armband och muffins

Kvällen hemma hos Kuvis igår var trevlig. Den gick väldigt fort och pang så var man hemma i sängen och funderade på hur man skulle orka kliva upp kl 8 imorse. Innan jag fick sova stod jag och kikade på massa poliser och raggarbiar som stod utanför mitt fönster och lät. Lite action innan läggning är alltid kul.

Imorse var jag lika pigg som jag trodde, eller ordet pigg fanns inte ens i närheten av mig. Från 11.30 till 16.00 stod jag och Sofia och frös fötterna av oss. Men armband fick vi sålda iallafall. 1030 kr fick vi ihop på vår försäljning, vilket var bra för oss.

Nu på kvällskvisten har famlijen varit på första adventsfika hemma hos Evve. Tack för den hördu !

Nu är det dags för sovning. Imorogn praktik som vanligt, om jag inte känner mig allt för dålig. Min förkylning blir fortfarande bara värre, särskilt huvudet. Skriv upp det nu och glöm det inte. Godnatt

lördag

Heeeeeeeeeej.. Det är ett långt, ansträngande hej ni läser.

Jag är trött i min kropp. Trött i mina ben. och trött i halsen. Men jobb gick prima! Vart att jobba en timme extra men det klirrar fint i börsen det!

Nu sitter jag och äter en pizzabit som min mammsi hade sparat till mig. Schyrre! Mat i sitt eget hem, det är ju toppen!
Ska snart hoppa in i duschen och klä på mig för partaj. Mamma är snäll och skjutsar mig till Sandviken hem till Kurvis. Blir nog en rolig kväll. Imorgon ska jag säla amband (kom och köp!!!) och muffins, som jagförövrig gick upp och bakade kl 08.30 imorse. Haha.

Nej nu har jag inte tid att sitta här inte. PUSS

hahahahahahah

seriöst, den som missade Johans mest freakade tjejfan missade ju årets mest roligaste händelse på Idol. Jag tror jag nästan dog av skratt i någon sekund. HAAAAAAAHAAAAAAHAAA. Nu ska jag kika vidare och ät a mandarin och prata fredagsprat på msn med mina kompisar som är lika tråkig som jag ikväll. PUSSSSALLIHOPAAA

P.S Robin är bra. Kevins ska vinna. Johan ska åka idag och Alice (som jag ofta döper om till Agnes) ska bli två i globen. Jag lovar att jag har rätt. D.S

jag är tråkig

Hej där!

Fredaaag, härligt säger jag om det. Jag har kommit på att jag har suttit hemma varenda fredag sen Idol började förutom EN gång. Det är lite sorgligt att tänka på. Även att jag har sett varenda avsnitt på Stjärnor på Is som är på lördagarna. Det talar ju bara om för alla att jag är en grymt tråkig människa som inte gör något roligt på min lediga tid nuförtiden. Men imorgon väntas förändring!! Hah. Ska hem till Kurvano på lite partajo. Vilket jag tycker ska bli great!

Så plan för imorgon är att först gå upp tidigt för att hinna med att baka allt innan söndag då vi ska sälja fika. Sen fort ner på stan till 10 och köpa lite smått och gott. Sen ska jag jobba 11-16, sen blir det skynda hem för att fixa innan party

Hejdå!.


Vi komma, vi komma..

Här ligger jag i min ensamhet och skrattar med mig själv. När man inte har någon vid sin sida får man ta det bästa som finns tillgängligt, mig själv. Jag ligger iallafall som en strandsatt val i min säng och lyssnar på musik. Min kropp mår mycket sämre nu än imorse så valet av att ligga hemma var ett bra val.

Idag hade jag tre roligare saker att välja på, nu kan jag inte göra något av det..
1. Öppet Hus i skolan och sälja våra armband så vi får in lite caaash.
2. Muskelpass. Dom är som bäst på torsdagar, men när man inte är pigg ser jag ingen större idé i att gå.
3. Jennifers (hah lät som köttfärs, Jenni-färs) praktik (Village) har en klubbkväll ikväll, som jag nu inte kan gå på..

