Nationella prov och stan

Det blev ju riktigt fint väder idag ändå. Idag gick nationella provet skit, riktigt skit, skit dåligt. Efter det hemska provet drog jag Natta och Magden in mot Gävle och kikade lite. Magden skulle färga sitt hår medans jag och Nattsen gick och gjorde lite små ärenden på stan. Har just slängt i min kyckling med grönsaker i ugn, mums. Snart ska jag gå och packa väskan sen ikväll tar jag bussen mot Storvik. Där ska natten tillbringas och imorgon på morgonen åker vi mot Västerås. Härligt!
Tjing.

Regn i luften?

Idag är det lurigt väder som hänge i luften. Blir det fint eller mindre fint? Jag sitter iallafall i min soffa redo för att ta min käre cykel mot bussen. Och jag har 30 minuter på mig att göra ignenting på. Skönt. Egentligen skulle jag ha hunnit åka till Sandviken och käka frulle med pappsen inför nationella, men jag kom på det försent. Som sagt är det nationella idag, engelska. Jag vill inte. Men efter det så ska vi tydligen sluta? Hah, det vill jag. Ikväll åker jag hem till Nattsen och sover en blund sen åker vi. Så jäkla skönt att komma bort härifrån, även om det bara är en snabbis.

Hörs.


Tips inför onsdagen

På onsdag när ni står och njuter av majkasen kan ni tänka på alla stackars djur, särskilt småkottarna, som bränns upp. Det är deras hus som bränns ner, stackarna. Ni kan också tänka på att inte ta på er dom nya plastbyxorna och gå för nära elden, då smälter dom nog. Ett annat tips är att ha ett paket korv i bakfickan. Bara att slänga upp korven när det börjar dra ihop sig i magen. Jag lovar, du kommer bli kvällens kung/drottning. Det sista tipset jag har är att skita i att kolla på brasan i huvud taget. Röken kommer förfölja dig vilken sida du än står på. Man får rök i ögonen och kläderna som du har på dig kommer lukta uppbrunnet igelkottshus. Och om du har riktig otur kan du ramla in i elden, det är inte skoj.

Trevlig sista april!

image312

PickochPack och drar

Jag och Natta ska sticka! Väskan ska packas sen så far vi mot bättre världar. Så jävla skönt!!
Hej då fuckers!

image310

Min cykel och jag

Kom precis upp från min vårstädning av cykel. Och hur kan man vårstäda en cykel? Jo man fixar och småskruvar lite (även på saker som inte behövs skruva på) putsar lite o.s.v. Haha. Egentligen var det meningen att mamma skulle hjälpa mig sänka sadeln eftersom mina små räkben inte når ner till tramporna. Det gick sådär. Men cykeln vart iallafall bättre. Min rostiga racercykel.  I love you.
 

Hamburgare utan bröd

Hamburgare utan bröd går faktiskt riktgit bra! Idag käkade jag hemmagjord burgare med salladsblad istället för bröd, gick ju kalasbra och riktigt, riktgit gott. Idag har jag varit och bokat klipptid, så den 23e ska det bli lite ändring med färg i håret. Vad det blir för färg har jag inte kommit på ännu men det blir antingen lila eller blått. Vad tycker ni? Jag menar det är ju nästan lika färg så det spelar ju ingen roll egentligen. Ohc lite färg skadar ju inte, brunt är ju så tråkig färg. Imorgon har jag iallafall Nationella och det är jag inte allt för taggad till. Jag och engelska passar lika bra ihop som mumintrollet och snövit, ungefär. Nu ska jag och mammsen på en promenad runt boulogen för att sedan gå ner på stan och hämta upp min kära cykel.

See you later!
image309

En datorhistoria

Det hela började med att jag var ivrig och ville få in en bild på Nattas dator genom blåtanden, eftersom ingen i hela klassrummet ägde en sladd till en Sony Ericsson. Jag fipplade pch trixade lite och tillslut var hela blåtanden borta från datorn och internett funkar lika mycket som en gammal glödlampa lyser. Nu är datornfelanmäld och ska in på operation. Nattas arbeten går inte att skriva ut och inte heller skickas. Tråkigt Nada, men du vet, hjulet rullar och lika så livet.

trevlig måndag allihopa.

image308

Morgonstund har guld i mun

Sitter och lyssnar på en kass Sean Paul låt på tvn och dricker min smoothie nu. Vädret ser ut att kunna bjuda på lite regn och det var ju inte så jätteroligt att man jublar precis. Jag är verkligen pigg idag om man tänker på att det är måndagmorgon, det är bra. Nu äre dags för kläder, sen school. Pussvejs.


rubrik

Godnatt =)

Valbo

Idag har jag hunnit göra mycket. Allt förutom att plugga har jag hunnit. Imorse åkte jag och mamma in till Valbo och där fick vi lite saker köpta. Vi åkte in för att köpa ett diskställ och kom hem med mycket mer än bara ett diskställ. Men vi hittade ett sånt också, haha. Efter att vi var hade varit i Valbo i flera timmar tyckte vi att det räckte så vi åkte hem. Vi bestämde oss för köra en månad utan pasta, bröd, potatis o.s.v så vi åkte och storhandlade på Ica Maxi. Och det vart också mer än vad vi trodde. Innan allt var slut hade vi handlat mat för 900 kr, och vi som bara skulle handla lite mat till veckan, haha. Var ner en sväng till förådet och plockade upp alla sommarskor. Vad många det var som jag helt glömt bort. Kändes nästan som att alla skor var nyinköpta :P Ne, nu ska jag försöka leta på min tvdosa så jag kan byta kanal på tvn.

image307
Det som följde med mig hem för dagen. Bikiniöverdelen köpte jag på Åhlens i Sandviken för någon vecka sedan för 29kr. Det gillar vi! Färglatt vart det iallafall.

