mina vänner och jag

TJATJA BLOGGEN

Idag har jag kommit på att studiebidraget kommit in på kontot. Vad gör man då? Shoppar upp nästan allt? Mja kan man tydligen göra. Men det var ju faktiskt fina grejer. Tack staten för mitt bidrag.

Nu ska jag kolla på mina små vänner på min tvn sen ska jag sleepa så jag orkar upp till skolan imorgon och bussen. Hata bussen. När ska jag vinna en bil?

Jag just nu i mina mysiga myskläder. Tummen upp för pappas uttvättade Lindbergs färg-tröja. Skööönt-t.GO HAN!

En riktig gobit till kille den där Theodore.


picturesNU har jag finally framkallat lite bilder som ska upp på vägga. 109 stycken vart det, kan tala om att det var svååårt att välja ut av alla tusen som finns på min lilla dator. Men kommer bli great med lite färg på väggarna.

Nu har jag just druckit macka och ätit te med mamsen. Ska lägga mig i min bädd nu och kolla på Vänner tills jag somnar. GNATT

men tja igen

Visst ä han fin då? Tusan att han försvann spårlöst i vår lägenhet i thai innan jag hann åka hem. Om den inte hade varit borta hade jag ju vetat precis vad jag skulle ha på mig imorgon. Han gör ju allt!


tjatjajta

Idag har jag försökt mig på Thailands godaste carbonara som serveras på Funky Fish, dit och ät om ni har vägarna förbi vettja!

Vart dock inte lika gott här hemma i Sverige, men det smakade nääästan lika.

Nu vill jag tillbaka till det där jäkla underbara landet som gjorde mina dagar så underbara jämfört med här hemma i Sverige. Redan trött. Och det lär väl stanna i några månader till, innan jag (förmodligen) drar iväg igen. HHHHIIIIHHHHIIII.

världens bästa carbo!


MEN TJASöndag idag och jag mår jäkla prima. Tvättat och städat har jag gjort idag. Kingkingking. Blir alltså sova i en nybäddad säng ikväll nyduschad. Kingkingking.

Igår var vi hemma hos Erkan ett blandat härligt gäng innan vi drog till sandvikens härliga Lobby där våra kvällar brukar svänga lika bra som våra fötter.


tummen på den då

Tur att man har två olika sidor. Ibland är jag osmart. Ibland är jag smart. Osmart var det av mig att radera alla bilder på min kamera förra helgen, vet inte varför. Smart var det av mig att idag få tillbaka alla bilderna som jag raderat sen fleera månader tillbaka. Tummen upp för mig själv.


banana


mörnmörn.

Idag är det finally lördag. Som jag har längtat, sen typ igår. Jag är ju skittaggad ja. Och det är ju skiiitbra dä!

Om några timmar sitter jag på en buss som ska ta mig hem till Erkot där jag ska tillbringa min kväll innan vi drar oss utåt. Blir ju great det.framkallning, eller inte

Här sitter jag och har bytt nöje. Jag försöker välja vilka thaibilder jag vill framkalla men det är helt omöjligt! Har försökt börjat från början hundra gånger nu. Problemas kallar jag det för. Problemas. Tänkte att jag skulle få lite liv på mina väggar här hemma. Men det verkar som att den saken får vänta.

Kärlek - V.ä.n.n.e.r

Okej nu har jag legat här och glott sen klockan 07.40. Hjälp mig skulle man kunna säga.

 


nemen hej?


säger såhär jag; HEJ.

Jag har varit på studenkryssning som jag överlevde. Känns ju skiiitbraa dää!

Jag har inte varit i skolan på hela veckan. Känns ju skiiitbraa dää!

Jag har finally hela vännerboxen hemma nuja och snart är jag på säsong 3, känns ju skiiitbraa dää!

Så vad gör jag ikväll? Förmodligen vänner. Då menar jag inte mina riktiga vänner, dom har jag inte tid med nu när jag kan knäppa på tvn med ett tryck och ha mina andra vänner på tvn. KÄNNS JU SKIIITBRAA DÄ! Närå. Jag har tid för dom. Dom kommer imorgon, lördag vettu. Partypartyparty kanske?


hehehe

Studentkryssningen idag. Hehehe. Kuuuul. hehe. Synd att jag är förkyld bara. Hehehe. Ont i halsen. Hehehe. Mådde skit igår. Hehehe. Men vad gör det när det är studentkryssning?? HEHEHEHE.