Men något nyttigt har jag fått gjort iallafall. Pluggat Historia. Den här gången ska jag inte vara ute i sista minuten innan provet så nu är jag på god väg! Lite Företagsekonomiplugg har jag fått gjort också. + att jag har ätit pepparkakor, så nu blir jag snäll. Eller, vad har man fått det ifrån? Varför skulle man bli snäll av pepparkaka. Eller är det jag som blandar ihop det med något nu.

Nej nu ska jag lägga mig ner och sova en sväng. Puss!

Godmorgon

Godmorgon.

Här sitter jag i morgonrock nyduschat och lyssnar på kass musik på ztv. Ska snart slänga i mig lite frulle. Förresten, jag mår piss. Min hals värker och jag är tung som ett bowlingklot i huvudet. Jag måste i alla fall åka till sandviken för jag ska på nå grejs 09.45 som handlar om ögonen. Får se om jag orkar skola efter det annars blir det nog åka hem och vila.

Igår var det jobb som gällde, så sköönt att ha något vid sidan om som är både kul och ger en lite ökning i min börs.. Det gick prima ballerina i alla fall, vad annars? Okej nej nu ska i inte vara sån. På lördag blir det inte samma tid med dock samma plats =) Yey! Det rullar på bra nu.

Nej nu ska jag slänga på mig det varmaste jag kan hitta för att sedan bege mig ut i kylan och till bussen. Tjing!

Förresten vill jag tacka Erika ännu en gång för dom goda mackorna som jag bytte till mig igår. Dom är gudomliga. Jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan dom idag. Men jag får försöka. Amen.

från me till you

Nu ska jag sova. Men arg är jag. Arg för att jag hade lovat mig själv att sova kl 21.00. Iställer ringde jag min vän Cillssono och pratade bort min tid. Nu är jag iallafall färdigduschat. Kläder i iordninglagda. Frukosten är planerad. Min morgon är finito i min hjärna. Så det är bara att köra på! Min buss går 07.00. Sen är jag på G. Taggad. Iordning. Färdig. Redo för start. Laddad. Ni hajar.

simma tungt. juste, tungt sa jag.

juste, sen var det ett nummer som hade ringt mig också. Som inte finns på eniro eller hitta. Jag är feg och vågar inte ringa upp. Men om just DU sitter ute i publiken är det bara att ringa in på telefonnummer 0704... eller ja du har ju mitt nummer kom jag på. Tjing. Du kanske vinner en cyckel om du blir samtal nummer sjuttioelva. Skynda fynda!!

pratprat

Här sitter jag, lökig i min soffa. Ska faktiskt snart hoppa in i duschen, det skulle behövas om jag säger så. Var och tränade step idag, det behövdes det också. Nu sitter jag och kikar på Vänner vilket alltid får en på bra humör, i like it, no no, i love it!

Pracken gick prima idag. Jag delade med mig utav mina blåbärsmuffins till Erika. Jag fick en macka utav henne. Vi liksom byter mat med varandra, det är kul. Hennes mamma är duktig på att baka. Särskilt på att baka macka. Jag gillar dom mycket, det skulle ni också göra. Ville bara säger er det.

Imorgon är det dags för skola igen. Kl 8 är det dags för klassråd sen har jag en heel dag framför mig med skoljobb.
Nej nu ska jag ta en dusch.

Puss!


I love you Tuesday

Tisdagar är lätt den bästa dagen på veckan har jag kommit underfund med. Jag har allk tid i världen innan jag börjar. + att jag har något att göra hela dagen. Tillochmed bättre än mina meningslösa lördagar jag får varje vecka. Om ett tag ska jag gå till pracken. Hoppas på att Erikas buss inte är sen, jag ringer nog och här med jäntan.

Tjingtjong.

snöstorm

Hejsan du.

