Honey, honey.

Dagen gick prima ballerina idag. Fort gick den också, som vanligt. Nu sitter jag och lyssnar på Mamma Mia soundtrack, härliga låtar ; ) Om 6 minuter ska jag ner och möta Jennifer. Vi ska iväg och träna, aerobicdance står på schemat denna kväll. När jag kommer hem ska jag äta blodpudding, längtar redan. Har slängt i mig hårdmacka så jag har något i magen. Tjing!

godnatt

Nu ska jag börja göra kväller här hemma. In i duschen ska jag sen ska jag lägga mig i min säng och läsa i min engelskabok. Ska somna tidigt ikväll för imorogn är det morgonpromenad som står på schemat. 06.30 ska jag och Jennifer mötas på det vanliga stället, som börjar bli det ovanliga stället nuförtiden. Skärpning!! Så nu tänkte jag säga godnatt till allihop. Godnatt!

ströprat

Hejsan. Sitter hemma i min soffa och väntar på att Andra Avenyn ska börja, Lite taggat, hah. Idag har jag övningskört mycket. Ca 10 mil vart det. Lite lurigt var det i början eftersom jag inte kört på nästan 2 månader, men sen så gick det fint. Har kört i Gävle, Storvik, Torsåker, Hofors, Hammarby, Årsunda och lite mer. Det rullar frammåt! Häh. I Storvik vart vi bjuden på mat hemma hos Tobbe. Hemmagjorda biffar med hemmagjord potatismos, egenplockad kantarellsås och egenplockad lingonsylt. Det lät väl gott? Det var gott, mycket gott. Tack för den! Nu har jag och mamma just skruvat ihop våra nya hallmöbler. Så mysigt det blir här hemma. Nej nu ska jag nog poppa popcorn och höra med Jennfier hur det blir med våran träningsvecka. Känns som det är dags ;)


söndagsgöra

Gud vilken skön helg jag har haft. Slapphelg. Tidig läggning och sen vakning. Mycket sömn med andra ord. Igår åkte iallafall jag till Sandviken och träffade Cilla. Fick besked om att vi inte behövde hjälpa att sälja filmer. Vart att käka pizza och gå en vända på stan istället. Sen åkte jag hem och hade myskväll med mamma istället. Potatisgratäng och kött fick det bli som kvällsmat, rikigt mumsigt. Klockan 22 somnade jag framför tvn så efter det var det bara att gå och lägga sig. Idag ska vi hinna med mycket. Kika på skor, övningsköra, kika hallmöbler, dumpa av saker i Storvik, bli bjuden på mat, sen hem igen. Ikväll är det Andra Avenyn som står på schemat, sen ska jag nog hinna läsa i min engelskabok också. Sida 23 av 323 känns inte så lyckat. Nu dags för duschen!


förra lördagen var det klart mycket mer drag i =)



myskväll

Ikväll vart det myskväll med mamma. Nu är jag riktigt trött och ska sova. En tidig lördag med andra ord. Imorgon är en ny dag. Godnatt.

Underbara morgon!

Går upp tidigt. Gör mig klar. Ringer en sovande Cecilia. Får berättat för mig att jag ska ta senare buss. Blir arg för jag kunde ha skitit att kliva upp tidigt en lördagsmorgon. Lugnar ner mig. Äter frukost. Sitter ner och väntar på buss som ska ta mig till Sandviken. Godmorgon gott folk!

babysötisponkengosifisen

jag ville bara säga att jag är allergisk mot baby. Och jag vill inte ha någon allergimedecin som ska bota min allergi, jag klarar mig, iuuah.

You look like crap!


Tänkte med den här bilden säga Godnatt för denna kväll. Tänk att man bara lever 26 september 2008 en gång. Konstigt egentligen. Nu ska jag gå och borsta mina tänder med min tandborste. Tur var väl det, att jag inte tar hårborsten, men jag har inte så mycket hår i mina tänder. Godnattdå.

Dagens köp


Är dom inte för söta, mina nya.. Dom skulle passa perfekt med min bildmapp som jag gjorde idag på bilden. Gud vad kul det kommer bli att borsta tänderna ikväll!! Okej nu ska vi inte blanda in Gud med min tandborste. Kvällens höjdpunkt, helt klart!

Nytt om kvällen

Ikväll har jag blivit till en hundvakt. Sötishundarna kom på besök. Så nu är det chips, tv och hund som gäller. Så, lite uppdatering om kvällen..


Sötegon som ligger och slappar


Nalle som alltid blir lika glad när Kenta lämnar rummet, i detta fall hemmet. Kolla in blicken..

Chips och dipp

Imorse var jag seg som kola. Segade rejält innan jag kom upp ur sängen och in i duschen, men i tid kom jag, såklart. Skolan var seg. Hade bild för första gången på 2 år. Det var okej. Målade på min bildmapp och kände mig ännu mer seg. Slängde i mig lite mat sen åkte jag hem med ett dunkande huvud, onda tinningar och ögon som gled iväg åt fel håll, heh. Kom hem för att trycka i mig panodil. Vart bättre. Åkte och handla med mamma. Både mat och saker till hemmet. Så mysigt så. Köpte en söt rosa tandborste, så nu vet ni det. En matchande tandkräm också. Imorgon ska jag hjälpa Cilla med att sälja filmer , haha vad gör man inte för sina söta små vänner. Känns som det var år och dar sedan jag umgicks med henne. Det var också år och dar sedan. Saker och ting förändras. Aja, en tidig uppstigning imorgon iallafall. Klockan 10 ska jag vara på plats =) Ikväll kommer jag nog bara vara hemma med chips och dipp. Efter mitt och Kurvans godisprat kunde jag inte motstå frestelsen, så nu vet ni vad jag ska göra denna fredagkväll. Hörs.

sjuuuuuk

Neeje. Nu börjar jag bli förkyld också. Det är barfotagången från i lördags som börjar visa sig. Helt snurrig i huvudet. Fryser gör jag och huvudet dunkar på som värsta basen. Får ta en panodil och hoppas på att det bättrar sig. Så, nu har jag skrivit av mig om min sjuka kväll, nu mår jag bättre. Heeeeh. Nu ska jag fortsätta att kolla på Idol. Ibland med tårar i ögonen, ibland inte. Puss på er.

peace

Äntligen hemma efter en lång skoldag... Oxfilé med klyftpotatis står på matsedeln idag. Vilken mattorsdag! Innan jag gick hem sprang jag in på Åhléns för att köpa julklapp. Ja, jag skrev faktiskt rätt, julklapp. Så idag handlade jag min första julklapp för året. Den ska min pappa få, fast inte förns den 24e December såklart. I år ska jag vara tidig med alla julklappar. Brukar säga så, brukar inte hålla det. Ikväll blir en slappkväll. Hej.

kort kort

Idag kom Magden med kort hår till skolan. So freakin hot!!! Hon vart grymt snygg. Att hon vågade. Sötis.

