nudelburk

Nu ligger jag hemma, alone i mörkret. Kikar på lite p3 guldgala på tvn och har just tryckt i mig en macka och en burk nudlar. Gött. De andra är ute och käkar. Jag var trött och inge hungrig så jag stannade home. Men dom kommer hem sen, hoppas jag. Och då tyckte jag de pratades om filmkväll. Precis som yesterday. Får se hur det blir med det.

Idag har jag åkt och letat bröd runt hela Koh Lanta känns det som. Det brödet jag brukar köpa är slut överallt och har varit det i över en vecka snart. Jag fattar inte. Vilka problemos va? Heh. De är typ det största problemet jag haft sen jag åkte hit. Känns skönt faktiskt.

Nej nu ska jag vila ögat en sväng, är grymt trött. HEJ

En dag i solen Mattan & JagHERE I AM


Nu har jag haft min praktik i tre dagar. Tre dagar som har gått väldigt fort. Jag får vara på förskolan Fjärilen med barn från 3 upp till 6 år. Och vad gör jag? Sjunger, ritar, leker i sandlådan, avbryter bråk, läser sagor och massa annat. Det är kul iallafall. På fredag ska vi till Fjärilshuset här på Koh Lanta och kolla på fjärilar, spännande....

Idag efter praktiken åkte jag och Mathilda till våran skolan för att plugga projektarbete. Så vi har skrivit en hel del idag. Senare blir det nog att gå ner på gatan och käka middag, imorgon är det dags för förskolan igen som vanligt, 8.45 är vi på plats. Så gäller att lägga sig i tid på kvällarna, för trött blir man av en dag kan jag tala om.

Annars händer inte så mycket nytt. Mikaela och Malin är på plats i Thailand nu, men inte hos oss. Dom kommer på fredag tror jag och det ska bli GREAAAAAT!

Och en annan sak, 36 dagar innan jag åker hem nu. Sjukt. Jag kommer ihåg när jag räknade ner till att vi skulle åka. Nu räknar jag ner till att vi ska hem. MEN JAG LEVER MINA DAGAR.

Så trött känner man sig efter en jobbdag.


kvällen . .Jag och Denise lever på här på ön utan Mathildisen. Igår hade vi vår värsta kväll. Hahahah. Sjukt konstig men kul. Något vi sent kommer glömma. Idag mådde vi inte prinsesstårta precis men drog några timmar på stranden iallafall.

Nu längtar jag till ikväll när jag ska käka hot plate, kanske hur gott som helst. Men inte förns om 1½ timme.

På måndag börjar jag praktik på en förskola här nere. Ska bli grymt skoj.

Och snart är jag hemma i kalla sverige. Bara en månad kvar snart. Lite konstigt det där, ena sekunden känner jag att det kommer bli skönt att komma hem, andra sekunden kommer paniken. Som en gott och blandat påse ungefär.

Nu ska jag göra något heelt annat. Vad vet jag inte. HEJSIS

COOL


Idag har vi haft en till pluggdag, hela dagen lång. Men vad mycket vi hinner med! Riktigt skönt. Ikväll var vi in till Saladan och käkade food med Mathildas päron. Vart lite småshopping för oss alla också. Ett par riktigt snygga leggings som inte kommer få användas förns om ca 6 veckor. 40 spännos typ. Värt det jaa.

Imorgon blir det skolan igen. Vi är tydligen flitigast i skolan vi, känns bra det. Men imorgon blir det inte nudellunch som de senaste dagarna, imorgon drar vi till miniskolan och äter lunch där för vi måste betala våra moppar som vi gasar runt på här på ön. Nej nu ska jag leta klänning som jag ska sy upp. PUSS

något jag inte gillar med thai...

En spider som inte hade bättre för sig utanför vår dörr här om kvällen. FIN VA?


HOPP!


Nu sitter jag i skolan och har gjort det sen klockan 10 imorse. Känns riktigt bra att ha fått undan lite grejer. Klar med ett ämne är jag nu, tills jag kommer hem iallafall. Klockan är snart 16 här nere och vi ska börja gå hemåt snart. Ikväll blir det efterlängtad tacos !! Gottde.

Annars är allt bra här nere. Inga speciella planer för dagarna framöver. Men en resa till Bangkok ska vi fixa snart så vi får shoppa loss lite. Det kommer bli great!

shopping shopping in Thai

Igår var vi i Krabi och fixade visum så vi får vara kvar här i landet. När vi var där passade vi även på att handla lite smått och gott. Så här får ni se vad man kan hitta för saker i Thailand. Billigt och bra. Jag och min plånbok gillare!

53 kr & 43 kr

 

85 kr

 

18 kr

 

43 kr & 6kr

 

13 kr/st

 

32 kr

 

50kr

 

50kr

 

63 kr

 

85kr

 

138kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VILL INTE HEMIbland får jag verkligen panik över att vi snart åker hem. Vi har varit här ungefär halva tiden, och den tiden vi har varit här har sprungit iväg.

Jag tror ingen riktigt förstår vilket liv vi har här nere. Vi verkligen njuter. Skolan går bra, vi mår bra, vi träffar nytt folk och njuter av det. Tråkiga dagar finns inte ens på kartan här nere.

Att komma hem till sitt vanliga liv hemma i Sverige kommer kännas så grått efter den här tiden här. Men något jag ser fram emot när jag kommer hem är att få träffa alla som man annars har haft runt om sig nästan varje dag. Det är de som kommer göra att jag klarar av tiden hemma i Sverige.

Och med det säger jag hej då. Nu ska jag plugga. Sen leva vidare.2 månader kvar i värmenJag lever bra här borta i värmen. Längtar inte hem ett dugg. Vill inte åka hem. 2 månader kvar. Tiden bara springer iväg för oss. Men jag får njuta av tiden som är kvar istället :)

Idag har vi alla haft telefontid med folket på hemmaplan. Vi har köpt telefonkort till mobilen som gör att vi kan ringa billigt hem till fasta telefoner. Så mamsen fick sig ett överraskande samtal vid frukostbordet. Skönt att höra rösten eftersom vi knappt hörs på en månad. Annars idag har vi haft en halvdag på stranden tills det kom massa regnmoln- Så vi drog oss hem istället. Skönt med sånna dagar ibland också.

PhiPhi på nyår var greatans iallafall. Mer om det kan ni se på face eller kohlabloggen.

Nu ska jag göra annat. Plugga lite maybe. Trots lov pluggar vi på här borta, skönt att ligga före när det gäller sånt. Så nu kanske det blir lite Affärskommunikation Engelska. Finns ju en del att göra.

HEJDÅ!
RSS 2.0