En måndag med mer snö än igår kom idag. Pulsa i snön fick jag göra till praktiken. Erikas buss var sen pga av den härliga snön. In i värmen och jobba tills klockan helt plötsligt var 4 och det var dags att sluta. Vi trippade glatt en sväng på staden. Erika köpte sitt livs första glada plagg (?).

Jag sitter med köttfärspaj i min mage och funderar på "träna eller inte, träna, träna inte". Jäkla Jennifer som måste plugga! Om hon skulle ha tränat, skulle jag också gjort det. Men nu är jag lat och orkar inte ta mig upp å jag tror det slutar med tv och blåbärsmuffins. Aja, lycka till med plugg Jennfisen!

Nu ska jag bara slappa och känna vad livet är skönt som slappt. UF känns i sin ordning bra, historian känns bra, företegsekonomin känns okej och sen var det inte mycket mer lektioner att hålla koll på.

Hejsan svejsan, hej då amigos.


min söndag

Ja nu är ännu en söndag kommen. Jag tycker faktiskt dom inte är så tråkiga nuförtiden. Skönt med måndag, ny vecka med chans till nya tag och mindre dagar kvar till julafton som jag längtar efter.

Idag har jag och min familj varit på IKEA för att köpa ite smått och gott. Har hunnit baka blåbärsmuffins också så dom ska vi fika upp lite senare. Jag har egentligen inge mer att skriva nu så jag slutar.

Glöm inte bort att ni måste köpa lite armband också!! ;)


vardag = mardröm

Idag kom jag hem från skolan kl 19.00. Kan ni förstå att man inte orkar vara mänsklig alla kvällar, helger och lov. Trots att just ett prov har blivit avklarat känner jag mig inte lättad, snarare tvärt om. Jag vet att det är så mycket annat som snart kommer. Och så mycket som ska vara klart i tid o.s.v. Men ibland orkar jag bara inte. Jag prioriterar faktiskt mig själv och hur jag mår före allt skolarbete och annat strul, även fast det är svårt att matcha och mixa ihop allt så har jag inget annat val. Det är bara att kämpa på för att lyckas här i livet.


Här är en av anledningen att jag lämnade skolan sent idag. Snyggt va? Nu är det bara för er att köpa på er massa armband av oss så vårat företag går framåt och inte bakåt. KOM OCH KÖÖÖÖÖÖÖÖÖP!!

Min dag i små ord..

Lättad. Glad. Skratt. Sorgsen. Besviken. Fundersam. Arg. Trött.

Gröt. Buss. Vindruvor. Glasögon. Smycken. Värmeljus. Kanel. Snö. Bil. Vänner.


Plugga. Prov. Skolarbete. Handla.


min hemliga tripp

Nu tänkte jag berätta lite snabbt om min äventyrslördag..

Klockan 10 kom Evve med bilen och plockade upp mig, Kristin och Rickard. Jag fick mina två kuvert. I det ena låg en rebus och i det andra låg en karta. Rebusen som jag så duktigt klarade ut rätt snabbt sa mig att vi skulle till Uppsala till Dragarbrunnsgatan 23. Så gasen i botten, och efter ca 1-2 timmar var vi framme i Uppsala. Då kom min karta till användning. Jag skulle alltså försöka leta på gatan, utan hjälp av systrar. Jag har aldrig varit bra på kartor, och var det heller inte den här gången. Men jag hittade i alla fall gatan och jag stod nu mellan nr 22 och 24 men hade ingen aning om vart nr23 var eftersom det var rätt så många butiker där omkring. Jag fick alltså ringa till Eniro och fråga vad som var registrerat på adressen jag hade. " Clairon Hotel" svarade kvinnan i telefonen mig, Jag kollade upp ovanför mitt huvud och där stod skylten. Jag stod alltså precis utanför.