Hej

Hemmakväll ikväll vart det. Ganska skönt ändå, att bara slappa. Lagade lite kött med potatiskroketter och satt mig sedan framför tvn med mina riskakor, som vanligt när jag är hemma. Hah. Är rätt nöjd med dagen ändå. Har städat och jobbat massa skola.  Nu ska jag iallafall sova. Imorgon ska jag och mammsen åka in till Valbo och kika lite. Sen är det dags för skola igen! Oj vad dagarna går fort.

Nej nu godnattsi.

Wild Kids

Wihuu det kommer en till säsong av Wild Kids. Fast jag får vänta ett tag för det ska spelas in i augusti. Det är lätt det bästa programet med barn i, alltså barnprogram. Om jag hade varit mindre hade jag sökt om att få vara med, sjukt kul. Hahaha. Okej nu ska jag fortsätta med min Info Layout  som jag måste jobba med, eftersom jag faktiskt går i ettan. Även fast det inte märks.

Tjarå.
image304

I'm alive.

Haha.

Igår var jag och Cecilia ute och käkade på Living Room. Kyckling vart det för min del medan hon tog kött. Riktigt gott var det och efter vi åt upp gick vi både där ifrån med magont. Inte för att det var fel på maten utan för att vi hade tryckt i oss mer än våra magar tålde, hah. Efter maten gick vi hem till Martin och spelade kort med Magden. Klockan tickade på och jag tog sedan bussen hem för att slänga mig i sängen och sova, sova, sova. underbart. Idag vaknade jag upp av ett inte så jättesoligt väder, men lika glad för det är jag. Tänkte ringa till Cillit snart och kolla vad hon har för sig. Har precis gjort klart mitt svenskaarbeta om teckenspråk. Så skönt att ha det gjort! Imorgon ska jag sitta hemma och jobba ikapp med Info Layout eftersom det endast är 7 lektioner kvar, och i skolan får jag ändå inget gjort på dom lektionerna känner jag. Skönt att jobba av lite arbeten som ligger och trycker en på axlarna känner jag. Det har blivit att jag får mer ork nu när våren kommit. Det är bra =) Nej dags för dusch och telefon. Hejs!

image303
sommar för 2 år sedan

snooor

Nu ska jag försöka ta att sova innan morgondagen. Tydligen var det brännboll på idrotten men vi får se om jag orkar vara med. Har blivit ännu mer sjuk sen träningen, och det var ju egentligen dumt att träna. Ligger i sängen med igentäpta näsborrar och svettas. Härligt ah? Ne men nu ska jag faktist sova, det har jag längtat efter ända sen jag satt på bussen hem idag, då jag råkade ta några små lurar innan jag klev av, höhö.

Natti

my people

Vänner är verkligen bra att ha. Det är en av dom bästa sakerna man kan ha. Vänner och familj. Med vänner kan man göra allt. Prata, ha kul, ha tråkigt, tjafsa, skratta, gråta, springa, sova, äta. Ja allt går med vänner. Jag är otroligt glad för dom vänner jag har, mycket.

image295image302image296image297image298image299image300image301


mage

Hejsanhej.

Kom precis hem från träningen. Slut är bara förnamnet. Jennifer försökte dra med mig på core efteråt, men nej. Jag orkade verkligen inte, + att min mage bara blir värre och värre. Och det blir inte bättre utav att man får slag och sparkar i magen av en viss Jennifer ; ) Helst av allt skulle jag bara vilja snitta upp magen, leta på det onda och slänga ut det genom fönstret och låta alla som vill sparka och köra över "det". Så hemskt är det efter tre dagar. Nu ska jag göra mig en god smoothie som jag ska äta. Imorgon är det fredag och veckorna springer bara förbi än. Snart är det jul igen, men först en liten sommar och tittar förbi oss.

Hejrå.

Björn

wihooo! Björn kommer till Peace&Love i sommar. Härligt =)
image294

sommardag

Idag var en väldigt sköning dag. Började halv11 med att lyssna på en kille som pratade om uf. Sen var det lunch och efter det gick vi ner mot stan för att kika på nyöppnade Kappahl och Kicks. Åt en glass i solen för att sedan hoppa på bussen som tog mig och Nathalie hem till Cecilia. Väl där slängde vi av oss alla varma kläder och hoppade i shorts för att sedan ligga och sola på altan. Det var så varmt att vi nästan inte stod ut efter ett tag, riktig sommarkänsla! Nu ska jag snart iväg på boxing med Jennifer. Känner att jag inte kommer kunna ge allt idag. Är för trött, haha.
Tack för mig, hej.

chilldag

Kul dag. Efter skolan drog vi oss mot stadsparken och myste i solen och spelade lite basket. Hur härligt som helst. Imorogn är det sovmorgon till kl halv11 som gäller, skönt. Nu ska jag lägga mig och sova, låter kanse hur skönt som helst!

natti

Godnatt

Nu är det sleeptime. Har just kikat Stockholm Boogie, igen. Haha. Mår fortfarande inte så bra och nu börjar en förkylning komma fram också. Som jag mår just nu ser det ut som att det inte blir någon skola imorgon. Men faktiskt så hoppas jag på att det blir bättre så jag kan åka till skolan. Tro det eller ej. Imorogn ska jag även gå till rektorn och prata om ett och annat om betygsättning. Just precis.

