att packa

Nu har jag faktiskt börjat småpacka lite. Eller, lite av min packning ligger på min strykbräda i en liten hög. Så packa vill jag väl inte riktigt kalla det. Har ju en del kvar om jag säger så.

6 dagar kvar, nästan 5. Känns bra. Men efter att hå fått frågan "hur känns det", "är du nervös", "har du packat" ca 1000 gånger så har jag börjat insett att jag känner inget speciellt, jag är inte nervös och jag har knappt börjat packa. Så ni alla vet.

Nu ska jag sova. Imorgon är det skola som gäller , 10 - ca 14. Känns skönt. Sista skoldagen.
GODNATT

Min packning för tillfället. Och nej, jag ska inte packa med strykjärnet som står där i mitten. Man måste ju dra en gräns...


lussebullar

En vecka kvar. Herregud. EN VECKA KVAR?!?!

Ska snart trippa mot Evve för att äta nybakad lussebulle. Ska slänga på mig min sköna mysdress och ta en prommis. Skönt.

Idag kom även min Ros-debut. Jag, Frida Lytter, fick min första ros i tidningen idag. Det känns skönt att man kan göra andra glada och nöjda . GREAT JU! Det gjorde min dag, för nu är jag glad för att andra är glad för att jag är glad. Hah.



lölölördag

TJA.

Lite taggat idag. MJA.

Nu ska jag iväg och jobba 11-16 sen åker jag hem till Mattan och donar lite innan kvällen då det blir partaj med utgång för första gången på ett antal månader. jises.

Igår vart det myspys hemma hos Kerran med lite tjejer. Great. Sen fick jag följa med Lovisa till hennes släktingar, vilket var ett väldigt glatt avslut på min kväll.

Nu ska jag springa ner på stan och greja lite till kvällen. HEJEJEJ

skönt?

Skönt att sluta klockan tre idag? JAA
Skönt att få en tvätttid på två timmar? JAA
Skönt med fredag? JAA
Skönt att jag inte orkar laga mat till mig själv? NEEJ

Nu ska jag ner på stan och möta upp Mattan och sen far jag iväg mot Sandviken :D

YATZY

Ikväll har vi haft en Evelina här hemma. Vi har ätit maad och spelat yatzy. Ett spännande spel som jag och mamma har spelat tills nu. Hah. Helt klart följer det med i min resväska nästa vecka.

Idag har jag varit och färgat mitt hår och klippt mig. Ingen större förändring. Lite ljusare slingor bara. Och schampo, balsam och inpackning köpte jag på samma gång också som också får åka ner i packväskan.

Imorgon är det fredag och jag slutar kl 15. GREAT JU.

Nu ska jag sova. Imorgon börjar jag kl 08, då är det brandgenomgång som gäller och släcka bränder med brandsläckare. Fun. BYE

GOD JUL

Nu sitter jag i min soffa och lyssnar på massa jullåtar och sjunger. Dock kollar Egon lite väl konstigt på mig, och suckar. Stackarn. Vilken julkänsla jag har nu alltså. Sjukt. Sen hittade jag bilden där upp på datten från förra julen med min julsocka. En socka som kommer få vara tom i år. Stackars den.

Nej nu ska jag sjunga vidare med mina julsånger här hemma. GODNATT OCH GOD JUL

I LOVE YOU


I LOVE MY COMPUTER.

det är nästan det finaste jag äger nu. Plutten. Jag ska ta väl hand om dig. puss på dig.

jag är frisk, och normal. Eller normal, vad är det? Vem vill vara "normal". Gud vad tråkigt.

Jag och min mamma har just druckot te och ätit scones som jag har bakat med mina egna händer. Nu står Egon och sträcker på sig och fiser, som vanligt. Egon är en hund så nivet.

Nu ska jag umgås med min mamma som ligger i soffan brevid mig. HEJRÅ

Lite crazy

Snacka om tajmat och klart i mista detalj. På samma sekund skickar vi det här till varandra. HEHEHEH.

Men nu jäklar blir samtalen mer roande :)

 

 


en dag med skyltning



Här sitter jag. Det kan man ju göra.

Idag var vi på Önska och fixa deras skyltfönster inför julskyltningen. Och den vart ju great!! Riktigt nöjd var vi alla när vi gick där ifrån. Och mattan är bra att ha med hennes alla ideér som far runt i huvudet. Vissa megabra, vissa mindre bra. DU ÄR KING MATTAN!

Såg just ett mail om att min new datte är på G, skickad. Så antingen imorgon eller torsdag borde den komma. Och gamla datorn har jag fått såld nu också. Till mamma. Så det var inte så svårt att få iväg den. Ska bara finslipa den lite innan hon får ta över den.

Ikväll vill jag promenera. Med Evve. Men hon svarar inte (som vanligt). Damn.

