jag är, hade förklarat till Gävle Teatern. Stackars dam som blivit lurad att gå åt helt fel håll! Och konserthuset som bara låg ca 5 minuter från där vi stod. Nu känner jag mig dum och ska försöka undvika sånt här i fortsättningen.

Idag är det kanelbullensdag. Jag ska nu äta min mammas kanelbullar och kika på vänner =)



image20
vi vann även en tävling där. Vi fick en miniräknare ..

image21
Så här ser jag ut, enligt Mathilda .

image22
Här en några av dom som går i min söta klass.


godiis , mumsi

sitter hemma hos cillapilla nu, just kommit hem från en lite prommis, en kortis vart det =) Nu sitter vi och fettar godis som bara den! Vårat bussgodis är snart slut . . . Men vad gör det? Vi har ju laddat upp med tidningar och film till bussresan så det där klarar vi nog! hah.  Snart blir det att hoppa i säng för imorgon ska vi upp tidigt, eller jag, tidigare än vanligt :)

natti natti !

image16
här är hon, min söta vän cecilia. Det är hon jag käkar godis med nu, haa

fin tårta. .

börjar nästan ångra mig lite att jag sagt att jag inte ska gifta mig när jag ser den här tårtan. Nu kan jag ju inte skilja mig och ha en "säg-farväl-till-äktenskapet" ´s tårta ! Men om jag skulle gifta mig någon gång, och skilja mig, skulle jag ha den här iallafall !

image15
ser riktigt god ut... =)

run run run ...

vart riktigt stressigt idag hem från jobbet. Slutar kl fem men vart över liite extra och det räckte för att jag skulle behöva springa hem. Idag var jag på en "intervju" för att bli volontär för tanter/gubbar. Den började halv6, och fast jag trodde jag var sen så kom jag istället 10 minuter tidigt. Hon som jag pratade med var jättetrevlig och vi ska höras igen om 2 veckor. Snart ska jag åka hem till Cecilia. Jag ska sova där inatt eftersom vi ska till Söderhamn imorgonbittio på fackkurs =)

Men nu ska jag äta brunabönor och korv, min nya favoritmat, tack Nathalie ! =D Mamsen väntar..


fått en ny granne =)

Sitter nu och äter min frukost som idag består av avokadomacka , yum =) Fick för en liten stund sen reda på att Jennifer och jag nästan bor grannar nu, för hon har tydligen flyttat till Gävle. Riktigt roligt! Har inte träffat henne sen vi slutade skolan i somras, så henne ska jag ta att träffa någon dag framöver =)

Nu måste jag gå (springa) till Åhléns . hejda !

image14
Jag Jennifer och Nathalie på skolavslutning i 9an =)

måndags trött..

jo det stämmer. Alltid blir det så på måndagar. Egentligen borde man ju inte vara det eftersom man ha haft en hel helg att bara slöa på, oftast. Hände inget roligt på jobbet idag och jag hade nästan inget att göra kändes det som. Fick besök av Evve idag också, det var trevligt =) Efter jobbet gick jag till hennes jobb och hämtade min väska som hon hade hämtat upp. Så nu är alla mina saker hemma igen, skönt. Sen vart det till att skynda hem och äta sushi som min käre mor hade köpt till mig =)

Nu har jag just kommit hem från en simtur. Riktigt skönt var det! Vart även idag bubbel och basta. Hade balsam i håret under bastningen så nu är mitt hår jättemjukt och skönt . Nu ska jag göra scones och te för att sedan slänga mig ner i soffan och kika på Vänner. Lätt det roligaste programmet som går på tv, och som någonsin kommer gå. I just love it !




RSS 2.0