Biomys med mamma

Engelska redovisningen gick, bra.. Skönt att ha en mindre sak att tänka på, men snart kommer väl nästa grej. Sen så har vi mest jobbat med UF. Efter skolan åkte jag in och mötte mamma, vi gick och käkade. Stekta nudlar med kyckling, såå gott! Efter mat var det dags för bio. Patrik 1,5 vart det. Mycket underhållande. Tycker svenska komedier är hur roligt som helst, om dom väl är bra.. Torkels filmer brukar oftast vara bra, precis som denna.

När jag kom hem möttes jag av ett paket. Ett stort vitt paket med småsmå saker i. Saker som ska hjälpa oss med vårat UF företag. Så imorgon tjejer, då kan vi börja. Eler så inte, kom just på att det viktigaste delarna har vi ju inte beställt än. Måste göras imorgon. Nej nu ska jag äta ur glassen från igår. Tjing!

Aaaal by myself

Jag har städat mitt rum!! Jag blir så glad när jag gjort det. Jag sover så skönt då, när det är rent. Men det blir jämt så stökigt igen på bara en dag, eller en natt. Nu ska jag snart gå och sova. Imorgon ska jag kliva upp 05.30. Jises vad jobbigt känner jag på mig redan nu. Imorse fick jag sova ca 3 timmar längre. Det var skönt kan jag lova. Nej dags för att göra iordning allt inför morgondagen. Godnatt. Hej då. Puss.

Break

Tagit ett litet break nu. Kikar på Vänner och skrattar. Haha, haha, haha. Skratt skratt. Idag kom min älskade lilla mamma hem med Ben&Jerry´s glass till hennes hårt jobbande dotter. Den nya smaken till och med. Den var great! Lätt en av favoriterna. Låter som jag jämt käkar glass, det är inte så, faktiskt. Snart ska jag ner i tvättstugan och vika lite tvätt (Erika, du vet......) Nej men humöret är faktsikt på topp nu, inte högst upp med nästan. Trots plugg och tvätt. Var nog glassen som vägde upp det hela, hah. Hej

skoljobb, som vanligt..

Hallå där..

Praktikdagarna har sprungit iväg den här veckan också. Imorogn är det skola som gäller. Imorgon är det tidigt uppstigning som gäller. Imorgon är det argumentationsprat på engelska som gäller. Imorgon är en hård dag som gäller. Gäller kan ta sig.. Nu sitter jag och pluggar in allt som ska sägas imorgon. Kul att hälften av det jag ska säga kommer jag glömma eller utala fel. Hatar det här egentligen. Men om jag vill ha betyg i engelska är det ju bäst att jag gör mitt bästa iallafall. Nej dags för med plugg. Hejdåå


härliga tisdag!

Älsklingstisdagen är här. Har just käkat frukost och kikat Idol 2006. Snart ska jag börja slänga på mig lite kläder sen är det dags för praktik. Det sista inför bokrean ska jag få hålla på med idag. Som sagt, böcker, böcker, böcker, överallt! Men kul är det iallafall. Nej nu måste jag nog ta att börja tänka på refrängen. Tjo.

visle i pannkakan

Vart en promenad ikväll. En härligt promenad. Jag visste inte vart jag skulle och bara gick på. Gick och gick tills jag märkte att jag var vilse. På riktigt vilse. Jag hade ingen aning om åt vilket håll stan låg åt. Såg bara massvis med hus, hus och åter hus. Hittade iallafall tillbaka tillslut, skönt. Annars hade det varit lite pinsamt. Att gå vilse där man själv bor är väl inte så grymt kanske? Fast förresten kommer jag ihåg när var jag var liten, då cyklade jag och min kompis vilse i Storvik. Hur lyckas man med det? Jag har aldrig varit duktig när det gäller att hitta. Orienteringen i fredags med Jossan, Natta och Anna gick ju som den gick, p.g.a mig. Haha. Nej nu ska jag iallafall sova. Imorgon har jag sovmorgon till ca 9. Det kallar jag skönt! Godnatt.


Nej det är inte frukosten som kommit upp igen, det är mosad banan med frysta hallon och blåbär. Kanongott!!

vart är min vilotid?

Sitter och är ungefär lika trött som den lilla ungen på reklamen för volvo v70. När man liksom sitter och verkligen försöker hålla ögonen öppna men dom stängs ihop som två garageportar, bahm! så är dom nere. Har precis slängt i mig mat som mamma lagat, mums. Tänkte att jag skulle iväg och träna. Men just nu funderar jag på om jag skulle ta en promenad istället.. När jag kommer hem från något av det ska jag iallafall plugga plugga plugga!! Jag hinner verkligen inte att göra något efter skola/praktik. Känns som att livet är väldigt ihoppressat just nu. Allt ska planeras med tider, man kan inte bara leva, som man egentligen borde kunna göra när man är 17 år.

Nu ska jag chilla lite, sen blir det något annat. Hejdå!

more action, more fun

Nu har jag äntligen koll på min familj.. Jag skulle försöka laga lite mat till mig själv idag, av det som fanns. Pannkakor vart försöket. Jag stekte tre stycken, resten av smeten slängde jag. Mina "pannkakor" var det äckligaste pannkakor jag ätit, och jag skojar inte. Dom smakade skit! Jag slängde dom med. Efter matförsöket så kollade jag på Andra Avenyn. Söndagssysslan är tillbaka! Men var lite besviken på dom första avsnitten, lite mer action vill jag nog ha.. Imorgon väntar en ny dag och vecka. Som vanligt är jag på praktik dom två första dagarna. Som vanligt möter jag upp min arbetskamrat, Erika, vid bussen. Och som vanligt jobbar vi på flitigt och längtar tills lunch då vi får ett litet minibreak med mat och prat. Yes, det är våra dagar det. Nej nu ska jag sova, imorgon har jag planerat att jag ska ta en morgonpromenad innan dagen kan starta. Godnatt.


jag bjuder på en bild från gårdagen också...

where are you?