Inne på hotellet fanns en resturang där systrarna hade bokat bord för en brunch. Och oj vad fint det var där! På bara någon sekund efter dom öppnat var det fullproppat med folk, och mat. Jag åt och åt, allting. Lax, pankaka, efterätt, ost, rostbiff, sill, macka, kaffe, bacon, röror, och massa massa mer.  Vi vart väldigt mätta och väldigt belåtna. Sen vart det någon timmes tripp på staden för att spendera lite pengar.

Min lördag var jättemysig och jag är så glad för att jag har systrar som är så snälla och söta som gör något roligt för deras minsting! Älskar Er!

pirrpirr

spännande!! Jag orkar inte vänta, så det blir nog en tidig sängliggning ikväll. Fick just ett mms av Evve. Det var två kuvert med siffran 1 och 2 på. Hmm...

Förresten så är Idol sjukt bra ikväll. Eller det som är bra är duetterna, soulen var väl inte sådär jätteroligt tema om jag får säga vad jag tycker. Och det får jag för det är min blogg och jag skriver vad jag vill. Jippi!

Hemlig tripp

Imorgon ska mina snälla söta systrar åka iväg med mig på en överaskningstripp skulle man väl kunna kalla det för.Jag är jättefyfiken för jag har verkligen ingen aning om vad vi ska göra. Vid 10 tiden skulle vi bege oss av, med bil. Jag kan ha vanliga kläder på mig och inte vara för mätt eller för hungirg i magen. Spännande!!

Och vad har denna fredagskväll att bjuda på? Historia plugg + vindruvor. Sen Idol.


Bollnästripp!

Idag åkte alltså familjen på utflykt till Bollnäs för att fira morfar, som alltså är min mors far. Fast egentligen inte den biologiska men det är en annan historia! Morfar är det iallafall.

Där bjöds det på god mat och mycket skratt. Ett exempel på skratt är när mormor, morfar, Tina och mamma satt och diskuterade någon gammal kille som tydligen kallades för Puppan(stackars kille). Och där satt morfar och var helt seriös med diskutionen och sa om och om igen namnet Puppan, "En gång gick Puppan mitt i vägen" Vi hade då roligt åt denna diskution vi andra.

Sen var det väl inte så mycket mer att säga om denna dag. Vi åkte hem och nu ligger jag och ska sova. Imorgon ska jag upp för en morgonpromenad sen är det praktik som står på schemat. Godnatt.

konverserar lite med min friend

"annA säger: ja å jag saknar dig, någon som petar i näsa öppet för alla!

Det är alltså så hon ser mig, Goungen!

familjen med tre olika efternamn

Hejsan.

Idag är det fars dag och vi ska åka hem till mormor och morfar. Vi ska åka tåg och det går om 2 timmar. Jag sitter i lökiga träningskläder och har just ätit frukost. Var iväg och tränade en sväng på morgonen. Det var nästan 1 ½ vecka sedan, men jag kom ihåg vägen dit iallafall, höh.

Jag borde alltså egentligen hoppa in i duschen och klä på mig så jag är redo när tåget ska tuffa iväg med familjen Bolin/Hammarberg/Lytter. Tänk att jag varken har samma efternamn som mina två systrar eller mamma. Men jag är lika glad för det.


plugga för fullt

Ser ut som att det blir en plugglördag idag. Dom behövs ju dom med, och det ska bli skönt när allting är klart så jag inte behöver lägga tankarna på det. Så nu ska jag fortsätta med det..

Trevlig lördag på er!

fårskalle

wiho jag fick två svar på min sovfråga. Fantastiskt att ni faktiskt "vågar" kommentera, det är inte ofta. Men alltid lika kul. Det först tipset var att ligga och blunda så skulle det nog fixa sig. Det är sant, det fixar sig alltid någon gång, men ibland orkar jag inte vänta på att det ska "fixa" sig. Vill liksom skynda på min sovning! =)

Det andra var räkna får. Det hade jag helt glömt bort! Det funkade faktiskt för mig när jag var mindre. Så det får nog bli det nya. Men om jag har otur så slutar det med att jag ligger klarvaken "998, 999, 1000, 10001...."

