fredag!

Nu ångrar jag mig att jag önskade snö. Snästorm är inget jag vill ha, och det är det som är utanför mitt fönster just nu. Jag kom på att allt blir ju så jobbigt då. Man blåser nästan bort, om man har fixat sig blir allt kaos och man fryser! Nej jag vill ha snö till jul istället. Så jag tar tillbaka min önskan och hoppas att den för en gång skull har ngåon verkan i detta liv!

Idag ser det då ut som att festligheterna tar över oss. Kul! Problemet är ju bara, som vanligt, kläderna. Har ju ingenting som det känns just nu. Blä.

Nej jag ska fortsätta lyssna på det jag gjorde igår (hsm soundtrack) och vara på topphumör. Tjing!


snö!

Nu har jag fått min snö! Och nu ska jag ta att somna så jag orkar hela dagen imorgon. Snön ligger iallafall kvar på marken, det är helt vitt ute, nästan. Ibland överdriver jag lite när jag pratar. Jag tycker det blir roligare. Men faktiskt; det är snö ute, och det är vitt.. Nu ska jag fortsätta att ligga och lyssna på High School Musical soundtrack, sen sova.

PUSS!

fnular?

Känns som att allt ska blåsa omkull ute. Imorgon vaknar jag och allt är uppochner. Tror jag. Varför har alla sett snö idag förrutom jag? Varför snöar det inte där jag är.. Jag vill ha snö och julkänsla!

Sitter och fnular på min morgondag fortfarande. Känns som det var jättelänge sedan man gjorde något riktigt roligt ihop med folk.. Anna hörde av sig idag också. Hon ville träffas imorgon och ha en mysfredag. Jag vill ju också träffas. Men vi får se hur det blir. Det låter ju faktiskt rätt lockande också, Idol, mys, godis och prat. I like!

Snart ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon rolig film. Är inte ett dugg trött. Kan bero på att jag somnade vid 4-5 imorse. Men det var värt det.

höstlov börjar gå mot sitt slut

Nu sitter jag hemma, har jag inte gjort på över 24 timmar.. Åkte iväg och käkade lunch med pappa igår, sjötunga faktiskt. Andra gången ordet kommer upp i bloggen på en vecka. Hur ofta nämner man det annars? Sjötunga, sjötunga..

Efter min sjötunga åkte jag till Nichole. Min dag, kväll och natt var sedan hemma hos Nickel. Vi åkte hem till hennes pappsi och satt och käkde chips och dipp med Anni. Efter ett tag ramlade det in lite mer folk som inte hade tanken på chips framför tvn iallafall. En härlig kväll med bra sällskap fick jag, jag gillar det.

Idag vaknade vi alla och drog och åt frukostpizza, eller skulle nog hellre kalla det för middagspizza eftersom klockan var mer än frukost och lunch. Kl 18 var det dags för mig och mamma att kika bio, Rallybrudarna fick det bli. Den var helt okej!

Imorgon vet jag inte vad som ska hända mig själv. Hört lite prat om ferreperre men vi får se vart kvällen slutar. Tjingtjong.

glasögonorm

Hejsan hallå där.

Min dag har jag först ägnat med Nattso. Vi har gått på stan, både två utan att spendera en endaste krona!! Det tyckte min plånbok om, och inte mist jag själv! Har kikat på massvis med glasögon. Och jag hittade många bågar som passade mig i smaken. Så sjukt mycket snygga det finns! Ett par ska jag nog få följa med mig hem en vacker dag.

Efter att jag vinkat av Nathalie på bussen gick jag hemmåt. Jag och Jennifer bestämde oss för att strunta i kvällsträning och lagade mat och kikade tv istället. Ett bra beslut må jag säga.

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Nichole. Kanske hinner jag äta lunch med pappa också. Men dagen ska börjas med träning kl 10-11.. Bra jobbat. Skönt med lov så man kan träna på morgonen istället för på kvällen. Då är det liksom överstökat och man har en hel dag framför sig!

Nu ska jag sleepa. Vart så sugen på att sova nu. Tänk imorgon när jag vaknar och mamma går till jobbet. Då kan jag ligga kvar i flera timmar innan jag måste gå upp. Det ni, det är lycka.

ringringringring

Kuuul. Alldels nyss ringde någon tjej och pratade på, jag fattade först nada eftersom kl var 08.00!! När folk ringer till mig och jag sover brukar det ta några minuter innan jag fattar vad dom vill. Hon berättade för mig att step var inställt och det var muskelpass istället ikväll. Tack för informationen, men kunde dom inte ha ringt liite senare.

Men nu är jag pigg och klarvaken istället Vid 2 kommer tydligen mitt sällskap,ett tag kvar ja. Så då får jag väl hitta på annat nu. Ska ut på en morgonpromme nu. 11.45 ska jag iväg och träna muskelpass. Sen ska jag ner på posten. Sen käka lunch. Sen på stan. Till kvällen kanske det blir träning, kanske inte.

Hejdå från morgonpigga Frida som är upp kl 8 på sitt höstlov. Tackar!

mitt godnattinlägg

Nu har jag alldeles nyss druckig upp min varma choklad med grädde och kanel. Den gjorde jag helt på egen hand. Den såg riktigt god ut, den smakade gott också. Vilket var självaste poängen med den. Efter att jag druckit upp den fick jag världens svettattack. Var som att chokladen sipprade ut ur varenda del på kroppen, jises.