PÖSSHEJ LEVERPASTEJ

ont

Snacka om att skolan går fort för oss just nu. Swish så var dagen förbi.

Idag har jag iallafall varit på massage. Skönt, och ont, men bra.

Efter massagen fick jag världens ont i magen. Och så kom jag hem och kom på vaccinet som skulle tas igår som jag glömde, så det vart att klunka magvaccin. Och fyfan vad jag hatar vatten med medecinbrus. BLÄ. Resultatet = ond mage.

Nej nu måste jag klä på mig inför kvällen då vi ska ut och käka med Åhlle. Ska möta Erkot på stan om ca en timme så lite kläder på kroppen skulle ju sitta fint de. KINGKINGKING.

Och nästa vecka drar vi till Thailand, ville bara säga det. HEJ DÅ :D

new computer

Nu har jag just suttit och pratat med Erkot på skype i en timme och mer. Alltid lika kul. Heheheheehehehehe. Och imorgon ska vi ut och dricka öl med resten av the people of åhlens.

Och en crazy sak jag gjorde för typ en timme sen var att jag beställde hem en dator. Hoppas bara den kommer hem innan jag åker, det är ju typ det som är vitsen med det hela. Som såsen i påsen liksom. Och jag gillar den. Vit och fin. Min nya lilla bäbis som jag hoppas kommer snart.

http://alltomprylar.se.taz.kontrollpanelen.se/wp-content/uploads/2009/03/090302-samsung-nc20-1.jpg


En lördag som var

Idag kom jag och Evve hem efter att ha varit till mamma och Kenta. Haft det mysigt ute i skogarna. Känndes så himla bra att jag fick träffa Kenta innan jag åker iväg. Så glad att jag inte jobbade i helgen och åkta dit istället.

Men nu är jag hemma i min mysdress framför min tv. Ska städa lite här hemma, sen trycka i mig kvällsmat som består av, som vanligt, fil och flingor. HEJDA

min fredag

Kvällen vart härlig med Mattan och Denise. Vi är så taggade nu så!! Listan blev lång och idolkiket var brao :)

Imorgon åker jag och Evve till Storvik för att hämta bilen som vi ska köra med hem till Kenta. Ska alltså spendera min lördag och söndag där hemma :)

Funderar starkt på att köpa en ny dator innan jag åker till thai. Men vi får se hur långt mina funderingar hinner växa. Skulle vara grymt skönt med något annat än den här rishögen...

Nu ska jag sova, imorgon står prommis och step up på mitt morgonschema. GNATT!

Det viktigaste är på plats


afterwork

Det vi alla (iallafall jag och Sanna) ser som månadens höjdpunkt är när det äntligen blir dags för afterwork. Och nu på måndag är det dags igen. Sista gången innan jag tar mitt pickochpack för att lämna de trevliga för nån månad. Därför tänkte jag lägga ut lite bilder från förra månaden som aldrig har hunnit visats :)




min väska och jag

TJARÅ.

Idag har jag fått hem min väska. Den är dock inte rosa... den är mer exotisk än så... svart...

Men den är en grym svart väska ändå, för jag har saknat den. Väntat på den. Gjort plats för den här hemma. Nu ska jag äntligen kunna börja ta tag i min packning. HIHIHIHI. Den är älskad.

Appropå packning så ska jag träffa mina svenska thailandsflickor imorgonkväll för lite packningsplaner och idolkik. GREAT.

Ikväll ska jag köra mot Järbo för att hämta en mamma som har varit på tjej(tant)middag. HEH. Får se hur ratten och jag går ihop idag. Och jag ska passa mitt huvud för backspegeln.

HEJDÅ

åtta minuter över nio

GODMORGON GODMORGON!

Idag har jag och min segis till kropp legat kvar i min varma sköna säng lite mer än vanligt. Det var skönt mja. Nu längtar jag tills min dag är över så jag kan gå och sätta mig i biomörkret. Det är ju great.

Men gröt till lunch kan ju dagen inte bli annat än bra. + en Erika till sällskap. HALLELUJAH MOMENT!

Ugly housewives & Desperate Betty

Virrigt hah?

Nej men det blir alltså en kväll framför tvn med både Ugly och Desperate. Imorgon är det dags för praktik igen. Och jag som tyckte jag just var där? Veckorna rullar.

Imorgon ska jag gå på bio också. Ja igen. Tredje onsdagen gillt som man brukar säga.. Blir 2012 med min mama.

Sen letar jag desperat bikiniunderdelar också men hittar ingenting i en endaste butik, förutom Åhléns och Stadium men dom hade inge bra färger.. DAMN.

gröt



Idag skulle jag träffat annsen och fikat efter hundra års tid, men det blev inte så.