Ikväll har iallafall jag haft en myskväll hemma med systrar + mamma. Kikat på Idol har vi gjort. Lars åkte ut, han var king idag. Fast det var alla andra också. Men att han åkte ut gjorde mig egentligen inte så mycket, han kommer att lyckas, på sitt eget sätt och med sin egen musik. Nu slutar jag prata Idol. Det är kanske inte så intressant att läsa mina åsikter om det.

Så istället rundar jag av inlägget här. Ska kika på Gossip Girl nu, sen ska jag räkna lite får =) Godnatt!

Jag behöver hjälp

Tänkte att jag skulle förklara min dag i ord, men då insåg jag att jag inte kommer ihåg vad jag gjort idag. Minne som en vahetere, gädda. Just det gädda va de ja..

Men jag har iallafall gått i skolan, fram och tillbaka har jag gått. Haft utvecklingsamtal! Just ja. Det gick prima ballerina. Jag vill också vara lika stolt på mina barn när jag blir mamma, som min mamma är på mig nu. Fatta man ju. Annars har jag latat mig. Ätit vindruvor så magen gör ont.

Nu tänkte jag sova men jag tror inte att det kommer gå så bra. Sen i söndags har jag legat vaken halva nätterna till kl 3 och inte kunnat somna. Jag försöker med allt! Kolla på tv, kolla upp i taket, blunda, läsa bok, skriva anteckningar, öppna fönstret (få lite kyla), sova med kudde, utan kudde, vända på mig, dricka mjölk och massa fler saker.
Så är det någon som har ett bra sovtips, släng ut er det på bums! Hjälp en vän (?) i nöd. HELP ME.

marangoniafik

Idag var första skoldagen efter ett härligt höstlov. Jag kan tala om för er att lov är härligare än skola. Men den brjade rätt så lugnt faktiskt. Känns som att man hade laddat upp sig med lite nya krafter så nu är det bara att hålla ut till julen, som för övrigt snart är här!! =D

Efter skolan bestämde Cillssono, Magden och jag oss för en fikiluring på marangoni. Det var myspys det!

Nu sitter jag i sofn och känner mig lat. Har inte tränat något sen i onsdags, en vecka alltså. Kan inte boka pass tills imorgon heller för kortet har gått ut, och jag vågar inte ringa. Jag har en slags telefonskräck när det gäller vissa saker, t ex att boka något. Rätt konstigt när man tänker på mitt jobb jag hade i sommras på . Där gick det inte att undangå telefonen iallafall!

Nu sk jag försöka plugga lite, eller vänta, vänner först, sen kanske plugg. Ska försöka ringa också, eller så tvinga jag Jennifer!! Bra idé Frida! Tjingo.

En suring som råkat pilla in fel sak i fel hål

Hej kebaben

Ligger i sängen och lyssnar på Hoffmaestro, shit pommes vilken energi det är i låtarna, helt sjukt. Blir på riktigt toppenhumör och börjar tänka tillbaka på sommaren. Den regniga kvällen med Hoffis på scen, det var guld det!

Appropå pommes så käkade jag och Erika kebab och just det, pommes, till lunch idag. Var meningen att vi skulle till George och fikäta lunch. Men det vart Nian istället, med som sagt kebaben. Det var gott. Och vi var omringade av härligheter nästan hela lunchen!!

Förresten, jag hatar nog ordet pommes, det låter så pommigt på något vis.
Tjongtjing.


Under vår regniga augustikväll


the day

Tjalahalabalola.

Eftersom att jag igår vaknade efter 14.00 hade jag lite svårt att sova tidigt på kvällen. Klockan 03.00 låg jag fortfarande klar i huvudet och kunde verkligen inte sova. Men jag lyckades, dock kom jag inte ihåg hur jag gjorde.. Imorse vaknade jag iallafall pigg och glad, antagligen för att min skönhetssömn inte hade tagit över min kropp ännu. Dags för praktik! Vilket gick bro.