Nu sitter jag med världens huvudvärk också. Vet inte om det är sjukvärk eller annan värk. Kanske synen, vem vet. Imorgon ska jag försöka komma ihåg/orka boka syntest. Tänkte klicka hem linser också, men min plånbok vill inte det. Så istället kom jag på att jag kan skriva upp dom på min "Önskelista 2008". Ja, jag har faktiskt börjat med en sån. Det är ju faktiskt mindre än 2 månader kvar nu!

Nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på High School Musical 2. Den tredje vill jag se på bio. Undra om jag får med mig någon. Jag vill helst inte inviga min gå-själv-på-bio händelse ännu. Den får vänta tills jag är 30+ och vilse i mitt eget liv.

Godnatt.

rastlös

Här sitter jag och lökar som en riktig rödlök framför Färjan. Det är väl jag och 40+ som sitter fraför kanal5 nu då, eller?

Min dag har varit förjäkligt seg. Jag har målat tre stycken ramar, vit. Fint. Jag är super rastlös just nu. Längtar tills imorgon, då ska jag börja dagen med en morgonpromenad. Sen ska jag göra en höstig frukost. Sen ner på stan och drömma lite.

Nu är jag tom i mitt huvud. Hej då. Tjing. Tjong. Hejrå.

Förresten, händer det inte något roligt alls på detta lov? Vart är planerna?

min mun vill

Jag orkar inte resa på mig. Orkar inte ta mig ut ur lägenheten. Jag är den största lata. Dom latas gud. Det är jag som äger latheten. Nathalie kommer inte idag, hon kommer imorgon istället. Det betyder alltså att jag får prata med mig själv istället. Jag kom på att jag inte har pratat med någon idag, mun prata alltså. Det ända jag har gjort med min mun idag är att jag sjöng i duschen och utanför duschen. Sen har jag tuggat mat med den. Stackarn, det trycker i den för den är så rastlös. Munnen alltså.

Inte är Jennifer hemma heller. Annars hade det varit en lätt sväng att svänga. Anna jobbar. Mamma jobbar. Cillsono är i Åre. Nickel har jag inte hört av på ett hejdundrande tag. Nog dags att ringa henne nu, jag gör det. Nu. På direkten. Så min mun får rastas lite. Gud vilken bra idé! Nu ska jag prata.


på med kängan!

Godmorgon i stugan. Eller godmorgon är det inte, inte för mig iallafall. Jag har varit vaken sen nio imorse. Jag har hunnit slänga i mig ett X antal beroendemackor. Kollat på program på ettan som handlade om 20talet och var på lätt svenska. Så jag förstod det utmärkt!

Nu ligger jag i min säng och känner mig som en tung sjötunga. Fast inte lika klibbig, om dom nu är det. Dom låter klibbiga. Vad är en sjötunga förresten? Är det en fisk? Eller är det en tunga? En tunga som simmar runt i sjöar? Äckligt!

Nathalie ska komma in till Gefle idag. Vad roligt, jag längtar ihjäl mig! Eller, ja jag längtar efter sällskap. Det är inte roligt att prata med sig själv nå mer, det uppstår aldrig några konflikter då. Inte någon seriös debatt heller. Jag måste iallafall hoppa in i duschen och klä på mig höstkläder (ett måste när det är höstlov). Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Jag vet iallafall att jag ska äta mammas lassange till lunch idag. Jag älskar mammas lassange.

PUSS!

(Nathalie hälsar säkert också puss)



seriöst?

hur orkar man gå omkring och vara så jäkla seriös hela tiden? Oseriös är ju bland det roligaste som finns! h3wh3w. Nu ska jag fördriva min tid med att vara oseriös och glida runt i mitt rum och dansa (mitt rum är ungefär lika stort som skoltoaletterna, och då syftar jag inte handikappstoan!)


oseriös eller inte? Ja det är det som är frågan.

brunt?

Jag funderar på om jag ska prova på färgade linser. Hade ju varit roligt att göra en liten förändring. Isåfall vill jag nog prova bruna. Jag tycker det är så fint med bruna ögon! Och prova kan man ju alltid göra!


Jag med brunöga.. Höh.

båttripp?

Nu så taggar vi en liten båttripp så fort som möjligt! Jag och Jennifer började prata lite om det i helgen, nu är vi kalastaggade! Hoppas att det blir något av det, för det skulle vara skönt att komma bort på en liten minisemester nu på hösten.. =)

p.s.. chipsen och dippen gjorde mig bollig... ds

dipp?

Idag vaknade jag upp i en säng jag inte brukar vakna upp i så ofta, Jennifers. Hade sovit skönt, i stormens natt, för ojojoj vad det blåste igår kväll! Våran kväll var iallafall mysig. Kollade på tv, käkade morot med dipp och spelade spel med familjen =) Idag kom mamma och hämtade mig, sedan var det dags för övningskörning. Som gick bra, såklart!

Nu ska jag snart kika på Andra Avenyn eftersom jag inte gjort det från i veckan. Sen är det dags för tre nya avsnitt =) Mat ska jag hinna trycka i mig också, varma mackor fick det bli till kvällen.

Sen är det bara att tagga inför en veckas ledighet. Tacka gudarna för den! Ska försöka höra av mig till folk som jag tycker om och prata med också, och höra om planer inför lovet. Det är ju nu man har tid att träffa dom =)

Vi hörs.

p.s Jag ska ätachips med dipp ikväll. Det gillar vi... d.s..

härliga lördag!

Lördag, lördag, lördag är det bästa som finns. Iallfall bsta dagen, oftast. Fast nu har jag ju lördag-hela-veckan vecka framför mig. Tack för den!