Godnatt

värme

Känns som att man börjar längta riktigt mycket till värmen nu. Om ca 1månad flyger jag iväg och jag ska slappa riktigt rejält. Imorgon ska vi ha en chilldag ute i solen om vädret är på våran sida. Hoppas på det.

image293
Det här bjuder Rhodos på idag. Om en månad är det förhoppningsvis ännu varmare och skönare. Bara det inte blir för varmt ; )

Tisdag rullar på

Hej.

Sitter hemma i soffan med världens magont. Har haft det hela dagen och jag förstår inte vad det är. Har inte känt så här förut vad jag kan minnas. Mycket jobbigt är det iallafall och jag hoppas det blir bra snart! Skoldagen rullade på fort idag. När jag kom hem hängde den tvättade nya tröjan och torkade, sprang fram och kikade om svarta strecken på ryggen hade gått bort men icke. Kul att jag köper en tröja som jag hinner ha i 1 ½ dag sen förstör jag den. Typiskt. Det ända jag kom hem med från Kungen var blåmärken, två tröjer med massa fläckar och fattigare var jag också.

Hejdå. Nu ska jag vila upp mig inför morgondagen och hoppas att jag blir bättre. Hatar det här.

God morgon!

Egentligen borde jag sitta i skolan och vänta på att matten ska börja snart. Men icke. Idag vart en sån där morgon när man vaknar och kollar på klockan. Panik. Skynda skynda. Nu har jag skyndat klart och väntar på att bussen ska gå snart.  Fint väder idag också. Jag vill egentligen sitta ute hela dagen, men det kommer nog bli lite svårt. Vaknade upp utan röst idag, nästan. Men den kom tillbaka efter 5 min. Tråkigt. Skönt att slippa prata lite ett tag, hah.

Dags för skola. Pöss.

image292

Cykeltur

Åkte hem till Evve idag. Väl där hämtade jag tröjan och kollade sedan på lite vänner. Efter ett tag följde jag med henne på en promenad, medans jag själv gled omkring på min cykel. Det är verkligen vårkänsla man får när man cyklar. Vi åkte och pumpade upp mina hjul lite sen så gled jag fram, fint. Nu ska jag hoppa ner i sängen. Godnatt =)

jag klär, jag klär av mig naaaaken.

Har nu gjort klart min sida som ska vara med i tidningen på engelska. Skönt att äntligen ha det gjort. Sen innan påskolvet har jag tänkt att jag ska göra det. Sen har jag skjutit upp det ända tills nu. Jag gjorde klart det på mindre än en timme. Varför har jag inte gjort det förut? Nu snart ska jag bege mig hem till Evve och Oskar för att hämta min svarta mystjocktröja som varit där sen september. Min cykel ska jag också hämta upp. Den behöver även pumpa sina fina hjul så den blir stolt som tooppen (tuppen). Om jag hinner ska jag städa mitt rum också. Tjing!

skolarbeten

Jahap så var snart måndagen över. Och nu vart jag osäker på om det var måndag men det var det väl ändå? Ja. Provet imorse gick iallafall bra. Jag ska inte klaga. Men som alltid kommer man på efter provet "ja visst ja, så var det ju". Typiskt. Jennifer är sjuk idag och åkte hem till Åshammar så det vart ingen boxing. Trökigt, jag var riktigt taggad. Får se om jag hinner med en promenad istället. Eller så ska jag göra alla skolarbeten som jag halkat lite efter med. Tidningssidan som ska vara på engelska, rapport om teckenspråk och läsa ut svenskaboken. I flera veckor, eller säkert månader har jag skjutit upp allting. Man ska verkligen inte skjuta upp arbeten, det blir bara jobbigt när man samlat på sig 10 stycken och allt ska bli klar på en vecka. Nej nu ska jag tagga pasta med ostsås =)

Heja hejda.

härlig söndag

Ligger i sängen med min mattebok och miniräknare framför mig. Hela dagen (nästan) har jag pluggat matte i det fina vårvädret. Efter ett tag tog vi en break och gick mot Kvantum och jag köpte mig en macka. Lilla goda mackan. Ooo. Kom hem för nån timme sedan och har inte hunnit med så mycket efter det. Tänkte jag skulle kika Andra Avenyn men vet inte om jag hinner. Borde sova nu så jag är pigg inför matten imorgon. Är det ngåon som vet vilket klassrum vi ska vara i? Jag har ingen aning. Inte i vårat egna iallafall eftersom lärarna anser att det är för trångt för att ha prov där. Ha. Nu har jag även sagt farväl till Kristin. Imorgon åker hon mot sin lilla ö. Men hon kommer nog tillbaka snart igen, får vi hoppas på =)

Nej nu mer matte, sen sova! Puss och godnatt =)

image290Massvis  med pluggrejor i solen.image291
En stycke Magdalena i vårsol med hjärnan full av siffror