Så vad gör jag med min tisdag istället? Äter tomtegröt och kikar på tv. Ska om ca en timme ut på en långpromenad med mig själv.

Och provet gick galant idag. Skönt att ha det ur tankarna. Och får skyltning som vi ska göra för Önska nästa tisdag ser också ut att bli finfin :)

Nej nu ska min tomtegröt så svalna i magen. PÖSS

TYST

När det börjar bli svårt att få in allt i min kalender som jag vill innan jag åker iväg, det är då jag inser att det är så sjukt kort tid kvar innan vi åker. Jag har seriöst problem nu.

Nu kollar jag på det där Silent library. VAD FAN är det för program?!. Töntiga killar som sitter och fnissar och tror dom är asballa. Kalsongryck, uppbränd röv och tåslick som en dansk spyr av. Jävla skit.

Nej nu går jag till min dusch sen ner i sängen. BYE


första provet

Här sitter jag och pluggar och trycker i mig en banan. Samhällskunskapen börjar sitta färdigt i mitt huvud snart. Så mycket som får plats med, snart är det fullt. Men eftersom jag hade en bra "grund" i huvudet eftersom jag pluggat sen någon vecka tillbaka är jag snart klar.

Bra gjort känner jag. Varför gör jag inte alltid så?

Imorgon är det alltså dags för mitt första prov under årskurs tre. Känns GREAT.

(20 days today)

Härliga lördagsmorgon...

HEJ.

Idag, lördag, har jag varit vaken sen 6.45. Fun. Så blir det när man aldrig bokar tvättid i tid. Hela morgonen spenderar jag i tvätten alltså. Kl 11 börjar jag jobba, sen blir det hem till familjen och fira Kristin :)

Svinsprutan. Vilken jäkla grej alltså. Min arm höll på att gå av under gårdagen. Men nu är den nästan normal igen. GREAT.

Nu plocka undan frukosten sen dra ner till tvätten igen.. TJOHEJ

SVINIS

Idag har jag fått svinissprutan. Så nu slipper vi alla knorren. Idag har jag även fått mitt lönebesked för morgondagen, eftersom jag får lön 15e. I LOVE IT. Min resekassa är nu mer än komplett och jag är så taggad till tusen nu att ni fattar inte!!!!!!!!!!!!!


IT´S BROKEN

HAHAHA. Idag hände världens mest korkade grej jag gjort. Okej, så knäpp är den inte. Men jag körde iallafall upp mitt huvud i backspegeln inne i bilen så hela den lossnade och hängde i en sladd, typ. Och inte gick den att få fast heller, så Mathilda fick försöka sitta och hålla den åt mig i rätt höjd när jag körde, vilket inte var det lättaste för varken henne eller mig, men skratta fick jag göra.

Tillslut så fixade det sig. Bilmetro i Sandviken är king. Så det tackar vi för. Och bockar. TACK. Och utan Mathilda hade den aldrig varit lagad just nu. Inte trasig heller för den delen....

MOT SNÄRTAN


Nu sätter jag mig och brummar iväg mot Sandviken hem till Mattan för lite kvällsfika och sleepover party :) Imorgon är det svinis som gäller!

Bio med mamsen

Nu ska jag snart trippa ner mot stan för att kika på bio med mamma. Mysis. Men innan det så väntar jag på mitt samtal med skatteverket i telefonen. Har nämligen kommit på att jag betalar grymt för lite skatt, vilket inte är något att hurra över. Att få restskatt på sisådär 10000 är väl inget att jubla över kanske. Om det nu är så det ligger till.

Jag har för närvarande plats 24 i kön. Bättre än 38 som det var innan iallafall...... TJING


GRÖT

Tomtegröten satt fint i min kista. Nu väntar jag på att klockan ska bli halv6 så jag kan dra iväg och träna sen ska jag hem och städa. Vardagsrum, hall, toa, badrum och mitt rum. Då blir mamsen glad imorgon när hon kommer hem imorgon för att stanna nån dag.

Eftersom det hände tråkigheter i familjen för någon månad sen händer det inte så ofta att jag får träffa min mamma nu eftersom hon inte är hemma så mycket. Det är alltså därför jag bor själv nästan hela veckor nuförtiden. Så det är så det ligger till nivet. Men jag klarar mig bra jag. Och mamsen behövs mer där hon är nu än här hos mig. Så det så.

min mamma :)


HOLY BANANI

Eftersom att jag och Jennifer var rätt enade om att duscha på minuten efter träning inte är en favvogrej att göra  måste jag vänta i 15 minuter. Annars känner man sig bara lortig fast man duschat. Så vad gör jag på dom 15 minuterna?