Har precis kommit hem från träningen. O jises vad hon körde med oss idag! :O Heeelt slut var vi efteråt, men jäklar vad skönt det var. Helgens träning är nu klar. Har just kommit ut ur duschen. Om ett tag ska jag och Jennifer ner på stan och köpa stövlar. Sen åker vi med mamma och Kenta till valbo för att sedan åka till åshammar. Blir en natt i åshammar med morötter och dipp, och en Jennifer.

Nu måste jag klä på mig och fixa ordning liten packning.

Tänkte att jag skulle lägga ut en bild på mig och Jennifer men kom på att det finns nog inte en enda! :O Hur kan det komma sig? Det måste jag styra upp! Tjingtjo.


jag får förklara mig

oj. Satt och läste lite inlägg och såg att många ord saknar bokstäver. Har jag blivit knäpp? Svaret är nixpix. Det är faktiskt datorns tangenter. Jag vet inte vrför. Jag tycker jag trycker så tydligt på dom, men antagligen inte. Den hoppr gärna över några bokstäver. Gärna A och R. Så nu vet ni det. Jag är inte konstig. Jag är helt frisk fullt normal, 100%.

Ringde just Jennifer, och hon hörde visst direkt att jag var besviken på Idol. Hur kunde Loulou åka?!?! Skicka hem den andra jäntan tycker då jag! Över till bättre tankar, imorgon är det step/styrka 11.20 som står på vårat schema. Sen en sväng på stan. Sen verkar det bli en kväll i Åshammar? Ojoj, livet slutar aldrig överraska ;) Nu ska jag ligga i min säng och kolla på tv, sen blir det att sova inför lördagen. Puss på er!

Fredag hela veckan

Kortdag i skolan idag vilket var mycket skönt. Åkte in till mammas jobb för att möta upp en mamma, min mamma. Vi tog oss en lunch och tripp på stan, mysigt. Hittade mina höst/vinter stövar som jag ska köpa imorgon =) Var in en sväng och hejade på Jennifer som jobbade. Svängde förbi Evve på jobbet också också, mitt gammla sommarplace, ts ;) (Gävletidningar) Min farvälblomma levde fortfarande, bra gjort!

Nu sitter jag och myser med chips och dipp. Två hundar, en mamma och en Kenta har jag med mig också. Sitter och garvar och kikar Fredag hela veckan. Det ska jag fortsätta med nu!


Det enda bilderna jag har på datorn är från midsommar. Så en sådan gammal goding fick det bi ;)
En av mina "kistenbilder". Hallelujah!

ny familjemedlem

Träning, skööönt. Att komma hem, sköönt. Var så mysigt när jag klev innanför dörren. Ljus tända och fruktsallad redo att ätas stod på bordet som mammsen hade gjort. Men det låg något mer på bordet. Ett paket, till mig. Inslaget i Nalle Puh papper, hah. Det var ett höstlovspaket från mamma och pappa, och i paketet, badambadaa, en miniminimini dator! Jättesöt är den, vit. Den liknar en bebis. Den är lätt och söt, fast den bajsar inte, skriker gör den inte heller. Jag skulle egentligen ha fått den i julklapp men mamma orkade inte vänta tills dess. Den ser så himla minimini ut brevid min "stora". Så det tackar vi för, söta mamma och pappa. Love you!

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och sova. Funderar på om jag ska ta och ätanågra beroendemackor innan, vad säger du Jennifer? Imorgon är det 4timmars film som står på schemat, sen är dethöstlov. Funderar på om jag ska åka till mormor och morfar en sväng på lovet kanske. Det skulle dom nog uppskatta =)

Kort och mörk

Men hallå där..

Igår åkte jag som sagt till skolan för att plugga med Nathalie. Jäkligt lite plugga vart det då kan jag tala om för er. Käka lunch på McDonalds hann vi göra. Och kika in Idas nya crib, som var fint. Alltså var trippen till skolan en aning onödig. Men vill man ha kul får man , öhm, äsch! Idag hade jag min lediga dag, vilket innebar sovmorgon, iaf till kl 10. Sen var det bara att se till att vara hos frisören till kl 13 för då var det dags för klipp och färg. Håret vart kort. Och färgen vart mörk(are). Så nu är jag mer än gammal vanlig Frida i håret igen.

Snart ska jag käka bruna bönor. Senare ska jag dra iväg på muskelpass. skönt det. Imorogn är det kort dag i skolan sen har jag inte en susning om vad som händer. Det som lever får se!

smaken är som baken

"varför inte ge honom en mysig weekend på ett hotell. Granliden i Storvik kanske?"

Valen

Somnade slö i soffan idag. Nästan i två timmar låg jag som en strandsatt val i soffan och snarkade loss. Nej, jag snarkar faktiskt inte, vilket jag tycker är hemskt skönt! Om ett tag ska jag gå och träna, utan Jennifer! Hur ska detta funka undrar jag nu, det var inte igår jag gick själv. Men jag känner att jag är mogen nog att klara av det här, vi alla måste ta stora kliv i livet någongång. Medans hon får ligga hemma och gosa i värmen ska jag göra min egna värme och jag ska svettas. Jag ska bada i mitt eget svett. Ta med tvål så jag kan skölja mig på en gång, spar tid, slipper duscha när jag kommer hem. Smart! Nej, jag ska faktiskt duscha när jag komemr hem. En lång duscha ska jag ta.

Okej nu pratar jag som vanligt bara skit. Som leder till ännu mer skit. Konstigt nog så längtar jag lite till att sitta i skolan imorgon och plugga. Jag är helkonstig. Hej då.


så ser jag ut när jag sover

vad gör man på en ledig tid?