Matematik på en söndag

Idag är en sån där tröksöndag igen. Min söndag ska spenderas med matteboken framför näsan och plugga inför provet imorgon (geometri). Ska dra mig in mot sandviken om ca en timme för att plugga i vårvädret med Magden. Har precis kommit ut ur duschen så idag känns det ändå som att jag kommer hinna något med min söndag. Annars brukar dom alla se lika dana ut. Jag ligger i sängen/soffan tills klockan blir 9 på kvällen Då går jag och sover. Nej nu ska jag dra på mig lite kläder. Hejrå.

image289

städhjälp

image288
Känns som att det behövde röjas lite. Det var stökigare i verkligheten. Grejer överallt. Jag förstår inte. Förut hade jag aldrig stökigt, nu är det bara att leta på golvet så fort man tappat bort någonting. Vart har min städsida tagit vägen? :O

Softlördag

Nu är det äntligen dags för lite Stockholm Boogie. Frågan är ju bara hur länge jag orkar hålla ögonen öppna. Idag har jag alltså bara varit hemma och gjort ingenting. Strosat runt i leggins och sköningtröjan och bara ätit. Kikat på massa tv har jag också hunnit med. Idag fick jag också träffa båda systrarna som har varit i London i nästan en vecka. Jag fick även en present av dom, snälla som dom är. Det var ett grått linne från Mango med lite möster på. Härligt nu till sommaren. Nu ska jag inte prata bort min vakentid utan nu blir det filmdags. Wihu!

Tjing!
image286image287

1. Min nya tröja som jag trivs otroligt mycket i. Den + leggins = lördagshemmasoftaklädsel
2. Linnet som jag fick utav Evelina och Kristin =)

Knugen

Kvällen igår vart väl rätt så bra. Hade kul och det är ju bra. Kvällen gav mig skratt, blåmärken och en skiva även! Haha. Den slutade med att jag tog bussen hem mot Gävle, där jag träffade på två trevliga kungenfolk också. Efter min trevliga bussresa gick jag hem och sov. Dock vaknade jag upp kl 07.30 imorse. Jippi. Så glad jag vart av att inte kunna somna om. Nej idag vet jag inte riktigt vad som ska göras men det blir nog en lugn kväll. Önskar att det var sol ute så man kunde gå ut och sitta.

Tjing.

Jag kirrar inte biffen.

image282image283image284

Shut up and sleep with me

Sitter hemma hos Martin nu med Magden. Väntar på att hon ska bli klar för att sedan gå till Knugen och lyssna lite. Min fredag har hittils varit väldigt härlig med sol och allt. Det gillar vi. Får se om fredagen fortsätter lika bra, men det tror jag nog. Nu så out. Hejråå

Underbart

Vilken underbar torsdag! Vädret var hur bra som helst. Dagen började med frukost med pappa. Det var mysigt och gott. Efter frukost var det dags för engelska nationella. Det känns skönt att ha det gjort. Efter lunchen gick Natta, Cilla och jag till Lovéns för att fixa med hanledarkursen så vi får börja övningsköra snart. Tagga körkort! Haha. Vi gick en sväng till Hammar och mös lite. Mötte upp Magden efter ett tag och mös i solen med en mjukglass. Kvällen bestod sedan av solmys på balkong med jordnötter och godis. Har spelat Guitar Hero för första gången i mitt liv. Det var mycket roligt. Nu ska jag sova och tagga lite inför morgondagen. Hö.

Hörs
image279image280image281

Ingenting

Här sitter jag i min soffa och har gjort det i flera timmar tror jag. Jag fick iallafall en chock när klockan var nästan nio. Det är ju ljust ute, då brukar klockan vara runt 6. Så min onsdagskväll vart ingen höjdare. Jag har inte ens hunnit kolla på filmen än. Och jag som skulle lägga mig tidigt idag. Så antingen blir det film och sova sent. Eller inte kolla på film och sova tidigt och vara pigg inför morgondagen. Det sista lät bäst. Imorgon ska jag ta bussen mot Sandviken för att träffa pappa och äta lite hotellfrukost. Imorgon har vi engelska nationella och Birgitta sa att vi skulle ladda upp med en bra frukost, hennes ord är min lag. Efter nationella så slutar vi för dagen tror jag. Då ska jag henka på Nathalie till Hammar för att hämta upp ett par byxor. Fick även reda på att 60/70 är den 5e Juni. Alltså är jag hemma då. Det är king.

Nu ska jag sova. Godnatt.

Bikini

Kul att när man hittat något man vill ha (i mitt fall en bikiniöverdel) så finns inte storlekarna. Bajs. Jag hade sett fram emot att beställa hem den nästan hela dagen, eller ja, eftermiddagen. Men nej nej, har ska jag antagligen ta storlek 34 eller 44. Hm. Så nu är det bara att bestämma mig. Ska jag äta upp mig till storlek 44 till sommaren eller svälta ihjäl mig till storlek 34? Vad tycker ni låter bäst?