Min familj är försvunnen. Dom vill inte svara när jag ringer dom, varken Kristin, Evve eller mamma. Evve coch Kristin åkte och hämtade mamma hemma hos Kenta på för/eftermiddagen. Men dom kommer aldrig tillbaka, undra vart dom har fastnat nu då? :p Jag orkar inte laga mat. Jag har förresten inte ens någon mat att laga här hemma, för den har jag ätit upp. Om en timme börjar iallafall Andra Avenyn. Då får jag sitta hungrig och kolla, höhö. Latmask är vad jag är idag. Ne nu ska jag försöka få tag på dom igen, helt borta kan dom ju inte vara...


back in the days

Sitter och kikar småklipp på Tre Kronor och Vita Lögner. Det sitter fortfarande i huvudet vissa scener. Och särkilt introlåtarna, haha. Måste försöka få tag på alla avsnitten ev Tre Kronor, det verkar inte vara lätt inte. Idag ska jag nog bara slappa lite i min säng. Ska nog gå och dricka lite mjölk nu. Vart grymt sugen på oboy, men vi har inte det, damn. Aja, hhejs.

Gårdagen med bokstäver

Okej gårdagen.. Den var mycket rolig. Det började hemma hos Kerstin och Linnea där vi alla gjorde iordning oss. Sen kom Nathalies och min skjuts, mina snälla systrar som orkade skjutsa oss till jäderfors. Väl där vart det grattissång och paketutdelning. Sen var det dags för maten (den vi hade sett mycket fram emot, hehe). Den var iallafall god, mycket. Sen drog väl kvällen igång skulle man kunna säga. Lite sång, lite dans, lite prat, mycket skratt och där har vi kvällen! På slutet vart jag kalastrött och bestämde mig för att åka hem. Nathalie och jag tog taxi till Sandviken och satt sedan på resecentrum ett tag och pratade om ditten och datten. Klev av bussen i Gävle och gick barfota hem. Varför? Skorna var för stora och ville itne sitta på sin plats. Ett underatt jag itne vrickade foten igår, haha. Tack till alla som gjorde kvällen igår, riktigt härligt!

Bilder från kvällen kommer senare, finns annars på bilddagboken.

the svenska tjej is the grej

Jag är så glad för att jag fick lära känna min lilla söta vän. Det tog några år innan det verkligen klickade men nu har det verkligen klickat, flera gånger om! Känner mig så bekväm med dig och går oftast bra ihop när det gäller det mesta. Det är såklart min lilla Nattsi jag pratar om. Hon är verkligen kingen av kingarna. Så skönt att prata med denna tjej. Hon har bra svar om allt! Ikväll hade vi en liten diskution om ett ämne och hon får verkligen en att tänka positivt den där filuren. Tänkte bara säga det. Och nu vill jag inte att någon av mina andra vänner ska känna sig mindre omtyckta för jag tycker verkligen om er allihopa, flera gånger om. Tänk vad skönt det är med vänner. Dom är verkligen allt.. Pusshej på er!

Bio för 10 år sedan

okej, jag sitter just nu och lyssnar på gamla Westlife låtar. Hah. Om en timme ska jag gå till min buss som tar mig mot Sandviken. Borde slänga i mig någon slags lunch innan jag drar, annars kommer jag bli på så pissit humör, jag känner mig själv. Imorgon är det den 21 september. Det innebär två saker, det ena är att mina pappa fyller år, det andra är att Andra Avenyn drar igång igen. Två roliga saker. Någon dag ska jag och pappa gå på bio. Sist vi gjorde det (och den enda gången i mitt liv) var på filmen Ett småkrypsliv, jag tror jag var 7 år då. Nej nu ska jag rensa kylskåpet. Tjing.


jag och pappsen =)

Godmorgon godmorgon ...!

Så klart kunde inte jag sova ut idag. Vaknade 07.07 och trodde klockan var 11. Kul lördagsmorgon. Somnade om lite mer iallafall. Så nu är det väl dags för mig att äta ltie frukost och sånt. Sen ska jag packa ner lite things i min väska så jag kan göra mig iordning när jag kommer till Sandviken. Skulle hem en sväng till Kerstin och Linnea innan, trevlans! Sen kommer Kristin och plockar upp oss så far vi mot Jäderfors för att ha en trevlig kväll!! Nej nu ska jag gå och laga lördagsfrukost. Som kommer bestå av hårdmacka och mjölk, myspys.. Hejrå.

Anabananakväll

Myskvällen gick prima. Bestämde oss för att gå ner på stan och ta oss en fika. Satt och fika tills klockan vart 10. Så härligt att det finns någonting att göra när man bara vill ta det lugnt. Efter hallonpaj tog vi oss en tripp för att hyra film. Hundtricket vart det, den skulle Anna ha för att underhålla sig med under hennes busstripp imorgon, så det var ingen film som vi kollade på together. Imorgon är det uppochhoppa lingonsoppa, sen en minitripp på stan. Efter det raka vägen mot sandviken för att tagga inför kvällen. Kul ska det bli =) Nej nu ska jag faktiskt sova. Imorgon ska jag sova ut, om jag klarar av det. Puss.


jag och min banani

Fredagsmys

Hello.

Idag har varit en riktigt fartig dag. Vi kom in på nya spår på UF och nu känner vi att vi verkligen vet vad vi håller på med. Vi år på god väg och det ser ut som att vi kommer komma igång inom en väldigt kort framtid. Allt känns så, skönt... Idag åkte jag och Nathalie in till Gävle. Kikade runt lite och så. Köpte även klart allt inför morgondagen, kläderna. Skönt att ha det klart också. Allt flyter på så bra just nu! Och så hörde sötAnna av sig också.  Ikväll får jag sällskap av henne här hemma. Myskväll =) Så sällan man träffar kvinnan. Känns som att jag har alldeles för mcyekt att göra för att hinna träffa folk på fritiden. Herregud. Jag slutar ju fem varje dag i veckan (förutom måndagar kl 4). Jag är ju inte hemma förns efter 6, och då måste jag äta. När ska jag hinna med att leva? På helgerna kanske. Jo precis. Som imorgon, då ska jag leva. Leva mycket.