Brukar ju inte komma hem så tidigt på mina vardagar. Idag kom jag hem till kl 3. Jag är hur rastlös som helst! Vad brukar man göra när man kommer hem tidigt från skolan? Annars brukar det bara vara hem, äta, plugga, träna, sova. Inge bra på tv heller, typiskt! Väntar på att Jennifer ska komma hem från work. Sen blir det kyckling och nudlar, sen träning. Yes. Imorgon har jag sovmorgon till 10. Jag fick bestämma min egen sovmorgon, den vart inte så jättelång, men man får ju inte glömma bort att plugga också. Ska plugga historia och försöka bli klar med uppfigten från praktiskmarknadsföring. Sen blir det en hä'äärlig lunch med Nattsonoo.

Tjing!

Godkväll

Jag tänkte bjuda på fina bilder från vår skoldag..





I say hello with my sausage finger

Hejsan hej där.

Sitter och pluggar inför engelskan imorgon, bokprat. Går frammåt iallafall, vilken ät tur. Hade det gått bakåt hade jag lagt av för länge sedan. Skolan idag, hm. Kändes inte som en skoldag precis, men visst fick man saker gjorda, jajjemen. Fick höra att det var någon som hade uppskattat bilden jag la upp på mig själv igår kväll. Själv tycker jag den är bedårande. Idag har jag fläskat i mig stekta nudlar med kyckling, om det var nå gott då? JAAA. Tänker jämt på Erika när jag äter det nuförtiden, du finns i min hjärna du med, heh.  Hejdå!

Grattis Lars!




Godnatt folket

Tänkte att jag skulle försöka sova tidigt idag, men jag är inte så trött ändå, tusan. Loggade in en sväng på fcn (skolprogram) för att kika lite. Såg att även tjossan satt coh söndagshängde inne så just nu sitter vi och "chattar" på fcn. Haha coolingar. Imorgon börjar resursveckan i skolan. Knäppa korten som ska in i affärsplanen sen är den hel. Yippi. Resten av veckan ser ut att bli slapp, vilken är mycket skönt. På torsdag ska jag klippa mitt hår och färga det. Jag antar att hon kommer klippa mer än vad jag vill eftersom det är som ett skatbo. Damn. Kom just på att jag inte har klippt mig sen i våras. Och sen dess har det varit mycket slit. Mycket färgningar har det varit, en vecka i utlandet, en heel sommar, så ja det mår inte så bra. Men vem bryr sig om mitt hår egentligen? här sitter jag och pratar strunt. Nej hejdå med er!


hahah, här hade jag kort hår. Snyggt va? Hahaha. Tack mamma!

skön söndag

Har inte pratat med Anna på några veckor (känns som år). Hittar bild på henne i tidningen, sötisanna. Hör av mig, vad får jag veta, hon har flygit till Umeå och jobbat i någon vecka. Hur har jag kunnat missa? Jag måste bli bättre på att höra av mig till vänner som jag inte träffar så ofta. Men jag har ju knappt någon tid till det. Känns som att mitt liv är uppbokat hela tiden. Skola, praktik, plugg, träning, sova, plugg, träning, plugg, sova, äta. Herregud. Och appropå det borde jag träna inför engelskan som ska vara på tisdag, men jag är så slö i min kropp så jag orkar verkligen inte. Fast att jag vill bli klar med det säger min kropp ifrån. Den orkar verkligen inte med det. Jag tycker synd om min kropp, som är så slutkörd av allting som ska göras och blablabla.

Nu ska jag slappa och kolla på tv. Slappna av och försöka hitta glädjen för att arbeta någonstans. Jag tror det blir bra med ett höstlov snart.

Bonde söker.. ja vadå?

borde inte Bonde söker fru byta namn till Bonde söker sällskap eller något sånt snart? Nu finns ju både man söker kvinna, kvinna söker man och man söker man. Dags för nytt namn kanske? Det ligger jag och tänker på denns söndagskväll.

Cupcakes

Här sitter jag i mjukisbyxor och urtvättad gammal Beckerströja med hårfärg på. Håret är lortigt och jag vill duscha. Haha. Kristin är en sväng till Konsum för att köpa lite ingridienser till våra cupcakes som vi ska baka när hon kommer tillbaka. . Hoppas på att dom blir söta, och framförallt goda!! Så det är min lördagssyssla så här på eftermiddagen. Om vi lyckas med dagens planer kanske det kommer upp en smarrig bild senare.
Men undertiden kan ni ta och klicka in er på denna sida och kika på alla underbart söta bakverk, så där duktig kommer jag nog aldrig bli. Men om ni vill dregla lite, Klicka här!


Som sagt, mitt hår kom vid 3-4


Jag sitter och fredagsdrömmer . .


pizzabakning

Då var affärsplanen så gott som klar. Bra jobbat girlfriends!! Idag har vi jobbat konstant med UF. Förutom på idrotten och lite på företagsekonomin. Och resultatet blev ett glatt företag som känner att vi ligger riktigt bra till.

Idag kom jag hem kl 6 efter skolan. Alla blir jämt så paff när jag säger att jag kommer hem efter 6. Men det är så min vardag ser ut när jag går i skolan. Kliver upp 05.30 och kommer hem 18.00. Thats it! Kom iallafall hem till pizzabakning. Jag och Kristin åt alltså egenbakad pizza, mumsi. Ikväll blir det Idol + popcornoo. Kanske att jag återkommer om jag har något i mitt hjärta som vill ut. Nu ska jag kika tv och slappa. Pusshej!