dagens fynd

Nu sitter jag och lyssnar på Death cab for cuties. Det var alldeles för länge sedan deras musik nuddade mina öron. Idag är det iallafall världens mysigaste vårväder ute! Jag blir så glad så glad för det. Jag, Nathalie och Cillit gick in till stan efter skolan och köpte oss en varsin glass som vi smaskade på i vårsolen. Idag har jag även fyndat, rejält. Var in på Åhlens i Sandviken och dom håller ju på att slå igen, så 70% på allt var det. Kom hem med en bikiniöverdel, bh, trosor och en film. Min älsklingfilm tillochmed! Stockholm Boogie. Så nu vet jag vad jag ska göra med min onsdagskväll.  Allt detta vart endast 101kr! Egentligen skulle det bli runt 500. Det var ju bra. Men nu måste jag spara på mina pengar faktiskt. Längtar tills sommaren kommer. Då kommer jag simma i mina tiokronor (växlar in lönen till mynt). Då kommer jag känna mig som Joakim von Anka. Haha. Vi får se hur det blir med det där egentligen. Men tagga Peace&Love iallafall =)


När du vill få oväntat besök

Dagen har gått fort men jag har hunnit med mycket. Först Gevalia på studiebesök. Där fick vi lite fika och sen kollade vi på en film. Var en sväng ut i fabriken men där var det rätt dött. Efter Gevalia gick jag och Nathalie ner på stan. Planerat 60-70 har vi gjort. Nu hoppas vi bara på att det inte är när jag är i Rhodos (peppar peppar). Vi gick hem mot mig och lagade en väldigt god mat. Nu kikar jag på vänner och har för en stund sen kommit hem från Step up. Det var det jobbigaste passet jag gått på tror jag. Han gjorde det väldigt hårt för oss, eller mig. haha.


Visibly Clear

Igår fick jag hem ett paket från Buzzador. I det paketet fanns en visibly clear 2-in-1 och ca 60 småprover. Har delat ut lite här och var men har fortfarande ca 30 kvar. Så om ni vill prova är det bara att hojta till, haha. Den var iallafall skön för ansiktet. Hade som någon slags minteffekt och det kändes bra :P Nu ska jag laga lunch med Nada, hejråå.

Kika in här om du vill bli en Buzzador =)

image278

Boxing och Nattsen

Idag boxing med Jennifer. Fy vad härligt det var, och jobbigt! Efter ett svettigt pass gick jag hemmåt och sedan mot stan för att möta Nathalie. Hon ska göra mig sällskap inatt eftersom vi ska till Gevalia imorgon på studiebesök. Börjar vid 10tiden och slutar efter 12 någon gång. Sen är skoldagen över. Kan det bli så mycket härligare? Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi sova. Härligt det med. Godnatt!

image277
Nattsen under vårat kvällsfika=)

Björnbär

Godmorgon! Nu är det youghurt och björnbär som gäller. Asgott. Ska snart gå mot bussen som ska ta mig mot skolan. Tagga skola.
image276


Smoothie

Har just kommit hem från Jennifer. Följde med henne på en tripp till Konsum och fastnade sedan hemma hos henne ett tag och kikade på tv =) Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig. Äter på min smoothie jag just gjorde. Tyvärr smakade den inte lika bra som den såg ut. Imorgon ska jag upp klockan 6 och sen har jag hela dagen framför mig med massa skola. Härligt! Inte vart i skolan på 4 veckor nu. Den du.

image274
2 ägg
1dl havregryn
1dl björnbär

prat i sömen

Min hemmakväll igår vart ingen hemmakväll. Jag fick tag på Nichole och tog bussen mot Storvik. Sov sedan hemma hos Nichole i Backberg med henne och Marcus. Det var rätt trångt att ligga tre stycken i en 120cm beddsoffa men det gick. Jag och Marcus låg och pratade till klockan fyra medans Nichole sov. Hon pratar även i sömnen den här tjejen så mitt upp i alltihopa får vi höra "håll käften, annars drar jag pullan i ansiktet på dig". Haha, det var det fulaste, men kul. Nu sitter jag hemma och äter mina riskakor och dricker min loka. Väntar på att mamma ska komma hem från kalas hos mina kusiners pappa som jag inte hann med på.

Ricecookies

Nu är jag hemma från affären. Och jag har nu träffat en människa för första dagen på denna dag. En kassörska. Hon pratade tillochmed med mig. Hon sa "ska jag slänga kvittot?". Jag svarade "ja gör det". Nu väntar jag på min pizza som ska sättas in i ugnen. Jag hade inte tålamodet till att vänta inne på en pizzeria så jag köpte en färdig istället. Något som jag ängrar lite nu. Riskakor köpte jag även med mig hem som jag ska gotta mig med denna kvällen. En loka med smultron/citron smak också. Sommrigt och gott. Medans jag väntar på ugnen kikar jag på Glasklart på 1an. Det är rätt kul faktiskt.

image272
Min vän för kvällen =)

Seg lördag

Lördagskvällen ser ut att bli lugn. Väldigt lugn. Jag har inte träffat en enda människa idag, inte ens sett någon, och så kommer det nog fortsätta för jag orkar inte åka någonstans. Ska ner på affären snart, måste skynda mig för dom stänger snart. Funderar på om jag ska handla någon slags mat även för min mage skriker nu! Försöker ringa till Najkoll men det tutar upptaget hela tiden. Lägg på telefonluren kvinna.