Okej nu vart det ett sånt där jobbigt längre inlägg. Jag vet att det är mycket text som egentligen inte har någon betydelse och som man inte orkar läsa. Men min text, ditt beslut. Så tjintjong långkalsong, nu ska jag käka korv!


peace.... =)

Hello sweetheart

Jag sitter på samma plats som inlägget nedan, soffan framför tvn. Men jag har faktiskt rest mig upp några gånger. Fick tex just massage av mammsen. Skööönt. Jag ville mer, det ville inte mamma. Hennes händer var inte lika taggade som min rygg. Damn! Jag sitter just nu och tänker på massa saker som jag borde göra istället för det här (slöa) men jag orkar inte.

Jag tror jag börjar bli sjukling. Idag följde jag med Nathalie på synundersökning. Medans hon gjorde den kännde jag att sjukan kom smygandes på mig. Jag trodde jag skulle få upp min frukost som jag ätit några timmar tidigare. Huvet började snurra och där fick jag sitta som en idiot som slängde av sig kläderna och pressade huvudet mellan benen (för att få lite blod till toppen). Jag trodde ett tag att jag skulle dö (det kändes så hemskt för tillfället) men jag överlevde och vart lite bättre iallafall. Nu känner jag mig bara förkyldsjukling. Men frisk vill jag vara, man missar så mycket annars. Snart ska jag sova. Puss!

o-a-oae were a happy family...

kladdkakan vill mig något

Kalla Sverige. Blä. Imorgon är det fredag, jippi! Då ska jag försöka hitta kläder inför lördagen. Tänk att det ska vara så svårt jämt! Nu sitter jag mest och jobbar lite med UF, kikar upp lite med allt och så. Roligt faktiskt! Ikväll ska jag bara mysa hemma i värmen. Det står en kladdkaka i mitt kök och jag tycker den ropar på mig, den vill bli uppäten. Den kanske blir uppäten. Om den har tur. Där kan den ju inte stå och bara vara. Vi får se hur slutet för kakan blir. Hejdå.


min kvällsplanering

Åååh. Sitter i soffan och ångrar att jag inte gick och träna idag. Inte ens en promenad blev det. Nu känner jag mig som en riktig soffpotatis som sitter och degar framför idol. Men vad kul det är! Tur att man kan bli på bra humör av det iallafall. Något som kryddar vardagen lite. Efter idol ska jag lägga mig i sängen och läsa i historiaboken (har inte gjots ännu) sen ska jag sova ut.
Min plan för kvällen:
21.00 borsta tänder, tvätta ansikte.
21.15 krypa ner i sängen och plugga.
22.00 lampan släcks och jag får sova ut i 8 timmar.

Undra om jag kan hålla den här tidsplanen. Skulle vara skönt.


Här är en minifrida. Vet inte hur gammal jag var här. 2-3 kanske? Mitt hår kom inte förns några år senare.. Tur att det kom tillslut iallafall!

lite kvällsprat från mig

Todeloo. Idag har vi jobbat med UF med mina andra två, den tredje var sjuk.. Vi har iallafall kommit en bit nu. Var och pratade om priser för tryck idag, en sväng på banken gjorde vi också så nu är kontot fixat också, gött!!. Ni kanske inte bryr er, men om ni vill vara glada för våran skull så får ni vara det. För nu börjar det gå bra! Vi fick oss också en riktig rolig hemfärd kan jag lova. Men den behåller vi oss för oss själva, iiih..

Kom hem för en stund sedan och möttes av mat (tack mammsi). Kött, klyftpotatis, sallas och sås. Vilken fredagsmat det blev du!! Tillochmed bättre än vad mina fredagsrätter brukar se ut, eftersom jag oftast är själv och då kan det bli typ, nudlar? Om ens det.. Nu ska iallafall jag plugga historia, för imorgon är det historialäxprov. Snart ska vi argumentera på engelska lektionen också. Min grupp har om dödshjälp. Jag känner mig så jäkla kass på engelska att jag ibland känner att jag verkligen inte orkar lägga energi på det för jag fattar ändå ignenting och blir aldrig något klokare av det. Men jag får väl kämpa lite till. Det är ju ändå inte såå mycket kvar, om man gemför med mitt liv (som förhoppningsvis bli mycket längre).. Nej nu ska jag plugga som sagt. Hörs då!

ännu mer böcker

Tjo. Idag har jag jobbat ännu mer med böcker. Herre jesus vad slut jag var när jag slutade. Har brytit av alla naglar. Kanske låter lite, hm, tjejigt. Men det är inte skönt kan jag lova. Bakåt har dom böjts också. Jag lever iallafall =) Efter jobbandet så gick jag med Erika på stan, innan hon tog bussen hemmåt. Hon köpte snyggaste linnet!! Jag köpte en halsduk eftersom det börjar bli mycket kallt ute nu. Jag funderar på vad jag ska sätta på mig för kläder på lördag. Då är det partaj för tre flickor som just fyllt 18, Lisa, Anna och Emma. Riktigt trevligt ska det bli!

Nej nu ska jag småplocka lite här hemma, sen ska jag sova, annars kommer jag vara mycket trött imorgon när jag ska upp klockan 6. Blä. Hejdå!


Party like a rockstar, I-I shake buildings!

tripp till Storvik

Idag efter maten tog jag mig en tripp till Storvik för att lämna av syster. Efter att vi släppt av henne tog jag och mammsen en liten sväng för att kolla så allt var sig likt. Det var ju ändå ett tag sedan jag var där. Affären hade byggt om ännu mer, wooow. Nya hus hade ploppat upp. Nya färger. Nytt folk. Men annars var allt sig likt. Haha.