Fredagsmys

Just kommit från idrotten. Idag var det riktig fart i den, precis som det borde vara varje gång ;) boxercise stod på schemat och nu sitter jag här med skagiga fingrar, kan knappt skriva, haha. Ikväll blir det iallafall myskväll med Kristin. Imorgon med Jennifer. På söndag blir det härlig morgonpromenad i höstvädret med Jennifer, sen frukost på något fik, mysigt! Nu börjar snart Företagsekonomin. Idag ska mitt UF bli klara med affärsplanen, skönt det!

Hörs hej leverpastej. Nu ska jag äta på min fredagscholkadboll och dricka ur min läskande fanta. MUMS!

prima ballerina

Kommer inte på något trevlig sätt att inleda detta inlägg. Hejsan börjar bli lite tjatit och tråkigt. Därför börjar jag såhär istället.

Skolan gick bra idag. UF lektionen gick prima ballerina. Nu taggar vi på att bli klara med affärsplanen, inte alls långt kvar vilket är mycket skönt. Alla vårt material har kommit så det är roligt. Snart så är vi på gång på riktigt. Om 25 minuter ska jag gå och möta Jennifer, sen är det dags för muskelpass. Som jag har längtat efter det! Mycket roligt, och skönt.

Imorgon är det fredag och jag ska ha myskväll med Kristin antingen då eller på lördag. Kanske både delar? Lugn helg iallafall, vilket kan vara grymt skönt! Ska kanske ha en plugghelg? Fixa klart engelskabokpratförberedelserna, börja plugga historia, kika lite på om man kan göra något på UF också.

Nej nu ska jag ringa min friend som nuförtiden "jobbar" på Village. Hoppas hon har fått slutat så hon är taggad på muskel..

Ett litet kollage


Lite bilder som sänder ut lite ljus i det mörka. Bilder som gör att munnen ler och man tänker tillbaks på det roliga som passerat.. Great times!

när tröttheten tar över

Sausage finger, hahahahahahahahahahahahahahaha, hahaha. hah.

Godnatt.

sweet dreams

Precis nyduschad, synd att jag inte orkar bädda sängen med nybäddade sängkläder, skulle vara som grädde på moset, pricket över i:et, glassen i munnen, såsen i påsen, eller självaste poängen i sängen (lakanen då). Sitter och kikar på Desperate Houswives och har ont i halsen. Det vart inte precis bättre av att träna, fattade jag väl, men ändå. Imorgon ska vi börja med vårat UF på riktigt skulle man väl kunna säga. Börja producera lite, det är den ända roliga med den skoldagen.

Nu ska jag gå och föna håret. Det är ju roligt. Hejdå, godnattoo!!

blodig tisdag

Sista praktiken på två veckor idag. Tråkigt. Men snart är det höstlov, skönt med lite vila =) Imorgon är det skola. Och ni vet vad jag tycker om det. Blir deprimerad av bara tanken, på riktigt. Såg också att jag hade engelskabokprat och klipptid samma dag, damn. Får kolla upp med tider och sånt.

Något roligt som hände idag var att Erika for ner på backen, mitt i stan, på rygg. Där låg hon, haha. Det var tydligen meningen att jag skulle hålla emot när hon klängde sig på mig, jag gjorde det inte och hon föll. Det var kul. Stackarn, haha.

Nu ska jag göra en annan kul grej, käka blodpudding. Halv 8 ska jag iväg och träna med Jennifer sen ska jag nog läsa bok, som vanligt. Nej men hejdå! =)


Här är jag och min Åhlénskollega =)

kväller och UF

Ikväll har jag bara legat och slöa på soffan. Halsen vart värre och huvudet också. Mamma fick ligga och trycka på mitt huvud för det ilade i hela huvudet på mig. Nu är det lite bättre, hoppas det blir bra tills imorgon för då är en spännande dag. Just nu ligger jag och arbetar med vårat UF. Och förresten ett meddelande till mina "kollegor" ; jag har goda nyheter för er, jag tror ni vet det handlar om ;). I found it!!!. Det var det meddelandet. Jag orkar inte ringa till er nu för klockan är sent men jag vill ändå tala om det. Och för er andra som blir nyfikna. Tss ;)

Nu borde jag egentligen sova, fast jag börjar ju inte förns 10 imorgon. Mycket skönt kan jag tala om. Nu säger jag tack för idag. Godnatt.


älskade måndag

Praktik. Tycker jag ofta skriver det faktiskt, veckorna går så fort. Det skriver jag också ofta. Praktiken var rolig idag iallafall, precis som vanligt. Känns som man bara komma mer och mer in i det för varje dag, toppen! Blir så mycket roligare då. Känns hemskt att tänka på att jag måste till skolan på onsdag. Och heela nästa vecka. Jag är så trött på skolan nu så det är helt sjukt. Skulle bara vilja skita i precis alla arbeten och allt, bara för att. Ser inget ljus i det hela, någonstans.