Terrores

Om jag hette Therese skulle jag vilja bli kallad Terrores. Det är så kul att säga! Men jag kan tyvärr inte kalla någon för Terrores för jag känner ingen Therese. Och jag vill helst inte kalla en främlingTherese för det. Som ni kanske redan fattar är det  Stockholm Boogie jag har det ifrån. Och appråpå den filmen är det en av dom bästa sommarfilmerna man kan kolla på. Så det är nog dags för mig att ladda lite Boogie film för nu var det ett tag sedan jag såg den. Ett tag hade jag en period då jag bara kollade på den om och om igen. Den är bäst. Precis som sommaren.

image271

Skratt

Sista dagen idag. Skönt på ett sätt, men ändå inte.  Fick iallfall 300kr presentkort. Tror jag ska köpa myströjan som ser väldigt mysig och skön ut. Efter att dagen var gjord åkte jag mot Magden. Vi har spenderat våran kväll i sandviken hemma hos Martin. Klättrat på en tegelvägg har jag gjort. Det gick bra ända tills jag sträckte höften. Vi gick en tur till mcdonalds där vi fick massvis med mat, for free. Gratis är gott. Jag och Magden hade en skratt-tid och jag kom på hur kul det är att skratta egentligen. Man blir så glad av det att man tillslut inte kan sluta för det är så fult att skratta. Det var kul. Med det säger jag godnatt, och glöm inte att skratta lite innan ni lägger er.

kan inte ta emot ditt samtal

Nu ligger jag nedbäddad i min varma säng och ska snart sova. Tänkte att jag skulle ringa Magden och hoppas på att man inte möts av rösten "samtalet kunde inte kopplas fram" eller "noll, sju, sex, två... kan inte ta emot ditt samtal". Det är rätt vanligt. Eller att signal efter signal går och ingen svarar. Jag hatar verkligen när folk inte svarar på telefonen och man inte kan få tag på dom. Även fast man ringt 10 gånger redan, ringer man 10 gånger extra och hoppas att nu kanske hon/han svarar. Men icke. Okej, så därför, se till att svara om jag skulle få för mig att ringa dig.

Hej på er.

So you think..

Sitter hemma och kikar på 5an på Benke. Mums. Sitter också och väntar på att mammas kaka ska bli klar så jag får provsmaka. Men jag vet inte om det går så bra. "Häll ner smeten i pannan" Den där smeten var mer som en smördeg och inge smetig nåognstans. Nästa vecka ska jag och Jennifer ta tag i träningen igen. Den här veckan har blivit en riktig latvecka, men jag är så trött på kvällarna.

Imorogn är det sista dagen på Kappahl och det tycker jag är lite tråkigt för jag börjar få mer och mer kul där. Typiskt.


Vilken underbar morgon!

Dags för mig att klä på mig overallen och snöskorna för att gå 10 minuter mot bussen. Okej, så smart är jag inte. Istället går jag i leggins och vanliga skor i snön mot min buss som ska ta mig till jobbet näst sista dagen. Idag får jag hämtning i Valbo av mammsen. Så skönt att slippa bussen för en gång skull. Blir nog en sväng till IKEA också, ska inhandla lite smått och gott. Gud vad skönt det är att får sova 1-2 timmar mer när man har praktik på morgonen. Jag är hur pigg som helst klockan halv8 och riktigt springer upp från sängen in till duschen. Den ni!

Nu är det dags för promenad till the bus. Hej på er!

Slask

Vaknade upp i morse och kikade ut genom fönstret. Snö, överallt! Jag ville bara krypa under täcket och ligga där hela dagen. Men jag klev upp och tog sedan bussen mot Valbo. Dagen har gått väldigt fort och jag har inte gjort mycket alls. Inga nya varor så jag har faktiskt mest stått stilla, som alla andra också har gjort. Sitter just nu i min soffa och fryser, jag fryser ännu mer när jag kollar ut. Men det är inte långt kvar tills jag åker mot värmen nu, 46 dagar kvar sen så ligger jag där med solen i ögonen och havet alldeles nedanför mig. Låter det inte härligt? Jo det gör det faktikst.
 
image267


vänd

Vänd datorn uppochner.
˙ʇǝp ɹǝʌö ɹǝ ɐoɹo ǝʇuı ıu ɹǝʌöɥǝq nu ås ˙uoƃɹoɯpoƃ ʇʇɐupoƃ ʇʇıɯ ǝʇuı ɹılq ʇuäʌʞɐq ɥɔı ɹǝuɥɔoddn ɹä ʇǝp ʇsɐɟ uǝʌä ɥɔo 'ʇʇɐupoƃ ˙ɐʌos ƃɐɾ ɐʞs nu ˙ǝʇuı ʇǝp ɹöƃ uɐɯ ɹɐƃɐp ɐllɐ ǝʇuı nɾ ɹä ʇǝp 'ɹǝuɥɔoddn ɐʌıɹʞs ¿ʇlooɔ ʇǝp ɹä ʇssıʌ ¡ɐʇʇıɥ ƃɐɾ pɐʌ ɐlloʞ

Den roliga tiden

Sitter och kollar ner i mitt påskägg som ännu inte har blivit tomt. Det är inget gott kvar, och det som var gott har blivit gammalt och dammigt, nästan. Sitter även och tänker på hur det var när man var yngre och gick i slutet av mellanstadiet och början av högstadiet. Det var ändå rätt roligt. Roliga saker jag gjorde, jag var fortfarande ett barn men var påväg mot ett mer vuxet liv. Allt var nytt och spännande och man började leva annorlundare än man gjorde som liten. Även fast den tiden känns som en av dom gråaste och långtråkigaste så är den en av dom bästa tiderna i mitt liv hittils. Nu måste man tänka ett steg längre hela tiden. Jobb, pengar, tid, skola och mycket mer. Nu känns det som att tiden springer iväg och snart är jag 42 och vet fortfarande inte vad jag vill med mitt liv. Hoppas jag hinner med något riktigt roligt innan det är för sent.