När jag kom hem bestämde jag mig för att gå och träna. Det var skönt. Kom sedan hem och hoppade in i duschen. Fick lite massage av mamma medans vi kiade CSI. Nu ligger jag i min säng och kikar I ditt ansikte. Haha. Sjukt kul. Eftersom jag har turen att jag är så snäll mot mig själv var sängen nybäddad när jag kom hem efter träningen. Så det var bara att hoppa i och mysa ner sig. Tack mig själv, det uppskattades mycket. Nu ska jag kika klart på tv. Sen ska jag sova. Puss och godnatt.


en sen rhodosnatt med röda läppar och härligt umgänge

begravd i böcker

Idag har jag jobbat med böcker, böcker och åter böcker. Har kommit på att det verkligen finns böcker för alla. Ingen kan säga att det är tråkigt med böcker, för det finns så himla mycket att välja mellan. Det finns en som passar alla! Det behöver ju inte vara någon roman, det kan vara en bildbok med typ, korvkiosker, konst, katter, 80talet mm. Ja eller vad som helst. Den 25e drar bokrean igång. Då ska jag handla böcker. Roliga böcker. Okej nu ska jag sluta prata om böcker. Fast appropå böcker kom jag just på att jag har en engelskabok som ligger och väntar på att läsas. Lika historiaboken. Får se om jag orkar läsa något av det idag.

Nu börjar det lukta mat här hemma. I like. Ikväll (efter promenad med Jennifer??) ska jag nog krypa ner i sängen och kolla på film. Har börjat kolla på många filmer nu på slutet. Det är väl det som hör hösten till. Tända ljus är också ett måste på kvällarna. Igår råkade jag tillochmed slänga ut mig, i all hast, att jag älskar hösten. Både den som hörde det och jag själv reagerade på det. Det var inte likt mig att säga så. Jag vet inte om jag menar det. Jag kanske bara helt enkelt älskade livet mycket för stunden. Nu börjar mitt huvud snurra och jag ska gå nu. Sluta skriva. Sluta prata. Sluta tänka. Börja äta. PUSS!

varma mackor

Igår kollade som sagt jag och Magda på Bridget Jones. Idag var den på tv, fast 2a filmen. Vilket sammanträffande. Jag hade ingen aning om det. Har alltså just kollat på Bridget Jones, 2a. Somnade lite där i mitten när reklamen kom, men vaknade så jag hann se slutet iallafall. Så störande att kolla på film på tv, jämt all denna reklam! Efter 45 minuter hade det varit två stycken reklamavbrott. Jises. Förstör ju filmen.

Idag kom iallafall Jennifer hem hit. Vi gjorde varma mackor och kollade som sagt på hål-programmet. Det var underhållande. Sötbjörn var ju med, gofis. Vi åt också lite popcorn och hemmaodlade vindruvor. Mums. Imorgon skulle jag gärna vilja träna. Jennifer är sjuk och måste vila. Vi får se om jag tränar själv. Vi får se. Nu måste jag sova. Ny vecka imorgon. Snart borde höstlovet komma.. Godnatt.

Snåla eller leva

Har just kikat Smala Sussie. Hahaha. Sjukt roligt. Just nu sitter jag och kollar på Vem kan slå Filip & Fredrik. Fredrik verkar inte ha så stort ordföråd och säger mest fitta hela tiden. Han verkar inte gilla läget med att förlora. Jag har inte diskat än. Inte lagat mat heller. Det måste jag göra, för imorgon måste jag ha med mig mat till lunch. Kan inte äta ute nå mer nu, pengarna springer iväg alldeles för fort har jag märkt. Det märkte jag egentligen efter förra årets sommarjobbslön. Trodde jag hade lärt mig till det här året. Men icke. Men man måste faktiskt få leva livet. Vad är det för idé att sitta trycka på pengarna. Tänk om jag skulle dö imorgon, då har jag snålat helt i onödan. Nej, lev livet innan det är försent!

me, you, we, us

Igår fetade jag i mig tårta hemma hos Cillit. Stannade kvar till 8tiden. Då åkte jag in till stan och gick hem till Martin. Jag och Magda var hungriga och gick ut och käkade mat. Mysigt. Pasta carbonara fick det bli. Och vitlöksbröd med tsatsiki till förrätt. Lite rhodoskänsla klämde jag in =) Jag kom på den brilljanta idén att Magda kunde sova hemma hos mig så jag slapp sova ensam. Hon hakade på det och vi tog bussen hem till mig. Kollade färdigt på Bridget Jones och lite på Sunes sommar. Sen somnade vi. Idag var vi ner på stan och köpte lite presenter till en Cillit (kunde inte göra det igår för nattsen hade mitt bankkort). Du kommer nog bli glad Cillit, eller du kommer bli glad. Nu ska jag ta att diska lite. Är lite disk sen fredags. Ikväll kommer Jennifer hem till mig. Vi ska kika hål-i-väggen-programet på 6an. Om en vecka börja Andra Avenyn. YES. Tjarå.


Magden och jag i Rhodos

13 september


Idag är det Cillits födelsedag, hurra hurra hurra!! Grattis bästa Cillit, idag är det bara ett år kvar!! Tiden går fort. Snart är vi gamla och grå. Nu ska jag åka och äta gosaker.

på fredag är det fest

.. inte för mig. Nu taggar jag chips, dipp och nöt. Natta är vid min sida. Härlig fredag! Hejda-

vit böna

Snart är det bussdags. Har precis slängt i mig min lunch för dagen. Vita bönor. Det är inte så krångligt att laga till. Öppna burken, häll i en kastrull, värm till ätlig värme, klart! Har hunnit städa klart nu. Varit ner på stan och köpt jacka har jag också hunnit med. Idag följer nog Nattsen med mig efter skolan. Då ska hon få följa med mig och handla på Hemköp. Måste fylla på både skafferi och kylskåp. Det är kul. Nu ska jag göra mig klar innan jag ska gå. Tjing!


Här är min hjälpreda. Hon är alltid sådär glad...

sovmorgon är king!

tjohej. Sovmorgon idag. Jag vaknade innan klockan slagit nio. Fatta man ju, haha. Har börjat jobba lite skolarbeten. Svenskan tex, som gjorde att vi fick denna sovmorgon. Jobbar om runstenar och urnordiskan. Det går sådär. Snart ska jag gå och laga mig en riktigt god frukost. Vid 10 ska jag ner på stan för att köpa jackan, slipper jag göra det efter skolan. Ska också städa klart mitt rum så det blir fint tills jag kommer hem. Tänk vad mycket man hinner när man börjar så här sent, det är ju kanon! Ikväll får vi se om jag får lite sällskap här hemma. En chillkväll. Det visar sig nog. Nu ska jag fortsätta njuta av min sovmorgon. Hej då.