Idag kom jag iallafall hem och var trött. La mig och sov på soffan och kännde mig sjuk. Vaknade med halsont och känner mig allmänt seg. Så känenr jag mig  varje vecka, undra vad felet är. Vanlig förkylning eller något annat? Nej men ikväll skippar jag träning iallafall, typiskt. Men imorgon, då jäklar. Nu ska jag kolla på Christine sen Vänner. Bye suckaazz.

söndagsgöra

Idag har jag varit med Magden och kikat på film och ätit popcorn och kex. Först började vi kolla på en "rysare". Det var seriöst den sämsta filmen jag någosin har sett. Såg ut som dom spelat in den själv hemma och skådespelarna var kassa! Vi stängde av den filmen och kikade Scary Movie3 ist. Mycket roligare så =) Som vanligt rusar helgerna förbi en. Imorgon är det praktikdags sen är det träning. Den här veckan ska vi träna mycket, tycker jag. Ingen vila här inte. Nu ska jag sova. Hej.

trött på allt, trött på dig, trött på mig, trött på alla.


planer är till för att flyttas

Känns som jag skjuter upp alla mina planer hela tiden. Verkligen när det gäller allt. Städning, träffa folk, plugga ja allt! Idag har jag iallafall läst mycket i min engelskabok. Det var det första jag gjorde när jag vaknade, lästa några kapitell. Nu har jag bara 150 sidor kvar!! Imorgon ska jag träffa Magden iallafall. Hon åker iväg till Avest på kvällen, då åker jag hem till mig. Men hela dagen har vi tid att träffas iallafall =) Var ju ett tag sedan, om man itne räknar med skolan, så var det ett väldigt bra tag sedan faktiskt. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för dagens planer. Pusshej!


härlig tid :)

Bilder från kvällen

Här kommer lite bilder. Orkar inte lägga ut alla här så det klommer nog finnas lite mer på bilddagboken =)





godmorgon mina vänner

Hejsan hej!

Ja, lördagmorgon. Seg morgon. Vaknade kl 8 och gick upp och städade (?). Kom på mig själv att jag var knäpp, så jag gick och la mig igen och vaknade 12 av en illalåtande telefon, mamsen som ringde och kolla läget. Läget var bra. Nu sitter jag och kikar repris av Stjärnor på is. Ska nog äta lite frukost nu, magen är på mathumör. Hah, det roliga igår var att jag inte hade ätit någon middag på hela kvällen, alltså bara lunch som mat. Så när jag hade sagt farväl till mina homies på stan gick jag själv till McDonalds och köpte mat, jag var huuur hungrig som helst. Hah. Där stod jag själv i mina egna tankar. Gick hem och åt iallafall, så jag slapp sitta själv vid ett bord. När jag är hemma märker jag att han glömde lägga ner min cola. Tack för den!! Okej det var det som var roligt. Jag själv på McDonals 2-3 på natten.. Skratta lite nu då. Snart kommer bilder. Hej! 


Trevligt fredagskväll i Gävle

Riktigt trevlig kväll ikväll. Nu sitter jag ensam hemma och kikar CSI Miami. Ska slänga mig ner i sägnen snart. Längtar efter att sova ut. Så jäkla skönt!! Nej men jag måste ju också tacka för kvällen jag fick ikv'll. Tack för en riktig rolig toppenkväll tjejer. Det var riktigt länge sedan jag hade det så bekvämt och trevligt. Måste göras om ; ) Och för er nyfikna kommer kanske lite blder upp imorgon om våran kväll =)

tack för mig, hej (som Anders timell skulle sagt om han bloggade)

Partyfredag

Mina planer har ändrats. Ingen lugn stund här inte, hah. Blir partaj ikväll. Några klassisar är på G + Anna =) Ska bli trevlans. Helt oplanerat men det funkar ändå. Börjar väl tagga lite med musik och fixning. Problemet är att jag inte har en susning om vad jag ska sätta på mig på min kropp. Det får vi se! Nu ska jag snart ringa till någon kotte och höra vad planerna är. Vi ses. Tjing!



haha. Tänkte visa er kvällens sällskap. Fint va? Tror det blir dom iallafall. Hejrå.

telefonöra, kvällens kroppsdel

Gud vad alla var telefonsugna idag! Har pratat i telefon över 2 timmar denna kväll. Kul att folk orkar prata med mig, ska väl inte klaga ;) Magden ringde och pratade lite, vi bestämde att vi nog ska ha en myslördag på lördag. Mat, film, godis och film? Jag är sugen iallafall, får se hur det blir. Var ett tag sedan man hade mysmysmyskväll med vän nu. Jag måste iallafall sova nu egentligen. Eller nej, egentligen borde jag läsa ut min engelska bok. Nu har jag hunnit rätt så långt faktiskt! Men jag har 200 sidor kvar, och mindre än en vecka innan bokpratet är. Men det är lugnt, jag hinner lätt. Bara för det kommer det sluta med att jag i panik läser min bok på onsdagnatt (bokprat på torsdag). Hah. Nej nu ska jag bre mig två hårdbrödmackor sen ska jag krypa ner i min säng och sleepa gärnet! Hejhopp!

spagettiben

Hejsan där.

Muskelpass idag. Fyfan för jätteroligt, och jobbigt ;) Helt klart något vi ska fortsätta med. Men jag gissar på att jag kommer ha världens tärningsvärk imorgon, i varenda liten muskel i hela kroppen. Men det får man ta. Vill man vara fin får man lida pin, hehe. Ikväll är jag ensam hemma. Sitter och kikar tv och tänkte göra något att äta på. Prata just med Nattsen i telefonen. När jag la på hade nästan telefonen växt fast i mitt öra, hah. Imorgon kanske det blir myskväll med Jennifer, om hon inte lämnar staden. Annars gissar jag på en lugn kväll bara. Nu ska jag dega. Tagga helg!! Hejdå.

My friends Ben and Jerry..