Kotlett!

Idag vart det luncha på IKEA med Johanna och Tjossan. Det vart såklart kotlettrad idag också, och det klagar jag inte på. Dagen gick väldigt fort och nu är jag hemma! Sitter och degar framför tvn och funderar på om jag ska orka mig upp och laga mat till mig själv. Mamma är på tjejmiddag idag så hela kvällen har jag för mig själv. Förresten, jag var ju på jobbet (arbeterbladet) idag och presenterade mig för chifen. Det gick bra och det känns bra. Antagligen börjar jag jobba den 16e Juni, alltså direkt efter sommarlovet börjat. Mitt sommarlov kommer bara bestå utav jobb, jobb, jobb. Men så får det bli. Pengar får jag ju iallafall =)


Det brann

Idag fick jag reda på att mannen som somnat med cigarett i soffan så det hade börjat brinna var i mitt hus. Min granne alltså, samma våning. Grannen under hade märkt det och sen hade brandkåren kommit. Det hann alltså inte ta eld så mycket, men soffan var övertänd iallafall. Tänk om hela huset brunnit upp, mitt hem med. Inte konstigt att jag tyckte det lucktade bränt i trappuppgången. Fast jag tyckte det luktade rökt fisk. Iallafall så lever alla och allt är väl bra nu, det är tur.

image266

Hemska dockor

Praktik idag igen då. Mycket prat om praktiken blir det eftersom den tar upp det största delen av mina dagar. Det är de som är trökigt, att man inte hinner göra saker efter praktiken för man är hemma vid 7tiden. Idag när jag skulle bära skyltdockan tappade dockan armen i backen och den gick lite sönder. Innan jag bar den hade jag fått höra på att vi måste vara mycket försiktiga eftersom skyltdockor är dyra. Jag hatar skyltdockor, och porslinsdockor.

Ikväll ska jag endast ligga och kolla på Andra Avenyn och sen ska jag sova så fort som möjligt. Imorgon ska jag iväg och prata med nya jobbet. Eller ja sommarjobbet, men det låter häftigare med jobbet. En vuxenpoäng liksom! Vet inte vad jag ska prata om men det visar sig. Lite nervöst är det allt. Haha.

Hejda.

image265
Buh!

Kvällen i Hammarby

Kvällen i Hammarby igår var riktigt rolig tycker jag. God mat, trevligt folk och ja, helt enkelt kul =) Vid 2tiden åkte jag hem med Magda och hennes mamma som kom och hämtade. Imorse kom Magdalenas familj in i rummet och sjöng grattissång eftersom Magden fyller 17 idag. Hon fick paket och frukost på sängen. Jag med, frukost alltså =) Dagen har spenderats hemma hos Magda med massvis av tårta och annat gott.

Nu ska jag sova för jag är fortfarande trött sen igår. Tjing.

image264

Partaj

Ligger i min sköna säng och försöker ta mig upp. Ska hoppa in i duschen käka frulle och sedan gå ner på stan en sväng. Efter det ska jag ta bussen mot Sandviken för att komma hem till Cillit och göra mig iordning innan kvällen. Ikväll drar vi till Hammarby på 18års partaj. Ska bli roligt =) Temat är svart/vitt så kläderna får endast ha dom färgerna. Det var lite svårt att hitta något att ha på sig så det fick bli något enkelt, om jag nu inte ändrar mig.

Igår var jag i Sandviken efter jobbet. Åkte hem på 23 bussen eftersom det fanns nada att göra och alla gick ut. Men det var skönt att komma hem tidigt. Jag slängde mig i sängen och somnade på direkten. Så nu är jag utvilad tills kvällen. Good.

Tjang

Skola + praktik

Sitter i skolan och degar. Väntar på att pappsen ska komma och hämta mig så jag kan ta bussen mot Valbo. Åkte in för att hämta mina praktikpapper som Anna hade. Va Anna här? Nej det var hon inte. Men istället fick jag en liten stund med halvklassen istället. Känner mig mindre pepp på att åka och jobba nu. Längtar tills jag får lunch, mmmh =)

Nu ska jag kolla på när Nathalie jobbar med företagsekonomi, hiaha. Tjing.

Efterlyst

Degar i soffan med riskaka och Efterlyst. Försöker ringa Magden men hon svarar inte, som vanligt ;) Om en timme ska jag gå och möta Nathalie sen ska vi chilla i min säng =) Nu vart det svart i hjärnarn. Måste ta en till ricecookie.

Tjing. Gonatt!

blodpudding

Kom just hem efter en hård dag. Hard work work. Bussen in till valbo var jag inte ensam kan jag säga. Med 16 skolbarn i 11årsåldern vart det inte tyst kan jag säga. Jävla mobilringsignaler. Bussen hem var också lite galen. En kvart sen och en busschaufför som inte visste vad han snackade om. Men nu är jag hemma och lagar lite blodpudding. Pratade just med mamma, men hon var inte så sugen på det tror jag...
F - Heeeej!
M - Hej, du jag ringer dig senare.
F - Men jag måste prata om en sak nu.
M - Bra vi hörs sen då.
F - MEN NEEJ MAMMA?!
M - Bra hejdå!