Har hunnit äta lite av min melon som var kvar sen helgen. Och tryckt en banan. Och nu kollar jag på, hör och häpna, Fotbollsgalan. Me. Frida. Lytter. Oh. My. HEEH

Förresten appropå banan, nu ska ni få höra det töntigaste ever. Vår klassbild i skolkatalogen har dom tagit bort texten på för den kändes stötande? I SAY WHOOT? Crazy. "Vi har halva inne", det är bara ren fakta om vår klass. H3H3. Och inte snuskigt tänk. I.D.D.E. Men bananerna finns iallafall kvar på bilden. Hoppas jag.

Måndag igen

TJA.

Helgen bara sprang den. Filmkväll med mat hos Kerstin i lördags. Igår kollade jag på när Mattan städade sin garderob, vilket tog hela dagen. Sen var det såklart de ensamma mammorna som gällde. Och vad ska jag nu göra på mina söndagskvällar? Känns som att en del av mig försvunnit, för gott. HEHEHEW

Nu ska jag iallefall gå ut på en promenadis. Sen gå och köpa tomtegröt som jag ska äta till middag imorgon. Enkel mat när man inte orkar laga själv. GREAT! Men allt måste göras innan kl åtta eftersom då ska jag med fisen på Boxing.

Alltså måste jag skynda skynda.

MAT

(Patten och jag under vår kära högstadietid)
HEEJE.

Här sitter jag och tror att klockan är 22.00 tyyyp. Själv har man ju varit klar i huvudet sen kl 8 imorse så jag har haft en lång dag idag.

Nu ska jag snart bege mig till el bussos för att åka hem till patten. Kvällen består av mat. I like it.

En ny blogg att läsa

Nu har Denise Mattan och jag gjort våran blogg som alla som saknar oss ( och andra) får läsa medan vi är borta. Så om ni känner er coola nog för att läsa om tre coola tjejer är det bara att klicka sig in på kohla.blogg.se. Dock blir det väl kanske roligare att läsa när vi är nere på plats :)

Så kör hårt!

Är ju faktiskt bara 31 dagar kvar just idag. Känns, väl bra. Neej. Känns helt galet bra!


boring



HEJSAN DÄR.

Sitter här och degar mig framför de desperata fruarna. Ska snart hoppa i säng och börja plugga lite Samhällskunskapsprov tänkte jag. Shit vad duktigt av mig känner jag.

Idag har jag och Jennifer vart och träna Step. Varm som en kokt kräfta. Men skönt. Sen har jag varit på promenad också eftersom jag har nada to do här hemma. Lite tråkigt har jag faktiskt. Men imorgon kommer mamsen hem. Och Erika på sovbesök. Så alla mina tummar upp för det!

Nu, plugga och sova massor. GNATT

RÄNTA VAD?

Hola amigos.

Idag drog jag och Jennifer till Media Markt för att lämna in min telefon som har strulat sen första dagen. Kul mja. Vad fick jag med mig hem undertiden då? Jo, en Nokia från 1997, tyyyyp. Tur jag har min oldie kvar.

På vägen hem satt jag och åt upp en hel ask med körsbärstomater, som det var gott. Det var Jennifersens fel som lurade mig att köpa dom. Så nu har jag ont i magen.

Har just kommit ur duschen efter att ha gått på prommis och även hämtat ut H&Mpaket. Och nu inser jag att jag dragit på mig nå jäkla konto där jag betalar ränta på mitt köp och blablablablabla. Fattar nada, det jag fattar är att jag inte fattar hur jag ska kunna betala mitt jäkla köp. HELP ME.

Nu ska jag lägga mig med mitt nya vaniljljus och försöka sova. GREAT JUU.


de ensamma

Fikan med Jennifer var kanonkul! Vi tröck i oss scones och te, som det var mumsi. Men tjejen lära hem och plugga och jag hade nada to do, så jag gick ut på en långprommis och kom hem lagom till de ensamma mammorna som söker.

Imorgon är det skola. Känns som att vi måste börja kolla upp med alla lärare och lägga upp hur och vad vi ska göra när vi är borta. Det får vi ta tag i imorgon.

Nu tvn. PUSSOS

Tomteland och jag


Klocken är inte ens tolv och jag har redan hunnit tagit en promenado, duschat, ätit lunch och klätt på mig dagens kläder. PÅ EN SÖNDAG!

Men det hade nog dock inte hänt om jag inte hade jobbat 12.30.. Förresten, asskön tid att börja. Halv ett liksom. Hinner man ju med att leva halva dagen innan.

Idag efter jobb ska jag göra en sak som jag inte gjort på flera veckor. TRÄFFA JENNFISEN! Det gillar jag. Ta en fikaluring ska vi göra. Great ju.

Nu ska jag sitta i soffan och dega i 40 minuter innan jag måste börja bege mig ner mot staden. Och är ni sugna på att börja julen är det bara att komma till Åhléns och suga in allt vi har. Numera jobbar jag i tomteland.

RSS 2.0