11 september

Imorgon är det sovmorgon som gäller. Den längsta vi någonsin kommer få skulle jag tippa på. Tror vi börjar kl 2. Det betyder alltså att jag kan sova hur länge som helst!! Imorgon ska vi åka och fixa lite mer med UF. Skönt att vi kommer igång. Ibland känns det som man har fastnat fast man inte ens börjat. Det är kämpigt, men kul. Nu har jag nästan städat klart mitt rum också, rensat kläder. Slängt kläder, lagt undan kläder, hängt upp kläder. Jag brukar tänka att kläade som jag inte rört på ett halvår åker ner i soporna. Dom tar annars bara massa plats. + att jag utökade min garderob med två koftor och en stickad tröja idag. Ett par skor fick också följa med mig hem..

Nu sitter jag helt ensam hemma. Mamma är på Gotland. Det är rätt skönt att bara vara ensam ibland. Men lite tomt känns det här hemma. Nu ska jag poppa lite popcorn och kolla på tv. Tv4 fakta, 11 September. Hemskt att kolla på. Tänk att tiden har gått så fort. Det känns som att det hände alldeles nyss, men icke..  Hej.


Godnatt säger jag och min lugg.

Tårtkalas hos Nathalie


Städa hela världen

Halloj. Idag har vi varit på högskolan på UF kick off. Efter det gick vi en runda på stan. Och oj vad jag fyndade! Nu måste jag spara på mina pengar. Imorgon ska jag köpa en vinterjacka. En varm jacka. En dunjacka. En svart jacka. Nu vill jag att det ska bli kallt så jag kan sitta i min jacka och kolla på alla som fryser, medan jag svettas. Hah! Nu har jag just städat hela lägenhete, nästan. Imorgon blir vardagsrummet klart, då ska det städas. Jag har även mitt rum kvar. Jag förstår inte hur det kan bli så strökigt, måste städa det, nu. Först ska jag kolla klart på Idol =) Tjo!

Så här stökigt är det just nu. Min säng är begravd i kläder och allt möjligt. Herregud.

Skoldag

Första skoldagen denna vecka, igen. Känns som jag har skrivit det flera gånger nu. Men jag tror det är tre, om jag minns rätt. Skoldagen börjar gå mot sitt slut. När den är slut ska jag följa med hem till Nattsen och förbereda tårta. Sen blir det kalas. Ikväll blir det som sagt film, taggad!!! Imorgon är det dags för Kick Off i Gävle, högskolan. 8.30, vilket betyder att jag får lite sovmorgon. Nu ska jag börja jobba med UF. Tjing!

glosor

typsikt när man kommer på skolgrejor i sista sekunden. Som idag, jag satt i soffan och började fundera på lite nattsömn när jag plötsligt kommer på att vi har engelska glosor tills imorgon. Engelskaglosor som jag inte har en aning om vad dom betyder! Ord jag aldrig någonsin kan tänka mig att jag behöver kunna. Men har man en uppgift så har man. Så det vart dags för träna glosor. Nu har jag tränat klart. Kan inte träna nå mer. Jag har som ett stopp i mitt huvud. Och när det säger stopp, då kommer det inte in något mer. Nu ska jag sova. Imorgon ska jag plugga engelska sen gå till skolan. Godnatt!


Rörig dag

Idag har jag haft mycket göra på praktiken. Jag har också gjort mig illa många gånger. En stålvagn åkte in i knölen på sidfoten. Min tånagel bröts bakåt. En hylla attakerade mig och mitt huvud så jag har ont i örat, halsen, kinden och låret. Jag har släpat bord fram och tillbaka hela dagen, herregud vilken dag. Idag fick jag inte vara med Erika, men dagen sprang förbi ändå. Kul att få så mycket ansvar, för det får jag verkligen. Skönt att dom litar på mig..

Nu sitter jag i ett rörigt vardagsrum. Idag var vi och fixade tapeter. En brun med blommigt mönster på. Pappa håller på att måla. Jag sitter i soffan som står mitt i rummet en meter ifrån tvn. Mysigt. Rummet blir nog klart på torsdag, kanske fredag. Skönt. Imorgon är det tårtkalas nr 2 som gäller. Jag gillar det! Sen såklart, efterlångtade P.S I love you.

godmorgon i regn

Här ligger jag i min varma mjuka mysiga säng. Regnet öser ner utanför mig och jag vill inte gå upp.. Har just duschat och ligger med morgonrocken på under täcket. Här skulle jag kunna ligga i några timmar till.. Jag börjar ju inte förns 10 så ett litet tag till kan jag ligga och slöa. Men nu börjar magen kurra så nu sak jag gå och koka gröt. Hejdåå!

Promenadkväll

När jag kom ut i luften på början av min promenad luktade det bajs. När jag hade gått i ca en timme lucktade det godis. När jag gick hemmåt luktade det kaffe. Gävle bjuder verkligen på olika dofter denna kväll. Mysigt. Var meningen att jag skulle ta en lite runda. När jag hade gått min lilla runda ringde evve och vill också gå på promenad, så vi möttes och tog en till runda ändå. Min minirunda vart sammanlagt 1 timme och 40 minuter lång. Meeen vad skönt det var!! Kändes bra efter att ha käkat på Max idag, höhö. Nu är jag trött i benen. Ligger i sängen och ska sova. Imorgon är det en ny dag med nya dag som står framför mig. Imorgon börjar renovering av vardagsrum. Äntligen. Godnatt alla vänner och alla som jag inte känner.

Är det något speciellt idag?


Vad är det för dag idag, är det en vanlig dag. Nej det är ingen vanlig dag för det är Nattsen födelsedag HURRA HURRA HURRA!!! Grattis världens bästa Nathalie på 17årsdagen!!!!!!

Snattare överfallt

Hejsan svejsan i höstmörkret. Kallt är det idag. Jag ska snart släpa mig ut på en promenad. Idag gick praktiken mycket fort. Jag fick vara upp med Erika hela dagen, kan bero på det. Mycket trevlans! Efter jobb gick jag en sväng på stan med Cillit. Vi satt oss på Java och fika. Rabarber te fick det bli. Mums. Idag har jag sett mycket småfolk som snattat. ¤ stycken på tre olika affärer. Det är nog snattarnas dag idag.

Nu ska jag fixa och trixa, hej.

Åååh vad fint har du köpt nya träningskläder ?
Mammas kommentar till mina nya leggins. Tack mammsi.