Sitter i soffan och myser med filt. Tog som sagt min vinterjacka till konsum. Den var underbart skön. Jag frös inte någonstans, eller jo, om benen. Men det var ju inte jackans fel. Vi fick med oss en goding hem. Ben&Jerrys Cookie Dough. Har aldrig provat den, så det vart en nykomling för mig. Tänkte att eftersom jag ändå inte tränade idag kunder jag väl dra till med en glasskväll. Jajjemen, I like it! Snart ska jag träna lite på Hansan, för imorgon ska jag prata om den/det (?) på historian. Men först ska jag ta någon tugga glass. Eller vad heter det? Inte klunk och inte tugga, vad blir det då? något mellanting. Aja tjing då!


vinterjackadags

Skola idag. Seriöst, lusten finns verkligen inte kvar. Jag tycker det är hemskt. Att jag inte ens gått halva 2an och lusten finns inte någonstans! Skönt med lite lov snart, sen blir det tagga igen! Har nyss ätit bruna bönor, mums filububblan. Vart igne träning för jennfisen och mig heller, passen var fullbokade. Typiskt. Men imorgon, då jäklar. Muskelpass står på schemat, och vi kommer finnas på plats. Pumpa lite granna ;) Nu ska jag gå till Konsum med mamma och handla lite. Tror jag ska inviga min vinterjacka på minipromenaden. Såg Kurvan i hennes nya vinterjacka idag och det gjorde mig sugen på att krypa ner i min. Det såg liksom så varmt och mysigt ut. So, bye suckaaazzz =D


slänger in en old school (heh) bild som piffar upp det hela lite. (Nattiz och Erkiz)

skollust finns inte här

Idag vart det praktikdag. Dagen gick bra. Hade ett slags möte med Daniel, både jag och Erika. Gick bra. Skönt att höra att dom trivs med oss ; ) Nu så taggar vi bara extrajobb, för bra låter det. Avslutade dagen med kassan. Nästa vecka ska vi sikta in oss på att köra mycket kassa så vi, som Daniel uttrycker det så fint, får in det i ryggmärgen.

Imorgon är det skola. Känns inte som att jag taggar såå mycket. Så jäkla trött på skiten. Det är inte en slite kul nå mer känns det just nu. Det är väl som dom säger, man tappar skollusten i 2an. Yes, någon lust finns varken här eller ngåon annan stans. Nej jag får njuta av måndagar och tisdagar istället.

Snart ska jag iväg och träna. Jennifer släpper polugg och drar med hon med. Skönt tjejen!! Verkar som hon också har mycket i skolan nuförtiden, kämpa på stupmis ; ) Nej nu ska jag fortsätta lyssna på hoffmaestro, drömma tillbaka till sommaren då allt var perfa. Bye sweetass!


tiden går fort, här var det vår och vi taggade att sommaren var påväg. Nu är det snart vinter.



Mina drömmar

Om 40 minuter börjar jag, och här sitter jag färdigklädd och klar. Skönt att inte behöva stressa.. På senaste tiden har jag börjat drömma massa konstiga saker. När jag vaknar tror jag jämt att det jag drömt hänt på riktigt, sen går jag med känslan hela dagen. Häromdagen drömde jag att Nathalie, pappa och jag skulle ta livet av oss tillsammans. I en bil, vid en korsning. Jag ångrade mig, men pappa sa att hade jag bestämt mig för det så skulle jag hålla vid det. Jag hann aldrig ta livet av mig, för jag vaknade. Vilken tur. Inatt var jag mamma till en babybjörn. Sen var jag med i Lejonkungen, sprang omkring med massa tecknade lejon. Konstigt.

Idag blir det iallafall praktik. Efter på praktiken ska jag småhandla lite smått och gott, ska boka klipptid också. Senare mot kvällen blir det träning, hoppas att Jennifer hakar på också, och att inte pluggandet tar över kvinnan! Nej nu ska jag slöa lite. Hejdå!

sjukling

Idag har jag stannat hemma från praktiken. Kände mig inte alls pigg imorse. Skönt var det att vara hemma iallafall. Läste engelskaboken som jag sedan somnade i och vaknade upp vid fyratiden. Imorgon blir det nog iallafall att jag går till praktiken, som jag känner nu iallafall. Nu ska jag snart krypa ner i sängen igen för att vila upp mig inför morgondagen. Tråkigt inälgg, men jag piffar upp det med lite bilder istället.. Godnatt!


Här var vi lite trötta i benen. Då var det dags för McDonalds. YEY!


Här hade vi våran lekstund för dagen. Lera!

Hehehehehe


Undra vilka som uppskattade leken mest?


Två systrar på en bild!

helg = bäst

min helg har varit suverän. Hittade lite smått och gott sådär i Stockholm. Mot kvällningen tog vi tåget mot Västerås. Fötterna värkte. Vi var trötta, men belåtna. Fick se Nattsens nya hus som var mycket fint. Vi tog det lugnt och somnade skönt på lördagen. Idag var det upp för att åka iväg till IKEA. Sen en tripp på stan där jag även hittade lite saker. 18.40 gick min buss mot Uppsala så då åkte jag iväg. Inge batteri på telefonen så ingen musik hade jag. Men en tidning som fick udnerhålla mig under min resa.

Nu ligger jag i sängen och mår piss. Min förkylning börjar nog kläckas snart. Idag kände jag verkligen av den, får hoppas på bättring till imorgon då det är dags för praktikmåndag =) Godnatt alla kära, och nära, och onära.