IKVÄLL BLIR DET DRAG. Tråkigt bara att vi ska släppa tillbaka Wa(h)len till havet... I will miss you.


mörn


Nu snart går jag iväg för att bygga om. Idag är jag en byggare. Byggarebob. Dags att bygga om lite leksaker till de bättre. Dags för pracke alltså. Great!

Så då slutar jag tidigare idag. Och då blir det att pluggaaaa!!! hihihihi. pösss

gonatt

No rim to Erkan today.
Tankns and hej leverpastej.

LIVING THE DREAM. WIHOOOOOO!!


Helgen är bara en fet tumme för mig. En fet tumme som pekar uppåt. GREJT. Mikan fyllde 20 och det var kalas. Riktigt kuul! Gjorde vi bra.

Nu är det måndag igen och man är back on track. Får panik över att studenten är så extremt nära som den faktiskt är. Panikpanik.

Nu lever jag kvällen genom att dricka te med min mamsen.

lathet


TJAJTA.

Själv sitter man hemma i soffan och kollar på dubbat Hannah Montana. Orka klicka på dosan efter en hel skolvecka då? Nope.

Och imorgon drar jag igång mitt liv ännu mer genom att jobba efter tre hela månader. Jag har faktiskt saknat att jobba känner jag nu. Jag gillare! Och efter det är det bara att tagga party för att fira Mikan som blir 20 år. En big girl i en big world.

Inte haft en sån här härlig skolvecka precis...

i mina tankar

Härliga bilden som gör att jag längtar gaaalet mycket tillbaka till bästa stället jag varit på..

maaaaat snälla erika??


Vad gör jag, vart är jag?

AT ERKOS PLACE! yeah. var inte igår. Var faktiskt i torsdags. Men innan dess var det ett taaaag.

Vad står på schemat? Flygande jacke, solning, chirre, dirre, glarre, hallonen. Och ja det där med solning var påriktigt. Jag känner mig som en gråsugga.

Men nu väntar jag på att Erikas mat som hon har gjort, och jag lite, ska bli klar för jag är superduperhungrig..

Sen en till sak, jag har kört bil idag! Mahaha. Det gick iallafall bra. Vi kom till Sandviken utan en enda skada skedd. It feels good.

Nej nu ska jag snart äta. HEJHEJHEJ

 


godsak


Nu ska jag snart pallra mig iväg mot pracken. Möta upp Erkot ska jag göra innan också, jaaaa. Igår fick vi nästan rulla hem från kalaset . Proppis med stora bokstäver skulle jag vilja kalla det. Men det var gooot.

Ikväll ryktas det om sleepoverparty för mig hemma hos Erkot, kan det vara så bra? Mja, det återstår att se. Nu måste jag börja tänka på min refräng här hemma. HEJ.

en lördag i sandviken

 


laddar upp för fika


Today is the day för studiedag. Skön början känner jag. Men imorogn är det dags för praktik igen, efter tre månader utan, eller utan Åhlénspraktik iallafall, får ju inte glömma Lilla Svenska Skolan. Känns att man är på G för att börja leve ett "vanligt" liv igen. Lite boring, lite kul.

Nu laddar jag upp för min kväll då jag ska äta massa massa bakelser/kakor/tårtor hemma hos Evve som fyller år idag. Jag gillar verkligen när hon fyller år, för där finns allt du orkar äta på ett kalas. GILLA.

FUNIkväll ser jag fram emot utgång med girls i Sandviko. Tror det kommer bli en greatans kväller. Sitter nu i soffan med shorts och tisha. Tänk om jag kunde få gå ut så här utanför dörren. Lite skööön-t.

Snart ska jag phona min Jennfis och kolla hur hon mår efter otur med maten. Får se om hon vill agera taxi för mig med sleepover party mitt i natten inatt. Trevlig erbjudande. BYE

Mumsigt

Tre tjejer hemkomna från tre underbara månader med soool. Välkomnas hem av lösgodis och snö. FUN.


festkväll i sweden


Igår bestämde jag och Mathilda oss för att surprisa tjejer hemma hos Erkot. Lyckat, faktiskt. Sen vart det en kväll i Gävle med olika händelser. Bl.a försvunnen jacka och mobiltelefon för mattanpattan, stackarn.

Idag har jag och Mattan haft chilldag i soffan med Alvin och gänget. Sen åkte hon hemmåt och jag har haft pizzakväll. Kebabpizza med fetaost. Mumsi.

Ikväll blir det lurre här hemma. Ladda upp sig inför morgondagen. Kommer bli great ju.

Back in sweden

Japp. Nu är även jag med i snösnacket här hemma. Lucky me, or not.


RSS 2.0