Ur Berts dagbok

Idag har jag inte blivit av med oskulden igen, det är 9onde gången den här veckan. Och här ligger man och luktar svett i mammas gamla trosor. Tack pappa.

Bert Ljung är Kung!!!

BertFjärt

Eftersom jag inte får kika P.S I love you än (ska kikas på onsdag) så får jag nöja mig med att lyssna på soundtracket. Fin musik. Mysig musik. Vacker musik. Jag längtar verkligen tills jag får se filmen. Har fått så höga förhoppningar på den nu när alla har pratat så bra om den. Kommer den kanske fylla ut platsen som min tredje favoritfilm? Den som lever på onsdag får se. Nu snart ska jag kolla på Bert den sista oskulden, sen blir det Sunes sommar. Om jag hinner ska jag också kika på Smala Sussie och kanske Aristocats. Haha det gäller att ligga i! Är det söndag så är det.


Tummen upp för, allt!

everything felt so wrong

Igår var vi hem till Cillit. Jag och Nattsen tog det lugnt och hade väl det helt okej. Vart ltie trött på kvällen efter ett tag och vi åkte hem. Jag fick sitta på resecentrum i 45 minuter och rulla tummarna. Skönt att jag hade sällskap av Nada i telefonen.

Imorse vaknade jag halv 2. Jises. Jag som inte brukar kunna sova ut så länge. Skönt var det iallafall. Nu ligger jag fortfarande isängen. Har knappt rest mig upp än. Måste väl göra det snart också. O ett tag tänkte jag försöka ta mig upp för en promenad. Ladda in lite ny musik i mobilen, sen är jag redo! Imorgon är det praktik. Jag ska som vanligt gå och möta Erika vid bussen. Sen är vi redo! En härlig vecka står framför mig; Praktik, Praktik, Födelsedagskalas, Kick Off, FREDAG!!
Den kommer rusa förbi, som alla gör.


Magdalena

Johanna, Ida och Anna

Under lapplekens gång :p

fortfarande lek


Tårta är king

Idag har jag varit på tårtkalas. Mat fick jag också. YES! Nu håller jag på att lägga på lite färg i mitt ansikte. Om ca en timme kommer Sanna och jag och Nattsen får skjuts till Cillit. Där ska vi ha det trevligt. Nu ska jag fortsätta att måla. Hejdå.

Gör något sjukt och bli känd.

Ligger och slökikar på Conan O´Brian när jag plötsligt hör en röst jag känner igen. Lykke Li!! Kul för henne att vara med där och sjunga!! Jag tycker om att det går bra för henne, för hon är verkligen grym på det hon gör!! Så kul när det går bra för "oss" svenskar. Tillochmed att "KräkEva" fick ta sig en tripp till Tyra Banks show för någon vecka sedan. Är inte det rätt så häftigt? Fast ändå jäkligt skumt. Kanske man ska göra något riktigt sjukt och lägga ut på youtube. Bli känd på det, varför inte. Jag kan göra rätt så mycket sjuka saker. Men det tänker jag inte berätta här, för då kommer alla sno mina ideér. Om ni har tur kommer ni få se mig i något coolt program som Oprah, Tyra Bank show eller något liknande om ett tag. Just för att jag är så sjuk. Hejdå.

Ping Pong Kingen

Mycket god mat fick jag idag. Kött, potatis, sötpotatis, morötter, rödlök, broccoli och sås. MUMS. Sen vart det chips, dipp och Ben&Jerrys, Phish food. Jag är mcyket mätt. Jag har ont i magen. Varför slutar man aldrig äta när man känner sig uppblåst som en ballong. Eller gör man det? Det kanske bara är jag som inte kan behärska mig? Haha. Nu snart ska jag sova. Imorgon vill jag sova länge. Hoppas jag klarar av det. Tänkte egentligen bara säga att jag hade en trevlig kväll. Tack för det systrar, + systers fästman. Höh.


Kvällens film. Jag hade fått för mig att den skulle vara kanoners bra. Den var inte så bra. Men lite kul var den väl, ibland.

Myskväll med mat

Freedag, shalalalala!!

Hej. Idag började dagen med en promenad med Nattsen. Sen har den gått på rätt så bra. God mat var det. Jag gillar god mat. Tycker det blir roligare att äta då. Fast i och för sig så tycker ju jag allt är gott, förutom lappskojs. Strunt i maten nu. UF börjar ta fart. Känns skönt att vi kommer någon vart med det här. Var och pratade lite om tryck och så idag. Snart så!

Ikväll ska jag äta på bjudmat hemma hos Evve och Oskar. Myskväll blir det. Mysigt hah? Yes. Imorgon ska jag åka hem till Nathalie och äta tårta. Sen så drar vi nog hem till Cillit Bang på partaj =)


Jag livade upp duschen efter idrotten. Kul va? PunkFrida


Natta har köpt nya tuttar. Äntligen gummzi!


Per underhöll oss idag. Han berättade en trevlig historia. Hahaha. Nyfiken nu va?


Jag och min massör Tjossan =)


Folkdanstorsdag

För 10 år sedan hade rubriken stämt in perfekt. För då dansade jag folkdans på torsdagar. Och kollade på rederiet såklart.

Men nu stämmer den inte in. Tyvärr, eller så inte. Kvällen börjar bli allt senare. Jag har just tryckt i mig en banan. Jag kolla på dålig tv. Jag måste duscha. Jag ska ta en tripp till Sandviken. Jag ska sova också. Fan. Nu kom jag på att jag måste plugga historia. Hur kunde jag glömma det? Då vart det inget sova inatt då. Damn. Skynda. Hej då.

Jag är inte king

Kom precis på att det är jul snart. Herregud. Julklappar. Ni kanske tycker jag är konstig som säger så i början på september, men vänta ni bara. Tiden hinner rusa förbi oss. Snart sitter vi där vid julgranen och öppnar våra klappar och äter julmat. Den här veckan har gått mycket snabbt. Precis som förra veckan. Imorgon är det helg. Den var ju här nyss.. Nu vill jag att det ska bli kallt så man kan börja använda vinterkläder, det har sin charm. Sockor, vantar, halsduk, stövlar, stickad tröja och varm jacka. Det lät som en bra kläddag för en vinter. Om en timma ska jag gå och möta Jennifer för att gå och spinna. Hejda.

Hur får man sin vilja igenom?