ändrad plan av kväll

Skoldag idag. Det roligaste var klart bilden. Jag tycker det är kul att vi får göra något annat än det vi jämt brukar göra. Efterskolan åka jag hem på direkten. Gick och hämtade tågbiljetterna tills imorgon. När jag var utanför min port hör jag någon som säger Friiidaa. Det var Evve som satt i bilen och helt plötsligt var jag bjuden på tacokväll med systrar + oskar. Det var mys. Min mage höll på att spricka under kvällen. Evve tvingade i mig (nästan) samarin, min samarindebut. Nu ligger jag och kikar Idolfinalen, spännande. Loulou gick ialalfall vidare, hoppas på Lars också nu, och Johan, Anna och Alice =) hah. Hej

baken är som smaken

För bara något år sedan fick jag reda på vad som verkligen menades med smaken är som baken. I hela mitt liv hade jag trott att det var skit, istället för delad. Alltså; Smaken är som baken, skit. Jag trodde man sa så till folk som hadde skitdålig smak, haha. Men man lär sig något varje dag, och även den dagen lärde jag mig något nytt.

Nu sitter jag och kikar på Idol. Kom hem från träning för ett tag sedan. Skön med lite fri träning idag. Benen vart det som jag la tid på idag, det kommer nog kännas imorgon. Nu ska jag dregla lite framför tvn. Varför ska jag dregla? Jo jag ska äta banan, jag brukar dregla rätt mycket då, bäst att hämta handduk och lägga nedanför. Ni får ta detta som ni själva känner för. Kanske är jag allvarlig, kanske inte. Men dregla ska jag iallafall göra, h3.

Hej på er!

blodpurre

vad blir det till mat idag? Blodpudding!! Andra gången för denna vecka. Jag fick bestämma mat idag, eftersom att mamma ändå inte skulle käka hemma den filuren. Så nu steker jag mat alltså, ska bli sååå gott! Sen efter maten ska jag gå och träna lite lugnt med Jennfisen. Härligt!

trööök

Jag har tråkigt. Det är inge kul att vara hemma själv. Man är så ensam och har nada to do. Har iaf läst engelskaboken som ska vara klar om bara någon vecka. Pratade med Nathalie nyss, hon hade tydligen inte heller varit i skolan idag, så vi ska kika engelskafilmen tillsammans någon dag framöver, som vi egentligen skulle ha kikat på idag på engelskan. När mamma kommer hem ska jag boka tågbiljetter också. Gävle - Stockholm, Stockholm - Västerås, Västerås - Uppsala. Tre biljetter som inte hänger ihop någonstans? hah. Nej men jag ser mer och mer fram emot att åka på en minitripp. Slösa pengar och njuta bara, det gillar jag!


no school

Idag stannar jag och min kropp hemma från skolan. Vaknade klockan 7 av att jag inte kunde sova. Jippi. I halsen känns det som att en traktor försöker ta sig igenom varje gång jag sväljer. Huvudet är segare än vanligt också. Hoppas det blir bättre, speciellt till helgen!! Så nu sitter jag och kikar Nyhetsmorgon inlindad i morgonrocken. Ska gå och dricka lite te och käka frulle snart. Oj, nu ringer väckarklockan som jag ställde på halv, hehe. Tjingtjong!


helgtripp med naaad

skitsakhelvete. Hatar när saker inte fungerar som man själv vill. Det kan verkligen göra en tokig och hela dagen kan bli förstörd. Jag försökte boka tågbiljett så jag komemr hem på söndag men det funkar ju inteeee. Tokig jag blir. Min käre vän Nattsen får försöka hjälpa mig imorgon. På lördag drar iallafall vi till Stockholm för en liten shoppingtur. Efter Stockholm drar vi till Västerås och myser. Har ju inte varit och hälsat på det nya huset ännu så det får jag allt göra. Sen på söndag åker jag hem till Gävle igen. En mysig liten helgtripp med gott sällskap!


we're leaving town bitches, again..

jag har färgat håret rött..

..luggen blev grööön. (smurfarnas hits)

Idag tog vi ett beslut om att sluta tidigare i våran UF grupp. Kändes bra. Kom hem tidigare än annars. Åt köttbullar och stuvade makaroner. Den godaste maten jag vet är mammas stuvade makaroner och blodpudding. Ja alltså inte blandad tillsammans utan som två olika rätter. Jises vad gott det är. Efter mat åkte vi ner på stan. Ja vi åkte faktiskt, lata? Nej men vi hade mer ärenden att utföra. Mamma försökte lämna tillbaka sina byxor på Kappahl, efter några minuter kom både mamma och hon som jobbade där på att byxorna var från Lindex. Nejmen gud vad pinsamt kläckte hon ur sig sen gick vi till Lindex istället, heh.

Jag har färgat håret också (inte rött som rubriken lyder). Det vart mörkare än tänkt, men det gör inget. Jag överlever ju iallafall och det får jag vara glad över. Imorgon är det torsdag och jag ska nog jobba hemma första timmen, läsa engelskabok blir det nog. Nej nu ska jag kika på tv med min mammi.

PUSS!

Här är en Frida på chillkväll på Nattasbalkong. Där var luggen nyfödd. Äntligen börjar den växa ut igen!!

Hey! You look yellow..


rånet

Dagen igår började som vanligt, nästan. Rån på stan sen dags för praktik. Ja alltså det var ju inte jag som rånade, heh. Dagen sprang iväg. Sen var det dags för aeroboxgympa. Kul att tidningen kom efter ett tag och knäppte kort. När man står lökig med slickigt hår och rödsprängd i ansiktet är inte den högsta önskingen att en fotograf ska komma, faktiskt. Men det var kul iallafall, med passet alltså.

Nu sitter Natta och sexaktar sig på Cilla. Usch. Jag blir äcklad. Nu ska jag fixa skola. Sen hem. Sen yoga maybe. Gött. Hejdå

RSS 2.0