Snart ska jag iväg och cora lite ;) Sen ska jag iväg och handla lite food till mitt kylskåp. Det tyckte det började eka för mycket där i.

Tjing då.

Mycket gjort

Idag har jag hunnit med mycket för att klockan bara är 8 ännu. Promenad, städad rummet, bäddat om sängen och duschat! Snart ska jag gå och göra iordning min frukost. Sen blir det 1an bussen mot Valbo. Jag vill börja skolan nu istället, faktiskt. Efter skolan ska jag ta att städa lite mer och gå och posta iväg lite brev. Sen blir det core (som jag kom på att jag måste boka nu!!) och sen kommer Nattaaaa :D Great.

Dags för matning, välling!


Puss och kram

Sverige pussas och kramas för faaaan!

"han ser ut som en näsapa och jag vill inte ha sex med honom"

Korv!

Sitter i soffan och har just ätit lite korv med bread. Så jäkla gott! Nästan så jag längtar till en Ikeakorv. Ska nog försöka få Jossan att käka det någon dag. Eller försöka och försöka. Det kommer sluta med att hon kutar i 170 mot IKEA och ställer sig i korvkön. Tro mig. Imorgon kommer Nattsen hit och joinar mig och min säng. Härligt. Har inte träffat henne på flera veckor "på riktigt". Men imorgon så. Därför ska jag idag städa upp i mitt rum och bädda nya sängkläder, så hon känner sig extra välkommen. Haha. Herregud.

Tjing.


Sommarjobb fixat och klart

Dagen började med ett härligt sms. Du har jobb sa texten. Alltså så blir det att jobba på arbetarbladet heela sommaren lång. Härligt! Sedan fortsatte min dag på Kappahl. Idag var det roligare än dom andra dagarna. Fick flytta om och använda hjärnan själv idag. Fick även stå i kassan, det är lite läskigt. Mamma har åkt på en minisemester så jag är home alone idag och imorgon. Det innebär att jag inte orkar laga mat. Hårdmacka och banan får det blir innan jag ska iväg och träna med Jennifer. Matbit nu!

Tjing.


Roliga drömmar

Idag är det regn och grå himmel. Men det gör ingenting. Allt är bättre än snö. Jag har just ätit upp min frukost och nu tänkte jag att jag skulle börja klä på mig. Får inte glömma min kycklingsallad som står i kylskåpet. Det skulle vara tragiskt. Idag hade jag roliga och underhållande drömmar, så när jag vaknade bestämde jag mig för att sova en kvart extra, endast för att få uppleva mer i drömmen. Det funkade!

Idag blir det en hård dag skulle jag gissa på. Kommer hem vid 6-7 och då ska jag iväg och träna. Får göra något roligt på lunchen istället. Umgås med Tjossan och Cillit är ju alltid roligt iallafall, även om det är varar i högst en timme. Tjingeling.

sommarjobb

Det vart en kväll hemma hos Jennifer. Kikade på Andra Avenyn gjorde vi. Evve ringde och jag ska till Arbetarbladet någon dag och presentera mig, så får vi se om jag gör bra intryck. Isåfall blir det förmodligen mitt sommarjobb för sommaren. Men inget är ännu klart. Nu ligger jag i soffan med Egon och kikar tv. Ska dra mig in mot sängen och sova inför morgondagen. Imorgon ska jag upp på en morgonpromenad innan praktiken.

Nu har Egon tröttnat på mig så nu går jag och sover. Tjing.

image263
En Egon och en Anna som softar i soffan.

Rensa kyckling

"Jobbet" idag var som igår. Fast idag hade jag mer bekvämare skor på mig, tackar gudarna för det! Idag har jag hjälpt mycket äldre tanter och det är faktiskt lite småkul, särskilt när man kan hjälpa dom. Kom hem till maten som stod på bordet och hamnade sedan här. Ska kanske kila iväg till Jennifer senare om det inte blir för sent innan hennes besök åker. Måste även fixa min kycklingsallad tills imorgon. Jag hatar att rensa kyckling. Det är inte härligt att gräva och slita i en kropp som ligger och är stekt. Men det är ju gott iallafall! Iddag är det 1 april och jag har inte blivit lurad än, jag vill bli lurad! Kan ingen lura mig?

Nu ska jag gå och göra kycklingsalladen som jag kommer få sitta och äta helt ensam imorgon vid lunchen (precis som idag). Undra om dom inte tycker om mig? Hm. Tjing!



Härlig dag!

Godmorgon godmorgon vilken underbar dag vi har idag. Min dag började med promenad i boulogen med Jennifer. Det var härligt och varmt (!!) Nu sitter jag och äter mina ägg och dricker Juice, det är väldans gott. Om cirkus en timme ska jag möta upp Jennifer så ska vi ner mot stan tillsammans. Jag ska åka mot valbo eftersom min praktik är där nu i två veckor. Första dagen igår, mina fötter gör ont. Min rygg kommer paja innan dom här veckorna är slut.

Nej nu ska jag klä på mig innan jag åker iväg, vore ju bäst så. Ut i värmen och njut med er! Ni som kan. Snön förbereder sig för att hälsa på i helgen hörde jag det ryktas om, fan. Hörs då!


RSS 2.0