För ett tag sedan hade jag laddat upp för 22.22 så jag kunde få önska mig något rikigt behövligt. Självklart missar jag det med en minut, damn. Vilket problem! Får väl istället kika ut i fönstret och hoppas på att jag ser stjärnfall, kanske knäcka en kaka och hoppas på tre bitar, eller varför inte bara skita i alla dessa saker. Mina önskningar går väldigt sällan i uppfyllelse. Jag får kanske prova be till Gud eller något sådant religiöst istället, undra om Gud hör folk som inte är döpta också, eller om våra böner får stå och köa. Folk som är döpt kanske har någon slags VIP. Isåfall kanske det tar flera ljusår innan min bön kommer fram. Jag börjar bli trött. Det brukar oftast märkas rätt så bra. Nu är ett sånt tillfälle.. Snark.


Fiskehattskratt

Jag kom på att jag har haft en riktigt rolig dag ändå. Jag har skrattat mycket. Tillochmed så Nathalie frågade var det var med mig egenltigen, mådde jag riktigt bra? Mitt svar blev ja. Jag var på toppenhumör där ett tag. Nu Sitter jag här, svettig. Ursäkta, kanske är sådan information som ni helst inte vill veta av, men det är sanningen. Och sanningen måste alltid fram, förr eller senare.

Och förresten Nathalie. Det jag försökte säga dig var att jag också hade en fiskehatt. Min var några storlekar för liten, en orange med katten gustaf på. Den var inte så mycket bättre så du behöver inte skämmas. Pusspåre.



Jag säger bara; Nathalie, Hedäng, första skoldagen, 2003, Åk6
. Hon är king!

En helt vanlig dag

Den första skoldagen är den segaste. Onsdagar är inte min favoritdag. Många lektioner som gör en mycket mer än bara trött. Idag har vi kommit någon vart med UF iallafall. Sköntde. Efter planering tog jag, Cillit och Nattsen en fika på Mix (som har ryckt upp sig, äntligen!). Nu snart ska jag dra och träna sen blir det slappkväll. Tagga. Nej visst ja. Måste plugga historia för på fredag är det läxprov, yes! Sen borde jag läsa i min engelskabok också eftersom det inte är så långt kvar tills den ska vara färdigläst, hua. Skolan har knappt börjat och jag känner mig överproppad med saker, fast jag överdriver rätt så mycket. Faktiskt ofta, jag tycker det blir roligare så. Lite krydd gör ju vardagen bara roligare, eller? Sluta skriva skit och gör något nyttigt skulle jag vilja säga nu, så det gör jag. Hejråå.


Idag hittade jag och Natta den här filuren. Hon stod själv i hörnet och dansade med sin choklad i handen.
Någon som kan se likheten? Den som gör det vinner en choklad av cilla. På riktigt.
Och nej Natta, du får inte svara.


Godnattinlägg

Ligger nerbäddad i min säng nu och myser med dator och O.C. Mysigt. Har just tagit en kvällsfika med mamma och mormor. Mormor har varit på bio med Kristin och Evve idag och sover över hemma hos poss inatt. Imorgon är det skola igen, känns som att det är måndag imorgon, men icke sa Nicke.. Veckorna går verkligen fort nuförtiden. Skönt. Nej nu ska jag kika mer på tvn sen måste jag sova. Klockan står på 05.00, inte så peppad på tiden men vad gör man inte för skolgången. Godnatt alla..

Ny dator äntligen här!

Yeeey! Idag kom äntligen min dator. 1-3 arbetsdagar? Hah, glöm det. Men nu är den här och jag är glad. Dock har jag fått med något som jag inte har en aning om vad det är, det ser viktigt ut iallafall. Men datorn funkar ju fint utan. Jag är itne så bra på datorer.. Tråkigt att den är så tom bara, men jag får väl fylla upp den lite. Idag körde vi på hårt iallafall, på träningen. Vi var slukörda, skönt!

Nu ska jag fixa och trixa. Hejdå!


Här är den viktiga saken som jag inte har en aning om vad det är, hjälp?

Pust och stön

Shit vad härligt det var att träna! Gud vad jag saknat det, egentligen. När jag klev innanför dörren och kände träningslukt vart jag riktigt taggad (haha, taggad av svett). Jennifer träffade en vän som skulle gå och boxas. Nästa måndag ska vi göra detsamma, riktigt taggad. Annars då? Jag försökte få se på Vänner men Jennifer ville kolla på Sjukhuset, varken med text eller ljud. Kul. Vänner är iallafall roligt, och har text! Men tji fick jag. Haha. Imorgon är det Step up som gäller.

Nästa vecka kommer pappsen hem till oss för att måla/tapetsera om vårat vardagsrum. Skönt med lite förnyelser här hemma. Nu ska jag hoppa in i duschen sen kika O.C. Hejdå!


har du allt som du ska ha?

Dagen sprang iväg i världens fart idag. Hann inte riktigt med den. Idag gjorde jag mig illa på en hylla, skar upp ett jack i fingertoppen, det droppade blod, det gjorde inte ont. Så nu sitter jag med ett plåster på mitt mittenfinger, det gör att det blir svårt att skriva. Väntar på att mamma ska komma hem och ge mig mat. Kyckling med keso blir det ikväll, enkelt och gott. Vid sjutiden ska vi iväg och träna. Försöker få tag på Jennifer men hon vill inte svara, fatta man ju. Jag har redan börjat bli höstdeppig. Vad ska jag tillbringa alla mina dagar med? Dom är ju så många. Låt något riktigt roligt komma och passera mina dagar, skulle vara kul. En personlig clown eller något. Någon frivillig?


Dagens händelse...

1 september är nu här

Godmorgon! Nya veckan har börjat bra hittills. Vart en morgonpromenad med Jennifer. Riktigt skönt var det. Sen var det dags för frukost, dusch och kläder. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka på så jag kan ta min cykel ner till Åhléns. Kom på igår att jag hade i uppgift att komma på mina tre bästa filmer. Jag har bara kommit på två, Stockholm Boogie och Den gröna milen. Den tredje är inte påkommen ännu. Finns ju så mycket bra, men vet inget som riktigt klickar på en tredje plats. Får tänka lite till. Idag kommer pappa hit med min dvd så jag kan fortsätta kolla på O.C. Sen blir det träning. Första gången på 3-4 månader. Jises. Tagga.




RSS 2.0