Idag tappade jag bort Erika. Hon var försvunnen! Jag letade i hela (trodde jag) Åhléns i 10 minuter. Sen gav jag upp. Ingen visste vart hon hade tagit vägen. Det visade sig sedan att hon befann sig på barn, typ den enda stället jag inte letade på. Ett tag fick jag tanken på om hon hade ramlat i kontainen på kajen, men tur som det var så var det inte så. Piuh!

Det var väl min dags upplevelser idag det. Nu ska jag sova och tänka på hur stolt jag är över mig själv, eller något sånt.

söndagsprat

Hejs..

Saker förändras fort. Från att ha varit på ett sätt, till ett annat. Men en förändring betyder inte att det behöver bli dåligt, det kanske leder till något mycket bättre. Man vet aldrig vad som väntar en..

Har haft ett telefonöra i nästan en timme nu. Med min friendiefriend. Vi pratade om ditten och datten. Skrattade lite åt några minnen sen i fredags. Shit, jag hade verkligen kalaskul när jag tänker efter. Skönt att jag hängde med, istället för att ha suttit hemma och dega framför Idol eller något annat vanligt program.

Jag ska snart gå och sova. Ska bara kika ett till avsnitt på min nya favorit serie...

Imorgon taggar vi en ny härlig vecka. En vecka utan lov. Det är det som är minus med denna vecka. Den här veckan ska jag försöka börja på mina julklappar. Har några på G som jag kan inhandla redan nu. Skönt det. Snart är det första advent, då är det julmys som börjar gälla. Jag längtar...


Imorgon är det dags för praktik med min vän djävulen..





Duracellkanin till granne

Hatar mina grannar. Barn som springer fram och tillbaka i timmar. Ser dom som små duracellkaniner som aldrig får nog. Det kanske det är så det ligger till, jag har duracellkaniner som grannar. Det kanske är där uppe dom blir till. Fabriken för duracellkaniner är ovanför mitt huvud.

Idag vaknade jag 14.15. !!!. Hur kan jag sova så länge? Jag brukar vara den som vaknar kl 9 på morgonen och är piggare än Musse Pigg. Men inte idag. Har småstädat lite sen dess. Måste verkligen ta tag i och städa mitt rum, för som det ser ut nu har det aldrig sett ut. Det är så stökigt att jag inte ens orkar kolla in i det. Kläder överallt, + massa annat onödigt.

Ikväll ska jag kika Andra Avenyn och äta mat. Det är mina planer. + att jag funderar på att gå på en promenad, eftersom jag inte har varit utanför dörren sen i fredags. Förutom när jag gick ner på hörnet och köpte mat igår, men det räknas knappt. Nej lite luft måste jag nog ha!




min lördag

Imorse vaknade jag upp med ett fönster öppet i ett väldigt kallt rum. Huvudet i fotändan utan kudde. Skön natt?  Jag vände på mig och somnade om.

Sen dess har inte mycket hänt i mitt liv. Kikat massa Gossip Girl avsnitt. Käkat nudlar och kyckling. Kollat på tv. Ätit Ben&Jerrys. Sen inte så mycket mer. Anna försökte få med mig ut på en fartfylld kväll men jag avstod. Tvn och soffan känndes mycket mer lockande faktiskt.

Nu börjar detta lov verkligen gå mot sitt slut. Och jag har inte gjort någonting, nada! På måndag drar det igång igen, med praktik. Vilket ska bli mycket trevligt.

Nu börjar det nog bli dags för sovning. Godnatt.

lördagmorgon

okej nu har jag kikat bilder från igår, hemska bilder! Men några slänger jag nog upp när jag orkar. Nu ska jag iallafall dega framför tvn, inget roligt är det heller, typiskt. Kanske kikar igen mig på lite Gossip Girl. Tjo.


kvällen i korta ord

kul kväll. Förutom att jag tappa ut hälften av maten på mcdonalds och fick skämmas  så var kvällen helt okej! Helt klar +++++!! äterkommer

RSS 2.0